CHL-kausi 2023–2024

  • 112 502
  • 1 047

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eihän tätä nyt voi yhden tai kahden pelaajan piikkiin laittaa. Aika olematonta meidän hyökkyäspeli oli kaksi viimeistä erää. Pieniä sävähdyksiä ehkä välillä.
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Repaleisella joukkueella yhdellä maalilla ulos. Tähän kun lisää vähintään mielenkiintoisen tuomaroinnin. Kova joukkue on Lukko. Ja extrana. Toivottavasti Geneven-mälli Mäkinen, Kristen Kuusela ja Bambi Lehtonen laitetaan vaihtoon
CHL-selostus oli ihan pihalla, mutta tämän perusteella saan kiittää itseäni etten katsellut Viaplaylta.
 

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Hyvä taistelu. Ihan eiriittänyt. Pää pystyssä voi jatkaa liigaa
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Hyvä taistelu. Ihan eiriittänyt. Pää pystyssä voi jatkaa liigaa
Toivotaan vaan, että tässä ei käy sama efekti kuin viime kauden lopulla Tapparaa vastaan. Täydellinen peli omilta ja turpaan -> seuraavat 10 peliä turpaan tms.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Stenqvist illan paras Lukkolainen, Sitten Gibson ja kolmatta ei sitten oikein olekkaan. Mutta menkööt Burkelle maalista. Mahtoko olla jotain sairastelujen jälkioireita kun ei porukka ollut samanlaisessa vedossa kuin Sveitsissä. Edes Jandric ei ollut kovin näkyvä tänään. Mutta hyvä lopputulos tähän kauteen tämäkin. Kahteen peliin vain maalilla hävittiin Sveitsin mestarille.
 

Torpeedo99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vatanen näytti vähän laukausta toiseen ja Gibson meni siihen. Paha tilanne, kun tuon tason kaveri pääsee noille paikoille. Gibson oli ehkä vähän huonosti sijoittunutkin.
Kyllä siinä Lukon pelaajat oli pahasti myöhässä. Toki kaksi äijää oli tulossa blokkaamaan kilpipuolen vetoa joten mun mielestä etunurkka veto olisi pitänyt paremmin haistella
 

joan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lähellä oli, mutta tällä kertaa ei riittänyt. Kokonaisuudessaan joukkue on suorittanut hienosti ja liigajoukkeista pääsi pisimmälle. Todella ylpeä joukkueesta. Nyt voidaan keskittyä sitten liigaan.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei maha mittää. Geneveltä kova CHL-runi kun pudottavat peräkkäin Saksan mestarin, Ruotsin mestarin ja tulevan Suomen mestarin.

Poissaolot oli vaan liikaa. Varsinkin kun Almari putosi ja pari äijää tuli suoraan saikulta peliin. Krannila varsinkin oli aika vaisu, ymmärrettävää. Tare ei saanut parasta irti, Revoltakaan ei paras peli. Ykkös- ja kakkossentterit ja paras puolustava pakki olisi tarvittu. Piipponen oli kyllä onneton.

Fontainen ketju on kyllä hieno koostumus, vaikka taisivat voittomaalin (ja ekankin?) ottaa vastaan.

Ilari Filppulan veli on ihan ok pelaaja.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kyllä loukkeihin kaaduttiin tänään. Ei tuo Geneve mikään kummoinen porukka ollut. Filppula ja Vatanen toki kovia.

Patulla, Mattilalla ja Almarilla olisi tämä peli voitettu. Ja tietysti Ylitalolta.

Hyvä CHL-kausi lopulta, mutta tänään oli odotukset finaalista. Viime aikojen otteet olivat niin hyviä, että Lukko ei tänään siihen yltänyt. Toivottavasti itseluottamus ei mennyt.

Seuraava Liigapeli tulee olemaan äärimmäisen vaikea latautumisen kannalta.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hurjaa puolustustaistelua olivat nämä 2 matsia Servettea vastaan. Tänään avauserässä tosin nähtiin Lukolta myös kiekollista peliä. Ei tarvitse Lukon hävetä, kaikki oli liossa.

Kuten Fontaine totesi, Lukko pyrkii olemaan joukkue, joka tukkii keskustan ja jota vastaan on ikävä pelata. Tuohon höysteeksi taitavia hyökkääjiä.

Omaan makuun Lukko pelaa varsinkin johtoasemassa hieman liiankin passiivisesti ja pientä viisikkoa omissa. Lämsä on kyllä saanut porukan taistelemaan ja ottamaan blokkeja. Potentiaalia olisi minusta pysyä enemmänkin kiekossa. Kaukana ollaan Pekka Virran pelikirjasta, mutta kyllä taistelua on aina hieno katsoa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eipä tähän oikein mitään pysty sanomaan. Ei vaan riittänyt tämän pidemmälle.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos ja jos mutta jos Lukolla olisi ollut kaikki terveenä niin ei tiedä vaikka olisivat kairanneet voiton. Ei Geneve niin ylivoimainen ollut. Noh ei auta. Toivottavasti ukkoa on takaisin torstaiksi
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Täydellä rosterilla Lukko veis yli puolet noista.
 

Petru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Toivottavasti joukkue ammentaa näistä peleistä kokemusta kevään peleihin, pakko olla ylpeä lopputuloksesta huolimatta koko joukkueesta.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Hyvä effortti niin sanottuna. Vähän liikaa tasoitusta rosterin kannalta jo ennalta ylivoimaista vihulaista vastaan.
 

Kepakko

Jäsen
Pettymys on yllättävän lievä. Toki ärsyttää, mutta samalla sanottava, että 4 parhaan joukkoon pääsy Euroopassa ei ole lainkaan hassumpi suoritus. Geneve meni ansaitusti jatkoon, vaikka meillä oli todellakin mahdollisuutemme. Myös tänään.

Katse pystyyn ja keskittyminen Liigaan.
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Laskusuuntainen peli Lukolta ja Genèvelle riitti, että yksi miljonääriketju tekee tarvittavat maalit. Pakko silti antaa tunnustus Lukolle siitä, että paiskittiin hommia loppuun asti eikä tasoitus ilman veskariakaan kovin kauaksi jäänyt. Toivottavasti ei hirveästi selitellä sillä, että ei saatu parasta kokoonpanoa jalkeille. Ei saatu hallitsevaa Euroopan mestariakaan vastaan, mutta silti riitti voittoon.

Isossa kuvassa aivan loistava CHL-taival tämä oli ja toivottavasti tästä saadaan vielä buustia loppukevääseen. Ainakin se on selvä, että nyt pitäisi jäädä aikaa sen ylivoiman hinkkaamiseen treeneissä. Tänäänkin olisi ollut ihan jees, jos yv:llä olisi pelattu hyökkäyspäässä jonkun suunnitelman mukaan.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Miten teitä vituttaa noin vähän?

Kysynpähän vaan. :D
Siis kyllähän tässä vituttaa aivan vietävästi. Kevään 2015 kutospelin jälkeen varmaan kaikkein tuskaisin peli mitä Äijänsuolla on ollut todistamassa.

Ei vaan jaksa haukkua taikka purkaa sitä mihinkään, koska samalla saa olla aivan pirun ylpeä tosta joukkueesta.

Jäi jossiteltavaa, mutta selittelyt ovat häviäjille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös