Counter-Strike 2 (CS2)

  • 1 032 995
  • 7 272

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Vittu miten hienoa peliä Enceltä! Virtusta viedään kuin mummon kuoriämpäriä! On kyllä kerrassaan mahtavaa peliä ja näkyy, että preppaus on tehty huolella. Nyt pitää vain enää hoitaa homma loppuun. Enää ei saa kompastua.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Helppoa hommaa, siimaa annettu ja kohta matto alta.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
#vainencejutut ei vaan voi tuommosta vittu käydä. D2 TEROILLA otat pislan jälkeen 2 erää ja hävit loput 12 ======D
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Taisi olla allulla liian kivaa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ez4allu
 

Uraanitumppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets, Bärilund
Järkyttävä farssi ja nyrkin isku päin pläsiä. Virtus prolta kyllä upea comeback. Noita näkee harvoin. Ei suomalaisia nähdä enään epl:ssä, harmi homma sinänsä.
 

Mastokaupunki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tässähän olisi oiva mahdollisuus päästä 2020 alkuvuoden kaltaiseen pelilliseen ja mentaaliseen syöksykierteeseen. Ei paljoa auta, että seuraavana turnauksena on joku tier 3 läpsyttely, jossa on vaan hävittävää.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ence pelasi todella huonoa teropuolta Dustissa. Siis, mikä järki on mennä järkyttävän hidasta tiimiä vastaan, jonka peli perustuu ihan vain siihen hitailuun?

Siinä vaiheessa, kun saivat Jamen autolta nurin ja suora oli tyhjillään, Ence pysähtyi. Sit jäätiin suoran risteykseen odottamaan, että B:ltä tulee kaverit heittämään naatit jalkaan ja odottelu tehtiin vielä iloisesti neljän ryppäässä. Miksi ei juostu yksinkertaisesti sen A:n yli, kun tiedetään kuinka hitaasti Virtus Pro vetää tyypit pois B:ltä ja se pahin mörkö oli jo poissa.

Aivan käsittämättömän huonoja taktisia ratkaisuja ja empimistä silloin kuin olisi pitänyt toteuttaa. CT-puoli ja traini meni juuri niin kuin pitikin. Jatkoajalla sit tuli dotolta ainakin ihan turha haku vikaan rundiin ynnä muuta paskoilua. Tuli olo, että siellä unohdettiin täysin ketä vastaan pelataan. Jotain muuta tiimiä vastaan tuo hitaasti eteneminen olisi varmaan ollut se avain voittoon, mutta Virtus Prolle annettiin kaikki avaimet tuossa vaiheessa käteen.
 

Taavitheman

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Tänään iso peli HAVUlla gambittia vastaan, seuraan innolla miten pärjäävät. Gambitilla ei pitäisi olla mitään isoa antistrattia menossa, mutta yksilötaito tuossa jengissä on ihan huikea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös