Detroit Red Wings 2010-11 - Return of the Angry Midget

  • 401 881
  • 1 232

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Oltiinpas sitä sitten aneeminen yhden erän joukkue taas. Ekan erän jälkeen tuota olisi voinut johtaa parilla kolmella maalilla ilman yv-kohellusta ja sitä täysin turhaan hylättyä Filppulan maalia. En tajua miksi tuomarit vihelsi pelin poikki, kun Niemellä ei ollut kiekko hallussa koskaan ja itse pomputti sen sisään, mitään kontaktia molariinkaan ei ollut. Tokassa erässä kuitenkin tuuli kääntyi ja Sharks meni menojaan. Minkäänlaista kirivaihdetta ei löytynyt, katseet käännettiin varmaan jo tokalla erätauolla seuraavaan matsiin.

Kauden kolmas paska ottelu sarjaan Dallas, Atlanta, San Jose.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Seuraavat Wings-prospectit on valittu Nuorten MM-kisojen alustavaan leiriryhmään:

Riley Sheahan, Kanada
Mitchell Callahan, USA
Calle Järnkrok, Ruotsi
Adam Almqvist, Ruotsi
Teemu Pulkkinen, Suomi
Andrej Nestrasil, Tsekki (jengiä ei ilmeisesti vielä ilmoitettu, mutta lienee selvä valinta)

Noista varmoja on kaikki muut paitsi Callahan ja Sheahan. Callahanilta aikamoinen temppu nostaa loistavalla alkukaudella itsensä selväksi kisaehdokkaaksi ja vielä Kanadan liigoista eikä perinteiseen tapaan NCAA:sta. Sheahan on mahdollisesti Kanadan 3-4 sentteri, mutta tiukkaa tekee. Viime kesällä varattu Petr Mrazek olisi varmaan selvä kisapelaaja, mutta taustalla on riitoja miehen Kanadan siirron tiimoilta eikä poikaa luultavasti Tsekin jengissä nähdä.
 
Oltiinpas sitä sitten aneeminen yhden erän joukkue taas. Ekan erän jälkeen tuota olisi voinut johtaa parilla kolmella maalilla ilman yv-kohellusta ja sitä täysin turhaan hylättyä Filppulan maalia. En tajua miksi tuomarit vihelsi pelin poikki, kun Niemellä ei ollut kiekko hallussa koskaan ja itse pomputti sen sisään, mitään kontaktia molariinkaan ei ollut.

Oli kyllä vääryys tuo Filppulan hylätty maali. Tuntui että tuossa matsissa oli tuomarit vähän enemmänkin hukassa, esim. Homerin hyökkäyspään jäähy vaikutti vähän hyvittelyltä, näin värilasien takaa katsottuna. SJ sai kyllä helvetisti otetta ensimmäisen detroitin jäähyn jälkeen, sitä ennen peli oli napakasti hanskassa. Pari salamamaalia lamaannutti sitten vielä enemmän. Eikös ne jo D-junnuissa opeta maalinjälkeisen vaihdon tärkeyttä ;)

Zetterberg oli kyllä, noh jos ei vaisu niin ihan paska. Ei saanut oikeastaan mitään aikaiseksi. Pavelin kohdalla rima on niin korkealla että vaikea sanoa, ihan ok suoritus maestrolta. "ihan ok" tosin tarkoittaa monen muun kohdalla varsin surkeaa suoritusta.

Pisti silmään Filppulan ja Zetan huono yhteispeli. Ei ne kauaa kentällä yhdessä olleet mutta kulmissa pyöriminen oli aika karmeaa. Toisen auttaminen jäi kokonaan. Mutta jotenkin sisäistin asian että kummatkin miettivät pelistä "liian samalla tavalla", ikäänkuin kummatkin odottavat toisen tekevän sen "likaisen työn" ...vaikea selittää : D Noh, zetalta aneeminen peli (imo), eikä se fil:kään mitää mahtavuuksia suorittanut.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Sharks matsi oli ja meni. Joukkueenkin osalta se tosiaan meni ohi. Ei San Josen tasoista jengiä vastaan tule lasta eikä paskaa kun 60 minuutista yritetään 20min. Noh ensi yönä taas uutta matoa koukkuun ja konffin kärkipaikkaa vahvistamaan.

Mielenkiinnolla kyllä odottaa noita Nuorten MM-kisoja, kun tuntuisi olevan paljon Red Wings prospekteja liikenteessä. Pulkkiseltakin eilen hemmetin komeet maalit. Hyvä meininki Teemu, vaikka Jokereissa pelaakin.
 

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
Yölä smashvillen pojat tulee kylään. Wingsin ketjut otteluun:

Zetterberg-Datsyuk-Holmstrom
Franzen-Filppula-Bertuzzi
Hudler-Abdelkader-Cleary
Draper-Helm-Eaves (Miller working in)

Lidstrom-Stuart
Ericsson-Rafalski
Kronwall-Salei

Howard (starting)
Osgood

Eli Draper korvaa Millerin nelosessa, toivottavasti kyseinen ketju toimii yhtä hyvin kun on Millerin kanssa toiminut. Rinne on Predatorsilta sivussa ja maalissa vierailla tullee olemaan Andreas Lindback. Nyt tarvitaan tasonnosto viime pelistä ja sitä ehjää 60-minuuttista kaivattaisiin. Hudler voisi pelata vaikka hyvän pelin ja tehdä maalin, niin saisi vähän gorillaa selästä.

GO WINGS!
 

Posthumus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Nashvilleltä 2-3 takkiin melko huonon peli-esityksen jälkeen. Ensimmäinen erä oli Detroitilta heikoin näkemäni erä tänä vuonna. Tosin pitää antaa krediittiä Nashvillelle joka pelasi todella hyvin. Viimeistä kahta minuuttia lukuunottamatta ottelu tuntui olevan helposti Nashvillen kontrollissa.

Hyökkääjistä vain Datsyuk ja - ihme kyllä - Hudler saivat jotain aikaan. Hudler tosin sortui kikkailuun ja hyytyi ottelun loppua kohti. Pakeista Ericsson, Rafalski ja Kronwall olivat heikoilla.

Kolmen ottelun tappioputki tarkoittaa, ettei päästykään karkuun muuta Läntistä konferenssia. Perjantaina sitten Montrealia vastaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
En nyt pitäisi sitä kokonaisesitystä tolkuttoman huonona. Alku toki oli hirvittävän paska, mutta loppua kohti paransivat ihan tolkuttomasti. Kolmannessa erässä luotujen maalipaikkojen määrä oli ehkä parasta koko kaudella, ei vaan uponnut Lindback-Monsterin taakse sitten millään.

Äkkiä tosiaan pudottiin pilvistä tappioputkeen. On tuo otteluohjelmakin tosin tiukin mitä koko kaudella on ollut. Väsymystä tiedossa ja homma tästä vaan vielä tiukkenee.

Fri Dec 3, Det@Ana
Sat Dec 4, Det@LA
Mon Dec 6, SJ@Det
Wed Dec 8, Nas@Det
Fri Dec 10, Mon@Det
Sat Dec 11, Det@NJ
Mon Dec 13, LA@Det
Wed Dec 15, StL@Det
Fri Dec 17, Det@Chi
Sun Dec 19, Dal@Det

Tämän jälkeen tulee sentäs 2 päivän tauko ja siitä taas 2 peliä peräkkäisinä päivinä, joulun 2 päivän huili ja sen jälkeen 2 peliä peräkkäisinä päivinä. Seuraava 3 päivän tauko on vasta 11.-14. tammikuuta (!).
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
En tiedä kehtaanko tätä myöntää, mutta aina sattumoisin tulee paremman tekemisen puutteessa selailtua noita iltapäivälehtien nettiversioita. Nyt silmiin pomppasi "uutinen" Daniel Larssonista ja tämän uhoista. Linkki. Otsikko on selkeästi hiukan revitelty IL:mäiseen tapaan, tämä tuskin jaksaa yllättää. Kuitenkin kova on uho Larssonilla, ja pakkohan se on myöntää; tilastojen valossa kaveri on ollut hyvä. Valinta EHT-höntsillekkin jälleen on tietysti positiivista. Muista Detroit-prospecteista muistaakseni Dick Axelsson ainakin on myös mukana.

Viimeöisestä Nashville-pelistä ei sinänsä paljoa jäänyt muisteltavaa. Nashville pelasi jälleen hyvän pelin Detroitia vastaan ja nappasi ansaitut pisteet.

Seuraavaksi on luvassa jälleen vähän mielenkiintoista vaihtelua kun vastaan asettuu pari itäisen joukkuetta. Piakkoin pitäisi kyllä päästä takaisin voittojen tielle, läntinen konferenssi kun on todella tiukka. Konferenssin kärjessä ollaan vieläkin, mutta sitä pelattujen pelien "etumatkaa" on menetetty.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kindl lähetetty farmiin "conditioning stintille".

http://www.mlive.com/redwings/index.ssf/2010/12/red_wings_rookie_defenseman_ja_1.html

Tämmöinenkin tapaus on sitten näköjään mahdollista kiertää waiversit, vaikka pelaaja ei ole ollut edes loukkaantuneena saati IR-listoilla. Ilmeisesti kuukauden pelaamattomuus mahdollistaa tämän? Kindl on viimeeksi pelannut 6. marraskuuta.

Mutta hyvä näin ja tärkeintä että mies saa taas pelejä alle.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Aika viihdyttävä matsi Habsia vastaan, josta lopulta 2-4 voitto Joessa. Kaksi ekaa erää täyttä wings-vyörytystä ja vain kuuma Price piti matsin tasaisena. Wingsin parhaina häärivät vähemmän yllättäen Pav, joka on kyllä parempi kuin koskaan, ja täysin liikanimensä arvoisesti pelannut Norris Nick. Myös Howard oli maalilla hyvä, varsinkin Habsin jyrätessä päätöserässä. Ehkä hieman itseäni yllättäen, näin myös Hudlerin pelissä nyt paljon hyvää. Tehoilukin oli aika pienestä kiinni.

Zeta oli kyllä vaisu, taas. Pav kantaa tuota ykköstä aika yksin tällä hetkellä ja vähän normaalimmalla tuurilla olisi iskenytt kovemmatkin tehot. Vallen tehoton pyöriminen oli tuttua itseään.

Tärkeä paluu voittojen tielle joka tapauksessa. Matsi oli kaksijakoinen, mutta kyllähän se kuuluu hyvään lätkämatsiin. Edelleen pidän Pavin sataa pinnaa mahdollisena, on se niin huima äijä.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Oli kyllä todella viihdyttävä ottelu tuo Wings vs. Habs. Lisää näitä kiitos. Harvinainen eri konffien O6 kohtaaminen ja vieraskannattajia satapäin The Joella. Tärkein eli voitto tuli hyvän kahden erän ansiosta. Viimeisessä erässä Habs painoi kuin Wings yleensä kotona päälle. Viivalta kuteja tarkoituksella ohi ja Joe Louis Areenan laidoista helkkarin kovaa pomppivat kiekot maalin edestä sisään. Onneksi nämä pomputtelut eivät tällä kertaa uponneet. Howardilta hienoja pelastuksia muutama vielä siihen päälle.

Tänään sitten vieraissa Devils ja melkein kehoitan sijoittamaan ykköseen tai vähintään ristiin rahoja. Juuri tämmöset idän puolen paskat jengit kotonaan ovat pyyhkineet Wingseillä lattiaa viime vuosina.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Olipahan perkuleen viihdyttävä Original Six -joukkueiden kohtaaminen viime yönä. Onneksi kolmoserän perseily ei kostautunut lopulta vaan Jimmy piti meidät mukana. Abdelkader jaksaa kyllä ilahduttaa, pelaa yhä edelleen todella hyvin vaikkei pisteillä juhlikaan enää sitä tahtia mitä alussa. Tilastot huijaavat tietysti, mutta kyllä silti Justinin +10 kertoo, että jonkun on pakko ollut mennä hyvinkin.

__________

Eikös Kindlin olisi voinut lähettää myöskin "lainalle" Grand Rapidsiin? Ainakin muistaakseni Flyers teki jotain tämän tyyppistä Bartulikselle aikaisemmin tällä kaudella (lähetti siis Phantomsiin pelaamaan lainalle). En sitten tiedä oliko se tämä sama conditioning stint.. Tuskin, koska Bartulis kuitenkin pelaili alkukaudesta pelejä. Joku Flyers-tietäjä voisi kertoa tuosta tempusta lisää? Tärkeintä tietysti on että Kindl saa niitä pelejä alle, pelaamaan oppii pelaamalla jne.

__________

Reilun tunnin päästä on sitten luvassa matsi Devilsin vieraissa. Ketjut ovat todennäköisesti samat kuin viimeyönä ellei sitten Babcock halua Draperia laittaa Eavesin tai Millerin tilalle. Aikalailla ihan sama ainakin mulle. Yksi muutos tietysti on se, että Ossi pelaa maalilla. LA:ta vastaan Ossi oli ihan hyvä, mutta ei vielä sitä luottoa siltikään liikaa ole.

- Tiettyjen pelaajien pitäisi kyllä herätä, Filppula ja Muuli olivat todella huonoja eilen. Hudler varmasti kaipaisi sitä maalia nyt. Bertuzzi viimeiset 3 peliä kiikareilla ja -6.

- Tilastot eivät ainakaan ole Detroitin puolella. Vuodesta -95 eteenpäin Detroitin saldo Newarkissa on ollut varsin heikko 1-7-1. Toisaalta taas kotona on Devilsiä piesty saldolla 9-1-0 saman aikavälin aikana

- Kaikki varmasti tietävät miten Devilsiltä on tämä kausi sujunut. Kaikki varmasti tietävät miten Detroitilla on ollut tapana esiintyä "näitä" joukkueita vastaan. Tähän kun lisätään back-to-back -peli ja Osgood maalissa, niin ainakaan mitään ei voi odottaa. Me ollaan siis hävitty tää peli, kuten eräässä huumoriohjelmassa jo aikanaan todettiin.

- Puolustuspäässä erityisesti Rafalski kaipaisi hiukan skarppausta. Rafa esitti kyllä eilen hienon hip-checkin. Uhrina oli Plekanec. Kuitenkin aina välillä hirvittää Rafalskin koomailut puolustuspäässä. Onneksi pakkiparina on kuitenkin tällä hetkellä omassa päässä varmasti pelaava Ericsson.

- Pavelilta pari taikatemppua tilauksessa. Koko porukalta ehjää 60 minuuttista. Epäilen tosin vahvasti. Onneksi Devilsilläkin oli peli eilen, ei saa pirulaiset kohtuutonta etua.

Let's go Red Wings!
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Tänään sitten vieraissa Devils ja melkein kehoitan sijoittamaan ykköseen tai vähintään ristiin rahoja. Juuri tämmöset idän puolen paskat jengit kotonaan ovat pyyhkineet Wingseillä lattiaa viime vuosina.

Tarpeeksi kauan kun näistä kuittailee, niin sittenhän se Wings näytti vähän pelaamisen mallia. Ylivoimainen esitys New Jerseyssä. Tuskin koskaan olen nähnyt noin velttoa ja halutonta Devilsiä mitä tänään. Nyt ymmärtää hyvin tuon Devilsin rekordin tältä kaudelta. Onnetonta räpeltämistä kotijoukkueelta.

Ozzie yllättävän hyvä, Pavel on maailman paras ja Ericsson otti kaikennäköisiä merkintöjä.

Lännen ykkönen!
 
Suosikkijoukkue
Red Wings, Nyquist, Pulkkinen, KHL-Jokerit
Pitkästä aikaa tuli yö jolloin jaksoi katsoa pelin. Canadiens pelissä nukahdin ekan erän jälkeen.
Vähän oli samat mietteet kuin Meikulla ennen peliä. Idän häntäpään joukkue vastassa, jotka ovat aina välillä tuottaneet ongelmia niin odotukset ei olleet kovin korkealla. Mutta hieno 1-4 voitto sieltä raavittiin ja Ozzy pelasi hyvin maalissa ja torjui hyvin ne tilanteet mitä Devils sai aikaiseksi.

Datsyuk on kovassa tikissä ja näyttää tällä hetkellä siltä, että petraa edelliskauden pistesaalista huimasti. 100 pojoa voi olla paperia kun pelkästään syöttöpisteitä napsii lähes 1/peli tahtia. Ei ihan H.Sedinin tahdissa, mutta ei paljon jäljessäkään siinä pörssissä.

En tiedä eikö ollut tarpeeksi tärkeä peli vai mitä, mutta Franzen oli mielestäni aika vaisu tänään(kin). Taisi olla parikin hyvää paikkaa pistää limppu varmasti maaliin, mutta eipä mennyt. Kaitpa se säästelee maaleja myöhemmäksi. Näitä viestejä lukiessa olen kyllä pistänyt merkille, että koko Filppulan ketju on ollut vähän vaisumpi viime päivinä, mutta eiköhän ne kohta taas herää.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Datsyuk on kovassa tikissä ja näyttää tällä hetkellä siltä, että petraa edelliskauden pistesaalista huimasti. 100 pojoa voi olla paperia kun pelkästään syöttöpisteitä napsii lähes 1/peli tahtia. Ei ihan H.Sedinin tahdissa, mutta ei paljon jäljessäkään siinä pörssissä.

100 pisteen tahti on kyllä menossa ja vähän ylikin, mutta vielä on turha kirkossa kuuluttaa että se 100p sieltä tulee. Aina voi tulla luokkaantumisia ja se on sitten heti siinä kun muutama peli jää väliin.

100p olisi kyllä joka kautista helppoa kauraa Datsyukille jos saisi pelata noita itäisen konferenssin heikkojen joukkueiden huumoripuolustuksia vastaan. Ei ihme että Crosby siellä rökittää hirveitä lukuja. Läntisen konferenssin heikotkin joukkueet osaavat sentään puolustaa, vaikka hyökkäyspeli olisi tervan juontia, siihen verrattuna mitä nuo idän ihmeet.

Pavelin pistetahti:
28 ottelua, 11 + 25 = 36 pistettä.

82 ottelun tahdilla:
32 + 73 = 105 pistettä

Itse veikkaan, että Pavelin loppulukema on tuo perinteinen 97 pistettä. Joku pieni slumppi tulee jossain vaiheessa kautta aina.
 

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
100p olisi kyllä joka kautista helppoa kauraa Datsyukille jos saisi pelata noita itäisen konferenssin heikkojen joukkueiden huumoripuolustuksia vastaan. Ei ihme että Crosby siellä rökittää hirveitä lukuja. Läntisen konferenssin heikotkin joukkueet osaavat sentään puolustaa, vaikka hyökkäyspeli olisi tervan juontia, siihen verrattuna mitä nuo idän ihmeet..

Totta, ja miehen kova vastuunkanto omassa päässä syö myös pisteitä jonkunverran. Mutta onhan noissa konferensseissa huomattava ero. Juurikin Idässä mennään Caps- trendin mukaisesti "hyökkäys on paras puolustus"-mentaliteetilla, kun taas lännen huonoimmillakin porukoilla on kohtuullisen kovia puolustuskalustoja.

Yöllä olisi sitten vuorossa Kingsin vierailu Hockeytowniin. Mliven mukaan ketjut otteluun:

Zetterberg-Datsyuk-Holmstrom
Franzen-Filppula-Bertuzzi
Hudler-Abdelkader-Cleary
Miller-Helm-Eaves

Lidstrom-Stuart
Ericsson-Rafalski
Kronwall-Salei

Howard (starting)
Osgood

(Lähde: Mlive, http://www.mlive.com/redwings/index.ssf/2010/12/red_wings_look_to_snap_three-g.html)

Mitään suurempia muutoksia ei näytä olevan. Draper sivuun, Hudler tilalle ja Jimmy takaisin tolppien väliin. Wingsillä on ollut tapana pelata huonosti vierasotteluiden/vieraskiertueiden jälkeinen kotipeli, mutta toivotaan että trendiin on tulossa muutos. Babcock mainitsikin tuon asian tässä taannoin haastattelussa. Toivotaan että nyt katkeaisi Wingsin kolmen pelin voitoton putki LA:ta vastaan. Kings on ollut kohtalaisen huono vierasjoukkue tällä kaudella, toivottavasti trendi jatkuu Joella. Kingsiltä puuttuu pakki Willie Mitchell ja vastahankittu laituri Marco Sturm.

Toivomuksiin kuuluu Hudlerin hyvä peli, Jimmyn nollapeli ja Eurotwinsin hyvän vireen jatkuminen, mutta ennenkaikkea 2sarjapistettä.

LET'S GO RED WINGS!
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Kingsiltä puuttuu pakki Willie Mitchell ja vastahankittu laituri Marco Sturm.

Mitchellin pitäisi pelata ensi yönä ensimmäisen kerran loukkaantumisensa jälkeen. Sturmille ei ole vielä tehty totaalista terveystarkastusta, joten hän ei pelaa.
 

Hard8

Jäsen
....
100p olisi kyllä joka kautista helppoa kauraa Datsyukille jos saisi pelata noita itäisen konferenssin heikkojen joukkueiden huumoripuolustuksia vastaan. Ei ihme että Crosby siellä rökittää hirveitä lukuja. Läntisen konferenssin heikotkin joukkueet osaavat sentään puolustaa, vaikka hyökkäyspeli olisi tervan juontia, siihen verrattuna mitä nuo idän ihmeet.
...
Datsyuk kausi 09-10

vs. itä: 18gp, 6+5=11, +/- 0
vs. länsi: 62gp, 21+39=60, +17

Datsyuk kausi 10-11

vs. itä: 3gp, 2+3=5, +3
vs. länsi: 25gp, 9+22=31, +7

Crosby kausi 09-10

vs. itä: 64gp, 42+50=92, +14
vs. länsi: 17gp, 9+8=17 +1

Crosby kausi 10-11

vs. itä: 23gp, 15+23=38, +12; 1.65ppg
vs. länsi: 8gp, 11+2=13 +4; 1,625ppg

Selitätkö sitten miksi Crosby on tehnyt tällä kaudella 11 maalia 8:ssa pelaamassaan pelissään läntistä konferenssia vastaan?

Tai miksi Datsyuk teki viime vuonna noin säälittävän määrän pisteitä itää vastaan?

Ei siinä mitään, kivaa varmasti uskotella itselle kaikennäköistä paskaa..
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Ei siinä mitään, kivaa varmasti uskotella itselle kaikennäköistä paskaa..

Noin 25 pelin otanta on kyllä lähes sama kuin pisara valtameressä.

---

Hienosti muuten Zeta pimensi muovisen Sidney Crosbyn Stanley Cupin finaaleissa tässä lähivuotena. Fakta on se, että Sidney voi vaan haaveilla Pat Kanen, Datsyukin, St.Louisin, Seminin, Ovechkinin, Getzlafin, Malkinin tai Ilya Kovalchukin pehmeistä käsistä. Crosby on maailman TOP5-pelaaja, mutta harmi että pojan kädet ovat noin surkeat, kun kuitenkin kova pisteiden tekijä hän on.

Ihmeellisesti sattuikin olemaan juuri Lännen joukkue Detroit, joka oikeasti tosipeleissä pimensi Cindyn.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Hienosti muuten Zeta pimensi muovisen Sidney Crosbyn Stanley Cupin finaaleissa tässä lähivuotena. Fakta on se, että Sidney voi vaan haaveilla Pat Kanen, Datsyukin, St.Louisin, Seminin, Ovechkinin, Getzlafin, Malkinin tai Ilya Kovalchukin pehmeistä käsistä. Crosby on maailman TOP5-pelaaja, mutta harmi että pojan kädet ovat noin surkeat, kun kuitenkin kova pisteiden tekijä hän on.

Ihmeellisesti sattuikin olemaan juuri Lännen joukkue Detroit, joka oikeasti tosipeleissä pimensi Cindyn.

Crosby vs. Detroit playoffeissa: 13 peliä 9 pistettä (pistekeskiarvo 0.69)
Datsyuk vs. Pittsburgh playoffeissa: 9 peliä 6 pistettä (pistekeskiarvo 0.67)

Ihmeellisesti juuri sattui olemaan Idän joukkue Pittsburgh, joka oikeasti tosipeleissä pimensi Pauliinan.

Crosby vs Montreal viime keväänä: 7 peliä 3 pistettä (pistekeskiarvo 0.43)

Tuosta voi tehdä ainoastaan seuraavan johtopäätöksen: Montreal > Detroit ja Itä > Länsi.

No juu, siinä oli provoon samanlainen vastaus.

Siitä kuitenkin samaa mieltä, että Zeta pelasi loistavasti Crosbyä vastaan molemmissa finaalisarjoissa. Zeta onkin maailman paras shutdown-hyökkääjä ja ansaitsisi ehdottomasti Selken, mutta äänestäjät tuijottavat siinä liikaa kiekonriisto-tilastoon.
 
Viimeksi muokattu:

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Datsyuk vs. Pittsburgh playoffeissa: 9 peliä 6 pistettä (pistekeskiarvo 0.67)

Ihmeellisesti juuri sattui olemaan Idän joukkue Pittsburgh, joka oikeasti tosipeleissä pimensi Pauliinan.
Tosiaan hienosti pimennetty, kun Datsyukin pistekeskiarvo playoffeissa on koko uran ajalta muutenkin vain 0.68. Crosbylla jotain ihan muuta.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tosiaan hienosti pimennetty, kun Datsyukin pistekeskiarvo playoffeissa on koko uran ajalta muutenkin vain 0.68. Crosbylla jotain ihan muuta.

Datsyukin kohdalla on ihan turha ottaa alkuvuosia mukaan keskiarvoihin. Viimeiseltä neljältä keväältä Datsyukin pistekeskiarvo on 0.9.

Ja ennenkuin Red Wings-kannattajat tulevat puolustelemaan, niin totean että Datsyukin pelaaminen loukkaantuneena toissa vuoden playoffeissa on hyvin tiedossa.
 
Viimeksi muokattu:

TML

Jäsen
Ei siinä mitään, kivaa varmasti uskotella itselle kaikennäköistä paskaa..
No tämähän on ollut Henkan missio jo useita vuosia todistella kuinka kova länsi on verrattuna itään. Voi vaikka käydä yleisesti NHL:stä ketjusta katsomassa kun tasaisin väliajoin Henkka postaa idän ja lännen piste-eroja ja todistelee kuinka kovassa seurassa lännessä ollaan.

Hellyyttävää.
 
Viimeksi muokattu:

tuuriman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Bayern, Berliinin joukkueet , Saksa
No tämähän on ollut Henkan missio jo useita vuosia todistella kuinka kova länsi on verrattuna itään. Voi vaikka käydä yleisesti NHL:stä ketjusta katsomassa kun tasaisin väliajoin Henkka postaa idän ja lännen piste-eroja ja todistelee kuinka kovassa seurassa lännessä ollaan.

Hellyyttävää.


Henkkahan puhui nimenomaan idän heikoimmista joukkueista ja niiden puolustuksista, ei Penguinsin eikä muidenkaan idän huippujengien tasosta. Ja kyllä olen siinä asiassa täysin samaa mieltä Henkan kanssa että idän bottom 7-joukkueiden puolustukset ovat selvästi heikompia kuin lännen vastaavat.

Missä vaiheessa tästä tuli Datsyuk vs. Crosby väittely? Eiköhän kyseisten herrojen vertailu ole täysin turhaan, vaikka molemmat ovat senttereitä niin eikai ko pelaajien "paremmuus" ole suoraan rinnastettavista pisteisiin?

Ja jos tästä länsi vs. Itä väittelyä haluaa saada, niin katsokaapas huviksenne kuinka monella idän joukkueella oli positiivinen tai neutraali record läntisen konferenssin joukkueita vastaan viime kaudella ja toisinpäin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Henkkahan puhui nimenomaan idän heikoimmista joukkueista ja niiden puolustuksista, ei Penguinsin eikä muidenkaan idän huippujengien tasosta. Ja kyllä olen siinä asiassa täysin samaa mieltä Henkan kanssa että idän bottom 7-joukkueiden puolustukset ovat selvästi heikompia kuin lännen vastaavat.

Niin, idässä on nuo muutamat huippujoukkueet, mutta sitten se sarjataulukon peräpää on erityisesti puolustuspeliltään valitettavan heikko (vs. lännen peräpää). Tämän toteamiseen tuskin tarvitsee sen suurempaa neroutta.



Yöllä olisi sitten vuorossa Kingsin vierailu Hockeytowniin.

Wingsillä on ollut tapana pelata huonosti vierasotteluiden/vieraskiertueiden jälkeinen kotipeli, mutta toivotaan että trendiin on tulossa muutos. Babcock mainitsikin tuon asian tässä taannoin haastattelussa.

Tapojen mukaan taas tuo "kotiinpaluutappio". Viekö vaimon kanssa vehtaaminen kurinalaisuuden vai mikä helkutti? 0-5 Kingsiltä tauluun ja vedot voitettiin 51-26. Tais olla kauden suurin lukema laukauksissa ja samalla suurin tappio. Kertokaas pelin nähneet että mitä siellä tapahtui?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös