Dallas Stars 2007-2008

  • 127 956
  • 471

M10

Jäsen
Tuubiin menee, että helähtää!

Vedetäänpäs hieman Stars-johdon alkukautta pakettiin.

1) Yksisuuntaisen sopimuksen "nyt jos koskaan"-periaatteella tehnyt Vadim Khomitski lähetetään farmiin melko hyvän harjoitusleirin jälkeen. 13-vuotias Niskanen 4-suunnan sopimuksella kyllä saa näytön paikan, koska on oma ykkösvaraus ja pohjoismerikkalainen.
2) Maalinteon puutteesta suuresti kärsivän Dallasin paras pistemies harjoitusotteluissa, Chris Conner, lähetetään farmiin. Pelaaja, jota ketjukaveri Modano ylisti, saa siis lähteä Iowaan.
3) ..samalla Dallasilla on neljä (4!) tappelijaa yksisuuntaisissa sopimuksissa ylhäällä Starsissa.
4) Heikosti esiintynyt Loui Eriksson (kakasisuuntainen sopimus) pidetään ylhäällä istumassa katsomossa tai pelaamassa alle 10 minuuttia per ottelu, vaikka jumalauta kaikki ymmärtää, että Iowa olisi juuri nyt paras paikka ruotsalaiselle.

**

En puolustele Khomitskin päätöstä lähteä Venäjälle, mutta turha on Dallasissakaan nostella käsiä, että mitäs läks. Siinä meni yksi potentiaalinen pelaaja eikä häntä taatusti tulla näkemään enää Dallasissa. Oltaisiinko voitu toimia hänen kohdallaan fiksummin?

**

Toivottavasti Modanolla on hyvä olla luksus Boeingissaan.

**

Oli muuten Morrow`n 500.s NHL-ottelu. Kapteeni pelasi vajaat 22 minuuttia, mikä on paljon laitahyökkääjälle.
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
Ensi yönä Phoenix vastassa.

Modano, jolla omien sanojen mukaan ongelmia korvien välissä, on pudotettu nelosketjuun harjoituksissa. Nöyryyttä peliin tappelijoiden kanssa ja silleen. Saa nähdä miten käy.

Jokinen palaa sentteriksi suomalaisketjuun ja hyvin toiminut Morrow-Ribeiro-Lehtinen jatkaa ykkösenä. Kolmosena aina yhtä ihana Lundqvist-Halpern-Barnes.

Nyt haiskahtaa voitolta. Carcillo vs. Ott on muuten saletissa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Jep, ihmetyttää se että kun kuitenkin suunnilleen joka joukkueessa on nimenomaan nyt kaikkia kokeilupelaajia ylhäällä niin eiköhän Dallasillakin olisi ollut vara ottaa nyt se miniriski ja heittää lupauksia edes hetkeksi kehiin. Toisissa joukkueissa lupaukset eivät ole vielä valmiita, toisissa taas Nicklas Bäckstromit osoittavat samantien kuuluvansa tähän sarjaan, miksei siis Dallasissakin otettaisi edes pientä riskiä..."se on luonnollinen juttu".

Näinhän me mistään mitään tajuamattomat sohvakoutsit voitaisiin herkästi kuvitella. Kyseessä on ilmeisesti St.Tippettin ja Armstrongin neroutta hipova hämäystaktiikka, jossa nuorten pelaajien annetaan puutua busseissa 3/4 kautta, jotta sitten keväällä, kun playoff-paikka on karannut, heidät voidaan kutsua antamaan näyttöjä.

Modanon piristyminen puukäsien rinnalla olisi kyllä sellainen ihme, että oksat pois. Lätkäpelaajat vaan ei tunnetusti ole sellaisia, jotka paskan kauden alettua, mysteerisesti kasaisivat itsensä ja pääsisivät hirmuiseen iskuun. Pikemminkin niin, että jos kausi alkaa huonosti, se menee samaa rataa loppuun asti. Modano on jopa alittamassa 03-04 kauden sikahuonoa pistesaalista 14+30 = 44p.

Greatest US-Born..blah blah blah... Tätä vauhtia muuten Jeremy Roenick (498 maalia) ohittaa Modanon (508) kevyesti.
 

M10

Jäsen
Modanolle löytyi oikea sapluuna; tasakentällisin nelosessa tappelijoiden kanssa ja sitten ylivoimalla mielin määrin peliaikaa.

Lehtinen-Ribeiro-Morrow tehnyt kahdeksan maalia viimeisissä neljässä pelissä. Nyt jäämmekin odottamaan, milloin Tippett rikkoo tuon ketjun hetken mielijohteesta. Se olisi kyllä niin Davea niin Davea.
 

M10

Jäsen
Jussi lihoiksi!

No niin, olen tullut siihen pisteeseen ajatuksieni kanssa, että Jokisen Jussia, tuota sympaattista rankkuspesialistia, tulee käyttää kauppatavarana. Haluan miehen pois Dallasista. JJ:llä on maine ympäri Pohjois-Amerikkaa ällistyttävänä taitoniekkana, joka naruttaa maalivahteja taikatempuillaan. Todellisuus on kuitenkin toinen; JJ ei saa läpiajoista maalia sitten millään ja pelitilanteissa mies muutenkin epäonnistuu useammin, kuin onnistuu. Rankkareissa homma sujuu, mutta onko tällaista miestä kannattavaa pitää riveissä, jos hyötyä on vain rankkuskaboissa ja jos hänestä on mahdollisuus saada laatua vaihdossa? Ei ole. Jokisen alkukausi on ollut aika surkea ja mies on tehotilaston viimeisenä -6 lukemallaan.

Jussi lihoiksi, kun hänessä on kuitenkin markkina-arvoa! Unelmana olisi kauppa Starsin ja Häbsyköiden välillä;

J. Jokinen, Trevor Daley (esim.) <--> Michael Ryder

Montreal pääsee eroon Ryderista - Stars saa maalintekijänsä - syntyy mullistava Ryder-Ribeiro-Morrow -ketju - Jere pääsee (joutuu) takaisin Modanon vierelle - Montreal saa hamuamansa rankkarispesialistin + monipuolisen puolustajan - kaikki ovat tyytyväisiä.

Odotan tuon kaupan tapahtuvan vielä syyskauden aikana.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
WTF? Lundqvist farmiin ja Conner ylös!! Siis voihan viulu! Hajotetaan Lundqvist-Halpern-Barnes ja pidetään no-show-Eriksson ylhäällä? Winchester ja Barch tosi ylhäällä syömässä pizzaa ja popcorneja? Nyt se on todistettu. Minä en tajua jääkiekosta mitään. Army on nero!
 

M10

Jäsen
No on se nyt perkele. Yksi askel eteen, yksi taakse. Pitääkö Stars-johdon tehdä sen perusteella muutoksia pelaajistossa, ketkä on helpointa lähettää farmiin ja ketkä ei? Jos nyt jostain helvetin syystä Erikssonia ei voida heittää Iowaan, niin pitääkö sinne lähteä juuri Lundqvist? Heikoilla hangilla ollaan, kun selitetään sillä, että Lundqvistin ei tarvitse läpäistä waivereita. Perhana kun Joel olisi pelannut viime kaudella 14 ottelua enemmän, niin hänenkin olisi pitänyt nyt läpäistä waiverit. Sitten Loui olisi joutunut Iowaan Connerin tieltä, niin kuin tämän olisi täydellisessä maailmassa kuulunut mennäkin.

Ja alkaa kohta oikeasti ketuttamaan tämä tappelijoiden paapominen. Fedoruk on illasta toiseen pihalla kuin tampoonin naru ja tappeleekin harvoin/paskasti. Olisivat vaan lähettäneet hänet rohkeasti Iowaan, minne kuulukin. Onpa paha, jos Fridge joutuisi waivereihin. Antaisivat vaan sen Floridan poimia hänet, haluavat kuitenkin tappelijan sinne.

Connerin nostolle toki peukku, mutta vieläkin kismittää se kauden alun sössiminen hänen kohdallaan. Modano olisi ollut jo pitkään jenkkiennätyksen haltija, jos Chris olisi saanut jäädä alunperin ylös.

"Swedish turnover-machine" Erikssonille tarjotaan nyt silkkihansikkain mahdollisuutta näyttää osaamistaan hyökkäyksessä ja omalla suosikkipaikallaan, vasemmassa laidassa. Nyt nähdään, onko tästä kakkoskierroksen lupauksesta mihinkään. Yksi maali tälle kaudelle olisi kiva.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
voi oksennus!

Suljettujen ovien takana pidettyjä tapaamisia, "nyt ollaan pohjalla" -lässynlää-lausuntoja, epätasaista pelaamista, itsepäinen, jatkuvasti ketjut rikkova valmentaja, GM ryssii kesällä joukkueen kasaamisen, eikä reagoi sen jälkeen mitenkään... Kuulostaako kaudelta 2001-2002? Täällä taas. Kylläpä onkin kaivattu.

3 matsin tappioputkessa ollaan ja peliesitykset ovat olleet kyllä heikkoja. Ei luokattomia, lähellä ollaan oltu hetkittäin, mutta kauheaa vaihtelua hyvien hetkien ja huonojen välillä. Tällä kertaa arvontalaatikko heitti Jokisen vilttiin ja Connerin tilalle. Winchester korvasi myös Fedorukin . Ratkaisua ei voi pitää onnistuneena, jos tulee 0-5 kotona turpaan.

Kotikatsomon apaattisuus ja tyhjät penkit ovat oikeasti aika kauhean näköisiä. Jotain tarvitsisi tehdä. 1. Treidi 2. valmentajan vaihto 3. GM:n vaihto
 

M10

Jäsen
Juurisyyt heikoille menestykselle ovat johtoportaassa. Nyt on Hicksin astuttava esille ja annettava potkut Armylle. Sen jälkeen uusi GM päättää Tippettin jatkosta ja toivottavasti antaa myös tälle fudut.

Sitten Luovutaan treidin tai farmipassituksen myötä ainakin yhdestä tappelijasta (miel. Fedoruk) ja lähetetään Eriksson farmiin hakemaan kovuutta ja peli-iloa. Myydään joko Miettinen tai Jokinen tai molemmat ja nostetaan Lessard sekä Lundqvist ylös Iowasta Connerin jatkaessa Dallasissa.

"Ryder"-Ribeiro-Morrow
Conner-Modano-Lehtinen
Lundqvist-Halpern-Hagman
Ott-Barnes-Winchester
Lessard

Nyt paketti uusiksi, nuorille vastuuta ja muutenkin liikkeitä hyvän tulevaisuuden takaamiseksi.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
En ehkä vielä olisi silti valmis heittämään lapasia kaivoon tämän kauden suhteen, koska jos painetaan paniikkinappulaa ja aloitetaan GM:stä, on sekasotku valmis. Ensin mieluummin joko vapailta markkinoilta Forsberg tai treidi ja sitten vasta muita palleja heiluttamaan.

Tätähän on saattanut ennakoida jo kesästä lähtien, kun Dave Taylor palkattiin johonkin hommaan Stars-officessa. Luultavin seuraaja Armstrongille, jos siihen tullaan. Toisaalta, kun katsoo hänen aikaansaannoksiaan Kingseissä, pelonsekaisin tuntein siihenkin vaihtoehtoon suhtaudun.

Homma menee persiilleen jo toista kautta peräkkäin siinäkin mielessä, että nuoria ja nälkäisiä olisi useita tarjolla pieniin rooleihin, jossa olisi mahdollisuus oppia ja saada kokemusta, olematta silti liian riskaabeli pelaaja. Mutta sitten hankitaan paskoja tyyliin Barnaby, Stefan, Lindros, Winchester, Fedoruk viemään heiltä pelipaikat. Joko nuorennetaan tai ei nuorenneta, mutta nyt ei nuorille pelaajille anneta edes mahdollisuutta kehittyä kahden eka ketjun pelaajiksi.

Edes Gainey ei ole niin tyhmä että vaihtaisi Ryderin Jokiseen. Tosin Niinimaa <-> Ribeiro kertoo jotain muuta.
 

M10

Jäsen
Edes Gainey ei ole niin tyhmä että vaihtaisi Ryderin Jokiseen.

Ei, mutta jos kauppaan lisätään puolustaja Dallasin puolelta. Daley, Robidas tai ehkä jopa Boucher. Sitten ollaankin suurkaupan haminoilla; Jokinen, Boucher <--> Ryder, Komisarek? Kernaasti heittäisin tuohon meidän puolelta vielä yhden Ottin, jos siitä jää kiinni. Voi vaan olla, että Komisarek ei ole lähdössä minnekään Habseista. Mielellään kyllä ottaisin Dallasin peräpäähän ison, fyysisen puolustajan.

Pingviinien johto on kuulemma seurannut Starsin pelejä viime aikoina tiukasti. Ovat ilmeisesti kiinnostuneita hankkimaan maalivahdin Fleuryn seuraksi ja todennäköisesti puhutaan Smithistä. Colby Armstrongin nimeä on vilauteltu kuten myös Eric Christenseniä. Ei noista kumpikaan säväytä suuremmin ja epäilen heidän kykyään nostaa Stars-hyökkäyksen tasoa mihinkään. Jos Smithistä (+ jostain muusta) joudutaan luopumaan, niin pinviineistä meille pitää tulla pelaaja tyyliin Jordan Staal. Hänet ottaisin luonnollisesti kirkuen Teksasiin.

Fantasyksihan tämä nyt menee, mutta kyllä Starsin pitää jotain tehdä ja mahdollisimman pian. Joukkue on lamassa samalla kun Modano yrittää saada niitä kahta säälittävää pistettään aikaiseksi.

Seuraavaksi Army hankkii varmaankin tappelijan.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Heh, totta! On muuten mahtava tappelija tuo meidän Ed Winchester. Ottaa pataan Grattonilta niin, että nuppi tutisee ja sen jälkeen IR-listalle "nivusvamman" takia. Jjjjep.

Ensi yönä Ankoilta turpaan ja pidetään-kivaa-joukkueen-kanssa-kun-menee-huonosti-Tippettille monoa, jonka jälkeen Bob Hartley aitioon. Vai kokeiltaisiinko vielä kerran Rick "ikuinen kakkonen" Wilsonia? Ei helvetti! Fat-Kennykin sai monoa, kun joukkueen voittoprosentti oli vielä 6 ottelua yli 50.
 

M10

Jäsen
Vai kokeiltaisiinko vielä kerran Rick "ikuinen kakkonen" Wilsonia?

Juu ei. Rick on nähty. En kyllä haluaisi nega-Hartleytakaan, menee pian Modanon pelihalut.

Yksi mielenkiintoinen nimi voisi olla WHL:ssa tällä hetkellä valmentava Kevin Constantine. Ja Golden Brett kakkoseksi hupivastaavan/aitiotarjoilijan tontilta.

On muuten tainnut Hullilla jäädä laukomisen opettaminen Stars-pelaajille väliin alkukaudesta. Minkäs sille mahtaa, jos on aina tii-aika päällekkäin jäätreenien kanssa. Ei noita kirjekursseillakaan vedetä. Nyt siellä on Ludwig ilmeisesti opettamassa onetimereita ja Ott kuuntelee joka sanan tarkasti.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Chris Conner, kauden avausmaali...eikä näytä muuten Ribeiron tahtikaan hyytyvän edellisen pelin kauneusvirhettä lukuunottamatta. Modanolle ei tietenkään pisteitä mutta 5 laukausta kertoo että on ainakin yrittänyt.

Kertookohan Loui Erikssonin peliaika 0:00 siitä että farmi kutsuisi vihdoinkin?

On muuten hauska kattella teidän tiheää GRIEFiä täällä. Vittuilin Morrowlle 0-5-tappiosta Phoenixille ja Caps ottaa samantien 0-5 pataan omassa ottelussaan.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Paha saa parhaat päältä... eiku palkkansa.

Tekipäs hyvää tää voitto. Saamme kenties elää. Ribis, Jere ja Zubov kauheassa tikissä. Antille ja Loui-Louille viltti selkään ja 5-0 voitto kotiin. Barch-man oli ilmeisesti myös pirteä päästyään vihdoin pelaamaan. Tappelu Mayn kanssa, vaikka ilmeisesti kuokkaan tulikin?

Tää on yhteistä tuskan jakoa. Morrow10:llä on Hpk ja Stars, itsellä Ac Milan ja Stars... tuskaa on riittänyt tälle kaudelle.
 

RCY#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Dallas Stars, Habs, Liverpool, Suomi
Pitkitettyä piinaa se näyttää itse kullakin olevan, mutta katsotaan nyt miten Anaheim voitosta saadaan nostetta voitto"putken" jatkamiseksi. Tällä kaudella, kun ei tuo putki ole kahta ottelua pidemmäksi ehtinyt venyä.

Miettinen ja Eriksson voitaisiin treidata johonkin hyödylliseen pelaajaan ja antaa poikien yrittää uran nostetta, jossain toisessa organisaatiossa a'la Kapanen. Miettinen on todella hyvä pelaaja, mutta ei ole noussut sellaiseksi +20 maalin ja yli 50 pisteen pelaajaksi Dallsissa, mitä häneltä olisi voinut jopa odottaa viimeisen Kerhossa pelatun kauden jälkeen.
 

Niksuli_

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Dallas Stars.
Jaaha, Modano siirtyi viime yönä Housleyn ohi pistetilastoissa. WOO-HOO!

Itse pelissäkin oli juhlan aihetta, San Jose kaatui 3-1. Ja huomoitavaa myös Turcon torjuntamäärä, 38. On muuten suht alhaalla Jokisen peliminuutit, nytkin vain se ~12min. Alkaako Tippetillä loppua usko Jokiseen?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Hienoa että Modano sai tuon apinan pois selästään. Turcolta mahtava ottelu. Olisikohan niin että tästä se kääntyy? Toivottavasti. Nordström sai mailasta naamaansa ja luultavasti Grossman kutsutaan ylös seuraavaan otteluun.
 

M10

Jäsen
Kyllä sitä jo odotettiinkin ja hyvä, että Modano sai rikottua ennätyksen nimenomaan maaleilla. Pääsi samalla JR:ääkin hieman pakoon. Toivottavasti Zubovin veikkaus tulevasta ja sanat paineiden helpotuksesta pitäisivät paikkansa.

What`s him go now

**

Ensi yönä kojooteilta käkeen 5-0.
 

M10

Jäsen
Ensi yönä kojooteilta käkeen 5-0.

Meni siis paremmin kuin otaksuin. Fedoruk, Barch ja maalipyssy Ott olivat kaikki kehissä. Lundqvist toki omalla paikallaan farmissa.

No, kyllä se Starsin pelin tökkiminen on toki suuremmista asioista kiinni. Aloitetaan nyt vaikka vilkaisemalla tehotilaston kärki- ja pohjasijoituksia:

Mike Ribeiro 6+10=16, +7
Brenden Morrow 6+8=14, +7
Matt Niskanen 1+3=4, +3
Krys Barch 1+0=1, +3
.
.
.
Antti Miettinen 1+0=1, -4
Niklas Hagman 7+2=9, -7
Jussi Jokinen 3+3=6, -7
Mike Modano 4+3=7, -7


Tuo statistiikka kertoo, että kolme-neljä pelaajaa (incl. Lehtinen, Zubov) käytännössä hinaavat joukkuetta tällä hetkellä. Turcokin on joka kolmannessa ottelussa vain keskinkertainen. Puolustus on ollut enemmän tai vähemmän kuutamolla koko kauden. Ei paljon auta yksittäiset hyvät pelit, kun saattaa tulla kaksi paskaa heti perään. Näillä otteilla ei mennä pleijareihin tänä vuonna. Nyt pitäisi tehdä jotain äkkiä, kun orastava katastrofi häämöttää.

Jokinen is still making the same mistakes he has always made. He is slow, he fumbles the puck all the time, and everything he does is rediculously telegraphed. He stares down potential pass recipients then slowly releases the pass only for it to be intercepted.

vink vink
 

M10

Jäsen
Loui Eriksson vihdoinkin farmiin. Kyllä siinä kestikin.

Toby Peterson on ollut melkoisissa liekeissä Iowassa. Viimeisissä kahdessa ottelussa tehot 5+1. Joel Lundqvist teki viime yön voitto-ottelussa tehot 1+2.

Ensi yönä varmaan taas Fedoruk, Ott, Winchester ja Barch kehissä. Riittääköhän noi nyt?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Nyt kun on ollut vuorokausi aikaa nieleskellä Kings-tappion karvasta kalkkia, voi tähän ketjuun jälleen kirjoittaa.

Aloitetaan positiivisesta. Noin 52 minuuttia Dallasin peli näytti erittäin hyvältä. Tekopaikkoja ei siunaantunut paljon, mutta kaikki paikat olivat parhaalta maalintekoalueelta ja ne käytettiin loistavasti hyväksi. Etenkin Zubovin syöttö Halpernille paikassa, jossa olisi voinut itsekin yrittää ampua maalin, oli maaginen. Äijällä tosiaan on silmät selässäkin. Turco näytti ennen koko joukkueen romahdusta siltä, että mikä tahansa jää hanskaan kiinni. Todella mainioita pelastuksia ja Losin kuuluttajat ihastelivat yhteen ääneen Starsin joukkuepuolustamista. Loppu oli sitten, näkökulmasta riippuen, jotain aivan uskomattoman hienoa tai kauheaa. Yleisö oli kyllä vähintään se 6. pelaaja.

"It's just one game," Stars general manager Doug Armstrong said. Olisi hirveän kiva olla Dougin kanssa samaa mieltä, mutta trendi on ollut jotain ihan muuta. 3. erä, joka on ollut aina slam dunk Starsille, mikäli johdossa ovat olleet, on muodostunut painajaiseksi. Vaikka ylempänä kirjoitinkin että 52 minuuttia oli hyvän näköistä, pakko myöntää, että 3. erään luisteli ihan eri näköinen joukkue kuin kahteen ensimmäiseen. Äärettömän passiivinen, kiekkokontrollia välttävä joukkue. Tippett on aiemmin ollut hyvä jäädyttämään vastustajan pelin viimeisessä erässä, se on pakko myöntää, mutta tällä kaudella oma peruuttelu on poikkeuksetta kostautunut.

Turcoa on ryöpytetty eri keskustelupalstoilla, mutta kyllä koko joukkue lakkasi pelaamasta ja sitten tullaan siihen aiheeseen, josta voi olla että erään nimimerkin kanssa saadaan vääntö aikaiseksi: kapteeni Morrow. Mies on kova taistelija, pistää esimerkillisesti itseään likoon, mutta onko hän riittävän auktoriteettinen kapteeni? Parempi hän lienee kuin vaikkapa Modano oli, sitä en ala kyseenalaistamaan, mutta välillä tuntuu, että vaikka Morrow yrittäisi esimerkillään johtaa, hän ei silti saa konkareita mukaan. Ottelun jälkeisissä lehdistötilaisuuksissa tulee sitten "rock bottom" -kliseitä ja muuta normaalia hockey-jargonia. Väkisinkin tulee mieleen, että mitä D. Hatcher olisi tehnyt kapteenina. Tiedän, että se on ihan turhaa, mutta mieli menee minne mielii. Hatcher ei paljoa lausuntoja antanut, tuskin oli hirvittävän rah-rah-mies kopissakaan, mutta joukkue pelasi kyllä aika eri asenteella kuin tämän hetken Stars. Toki, silloin oli joukkueessa muitakin johtajia ja kokeneita pelaajia, kuten Carbonneau, Keane, Nieuwendyk, Skrudland, Hull, Ludwig, Chambers... Mutta hetkinen, onhan siellä nytkin kokeneita pelaajia: Modano, Lehtinen, Barnes, Zubov, Nordström, Boucher... toki erona se, että 90-luvun lopun/2000-luvun alun kokeneilla pelaajilla oli kokemusta siitä tärkeimmästä, eli voittamisesta. Stars-miehistön Stanley Cupit ovat Lehtisellä, Modanolla ja Zubovilla.

Tämä nyt vain näin ajatusleikkinä mieleen, kun on kyseenalaistanut Armyn ja Tippettin osaaminen ja itsekin on tullut automaattisesti ajateltua, että "Morrow on hyvä johtaja." Mutta oikeastaan näytöt kyllä puuttuvat. Nyt ensimmäisenä pitäisi johtaa joukkue pelaamaan toisilleen. Tai vaikkapa Turcolle. Turcoa kohti on nimittäin 3. viimeisessä ottelussa ammuttu 104 kiekkoa.

Ei sillä, että siellä nipussa olisi joku, jolle mieluummin kapteenin C:n antaisin. Siitäkin sulka Armstrongin hattuun.
 

M10

Jäsen
Ei me tästä suurta vääntöä saada aikaiseksi. Ensinnäkin, kuten sanoit;

Ei sillä, että siellä nipussa olisi joku, jolle mieluummin kapteenin C:n antaisin.

..ja toiseksi; Morrow on vasta toista kauttaan kapteenina. Ei häneltä vielä voi prime-time hatchermaisia kapteenin otteita odottaakaan. Kyllähän suureksi kapteeniksi kasvetaan, joten maltti on valttia. Mielestäni viime keväänä pudotuspeli-sarjassa Canucksia vastaan Morrow osoitti olevansa selvää kapteenimateriaalia. Miehen medialle antamien kipakoiden lausuntojen jälkeen joukkue syttyi vielä taisteluun ja nousi lähes mahdottomasta kuopasta vielä seitsemänteen peliin. En toki väitä, että pelkästään #10:n sanojen ansiosta Stars voitti kaksi veitsi kurkulla pelaamaansa ottelua, mutta vaikutusta niillä varmasti oli. Niin ja Morrow osoitti myös kaukalossa johtajuutensa tehdessään ratkaisevan maalin jatkoajalla viidennessä pelissä.

NIN kirjoitti:
Parempi hän lienee kuin vaikkapa Modano oli, sitä en ala kyseenalaistamaan, mutta välillä tuntuu, että vaikka Morrow yrittäisi esimerkillään johtaa, hän ei silti saa konkareita mukaan.

Kapteeni on kapteeni, mutta kyllä tässä tapauksessa syyttävä sormi menee valmentajalle ja ihan suoraan niille konkaripelaajille. Kuten sanottu, parempaa kapteenia ei Starsista löydy ja jos Morrow`n esitykset ja puheet eivät saa vaikkapa Stu Barnesia syttymään, niin se on kyllä Stun häpeä eikä Morrow`n, vaikka tällä toki vastuu kapteenina onkin.

NIN kirjoitti:
Ottelun jälkeisissä lehdistötilaisuuksissa tulee sitten "rock bottom" -kliseitä ja muuta normaalia hockey-jargonia. Väkisinkin tulee mieleen, että mitä D. Hatcher olisi tehnyt kapteenina. Tiedän, että se on ihan turhaa, mutta mieli menee minne mielii. Hatcher ei paljoa lausuntoja antanut, tuskin oli hirvittävän rah-rah-mies kopissakaan, mutta joukkue pelasi kyllä aika eri asenteella kuin tämän hetken Stars.

Hatcher on Dallasin kautta-aikojen paras kapteeni, mutta kyllä hänen sellaista tähtisikermää/huippujoukkuetta oli myös aika helppo vetääkin. Jos Army ja Tippett osaisivat hommansa paremmin, ei Morrow`n kapteenin kykyjäkään kukaan kyseenalaistaisi.

Morrow`n taisteluilme, peliesitykset kaukalon molemmissa päissä ja Dallas-sydän tekevät tästä debatista selkeän. C-kirjain on oikealla miehellä ja tämä puheenaihe on kyllä Dallasin tämän hetken tilannetta ajatellen se kaikista vähiten huolta aiheuttava.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Toki totta tuokin, mitä sanot. Ei ole kapullakaan paljon onnistumisen eväitä, jos ei muilta sitä peli-iloa löydy, vaikka tekisi mitä.

Jokista huhuavat Edmontoniin (Eklund). No, tuon "tietäjän" sanaan ei ole uskominen, mutta jotain lienee tekeillä, kun paikalla edellisessäkin pelissä oli Chicagon, Vancouverin, Rangersin, New Jerseyn, Columbuksen, Montrealin (!!!!) ja Bostonin scoutteja.

Otetaan vielä yksi Army-lainaus tähän:
Armstrong said he continues to work the phones and look at trade scenarios around the league, but he said the salary cap is making it difficult for any team to make a deal. Eli vapaasti suomennettuna Army odottaa faksin luona ja miettii mitä Bob Gainey olisi vastaavassa tilanteessa tehnyt, mutta sanoo, että epäpätevän GM:n on tosi vaikee saada rahoja riittämään palkkakaton aikana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös