Counter-Strike 2 (CS2)

  • 1 026 564
  • 7 246

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
On tuo hades edelleenkin todella ailahteleva ja huono bossi. Samaa hommaa jatkaa, kuin edellisellä visiitillä.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
On tuo hades edelleenkin todella ailahteleva ja huono bossi. Samaa hommaa jatkaa, kuin edellisellä visiitillä.
Samaa mieltä. Kaverilta tulee siellä täällä joku tykkipeli mutta muuten ei löydy tasaisuutta. Onko puolassa yhtään kovempaa awikkaa jos vaihtas Hadeksen johonkin muuhun pelaajaan? Ei oo oikein Puolascenestä hajua.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Miten nämä seedit taas menee, kun ENCE vetää Vitalitya ja Astralista vastaan, kun joku Ecstatic saa kaksi helpompaa vastusta näihin. Tuntuu ettei noissa ole mitään logiikkaa.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Sieltä vaan podia tilalle!

podi on ihan mielenkiintoinen. Oli vähän niiku paikkaa pedattu jo Encen main linariin, mutta RMR-paikan takia oli pakko ottaa 9INEn core johon hades tietty kuuluu. Sitten päälle se, että kiinnostusta on ollut tier 2-jengeiltä…
 

Zohan

Jäsen
Huuh. Melkoinen pettymys tanskalaisille. Astralis ja Preasy molemmat ulos. Kuten myös Magiskin Falcons. Siellä on nyt vain glaive ja karrigan sisällä? Heroic viimeinen toivo.

E: Onhan tuolla tuo ECSTATIC ja tietty hooxi sisällä. Vielä voi kotiyleisölle tulla aihetta hymyyn.
E2: Toki onhan se Last Chance vaihe vielä
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
gla1ve, mäkin itken!

Olipa temppu pojilta. Hadeksella meinasi Ancientin alussa vähän käristä, mutta hyvin sai pelistä kiinni lopulta.
 

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Hienosti taitteli glaive Astraliksen povariin. Kova on Tanskan IGL pooli, Majoreilla jo karrigan, glaive ja hooxi.
Voihan sinne päästä myös BaitF :>

Mutta joo onhan tuo Astralis pettymys pelaajiin nähden. Toisaalta en ymmärrä miksi esimerkiksi hommattiin Jabbi ja annettiin kaverille paskimmat roolit?
 

FatalAnoxia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllähän tuo taas tuohon hadeksen paskoihin ratkaisuihin tiukoissa paikoissa kaatuu. Samanlainen epävarma seinille laukoja, kuin edelliselläkin Ence-visiitillä. Vaihtoon ehdottomasti majorien jälkeen.
Joo, katosi overtimella taas täysin ja TODELLA helppoja ampui ohi. Dychalla tais olla 7 tappoa ekaan 20 roundiin. Muutenkin kyllä alisuorittanut todella pahasti viime kuukaudet. Ei yllätä että falcons ei häntä halunnut.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Vaikka ENCE yllätti ja pääsi Katowicessa sinne stadionille asti niin silti omasta mielestä tuolla on näkynyt suorituksissa heikkoa tekemistä.

Jotenkin tuntuu, että hävitään paljon eriä mitä ei pitäisi hävitä. Ja sit taas voitetaan eriä jonkun pelaajan sekoamisella (3-5 tappoa).

Edelleen olen sitä mieltä, että ENCE tuossa muodossaan leviää majorien jälkeen. 9INE-core otettiin Major spotin takia ja se siitä.

Sen sijaan gla1ve on yllättänyt, kun itse pidin häntä jo has-beeninä. Hänen kanssaan ENCEllä on imo mahdollista kasata vielä joku hyväkin mixi-joukkue kasaan. Majorien jälkeen pelaajia on varmasti markkinoilla/saataville.

Ja nyt kun tän sanon niin ENCE vie Majorit Kappa.
 

Barney

Jäsen
Nyt pyörittää Painin Biguzera ENCEä kuin märkää rättiä. Jos (ja kun) Majorit jää opening stagelle, niin joko menee jengi uusiksi? Gla1ven ja Kylarin ympärille voisi jotain alkaa rakentamaan, mutta muille puolalaisille voidaan varmaan sanoa "kiitos ja näkemiin".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös