Dallas Stars (2.) – Minnesota Wild (3.), Central 1. kierros

  • 26 218
  • 122

M10

Jäsen
Avaan keskustelun tämän mielenkiintoisen ottelusarjan tiimoilta.

Stars ja Wild kohdannut kerran aiemmin pudotuspeleissä, tämä tapahtui 2016, jolloin Stars oli parempi voitoin 4-2.

En ole mikään Wild asiantuntija, mutta pidän joukkueena erittäin kovana erityisesti kotonaan. Joel Eriksson Ek on hemmetin kova pelaaja, ja aliarvostettu sellainen. Onkohan hänen loukkaantumistilanteesta ja paluuaikataulusta jotain estimaattia? Kaprizovin taidot tietää kaikki ja Wildin pelaajamateriaali on kauttaaltaan aika laadukas. Fyysisyyttä löytyy myös ja Reaves tulee varmasti taas olemaan yllättävänkin suuressa roolissa, kun alkaa playoffin henkinen ja fyysinen taistelu. Tuo on tosin Dallasille tuttua kauraa, niin usein Reaves on ollut Starsia vastaan hämmentämässä eri seurojen pelipaidassa.

Dallas on ollut viimeaikoina vireessä (6 ottelun voittoputki) ja joukkue on terve. Kokoonpano tulee näyttämään sarjan avausottelussa ma-ti yönä 95% varmuudella tältä:

Robertson - Hintz - Pavelski
Seguin - Domi - Marchment
Benn - Johnston - Dadonov
Kiviranta - Faksa - Dellandrea
(13. hyökkääjä Glendening)

Heiskanen - Suter
Lindell - Hakanpää
Harley - Miller

Oettinger
(Wedgewood)

**

Pidän Wildia inhottavana vastustajana, mutta kyllä Dallas tähän sarjaan ennakkosuosikkina lähtee. Starsilla ei ole juuri heikkouksia joukkueessa ja valmentaja DeBoer on kyllä tehnyt erinomaista työtä taktisella puolella. Viisikko pelaa tiiviisti oman pään ja kukaan ei varasta puolustuspelissä. No ehkä Robertson joskus, mutta annetaan se 109 tehopisteen miehelle anteeksi. Modernin ajan sergeifedorov, Roope Hintz, hoitaa puolustusvelvoitteet niin mallikkaasti, että Robo voi vähän jäädä kyttäilemäänkin välillä. Tosin aika harvoin vastustaja saa kiekkoa, kun tuo ykkösketju on jäällä.

Viime kaudella Stars oli puhtaasti yhden ketjun joukkue, mutta nyt tilanne on toinen. Kakkos- ja kolmosketjusta löytyy tulitukea ja suurin mahdollistaja tälle on olltu 19-vuotias Wyatt Johnston, joka lapsenomaisesta habituksesta ja ruumiinrakenteesta huolimatta on jo täysin NHL-kypsä pelaaja. Hiomaton timantti, vaikka tulokaskausi toi jo 24 maalia. Vierellä jyräävä Jamie Benn (78 pistettä) katsoo Johnstonin perään ja luo tilaa hänelle.

Yksi Dallasin vahvuuksista on erikoistilanteet. Ylivoimapeli oli liigan viidenneksi parasta ja alivoimapeli liigan kolmanneksi parasta. Kovia tilastoja, joista iso respect DeBoerille.

Maalivahti Oettinger on Starsin tuki ja turva. Tuohon mieheen Dallas ei tule kaatumaan. Toinen tuki ja turva on Esa Lindell, joka seisoo luistimillaan kuin toteemipaalu ja puolustaa virheettömästi etenkin alivoimalla. Lindell on jo melkoinen veteraani lähes 600 NHL-ottelun kokemuksellaan ja pelaa juuri nyt uransa parasta kiekkoa, parhaassa iässään. Vierellä puolustaa Jani Hakanpää, joka on Starsin fyysisin pelaaja Bennin ohella.

Hieno sarja tulossa! Wild laittaa varmasti kampoihin monella tapaa. Stars kuitenkin vie tämän 4-2.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Joo, tätä ottelusarjaa en varsinaisesti toivonut, sillä pidän Minnesotaa erittäin vaarallisena vastustajana, huomattavasti Krakenia pahempana. Kaprizov, Klingberg ja Zuccarello tulevat taatusti aiheuttamaan ongelmia Stars-puolustukselle etenkin Suterin ollessa kentällä. Maalivahtiosastollakin Gustavsson ja Fleury ovat ainakin tilastojen valossa pelaanneet varsin mainiota kautta.

Kovaa tullaan taatusti pelaamaan. Hartman ja Reaves ovat pelaajia, joiden jäälläollessa on syytä pitää silmät auki ja pää ylhäällä. Samoin vastaavasti, kun Benn, Marchment, Faksa, Domi tai Hakanpää hyppää kaukaloon.

Hyökkäyskalustoa Starsin puolelta @M10 hienosti avasikin. 3 ketjua, jotka pystyvät ratkomaan pelejä ja jäähyaitiosta ei Wild tule sarjaa voittamaan.

Toivottavasti tänne saataisiin Minnesotan seuraajistakin @Nelone , @Binisteri , @parti ja @Anthoon tuomaan analyysiä Wildistä, kun itse tulee tuota puolta jokkee vähemmän seurattua.
 

M10

Jäsen
For what it's worth, tässä NHL Tonightin asiantuntijoiden veikkaukset ottelusarjasta:

Mark Parrish: Stars in six (+ menee konf. finaaliin asti)
Mike Johnston: Stars in seven (häviää 2. Kierroksella Avsille)
Jamie Hersch: Wild in seven (+ menee konf. finaaliin asti)

**

Onneksi nyt loppuu spekulointi ja päästään viimein ottelusarjan pariin. Täytyy koittaa mennä aikaisin nukkumaan, että saa itsensä ylös aamuyöstä varttia vaille viisi.

Let's fucking go!
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Ensi yönä startataan ja nähdään mitenkä hyvin Wild pystyy laittamaan kampoihin. Stars lähtee ehdottomana ennakkosuosikkina tähän sarjaan, sillä onhan teillä pelottavan kova ja laaja nippu.

Saadaan varmasti fyysinen ja viihdyttävä sarja, jossa toivottavasti kuitenkin vältytään isommilta ylilyönneiltä. Paljon mielenkiintoista seurattavaa ja parivaljakkoja riittää. Molemmilta löytyy kokoonpanostaan toisilleen tuttu entinen "sankari", joka kääntynyt kuitenkin nykyvireessään jonkinlaiseksi hylkiöksi elikkäs Klingberg ja Suter. Kumpi tähtilaitureista vie pidemmän korren Kapri vai Robo? Entä maalivahdit supertähti Oettinger vs Wildin tasaisesti peluutetut veskat.

Suurin yksittäinen menetys (sielu) Wildin puolella on ehdottomasti JEE, joka 11 päivää ennen playoffien alkua ilmoitettiin ulos week to week statuksella, mutta on kuitenkin matkannut Dallasiin ja ollut jo eilen ja tänään jäällä. Tärkein yksittäinen hyökkääjä Kaprizovin jälkeen monipuolisuutensa vuoksi. Tuskin pelaa tänään, mutta toivotaan että mahdollisimman pian.

Boxista pitäisi pysyä poissa tuota Dallasin yv:tä vastaan ja toisaalta oma yv saisi löytää jostain vähän uutta virettä.

Toiveissa pitkä ja tasainen sarja, joka kääntyisi jollain keinoin lopulta Wildille ;)

Ensimmäisen pelin kokoonpano luultavasti seuraavanlainen


 

BigD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Wild kävi sitten ryöstöreissulla. Tärkeä voitto heille. Olivat aivan sillassa jatkoerissä. Muutamia pistohyökkäyksiä siellä täällä. Uskon, että Stars nousee tästä kuitenkin ottelusarjan voittoon, kunhan jatkavat samanlailla, miten pelasivat 3. erästä eteenpäin. Klassisesti kävi Starsille jatkoerässä. Kun et itse tee niin kaveri käy laittamassa kiekon reppuun. Siellä oli Robolla, Hinellä ja Mirolla huipputontteja, mutta ei vaan saaneet ohitettua Gustavssonia, joka pelaa kyllä eleettömän varmasti. Oettinger otti myös kolme varmaa maalia kiinni jatkoilla, joten maalivahtipeliin ei taaskaan kaaduttu

Todella harmi, miten Pavelskille kävi. Ei hyvältä näyttänyt, kun Kapteeni Amerikkaa talutettiin kentältä ulos. Pahaa teki kattoa hidastuksia Dumban töötistä. Saa nähdä tulee Joe vielä keväällä pelaamaan vai onko jopa ura vaakalaudalla? Saa myös nähdä tuleeko Dumballe kakkua tuosta. Vähän myöhässä ehkä, muttei mikään älytön sikailu. Domin reagoinnille tilanteessa iso peukku. Oli muutenkin erittäin hyvä läpi ottelun ja eiköhän tulostakin rupea syntymään jatkossa.

Päivä huilia ja sitten jatkuu!
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Heiskasen peliaika kevyet 41.42. Pitää vielä pidempi kooste katsoa tästä, mutta miltä se pleijariavaus näytti Miron osalta?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Saadaan varmasti fyysinen ja viihdyttävä sarja, jossa toivottavasti kuitenkin vältytään isommilta ylilyönneiltä.
Tää vanheni hienosti. Nojoo, Pavelskin tilanne oli borderline, enkä ole jaksanut kelata Zapruderin filmiä, että mihin osuu ekana ("Back and to the left..."). Domi reagoi tilanteeseen kuten pitikin ja kuittivihko on oltava Marchment, Benn -osastolla valmiina, jos paikka tulee.

Se mitä en halua ikinä enää nähdä, on tuo tuomaripariskunta Starsin matsissa. Jos unohdetaan se Pavelskin tilanteen tuomio, kun se katseltiin videolta yhdessä Toronton kanssa, niin aivan käsittämätön määrä viheltämättömiä jäähyjä. Jep jep, tiedetään että kyseessä on playoff-kiekko, mutta voisi nyt kuvitella, että selkeät kampitukset ja korkeat mailat saisi viheltää pois.

Eka erässä Dallasilla oli jännäkakkaa puntissa, mutta toiseen erään joukkue tuli ryminällä. Ylivoima näytti hauista ja peli näytti olevan hallussa. Sitten Dumbfuck pisti papa-Joen telakalle ja voi pojat, että AAC:llä oli hiljaista ja Starsin pelaajat ymmärrettävästikin aika hukassa. Kolmas erä ja jatkoerät taas hyvää tekemistä, mutta kieltämättä puolustus vuosi omaan makuun aivan liikaa, jolloin Oettingerin oli pakko olla hereillä. Voittomaali tuli onnenkin avustamana, mutta hyvä joukkue luo onnensa.

Syyllistyy erittäin harvoin kiekonmenetyksiin johtaviin laukauksiin ekan blokkaajan syndeihin
Tämäkin vanheni hienosti. Robon huolimattomasta viivapelaamisesta syntyi 2-2 tasoitus ja huomasi, että #21 otti tilanteesta oppia, sillä myöhemmin samanlaisessa tilanteessa pelasi sitten ylivarovaisesti, eikä laukonut ja yksi hyvä pyöritystilanne kuivui siihen.

Wild tukkii kyllä hemmetin hyvin keskustan niin keskialueella kuin etenkin omalla alueellaan. Ei ole paljoa tilaa tarjolla.

Heiskaselle isot minuutit. Alkumatsissa oli vähän puristusta lavassa, mutta myöhemmin todella hyvä ja itsevarma jäällä. Laukoi paljon, mikä on hyvä asia. Saa nähdä, nähdäänkö Pavelskia enää tässä ottelusarjassa ohjaamaan noita laukauksia sisään.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Domi reagoi tilanteeseen kuten pitikin ja kuittivihko on oltava Marchment, Benn -osastolla valmiina, jos paikka tulee.
Domille propsit. Sen sijaan Marchment katseli vierestä, kun Foligno huseerasi mielin määrin. Benniä tarvitaan kentällä. Sääli, että tuntuu olevan Domin lisäksi ainoa, jolla on eväät avata kuittivihko.
 

M10

Jäsen
Olipahan avausottelu. Ensimmäinen erä oli todella hermostunutta kiekkoa kotijoukkueelta ja Wild pääsi kontrolloimaan peliä. DeBoerkin sanoi mainoskatko-haastiksessa, että nyt on pojilla perhosia vatsassa selkeästi.

Toka erä alkoi myös vähän vaisusti, mutta kaksi ylivoimamaalia muuttivat kaiken ja sen jälkeen Dallas hallitsi peliä. Sitten tuli tuo Dumban vähän myöhässä tullut headshot ja vielä päälle tuo pään iskeytyminen jäähän. Evasonin selittely, että Pavelskin oma maila osui epäonnisesti päähän on ihan paskaa.

Ei tuo nyt maailman rumin taklaus ollut, mutta ei olisi ollut väärin viheltää isoa tuomiota. Paljon pahempia tuomarivirheitä oli nuo puolen tusinaa selkeää kamppia ja se korkea maila Seguinin poskeen. Ei Dallas näihin kuitenkaan kaatunut.

Oli kyllä järkyttävää nähdä, miten Pavelskille kävi. Taju kankaalle ja päivänselvä aivotärähdys. Ihmettelen, jos pelaa enää tällä kaudella, tai koskaan.

Stars lamaantui tuosta tilanteesta, mikä on inhimillistä. Tykkäsin kyllä, miten Domi kosti tilanteen heti Dumballe nyrkein välittämättä seurauksista.

Kolmas erä oli vahva Starsilta ja jatkoaika oli aika lailla täysin kotijoukkueen. Tuurillakin (Dadonovin tilanne jatkoajalla) torjunut Gustavsson oli kyllä hyvä, niin kuin virkaveli Oettingerkin.

Heiskanen ole odotetusti Starsin kenties paras pelaaja, mutta täytyy nostaa hattua myös 19-vuotiaalle Johnstonille, joka selvästi halusi ratkaista ottelun. Nuorukaista ei paljon päätä palella.

Tappio ei juuri harmita, koska Stars oli parempi joukkue ja tulee vielä nousemaan sarjassa todennäköisesti voittoon. Eniten harmittaa tuo Pavelskin tilanne. Jos ura oli siinä, niin ei kyllä hirveämpää tapaa lopettaa ole. Dumba naureskeli jäähyaitiossa minuuttitolkulla. Toivottavasti joku teloo hänet vielä tässä sarjassa, mieluusti toki puhtaalla pommilla. Suter antoikin aika mukavasti ekstrapoikkaria Kaprizovin kylkiin, mikä oli selkeä kosto Pavelskin tilanteesta. Nuo jäi tuomarilta huomaamatta.

Tästä tulee hurja, ja pitkä sarja. Kaikki pelaa Avalanchen pussiin.
 
Viimeksi muokattu:

Vogoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, NHL
Odotin Jason Robertsonilta enemmän - hän on itse nostanut riman korkealle. Väistämättä tuli mieleen ajatus, että onko Robon tankki tyhjä? Luistelu kankeaa ja huolimattomia ratkaisuja kiekon kanssa.
Miro Heiskanen oli Starsin paras kenttäpelaaja ja teki kaikkea mahdollista kentällä; puolusti, avasi hyökkäyksiä ja pyrki ratkaisemaan ottelun. Taattua Miroa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Sitten tuli tuo Dumban vähän myöhässä tullut headshot ja vielä päälle tuo pään iskeytyminen jäähän. Evasonin selittely, että Pavelskin oma maila osui epäonnisesti päähän on ihan paskaa.


DeBoerin mukaan tärsky tuli vasta siinä vaiheessa kun kypärä kopsahti jäähän.

Helvetin huonoa tuuriahan tuossa on Pavelskin kannalta. Dumba lähtee hakemaan isoa taklausta joka tulee kyllä olkapää olkapäähän, mutta Pavelskin epäonneksi samaan väliin ehtivät vielä niin Hartmanin kuin tämän omakin maila, jotka napsahtavat molemmat Pavelskin päähän, ja tämän perään tuo erittäin ikävältä näyttävä laskeutuminen jossa kypäräkin kopsahtaa vielä jäähän. Pitää toivoa että veteraani selviää säikähdyksellä, olisihan tuo pirunmoinen isku Starsille heti kättelyssä jos Pavelskin pudotuspelit jäisivät tuohon.

Tässä vielä tuota kelailua ja hidastuksia tilanteesta, pauttiarallaa 40 sekunnin tienoilla näkyy mielestäni parhaiten mitä tuossa tapahtuu. Tai ainakin näyttäisi tapahtuvan.


 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ei voi jatkuvasti tulla omassa päässä noita lapsellisia merkkausvirheitä, Suter ja Hakanpää varsinkin loisti noissa. Vertaa vaikka Minnesotaan, ei ne siellä ketään päästänyt lipumaan vapaaksi. Noh, jokseenkin oli Wildilla myös tuuria matkassa, parit tolpat ja se yksi mailan varteen osunut veto.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

Anthoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Olipahan avausmatsi ja maukas ryöstö Wildilta!

Olinkin kirjoittamassa samaa kuin @NakkiFakiiri tuosta Dumban ja Pavelskin tilanteesta. Kyllä siellä taklauksen välissä kaksi mailaa ainakin oli, jotka osuvat pään seudulle ja lopuksi tuo isoin kolahdus joka tulee pään osuessa jäähän. Erittäin ikävä tilanne ja lamaannutti kyllä Starsia jonkin verran.

Suterin poikkarit Kaprizoviin ei ollut mikään kosto tästä niitistä. Suter on pelannut tota pikkusikaa läpi uransa ja se korostuu etenkin playoffeissa vastustajan parhaisiin pelaajiin. Kaksi selkeää poikkaria juuri Kaprizoin kylkiluihin missä ei suojia ole. Tietää tasan tarkkaan mitä sillä saa aikaan. On muuten vittumaista katsoa sitä vastustajan leiristä..

Tuomaripari oli kyllä umpisurkea. Nuo Suterin poikkarin nyt pääsevät välillä menemään ohi koska tapahtuvat usein tilanteen ulkopuolella mutta ainakin kaksi päivänselvää kampitusta jäi viheltämättä kun Hintziltä vedettiin jalat alta ja samoin Milleriltä ensimmäisen jatkoerän viimesekunneilla.

Heiskanen oli koko kentän paras pelaaja. Maalivahdit vetivät hienot ottelut ja tässä ei kyllä kummallakaan ole etua. Tykkäsin helvetisti Brock Faberista. Nuorukainen ei näyttänyt yhtään pojalta tässä pudotuspeliavauksessa vaan pelasi todella kypsästi ja rauhallisesti läpi ottelun. Ei hän mikään viivatanssija ole kuten Makar yms. mutta tossa on Wildilla aikamoinen lupaus kasvamassa, tärkeää kokemusta tulee saamaan näistä otteluista.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Odotin Jason Robertsonilta enemmän - hän on itse nostanut riman korkealle. Väistämättä tuli mieleen ajatus, että onko Robon tankki tyhjä? Luistelu kankeaa ja huolimattomia ratkaisuja kiekon kanssa.
No Robon peli näyttää aina tuolta. Ja silti nimi löytyy pöytäkirjasta ilahduttavan säännöllisesti. Ei se Pavelskikaan kentällä koskaan erotu, paitsi sitten hidastuksissa se valkoinen stealth-maila yhtäkkiä onkin kiekon lentoradan kohdalla. Benniltä toivon jatkossa suoraviivaisempia ratkaisuja. Nyt veti juhamattiaaltoset ihan turhaan pari kertaa avoimessa vetopaikassa.
 

Nelone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Tämä taisi nyt olla sitä playoff-lätkää, hieno matsi! Tärkeä voitto Wildille ja luo varmasti uskoa joukkueelle. Nyt on se yksi minimi ryöstö otettu, minkä jatkoon menoon vaatii. Katsotaan mitenkä hyvin kasetti kestää ja paletti pysyy kasassa seuraavassa matsissa.

Pari pelaajaa jotka Wildin puolelta ansaitsevat erityismainnan. Faber, kaveri pelasi viikko sitten vielä yliopistolätkää ja tämä oli hänen kolmas ottelunsa liigasssa nimeltään NHL. Kypsää ja erittäin varmaa. Taisteli hyvin kulmissa, pääsi paineen alta pois ja pelasti vielä lopussa yhden varman maalinkin. Gustavsson, sai kun saikin ensimmäisen startin itselleen ja vaikka tuon Hintzin vedon olisi hyvänä päivänä voinut ottaakkin, niin tätä voittoa ei ilman Gus the busia olisi tullut.

Pakko kehaista kyllä Dallasinkin esitystä! Oettinger oli juuri niin kova, kuin etukäteen osattiin odottaa. Myös Miron peli on upeaa katseltavaa, ei paljon näy liikeessä nuo valtavat minuutit.


Sitten toisiin aiheisiin…. Täällä onkin jo tuomioistuin jakanut tuomionsa, mutta otetaan tähän silti jatkoksi vielä puolustuksen puheenvuoro.

Vaikka fyysistä sarjaa odotettiin ja toivottiin, niin ei sitä toivo loukkaantumisia kellekkään. Mielestäni ei mikään älytön sikailu Dumbalta, vaan pahin osuma taisi Papalle tulla pudotessaan, kun löi päänsä jäähän. Harmittava takaisku Dallasille ja toivotaan, että tähtöset ei pyöri pitkään tähtösen päässä ja tulee pikaisesti täyteen kuntoon. Eiköhän Dumba vastaa teoistaan kentällä, mikäli kurinpito tämän päästää läpi.

Viheltämättömistä ja vihelletyistä voi olla montaa mieltä, mutta ihan yhtälailla sieltä sitä ”sikaa” tuli myös kotijoukkueen leiristä jatkuvasti Kirkaa kohtaan, etenkin Suterin toimesta.

Tuomarilinja oli mitä oli ja se lähti laukalle jo noista Johnstonin ja Folignon (ensimmäinen) jäähyistä. Ihan älyttömän pienestä molemmat istumaan, antaisi poikien pelata. Joo, selvät rikkeet pois, mutta ei ehkä kuitenkaan joka kosketuksesta. Nyt kävi sitten niin, että loppu peli vihellettiin olemattomia ja jätettiin oleelliset pois. Mutta joo, ihmisiähän ne tuomaritkin vain ovat.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Kyllä toi Dumban taklaus melko Scott Stevens osastoa oli, kolmantena pelaajana pimeältä puolelta ja päälle vielä naureskelut jäähyaitiossa. Toivottavasti seuraavassa pelissä kantaa vastuunsa Benniä vastaan.

Ihan sääntökirjan mukainen taklaus epäonnisella lopputuloksella.

Dumba naureskeli Dallasin feikkikoviksille, jotka tulivat lässyttämään siihen jäähyboksin ulkopuolelle, ei Pavelskille. Ja kyllä, Dumba vastaa kyllä haasteisiin vaikkakin huonolla menestyksellä. Pahempia sikailuja ensimmäisessä pelissä oli Suterin poikkarit Kaprizoviin. Ja Suter ei muuten vastaa puhelimeen.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Toivottavasti seuraavassa pelissä pilli ei mene taskuun ja ruveta paikkailemaan vihellyksiä tai viheltämättä jättämisiä. Pitkässä juoksussa nuo menee kuitenkin tasan. Starsin epäonneksi voinee todeta, kun itse tee, niin kaveri tekee. Ottelu oli alkuun enempi Wildin hanskassa ja loppua kohti enemmän Starsin. Voinee siis todeta, että oli tasainen vääntö, joka olisi voinut kääntyä suuntaan tai toiseen.

Harmi sinällään tuo Pavelskin tippuminen, joka halvaannutti Starsin pelin aina toiseen erätaukoon saakka. Toivon vain, ettei nyt liikaa keskityttäisi tulevissa peleissä Dumban jahtaamiseen.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä toi Dumban taklaus melko Scott Stevens osastoa oli, kolmantena pelaajana pimeältä puolelta ja päälle vielä naureskelut jäähyaitiossa. Toivottavasti seuraavassa pelissä kantaa vastuunsa Benniä vastaan.
Kattelin kanssa tätä peliä livenä ja odotin Dumban jäähyltä päästyä että noutaja tulee. Suuri pettymys oli että ainut mitä tuli lopulta, oli yleisön vihellykset. Tähänkö on änärissäkin (Dallasissa) tultu, ikoni ajetaan predatory-tyyliin levyksi naurujen kera, ja kukaan ei nouda? Eikun sit Robo tai Miro seuraavaksi, niin on latu auki seuraavalle kierrokselle
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kattelin kanssa tätä peliä livenä ja odotin Dumban jäähyltä päästyä että noutaja tulee. Suuri pettymys oli että ainut mitä tuli lopulta, oli yleisön vihellykset. Tähänkö on änärissäkin (Dallasissa) tultu, ikoni ajetaan predatory-tyyliin levyksi naurujen kera, ja kukaan ei nouda? Eikun sit Robo tai Miro seuraavaksi, niin on latu auki seuraavalle kierrokselle
Noutaja ei oikeen voi tulla kun vastassa on Reaves sekä Foligno taustatukena. Toki olisi ilo nähdä kun Hakanpää laittaisi one punch KO:n Reavesin leukaperiin. Dumbaa sietäisi jahdatakin loppusarjan ajan.
 

M10

Jäsen
Kattelin kanssa tätä peliä livenä ja odotin Dumban jäähyltä päästyä että noutaja tulee. Suuri pettymys oli että ainut mitä tuli lopulta, oli yleisön vihellykset. Tähänkö on änärissäkin (Dallasissa) tultu, ikoni ajetaan predatory-tyyliin levyksi naurujen kera, ja kukaan ei nouda? Eikun sit Robo tai Miro seuraavaksi, niin on latu auki seuraavalle kierrokselle

lol sieltä JYP ja Canes -fani huutelee kotisohvalta kostojen perään. Didn't see that coming :D

Domi pudotti hanskat ja aikansa pätki Dumbaa mitä pystyi. Jos tulee jotenkin yllätyksenä, että 2023 NHL:ssä koitetaan voittaa eikä kostaa, niin tervetuloa nykymaailmaan.

Vanhana tappeluiden ja kostojen ystävänä en todellakaan ole suuri fani tälle, mutta nykykiekko on mitä on. Varotaan jäähyjä, koska erikoistilanteet ratkaisee sarjoja. Piste.

Dumba tulee saamaan kostonsa, mutta se tulee hallitusti, ajallaan. Ei Detroitkaan kostanut Draperia heti, eikä edes seuraavassa matsissa.


***

Eniten inhotti tuossa Dumba/Pavelski-hommassa tuo third man in -aspekti.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
DeBoer tietää, että paras kosto on tasoittaa sarja seuraavassa pelissä, eikä hän tulee siunaamaan minkäänlaista jahtia Dumbaa kohtaan. Varsinkaan puhtaan taklauksen vuoksi. DeBoer myös tietää, että jos tuolle linjalle lähdettäisiin niin Minnesotalla on huomattavasti enemmän ammuksia käydä avointa sotaa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Vanhana tappeluiden ja kostojen ystävänä en todellakaan ole suuri fani tälle, mutta nykykiekko on mitä on.
Hatcherille vaan yhden päivän sopimus ja kuitti Roenick-tyyliin. Jos #2 lähtisi nyt omasta päädystä kelaamaan vauhtia, saattaisi osua johonkin. Ehkä zamboniin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös