Detroit Red Wings 2010-11 - Return of the Angry Midget

  • 401 495
  • 1 232

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
http://redwings.nhl.com/club/news.htm?id=540214

Mike Babockille peräti 4-vuotinen jatkosopimus.

Red Wings executive vice president and general manager Ken Holland today announced that the club has reached a four-year contract extension with Head Coach Mike Babcock. In accordance with team policy, additional terms of the deal were not disclosed.
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Mike Babockille peräti 4-vuotinen jatkosopimus.


Mahtava homma! Ainakin itse olen ollut miehen panokseen enemmän kuin tyytyväinen. Suhteellisen nuori valmentaja kuitenkin kyseessä. Hieno homma että tämäkin saatiin pois alta ja saadaan keskittyä siihen olennaiseen.
 

HeavyWing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Oulun Kärpät
http://redwings.nhl.com/club/news.htm?id=540214

Mike Babockille peräti 4-vuotinen jatkosopimus.

Erittäin hieno homma.
Vaikkakin nuo valmentajien sopimukset ei niin kauhean "pyhiä" saati kiveen hakattuja ole, niin on upeaa, että halutaan sitoutua puolin ja toisin vähän pitemmällä tähtäimellä.

Onpahan varmasti oikea mies sitten aikanaan toteuttamassa sitä wingsien "nuorennusta", jota niin paljon ensi vuodeksi on messuttu, mutta joka lienee ajankohtainen Babcockin sopparin loppupuolella..
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Doug Janik nostettu farmista ylös. Syynä on ilmeisesti se, että Brian Rafalskin pelaaminen yön ottelussa on vielä epävarmaa. Ilman Rafua Wingsillä olisi vain 5 tervettä puolustajaa.

Draper pistettiin samalla short term IR:ään, jotta Janikille saatiin tehtyä rosteripaikka.

http://www.mlive.com/redwings/index.ssf/2010/10/red_wings_recall_defenseman_do_1.html

Veikkaisin, että Ruslan Salei nousee 1-2 pakkipareihin ja Janik-Kindl on 3. pari, jos Rafalski ei pysty pelaamaan.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Rafalski ei pelaa ja Janik on Kronwallin pakkiparina. (NHL.com)
Lidas-Stuart
Janik-Kronwall
Salei-Kindl

Nojoo, kyllähän Janik on back-uppina ihan pätevä ja kunhan ei saa liikaa vastuuta ja pelaa fiksusti niin varmaan paras nosto. Kuitenkin puolustuspeli on ainakin huomattavasti paremmin halussa kuin vaikka Brendan Smithillä. NHL.comin previewissä on havaittavissa muuten pieni virhe:

Stat Pack: Wings rookie defenseman Jakub Kindl made his NHL debut in Saturday night's win at Chicago. Kindl is the club's highest draft pick (No. 19 in 2005) in 19 years.

Eiköhän Kindl kuitenkin jo pelannut viime kaudella muutaman (3?) matsin ylhäällä.

Colorado pelasi siis myös viime yönä ja jaloissa saattaa painaa pieni väsy. Siitä voi olla "meille" pientä etua ja kaikki etu otetaan mitä annetaan.

LET'S GO RED WINGS!
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Tästäkö se sit taas alkaa, avainpelaajia rupee tippuun pois kokoonpanosta.... No toivottavasti ei sentään, illan matsi olis tarkoitus katsoa. Saas nähdä onko silmät samaa mieltä.. :)
 

Hakkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings, New England Patriots
Colorado peli taputeltu, ja turkkiin tuli. Ei ollut ihan Howardin paras päivä. Muutaman loisto pelastuksen jälkeen polvet notkahti pari kertaa pahaan paikkaan.

Cleary-Modano-Hudler oli hyvällä peli päällä. Modano rakensi paritkin paikat, mutta kaverit rinnalla eivät olleet ihan terävimmillään. Hudler kun saa kudin kohdalleen, niin eiköhän ne Modanon passit ala uppoamaan.
 

SilsaUuhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings, Ruotsin maajoukkue
Niin, kahden ensimmäisen erän jälkeen Jimmyn peli näytti vielä hyvältä, mutta kolmannessa päästi pari vähän turhan helppoa.

Ottelu oli Detroitilta kohtuullinen, mutta olisihan tuo jo varsinaisella peliajalla pitänyt voittaa. Viimeistään jatkoajalla olisi pitänyt ratkaista, silloin peli pyöri pääasiassa koko jatkoajan Coloradon päädyssä.

Ykköskenttä jatkoi tutun kovia otteitaan ja peli pyöri vastustajan päädyssä lähes aina kun ykkönen oli jäällä.

Kindlille sattui aika paha virhe toisessa erässä, kun ei pitänyt miestään ollenkaan ja Colorado iski maalin.

No, ei se maailma yhden pisteen menetykseen kaadu, kolmesta pelistä viisi pistettä, tästä on hyvä jatkaa. Seuraavaksi sitten to/pe yönä kaatamaan Dallasia.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Cleary-Modano-Hudler oli hyvällä peli päällä. Modano rakensi paritkin paikat, mutta kaverit rinnalla eivät olleet ihan terävimmillään. Hudler kun saa kudin kohdalleen, niin eiköhän ne Modanon passit ala uppoamaan.

En kyllä ymmärrä miten kehut juuri tuota kenttää Colorado pelistä!? Ykkönen, ja kakkonen järjesteli hienoja mylläköitä vastustajan päätyyn. Ja tekivät maalitkin, samoin kuin nelonen.Toki Modanon kentällä oli omat paikkansa, mutta jos päästää kolme maalia omiin, niin ei ole aihetta taputella selkään, ja antaa kehuja. Janik pelasi mielestäni aika kehnon pelin, Kindl pelasi paremmin, vaikkakin yksi maali voidaan laskea hänen piikkiin, kun ei pysy se maila kurissa.. Helm on edelleen vähän vaisu viime kauteen verrattuna, mutta nyt sentään pistetili auki av maalin syöttämisen puolesta. Eaves on mielestäni ollut hyvä tällä kaudella kaikissa peleissä. Niin ja tuo Hudler on vähän hukassa vielä, ite ainakin odotan enemmän! Mutta ehkä Hakkinen on oikeassa, ja näkee jotain mitä minä en. Kausi on vasta alussa, joten ei ihme että ottaa vähän aikaa uusiin ketjukavereihin..
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mielestäni se kolmoskenttä oli kokonaisuutena heikko. Jotenkin se hyökkäyksenrakentelu on vielä sekavaa ja kunnon paikkoja ei saada aikaiseksi. Ehkä Hudleria pitäisi kokeilla nelosketjussa, kun Abdelkader palaa kehiin ja tehdä kolmosesta Abdelkader-Modano-Cleary, suoraviivaisempi kenttä. Ihan kokeilun vuoksi vaan, Hudler voisi tuoda sitten neloskenttään enemmän pelinrakennusvoimaa ja avata Helmin ja Eavesin maalihanat.

Howardilla oli tosiaan kaksijakoinen ilta. Siihen 3-1 tilanteeseen asti mies pelasi huikeasti, mutta sitten tuli se kaamea hörppy Stewartin lämäriin. Se oli paha imaisu. Nämä kaksi jälkimmäistä maalia ei mielestäni menneet pelkästään Jimmyn piikkiin, vaan niissä oli yksinkertaisesti vain Avs-miehillä tuuria mukana. Täydellisiä laukauksia.

Winnik ampui rannarinsa täysin etuyläkulmaan Howardin olkapäätä hipoen, en näe miten mies olisi tuossa tilanteessa voinut sijouttua paremmin. Syyttävä sormi osoittaa ennemmin Niklas Kronwalliin, joka päästi Winnikin tulemaan vapaasti laidasta läpi.

Ja sitten se David Jonesin tasoitus oli myös mielestäni onnenkantamoinen. Jones mitään tähtäämättä kääntää spin-o-ramarystyn maalia kohti, joka on tuli tilanteensa Howardile todella yllättävästi. Ja tietenkin tämä silmät kiinni heitetty veto meni siitä ainoasta mahdollisesta längissä olevasta reiästä sisään.

Onneksi tuo Rafalskin vamma oli vain Kronwallin tähystyksen tyylinen, jotain rustoroinan poistoa vaan. Jo harjoitusleirillä Rafulta poistettiin nestettä polvesta, joten ilmeisesti tämä oli sen ongelman aiheuttaja. Tärkeintä että mitään nivelsiteitä ei ole poikki, kun pitkistä paranemisista on todella vaikea tulla hyvässä kunnossa takaisin.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Nyt kun tuosta kolmoskentästä on puhuttu niin kyllä mielestäni sen kentän paras pelaaja on ollut ehdottomasti Dan Cleary. Kaveri näyttää ihan eri mieheltä mitä viime kaudella. Nyt mies rouhii ja ajaa tilanteisiin ja mutulla näyttäisi vauhtiakin olevan enemmän. Modano on kyllä näyttänyt huikeaa pelisilmäänsä pari kertaa ja Hudler on sitten tuhlaillut paikkoja. Kuitenkin olen tyytyväinen ainakin Clearyn peliin, sillä mikäli mies pysyy hyvässä kunnossa, hän on arvokas pelaaja.

Toinen, joka on ollut erityisesti Hudlerin ohella aika vaisu nyt alkukaudella on Niklas Kronwall. Esim. viime yönä se Winnikin maali tuli, kuten todettua, Kronwallin virheestä ja muutenkin pelaaminen on sen näköistä ettei kaikki ole ihan täydessä kondiksessa. Muutenkin tuo viimeöinen Janik-Kronwall -pakkipari oli aina välillä hankaluuksissa. Janik otti siis myllyäkin, mutta McLeod antoi kyytiä ja saattaa olla, että Janik pitää vanttuut kädessään seuraavassa ottelussa.

Rafalskin puuttuminen on kyllä huono juttu YV:tä ajatellen. Ei kai rightin viivamiestä olisikaan tarvittu?

Jakub Kindl ei todellakaan ole mikään lidström tai pronger, mutta kuitenkin kun kyseessä on rookie, ja Kindl on pelannut nyt uran neljännen ja viidennen NHL-ottelunsa, niin siihen suhteutettuna olen ihan suht koht tyytyväinen hänen esityksiinsä. Tottakai virheitä sattuu, mutta on tuossa Kindlissä nyt valovuoden ero esim. viime kauden Meechiin. Sitähän täällä aikanaan kirottiin oikein urakalla.

MLive tietää kertoa, että Draperin vamma ei olekaan parantunut ihan toivotulla tavalla ja mies ei lähde kahden pelin kiertueelle mukaan. Abdelkader on jo aloittanut kontaktiharjoittelun ja saattaa olla pelikunnossa lauantaina. Ericsson ei ole vielä päässyt luistimille Anaheim-ottelun jälkeen, mutta sanoi kuitenkin että selkä on tänään tuntunut toistaiseksi parhaimmalta. Eivät kai Holland ja kumppanit voi kusettaa tuon Draperin vamman kanssa, eiväthän? Oudolta vaan tuntuu.. Samasta linkistä löytyvät myös ketjut torstain Dallas-otteluun, jotka ovat siis samat kuin viime yönä lukuunottamatta sitä, että Osbad aloittaa maalissa eli:

Datsyuk-Zetterberg-Holmstrom
Franzen-Filppula-Bertuzzi
Hudler-Modano-Cleary
Miller-Helm-Eaves

Lidstrom-Stuart
Kronwall-Janik
Kindl-Salei

Osgood (starting)
Howard

Versuksella muuten keskusteltiin Maltbysta aika paljon lähetyksen aikana ja haastateltiinkin Maltbya ja Hollandia. Olin niin unenpöpperössä, etten niistä paljoakaan muista, mutta jos joku muistaa niin heittäköön jotain juttua toki!

Kirk Maltby Detroitissa: 908 GP, 107 G + 115 A = 222 PTS, 683 PIM

NHL.comista löytyy semipitkä juttu Maltbysta, joka on kyllä ehdottomasti lukemisen arvoinen. Vaikka kaveria kritisoitiinkin viime kaudella ja nyt kesällä erittäin paljon niin kyllähän Maltby ja Draper ovat uskomattoman hienoja miehiä molemmat. Darren McCartya tietysti unohtamatta. Ah.. Niin ne ajat muuttuu..

14 kautta, 4 Stanleyta. Kiitos Kirk Maltby!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Nyt kun tuosta kolmoskentästä on puhuttu niin kyllä mielestäni sen kentän paras pelaaja on ollut ehdottomasti Dan Cleary. Kaveri näyttää ihan eri mieheltä mitä viime kaudella. Nyt mies rouhii ja ajaa tilanteisiin ja mutulla näyttäisi vauhtiakin olevan enemmän. Modano on kyllä näyttänyt huikeaa pelisilmäänsä pari kertaa ja Hudler on sitten tuhlaillut paikkoja. Kuitenkin olen tyytyväinen ainakin Clearyn peliin, sillä mikäli mies pysyy hyvässä kunnossa, hän on arvokas pelaaja.

Tästä ehdottomasti samaa mieltä. Cleary on ollut aivan loistava. Mielestäni voisi jopa harkita hänen nostamista ykköskenttän, koska Tomas Holmström on siellä nyt jotenkin vähän hukassa. Vaikka ykkönen pyörityksiä aikaan saakin, niin Homer ei nyt jotenkin ole messissä mukana.

Toinen, joka on ollut erityisesti Hudlerin ohella aika vaisu nyt alkukaudella on Niklas Kronwall. Esim. viime yönä se Winnikin maali tuli, kuten todettua, Kronwallin virheestä ja muutenkin pelaaminen on sen näköistä ettei kaikki ole ihan täydessä kondiksessa. Muutenkin tuo viimeöinen Janik-Kronwall -pakkipari oli aina välillä hankaluuksissa. Janik otti siis myllyäkin, mutta McLeod antoi kyytiä ja saattaa olla, että Janik pitää vanttuut kädessään seuraavassa ottelussa.

En oiken ymmärtänyt näitä pakkipareja, mitkä muodostettiin. Kuitenkin alkusuunnitelmassa Kronwall-Salei oli pari (Lidas-Ericsson, Stuart-Rafalski muut), niin miksi se nyt hajoitettiin? Janik-Kindl oli viime kaudella Griffinsin ykköspari, joten luulisi että heillä kulkisi yhdessä tuosta noin vaan kolmosparissa. Saleilla kuitenkin riittää rahkeita isompiinkin minuutteihin, niin nyt hetkellisesti voisi peluuttaa enemmän 1-2 pareja ja tilanteen mukaan varoa tuota kolmosta laittamasta vastustajan parhaimpia vastaan.

Rafalskin puuttuminen on kyllä huono juttu YV:tä ajatellen. Ei kai rightin viivamiestä olisikaan tarvittu?

Ikävä tulee jälleen Mikael Samuelssonia. Se vaan oli hyvä siinä viivassa ja nyt ei Rafulle minkäänlaista korviketta. Piruuttaan Eaves sinne kokeiluun, edes kakkosylivoimaan...?

Kestää kyllä aikansa, ennenkuin tuonne saadaan omasta organissatiosta kasvavia rightin miehiä. Niitä nyt onneksi kuitenkin on tulossa aiempia vuosia enemmän (Ferraro, Mursak, Pulkkinen, Järnkrok) paitsi pakkipuolelle.

Jakub Kindl ei todellakaan ole mikään lidström tai pronger, mutta kuitenkin kun kyseessä on rookie, ja Kindl on pelannut nyt uran neljännen ja viidennen NHL-ottelunsa, niin siihen suhteutettuna olen ihan suht koht tyytyväinen hänen esityksiinsä. Tottakai virheitä sattuu, mutta on tuossa Kindlissä nyt valovuoden ero esim. viime kauden Meechiin. Sitähän täällä aikanaan kirottiin oikein urakalla.

Samaa mieltä. Hyvin alkaa äijä päästä sisään. Odotin paljon isompia vaikeuksia. Kyllä hänestä isokokoinen peruspakki tai sitten kakkosparin yleispakki lähes varmuudella organisaatioon saadaan. Jos kehittyy jopa ykkösparin pakiksi, niin eipä sitten voi muuta kuin hymyillä leveästi.

MLive tietää kertoa, että Draperin vamma ei olekaan parantunut ihan toivotulla tavalla ja mies ei lähde kahden pelin kiertueelle mukaan. Abdelkader on jo aloittanut kontaktiharjoittelun ja saattaa olla pelikunnossa lauantaina. Ericsson ei ole vielä päässyt luistimille Anaheim-ottelun jälkeen, mutta sanoi kuitenkin että selkä on tänään tuntunut toistaiseksi parhaimmalta. Eivät kai Holland ja kumppanit voi kusettaa tuon Draperin vamman kanssa, eiväthän? Oudolta vaan tuntuu..

Niin, tästähän puhuttiin jo aikaisemmin. Sopivasti se Maltbykin tarvitsi viime kaudella olkapääleikkausta, kun alkoi olla capin kanssa ongelmia... :)
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Versuksella muuten keskusteltiin Maltbysta aika paljon lähetyksen aikana ja haastateltiinkin Maltbya ja Hollandia. Olin niin unenpöpperössä, etten niistä paljoakaan muista, mutta jos joku muistaa niin heittäköön jotain juttua toki!

Aika perus hoki jargonia, jäi itelle mieleen noista haastatteluista. Kaikki haastateltavat McCarty, Maltby ja Holland kiitteli kuuluisaa Grind lineä, ja muisteli sen suuruuden päiviä. Että vaikka oli puolustava kenttä, niin tekivät myös tärkeitä maaleja. Maltby kertoi miten vaikea oli tehdä lopullinen päätös, ja odotti innolla tulevaa uraa scouttina.. Maltby ite ei sanonut, mutta studiosta arveltiin, että lopettamisen syynä oli se kun ei mahtunut NHL miehistöön. Sitten Draper otettiin huomioon sanomalla, että hän on viimeinen soturi tuosta kentästä, joka jatkaa uraansa.

Hollandilta kysyttiin myös Yzermanin lähdöstä Lightningin organisaatioon. Holland sanoi että luonnollisesti se oli harmittava päätös joukkueen kannalta, että Steve lähti pois, mutta samaan hengen vetoon sanoi, että hän on valmis nykyiseen rooliinsa, ja on erittäin pätevä siihen rooliin, mitä Detroitissa ei nyt pystytty tarjoamaan. Toivotti onnea hänelle jatkoon, ja uskoo että SteveY tekee hyvää jälkeä. Muisteli myös miten he tulivat samaan aikaan organisaatioon vuonna 1983, mikä tekee asiasta vielä tunne rikkaamman hänen osalta. Muuta en nyt tähän hätään muista, enkä jaksa katsoa uusintana noita haastatteluita. Muut saa täydentää, ja korjata jos olin ymmärtänyt jotain väärin.. :)

Edit: Mielestäni Homer on pelannut ihan riittävän hyvin ykkösessä. Dats ja Zeta saa sitten vapaammin juonia keskenään, ja Homer suojaa hyvin ja aiheuttaa kaaosta ympärillään. Sen verran hyviä myllyjä saavat aikaseks, että en lähtis vielä sotkemaan mitään. Clearystä saadaan varmaan paremmin irti toisaalla, kuten tällä hetkellä on nähty. 3-4 kenttiin vois hioa jotain paikkoja, kun heidän peli ei ihan täysin ole vielä natsannut. Ja ehkä tässäkin vielä kannattaa katsoa vähän aikaa jos se yhteinen sävel sieltä löytys. Modano kuitenkin ihan uudessa tilanteessa, ja Hudlerin KHL reissu näkyy vielä otteissa.
 
Viimeksi muokattu:

SilsaUuhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings, Ruotsin maajoukkue
Tänään Detroit saa vastaansa kotikentällään tunnetusti kivenkovan Dallas Starsin. Huomionarvoista ottelussa on ainakin Mike Modanon paluu American Airlines Centeriin, ensimmäistä kertaa sitten lähtönsä Dallasista.

Ottelua voi seurata ainakin Nelonen sport prolta kello 03.30 alkaen.

Dallas on tunnetusti vaikea vastustaja kotikentällään, mutta jos Detroit pystyy pelaamaan samalla tasolla kuin kahdessa ensimmäisessä pelissään, uskoisin kahden pisteen lähtevän Detroitiin. Vaikka olen muuten ollut tyytyväinen Detroitin suorituksiin, niin ainakin kolmoskentältä toivoisin pientä tason nostoa. Maalivahtipeliin toivoisin myös pienoista parannusta Colorado-peliin nähden, Mike Babcock taisikin sanoa että Ozzie pelaa tämän ottelun.

Kunhan Osgood vain hoitaa tehtävänsä kunnialla, uskon kyllä että Detroitin parempi kenttäpeli kääntää puntit Detroitille ja punasiivet nappaavat arvokkaat kaksi pistettä mukaansa.

Onkos kellään tietoa ovatko Abdelkader tai Ericsson mukana Detroitin kokoonpanossa?

Innolla odotan yön ottelua, tässä vielä nhl.comin pohdintaa ennen ottelua: http://redwings.nhl.com/club/preview.htm?id=2010020046
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
3-4 kenttiin vois hioa jotain paikkoja, kun heidän peli ei ihan täysin ole vielä natsannut. Ja ehkä tässäkin vielä kannattaa katsoa vähän aikaa jos se yhteinen sävel sieltä löytys. Modano kuitenkin ihan uudessa tilanteessa, ja Hudlerin KHL reissu näkyy vielä otteissa.

En minäkään ihan vielä lähtisi pahmmin rukkaamaan ketjukoostumuksia vaan pitäisin ne entisellään - jollei sitten pelinsisällä pidä tehdä pieniä tilapäisiä muutoksia.

Kolmonen on kuitenkin täysin uudessa kuosissa. Modanolla on uudet ketjukaverit ympärillä, joten varmasti totutteluun menee vielä jokunen peli. Hudlerille tilanne on tavallaan uusi vaikka NHL onkin tuttu. Uusi ketjukoostumus jossa pelata ja varmasti se KHL:n reissu näkyy vielä jonkin aikaa otteissa. Vielä ei ole minusta aika ketjumuutoksille vaan odottaisin muutaman pelin verran (3-5 peliä) ja jos tällöinkään ei mitään edistystä tapahdu, niin muutoksille on sijansa.

vlad.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Dallas on tunnetusti vaikea vastustaja kotikentällään, mutta jos Detroit pystyy pelaamaan samalla tasolla kuin kahdessa ensimmäisessä pelissään, uskoisin kahden pisteen lähtevän Detroitiin. Vaikka olen muuten ollut tyytyväinen Detroitin suorituksiin, niin ainakin kolmoskentältä toivoisin pientä tason nostoa. Maalivahtipeliin toivoisin myös pienoista parannusta Colorado-peliin nähden, Mike Babcock taisikin sanoa että Ozzie pelaa tämän ottelun.

Kunhan Osgood vain hoitaa tehtävänsä kunnialla, uskon kyllä että Detroitin parempi kenttäpeli kääntää puntit Detroitille ja punasiivet nappaavat arvokkaat kaksi pistettä mukaansa.

Onkos kellään tietoa ovatko Abdelkader tai Ericsson mukana Detroitin kokoonpanossa?

Samalla rosterilla mennään kuin edellisessä pelissä, vain mokke vaihtuu.

Kova peli tulossa, tuo peräpää "Janikkeineen" ei vakuuta oikein yhtään ja Rafalskin puuttuminen syö ylivoiman tehokkuutta. Alivoima sen sijaan on toiminut edellispeleissä äärimmäisen hyvin.

Onneksi Ozzie on historian aikana ollut kova Stars-killer, en nyt muista tarkkaan, mutta olikohan jotain 13 voittoa ja 2 tappiota koko uran ajalta.

Mutta joo, mielenkiintoinen Modano-ilta tulossa ja toivottavasti Kari Lehtonen ei vielä ole päässyt sen kaiken torjuvan pelottavan mörön tasolle.
 

Bartholomew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
Niin vaikka tosta colorado pelistä kaikki lieneekin jo sanottu, niin vielä heitän omatkin mietteeni joukkoon. Eli musta kolmonen ja varsinkin Modano oli erittäin heikko. Modano oli mielestäni syyllinen ensimmäiseen maaliin laiskalla luistelulla omiin. Modanon pelaaminen tässä kyseisessä ottelussa näytti varsin verkkaiselta, ehkä jopa hieman haluttomalta.

Positiivistä pelissä oli Kindln hyvä peli ja varsinkin neloskentän huikea tasonnosto kahteen ekaan pelin verrattuna.

Samalla lailla vaan Dallasia vastaan, kun vielä Howard skarppaa ja Modano intoutuu parhaimpaan suoritukseensa vanhaa seuraansa vastaan niin pisteet on meidän.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Red Wingsin prospektit ovat aloittaneet kautensa ympäri maailman liigoja todella lupauksia herättävästi. Etenkin viime kesän draftaukset, Teemu Pulkkinen ja Calle Järnkrok ovat ikäisekseen olleet aivan huiketa miesten liigatasolla.

W Andrej Nestrasil, 19v, QMJHL, 7GP 2+5=7, +1
D Gleason Fournier, 19v, QMJHL, 8GP 1+7=8, +1
C Louis-Marc Aubry, 18v, QMJHL, 5GP 1+3=4, +2
W Mitchell Callahan, 19v, WHL, 6GP 2+2=4, +/-0
C Landon Ferraro, 19v, WHL, 7GP 4+4=8, +4
C Calle Järnkrok, 19v, Elitserien, 10GP 6+3=9, +/-0
W Teemu Pulkkinen, 18v, SM-Liiga, 10GP 5+5=10, +5

D Brendan Smith, 21v, AHL, 2GP 1+2=3, +/- 0
W Jan Mursak, 22v, AHL, 2GP 1+1=2, -1
W Tomas Tatar, 19v, AHL, 2GP 0+2=2, +/- 0
 

Bartholomew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
Tähän vain pienenä lisähuomautuksena, että maalissa ei suinkaan pelaa Jimmy Howard, vaan Chris Osgood.
Hupsis. Nöyrimmät pahoitteluni tästä.

No toivotaan sitten Osgoodille pientä skarppausta ihan vain muutaman viime vuoden takia. Chicagoa vastaanha mies pelasi ihan hyvin.

Filppulasta muuten piti vielä mainita yksi asia mikä pisti silmään, eli yritti laukoa useammin kuin ennen, mutta aika usein veto jäi jo ensimmäiseen pakkiin. Tämä nyt siis pisti vaan silmään tuossa colorado pelissä. Voi olla ihan oman mielikuvitukseni tuotettakin tuo.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Hupsis. Nöyrimmät pahoitteluni tästä.

No toivotaan sitten Osgoodille pientä skarppausta ihan vain muutaman viime vuoden takia. Chicagoa vastaanha mies pelasi ihan hyvin.

Filppulasta muuten piti vielä mainita yksi asia mikä pisti silmään, eli yritti laukoa useammin kuin ennen, mutta aika usein veto jäi jo ensimmäiseen pakkiin. Tämä nyt siis pisti vaan silmään tuossa colorado pelissä. Voi olla ihan oman mielikuvitukseni tuotettakin tuo.

Ne vedot nimenomaan jäi siihen. Filppulalta blokattiin 5 laukausta, joka oli ylivoimaisesti eniten kaikista.

Niin, ja eihän se Ozzie ole pelannut kuin yhen paskan kauden, eli edellisen. 2007-2008 ja 2008-09 meni ihan mukavasti.


EDIT:

Dallas-pelistä tuli sitten totaalinen disaster. Muuli tietysti loukkaantui, tiedä tuliko aivotärähdys Fistricin taklauksesta. Verta syleskeli. Dallasilla suurinpiirtein tuli jokaisesta harvasta paikasta maali osa ihme tuuripompuillakin. Hyvin sitten puolustivat Wingsit aivan pimentoon. Osgood ei juurikaan ole imuroinut, mutta eipä tartte kolmatta erää katella.
 
Viimeksi muokattu:

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Muuli tietysti loukkaantui, tiedä tuliko aivotärähdys Fistricin taklauksesta. Verta syleskeli.

Joo, aivotärähdykseltäpä se näytti enemmän kuin miltään muulta. "Kiva" homma. Jos oikein on epäonni matkassa, kaveri ei pelaa taaskaan pitkään aikaan.

Kronwall juuri kavensi nätisti ylivoimalla, Bertuzzi jakeli. Mutta aika komeesti tulee kuonoon Modanon paluupelissä.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Katselin pelin tuossa juuri, eikä se mitään riemujuhlaa Detroitille tosiaan ollut.

Ja tosiaan, aivotärähdyshän se on, kuten herrat (?) täällä jo epäilivät. (MLive) Kuitenkin Franzen sanoo, että uskoo tämän olevan vain pikkuvamma. Ei kyllä aivotärähdyksien kanssa ole silti leikkimistä, vaikka kuinka pikkuvamma olisi.

“I feel OK right now, so hopefully it won’t take too long,'' Franzen said. "Do some tests and try to get back as soon as possible.’’

“This is better than the ACL I had last year,'' Franzen said. "Hopefully it’s not too many games and I’ll be back soon.’’

Franzen sanoo myös, että taklauksessa Fistricin kyynärpää olisi osunut naamaan. En ole tilannetta kelaillut, mutta ainakin niistä parista uusinnasta, mitä Starsin lähetys tarjosi se näytti suht koht puhtaalta.

“Probably (he should be suspended), yeah, that’s the rules,'' Franzen said. "It’s an elbow to the head.’’

Onhan tää nyt aika perseestä. Kyllä pistää vituttamaan Muulin puolesta nämä loukkaantumiset. Ja kun kyseessä on taaskin vain huono tuuri.

Edit: Oho, Babcock onkin eri mieltä: TSN
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös