Counter-Strike 2 (CS2)

  • 1 043 937
  • 7 282

Barney

Jäsen
Eikös Liquid ole yksi parhaista jengeistä?
On. Tämä oli Liquidille vasta tämän vuoden toinen tappio. Se ensimmäinenkin tuli Astralikselle, joten todella kova päänahka ENCElle. NaVia vastaan on kaikki saumat voittoon.
 

Robu

Jäsen
Oon sanaton. Tästä tullaan puhumaan mainstriimissä ja sillon on jopa vaikea laittaa kontekstiin kuinka iso tämä voitto oli. Massiivinen. David ja goliath. Sanaton.

@A Siente Tällasia just mietin. Kun itse seurannut kilpa cs:ää muutaman vuoden, on silti mahdoton käsittää tätä. Suomella ei ole ollut yhtään merkittävää joukkuetta cs:go:ssa. Tämä kokoonpano on vajaassa vuodessa noussut törkeisiin sfääreihin. Ja tämähän matka lähti suljetuista karsinnoista eli siinä oli sadan paikkeilla joukkuemäärä ja sieltä asti neljän parhaan joukkoon voittamalla maailman toiseksi paras joukkue.

Joo. Vasta välierissä.
 
Viimeksi muokattu:

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Jos puhutaan että suomalaiset ei koskaan veny, niin nyt ovat kyllä venyneet. Bigiä 0-1 ja 10-14 tappiolla toisessa kartassa pudotusuhan alla ja koko turnaus olisi ollut sen tappion jälkeen käytännössä katastrofi. Uudestaan karsintojen kautta lähteminen ja henkisesti olisit ollut kova paikka. Sen jälkeen voitto ko. kartasta ja vielä vakuuttava voitto seuraavasta. Seuraavat kolme matsia 2-0, 2-0 ja 2-0. Olihan tuo viimeinen Inferno aivan huikea, varsinkin kun miettii alkupelien vaikeuksia terroristipuolella, niin 7 erävoittoa peräkkäin selkä seinää vasten maailman toiseksi parhaita vastaan. Ei ollut jatkoajalla Liquidilla mitään sanomista.

Täytyy sanoa, että sykähdyttää. Parhaita vuosia tuli annettua useampi CS 1.6:lle ja beta 7.1:stä alkoi oma pelaaminen. Nyt on ollut melkein 10v taukoa, kun ei vaan jaksanut enää seurata. Näistä majoreista on tullut katseltua melkein kaikki ENCEn pelit, jos ei ole TV:n ääreen ehtinyt, niin sitten vanhaan malliin jälkkärinä. Demojakin jaksoi ennen katsella ja edelleen tuntuu maistuvan CS myös jälkilähetyksinä, vaikka tietää miten pelissä käy.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Robu

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Vakuuttavaa menoa MIBR:llä Dustissa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ei riitä ausseilla, hienosti pelannut MIBR..
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sitten pääsee katsomaan kun tanskalaiset murskaa ruotsalaiset.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Rip 16-0 dream! Hieno meno kyllä yleisössä.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Olispa huomennakin vähintään tuollainen meteli. ENCE varmaan saanut entisestään faneja tuolta ja Ukrainastakin varmaan ihan hyvin porukkaa paikalla.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kyllä se Astralis on horjutettavissa. Lupaa hyvää Encelle finaalia varten.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Päivän NaVi matsin karttapickit tulevat olemaan melko mielenkiintoiset. NaVi eikä ENCE pelaa Cachea. Mieleen tulee Starladderin ENCE vs Optic ottelu missä lähtökohdat olivat samat ja Optic päätti jättää Cachen bannaamisen ENCE:lle. ENCE valitsikin kartan Opticin täydeksi yllätykseksi ja vei tanskalaisia kartassa 16-7. En usko että NaVi tekee tätä samaa virhettä sillä NaVi lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja ENCE:n vahvat kartat ovat myös NaVi:n vahvoja karttoja, joten Cachen floattaamisella ei NaVi:lle ole nähdäkseni mitään hyötyä.

Jos ENCE:lle voi jossain kartoissa antaa edun niin se on Dust2 ja ehkä Nuke jos viime aikaisia tuloksia katsoo. Toisaalta Liquidia vastaa ENCE valitsi mielummin kartan jossa ovat itse hyviä kuin sellaisia missä Liquid olisi ollut mahdollisesti huono.

ENCE todennäköisesti bannaa Overpassin sillä se on NaVin vahvin kartta vaikka sitä itsekin pelaavat. NaVi bannaa Cachen. (Jos ei bannaa niin sen pitäisi olla ENCE riskillä pick tai ainakin jättää se sitten vaikka decider mapiksi jos NaVi ei sitä halua seuraavallakaan kierroksella bannata). ENCE valitsee todennäköisesti Miragen. Jos halutaan kartta jossa NaVi ei välttämättä ole parhaimmillaan niin valinta tulee olemaan Nuke tai Dust 2. NaVi valitsee Trainin, joka sopii myös ENCE:lle. ENCE bannaa Infernon ja NaVi bannaa jäljelle jääneistä kartoista Nuke:n ja ja jäljelle jää Dust 2.

Mirage, Train, Dust2 siinä siis ottelun mapit.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä Inferno voisi olla myös mahdollinen valinta Encen puolelta. Huikea nousu kuitenkin Liquidiä vastaan. Toivottavasti jättävät Cachen poiston Naville. Sen myötä saisivat enemmän valinnananvaraa itselleen. Ensimmäinen kartta voisi olla Nuke tai Inferno. Nuke sen puolesta hankala, että Navi saisi aloittaa ct-puolella. Tilastojen valossa valitsisin kuitenkin Nuken. Navi valitsee melko varmasti Miragen tai Overpassin, jotka molemmat sopivat Encelle, joten Encen ei mielestäni kannata haaskata omaa valintaansa niihin. Dustia en lähtisi pelaamaan venäläisiä/ukrainalaisia vastaan. Varsinkaan, kun se ct puoli on aiheuttanut välillä harmaita hiuksia. Viimeiseksi jäisi sitten Train. Navi voitti kuitenkin joulukuussa Astraliksen Overpassissa, joten lähtisin ennemmin kokeilemaan Encen omaa vahvinta karttaa.

Ence ban Dust2
Navi ban Cache
Ence pick Nuke
Navi pick Mirage
Navi ban Inferno
Ence ban Overpass
Train was left over

Kun juna kulkee vaan...
 

Barney

Jäsen
Päivän NaVi matsin karttapickit tulevat olemaan melko mielenkiintoiset. NaVi eikä ENCE pelaa Cachea.
Juuri tätä samaa mietin tuossa äsken. ENCEllä pitäisi olla sen verran munaa, että jättävät Cachen bannaamatta ja pelaavat sen, mikäli NaVikaan ei sitä bannaa. ENCEllähän on jopa yllättävän hyvä voittoprosentti Cachesta, jos katsotaan esimerkiksi viimeisen vuoden aikana pelattuja otteluita. Vähänhän he ovat Cachea pelanneet, mutta niin on NaVikin.
 

Barney

Jäsen
Train, Dust2 ja Mirage. Ei uskaltanut NaVi pelata Cachea, vaikka he vähän uhosivatkin niin etukäteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös