steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Avaampa tälläisen ketjun vaikka keskustelua ei välttämättä niin hirvittävästi tulekaan, mutta jonkun verran kuitenkin niin ei tarvitse NFL ketjuun sotkea. Lähinnä varmasti on tarkoitus keskustella Division I-A palloilusta, mutta toki alemmistakin liigoista voi keskustella jos intoa riittää.

Eli kausi alkaa ensi torstai-perjantai yönä usealla pelillä, LSU-Missisippi State se mielenkiintoisin peli. LSU on AP:n ja USA Todayn rankingeissa kummassakin kakkosena eli siinä mielessä ihan mielenkiintoinen peli. Tennessee(15)-California(12) toinen mielenkiintoinen peli tuolta ensimmäiseltä viikolta.

USC lähtee kauteen suosikkina, rankattu kautta linjan ykköseksi. No itse en noille rankingeille hirvittävästi perusta, preseason rankkaukset nyt eivät kovin paljon välttämättä todellisista voimasuhteista kerro.

http://sports.yahoo.com/ncaaf/polls

NASN tosiaan pelejä näyttää runsaasti, tuo edellä mainittu LSU-Mississippi State avaa NASN:inkin kauden, eli peli tulee suorana. Myöskin Tennessee-California on ohjelmistossa.

Tuossa selvitys tarkemmin mitä tulee.

What will we show this season?
75+ LIVE Regular Season Games from ESPN, ABC and CBS on Saturdays
LIVE ESPN mid-week games on Thurs, Friday and Mondays
LIVE ESPN College Gameday will be shown on Saturdays from 15:00 to 17:00 BST
ESPN College Gameday Final (Highlight show -1st Air on Sunday)
ESPN College Football Live (30' and 60' Magazine show Monday through Friday)
ESPN Heisman Trophy and College Football Awards Shows
LIVE ESPN, ABC, CBS Conference Championship games from ACC, SEC and Big 12.
Bowls Games from CBS (Gator and Sun Bowls)
LIVE Bowls Games from ESPN/ABC (Up to 20 including the BSC Rose Bowl.
LIVE Bowl Championship Series games (BCS = Sugar, Fiesta, Orange) and Cotton Bowl (FOX )
LIVE BCS National Championship Game (FOX)

http://www.nasn.com/content/nasn/portal.nsf/systemcontent/CollegeFootballonNASN1
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Hyvä ketjunavaus steepleriltä. Itselläni ei NASN näy joten kunnon seuraaminen on vaikeaa, mutta tilastoja aion kyllä seurata aktiivisesti. Toivottavasti vaikka Yahoo näyttäisi viime vuoden tapaan jotain Suomen aikataulussa aikaisia pelejä niin voisi niitä seurailla. Sopcastin kautta onnistunee myös jonkinlainen pelien katsominen, toivottavasti.
 

Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, ManU, NYY, NYR, NYG, Houston Rockets,
Onko kenelläkään tietoa, miten Canal+ näyttää noita college football-pelejä? Ainakin viime vuonna noita NASN-pelejä tuli ilmeisesti jonkin verran?
 
"Football is an incredible game. Sometimes it's so incredible, it's unbelievable."

jm16

Jäsen
Onko kenelläkään tietoa, miten Canal+ näyttää noita college football-pelejä? Ainakin viime vuonna noita NASN-pelejä tuli ilmeisesti jonkin verran?
Ei ainakaan ilmeisesti syyskuussa yhtään matsia, mutta luulis että baseball kauden jälkeen vois jotain sieltäkin tulla.
 
"I'm not young enough to know everything"
Oscar Wilde

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Aloin yöllä katsomaan jotain college matsia ja muistaakseni en edes pysynyt hereillä aloituspotkua pitemmälle. Tosin tulin baarista kotiin joten syytetään sitä. Mutta tuo college futis näyttää ihan mielenkiintoiselta. Puolustukset on hieman ilmeisesti heikompia joten pisteitä tulee ropisemalla päähän jos toiseen. Ja kuten tunnettua niin mielummin ne komeat TD heitot ja juoksut kuin Baltimoren sumppupuolustus... ;)
 
Winning isn't everything, it's the only thing.
-Vince Lombardi-

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Tänään on mielenkiintoinen päivä college pelin puolella. Erityisesti LSU-Virginia Tech on mielenkiintoinen peli, mutta pari muutakin hyvää peiä on. Michiganilla on tänään näytön paikka kotonaan Oregonia vastaan, aika pitkälti pakkovoitto viime viikkoisen katastrofin jälkeen, ainakin Lloyd Carrin palli alkaa tutista jos taas tulee tappio kotona. NASN:kin näyttää pelin suorana ja vielä Miami-Oklahoma pelin ennen sitä, LSU-VT peli tulee vasta huomisena jälkilähetyksenä, mutta hyvä niinkin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy