Arkkienkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Huomionarvoisin seikka tässä on tuo syöttöjen laadun kritisointi ja joukkuekavereille huutaminen. Niin kauan kun mies itse puppeloi kiekon kanssa lähes joka pelissä tavalla jos toisella, niin kannattaisi ehkä pitää joukkuekavereiden suuntaan vähän pienempää ääntä.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Arvostus McKinnonia kohtaan nousi.

Itsekin söisin varmaan superterveellisesti, viljattomasti, pelkästään käsittelemätöntä lihaa, marjoja, kasviksia, hunajaa sokerin sijasta jne jos ei olisi vaimo ja lapset samassa taloudessa syömässä perushöttöä ja valittamalla ruokavaliosta. Puolivuosittaisista perskänneistä kaveriporukalla on kyllä vaikea luopua joten ehkä siksi McKinnon tienaa miljoonia ja minä kirjoittelen palstoille.

Jos pelaa ammatikseen monen miljoonan dollarin palkalla niin voi olettaa että ne syötöt tulevat lapaan kavereilta. Jos perään vittuilee niin muut kaverit tietävät skarpata tulevaisuudessa syötöissään. Samalla kuitenkin näytetään taso mihin muiden pitää pyrkiä koska McKinnon on kuitenkin joukkueen tähtipelaajia. Enemmän siitä on hyötyä kun nostaa koko joukkueen urheilullisuuden & ravinnon & vaatimustasoa hieman kuin että muutama kaveri joukkueessa pyhittää koko loppuelämänsä pelkästään kiekolle.
 
"Mieluummin oon niitä kisoja kommentoimassa kuin panemassa sun muijaas" -Ville Nieminen katsomoon kesken KalPa-Tappara 1. neljännesfinaalin

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Jos pelaa ammatikseen monen miljoonan dollarin palkalla niin voi olettaa että ne syötöt tulevat lapaan kavereilta. Jos perään vittuilee niin muut kaverit tietävät skarpata tulevaisuudessa syötöissään.
Tietty siellä ei kaikki samalla palkkatasolla operoi, vaan maksetaan juurikin taidon perusteella.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Sen verran vielä tähän liittyen, että aina kun Rantaselta on kysytty MacKinnonista, vastaus on yleensä jotain pientä hymyä ja "on se ihan hyvä jätkä mutta kopissa välillä...". tyyliin ja hymy vielä päälle. Tuo kertoo varmaan myöskin, ettei ihan tuulesta temmattuja. Voisin kuvitella Mikon olevan hyvä tyyppi pukkarissa, tollainen määrätietoinen mutta kuitenkin maanläheinen suomalainen.

Ja kieltämättä koripallosta Jordan tuli heti mieleen. Netflixin The Last Dance on muuten hyvä dokkari, suositus sille.
 
Viimeksi muokattu:
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."

Ralph

Jäsen
Markkinoilta ei vapaana agenttina enää löydy hirveästi tarjontaa. Keskiketjujen pistepotentiaalin pelaajista Tomas Tatar ja Kyle Palmieri olisivat kakkosketjun kamaa, Alex Galchenyuk ja Marcus Johansson ennemmin kolmosketjua.
Näistä neljästä viimeisestä keskiketjuihin kiekollisesti riittävän hyvistä pelaajista Tatar olisi ollut aivan liian kallis, mutta Johansson olisi kyllä puolella toista miljoonalla mahtunut hyvin Avalancheen. Palmieri on varmaan myös liian kallis ja hänen sopimuksensa on jo Islandersin kassakaapissa, mutta mites Galchenyuk. Jos hänelle lykkää miljoonan sopparin kouraan, niin ei siinä Avalanche mitään menetä. Parhaimmillaan vahvistus Avalanchen keskikenttiin, huonoimmillaan voi heittää vaikka farmiin huoletta.

Nail Yakupov ei onnistunut, mutta Valeri Nichushkin oli hyvä hankinta. Olisiko sitten Galchenyuk myös?
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Toistaiseksi jäänyt spekulointi tässä uudessa kausiketjussa minimiin, eikä sen aika ole vieläkään. Palaillaan paremmalla ajalla niihin. Kiitokset joka tapauksessa Ralphille ketjun avaamisesta!

MacKinnoniin sen verran, ettei ole koskaan oikein kuulunut lempipelaajiini, mutta tämän kesän jälkeen on hyvin paljon lähempänä sitä. Ehkä pitää jonkinnäköinen paitakin hankkia Landeskogin ja Makarin seuraksi.

Mutta asiaan: kesän ykkösvarauksemme Oskar Olausson ei jatka SHL:ssä, vaan siirtyy OHL:n Barrie Coltsiin, joka oli varannut Olaussonin toisella kierroksella (#118) CHL:n Import Draftissa tänä kesänä. Loistava kaappaus Barrielta ja OHL:ltä ylipäätään. Olaussonin osalta jää nähtäväksi, miten sopeutuu, mutta pitäähän pohjoisamerikkalaiseen kiekkoon ainakin jossain vaiheessa sopeutua. Toisaalta miesten kanssa pelatessa hyvätasoisessa SHL:ssä olisi kehitys voinut myös olla hyvää. Barrien suurimpina tähtinä Olaussonin ohella toimivat Kingsin #8 varaus Brandt Clarke ja ruotsista yli-ikäisenä varattu Ethan Cardwell. Phillyn 2020 ykköskierroksen varaus Tyson Foerster saanee jäädä AHL:ään pelattuaan siellä viime kauden.
 
Suosikkiurheilijat:
Petter Northug, Andrea Pirlo, Michael Schumacher & Pavel Datsyuk

Ralph

Jäsen
Artem Anisimov tulee Jack Johnsonin kaveriksi try-outille. Odotin kyllä, että tuohon kolmosketjuun yritettäisiin saada vahvistusta Ryan Donaton tai Alex Galchenyukin muodossa, mutta ehkä Anisimov tulee nelossentteriksi sitten. Jos Anisimov saisi sopparin, voisi alaketjut näyttää tältä:

Nichushkin - Jost - Compher
Helm - Anisimov - Maltsev/O'Connor

Erikoista, jos Joonas Donskoin ja Brandon Saadin lähdön keskiketjuista odotetaan paikkautuvan Alex Newhookin ottamalla paikkansa NHL-kokoonpanosta. Kyllä se Donato tai Galchenyuk miljoonan sopparilla edelleen mahtuisi mukaan ja jos osoittautuu surkeaksi hankinnaksi, niin on helppo heittää vain farmiin.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Kuusi maininnanarvoista pelaajaa, jotka palaavat Denveriin ensi kaudella ensi kertaa vieraspaidassa.

- 16. lokakuuta Brandon Saad, Blues
- 18. joulukuuta, Pierre-Edouard Bellemare, Lightning
- 10. tammikuuta, Joonas Donskoi ja Philipp Grubauer, Kraken
- 5. maaliskuuta, Nikita Zadorov, Flames
- 14. huhtikuuta, Ryan Graves, Devils

Yhtään sellaista tuossa ei oikein ole, kuka ansaisitsisi jonkun tribuuttivideon palatessaan Denveriin. Ehkä Grubauer on lähimpänä, mutta eihän tuo ehtinyt pelata kuin kolme kautta Avalanchessa. Toki toiseksi eniten voitettuja pudotuspelisarjoja maalivahdeista. Zadorov noista pisimpään ja eniten pelasi Avalanchessa plus oli todella suosittu joukkuekavereiden keskuudessa.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Avalanchen harjoitusleirin alusta loukkaantumisen takia sivussa on ollut vain Devon Toews. Pakkiparit ovat olleet seuraavat:

Sam Girard - Cale Makar
Bowen Byram - Erik Johnson
Ryan Murray - Jack Johnson
Dennis Gilbert - Jacob MacDonald
Kurtis MacDermid - Justin Barron

Näistä pakkipareista voisi päätellä, että tryout-J.Johnson on vahvoilla seiskapakiksi. E.Johnsonin terveenä oleminen on iso vahvistus.

Gabriel Landeskog - Nathan MacKinnon - Mikko Rantanen
Andre Burakovsky - Nazem Kadri - Valeri Nichushkin
Tyson Jost - Alex Newhook - J.T. Compher
Darren Helm - Mikhail Maltsev - Logan O'Connor
Sampo Ranta - Artem Anisimov - Martin Kaut
Oskar Olausson - Dylan Sikura - Kiefer Sherwood
Andreas Wingerli - Shane Bowers - Jean-Luc Foudy

Newhookia ollaan laittamassa kahden duunarin väliin. Venäläisistä Maltsev olisi nelossentteri, eikä Anisimov. Wingerli oli todella hyvä tulokasleirillä, mutta riittääkö edes ylimääräiseksi hyökkääjäksi ekalla kaudella Pohjois-Amerikassa.

Jos Anisimov saa sopimuksen niin on tietysti toinen ylimääräisistä hyökkääjistä ja toinenkin mielummin Sherwood tai Sikura kuin joku nuori Ranta tai Kaut, joita kannattaa peluuttaa mielummin AHL:ssä kuin pitää katsomossa NHL:ssä.

O'Connor muuten solmi kolmen vuoden jatkon reippaan miljoonan cap hitillä. Hyvä soppari luotettavalle nelosketjun laiturille.

Näin unta, että nimimerkki @Leon kirjoitti tälle palstalle, että Avalanchen joukkue on muuten hyvä, mutta se on tasapaksu ja tähtipelaajat puuttuvat kokonaan.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Avalanchen harjoitusleirin alusta loukkaantumisen takia sivussa on ollut vain Devon Toews.
Toewsista vielä sen verran, että olkapää leikattiin viime kauden päätteeksi ja on sivussa kauden alun, mutta vielä ei ole sanottu miten pitkään. Kyllä tuossa on kokeneelle Jack Johnsonille tonttia, jos hänelle leivotaan halpa soppari. En itse laittaisi Toewsin puuttuessa kuitenkaan Sam Girardia ja Cale Makaria yhteen. Ennemmin he ja Bowen Byram ovat omien pariensa kiekollisempi kaveri.

Murray - Makar
Girard - E.Johnson
Byram - J.Johnson

Hyökkäysketjuihin ei oikein kommentoitavaa. Ykkösketju on selkeä. Keskiketjujen pelaajat myös selkeät, mutta tarkat pelipaikat vaihtelevat. Nelosketjussa Darren Helm ja Logan O'Connor selkeät nimet, mutta Artem Anisimov olisi tosiaan vaihtoehto keskelle Mihkail Maltseville, koska on puhdas sentteri ja Maltsev ennemmin laituri.

Kyllä itse löisin sen minimihintaisen sopparin sekä J.Johnsonille että Anisimoville.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Cale Makarille on ilmeisesti myös tehty joku pikkuoperaatio, koska tämä on käyttänyt harjoituksissa no contact -pelipaitaa.
 
Mörököl on Ice 2019

Ralph

Jäsen
Avalanche aloitti harjoitusottelut tappiolla Golden Knightsia vastaan. Liian suuria johtopäätöksiä ei tuosta 4-3-tappioon päättyneestä ottelusta kannata tehdä, sillä rosteri oli hyvin AHL-painoitteinen.

Valeri Nichushkin - Jayson Megna - Oskar Olausson
Darren Helm - Arten Anisimov - Logan O'Connor
Nick Henry - Shane Bowers - Callahan Burke
Dalton Smith - Gabriel Fontaine - Alex Beaucage

Bowen Byram - Jack Johnson
Andreas Englund - Justin Barron
Keaton Middleton - Jacob MacDonald

Pavel Francouz
Jonas Johansson

Kakkosketju on potentiaalinen nelosketju alkavalle kaudella ja Nichushkin tietysti on NHL-mies. Samoin puolustuksessa Byram pelannee NHL:ssä ja Johnson sekä MacDonald taistelee seiskapakin paikasta. Maalissa tietysti Francouz pelasi ensi kertaa sitten kuplapudotuspelien yli vuosi sitten.

Ensimmäisen maalin teki kesän ykköskierroksen varaus Olausson Nichushkinin tarjoilusta. Toisen laukoi puolustuksesta Byram ja kolmannen Johnson. Avalanche voitti ottelun jälkeen rankkarikisa, jossa Avalanchelta onnisuivat Olausson ja Bowers. Maalissa Francouz torjui 14 kertaa ja päästi kaksi. Kapteeniston muodostivat Ansimov, Helm ja Johnson.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Tänään pelataan toinen harjoitusottelussa, jossa vastassa Denverissä Wild. Kokoonpano on nyt hyvin NHL-painoitteinen, vaikka muutama iso nimi edelleen on sivussa. Ketjut eivät ole tiedossa, mutta 20 pelaajan rosteri kyllä.

- Justus Annunen, Darcy Kuemper
- Dennis Gilbert, Samuel Girard, Erik Johnson, Jack Johnson, Kurtis MacDermid, Jacob MacDonald
- J.T. Compher, Tyson Jost, Nazem Kadri, Martin Kaut, Gabriel Landeskog, Mikhail Maltsev, Alex Newhook, Oskar Olausson, Sampo Ranta, Kiefer Sherwood, Dylan Sikura, Andreas Wingerli

Jos mietitään ns. parasta mahdollista, niin onhan tuossa jo yhdeksän nimeä siitä. Siihen päälle kovimmat haastajat. J.Johnson ja Olausson ainoat, joka pelaa heti toisessa pelissä putkeen.

Kuusikko Andre Burakovsky, Nathan MacKinnon, Cale Makar, Ryan Murray, Mikko Rantanen ja Devon Toews ovat ainoat maininnan arvoiset, jotka eivät vielä harjoitusotteluihin ole päässeet mukaan. Siinähän onkin sitten isot nimet, kun tuossa on ykkös- ja kakkospakki sekä ykkös-, kakkos- ja neloshyökkääjät. Mutta siihen päälle yllätysnimenä kolmosparin Murray, joka uutena pelaajana luulisi olevan kiinnostava kokeilu Jared Bednarille.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Tuossa ottelussa Wild kaatui 6-4. Erik Johnson teki kaksi maalia ja yhdet iski Nazem Kadri, Sam Girard, Sampo Ranta ja Oskar Olausson. Sekä Girard että Ranta saivat tehot 1+1 ja Kadri oli tehokkain pisteillä 1+2. J.T. Compher keräsi kaksi syöttöpistettä.

Ihmettelen, ettei Avalanchelta ole mitään tietoja tullut hetkeen leiriryhmän pienentymisestä. Aikoja sitten tehtiin ensimmäiset pudotukset, mutta nyt olisi edelleen 47 pelaajaa mukana. Ja se on siksi erikoista, että torstaina Elliotte Friedman tiesi Hunter Miskan olleen waivereissa, mutta Avalanchelta ei ole kuulunut mitään, että Miska olisi pudonnut leiriltä.

Jack Johnson on pelannut hyvin ja hänen odotetaan saavan pian sopimuksen Avalanchen kanssa. Kurtis MacDermid -kauppa tuntuu kyllä erikoiselta. Näyttäisi siltä, että MacDermid on joukkueen ysipakki ja lähtee ennen kauden alkua waivereihin, mutta Joe Sakic maksoi hänestä heinäkuun lopulla neloskierroksen varauksen.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Avsin vakiomiehistöstä ovat taineet pelata kaikki paitsi MacKinnon, Rantanen ja Makar ja ehkäpä heidät nähdään seuraavassa pelissä. Toews on vielä tovin poissa toipumassa.
 
Mörököl on Ice 2019

Ralph

Jäsen
Harjoitusottelut jatkuivat toisella ottelulla Wildiä vastaan ja tuloksena oli 3-1-tappio. Alex Newhook teki Avalanchen ainokaisen ja Darcy Kuemper torjui maalilla 29 kertaa pelaten koko ottelun. Rosteri oli taas nyt AHL-painoitteinen. Kuemperin ja Newhookin lisäksi puolustajat Bowen Byram ja Ryan Murray sekä hyökkääjät J.T. Compher ja Mikhail Maltsev olivat sellaisia, joiden voisi odottaa olevan kokoonpanossa kun itse kausi alkaa. Murray siis teki Avalanche debyytinsä.

Sitten nähtiin viimein niitä karsimisia joukkueesta. Maalivahti Hunter Miska, kuten tiedossa oli, puolustajat Nate Clurman ja Keaton Middleton sekä hyökkääjät Callahan Burke ja Tarun Fizer putosivat ryhmästä. Lisäksi puolustaja Jordan Gross laitettiin waivereihin, mutta lasketaan yhä leiriryhmään, jonka myötä rosterissa on nyt 42 pelaajaa jäljellä. Se on aika paljon, kun esimerkiksi Oilersilla on enää 29. Ja nyt jo pudotettiin kolme miestä, jotka pelasivat viime kaudella NHL:ssä eli Gross, Middleton ja Miska.

Harjoitusottelut ovat nyt puolessa välissä ja jatkuvat heti ensi yönä kotiottelulla Golden Knightsia vastaan. Voisi olettaa, että siinä ottelussa nähdään taas NHL-painoitteisempi ryhmä. Puolustajat Cale Makar ja Devon Toews sekä hyökkääjät Andre Burakovsky, Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen eivät ole vielä harjoituspeleissä pelanneet, mutta josko nuo hyökkääjät pääsisivät yöllä kaukaloon. Toews nyt on vielä sivussa kauden avauksestakin ja Makarillakin pientä paikkailua.

Avalanche kohtaa tällä viikolla vielä kahdesti Starsin. Veikkaan, että ekassa pelissä nähdään taas AHL-painoitteinen rosteri ja toisessa sitten jo paras mahdollinen. Tällöin Avalanche olisi pelannut kaikki kolme vieraspeliä enemmän AHL-miehillä ja sitten kotipelit NHL-miehillä, minkä toisaalta ymmärtää, että kotiyleisölle esitellään mielummin Nathan MacKinnon kuin Gabriel Fontaine.

NHL-kauden alkuun onkin enää viikko ja yksi päivä, kun keskiviikon ja torstain välisenä yönä Avalanche saa vieraakseen kauden avaukseen Blackhawksin.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Harjoitusottelut ovat nyt puolessa välissä ja jatkuvat heti ensi yönä kotiottelulla Golden Knightsia vastaan. Voisi olettaa, että siinä ottelussa nähdään taas NHL-painoitteisempi ryhmä. Puolustajat Cale Makar ja Devon Toews sekä hyökkääjät Andre Burakovsky, Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen eivät ole vielä harjoituspeleissä pelanneet, mutta josko nuo hyökkääjät pääsisivät yöllä kaukaloon. Toews nyt on vielä sivussa kauden avauksestakin ja Makarillakin pientä paikkailua.
Helppo arvaus ja osui oikeaan. Yön ketjut eivät ole vielä selvillä, mutta miehistö otteluun kylläkin.

- Pavel Francouz, Jonas Johansson
- Justin Barron, Dennis Gilbert, Jack Johnson, Kurtis MacDermid, Roland McKeown, Ryan Murray
- Andre Burakovsky, Shane Bowers, Nazem Kadri, Nathan MacKinnon, Mikhail Maltsev, Stefan Matteau, Jayson Megna, Valeri Nichushkin, Sampo Ranta, Mikko Rantanen, Kiefer Sherwood, Dylan Sikura

Kapteenia lukuunottamatta kärkiketjut mukana. Pelaisiko ykkösesen vasemmassa sitten Burakovsky vai onko kakkonen jo omassa muodossaan, jolloin ykkösessä pelaisi Maltsev tai Ranta.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Ralph

Jäsen
Oma pää vuosi ja Golden Knights haki 7-4-voiton. Pavel Francouz torjui ensin 17/19, mutta sitten Jonas Johansson vain 13/18. Avalanchen maaleista kolme tuli ylivoimalla. Kaksikko Andre Burakovsky ja Mikko Rantanen vastasi maaleista, kun molemmat tekivät niitä kaksi. Sekä Nazem Kadri että Nathan MacKinnon keräsivät kaksi syöttöpistettä eli ei yllättävät neljä tehomiestä olleet.

Maalivahti Justus Annunen, puolustaja Andreas Englund sekä hyökkääjät Gabriel Fontaine ja Jean-Luc Foudy putosivat leiriltä. Nyt leirillä on 35 sopimuspelaajaa plus kaksi try-out-miestä ja Jordan Gross, joka odottaa waivereiden läpäisyä.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Francouz sai siipeensä VKG -pelissä ja hänen statustaan ei tällä hetkellä tiedetä. Lainaus the Athleticista:

Midway through the second period, Pavel Francouz hurt himself while in his stance by the right post. He motioned to the official to stop play but didn’t get his wish, ultimately making a save to halt game action. Trainers immediately attended to him before he skated off on his own power. He didn’t return to the bench for the rest of the game.
Coach Jared Bednar didn’t have postgame updates on Francouz, but he did say Francouz’s removal wasn’t related to the hip injury that cost Francouz last season.


Toivottavasti on joku ohimenevä kolhu. Johanssonista ei ole kakkoseksi, en luota hänen pelitaitoihinsa pätkääkään. Parempi olisi, että Kuemper pysyy ehjänä ja Johanssonille on mahdollisimman vähän käyttöä, mikäli Francouz on pidempään poissa.
 
Mörököl on Ice 2019
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy