Counter-Strike 2 (CS2)

  • 1 025 800
  • 7 245

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Oli kyllä kunnon mm meininki. Tätäkö se on kun allu liidaa? Toivottavasti ei.

ENCE hävisi joka vitun duelin ja hävisivät taktisesti 100-0. Tämän lisäksi aivan tyhmää pelaamista. Ei oteta tradeja, ei heitetä tavaraa enne hakua. Juostaan tähtäimeen kuolemaan. Ennen viime Majoreita ENCEllä oli Mirage 8/8. Siellä se jo sakkas ja nyt voittoprosentti 33.3 ja tippuu vaan.

No jospa ne heräis nukessa. Ihmeitä on tapahtunut ennenkin.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Ei Renegadesin selvänumeroinen kaataminen vaadi kuin omalle tasolle nousemista kahdessa viimeisessä kartassa. Nyt pojat pelasivat kuin kännissä. Ei luettu vihun nopeaa alkua, ei treidattu, ei pelattu itse aggressiivisesti vaan annettiin hurmoksessa olevan vihun vaan ottaa tylysti ilman liukkaria. Kaikista eniten huolestutti duelien häviäminen, vihu vain juoksi yli ja kaikista pahimpana allu ei osunut varmaan yhtään kutia bossilla.

No, nyt edes lähes omalle tasolle nukessa niin mennään dustiin, jossa ENCE on lähtökohtaisesti vahvempi joukkue.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Ence pelaa nyt kyllä paskaa CS. 1vs1:t hävitään aika kovalla prosentilla ja ajoitukset ovat pielessä. Hyvänä esimerkkinä tuo Nuken A execute, missä Ence räjähtää halliin ennen kuin main on smoketettu. Noh, katsellaan.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Se oli siinä. Huikean alkusarjan jälkeen täysi housuunpaskominen Reneganesia vastaan.

Siihen päättyi myös Aleksibn ENCE era tältä erää.

Onneksi tämä unohtunee nopeasti kun jo 13.9 / viikon päästä ENCE pelaa Moskovassa. Ja samalla nähdään sunNyn tulikaste (mun säkit sun naamaa vasten / tietäjät tietää)
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Olipas kyllä pannukakku. Nukessa näytti, että herääminen tapahtui kuin teroilla alkoi tulla rundeja, mutta CT puoli olikin sitten samaa jöötiä kuin Miragessa. Paska maku jäi turnauksesta, mutta onneksi ei tullut nähtyä tuota pupellusta paikan päällä, olisi kyrsinyt vielä enemmän.

Huomenna sitten Astralis - Liquid ja sunnuntaina finaali tietenkin, muuten voikin tutustua Berliinin mainioon olut-kulttuuriin.
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Reilu viikko ja uusi alku. Aikamoiseksi tuhnuksi osoittautui tämä matsi, ei oltu edes servulla. Valuu samaan laariin kuin edellinen finaali. Ihan hyvä että tapahtuu muutosta, nyt viimeajat ei olla saatu koneesta kaikkea irti.
 

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No eipä alkanut Vitalitylläkään hyvin. James vei Zywoota 100-0 awikkojen taistelussa. Muutenkin Avangarilta todella hyvää peliä.
 

Esoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No ei tuo kyllä Vitalityltäkään lähteny, parissa erässä ihan käsittämätöntä sähläystä jopa mun silmiin vaikka Go:sta nyt ei kokemusta paljoo olekkaan. Toivottavasti tippuvat myös, tulis melkose mielenkiintone välierä
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Osaatko @Zohan sanoa miksei Starladderin englantistream suostu toimimaan mobiililla Safarin kautta mutta kaikki muut toimivat? Kun vaihtaa Twitchin mobiiliversion työpöytäversioon puhelimella, niin homma kyllä pelittää.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
@Lico @Zohan Siinä on käytössä se uusi map- ja scoreboard -overlay systeemi, voisiko johtua siitä?
 

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näköjään Avangar sieltä oli ottanut voiton. Eipä olisi uskonut reilu viikko sitten, kun he hävisivät Encelle, eikä pelissä ollut mitään tolkkua, että he ovat neljän parhaan joukossa, mutta Ence ei.
 
Ei kai Astralis nyt taas voita vittu.

Ensimmäisen kartan loppuun kerkesin mukaan ja jotenkin Liquid oli omien odotusten mukaan niin "huono", kuin ennen majoreita pieni kutina oli ennakko suosikkia kohtaan. Harmittaa tietysti ENCEN eilinen putoaminen ja mietinkin alkusarjan jälkeen että mitähän viikon tauko mahtaa pelille tehdä ja kävi se pahin pelko toteen, focus ja flow täysin kadoksissa. Vaikka Astraliksesta en niin paljon pidä, vaan sympatiat on sadellut jo usean vuoden ajan NiPille ennen tällä tasolla pelaavia suomalaisia joukkueita, niin tietyllä tapaa jopa koko roskan voittoa toivoo tanskan suuntaan, olisi se sen verran huikea temppu viedä 3x putkeen.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Itselle se tärkein eli Liquid ei tule voittamaan. Nyt on se ja sama kuka sen voittaa. Voittaja tulee melko suurella varmuudella parista NRG vs. Astralis.

Vieläkin vaan vituttaa se ENCEN puppelointi. Sama flow mikä oli alkulohkoissa olisi varmasti riittänyt voittoon asti. Etenkin nyt "helpommalla" jatko-ohjelmalla.

No viikon päästä Blast Moskova ja saadaan nauraa kun ENCE on aivan kujalla ilman Aleksibtä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Hieman ihmetyttää majoreissa tämä noin viikon tauko kesken kaiken. Miksi näitä ei vedetä yhteen putkeen, kuten Dotan International?

Toihan on paskinta ikinä, että kesken tiukan kisan, jossa on hyvä fiilis lähet viikoks kotiin ihmetteleen. Ence kyllä mokasi tuossa parhaimman saumansa voittaa majorit. Avangars oli alkusarjassa tosi heikko ja sekä NRG, että Astralis olisi ihan täysin lyötävissä finaaleissa. Liquidiä en usko, että tuolla porukalla olisi finaalissa voitettu. Feels bad man.
 

Makkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Itsekin muistan lukeneeni, että olisivat välissä lentäneet Suomeen kun oli niin pitkä tauko. Lähdettä en nyt tähän hätään muista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös