Dallas Stars 2015–2016

  • 147 628
  • 490

M10

Jäsen
Vaikka pitkän linjan Stars-fanina aika pessimistiksi olen marinoitunutkin, on Bawdyllä ihan hyvä pointtinsa tuossa yllä olevassa tekstissä. Starsin peli on tosi hyvässä kunnossa juuri nyt ja esim. kolmosketju Hemsky - Faksa - Roussel on ollut todella kuuma jo muutaman viikon ajan. Hemskyllä 13 pistettä viimeisissä 12 ottelussa. Ja Faksa on isokokoisena sentterinä ihan kotonaan noissa NHL-väännöissä. Ei ollut huono valinta sittenkään Nieuwendykiltä ekalla kierroksella!

Ja sitten on Jamie Benn, jonka beast-mode alkaa olemaan melkoinen. Kapteeni menee vaikka kivestä läpi tällä hetkellä ja viime yönä tuli kauden 40. maali. Enää 3p 90 pisteen rajapyykkiin. Melkoisia lukuja sillä pelityylillä ja fyysisellä dominoinnilla. Melkoinen kultakimpale, ei voi muuta sanoa.

Jim Nillin eralla, kapteenin C:n kiinnityksen jälkeen, Bennin käyrä ollut aika nouseva:

2013-14 Dallas Stars NHL 81: 34+45=79 64pim
2014-15 Dallas Stars NHL 82: 35+52=87 64pim
2015-16 Dallas Stars NHL 78: 40+47=87 64pim

Hauska tuo jäähymäärä-homma.

Johnsilta viime yönä taas yksi highlight-pommi, kun istutti Max Domin keskialueella. Edellisessä pelissä lensi James Neal vaihtoaitioon Chicagon lahjan toimesta.

103 pistettä plakkarissa ja pieni pesäero Bluesiin. Kyl toi lännen voitto olis kova juttu. Seuraavaksi kivikovat pelit vieraissa Kingsiä ja Ducksia vastaan. Etenkin ensin mainittu robottilauma on melkoinen koetinkivi Dallasille. Onneksi Starskin on nyt suht isokokoinen jengi kun tuo nuoriso-osasto on 190cm/100kg hujakoilla kaikki.
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Nyt kun Benn rikkoo tietynlaisia rajapyykkejä niin miten näette Bennin tulevaisuuden? Meinaan Modano teki 23 vuotiaana parhaat pisteensä. Toki pelasi monen monituista kautta senkin jälkeen piste per peli tahtia. Benn nyt 26 vuotiaana urallaan toistaiseksi parhaassa liidossa. Vieläkö Benn voi parantaa? Jos veskojen varusteita aletaan pienentämään niin todennäköisesti laittelee vielä lukemia uusiksi.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Loistavasti on mennyt Starsilla kausi, ei voi kuin olla tyytyväinen siihen miten oikeita ratkaisuja Jim Nill on muutamassa vuodessa gm:nä tehnyt. Lindy Ruff penkin taakse & pelaajiston vahvistaminen hyvillä treideillä. Viimeisimpänä myös tuon peräpään vahvistaminen.

Spekuloin jo kauden alussa, että puolustukseen tarvitsee vahvistusta jos joukkue aikoo päätyyn asti kannua tosissaan tavoitella. Harmi sinänsä, että Jokipakka joutui lähtemään, hänen tosin aavistelin olevan treideissä liipaisimella. No maalivahtiosasto on tukevasti suomalainen ja Lindelliä pukkaa AHL:stä, joten kyllähän Starsissa suomalais-näkòkohdastakin yhä mielenkiintoa piisaa.

Olisi kova juttu lähteä poffeihin läntisen konferenssin piikistä.
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
Melkoinen statement-win vajaamiehisenä kivikovasta Kingsistä. Tuomaritoiminta oli Dallasin puolella mutta mitä sitten. Peli näytti helvetin hyvältä ja iso Kings oli ongelmissa Starsin nopean pelin ja kiekon siirtelyn kanssa.

Yksilöistä pitää mainita Roussel ja Oduya, jotka pelasi helvetin hyvät pelit. Pakko nostaa hattua Rousselille, vaatii aika kovaa luonnetta, että pelaa tuolla lailla jotain Kingsiä vastaan vieraskentällä. Todella kova kaveri, ja hyvä pelaamaan jääkiekkoa.

Tuohon kun saa terveen, levänneen Seguinin ja Russel+Demers-kaksikon tuomaan entistä enemmän kiekollista osaamista takalinjoille, niin avot.

Perkeleen lähellä nyt lännen voitto. Huh huh.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Ai että oli kyllä maistuva voitto Kingseistä. Näytti jo että Quick varastaa voiton mutta lopulta saatiin kaivettua. Kings on kyllä sellainen joukkue että kovia pisteitä kun niiltä saadaan kaavittua. Ja vielä vieraskaukalossa.

Kärppäkin ryhdistäytyi noitten parin maalin jälkeen ja otti isoja koppeja.

Sanonpa vaan että on tota Faksan pelaamista myös ilo katsella tällä hetkellä. Ikää 22, eka NHL kausi ja peliä kun katsoo niin voisi luulla että ikää on 32, niin kypsää pelaaminen on jo. Ja tuntuu että kun Faksa kulmaan menee niin kyllä se kiekko vaikka väkisin kaivetaan omille. Tässä oivana esimerkkinä oli toi 2-2 maali. Siinä on mies mitä ei missään nimessä saa päästää menemään mielestäni.

Johns pelas myös mielestäni taas hiton hyvin. Toi laukauskin näyttää olevan melkosen kova. On se täällä jo taidettu mainita mut veikkaan että Johns tulee olemaan tärkein palanen mikä siirtyi tossa Sharp-treidissä. Näitten loukkaantumisten keskellä, tavallaan huvittavaa miten se pakki jota kaivattiin löyty kuitenkin omasta organisaatiosta. Hienoa että miehelle tehtiin jatkopahvi. No, Russell ja Demers tohon niin tosiaan ei se pakisto nyt niin paskalta näytä.

Tänään voitto ja Bluesille tappio niin lännen voitto varmistuisi. No, kuhan hoidetaan oma matsi Duckseja vastaan, mikä ei ole todellakaan helppo homma sekään, niin lähellä on.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Olipa tärkeä voitto Kingseistä, eikä tullut helpolla, vaan joka tilanteessa joutui maksamaan kovaa fyysistä hintaa. Kings on paha vastus pudotuspelejä ajatellen kenelle tahansa. Roussel hämmensi soppaa ihanasti joka tilanteessa, vaikkakaan ei onnistunut saamaan Kings-pelureita jäähylle.

Muutenkin parin viimeisen pelin intensiteetti on ollut jo lähellä pudotuspelitasoa. Nashville-matsissa putosivat hanskat kerran ja Coyotesia vastaan pariin otteeseen. Eilen etenkin kahdessa ekassa erässä jokainen taklaus vietiin loppuun.

Voi olla että lännen voittoa voi joutua jännittämään ihan viimeiseen otteluun asti. Eihän tuo haittaisikaan, jos joillekin avainpelaajille pystyttäisiin antaa huilia runkosarjan lopussa, mutta saattaa olla, että esim. Benn saa paiskia beast modellaan loppuun asti.
 

M10

Jäsen
Ruffilla tulee olemaan kyllä enemmän kun vaikea päätös edessään, kun Russell ja Demers palaavat rosteriin (Russell voisi pelata ilmeisesti jo nyt, mutta haluavat säästää ja pelata varman päälle).

Goligoski, Klingberg, Oduya, Demers ja Russell on ns. varmat. Sitten vikasta paikasta auringossa taistelevat Nemeth, Johns ja Jordie Benn. Oleksiak istuu poppareilla loppu kauden, se on varma.

Tapaus Nemeth. Kolmikon varmin pakki. Isokokoinen, hyvä luistelija, osaa pitää kiekkoa. Kolmikon luotettavin tapaus ja siksi hänellä on minun mielestä sisäkaarre.

Tapaus Johns. Kolmikon suurin upside, eli parhaimmillaan Johns on kaukalon molemmissa päissä iso vahvistus Starsille. Iso, fyysinen ja ilkeä. Tykkää pitää kiekkoa ja luoda peliä. Ei vielä yhtään huonoa peliä NHL:ssä. Kova taistelu Nemethin kanssa.

Tapaus Jordie. Porukan epäluotettavin ja virhealttein pakki, mutta on parhaimpina iltoinaan ihan huikea. On myös aika karismaattinen äijä takalinjoilla ja isännän elkeet miellyttää torikokouksissa. Kova kaveri joka ei horju kenenkään edessä. Hyvä seiskapakki.

Itse laittaisin parit seuraavanlaisesti kun pleijarit alkaa.

Goligoski - Klingberg
Johns - Oduya
Demers - Russell

Sanoisin, että aika perkeleen kova kolmospari.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Taisi olla Thompson kaksi kertaa läpi samassa vaihdossa Klingonin koomailujen takia.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Ei vittu. Klingberg on ollut ihan paska loukkaantumisesta toivuttuaan. Ei toi peli ollut mikään pihapeli mis voi koittaa vähän spin-o-rama rystysyöttöä, joka on vielä kaiken lisäks ihan saatanan löysä.

Ja mitä toi Moen teki tuolla kokoonpanossa. #25 kokoonpanoon ja Moenille moromoro.

Kaikki on omis käsis mutta kyllähän se vituttaa kun peli hävitään tommosten ihmeellisten koomailujen seurauksena. Niemi pelas hyvän pelin.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Kaikki on omis käsis mutta kyllähän se vituttaa kun peli hävitään tommosten ihmeellisten koomailujen seurauksena.
Anaheim Ducks kiittää. Oli muuten Ankoilta aika tarkan puolustuspelaamisen ilta.
Niemi pelas hyvän pelin.
Aika paljon Niemi mielestäni sylki kiekkoja yltympäriinsä, mutta Ducksit eivät olleet rokottamassa noista lahjoista.
 

OTT13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Pientä väsymystä oli pelissä havaittavissa loistavan Kings-pelin jälkeen, niin en jaksa liikaa murehtia ottelua. Stars on saanut viimeisten 10 pelin aikana eniten pisteitä koko liigassa Pittsburgin jälkeen, joten ihan kelpo asetelmista pleijareihin lähdetään. Ei muuta kuin jännittämään viimeisiä kahta peliä, konferenssi voitto on yhä omissa käsissä. Coloradolta pitäisi tulla helpot pisteet, mutta Nashville on kova luu, vaikka ovatkin jo lopullisen sijoituksen parempana Wild card-joukkueena varmistaneet.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Ensi yönä jatkuu jälleen lännen piikkipaikan metsästys. Loukkaantumishuolia tuntuu olevan riittävästi, kun Janmark, Richie ja Eaves ovat kaikki ylä-, ala- tai keskivartalovammojen takia sivussa. Toisaalta tässä kohtaa kannattaakin antaa aikaa hoitaa vammojaan kuntoon ja Curtis McKenzie huhuiltiin jo ylös. Ilmeisesti Russell pystyy jo palaamaan Coloradoa vastaan. Helppoihin pisteisiin en usko, vaikka Avsin oljenkorsi edellisyönä katkesikin. Avs on ollut Dallasille paha vastus muutamana viime vuotena, 9 viimeistä ottelua on mennyt 1-8 Coloradolle.

Tuo mitä M10 aikaisemmin hahmotteli saikulta palaavista pelaajista, on mielenkiintoinen kuvio. Demersiä en kiirehtisi saikulta liian aikaisin takaisin. Vaikka kaverin kiekollinen osaaminen ja anti hyökkäyspeliin onkin parempaa kuin Johnsilla ja Nemethillä, on taas näiden nuorukaisten puolustuspelaaminen varmempaa, vähemmän riskialtista kuin Demersin. Russell on selkeästi ollut vahvistus Starsille, ei kahta sanaa siitä, mutta itse laittaisin hänen Gogon kanssa samaan ketjuun. Toimi hyvin, kun Klingberg oli saikulla. Klingberg saattaisi hyötyäkin siitä, jos rinnalla olisi puolustavampi kaveri vieressä. Oduya ja Johns on ollut erittäin hyvä mentori-oppipoika -parivaljakko, sillä kaksikolla uskaltaa hyvin lähteä pudotuspeleihin.

Russell - Goligoski
Nemeth - Klingberg
Oduya - Johns

Hyökkäysketjuja on paha miettiä, kun ei tiedä, onko Seguinin jalkavamma miten parantunut. Ruff antaa lausuntoja, jotka voivat olla missä tahansa kohtaa totuuden ja täyden sumutuksen välimaastossa. Uskoisin, että Seguin palaa kehiin 1. pudotuspeliotteluun, mutta tuskin on vielä 100% kunnossa siinä kohtaa.
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
Russell - Goligoski
Nemeth - Klingberg
Oduya - Johns

Nuo muuten näyttää hemmetin hyviltä. Mutta mitäs sitten, kun Demers palaa kehiin? No sen hetkiset peliesitykset merkkaavat sitten mahtuuko top kutoseen vai ei. Pitäis kyllä mahtua ja sitten varmaan Nemeth (tai Johns) putoaa pois rosterista.

Jotenkin sellainen tunne, että Seguin ei vielä ekoja pelejä pleijareissa pelaa, mutta mistä näistä tietää.

Hienoa McKenzien kannalta, että sai kutsun ylös. Siinä on pelaaja, joka aina hoitaa hommansa hyvin ylhäällä ja AHL:ssa on Texasin parhaimpia pelaajia, ykkösketjussa.

Tuo rekordi Coloradoa vastaan on lohduton. Ei ne perkele voi pelata nyt hyvää ottelua, kun just on kaudelle tullut stoppi ja muutenkin ovat vain hävinneet ja hävinneet. Starsilla sen sijaan iso panos ottelussa. Nyt pelataan siitä, että saatais Wild ekalla kierroksella vastaan, eikä Blackhawks.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Spezza sick, missaa ensi yön pelin. Dickinson stunttaa! Tässä suattaapi olla uusi Benn. Kovat on odotukset tulevaisuudessa tästä kaverista.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Loistavasti Dickinson stunttasi! Sceviour - Dickinson - Nichushkin oli ottelun paras ketju. Loi paljon vaarallisia tilanteita ja lähellä oli, ettei jokainen olisi iskenyt maalia. Stars vei ja Avs vikisi koko matsin ja lopussa pri kauneusvirhettä pääsi omiin, mutta ei mitään vakavaa.

Sitkeästi Blues jatkaa tasapisteissä, joten lauantaina Dallas pelaa varmasti parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Kukaan ei halua Chicagoa vastaansa 1. kierroksella.
 

M10

Jäsen
Loistavasti Dickinson stunttasi! Sceviour - Dickinson - Nichushkin oli ottelun paras ketju. Loi paljon vaarallisia tilanteita ja lähellä oli, ettei jokainen olisi iskenyt maalia. Stars vei ja Avs vikisi koko matsin ja lopussa pri kauneusvirhettä pääsi omiin, mutta ei mitään vakavaa.

Sitkeästi Blues jatkaa tasapisteissä, joten lauantaina Dallas pelaa varmasti parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Kukaan ei halua Chicagoa vastaansa 1. kierroksella.

Wildia, niin kun ei mitään Centralin jengiä, ei missään nimessä sovi aliarvioida, mutta sillä on valtava merkitys joutuuko ekalla rundilla Chicagoa vai Minnesotaa vastaan. Vireensä löytänyt Chicago olisi kamala vastustaja siinä missä Minnesota taas olisi "helpompi" vastus.

Nostan hattua Bluesille, joka taistelee ja taistelee. Kova on heidänkin vire perkules.

Colton Sceviour on kyllä hieno mies. Sellanen Patrick Eaves vol.2, mutta siitä parempi, että huomattavasti kestävämpi ja vähemmän loukkaantumisherkkä. Tuon kaltaiset pelaajat, joita voi heittää rosterissa ihan mihin vaan aina nelosketjusta ykkös-ylivoimaan, on todella arvokkaita. Eikä jotain Sceviouria ykkös-ylivoimassa peluuteta ihan hyväntekeväisyyden vuoksi. Katsokaa mitä mies tekee kiekon kanssa! Erittäin hyviä syöttöjä, ratkaisuja sekä maskipelaamista.

Radek Faksa <3 Dallasin oma mikkokoivu. Todella samanlainen pelityyli heillä.
 

BaronFIN

Jäsen
Lännen ykkönen ja Spezzan hattu. Voi veljet.

Maalivahtitilanne ja -peluutus ovat tällä hetkellä ainutlaatuisia. Viimeiset pari viikkoa menty linjalla joka toinen peli ja toinen pelaa ja sitten vaihto. Voittoputkessa tuo toimii runkosarjassa, mutta playoffeissa tämä voi mennä säätämiseksi. Toisaalta jos toinen kehittää beast moden, niin väliäkö tuolla, mutta onko aina tappiosta vaihto seuraavaan?

Kumpikin pelasi kokonaisuutena tasaisen sarjan, tosin tilastollisesti alle uran keskiarvojen, mutta väliäkö tuolla kun jengi veti 50 voittoa sarakkeeseen.
 

M10

Jäsen
Lännen ykköset! Kiitos Jim Nill, melkoinen tarina alkoi vuonna 2013.

Jason Spezza on tällä hetkellä liigan parhaimpia pelaajia. Ihan järkyttävässä vireessä on mies. Aika hyvät tehot kakkossentterille: 33+30=63, ja oli kuitenkin muutaman viikon sivussa kesken kauden.

Se olis sitten Wild ekan kiekan vastustaja. Vain voitto kelpaa, nothing else matters.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Nyt vasta iltapäivällä katselin pelin ja jännittihän tuo, vaikka Washington näyttikin matsin aikana soittavan Bluesia. Parasta kuitenkin, että Stars voitti itse oman matsinsa eikä jossiteltavaa jäänyt, eikä tarvinnut olla riippuvainen Capseista.

Maalivahtipeli on tosiaan mielenkiintoinen katsoa, mutta Dallasilla on viime aikoina molemmat pelanneet hyvällä tasolla, ei välttämättä tilastollisesti, mutta voittojen määrä on se, mitä kannattaa katsoa. Ja tästä eteenpäin se on tosiaan ainoa, millä on mitään merkitystä. Huikeassa vireessä on koko nippu ollut viime ajat ja se lupaa hyvää tosipelejä ajatellen.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Oli kyllä aikamoinen stuntti Dickinsonilta. Tosta on hyvä jatkaa ja varmaan tavoitella sit harkkakaudella jo paikkaa ensi kauden miehistöön. Tätäkin miestä mielenkiinnolla seurataan.

Viimeinen kierros meni just niinkuin haaveiltiin, Stars voitti ja Blyysh hävisi omansa. Kyllä Minnyä lähdetään kaatamaan paljon luottavaisemmin kuin Chicagoa, ei toki saa vähätellä sitä porukkaa, mutta toivottavasti jatkavat samalla vireellä millä lopettivat runkkarin.

Oli kyllä hieno video minkä Starsin FB-sivulle oli lykätty, kun Jamie Benn kysyy täpötäydeltä AAC:ltä "Well that was fun, wasn't it, Stars fans?" Olis ollu kyllä upea olla paikanpäällä mutta tunnelma kyllä välittyi videolle, kannattaa tsekata jos missasitte.

Lets go Stars, tästä se lähtee!!
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Seguinkin nähty jäällä, joten ehkä jopa game ykkösessä on jo mukana!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös