Detroit Red Wings 2010-11 - Return of the Angry Midget

  • 401 493
  • 1 232

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Ei helvetti kun oli turhauttava eka erä. Helm AV:lla läpiajoon kun Weber kämmää, harhauttaa Rinteen ulos ja vetää tolppaan. Minuutti myöhemmin Zetan hurja rannari pomppaa ylärimasta ulos. Kuinka ollakkaan Nashville kuitenkin sen ainoan maalin jälleen teki. Ei sinänsä etteivät olisi ansainneet, mutta ei se kyllä nyt ainakaan Detroitille pompi. Kindlillä oli myös varsin hyvä paikka, mutta tarjoili vielä Helmille ja siihen kerkesi sitten jo Nasujen hyökkäjät väliin. Tässä kohtaa voisi ihan oikeasti poistua jo nukkumaan, ei tästä tule lasta ei paskaa..
 

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ei sinänsä etteivät olisi ansainneet, mutta ei se kyllä nyt ainakaan Detroitille pompi.

Ei pompi ei. Predsiltä tuli kuonoon 0-3. Columbus-peliin verrattuna nyt oltiin jo lähempänä maalintekoa. Löysin striimin vasta radiosta kuunnellun ensimmäisen erän jälkeen, joten silloisista tapahtumista en ole varma. Tolppaosumien lisäksi vasta kolmannessa erässä nähtiin tasakentällisin rajua painostusta Red Wingsin toimesta. Kiekko pyöri Nashvillen alueella kauan ja maalinkin edessä, mutta valmista ei tullut. Blue Jacketsiä vastaan ei ollut edes näin hyvin tilanteita, vaan yksittäisiä vetoja.

Darren Helmin nimeän Detroitin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Veti etenkin Shane O'Brienia höplästä useamman kerran erään kolmannen erän vaihdon aikana. Harvoja Red Wingsin pelaajia tässä pelissä, joka meni jatkuvasti maalille. Jiri Hudler taas teki päinvastoin, jopa avoimessa vetopaikassa lähti väkisin hakemaan syöttöä. Ei näin. Joey MacDonald pelasi maalilla hyvin eikä häneen tänään kaaduttu.

Maanantaina on vastassa Henrik Lundqvistia kuormittava Rangers. Aloitusten voittamista on syytä harjoitella tuossa ottelussa. Nashville vei aloitukset 35-21 eli 63%.
 

Hakkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings, New England Patriots
6-0, 120min

Kaksi väsynyttä peliä. Vaikka Cleary tulikin takaisin, niin nyt loukkaantumiset alkavat näkyä, ja peli on todella huolimatonta. Holmströmin jouduttua sairaslomalla on ylivoimapelaaminen mennyt pelkäksi siirtelyksi. Kun Holmström seisoi maalilla, niin ylivoimassa tuli paljon enemmän vetoja. Nyt kiekkoa vaan siirrellään ja maskipelaaminen on olematonta sekä vedot ovat sellaisia "toivotaan, toivotaan"-tyyppisiä ratkaisuja.

Nashville pelissä näkyi väsymys selvästi, mutta en tiedä johtuiko siitä vai mistä, niin aivan järjettömäksi passailuksi meni pelaaminen. Heitellään sellaisia "sinne-tänne"-rystylättyjä joiden osoitteesta ei mitään tietoa. Luulisi että kun tilanne tuskaiseksi, niin aletaan pelaamaan sitä "desperate hockey"-kuviota, eli kiekkoa suoraviivaisesti ylös ja äijää maalille. Nyt homman nimi oli rystyltä heitettävät puolenvaihdot hyökkäysalueen kulmasta siniviivaan. Näissä kunnostautui erityisesti Hudler.

Mursak joutui jättämään leikin kesken loukkaantumisen vuoksi. Toivottavasti ei mitään pahempaa, ja mies tulee pian kuntoon. Kuitenkin nyt olisi mahdollisuus nostaa Ilari kokoonpanoon, mikäli Datsyuk ei saa vielä pelilupaa.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Ansar Khan kertoo, että Datsyuk pelaa huomenna. Tätähän jo odoteltiinkin, mutta tässä nyt siihen jo lähestulkoon varmistus. Kyllähän tuonne yksi Datsyuk hyökkäykseen mahtuu. Mursakilla ei mitään vakavaa loukkaantumista ole ja hänet tiputetaan alas jahka hän kuntoutuu.

Cleary - Datsyuk - Eaves
Bertuzzi - Zetterberg - Franzen
Abdelkader - Filppula - Hudler
Draper - Helm - Miller

Näin haluaisin, mutta tuskin se tulee noin menemään.

Bertuzzi - Datsyuk - Cleary
Franzen - Zetterberg - Filppula
Draper - Helm - Eaves
Hudler - Abdelkader - Miller

Alemmissa skenaarioissa on pielessä se, että Abdelkader pelaa sentterinä. Mies on ihan eri tason pelaaja laidassa, ainakin omasta mielestäni. Käytännössähän se, että Abdelkader pelaa laidalla tarkoittaa Filppulan keskellä pelaamista, ainakin Modanon paluuseen asti. Jos vaikka kävisi joskus siten että kaikki olisivat kunnossa, pitäisi ketjujen mielestäni näyttää tältä:

Franzen - Datsyuk - Cleary
Bertuzzi - Zetterberg - Filppula
Holmström - Modano - Abdelkader
Miller/Draper/Hudler - Helm - Eaves

Let's go Datsyuk!
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Biron ilmeisesti Rangers maalilla tänään joten jokohan sinne uppoaisi edes yksi kiekko.

Wings treenannut näillä kentillä:

Franzen-Zetterberg-Bertuzzi
Hudler-Datsyuk-Cleary
Abdelkader-Filppula-Eaves
Draper-Helm-Miller

Lidstrom-Kronwall
Ericsson-Rafalski
Kindl-Salei

Howard (starting)
MacDonald

4 PRO 2 näyttää pelin. Telkkaripelit on kyllä olleet aikamoista kuraa Wingseiltä. Toivottavasti yöllä kulkee.
 

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Red Wings-Rangers 3-2

Ensimmäinen erä oli selkeästi Rangersin. Ison omenan pojat veivät lähes kaikki kaksinkamppailut ja Red Wings-puolustus oli välillä suurissa vaikeuksissa Rangersin hanakasti karvaavia hyökkääjiä vastaan. Etenkin Jakub Kindl pisti silmään ensimmäisessä erässä kiekonmenetyksiensä vuoksi. Kindliltä heikoin tähän asti näkemäni peli kaiken kaikkiaan. Vain Howardin hyvä peli piti ensimmäisen erän maalittomana.

Toisessa erässä sitten nähtiin erilainen Red Wings ja kolmen pelatun minuutin kohdalla sitten nähtiin sitä tuttua Pavelia: kiekonriisto hyökkäysalueella, Clearyn ja Hudlerin kautta kiekko takaisin Pavelille ja verkot tötterölle. Maali jäi Red Wingsin hallitseman erän ainoaksi. Etenkin Franzen kunnostautui tuhlarina, miehellä oli muutama hyvä paikka tehdä maali, mutta ei kelvannut.

Kolmanteen erään Rangers tuli vahvasti ja tasoitti pelin Derek Stepanin maalilla. Pari minuuttia tasoitusmaalin jälkeen nähtiin todella hieno häkki Wingsiltä. Datsyuk levittää Ericssonille joka levittää loistavasti takaisin toiseen laitaan Hudlerille ja kiekko on maalissa. Rento viisi minuuttia ennen loppua Drew Miller lisäsi Red Wings-johtoa 3-1 kovan Rangers-painostuksen jälkeen. Peli näytti tuossa vaiheessa selvältä, mutta niinkuin niin monta kertaa tällä kaudella aiemminkin, Wings puolusti johtoa surkeasti. Noin minuutti 3-1 maalin jälkeen päästettiin kaksikko Avery&Dubinsky 2vs1 hyökkäykseen ja kavennushan sieltä syntyi. Minuutti tästä ja kesken kovan Rangers-pyörityksen Ericsson ottaa korkeasta mailasta jäähyn, kun huitaisee Averya naamaan. Kun jäähyä on kulunut minuutti, Abdelkader ottaa vuorostaan 2+2 korkeasta mailasta kun hänkin huitaisee Averya naamaan. Rangers painostaa lopun todella kovaa, mutta Onneksi Wings Howardin johdolla kestää ja ottaa 2-pistettä Original six-vastustajalta.

-Datsyukilta loistava paluu 19-pelin poissaolon jälkeen. Tuttua dominointia nähtiin etenkin toisessa erässä. Kiekonriistoja hyökkäyspäässä ja tunnollista oman pään pelaamista. Olipahan ikävä tätä kaveria

- Hudlerilta todella hyvä peli. Erottui kentällä edukseen ja paremmalla onnella olisi tehoillut enemmänkin.

-Kindl oli hukassa. Kiekonmenetyksiä ja epävarmaa puolustuspelaamista.

-Howard oli loistava. Piti Wingsiä pystyssä etenkin kolmannessa erässä. Toivottavasti teki hyää Jimmyn itseluottamukselle. 40-torjuntaa ja mukaan mahtui muutama hienokin pelastus.

Keskiviikkona sitten vastassa Nashville, jolta muutama päivä sitten otettiin 3-0 turpaan. Toivottavasti nyt löydetään keinot Rinteen ohittamiseksi ja otetaan revanssivoitto.
 
Viimeksi muokattu:

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Tomas Holmström palaa keskiviikon Nashville-peliin. Toivottavasti saadaan nyt se ylivoima kuntoon, kun saadaan Homer seisomaan ison perseensä kanssa maalivahdin edessä. Wings oli tänään harjoitellut näillä ketjuilla:

Franzen-Zetterberg-Bertuzzi
Hudler-Datsyuk-Cleary
Holmstrom-Abdelkader-Eaves
Draper-Helm-Miller

Lidstrom-Kronwall
Ericsson-Rafalski
Kindl-Salei

Howard (starting Wednesday)
MacDonald

Lähde: Mlive.com (Red Wings' Tomas Holmstrom to return on Wednesday; Valtteri Filppula getting MRI on knee | MLive.com)


Hudlerin ja Datsyukin yhteispeli toimi ihan hyvin Rangersia vastaan. Olisivat paremmalla onnella voineet tehoilla enemmänkin. Hudler-Datsyuk akseli tarjosi toisilleen muutaman aika nerokkaan syötön Rangersin päädyssä. Ihan jatkokokeilemisen arvoinen ketju.
Toivottavasti Zeta-Muuli akseli saadaan taas toimimaan, Bertuzzi on ollut viime peleissä erittäin näkymätön. Eaves voisi olla mielestäni hänen paikallaan kokeilemisen arvoinen.

Stuart kertoi leukaluunsa parantuneen hyvää vauhtia. Todennäköinen paluuajankohta on ennen Wingsin länsirannikon reissua, jonka ensimmäinen peli on 28.2 Kingsiä vastaan. Mies itse toivoo pelaavansa jo Floridan reissulla joko 17.2 Tampaa vastaan, tai seuraavana iltana Panthersia vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

HeavyWing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Oulun Kärpät
Onko kellään tietoa, minkä kannun vieressä Helm kävi pokkuroimassa edellisen matsin alussa ?
Ottelun selostaja ei asiaa tiennyt, eikä asiaan valaisua allekirjoittanut ole onnistunut löytämään virallisista, eikä epävirallisista lähteistä.

Komea pytty oli, red wingsien logokin siinä taisi vilahtaa, mutta nyt täytyy kyllä paljastaa oma tietämättömyys (ja jälleen kerran tunnustaa oma tyhmyys) kun ei kertakaikkiaan ole hajua, mistä oli kysymys.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Helkutti kun on ollut tuskaista olla lähes viikko ilman nettiä kotona ja suht pihalla kuvioista. Prkleen Sonera. Onneksi äijät on tänne kirjailleet, niin pysyi kärryillä. Mutta ei näemmä paljoa haitannut, kun jäi nuo kaksi "nollapeliä" näkemättä. Eilisen Rangers-pelin sain tänään katsottua jälkilähetyksenä ja olihan se Pavelin paluu huikea. On se kyllä niin valmentajan ihannepelaaja kuin voi olla, tekee kentällä juuri niitä hommia, joita jokainen valkku maailmassa haluaa.

Tuo Hudler-Datsyuk voisi jatkaa yhdessä pitempäänkin, eipä tätä parivaljakkoa ole koskaan ennen testattu yhdessä. Pelikäsitykset tuntui natsaavan hyvin yhteen. Kun Zeta pärjää yksin oman ketjunsa kanssa, niin tästä voisi saada toisen tehonyrkin. Hudler on kuitenkin saatava jo pikkuhiljaa herämään ja toivottavasti tämä nyt tekisi sen. Oli kyllä yksi kauden komeimmista Wings-maaleista se Datsyuk-Ericsson-Hudler poikkikentän klap-klap-klap -namuttelu.

Rangers-ottelussa vilahti tilasto Red Wingsin ylivoimatehokkuudesta viime peleissä, taisi olla 2 osumaa 28 yrityksestä edellisissä 10 pelissä (kun tuon Rangers-pelin laskee mukaan). Näistä molemmat oli Franzénin tekemiä siinä 5 maalin hurlumhei-illassa Ottawassa. Muuten yv on nakuttanut tyhjää.

Tuo tilasto on hirvittävä. Ja kun katsoo, kuka sen edellisen yv-maalin teki, niin ei ylläty Tomas Holmström iski viimeeksi yv:llä 10. tammikuuta Coloradoa vastaan. Seuraavassa pelissä mies loukkaantui ja sen jälkeen kiekot eivät ole painuneet yv:llä maaliin (kun jätetään ne Franzénin ihme-illlan 2 maalia pois laskuista). Kertoo aika paljon Homerin roolin tärkeydestä ja tehokkuudesta Wings-ylivoimassa.

Hienoa että äijä on palaamassa kentille. Toivottavasti pysyisi nyt kunnossa kauden loppuun saakka. Käsivammat/pienet luunmurtumat ovat siitä "hyviä", että pelaaja pystyy pitämään luistelusta huolta ja pysymään kunnossa, saaden kuitenkin huilitauon rankan kauden keskellä. Toimii erityisesti veteraanipelaajien kohdalla. :)

Stuart on näköjään tekemässä todella nopeaa paluuta, ilmeisesti pilliruokinta ei ole päässyt ihmeämmin vaikuttamaan ravinnonsaantiin ja treenaamiseen. Clearyhän tästä kertoi vastaavan loukkaantumisen kohdalla (2008), että ravinnonsaannin vaikeuden takia ei saanut fysiikkaa kuntoon kuin vasta seuraavalla kaudella. Siinä tosin puski pleijaritkin nopeammin päälle. Toivottavasti ei ole Stuartille ei tule vastaavia ongelmia.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Onko kellään tietoa, minkä kannun vieressä Helm kävi pokkuroimassa edellisen matsin alussa ?
Ottelun selostaja ei asiaa tiennyt, eikä asiaan valaisua allekirjoittanut ole onnistunut löytämään virallisista, eikä epävirallisista lähteistä.

Komea pytty oli, red wingsien logokin siinä taisi vilahtaa, mutta nyt täytyy kyllä paljastaa oma tietämättömyys (ja jälleen kerran tunnustaa oma tyhmyys) kun ei kertakaikkiaan ole hajua, mistä oli kysymys.

Tammikuun "Hardest working player" -award tuo taitaa olla. Joka kuukausi annetaan jollekin Wings-pelaajista. Ja ihan oikealle miehelle meni.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Onko kellään tietoa, minkä kannun vieressä Helm kävi pokkuroimassa edellisen matsin alussa ?
Ottelun selostaja ei asiaa tiennyt, eikä asiaan valaisua allekirjoittanut ole onnistunut löytämään virallisista, eikä epävirallisista lähteistä.

Komea pytty oli, red wingsien logokin siinä taisi vilahtaa, mutta nyt täytyy kyllä paljastaa oma tietämättömyys (ja jälleen kerran tunnustaa oma tyhmyys) kun ei kertakaikkiaan ole hajua, mistä oli kysymys.

Taisi olla joku "hardest working player of January" tms. palkinto. En nyt tähän hätään muista mistä tuon kuulin ja tämä on siis ihan puhdasta arvailua. Jos näin on niin ei ainakaan väärälle kaverille mennyt. Viimeöinen peli on täällä jo purettu, lähinnä siitä jäi mieleen Kindlin ja Rafalskin paskuus ja Datsyukin ja Hudlerin hyvyys.

Hudler ja Datsyuk voi oikeasti toimia yhdessä. Kaksi helvetin älykästä ja joukkueen pehmeäkätisintä pelaajaa. Jonkinnäköistä kemiaa tuntui olevan ja tuo klap-klap peli oli pirun komeaa. Siitä päästäänkin jälleen Ericssoniin ja kyllähän tuo on nyt vain ihan eri jätkä kuin viime kaudella.

TB on muuten waivannut Mattias Ritolan joten siinä suhteessa ei taidettu menettää mitään. Eipä ollut Stevie Wonderin ehkä se paras hankinta, mutta pitihän sitä hiukan Wingsille kiusaa tehdä.
 

HeavyWing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Oulun Kärpät
Kiitoksia Henkka ja Apmp- nopeista vastauksista.
Hienoa saada selvyys, kun joku asia askarruttaa. Ehdottomasti kyllä sitten tuo työmyyrä-palkinto meni oikeaan postiluukkuun, kyllähän Helm on ollut aika näkyvä ja raatava pelaaja viimeaikoina.
Ja toinen asia mitä mietinkin, johon sai vastauksen kysymättäkin, oli tuo Datsyuk-Hudler- kombinaatio, että onko moista kokeiltu ennenkin, kun ei itse kyllä muistanut.
Ehdottomasti kannattaisi tuota jalostaa jatkossakin, kun tuon yhden pelin perusteella joka vaihdossa tuntuivat löytävän hyvin toisensa!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
TB on muuten waivannut Mattias Ritolan joten siinä suhteessa ei taidettu menettää mitään. Eipä ollut Stevie Wonderin ehkä se paras hankinta, mutta pitihän sitä hiukan Wingsille kiusaa tehdä.

Ritolaa on vaivannut toinen kuuroutunut korva, jonkun korvatulehduksen jäljiltä. Tämä taisi tapahtua viime kesänä, jos oikein muistan. Ritola on joutunut hankkimaan jopa jotkut erikoiskorvatulpat, jotta pystyy olemaan lentokoneessa. Jos tuo vamma ei parane, niin aika vaikealta näyttää minkäänlaisen NHL-uran luominen. Harmi sinänsä.

Kun nyt katsoo myös Kyle Quinceyn alamäkeen lähtenyttä uraa, niin olikos se Ken Holland sittenkään niin kuutamolla näissä kahdessa "virheessä", joista häntä on viimevuosina syytelty..?
 

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
TB on muuten waivannut Mattias Ritolan joten siinä suhteessa ei taidettu menettää mitään. Eipä ollut Stevie Wonderin ehkä se paras hankinta, mutta pitihän sitä hiukan Wingsille kiusaa tehdä.

Ritolasta. Hänen terveyttään rassaa korvien toimintaan liittyvä Menieren tauti. Minä luin tästä asiasta ensimmäisen kerran viime viikolla. Ritolan ollessa Red Wings -organisaatiossa, en koskaan törmännyt tähän asiaan. Joulukuun alussa kirjoitetun artikkelin mukaan tuo tauti aiheuttaa epäsäännöllisin väliajoin korvien soimista, päänsärkyä ja huimausta.

Viime viikon artikkelissa kerrotaan lisää taustoja. Ritolan toinen korva on ollut kuuro lapsuudesta saakka. Kun hän toimivalla korvallaan pinnistelee kuunnellakseen tarkemmin pukukopin kakofoniaa, voi aiheutua stressiä joka taas laukaisee käyntiin Meniere-taudin oireet. Artikkelissa myös kerrotaan Ritolan saavan käyttöönsä kuulolaitteen, jotta toimivan korvan kuormitus pienenisi.

Edit. Henkka ennätti ensin. Vai viime kesänä vaiva tuli. Ilmankos Red Wings -aikana mitään tästä asiasta ei kuullut (pun intended).
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Kun nyt katsoo myös Kyle Quinceyn alamäkeen lähtenyttä uraa, niin olikos se Ken Holland sittenkään niin kuutamolla näissä kahdessa "virheessä", joista häntä on viimevuosina syytelty..?

Niinpä. Itse en ole koskaan Hollandia syyttänyt Quinceyn waivaamisesta. Jos kerran Meech oli campilla parempi niin piste. Kyllähän tietysti vieläkin tuon Meechin vaihtaisin päittään Quinceyhyn, eiköhän se ole päivänselvä asia, mutta aika väärinhän se on sinänsä Hollandia tuosta syyttää. Kummatkin olivat sinänsä myöhäisiä varauksia, kaverit ovat suht samanikäisiä. Jos toinen pelaaja on campilla parempi niin luonnollisestihan tässä tilanteessa pidät sen paremman. Ihan eri asia olisi se, että jos leirillä on Chris Chelios ja Jakub Kindl ja heistä toinen pitäisi waivata ja camp-esitykset ovat sitä tasoa, että Kindl on ollut hiukan heikompi niin ymmärtäisin kritisoinnin jos Kindl waivattaisiin ja menetettäisiin. Jotenkin tuntuu, että kaikki Wingsin pelaajat aina poimitaan waiversista, vaikka olisi joku paskempikin kaveri (Ellis, Ritola). Tuolla logiikalla olisi voinut kuvitella, että Meechkin olisi lähtenyt. Hyvä ettei, koska Meech on ainakin pisteiden valossa ollut GR:ssä tällä kaudella ihan hyvä. Toisaalta tiedä sitä sitten miten Meech olisi muualla esiintynyt kun ainakin Detroitissa pidettiin aina paskempana kuin Lebdaa ja miten se Lebda onkaan tällä kaudella pelannut. Ihme etteivät perkeleet napanneet nyt syksyllä Maltbya ja viime kaudella Mayta.

Ritolan waivaaminen sitten oli puolestaan mielestäni täysin oikea ratkaisu. Miller on ollut tälläkin kaudella hyvä ja peliaikaakin on loukkaantumisista johtuen tullut. Miller on aivan satavarmasti parempi pelaaja kuin Ritola ainakin nyt ja mahdollisesti myös tulevaisuudessa. Sääli kyllä mikäli Ritolan ura tuollaisen takia kariutuisi vaikka kyllähän tuossa waivaamisessa varmasti pelilliset syytkin ovat takana (jotka taas osaltaan johtuvat varmasti tuosta ikävästä taudista, varsinainen pirunympyrä). Toki kaikkea hyvää ruotsalaiselle.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Pleinessin twitteristä:(http://twitter.com/#!/wingsfrontman)
Filppula poissa vähintään viikon vasemman polven nivelsiderevähdyksen vuoksi.

Tähän aikaa vuodesta voi olla loukkaantumisista iloinen sen suhteen, että on noinkin lievä. Oishan se voinut olla leikkauskin edessä ja kausi ohi.

Tasasesti kiertää loukkaantumiset, oiskohan kohta Bertuzzin vuoro? Vois tehdä lepo hyvää, kun ei ole Tuzzi tainnut yhtään ottelua jättää väliin viime kauden alusta lähtien. Taitaa olla ainoa pelaaja Wingsistä joka tähän on pystynyt.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tässä kyllä näkee hyvin, miten vajaalla rosterilla kauden pelaaminen menisi ihan päin peetä. Tätä aina moni kesällä suunnittelee, että kyllä capin alle mahtuu vaikka ketä kun ei ota täyttä rosteria, mutta se vaan tappaa äijät pitkässä juoksussa. Lähes koko ajan on 2-3 äijää loukkaantuneena ja koko rosterille riittää peliaikaa. Prospektien caphitit ovat yleensä suurempia kuin 500k täytemiesten, joten niitäkään ei voi sitten ihan miten tahansa ylös nostella.


EDIT:

Red Wings Central päivittänyt Red Wings -prospektien rankkauksen. Ketään ei varmaan yllätä, että Pulkkinen oli listan suurimpia nousijoita. Maalivahtipuolella näyttäisi kanssa käyvän hassusti, ykköskiekan McCollum sukeltaa, mutta Tsekin seuraava Hasek, 5. kiekalla varattu Petr "Hasek" Mrazek sen sijaan takoo huikeata kautta OHL:ssä. Noh, ei noista molareista tiedä miten menee päät jumiin ja toisella kaikki naksahtaa kohdalleen. Nuoria ovat ja kaukana änäristä.

Red Wings Central - RWC Report: Brendan Smith tops mid-season RWC ranking as Jarnkrok, Pulkkinen rise higher

01. Brendan Smith (–). Top-pairing upside if it all comes together.
02. Tomas Tatar (–). Enthusiasm and hockey passion exceed his ample skill.
03. Gustav Nyquist (–). Production dropped, but still a high-scoring dynamo.
04. Jan Mursak (–). Obviously an NHLer, he'll be a regular in 2011-12.
05. Calle Jarnkrok (+2). Perhaps the best offensive upside of anybody in system.
06. Teemu Pulkkinen (+5). Tough to argue with his production at young age.
07. Riley Sheahan (-1). Lack of production becoming big concern.
08. Cory Emmerton (–). Ready or not? The jury's still out.
09. Thomas McCollum (-4). Has all the tools, but can't put it together.
10. Joakim Andersson (-1). The next Sammy Pahlsson? Not just yet.
11. Mitchell Callahan (+1). Breakthrough season and solid WJC showing.
12. Landon Ferraro (+1). Finally came around before potential season-ending injury.
13. Brian Lashoff (-2). Solid defender can't land regular work in the AHL.
14. Petr Mrazek (+6). Highest riser looks sensational in OHL starting gig.
15. Adam Almqvist (+1). Logs 20-plus minutes a night and is rounding out game.
16. Andrej Nestrasil (-2). Lots of talent, but it's crunch time for a contract now.
17. Max Nicastro (–). Learning to play with an edge, but more production expected.
18. Logan Pyett (-2). Out of waiver options, could be on the wire in 2011-12.
19. Nick Jensen (-1). Offensive-minded blueliner has slowed after hot start.
20. Brent Raedeke (-1). Darren Helm-type is having a solid AHL rookie season.
21. Louis-Marc Aubry (–). The 6-foot-4 two-way center can't shake injury bug.
22. Trevor Parkes (+1). Gritty Patrick Eaves-type having tremendous season.
23. Gleason Fournier (-1). All-world skater but rest of game needs to catch up.
24. Jordan Pearce (NR). Seizing his opportunity with AHL playing time.
25. Willie Coetzee (-1). Skilled forward adjusting gradually to pro game.
 
Viimeksi muokattu:

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Nashvilleltä turpiin 1-4

Olipahan ottelu. Red Wingsiltä juuri kukaan ei ilmestynyt pelaamaan. Johan Franzen. Tämä mies onnistui silmiähivelevän ällistyttävästi eräässä taikatempussa. Franzen sai 48 226 dollaria katoamaan omistaja Mike Ilitchin pankkitililtä, tekemättä elettäkään. Tähän ei joka kadunmies pysty!

Ainoa syy, minkä keksin pitkän aikaa jatkuneelle Red Wingsin lamaannukselle, on tahdonpuute. Detroitin miehistöstä suuri osa on mestaruuden voittanut ja vielä ei ole kulunut riittävästi aikaa tuon muiston himmenemiseen. Nashvillen pelaajat sen sijaan ovat käyneet läpi järkyttävät pudotuspelipettymykset ja heillä on aivan erilainen tahto voittaa. Kaksinkamppailut menivät Predatorsille enimmäkseen ja Red Wings -pelurien tekemisestä puuttui tykkänään kiihko, raivo, sekopäinen päättäväisyys, puristus ja vimma.

Tällä hetkellä punasiipien pelureilla on niin mukavat oltavat, rahaa senkuin tulee. Riittää, kun kaukalossa pelaa tasolla "siedettävä", ei liian räikeästi löysäillen mutta ei vahingossakaan verenmaku suussa. Pelaajat tietävät GM Ken Hollandin filosofian, joten he eivät tunne uhkaa pelipaikkansa menettämisestä. Näin ollen pelaamalla kirun kirun NHL-pelaajalta odotetulla tasolla, he saavat aikaan näennäisiä matseja, joista ei kuitenkaan löydy sitä asennetta, jolla matseja voitetaan. Holland kun säilyttää joukkueen kauden aikana yhtenäisenä, ainoastaan tulevaisuuden nimiä kaupataan pois. Pudotuspelien tullen aikomuksena lienee pelata taas tosissaan. Parasta olisi, muuten runkosarjan aikana tehdystä lomanvietosta ei koidu mitään hyötyä.

Toivottavasti Mike Babcock näiden esitysten jälkeen järjestää ukoille niin rankat harjoitukset, että pelit tuntuvat niiden jälkeen leppoisilta. Tällainen purkaus tuli ilmoille kuin itsestään lähiviikkojen pelien innoittamana.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Laiskaperseillä on seuraavaksi Boston vastassa peräkkäisissä peleissä perjantaina ja sunnuntaina. Toivon sydämestäni, että Bruins antaa noille kyytiä niin kovaa kuin mahdollista, jos sieltä vaikka heräisi pieni kipinä alkaa taistella vastaan.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Mun vika. Otin Ottawa pelin jälkeen hockeygm:ään hyökkikentällisen Wingsejä. Samoin tein tyrehty maalihanat, nohh tänään ne vaihdettiin pois.

Siis mitä vittua nyt taas Wings? Babcock jo monta peliä putkeen meiskannu tuosta "Eka erässä pitää olla hereillä hommaa" ja joka kerta tulee tukkaan ekassa. Eilenkin jaksoin tuota paskaa katsoa just sen ekan erän verran. Pitää vissiin seuraavissa peleissä aloittaa kattominen tokasta.

Ja voi pojat kun tulee kylmää kyytiä viikonloppuna. Vastaan tulee The Joukkue. Isot pahat karhut Bostonista.

Odotan ketjumuutoksia Babcockilta. Vaikka Eurotwinsit yhteen. Ei tuosta paskasta tule tällä hetkellä muutenkaan oikein mitään.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Alustava Wingsin line-up Bostonia vastaan:

Franzen-Zetterberg-Bertuzzi
Hudler-Datsyuk-Cleary
Draper-Helm-Eaves
Miller-Abdelkader-Holmstrom

Lidstrom-Kronwall
Ericsson-Rafalski
Kindl-Salei

Howard (starting)
MacDonald

Wings menee vielä Bostonissa jäälle klo 18:30 suomen aikaan, joten sen jälkeen tiedetään varmaan enemmän, mutta tuossa olisi näin ensi alkuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös