Dallas Stars 2013–2014

  • 146 397
  • 456

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Aika vaikea vuoden aloitus ollut Starsin poppoolle. Ensiksi täysi sulaminen 2-0 johtoasemasta Islandersin vieraana, joka päättyi kunnolliseen selkäsaunaan. Todella heikko ottelu kaiken kaikkiaan ja kruununa Bennin ja Lehtosen sukellukset.

Eilen yöllä Ruff oli laittanut kaikki tähdet samaan ketjuun ja malttoi antaa tuon pari erää pysyä kasassa. Peverley-Seguin-Benn aloitti kankeasti, mutta oli siitäkin huolimatta joukkueen paras trio ja loi selvästi eniten maalipaikkoja. Vaikealta näytti sitten muiden ketjujen meno ja varmaan osalta jo pelkästään sen takia Lindy oli pakotettu tekemään vaihtoja kolmanteen. 1-0 tappio Devilsille oli silti lopputuloksena. Kari Lehtonen oli eilen aivan huikea ja paljolti saa Stars tätä miestä kiittää, että roikkui voittotaistelussa aivan pelin loppuun asti. Roussell oli eilen poissa kokoonpanosta ja se vaikutti kyllä Garbuttin tekemiseen heti sen verran, että Garbutt katosi täysin kuvasta.

Kertokaahan Starsia enemmän seuranneet, voisiko kaikki tuosta tähtikolmikosta pelata vaikka eri ketjuissa?
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Kertokaahan Starsia enemmän seuranneet, voisiko kaikki tuosta tähtikolmikosta pelata vaikka eri ketjuissa?
Varmaan voisivatkin pelata, mutta kyllähän tuo Benn-Seguin kaksikko on parhaimmillaan hienoa seurattavaa ja tehoja syntyy. En ainakaan tässä vaiheessa lähtisi heitä erottamaan. Nichushkin takaisin ykköseen seuraavaan peliin olis meikäläisen toive.

Mikäköhän ihme tota jengiä vaivaa? Välillä pelaavat todella hienoa nopeaa kiekkoa ja toisininaan (Viime peleissä) surffaillaan siellä sun täällä ponnettomasti. Tuntuu, että luistin ei liiku samaan malliin kuin kauden ekalla puoliskolla. Koko jengillä on varmaa joku helvetin mykoplasma.

Erikoista, jos tosiaan Roussel oli healthy scratch ja sit siellä kentällä hiihtelee Jeffreyn kaltaisia AHL-miehiä. Ja mihin helvettiin se Sceviour on lähetetty? Cole - Peverley - Sceviour toimi hienosti, niin kauan kunnes Sceviour tiputettiin kokoonpanosta. Todellakin kuuluisi NHL:n puolelle.

Jos ny vaikka maalin saisivat tehtyä Rangersia vastaan. Muuten ei paljon odotuksia ole huomiseen peliin.
 

M10

Jäsen
Semivahva usko vielä pleijareihin pääsyyn. Toi jengi on oikeasti hyvä enkä ole tästä kauden puolivälin slumpista huolissani. Yhden Bieksan tuo pakisto toki vaatis...

Voi luoja kun tuo Garbutt-Eakin-Roussel olisi meidän kolmosketju, mutta kun se on meidän kakkonen ja valitettavan usein jopa ykkönen. Ruffin pitäisi löytää kakkosketju ja äkkiä. Nichushkin ensinnäkin vakkariksi ykköseen ja ehkä sitten Cole-Peverley-Sceviour kakkoseen. Nelosessa goonit Whitney-Fiddler-Chiasson.

Dallasin peli-ilme oli erinomainen MSG:llä. Surullista, että tappioputki ei siellä katkennut. Olisivat ansainneet 1-2p.

Seuraavaksi Tavares vastassa taas. Nyt tarvis säkävoiton tms. Tarttis pientä bouncea et homma lähts taas skulaan niin kun joulukuussa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Varmaan voisivatkin pelata, mutta kyllähän tuo Benn-Seguin kaksikko on parhaimmillaan hienoa seurattavaa ja tehoja syntyy.

Todella loistavasti toimii, mutta erottamalla voisi saada kaksi ratkaisuun pystyvää ketjua. Ylivoimalla sitten yhteen jne.

Jotakin tällasta:

Whitney-Benn-Nichushkin
Peverley-Seguin-Cole
Eakinit
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Todella loistavasti toimii, mutta erottamalla voisi saada kaksi ratkaisuun pystyvää ketjua. Ylivoimalla sitten yhteen jne.

Jotakin tällasta:

Whitney-Benn-Nichushkin
Peverley-Seguin-Cole
Eakinit

Veikkasin, että syy minkä takia Benn ja Seguin pelaavat samassa ketjussa on se, että valmennusjohto haluaa ajaa sisään näitä "himmeämpiä tähtiä" kuten Eakin ja Roussel. Eli siis heille on haluttu antaa vastuuta, jotta he oppisivat sitä myöskin kantamaan. Täytyy nyt vain toivoa, että tästä vielä syntyy jonain päivänä uskottava kakkosketju. Olen kyllä siinä mielessä samoilla linjoilla kanssasi, että sijoittamalla Benn ja Seguin eri ketjuihin voitaisiin parantaa joukkueen iskukykyä, ja näin ollen menestys mahdollisuuksia. Ehkä valmennus katsoo, että tämä ei ole joukkueen kannalta parasta pitkällä aikavälillä.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Onpa surullista menoa Starsilta ollut tammikuu. Ei paljon innosta yöllä herätä katsomaan matseja kun joukkue sukeltaa. Viime vuoden lopussa kaikki näytti vielä hyvältä, mutta sitten on kyllä tapahtunut jotain aivan ihmeellistä.

Tammikuun aikana:

1 voitto - 7 tappiota - 1 jatkoaikatappio
päästettyjen maalien kka: 3,88...889
tehtyjen maalien kka: 2,33...333

Peräpää vuotaa huolella ja hyökkäys ei toimi kuten kuuluu. Lindy Ruff koitti herätellä joukkuetta laittamalla Nichuskinin healthy scratchiksi. Eipä auttanut.

Stars on viimeistä wild card paikkaa jäljessä jo 9 pistettä, Minnesota on tosin pelannut 3 ottelua enemmän mutta jokatapauksessa. Top 3 on aikalailla karannut jo, Colorado pelaten yhtä paljon matseja ja jäljessä ollaan 17 pistettä.

Surullista tilastointia.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Aikamoinen tasonnosto ja samalla usean edellä olevien joukkueiden sukellus täytyy tapahtua, että Dallas noista asemista pudotuspeleihin yltää. Nykypäivänä tulee liikaa pisteitä vaikka otteluita häviäisikin, mikä tekee yhdeksän pisteen takamatkasta 35 peliin todella vaikean saavuttaa.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Dallas Stars
Nähtiin kyllä parasta Dallasia pingviinejä vastaan. Kärppä oli maalilla erittäin rauhallinen ja vakuuttava, joukkue luisteli kovalla työmoraalilla ja YV:ssä oli kunnon juonikkuutta. Mahtava peli!

Chiassonin tilanne kyllä vähän huolestuttaa. Kaveri ei tunnu saavan oikein mitään aikaan. Pitäisikö poika lähettää hakemaan vauhtia AHL:stä? Voitaisiin nostaa Sceviour tilalle. Tietysti YV:tä pitäisi miettiä vähän uudelleen, kun Sceviourista ei ole maalin eteen rouhimaan, mutta eipä Chiassonkaan ihan hirveitä ole siinä saanut aikaan.

Kärpällä on kyllä kovat statsit viime peleistä kuten selostajatkin jaksoi muistuttaa. 0+2, yli 98 torjunta% ja PMK 0.33. Ei tosta puutu enää kuin maali.

Seuraavaks onkin vastassa Colorado. Jos näin fiksua pelaamista jatketaan, niin voitto on hyvin otettavissa, vaikka Colo onkin kovaa luistelevana joukkueena Dallasille paha vastus. Kun Colon pakkeihin saataisiin vaan painetta, niin kääntävät peliä kyllä meille jatkuvasti. Se on varma.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
3-4 kotitappio Avsille. Huono alku ja Lehtosen häviäminen virkaveljelleen olivat tänään pääsyyt miksi pisteet lipsahti vierailijoille. Benn-Seguin kaksikko tänään pitelemätön, Seguin 2+1 ja Jamie 1+1. Hienoa peliä molemmilta, myös loppupelin siinä vetänyt Cole oli pirteä. Viimeinen erä oli Starsilta selvästi paras, mutta Varlamov oli todella hyvä viimeisessä erässä. Seguinin toinen maali toisen erän lopussa livahti sitten vähän helpohkosti.

Yksilöpuolelta Goligoski oli tänään heikko, vaikka kahteen maaliin sai syöttömerkinnän. Oli ottamassa molempia avauserän maaleja vastaan Daleyn kanssa. Nichushkinilla oli tänään heikompi peli myös, ensimmäisessä maalissa teki vahvaa duunia. Lehtoselta ei huono peli, mutta ei pystynyt ottamaan niitä koppeja, mitä Varlamov otti toisessa päässä.
 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Lampinen puhuu asiaa. Surkea alku, sitten parannettiin ja lopulta petyttiin kuitenkin. Kyllä tällaiset matsit täytyisi hoitaa. Varlamov oli hyvä ja Kärppä ei niin hyvä.

Goligoski on alkanut keräämään syöttöpisteitä ihan hyvin, mutta oman pään koomailut jatkuvat ja ainakin eka maali oli täysin Goligosken riplailujen lopputulos. Toki Daley oli myös yhtä kuutamolla kahdessa ensimmäisessä maalissa.

Chiasson on täysin pihalla ja helvetin hidas. Kumma juttu, että saa jatkaa touhujaan ykkösylivoimassa maskimiehenä. Heittäisivät vaikka Eakinin siihen tontille. 4-3 ylivoimalla Eakin oli jäällä Bennin ja Seguinin kanssa ja repi ja raastoi kiekon Dallasille upeasti, josta sitten maali lopulta saatiikin aikaiseksi. Eakin on ollut muutenkin todella vahva viime aikoina. Huikea kahdensuunnan sentteri.

Myös Seguinin ja Jamie Bennin otteet lämmittävät mieltä. Tehoja tulee ja #91 sai myös 12 ottelun maalittoman putken poikki.

Jos jatkavat siitä mihin Colorado pelissä jäivät niin Devils kaatunee torstaina. Toki tästä joukkueesta ei ikinä tiedä minkälainen porukka seuraavassa pelissä nähdään kaukalossa.
 
Viimeksi muokattu:

jorkkila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Dallas Stars
Täälläpä on nyt ollut hiljaista ja joukkue sen kuin porskuttaa! Komeesti jätkät pelanneet loppu tammikuun ja helmikuun alun, playoff sija yhden pisteen päässä ja yksi peli vähemmän kuin Vancouverilla! Hienosti on pojat nousseet, vielä kolmisen viikkoa sitten oltiin 9 pisteen päässä jatkopeleistä ja playoff chanssit oli 10% luokkaa, kun nyt mennään vahvasti 45%!

Viime yönä hieman harmittavasti jäi toinen piste saamatta jatkoajalla, mutta loppukautta ajatellen erittäin arvokas piste. Vielä yksi peli olisi ennen Olympia taukoa. Vastassa Phoenix, joka taistelee vahvasti samoista sijoista kun Stars. Joten playoffien kannalta elintärkeä "neljän" pisteen kamppailu!

Isot pelaajat nousseet esiin tässä tärkeässä vaiheessa kautta:

Seguin viimeset 7 ottelua 3+8=11p +7
Benn viimeset 8 ottelua 5+5=10p +8
Lehtonen viimeset 7 ottelua 4-1-2 Torj% 93,2 ja GAA 1,57 ja kaksi nollapeliä!
Myös rookie Val pelannut hyvin
Nichushkin viimeset 7 ottelua 3+2=5p +4 [tämän lisäksi erittäin vahvaa pelaamista ja todella hienoja tarjoiluja ketjukavereille mutta ei ole kelvannut]

Tärkeää roolia on täyttänyt myös ketju Roussel-Eakin-Garbutt joka on positiivisesti esillä lähes jokaisessa ottelussa (viime yönä energiakuulien välissä pelasi Fiddler).

Olympiatauon jälkeen tulee erittäin huikea loppukausi. Toivottavasti pojat jatkavat vahvaa pelaamista ja korkeaa työmoraalia, saataisiin tämä Stars fanien viiden vuoden piina päätökseen!
 

M10

Jäsen
Täälläpä on nyt ollut hiljaista ja joukkue sen kuin porskuttaa!

Hienosti on Dallas viime aikoina pelannut ja täällä on seurattu tarkkana pelejä. Jotenkin nuo viiden vuoden pettymykset ovat vaan tehneet sen, että ei jaksa yhtään hehkuttaa tai olla (ainakaan julkisesti) kovin optimistinen pleijareihin pääsyn suhteen. Tässä kun on viisi vuotta hehkuttanut, uskonut ja lopulta pettynyt, niin se jättää jälkensä.

Myös HFBoardsia luen aktiivisesti - valitettavasti. Siellä vallitsevat "myydään kaikki" ja "Goligoski pitäisi ampua" -mentaliteetit melkein oksettaa, vaikka tässä itsestäkin pientä pessimistyyttä kieltämättä löytyy.

Lauantain Phoenix-ottelu on hiton tärkeä, mutta turha vielä puhua mistään pakkovoitoista kun ollaan ihan rajan tuntumassa.

Nuo Canucksin tappiot kyllä lämmittävät, mutta silti Starsin pitäisi itse omilla voitoillaan hoitaa se pleijaripaikka, eikä muiden epäonnistumisilla.

Lyhyt yhteenveto tästä kaudesta omiin ajatuksiin peilaten

- Seguin ollut parempi mitä osasin odottaa - Modanon jälkeen huikein stara mitä Starsissa on nähty. Silti tasaisuutta saisi olla otteissa enemmän
- Benn jatkanut tasaista kehitystään dominoivaksi tähtipelaajaksi. Aivan mieletön löytö 5. kierroksella
- Puolustus ollut parempi mitä pelkäsin, vaikka Dillonilla pieniä sophomore-slumpin oireita on ollutkin ja Robi + Daley pitkään kylmänä. On muuten ihan älytöntä, kun HFBoardsilla jengi on potkimassa Daleyta pois "for bag of pucks". Helvetin luotettava, kokenut puolustaja, jonka kanssa pitäisi ehdottomasti tehdä loppu-uran kattava jatkosopimus Dallasiin. Jo Benn ollut ihmeen hyvä myös. Tuohon kun saadaan pitkäaikaispotilas Robidas takaisin niin näyttää hyvältä!
- Lindy Ruff on Dallasin paras valmentaja sitten Dave Tippettin. En muista milloin Dallas olisi hallinnut otteluita aloituspisteellä ja laukaisutilastoissa tällä tavalla
- Nitshuskin on tulevaisuuden tähti. Ollut kyllä käsittämättömän kypsä kaveri ikäisekseen
- Stars on kyllä todella viihdyttävä jengi pelaajistoltaan ja pelityyliltään. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita - tuli turpaan tai ei
- Garbutt-Eakin-Roussel -ketjun erinomaisuutta ei voi liikaa hehkuttaa

Kävi tällä kaudella miten kävi, niin ei ole epäilystäkään siitä etteikö Stars ole viimeistään lähivuosina playoffs-joukkue.

Toivon, että deadlinella luovutaan Whitneystä, mutta ei kestään muusta.
 
Viimeksi muokattu:

jorkkila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Dallas Stars
Sepä se, ei hirveästi luo optimaalisuutta, onhan nyt useemman kerran mennyt niin että 2-3p ulkona pleijareista ja kausi päätetty 5 ottelun tappioputkeen. Noh nyt tosiaan itsellä aivan erilainen luotto kun 2-3 viime kaudella.

Suurimmaksiosaksi siksi että penkin takana viiksiään hieroo Ruff eikä Gulikutsani tahi Crawford.

HFB:ssä tulee juu vieteltyä suurinosa foorumi menoista. Myönnettäköön että itse en hirveän kauaa jaksa enää Goligoskea tuolla katsell, ellei miehen peli aikaa saada alle 20min/peli.

Hyvät yhteenvedot, muutaman kommentin voisi heittää tähän väliin;

Itse näen että Daley tulisi treidata, koska hän on arvokkain pelaaja jonka luopuminen ei vaikuta tulevaisuuden runkoon. Erittäin hyvä pakki jolla on sopimus vielä kolmeksi kaudeksi vaivaisella 3.3mil caphitillä. Moni Cup contenderi olisi valmis luopumaan hyvistäkin prospecteista. Siksi Dallasin tuli (oikeaan hintaan) kaupata mies ja hankkia tulevaisuuden pelipalikoita, lupaava nuori pakki tms.

Robidas on pelaajan joka tulleen 90% varmuudella kauppaamaan ennen siirtorajaa, jos mies kuntoutuu siihen mennessä. Vaikka mies onkin hyvä pakki niin on jo puhunut halustaan voittaa Stanlin Kupin eikä tule jatkamaan Dallasissa tämän kauden jälkeen. Fiksuin ratkaisu olisi kaupata ja saada hänestä prospectin ja varausvuoron.

Whitney olisi pitänyt kaupata jo kuukausi kaksi sitten. Ja jos Phoenix miehen ottaisi niin whitney +2nd ja Rundblad tähän suuntaan.
Nuorten pelaajien hankkiminen on se oikea suunta, markkinoilla kun ei ole oikeaa #1 pakkia (ainakaan realistiseen hintaan). Toivotaan että omista nuorista kehittyisi tämmöinen (Oleksiak...).

Lopetetaan positiivisessä nootissa, eli agreed Dallas on NHL:n top3 viihdyttävin joukkue! New Star is Rising, tulevaisuus näyttää valoisalta!
 

M10

Jäsen
Itse näen että Daley tulisi treidata, koska hän on arvokkain pelaaja jonka luopuminen ei vaikuta tulevaisuuden runkoon. Erittäin hyvä pakki jolla on sopimus vielä kolmeksi kaudeksi vaivaisella 3.3mil caphitillä. Moni Cup contenderi olisi valmis luopumaan hyvistäkin prospecteista. Siksi Dallasin tuli (oikeaan hintaan) kaupata mies ja hankkia tulevaisuuden pelipalikoita, lupaava nuori pakki tms.

Tavallaan ymmärrän tämän ajattelutavan, mutta en ole lainkaan samaa mieltä tuon ajattelutavan kanssa. Daley on puolustaja parhaassa iässään, sopparia kolme vuotta jäljellä ja halvalla cap hitillä. Pelaa tasaisesti illasta toiseen ja on luotettava kaukalon molemmissa päissä. Mielestäni tällaisia puolustajia aliarvostetaan NHL:ssä. Hienoahan se olisi saada joku lupaava nuori prospekti, mutta mielestäni ei ole järkeä luopua Daleyn kaltaisesta pelaajasta, josta on kuitenkin valtavasti hyötyä. Ja on muuten turha luulla, että Daleyn kaltaisia rutinoituneita NHL-puolustajia kasvaisi joka puussa ja sellaisia saisi UFA-markkinoilta sormia napsauttamalla. Näin ei meinaan ole. Ja pitää myös muistaa, että Daley on Mr. Dallas Stars tämänhetkisistä pelaajista rosterissa. Melkein 700 peliä tähtilogo rinnassaan. Pitäkää Daleysta kiinni!

Mutta muuten täysin samaa mieltä jorkkilan kanssa. Sitä tosin epäilen, että Phoenix suostuisi mitään Rundbladia antamaan Whitneystä vaihdossa, vaikka siihen laitettaisiin kohtuu hyvä pick kylkiäisiksi.

Oli muuten Bob Sturmilta loistava kolumni tässä hiljattain koskien vähän kaikenlaista Dallas Stars asiaa. Eritoten tykkäsin, kun joku puhui ääneen noista Nieuwendykin hyvistäkin siirroista.
 
Viimeksi muokattu:

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Juu, itsekkin olen edelleen sitä mieltä, että Joe Nieuwendyk on saanut tuosta vakanssistaan enemmän paskaa niskaan kuin olisi ansainnut. Jim Nilliin olen tähän mennessä toki pirun tyytyväinen.

Kieltämättä Starsin peli on todella viihdyttävää katsella, nyt kun peli on taas löytänyt uomansa. Eikä yhtään liian aikaisin. Trevor Daley on mielestäni viimeaikoina noussut tosi paljon rohkeammin hyökkäyksiin mukaan ja se näkyy jo tehoissakin. Ainakin tässä vähän ajan sisällä on rohkeasti noussut peliin mukaan ja onhan hänenkin peliä mukava katsella silloin kun homma toimii. Mielestäni siis hänestä olisi hyvä pitää kiinni.

Horcoff on mielestäni kyllä myös löytänyt paikkansa joukkueesta. Pelaa pientä roolia, mutta hoitaa hommansa mielestäni hyvin. Eikä varmaan voi vähätellä miehen johtamiskykyjä?

Erittäin tärkeä tuli Phoenixista, tästä on hieno lähteä olympiatauolle!
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Uusi Dallas Stars-fani ilmoittautuu ketjuun mukaan. On hienoa ollut katsella uutta Dallas Starsia: Paljon kokemusta ja nuoruutta joukkueessa. Itse tykkään, oikeaan suuntaan ollaan menossa.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Näköjään Alex Chiasson pitää jonkin verran taukoa NHL-peleistä

Lähde: http://stars.nhl.com/club/news.htm?id=706306&navid=DL|DAL|home

Jaa minä taas käsitin tuon niin, että Chiasson käytti tänään päättyvän olympiatauon ajatustensa kasaamiseen viettäen aikansa perheensä luona Montrealissa ja treenaten fyysistä kuntoaan.

"Before the Dallas Stars headed off on the Olympic break, coach Lindy Ruff was asked which player could most use some time off. Ruff said that player was Alex Chiasson. The Stars rookie forward smiled when told of Ruff’s comment, and agreed that he needed the break."

Eiköhän tuo "the break" lainauksen lopussa viittaa juuri olympiataukoon.

"Despite Chiasson’s ups and downs, the Stars’ head coach has continued to show confidence in the rookie forward. Chiasson has only missed two games this season, both due to illness."

Nämä kaksi lausetta puoltavat väitettä entisestään.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jaa minä taas käsitin tuon niin, että Chiasson käytti tänään päättyvän olympiatauon ajatustensa kasaamiseen viettäen aikansa perheensä luona Montrealissa ja treenaten fyysistä kuntoaan.

No näinhän se nimenomaan on. Olympiatauko tuli miehelle hyvään paikkaan.

Vastaava tilanne kuin Detroitin Dan DeKeyserillä, näillä yliopistopelaajilla ei yleensä ole mitään käsitystä tuosta NHL:n tappavasta pelitahdista ja ensimmäisellä pitkällä kaudellaan tulee väsymys väkisin jossain vaiheessa.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Jaa minä taas käsitin tuon niin, että Chiasson käytti tänään päättyvän olympiatauon ajatustensa kasaamiseen viettäen aikansa perheensä luona Montrealissa ja treenaten fyysistä kuntoaan.

"Before the Dallas Stars headed off on the Olympic break, coach Lindy Ruff was asked which player could most use some time off. Ruff said that player was Alex Chiasson. The Stars rookie forward smiled when told of Ruff’s comment, and agreed that he needed the break."

Eiköhän tuo "the break" lainauksen lopussa viittaa juuri olympiataukoon.

"Despite Chiasson’s ups and downs, the Stars’ head coach has continued to show confidence in the rookie forward. Chiasson has only missed two games this season, both due to illness."

Nämä kaksi lausetta puoltavat väitettä entisestään.

Selvä. Käsitin väärin tuon. Pitäisi lukea uutinen kokonaan loppuun, ennen kuin tekee siitä johtopäätöksiä.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Ensi yönä vastaan asettuu Carolina Hurricanes. Peli käydään kello 03:30 Suomen aikaan. Onkos kenellekään muulla aikomusta seurata kyseistä matsia?

Starsin aamujään ketjut olivat seuraavat:
Benn-Seguin-Nichushkin

Cole-Eakin-Peverley

Roussel-Fiddler-Garbutt

Whitney-Horcoff-Chiasson

Lähde: Dallas Stars (DallasStars) Twitterissä
 

M10

Jäsen
Loistavasti jatkui pelit olympiatauon jälkeen. Benn oli ihan pitelemätön Carolinaa vastaan, mutta myös puolustus pelasi varsin tehokkaasti. En tiedä oletteko te huomanneet, mutta salakavalasti Starsin puolustus on pelannut viimeiset 2kk ihan hemmetin hyvin. Goligoski esimerkiksi ollut ihan jäätävä - pelannut helposti parasta peliään Dallas-paidassa.

Hyvältä näyttää nyt. Robidas'kin tervehtynee kohta. Toivon tosi paljon etteivät treidaisi häntä pois deadlinella, jos vaihtokaupassa saadaan vaan joku hikinen varausvuoro.

Sceviourille todella ansaittu 2v yksisuuntainen jatkosopimus. Tahkonnut pitkään AHL:ssa valittamatta ja tällä kaudella tapahtunut läpimurto farmin eliittiin. Taitaa johtaa AHL:n pistepörssiä tai ainakin siellä top kolmosessa.

Ei muuta kun kasaan taas tuo Cole - Peverley - Sceviour mikä pelasi jäätävästi yhteen aiemmin tällä kaudella.

Benn - Seguin - Nitshuskin
Cole - Peverley - Sceviour
Garbutt - Eakin - Roussel
Chiasson - Horcoff - Whitney

Sceviourin jatkosoppari tarkoittanee Whitneyn lähtöä deadlinella. Aika saletti homma tuo, joten tänään klo 22 kannattaa virittää vastaanottimet Dal-TB ottelua varten. Saattaa olla Whitneyn vika matsi Dallasissa. Ehkä myös Fiddlerin, mikä on sinänsä sääli. Aina tykännyt hänestä enkä panisi pahitteeksi vaikka jatkaisi Starsissa.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Sceviourin jatkosoppari tarkoittanee Whitneyn lähtöä deadlinella. Aika saletti homma tuo, joten tänään klo 22 kannattaa virittää vastaanottimet Dal-TB ottelua varten. Saattaa olla Whitneyn vika matsi Dallasissa. Ehkä myös Fiddlerin, mikä on sinänsä sääli. Aina tykännyt hänestä enkä panisi pahitteeksi vaikka jatkaisi Starsissa.

Itseäni todella harmittaa, jos sekä Whitney että Fiddler joutuvat lähtemään Dallasista. Olen tykännyt molemmista pelaajista Dallasin rosterissa, vaikka Whitney on selvästi heikentynyt viime kaudesta. Fiddler puolestaan tekee jokaisena pelipäivänä loistavaa duunia. Ainoastaan olen tyytyväinen silloin, jos vaihdossa saadaan TOP-2 pakki, muuten en. Hyökkääjiä tai maalivahteja mielestäni Dallas ei tällä hetkellä tarvitse.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Tampalta takkiin numeroin 4-2. Kärppä Lehtonen ei mielestäni ollut tässä pelissä parhaimmillaan ja pari maalia meni vähän liian helposti selän taakse, joista viimeisen pyssytti komeasti yläpesään Tampan konkaripakki Sami Salo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös