Dallas Starsin pelit kaudella 03-04

  • 2 615
  • 17

M10

Jäsen
Avataan nyt tällainen ketju, niin voidaan puida kauden mittaan täällä Starsin otteluita.

Kausi alkoi mahtavasti voitolla viime vuoden yllättäjästä Anaheimista numeroin 4-1. Heti ottelun alussa nähtiin pari myllyä; Guerin - Simpson ja Burnett - Erskine. Voitot menivät Simpsonille ja Erskinelle. Ottelu oli erittäin vauhdikas ja värikäs. Dallasin putki kulki erinomaisesti ja mm. Arnotin, Boucherin ja Morrowin fyysisyyttä hehkutettiin moneen otteeseen noissa pohjois-amerikan otteluraporteissa.
Antti Miettinen pelasi vain kuutisen minuuttia mutta oli hyvä aina jäälle päästessään. Jere Lehtinen sai syöttöpisteen Sergei Zubovin avausmaaliin, mutta Espoon kasvatti joutui jättämään kentän lievän olkapäävamman vuoksi, joka tuli Jason Krogin kovasta avojäätaklaukseta.
Ottelun kohokohdan tarjoili Sergei Zubov, joka syötti Stu Barnesin tekemän kolmannen maalin häkellyttävällä tavalla! Brenden Morrow palkittiin ottelun parhaana pelaajana (kuinkas muutenkaan?). Miehen saalis oli 0+2, +/- 3. Aika hyvin nilkkavaivaisena pelanneelta Morrowilta..

Starsin maalit: Zubov, Barnes 2(!) ja Guerin (syöttöä vaille Gordie Howe hat-trick)

Avauskentälliset olivat seuraavanlaiset

Lehtinen-Modano-Guerin
Morrow-Arnott-Barnes
Miettinen-Kapanen-Young
Ott-Turgeon-DiMaio

Zubov-Numminen
Boucher-Matvichuk
Robidas-Erskine

Marty Turco oli totutun varma maalilla.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Eipä kai pari ketjua haittaa, jos toisessa käsitellään otteluita ja toisessa muita joukkueeseen liittyviä asioita. Näin on tehty jo aiemminkin.

Sitten itse otteluun. C+:lta ja dallasstars.comista nähtynä maalit ja fightit. Zubov piti kaksi kertaa kiekon hienosti siniviivalla purkuyrityksistä huolimatta ja päätti hienon vaihtonsa aivan upealla passilla Barnesin lapaan, josta jälkimmäinen sai lusikoida tyhjiin. Arnott antoi muutaman kovan taklauksen, mutta valitettavasti Jere jäi Jason Krogin kovan ja puhtaan avojääpommin alle.

Bill Guerin yritti ottelun alussa haukata enemmän kuin jaksoi niellä. Vaikka Pentti kuinka väittäisi selostuksessaan, ettei "kumpikaan ole varsinaisesti tappelijoita", niin kyllähän tuo Simpson jaksoi antaa isin kädestä löylyä.

Sandis Ozolinch näytti jälleen närhen kellit puolustustyöskentelyssään. Barnes ja Guerin kiittivät.

Noi ketjukoostumukset on kyllä mystisiä pakkien osalta. Andrewsstarspage listaa aina Boucherin vasemmaksi pakiksi, vaikka silmä kyllä kertoo toista. Samoin näytti kyllä Zubiekin pelaavan oikeassa. Noh, ei se niin nuukaa.
 

hiawatha

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk, devils
Kukas tuli ykköseen Jeren loukaannuttua? Ja mites YV:t, ilmeisesti Jere pelasi alussa sitäkin (syöttöpiste)?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Köyhä esitys

Buffalo piti pisteet 4-3 voitollaan täysin ansaitusti, eikä aikakirjoihin Starsin osalta jää paljon muuta merkittävää kuin Dave Tippettin suoraselkäisyys. Hattua on nostettava äijälle, jolla on munaa pistää 9:n ja 6 miljoonan mies istumaan koko kolmanneksi eräksi umpisurkeiden otteiden jälkeen ja pitää heidät siellä istumassa, vaikka kolmannen erän lopussa takaa-ajo olikin täydessä vauhdissa. Siperia opettaa Mike & Sergei! Toivottavasti. Turcokaan ei vakuuttanut ja Tugnuttin vaihto kolmanteen erään oli hyvä veto.

Stu Barnes näytti kyllä jälleen sen, miksi hän nousi jo Buffalossa yleisön suosikiksi. Takuuvarmaa, sanoisinko jeremäistä, työskentelyä sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Justuksen kanssa samoilla linjoilla. Zubov pelasi todella ylimielisesti ja teki karkeita virheitä, useita. Kostautuipa niistä maalikin omaan päähän.

Modano ei saanut yhtään mitään aikaan ja kiekkokaan ei pysyny lavassa. Siihen malliin pojat silti naureskelivat vaihtoaitiossa, että oisko ennen peliä maistunut jointti ;)

Nummiselta perusvarmaa peli, Miettinen näytti ihan hyvältä, mutta ei pääse maalile ja Kapasta vaivasi tehoton pörräys kulmissa. Lehtinenhän lähti kesken pois. Miksihän syyksi ilmoitettiin selkä vamma? Eikö se ollut olkapää joka hajosi ed. pelissä?

Mun mielestä Buffalo pelas hyvää peliä, varsinkin alun rynnistys ja kova karvaus, jota nähtiin myös pelin lopussa oli hyvän näköistä ja sai aikaan jonkin asteista paniikkia Dallasin alakerrassa. Turco (lausutaan turso;) imas ainakin sen vasemmalta laidalta tulleen rannarin. Ehkä myös jointeissa ;)
 

donkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Viestin lähetti Black Adder
Lehtinenhän lähti kesken pois. Miksihän syyksi ilmoitettiin selkä vamma?

Lehtinen ei ollut edes aloittanut illan pelissä. Taisit katsoa ottelua Canal+:lta ja kuunnella Lindegrenin satuja Jeren peluusta. Itselläni särähti "hieman" korvaan, kun Pena kertoi kuinka Jere pelaa taas ykkösnyrkissä, vaikka juuri sitä ennen oli ruudussa näkyvissä avauskokoonpanot, ilman Lehtistä. Onneksi mieleeni palasi, että digiboxissa voi selostuskielen vaihtaa alkuperäiseen, joten omalta osaltani on Pentin sekoilut enää paha muisto vain (kunnes taas ensi kauden alussa unohdan sen ja kiroilen kauden avauspelit Penaa kuunnellen).
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Viestin lähetti donkey
Lehtinen ei ollut edes aloittanut illan pelissä. Taisit katsoa ottelua Canal+:lta ja kuunnella Lindegrenin satuja Jeren peluusta. Itselläni särähti "hieman" korvaan, kun Pena kertoi kuinka Jere pelaa taas ykkösnyrkissä, vaikka juuri sitä ennen oli ruudussa näkyvissä avauskokoonpanot, ilman Lehtistä. Onneksi mieleeni palasi, että digiboxissa voi selostuskielen vaihtaa alkuperäiseen, joten omalta osaltani on Pentin sekoilut enää paha muisto vain (kunnes taas ensi kauden alussa unohdan sen ja kiroilen kauden avauspelit Penaa kuunnellen).

No niin tein ja Pentti vielä kuin varmuudeksi sanoi, että "ja Jere kävi jäällä vain pari vaihtoa ja...". Itse en sitten asiaan kiinnittänyt sen enempää huomiota. Ajattelin vain, että jäipä Lehtinen huomaamatta :)
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Olin eilen American Airline Centerillä katsomassa kun Starsit voittivat Wildin 3-1. Starsilla oli päällään taas ne susi-rumat uudet paidat, jotka ilmeisesti ovat sponsori Dodgeen täysin viittaamatta suureksi yhteensattumaksi oinasta muistuttavat. Lehtinen oli sivussa, mutta olen kuullut puhuttavan että kyse olisi selkävaivoista.

Pelin ensimmäinen erä oli ehkä tylsin koskaan näkemäni jääkiekko-erä. maalipaikat menivät Starsille 2-1, mutta ainoan maalin teki Wild ylivoimalla. Löysä veto ja ohjaus maalin edestä sisään. Yhdyn täysin kolmevuotiaan penskan arvioon, että pop-cornit olivat erän mielenkiintoisin tapahtuma.

Toisessa erässä Stars hoiti pelin. STUUUU Barnes teki kaksi maalia n. 10 sekuntiin ja peli oli ratkennut. Ensimmäinen maaleista oli täysin Jason Arnottin ansiota. Hän nousi vasenta laitaa ja oli ampuvinaan, jolloin Fernandez peitti kulmaa. Arnott muuttikin vetonsa syötöksi takatolpalle ja STUUU sai laittaa kiekon tyhjään maaliin. Toinen maali oli sitten STUUUn hieno, nopea veto b-pisteen kaaren kohdalta joka meni etukulmasta sisään. Wild sai pari pehmeää jäähyä ja Stars pääsi pelaamaan kahden miehen ylivoimalla. Zubovin veto melko läheltä olisi mennyt varmaan suoraankin sisään, mutta Guerin ohjasi sitä vielä ilmasta ja peli oli käytännössä ohi. Kolmannessa erässä ollutta tappelua en nähnyt harmi kyllä ollenkaan.
 

M10

Jäsen
Dallas - Toronto, klo 0300 ke-to yö, Canal+

Luvassa on todella mielenkiintoinen ottelu. Torontolla vasta yksi voitto tällä kaudella, Dallasilla neljä. Jännä nähdä herääkö tuore Stars-kapteeni Mike Modano talviuniltaan, vai pitääkö Tibbetin laittaa hänet taas penkin päähän. Tuskin. Starsilla on tällä hetkellä yksi liigan kuumimmista kentistä; Barnes - Arnott - Morrow, jonka fyysinen mutta taitava peli hipoo juuri nyt täydellisyyttä.
Toronton sisäistä pistepörssiä johtaa mielenkiintoinen nimi; Richard Jackman, joka pelasi Dallasin paidassa uransa ensimmäiset Nhl-ottelut. Jo taannoisessa Jokerit-Toronto pelissä miehen otteet vakuuttivat allekirjoittaneen. Hauska taas seurata #55:ta. Seuraavassa lisää mielenkiintoisia Canal+ -ottelussa seurattavia asioita:

- tekeekö Mats Sundin ensimmäisen pisteensä tällä kaudella?

- kuinka monen Stars-hyökkääjän polven Bryan Marchment yrittää teloa

- kumpi on ottelun ärsyttävämpi pelaaja; Darcy Tucker vai Steve Ott, ja ratkaiseeko miehet tämän kenties keskinäisellä tappelulla?

- Downey/Erskine ja Perrott/Domi. Ketkä miehistä tappelevat keskenään?

- Antti Miettinen ja Niko Kapanen


Toivottasti Stars pelaa taas normaaleissa pelipaidoissaan...
 

Voittaja

Jäsen
Tuo Barnes - Arnott - Morrow kenttä on ollut todellakin liekeissä alkukaudesta. Edellisessä Canalin Dallas pelissä kyseinen ketju teki meikäläiseen todella huikean vaikutuksen, etenkin Barnes ja Morrow.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Sorry Morrow10, Stars pelaa kolmannen kotiottelunsa peräkkäin vaginapaidoissaan.

When told the logo on the chest looks like the female reproductive system

Bill Guerin: "That's what I've been told. (Laughter). With all the kids I have, I know that area well." (Laughter)

andrewsstarspage.com


Joo, kun vastassa on Marchmentin, Tuckerin, Nolanin ja Domin (miten yhteen joukkueeseen mahtuukaan noin paljon ärsyttävyyttä??) kaltaisia iloisia velikultia, tuskin kannattaa jättää Downey'a pressiboksiin istumaan.
 

M10

Jäsen
Anaheim @ Dallas

Starsin huima kotiotteluputki jatkui viime yönä Anaheimin ankkoja vastaan. Paremmasta joukkueesta ei ollut epäselvää, Dallas vei peliä miten tahtoi. Jere Lehtinen paranteli tehotilastojaan 1+1:llä ja suomalaistrio sai tällä kertaa ihan mukavasti peliaikaa.
Brenden Morrow palkittiin jälleen kerran ottelun parhaimpana, hän teki kuudennen maalinsa viimeiseen kahdeksaan otteluun ja oli taas kentän kunkku myös fyysisesti. Morrow on taatusti saanut näitä "kolmen tähden" tunnustuksia eniten Starsin pelaajista tällä kaudella.
Turgeon/Young akseli näytti jäleen elonmerkkejä. Näistä varsinkin ensinmainittu on viimeisen kahden kuukauden aikana pelannut parasta peliään, mihin Dallas-paidassa on pystynyt.
Marty Turco pelasi erittäin helposti uransa 18.nollapelin.

Seuraavaksi American airlines centeriin luistelee LA ja taas väännetään tiukasti Pacific centerin sisäisesti.
 

M10

Jäsen
haiseva tasuri losia vastaan 1-1

Dallas johti ottelua Brenden Morrowin maalilla pitkään kunnes Alex Frolovin ranneveto meni viitisen minuuttia ennen loppua Turcon selän taakse. Tuo oli paha maali Starsin kannalta koska ottelu oli tärkeä pacificin sisäisen tilanteen ja Anaheimin etumatkan vuoksi.

Brenden Morrow oli yllättäen ottelun kolmen tähden pelaaja pelaten mm. lähes 25 minuuttia ja tehden kahdeksannen maalinsa viimeiseen kymmeneen otteluun..
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Modano joutui ilmeisesti jättämään Kings-ottelun kesken, kun nivusvamma uusiutui.

Niko Kapanen oli ottanut Modanon paikan ykkösessä tämän jälkeen (Lehtinen-Kapanen-DiMaio). Sinäänsä ihan järkevä veto, koska ko. kolmikko on pelannut aiemminkin yhdessä. Tässä pätkä andrewsstarspage.comilta:

"Niko Kapanen did a nice job of absorbing some of Modano's ice time. Kapanen played 16:59, won seven of 13 faceoffs and played one of his better all around games this season."

Eli Kapanen on toivottavasti taas pääsemässä vauhtiin.

Modanon loukkaantuminen on jo siksikin harmittavaa, että Stars oli vihdoinkin löytänyt toimivat ketjut:

Lehtinen-Modano-DiMaio
Morrow-Arnott-Guerin
Barnes-Turgeon-Young
Ott-Kapanen-Sloan (nelosketjun laitahyökkääjät vaihtelevat)

Herää kysymys: mihin Corson laitetaan? Itse veikkaan, että Shayne laitetaan ykköseen ja DiMaio siirtyy nelosketjuun.
 

M10

Jäsen
Shaynen paikka on runkosarjan lopussa jossain hieman enemmän peliaikaa saavassa kentässä jotta mies saa edes jonkin verran pelituntumaa, mutta pleijareissa Corson saa mun puolesta liukua 3-4.kentässä. Ei perhana, ei sitä voi kahteen ekaan kenttään laittaa! Ihan hyvä äijä se on varmaan noissa pleijareiden henkimaailman jutuissa ja vastustajan pelin sekoittamisessa, mutta muuten en ihan ymmärrä tätä treidiä.
Mun mielestä Corson ei vain ole tällä hetkellä tai myöhemminkään tarpeeksi hyvä pelaaja Dallas Starsille. Puolustaja, fyysinen/varma sellainen, me tarvitaan.

Toivottavasti muuten Modanon vamma ei ole yhtään ennustettua pahempi. Oli hänen tämä kausi minkälainen tahansa, mutta helvetin tärkeä pelaaja on silti kyseessä.
 

Myers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Dallas Stars
Re: haiseva tasuri losia vastaan 1-1

Viestin lähetti Morrow10

Brenden Morrow oli yllättäen ottelun kolmen tähden pelaaja pelaten mm. lähes 25 minuuttia ja tehden kahdeksannen maalinsa viimeiseen kymmeneen otteluun..

Morrow on kyllä aivan järjettömän kovassa tikissä. Tästä miehestä ei Stars luovu, tai heidän ei ainakaan koskaan kannata luopua. The Future of The Dallas Stars, alkaa vihdoin olla nykypäivää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös