Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

CHL Import Draft 2015

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana red.machine, 30.06.2015 klo 17.29.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Jos en nyt ihan väärässä ole, niin draftin pitäisi alkaa noin puolen tunnin päästä. Striimiä en ole löytänyt, ja en edes tiedä televisioidaanko tuo, mutta draftia pääsee seuraamaan tämän linkin kautta: CHL Network (linkki CHL:n sivuille)

  HockeyProspectsin Twitter-tilin mukaan venäläinen Dimitri Sokolov tulee olemaan ykkösvaraus. Muita varattavia pelaajia lienevät ainakin latvialainen Martins Dzierkals ja Erik Cernak. HfBoardsilla väläyteltiin Olli Juolevin nimeä, mutta hänellä taitaa olla jo sopimus Jokereiden kanssa ensi kaudeksi.


   
 2. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Ei ole streamia. Ei ymmärtääkseni edes televisioida. On vain liigan päivittämä lista netissä, johon joukkueet ilmoittavat varatun pelaajan. Näin ainakin kaikki kanadan juniorisarjat toimivat.
   
 3. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lainaus:
  Ei tullut Sokolovista ykkösvarausta, kun Acadie-Bathurst varasi Vladimir Kuznetsovin. Toisena varattiin tsekkiläinen puolustaja Libor Hajek, ja kolmantena Sokolov.
   
 4. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Kaksi suomalaista jo mennyt. Flint varasi Saarijärven numerolla yhdeksän, ja Tri-City Juuso Välimäen numerolla 14.
   
 5. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Jonne Tammela numerolla 15 ja Jokereiden Otto Somppi numerolla 19.

  Ja olihan siellä Markus Niemeläinenkin numerolla 18.
   
 6. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Sarnia varasi Patrik Laineen numerolla 24.
   
 7. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Lisää suomalaisia
  Saint John Sea Dogs varasi Oliver Felixsonin numerolla 19.
  London Knights varasi Olli Juolevin numerolla 45.
  Barrie Colts varasi Julius Nättisen numerolla 51.

  Kaikki varatut tuskin ensi kaudella Kanadassa pelaa. Ainakin Tammelan, Saarijärven, Välimäen ja Laineen tuntuu vähän siltä, että kokeiltaisiin kepillä jäätä. Mutta eiköhän suuri osa lähde kokeilemaan pelipaikan nappaamista Kanadasta.
   
 8. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  London Knights ja Olli Juolevi on minun silmääni "match made in heaven", kuten sikäläiset sanoisivat. Ei hajuakaan onko Juolevi lähdössä CHL:ään, mutta mahdollisuus siihen ainakin avautuu.
   
 9. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Lainaus:
  Jos olisin Juolevi, tähyilisin ensi kaudeksi Londoniin jos/kun Jokereiden puolustuksessa ei ensi kaudella ole tilaa. KHL:ään taitaa olla vielä liian iso harppaus ja vaikka joukkueeseen voisikin mahtua, ei peliminuutteja ehkä ole paljoa tarjolla. Nuorten SM-liigalla ei ole Juoleville enää annettavaa.

  Jokereidenkin kannalta voisi olla järkevää lainata Juolevi vuodeksi CHL:ään, jolloin tulisi paljon pelejä ja isoja minuutteja nuorten SM-liigaa kovemmasta sarjasta. Vuoden päästä pelaaja voisikin sitten olla tarpeeksi kova Jokereiden miehistöön.
   
 10. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Juolevi ja London olisi todellakin math made in heaven. Toivoisin että lähtisi. Huhujen mukaan Niemeläinen olisi menossa ja se on hyvä. Itse näkisin myös Felixsonin ja Välimäen lähtevän, olisi kiva nähdä kuinka pakit kehittyisi. Nuo ei kumminkaan saa peliaikaa miesten jengeissä niin mielummin sitten isolle vastuulle kanadan junnusarjoihin.
   
 11. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Vähän hukkuu tämä ketju tänne sekalaisten puolelle. Kuitenkin on tullut tietoa, että Juuso Välimäki lähtisi kanssa rapakon toiselle puolelle. Juolevikin voi olla todella mahdollinen. Olisi se hieno nähdä ja päästä seuraamaan kuinka suomipojat pärjäisivät.