Dallas Stars 2021–2022 – takaisin pudotuspeleihin?

  • 306 801
  • 1 469

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Olipahan matsi, lopputulos voitokas ja kelpaa. Eka erä Oilers johtoon --> Toka erä Stars tasoihin ja ohi--> kolmas erä Oilers tasoihin (alivoimalla) ja ohi tasakentällisin, vieläpä alle minuutissa.. Alkoi jo riepoon että piti kiroilla.
Roope näytti Jeesuskselle miten luistin kulkee ja läpi, längistä tasoihin. Gurianov 4-3 hyvään paikkaan ja Seguin tyhjiin 5-3.

Jake voiton takuumies, onkin saanut nuorukainen rehkiä viime peleissä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Vähän kuin se Rangers-matsi. Katsojalle viihdyttävä, mutta koutsit tuskin tykkäsivät. Vaikka tehoketjusta kaikki pääsivätkin maalin makuun, ei tämä mitään näytöstä noilta silti ollut. Mun mielestä Seggyn ketjun panos oli tänään ratkaiseva. Gurianov on herännyt, mikä on äärimmäisen tärkeää. Ja Seggy parantaa koko ajan, mihin en oikein tammikuussa enää jaksanut uskoa. Sai hyvän matsinsa kirsikaksi sen 300. maalinsa lopussa.

Vegas muuten hävisi taas.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Perkele kamaan mitkä 2 pinnaa ja tarraus kiinni pleijari paikkaan.

Ensinmäinen erä oltiin kyllä purjeessa. Onneksi peli oli vain 1-0 Oilersille siinä vaiheessa, kiitos Oettingerin paraati koppien. Robon ja Pavelskin maalit taas toisessa erässä käänsivät pelin kulun Starsille selkeästi. Todellisia käänteentekevä pelureita, sillä yhtäkkiä ilman Koskisen huippu torjuntoja peli olisi voinut olla Starsille jo 5- tai 6-1 toisessa erässä.

Kolmannen erän alussa tapettiin hienosti oma ylivoima ja laskettiin Oilers ensiksi tasoihin Kanen maalilla ja heti perään ohi Draisatlin onnenkantamoisella. Allekirjoittaneella oli siinä vaiheessa jo aika epäuskoinen olo. Varsinkin, kun Oilersin tehdessä ensinmäisen maalin oli esitetty statistiikka 21-0-0 Oilersin tehdessä ensinmäisen maalin.

Sitten astui kuvaan Roope Hintz vahvalla luistelulla päästen läpi ja tasoittaen pelin uittaen Koskisen längistä. Tästä ei mennytkään kuin hetki, kun Gurianov pääsi nauttimaan Seguinin tarjoilusta putaten tyhjiin jättämättä Koskiselle mitään mahdollisuutta torjua kiekkoa. Lopussa Seguin heitti tyhjiin uran 300 maalin, kuten @Leon mainitsikin.

Todella viihdyttävä ja yleisö ystävällinen matsi, jossa Oilers vei ensinmäistä erää ja Stars loppua 40minuuttista. Ei todellakaan valmentajan ihanne peli, kun huippu tonteilta sektorista päästiin paljon yrittämään maalintekoa, mutta ennemmin näitä katsoo kuin tylsiä puolustustaisteluja, joissa pelataan träppiä ja tukitaan keskusta puolustaen oman maalin edustaa odottaen kaverin virhettä. Kuitenkin sitä Starsin ehjää 60minuuttista odottaen. Torstain ja perjantain välisenä yönä päästäänkin kunnon testiin, kun kohdataan hyvin valmennettu Hurricanes.


Edit. Lisättäköön kehut näille kahdelle pyytteettömän työn raatajalle Esa Lindelille ja Jani Hakanpäälle. Yhteensä 10 blokattua laukausta. Siinä on voinut jo vähän mustelmaa tulla.


 
Viimeksi muokattu:

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Perkele kamaan mitkä 2 pinnaa ja tarraus kiinni pleijari paikkaan
Vegas joka taisetelee koviten paikasta on myös pelannut 4 peliä enemmän joten alkaa aika hyvältä näyttämään sen suhteen. Nyt vaan pitäisi ne ns. "varmat" pelit hoitaa niin nähdään pudotuspeli kiekkoa taas kerran.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Nyt vaan pitäisi ne ns. "varmat" pelit hoitaa niin nähdään pudotuspeli kiekkoa taas kerran.
Stars on kyllä kans yks suklaarasia peliensä kanssa. Kookosta tulee, jos toivot nougat'ta. Ja sitten voivat voittaa kenet vaan. Tohon vielä Miro mukaan, tuskin Namestnikovkaan joukkuetta heikentää. Jake tarttis kyllä huilia. Wedgewood oli jo luukkuvahtina Öljyjä vastaan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viimeksi muokattu:

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Olen kyllä niin lopen kyllästynyt tähän Bonesin touhuun. Dallasilla on yllättävän hyvä prospektipooli, joten eikö olisi hyvä ajaa näitä nuoria, hyviä pelaajia sisään; Peterson, Tufte jne. En kerta kaikkiaan ymmärrä, miksi Nillin piti raahata Namestnikov sisään, ei hän tuo mitään sellaista, mitä Peterson ei toisi. Jumaliste, että ketuttaa.

Fire Bones.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
En kommentoi millään muulla tavalla yön ottelua kuin, että Scott Wedgewood ryösti Starsille pisteet mitä ei todellakaan ansaittu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Benn

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Hyvä veskaripeli oli voiton takuuna. Oli just ansaittu voitto, ei ollut ensimmäinen kerta kun kuuma molari pitää kenttärutjakkeet pystyssä.

Hintz on kone...kuten Robertson..kuten Pavelski ja varsinkin Bowness. Valmensi jokkueen taas voittoon ja ansaittuun.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Benn

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Mainittakoon, että Wedgewood teki seurahistoriaa torjumalla 44 kertaa Stars debyytissään.





Nyt päiväseltään, kun vähän ottelun tilastoja katselee, niin olihan tämä vain ja ainoastaan Wedgewoodin voitto. Laukaisu yritykset 81-30 Carolinalle, joista maalia kohden 47-15. Voi hyvä jumala sentään. :D





Kyllä näitä koppeja mielellään ensi kaudellakin katsoisi. Saikohan Aho hyvin nukuttua.



 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Huhhuh, ei muuta kuin etsintäkuulutusta perään, oli kauden törkein ryöstö Wedgewoodilta.

Tää Studenic pelaa oikeesti ihan hyvin
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Meillä on kaksi loistavaa maalivahtia! Olipahan monsteripeli Wedgewoodilta. Ryösti voiton Starsille. Täysin.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
^^ tätä kaveria on aikanaan kiva pitää poppareilla kun tarvitaan sitä Bonesin peräänkuuluttamaa kovuutta, kun taistellaan viimeiset 20 matsia playoff-paikasta. (Hymiö)
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Benn

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Petersonille paluu ottelussa maali ja teki Bennin ketjusta heti paremman. Kyllä noilla paikoilla olisi pitänyt kääntää tuo matsi, mutta kun ei tehdä edes tyhjistä.

Alivoima pelaaminen on vaan pakko saada kuntoon, sillä kahdeksassa viime pelissä seitsemässä vastustaja on rokottanut ollessaan ylivoimalla.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Dallasin propect rintamalle kuuluu hyvää, sillä jokaisen CHL:n alaisen sarjan pistekeskiarvon kärkinimenä häärii Starsin prospecti. Harmi vain, että Bourquen kausi on ollut loukkaantumisten sävyttämä.





Hyökkäykseen tuntuisi löytyvän talenttia, kun katsoo miten varattujen poikien kaudet ovat sujuneet. Käyn läpi nyt omasta mielestä lupaavimpien hyökkääjien kausia.

Johnstonin ja Stankovenin lisäksi viime kesänä varatuista hyökkääjistä Ohl:ssä pelaavan Kingston Frontenacsin Francesco Arcuri on tehnyt 57 peliin 67 pistettä(30+37). Whl:ssä pelaava Conner Roulettekin on 59 peliin 58 pistettä(22+36) Seattle Thunderbirdsin paidassa. Saman draftin seitsemännellä kierroksella varattu(#207) Albert Sjöberg on pelannut myös varsin mallikkaan kauden Södertäljen riveissä Allsvenskanissa tehden 40 peliin 17 pistettä (10+7), karsintasarjassa hän teki 5 peliin 4 maalia ollen joukkueensa paras pistemies. Sjöberg oli myös vuodenvaihteessa mukana u-20 tynkä kisoissa Ruotsin joukkueessa. Tehden kahteen peliin yhden maalin.

2020 draft classista Mavrik Bourquen lisäksi on nostettava ohl:ssä London Knightsissa highlight maaleja tehtailevan Antonio Strangesin nimi. Stranges on tehtaillut kuluneella kaudella 53 peliin 75 pistettä(28+47). Samassa draftissa varatulla Daniel Ljungmanilla on ollut vaikeuksia vakiinnuttaa paikkansa Linköpingin paidassa 27 peliin syntyivät 3 pistettä(2+1) ennen kuin hänet lainattiin sarjaporrasta alemmas Södertäljeen. Siellä on syntynyt 21 peliin 6 pistettä(3+3). Karsintasarjan viisi ottelua Ljungman veti kiikareilla. Hän oli kuitenkin Ruotsin 2.sentterinä u-20 kisoissa, joten hänen suhteensa ei vielä tarvitse luovuttaa. Clarksonin yliopistossa pelaavan tulokaskausi NCAA:ssa on ollut varsin lupauksia herättävä. Varsinkin, kun 37 ottelussa 29 pistettä(7+22).

Tämän jälkeen täytyy mennä aina 2018 draftiin ja nostaa jo shown puolella esiintyneiden Ty Dellandrean, Riley Damianin sekä Oskar Bäckin nimet. Damiani on tehnyt tällä kaudella ahl:ssä 42 otteluun 32 pistettä (11+21), kun taas Dellandrea on 55 pelissä tehnyt 40 pistettä(20+20). Oskar Bäck on totutellut ensinmäistä kauttaan pienessä kaukalossa vaihtelevin roolein tehden 58 peliin 23pistettä(6+17).

Puolustuksen prospectien osalta on hiukka hiljasempaa. Viime kesänä toisella kierroksella varatun Artem Grushnikovin kausi ei ollut kovin kummoinen tehojen suhteen. Ohl:n Hamiltonissa 47 peliin on syntynyt ainoastaan 9pistettä(5+4) ja vaikuttaisi siltä, että Grushnikov on suht korkeasta varausvuorosta huolimatta jämähtänyt Buldogsin kolmanteen pakkipariin ja tämä ei ole hyvä merkki. Viime kesänä varatuista puolustajista omaksi yllätykseksi vahvimman kauden on pelannut viidennellä kierroksella varattu(#143) Jacob Holmes. Alkukauden Greyhoundsin paidassa pelatussa 30 ottelussa Holmes teki 14 syöttöpistettä. Sudbury Wolvesiin siirtymisen jälkeen 31ottelua ovat tuottaneet 20pistettä(7+13). Holmes onkin vetänyt loppukauden top-4 roolissa. Toki Wolvesilla on vaikeuksia päästä pudotuspeleihin, mutta se on pelaaminen mikä kehittää.

Sitten tullaankin jo Bonesin oppikoulun kävijään Thomas Harleyhyn. En tiedä, että kenen etu on, kun välillä ollaan kokoonpanossa ja välillä katsomossa. Sitten ei kuitenkaan päästä käyttämään Harleyn vahvuuksia, kun ylivoimalla ei tule vastuuta ja usein virheiden tekemisen jälkeen istutaan penkin päässä tuppea purren. Omasta mielestä parasta olisi lähettää Harley Cedar Parkkiin isoille minuuteille tai sitten oikeasti antaa mahdollisuus näyttää kykyjään pelaten omilla vahvuuksillaan shown puolella, mutta tämän hetkinen toiminta ei palvele ketään.

Maalivahti puolella löytyy QMJHL:ssä pelaava Remi Poirier, joka on torjunut tällä kaudella 29 ottelussa torjuntaprosentti ollessa 91,9% ja pmk:n ollessa 2.24. Farmissa ja farmin farmissa pelanneet Adam Scheel ja Colton Point eivät ole hurraa huutoja herättäneet, joten ei mikään ihme, että Stars hankki Wedgewoodin täydentämään veskariosastoa.

Mielestäni Starsin pitää ensi kesän draftissa vahvistaa prospecpooliaan pakisto ja veskariosastolta.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mulla on sellainen fiilis, että tauko peleistä on tehnyt Mirolle hyvää. Ei varmaan 100% kunnossa, mutta odotan tulevista matseista tehopinnoja ja etenkin maaleja ahneilla nousuilla.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Perhana olipahan tuhlailua maalipaikkojen kanssa, varsinkin Rafflilla ja Radulovilla. Peterson ja Hintz lopulta näyttivät mallia miten ohittaa tulikuuma Gibson. Tärkeät 2pinnaa playoff taistelun kannalta.

Namestnikov-Seguin-Gurianov kenttä on ollut nyt surkein jokaisessa pelissä missä on ollut kasassa. Omista vaikeuksia päästä pois ja hyökkäysalueella eivät saa mitään aikaiseksi.

Miro ei ollut ei vielä Miromaisella tasolla, mutta selkeästi paransi Starsin avauspelaamista. Hiljaa hyvä tulee. Avauspeliin peliaikaa 19.56, se Bownessin 15-17minuuttia peliajoista. Näinköhän to-pe yönä menee jo 20minuuttia rikki.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

M10

Jäsen
Huh huh mikä pelaaminen Robertsonilta tuossa Hintzin maalissa. Kiekonriisto, nopea vilkaisu taakse ja "no look"-syöttö lapaan. Uskomattomat aistit ja suorituskyky tällä kaverilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös