Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lehtoselle +16min, 0+0, +/-0.
Mutta heti pukkaa voittoa sinitakeille, kun Lehtonen päästettiin irti.
Laineelle näköjään reilu 13min. 3 erässä 6 vaihtoa ja peliaika 4.08.

Ei ihan älyttömästi jaettu vastuuta kun hallitseva mestari kaatui. Hyökkääjistä Atkinson, Jenner ja Texier kaikki kellottivat yli 20min.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Laineelle näköjään reilu 13min. 3 erässä 6 vaihtoa ja peliaika 4.08.

Ei ihan älyttömästi jaettu vastuuta kun hallitseva mestari kaatui. Hyökkääjistä Atkinson, Jenner ja Texier kaikki kellottivat yli 20min.
Mutta Lainettahan peluutettiin varsin tasaisesti. Jokaisessa erässä kuusi vaihtoa. Jääajat erittäin 4:41, 4:23 ja 4:08.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mutta Lainettahan peluutettiin varsin tasaisesti. Jokaisessa erässä kuusi vaihtoa. Jääajat erittäin 4:41, 4:23 ja 4:08.
Totta, Tampa ei muuten ottanut yhtään rangaistusta ottelussa. Sekin näkyy peliajassa. Sekä se että lopussa turvattiin johtoa. Laineen viimeinen vaihto ottelussa päättyi ajassa 56.11.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Totta, Tampa ei muuten ottanut yhtään rangaistusta ottelussa. Sekin näkyy peliajassa. Sekä se että lopussa turvattiin johtoa. Laineen viimeinen vaihto ottelussa päättyi ajassa 56.11.
Itseasiassa Tampa otti rangaistuksen, mutta tuli maali ennenkuin jäähy konkretisoitui.

Se on kyllä onni että löytyy Detroitiakin huonompia joukkueita, joille tällainen Columbuksen tasoinen pelihaluton ja pelikirjaton rupusakkikin pärjää.
 
Jos väittelet idiootin kanssa, pidä huoli ettei hän tee samoin.

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Kuten täällä on jo todettu, niin olipahan karmeat ottelut Detroitia vastaan! Luulin ettei alkukauden räpellyksestä voi mennä enää huonommaksi, mutta nuo olivat jo oikeasti surkeaa kiekkoa, oltiin lähellä SM-Liigan syksyistä kohellusta. Ensimmäisen matsin puolessavälissä oli tilanne, jossa Detroit johti maalipaikkoja luokkaa 14-2. Käytännössä Columbus laukoi noissa 2 matsissa saman verran kuin Red Wingsillä oli maalipaikkoja. Aika eeppistä settiä joka suhteessa. Olisi voinut kuvitella että kun joukkue on köysissä 30-40 min ja selviää silti iskuetäisyydellä kolmansiin eriin, niin takaa-ajo lähtee käyntiin ja repivät lopulta vaikka sen tuuripisteen ja ehkä extran rankeilla tms, mutta eihän siitä mitään tullut. 100% ansaittuja tappioita jopa Detroitia vastaan...

Tampaa vastaan nähtiin viime yönä hieman parempi matsi. Puolustus toimi jonkun verran paremmin vaikka hyökkääminen oli edelleen täyttä tervan juontia. Tampa on kuitenkin selvästi parempi joukkue kuin Detroit, joten se oli ihan hyvä juttu Columbuksen kannalta ettei ylivoimahyökkäyksiä ja muita avopaikkoja tullut solkenaan. Tampa oli tietysti parempi ja "olisi ansainnut" ainakin tasurin, mutta välillä käy niin että heikompi joukkue selviää tuurilla ja taidolla. Merzlikinsin nollapeli rikkoutui todella vittumoisella pompulla, oikea "monen perseen kautta" kimmottelu, laadukkaan ottelun kruunu jäi sinällään puuttumaan. En tiedä näytetäänkö NHLn koosteissa minkälaisia tilanteita, mutta Elviksen kohdalla pitää nostaa esiin hänen Poke Check, joka on pelastanut taas tällä kaudella monta tilannetta. Ne eivät ole yhtä näyttäviä "torjuntoja" kuin jotkut epätoivoiset poikittaisliikkeen pelastukset, joten niitä ei ehkä ole paljoa koosteissa, mutta joukkueen kannalta ne ovat erittäin tärkeitä. Columbuksen viisikot vuotavat välillä aika pahasti, joten vastustajat pääsisivät hakkamaan useita maaleja metrin säteeltä maalista, jos veskari ei käyttäisi "käärmeen kieltä" aktiivisesti ja hakkaisi lähitilanteita väljemmille vesille, kun omat pakit eivät siihen tunnu pystyvän.

Täällä haukuttiin Korpisaloa eilen ja haluaisin hieman puolustaa häntä. Vaikka tilastot näyttävät rumilta, niin sen suurin syy on kyllä Columbuksen joukkueessa. Vaikka he pääsivät tähän suht maltilliseen lohkoon, niin pelaaminen on ollut läpi kauden niin aliarvoista, että heillä ei ole mitään asiaa pudotuspeleihin edes tässä lohkossa ja se on näkynyt suoraan veskarien tilastoissa. Monet muut tämän lohkot veskarit loistavat tilastoissa vaikka heillä ei ole Columbuksen tandemin veroisia veskoja, siellä on otettu lohkosta kaikki irti. Viime kaudella riitti jos maalivahti esitti 3-4 laatutorjuntaa, mutta tällä kaudella ei ole tullut voittoja tuollaisina iltoina, koska niitä tilanteita vaan syntyy siihen asti että vastustaja johtaa maalilla tai parilla. Myös hyökkääminen oli viime kaudella jossain kuosissa, nyt siinä ei ole mitään järkeä. Korpisalon tilastot ovat toki pudonneet jotain 0,5 maalia/ottelu ja 1%, mutta myös Elvis on ottanut osumaa samat 0,5 maalia ja vajaan prosentin. Korpisalo on kärsinyt lähinnä siitä että Merzlikins on ollut loukkaantuneena jo 2 kertaa tällä kaudella. Korpi joutui silloin pelaamaan suuret määrät otteluita putkeen, mikä ei ollut hyvä tilanne kun joukkue pelasi vielä heikosti. Samaa veskaria oli pakko peluuttaa tuplamatseissa ja myös heikkojen iltojen jälkeen tuli käsky uudelleen maalille. Eli vaikka Korpisalo on sarjan heikoimpia veskareita tilastojen mukaan, niin ne valehtelevat jonkun verran. Ihan hyvä veskari ja pystyy toimimaan ainakin tandemina myös jatkossa, pelaa sitten Columbuksessa tai jossain muualla.

Puolustus tekee yksinkertaisesti outoja ratkaisuja, joiden päätteeksi kiekko on paineettoman tilanteen päätteeksi vastustajalla, josta syntyy nopea maalipaikka. Hyökkäyksessä on myös useita pelaajia, jotka eivät ole vielä valmiita NHL-peliin. Taitoa saattaa löytyä, mutta puolustustyöskentely on olematonta. Se voi näyttää hyvältä EA Sportin peleissä, kun niissä ei tarvitse keskittyä kuin pisteiden tekoon, mutta oikeassa elämässä tuo joukkue on epätasapainoinen sekä heikentynyt.

Kun täällä vertailtiin Columbusta ja Buffaloa, niin ymmärrän kyllä että Columbus on ollut viime vuosina hemmetin paljon parempi jne, mutta jos puhutaan vain tästä vuodesta, niin olisi hauska nähdä mitä tapahtuisi jos joukkueet vaihdettaisiin päittäin. Columbus on kuitenkin ollut naurettavan huono läpi kauden ja roikkunut vain epätoivoisesti peleissä mukana, vaikka vastustajat ovat olleet maltillisia. Buffaloa en ole montaa erää katsellut, mutta heille oli helppo odottaa mahdotonta kautta kun vain Devils lähti kauteen samalta viivalta. Kaikki muut olivat hemmetisti parempia joukkueita. Kun lohkoissa ei pelata ristiin edes vähän, niin joukkueet ovat täysin eriarvoisessa tilanteessa. Kun soppaan lisätään vielä se, että Columbuksella on hyvä tandemi, niin joukkueen peli asettuu entistä huonompaan valoon. Olisi todella hauska nähdä mitä tapahtuisi jos Blue Jackets joutuisi tämän hetkisillä kenttäpelaajillaan Buffalon vastustajia vastaan vielä niin, että heillä olisi Sabresin veskarit maalilla. Siitä tulisi komiikan suuri klassikko! En toki tiedä miten hyvin Buffalo pärjäisi keskilohkossa Merzlikins/Korpisalo-kaksikolla, mutta sen sanon että vastustajat olisivat paljon helpompia ja veskarit antaisivat mahdollisuuden voittoon illasta toiseen. Itseluottamuksen kehittyminen positiiviseen suuntaan olisi ainakin mahdollista, eikä Sabresin hyökkäys ole ainakaan huonompi mitä Columbuksen tämän kautinen, jossa kärkipelaajiksi pääsee Domia, Texieriä ja Lainetta. Björkstrand on ollut harvoja valopilkkuja ylöspäin, jotkut hyökkääjät osaa taas asioita alaspäin..

Varmaan taas jotain mitä missaan, mutta pakko ihmetellä että porukka on heittämässä Kekäläistä bussin alle kaupasta jossa 14 pinnan sentteri vaihtuu 21 pinnan sentteriin SEKÄ 18 pinnan laituriin.
En tiedä oliko tämä vitsi, mutta kun olet pitkäaikainen ja vakavasti otettava kirjoittaja, niin kallistun siihen suuntaan. Ymmärrän että Suomi-fanit ja erilaiset lähinnä SM-Liigan seuraajat katsovat NHLää vain pistepörssin kautta, mutta ei kai oikea NHL-fani alistu tuollaiseen tehopiste-runkkailuun? Sen pitäisi olla aika selvää että nuo Kekäläisen 2 kauppaa näyttävät ihan OKlta siihen asti kun katsotaan vain tehopisteitä, mutta kun kurkistetaan vähänkään niiden taakse, niin jälki on aika rumaa, aivan kuin se näytti jo kauppahetkilläkin.

Domi/Laine/Roslovic ovat tehneet tähän asti 0,5p/ottelu ja Dubois/Anderson taas 0,6p/ottelu, eli homma on tasaista. Ja jos heitä seurataan jatkossakin vain tekstarin kautta, niin uskon että Columbuksen kolmikko pystyy tekemään suht koht samat tehot kuin poistunut kaksikko. Ongelma on vain se, että pärjätäkseen jääkiekossa joukkue tarvitsee aika paljon muutakin kuin pelkkää pinna-tumputusta. Ja kun katsotaan pinnojen taakse, niin kaikille on varmaan selvää että Domi ja Laine ovat aikamoisen huonoja jääkiekkoilijoita. Heistä ei ole käytännössä mitään hyötyä kiekottomana, varsinkin Laine on jopa rasite monina iltoina. Domi ei sentään ota enää jäähyjä joka ottelussa, joka oli erittäin raskasta Habsissä kun pisteitä karkaili sarjataulukosta lähes viikottain. Anderson ja Dubois ovat taas oikeita sotureita ja pystyvät auttamaan joukkuetta muutenkin kuin maaleilla.

Siihen on syynsä miksi tietyt pelaajat löytävät itsensä vuosittain playoffeista, kun taas Domit ja Laineet eivät sinne usein pääse jos joutuvat olemaan joukkueen johtotähtiä. Jos he pääsevät valmiiseen pöytään apupalasiksi, niin sitten voi tietysti tullakin menestystä. Ongelma on vain se, että esim Laineen palkka tulee olemaan helvetin kova, eikä hän siksi oikein toimi apupalana palkkakattoaikana. Vielä ennen kattoa oli mahdollista haudata joku yksiulotteinen peluri kolmosketjuun isolla palkalla ja parhaat pelaajat hoitivat ottelut jengille kärkiketjuissa. Nykyään nämä Thomas Vanekin ja Mikkel Bödkerit pelaavat pitkät urat huonoissa joukkueissa, joissa voi nostaa palkkaa ja hävitä illasta toiseen. Ja sitten kun sinne pudotuspeleihin päästään, niin varsinkin Dubois on oikea ase, jota voi käyttää monissa tilanteissa. Vaikea nähdä että Domi/Laine taistelisivat verenmaku suussa kovissa pudotuspeleissä ja johtaisivat joukkoja edestä, kun jo löysässä runkosarjassa on suuria vaikeuksia vuodesta toiseen. Näin Montreal-fanina Jets on nyt vaarallisen oloinen ja kunnioitusta herättävä vastustaja jos he kohtaavat pleijareissa. Laineen kanssa tuohon sarjaan olisi voinut lähteä paljon löysemmin rantein kun pelkkä Scheifelen pimentäminen ja jäähyttömyys olisi riittänyt jo pitkälle. Nyt heillä on 3 kovaa sentteriä ja 2 tiukkaa ketjua..

Eli kyllä minä sanoisin että Kekäläisen olisi pitänyt saada Dubois'sta keskushyökkääjä hinnalla millä hyvänsä. Hän kävi vähän ahneeksi kun kyseli Suzukia ja vastaavia laatusentterejä, se ei ollut realistista kun myynnin pakko oli kaikille selviö. Olisi kannattanut tyytyä Kotkaniemeen tai vastaavaan kaveriin jolla on potentiaalia mutta läpilyönti ei ole varma, sellainen olisi vielä irronnut. Kun kävi ahneeksi niin sai käsiinsä yksiulotteisen laiturin (+ lisuke josta on jotain hyötyä mutta ei liikuta laivaa suuntaan tai toiseen) joka ei ole johtava pelaaja missään mielessä, joten kohta pitää taas miettiä treidaako eteenpäin ja mitä hänestä saa edes takaisin. Sentterin hommaaminen on ainakin vaikeaa kun on paha sanoa kuka uskaltaa ottaa kallista Lainetta jos on vähänkään tiukkaa paikallaan pysyvän palkkakaton kanssa..
 

Stig Jenssen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Circus Columbudos, Anaheim Ducks
Selvästi on kommentit luettu ja alkanut myös Kekäläisen kritisointi.

Mukava lukea näitäkin ettei mennä aivan silmät ummessa. En usko kuitenkaan itse tähän näkemykseen siitä syystä että mitä Kekäläinen on Columbukselle tehnyt. Omistaja päättää asian ja uskon että hänen näkökulmasta asiaa katsottuna joukkue on osaavissa käsissä vaikka merellä tyrskyääkin. Vain sillä on merkitystä. Uskon että kyseinen taho osaa nähdä matkan varrella tulleet ongelmat ja uskoo että tästä vielä kuiville päästään.

mitäs muut on mieltä? Toki me ei voida tietää mitä siellä on käyty keskustelua mutta uskon että siellä vedetään yhtä köyttä, kun koronakin on päällä. Kekäläinen pitää myös bisneksestä huolta.
 

Antero Boston

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes, Huuhkajat:D
Canes fani täällä. Piti ihan asiasta tehden kattoa Columbuksen peli, kun Lainetta ja joukkuetta on niin paljon dissattu joka puolella. Eihän se nyt olleenkaan ollut niin huonoa peliä Columbukselta ja Laineelta, mitä olen lukenut.

Columbus olisi ansainnut voiton viime yön Tampa pelistä. Laine oli mielestäni Columbuksen yksi parhaista hyökkääjistä ja Lehtonenkin pelas oman tonttinsa moitteetta, vaikka peliaikaa ei aivan älyttömästi tullutkaan.

Lehtonen mielestäni antaa nyt Columbukselle mahdollisuuden vaihtaa joku pakeista johonkin sentteriin, minkä perään siellä on kovasti huudeltu.

Ei ehkä kuulu tähän osioon, mutta onko olemassa tilastoa, mistä näkis mille joukkueelle jätetään eniten puhaltamatta selviä jäähyjä. Olen nyt nähnyt tällä kaudella 7 Tampa peliä ja sen perusteella väittäisin, että Tampalta jätetään paljon jäähyjä puhaltamatta. Toki tämä on vain omaa mutua ja siksi ois mukava nähdä ne jostain tilastosta. Esim. Viime yön pelissä vaikkapa Hedmanille jäähyn puhaltamiseen oli aika korkea kynnys ja sitä samaa on ollut nähtävillä muissakin Tampan peleissä, mitä olen nähnyt.
 
"Soccer players pretend they´re hurt, hockey players pretend they´re not"

Wire

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Columbus näytti ihan jääkiekkojoukkueelta Tampaa vastaan. Onkohan Gallant/Jalonen uutinen jo julkaistu joukkueelle?

Elvis alkaa olla ykkösvahti niin eiköhän Korppi liiku jonkun pakin kanssa ennen trade deadlinea.

@Antero Boston Tämä sama top-joukkueiden viheltämättömyys on ihan yleinen ongelma sarjasta riippumatta.
 
Se ei pelaa joka pelkää
Suosikkijoukkue
Suomi,Pata,DB#34,KarriKivi,Hirsi,NHL-suomalaiset<3
Canes fani täällä. Piti ihan asiasta tehden kattoa Columbuksen peli, kun Lainetta ja joukkuetta on niin paljon dissattu joka puolella. Eihän se nyt olleenkaan ollut niin huonoa peliä Columbukselta ja Laineelta, mitä olen lukenut.

Columbus olisi ansainnut voiton viime yön Tampa pelistä. Laine oli mielestäni Columbuksen yksi parhaista hyökkääjistä ja Lehtonenkin pelas oman tonttinsa moitteetta, vaikka peliaikaa ei aivan älyttömästi tullutkaan.

Lehtonen mielestäni antaa nyt Columbukselle mahdollisuuden vaihtaa joku pakeista johonkin sentteriin, minkä perään siellä on kovasti huudeltu.

Ei ehkä kuulu tähän osioon, mutta onko olemassa tilastoa, mistä näkis mille joukkueelle jätetään eniten puhaltamatta selviä jäähyjä. Olen nyt nähnyt tällä kaudella 7 Tampa peliä ja sen perusteella väittäisin, että Tampalta jätetään paljon jäähyjä puhaltamatta. Toki tämä on vain omaa mutua ja siksi ois mukava nähdä ne jostain tilastosta. Esim. Viime yön pelissä vaikkapa Hedmanille jäähyn puhaltamiseen oli aika korkea kynnys ja sitä samaa on ollut nähtävillä muissakin Tampan peleissä, mitä olen nähnyt.
Detroit pelien jälkeen tuo Columbuksen tason nosto oli kyllä suorastaan huikea, hyvin haastoivat Tampan, eikä ollut minustakaan kyllä huonoa peliä Columbukselta ja Laine nyt on minusta hyvin samallainen pelaaja kuin viime kaudella Winnipegissä, on ehdottomasti hyvä pelaaja yhä ja viime yön esityksellä eiköhän se Laineen peli ala pikkuhiljaa näkymään myös tulostaululla. Vaikeat hetket kuuluu urheiluun, tästä suosta kun herra itsensä repii ylön niin taas on tuo 22-vuotias pelaaja hieman entistä vahvempi, ainakin henkisesti. Hieman verkkainen mies on paikoittain ja ei mikään huikea kamppailija minun silmään, mutta todella varma kiekossa, osaa syöttää, suojaa kiekkoa hyvin, pystyy harhauttelemaan sekä tietty se yksi ominaisuus jonka jokainen tietää. Ei hävinnyt Laine viime yönä pelillisesti Stamkosille ja siitä saadaankin pieni aasinsilta..

Tampan peli ei ihan parhaimmillaan ole nyt ollut ja Vasilevskin varassa on aika paljon oltu, mutta täytyy kyllä sanoa, että ei tuo nyt silti mikään kovin suuri oikeusmurha ole,että pisteet meni Tampan ja CBJ välillä tasan kahdessa pelissä. Mainitaan nyt vaikka viime öisen pelin toinen erä, jossa yv:llä ensin veti tolppaan mainittu Stamkos ja sitten Point. Ensimmäisen kohtaamisen kenttätapahtumia vei Tampa.

Itselle jäi vaan mieleen kun Hedmania lyötiin naamaan ja hän itsekin tuota protestoi aika paljon, mutta ei nähneet tuomarit tuota niin ei voi mitään, aika salaliitolta kuulostaa tuo sinun juttu, mutta jos todistat asian jotenkin niin olen pelkkänä korvana.
 

rpeez

Jäsen
Canes fani täällä. Piti ihan asiasta tehden kattoa Columbuksen peli, kun Lainetta ja joukkuetta on niin paljon dissattu joka puolella. Eihän se nyt olleenkaan ollut niin huonoa peliä Columbukselta ja Laineelta, mitä olen lukenut.

Columbus olisi ansainnut voiton viime yön Tampa pelistä. Laine oli mielestäni Columbuksen yksi parhaista hyökkääjistä ja Lehtonenkin pelas oman tonttinsa moitteetta, vaikka peliaikaa ei aivan älyttömästi tullutkaan.
Valitsit sattumoisin ajankohdan johon CBJ on nostanut tasoaan ihan huikeasti, sekä erityisesti tämä että edellinen Tampa peli oli ihan muuta kuin ennen. (Harmi tosiaan, että hävisivät nyt, Tampa oli ihan köysissä esim toisen erän. Vasilijevetsi tjsp on ihan huikea molari ja pelasti Tampan.)
Edelliseen peliin CBJ vaihtoi neljä pelaajaa Detroit kompuroinneista, Lehtonen tuli mukaan ja viime pelin selostuksessa sanottiin Tortorellan yksinkertaistaneen pelitaktiikkaa.

Jokin tästä yhtälöstä on herättänyt CBJ:n ja oli oikein jännä ja hyvä matsi tämä viimeinen. En muista vähään aikaan nähneeni Pateakaan noin innokkaana. Enpä panekaan näitä CBJ otteluita holdiin omata osaltani mitä jo harkitsin.

Lehtonen on hyvä hankinta ehdottomasti. Ainakin hän on näyttänyt hyvää roolimallia kuinka pelataan tosissaan, ja pidetään pelinopeutta yllä joka tilanteessa. Ansaitsee lisää peliaikaa.
 

pogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lehtonen on pelannut molemmissa esiintymisissään oikein hyvin. Ei näyttänyt olevan kiire kertaakaan, avasi peliä ihan mallikkaasti ja toimitti kiekkoa tutusti maalille tai puolustuksen taakse. Vie varmasti jonkin verran aikaa päästä uuteen joukkueeseen sisälle, oppia pelityyliä ja saavuttaa valmentajan luottamus. Ei tainnut ennen ensimmäistä peliä olla yhtään harjoituksiakaan joukkueen kanssa alla, niin mitään isoja peliminuutteja on vielä turha odottaakaan, ainakaan Tortorellan tyylillä peluuttaa. Ja takana oli kuukauden pelaamattomuus, ja sitäkin ennen vain kymmenen (?) pelattua peliä Torontossa.

Columbuksen pakisto on ihan ok, vaikka sitä ei uskoisi kun joukkue on pelannut viime aikoina ala-arvoisesti. Jos Werenski-Jones pysyy parina niin eiköhän Lehtosella ole realistiset mahdollisuudet kakkospariin ja vähintään kakkosylivoimaan. Tähän mennessä nähdyistä peliesityksistä se ei ainakaan jää kiinni. Toivottavasti jatkaa samaan malliin ja parantaa vielä peliään, niin eiköhän pisteitäkin ala tulemaan.
 

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On se pelle valmentaja. Voiko oikeasti laittaa koirankoppiin joukkueen ainoan peliä rakentamaan pystyvän sentterin...
 
"Älä väittele idioottien kanssa, koska he vain vetävät sinut omalle tasolleen ja voittavat kokemuksella"

rpeez

Jäsen
Njaa, Roslo on kyllä ollut aika huono viimeaikoina, toisin kuin muu joukkue nyt pari peliä, eli jälleen olen Tortsin kanssa samoilla linjoilla. Herätystä kaipaa Roslovic.
 

Wire

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Njaa, Roslo on kyllä ollut aika huono viimeaikoina, toisin kuin muu joukkue nyt pari peliä, eli jälleen olen Tortsin kanssa samoilla linjoilla. Herätystä kaipaa Roslovic.
Hän on palannut omalle tasolle eli mahtuisi just ja just Jetsin nelosen keskelle.
 
Se ei pelaa joka pelkää

Jarmon Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Njaa, Roslo on kyllä ollut aika huono viimeaikoina, toisin kuin muu joukkue nyt pari peliä, eli jälleen olen Tortsin kanssa samoilla linjoilla. Herätystä kaipaa Roslovic.
Vaikka Roslovicilla ollutkin pari heikompaa peliä niin silti mielestäni penkitys väärä ratkaisu. Vaikkapa esim. Cam Atkinson on saanut tuolla surffailla pää perseessä ihan kuten huvittaa eikä muistaakseni kovin montaa kertaa ole saanut tätä Torts-treatmenttia, vaan huonojen otteiden tullessa hänelle laitetaan parhaat ketjukaverit ja paljon peliaikaa ”to get Cam going”.

Senttereistä ei muutenkaan varsinaisesti ole ylitarjontaa tossa ryhmässä ja Roslovicilla on mielestäni kuitenkin valmiuksia olla hyvä. Nyt toki yhtäkkiä Tortorella luottaa täysin Texieriin ja Domiin keskellä kun joku aika sitten ei ollut sinne mitään asiaa? Kokonaan toinen keskustelu onkin sitten se miksi Roslovicin tilalle nostetaan pakki eikä esim. keskellä pelaamaan pystyvä Stenlund tai se miksi Nashia peluutetaan (ainakin twitterissä olevan tiedon perusteella) laidassa...
 
"It's either going to be awesome or it's going to suck."

- Quoted by CBJ fans, Titanic & Hindenburg passengers, and ancient cities welcoming invaders.

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Haluaako se että kellään ei olis kivaa pelata? Eihän leminole taistelevaa soturointia jos on kivaa. Lätkä.on vakava asia!
 
Älä itke ruma lapsi, ota rusina.

Jarmon Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Hieno ilta Columbukselle! Komeasti turpiin Floridalta. Roslovic penkitetty ja koutsi peluuttaa 7 pakkia kun tätä ennenkään ei saatu maaleja aikaan. Wennberg tekee hattutempun (pelaaja jolle columbus maksaa miljoonan kaudessa 2026 asti jossain muualla pelaamisesta). Lisäksi esim. Andersonille 2 maalia Montrealissa. Eivät siis pelaa meillä koska ei sovi Tortorellan ”systeemiin” jossa pelaajilla joka toisessa vaihossa vaihtuu pelipaikat ja -kaverit eivätkä tiedä missä pitää olla ja mihin mennä. Elvis imuroi maalin ja Werenski ei jaksa polkea metrin päässä menevää kaveria kiinni sen vertaa et saisi edes läpiajon reboundin siivottua.

Tarasov maaliin, jones ja lehtonen puolustukseen ja bjorkstrand hyökkäämään, muut ulos. Varsinkin valmentaja.
 
"It's either going to be awesome or it's going to suck."

- Quoted by CBJ fans, Titanic & Hindenburg passengers, and ancient cities welcoming invaders.

Wire

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Haluaako se että kellään ei olis kivaa pelata? Eihän leminole taistelevaa soturointia jos on kivaa. Lätkä.on vakava asia!
Oliskohan Keklulla ja Tortsilla joku pelaajientestaus trade deadlinea vasten menossa? Penkitetään ja nostellaan ykköskenttään vuorotellen täysin randomisti. Muutenkin meno on kuin training campillä.

@Jarmon Armada Werenski jaksaa kyllä olla hyökkäyksen kärjessä kauhomassa kiekkoja sisään. Arvaa huviksesi kuka paikkaa?
 
Se ei pelaa joka pelkää

Holik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Suomalaisena asioita helposti itsekin katson Jarmon näkövinkkelistä ja yritän löytää erilaisille ratkaisuille hyväksyttäviä syitä, mutta kyllä itse ajattelen Jarmonkin pallin tässä heiluvan. Kyllähän se on GM joka vastaa siitä miten joukkue valmennuksineen toimii. Onhan Columbuksella ollut kovia pelureita riveissä joita ei ole pystytty pitämään tai heidät on treidattu pois. Kyllähän GM hoitaa kokonaisuutta ja jos on ongelmia niin katseet tulee kääntää GM:n suuntaan ja miettiä toisiko uusi GM erilaista suoritustasoa.
 

Mattila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston ja kotimaiset
Tortorellu olisi pitänyt kengittää jo alkukaudesta, ei tuolla muutenkaan vanhoilla meriiteillä saisi liian kauaa yrittää? Tyyli on kuin 50-luvun kansankoulunopettajalla, karttakeppi ainoa opetusmetodi.
Jo aiemmin sanoin, että tuon dinosauruksen mukana voi hukkua joku muukin.
Tämä kausi oli tässä..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy