Chicago Blackhawks 2022–2023

  • 147 536
  • 848

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Hyvin samanlainen peli Floridassa kuin Detroitissa keskiviikkona. Alussa hyödynnettiin vastustajan löysäilyä, mutta sitten päästettiin peliin mukaan ja ohi. Tässä vain erotuksena täysin turha tasoitus lopussa. Nyt on alkanut näkyä kaavaa, jossa vastustajat tulevat heikosti valmistautuneina peleihin, kun vastassa "vain" Chicago. Antaa tilaisuuden Richardsonin altavastaajaporukalle kerätä pisteitä loppukauden peleistä.
 

Duke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
C. Jonesille merkkipaalupeli, 200 peliä täyteen. Kivat siitä.

Nyt on johtoaseman sulaminen ollut ongelmana. Alkukaudesta oli hieman enemmän sitä kengänpohjasitkeyttä. Ei pidä liian suuria johtopäätöksiä vetää parista pelistä, mutta yksi osasyy johtoaseman sulamiseen on ollut Kurashev. Sekä Det että Fla peleissä Kurashev otti johtoasemassa enemmän tai vähemmän turhan jäähyn, josta seuranneesta YV:stä vastustaja teki maalin. Ja molemmat maalit olivat 2-2 tasoitusmaaleja(!). Toki Detroitin ja Floridan paine ottelun loppua kohti oli niin kova, että pelit olisivat luultavasti kääntyneet vihulaiselle muutenkin, mutta osasyynä Kurashev tässä yhtälössä on ja valmennustiimi voisi ainakin vähän peiliä vilauttaa Kurashevin edessä, jos ei nyt sen suurempaan tukkapöllyyn ole aihetta.

Ps. Oli surkuhupaisan näköistä kun Guttman-Johnson kaksikko yritti aiheuttaa sekasortoa. Olivat aika miniukkoja Ekblad-Barkov kaksikon rinnalla. Olisiko hieman tarvetta satsata myös kokoon tulevaisuuden Haukoissa.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Ps. Oli surkuhupaisan näköistä kun Guttman-Johnson kaksikko yritti aiheuttaa sekasortoa. Olivat aika miniukkoja Ekblad-Barkov kaksikon rinnalla. Olisiko hieman tarvetta satsata myös kokoon tulevaisuuden Haukoissa.
Miksi kokoon satsaaminen on joku itseisarvo? Jotta pärjätään rähinöissä paremmin? Kerro toki terveisiä sinne 90-kuvulle!

Ja jos Ekbladia ja Barkovia pidät joinain mörssäreinä, niin olihan siellä Chicagollakin Jones, Tinordi, Entwistle, Roos ja Khaira kokoonpanossa. Ja tässä vielä joukkueiden keskiarvot:

Chicago: 186,3 cm / 87,7 kg
Florida: 185,8 cn / 88,5 kg
 

Duke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Miksi kokoon satsaaminen on joku itseisarvo? Jotta pärjätään rähinöissä paremmin? Kerro toki terveisiä sinne 90-kuvulle!

Ja jos Ekbladia ja Barkovia pidät joinain mörssäreinä, niin olihan siellä Chicagollakin Jones, Tinordi, Entwistle, Roos ja Khaira kokoonpanossa. Ja tässä vielä joukkueiden keskiarvot:

Chicago: 186,3 cm / 87,7 kg
Florida: 185,8 cn / 88,5 kg
No enpä tästä provosoidu.

-Tämä oli enempi kymppiuutisten loppukevennyksen omainen loppukaneetti minulta. Totta toinen puoli, huvittavaa toinen puoli.

-Se oli retorinen kysymys, koska ei ollut kysymysmerkkiä perässä.

-En ajattele enkä ole sanonut, että kokoon satsaaminen olisi itseisarvo. Uskon organisaation valitsemaan suuntaan ja nopeuteen satsaamiseen.

-En missään kohtaa väittänyt Ekbladia ja Barkovia mörssäreiksi, mutta sehän vain vahvistaa sukuhupaisuutta, että Guttman-Johnson olivat miniukkoja jopa heidän rinnalla

-Kiitos datasta. Se on aina rakentavaa sisältöä keskusteluun

Terveisiä Kingsin kausiketjuun. Täällä meillä on ainakin hyvä henki Haukkakirjoittelijoiden keskuudessa.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Chicago jatkaa ilonpilaajaroolissaan ja melkein sai niistettyä Tampalta pisteen. Koko pelin oltiin kaksi potkua perässä, mutta Mrazek piti joukkuetta pystyssä. 16 peliä jäljellä ja siihen 82 pelin aikakauden huonousennätykseen on matkaa vielä 9 pistettä. Eiköhän se kuitenkin näillä otteilla saada, että ei ihan historiallisen huonoa haukkaa tällä kaudella nähdä.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
No jaa, en menisi päätäni pantiksi lyömään tuon yhdeksän pisteen puolesta. Seuraavana kotipeli Bostonia vastaan ja sitten viiden pelin vieraskiertue. Etukäteen voisi budjetoida tuolta vieraskiertueelta mahdolliset voitot Predatorsia ja Coyotesia vastaan, mutta eivät nekään nyt mitään automaatteja ole. Blackhawks voi pyristellä otteluissa mukana, mutta lopulta tuo materiaaliero vaan tulee vastaan, eivätkä Mrazek ja kumppanit pysty jokaisessa pelissä päällään seisomaan. Jokusen voiton ja pisteen Chicago varmasti tulee vielä saalistamaan loppukauden aikana. Pakko edelleen antaa Richardsonin valmennustiimille pisteet siitä, että ovat onnistuneet koutsaamaan porukan illasta toiseen taistelemaan. Tällä rekordilla moni olisi jo aikaa sitten nostanut kädet ja jalat ilmaan.

Vähän sellainen kutina tässä on lottoarvonnan suhteen, että Columbus sekä San Jose ovat lopulta ne kaksi huonoita joukkuetta. Chicago ja Anaheim sitten taas ratkaisevat top 4 järjestyksen liigan kellarissa. Arizona on näyttänyt ottavan pienoisen loppukirin ja kuronut hajurakoa näihin neljään.

Kevin Korchinski on saalistanut tällä kaudella yhtä monta pistettä kuin viime kaudella yhteensä. Kun viime kaudella 65 pisteeseen tarvittiin 67 ottelua, on nyt tuohon määrään riittänyt 49 peliä. Maalimäärä on tuplaantunut neljästä kahdeksaan.

Kirby Dachin kaupassa tulleella kolmannen kierroksen varausvuorolla (66.) varattu Gavin Hayes tekaisi viime yönä Flintille hattutempun ja siihen päälle vielä yhden syöttöpisteen. Hayes valittiin ykköstähdeksi, kun Flint pyöritti Erien kumoon 7-4 OHL:ssä. Hayesin saldo 61 ottelun jälkeen on 34+36=70. Ihan hyvällä polulla nuorukainen tuntuu olevan.

NCAA:ssa Wyatt Kaiser jatkaa vahvoja otteitaan Minnesota-Duluthin alakerrassa. 5-1 päättyneessä voitossa St.Cloud Statea vastaan Kaiserille 1+1 ja +4 merkinnät. Joukkukaveri ja viime kesän Chicagon varauksia Dominic James teki kauden kymmenen maalinsa ja sai myös yhden syöttöpisteen tililleen. Kaiserista oli juuri hyvä juttu muistaakseni Ben Popen näppiksiltä, jossa kerrottiin hänen muuttaneen harjoittelumetodeja ja hankkineen roimasti massaa varteen tähän kauteen lähdettäessä. Minnesota-Duluthin valmentajan mukaan Kaiserissa on tyyliltään hyvin paljon samaa kuin Minnesotan Jonas Brodinissa. Tuollainen puolustaja kelpaisi oikein hyvin Blackhawksin tulevaisuuden alakertaan. Kaiser tosiaan saattaa päästä esiintymään Blackhawksin paidassa jo tämän kauden aikana riippuen yliopistojoukkueensa menestyksestä.

Myös Aidan Thompson teki 1+1 Denverin murskatessa Miamin 7-1. Thompsonilla on mukavat tehot 10+22=32, kun pelejä on kertynyt kolmekymmentä. Kolmosketjussa pelaava Frank Nazar syötti yhden maalin Michiganille Ohio Statea vastaan. 7-3 Michiganille päättyneessä pelissä Ohion Jake Wise oli mukana joukkueensa kaikissa maaleissa (1+2). Drew Commesso oli maalilla Boston Universityn voitollisessa väännössä (7-3) Vermontia vastaan. Joukkuekaveri Ryan Greenelle yksi syöttöpiste.

edit. Typoja saatana
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kesän draftiin on aikaa vielä sellaiset 3,5 kuukautta, mutta ajatukset tuppaavat karkailemaan tuonne säännöllisesti. Kautta on vielä jäljellä ja lottoarvonta on edessä ennen kuin voidaan varmuudella sanoa, missä kohtaa milläkin kierroksella Blackhawks pääsee varaamaan. Suurella todennäköisyydellä ensimmäinen vuoro on välillä 1-6. Jälkimmäinen ensimmäisen kierroksen vuoro ratkeaa Tampan matkan pituuden mukaan, mutta on joka tapauksessa siellä 24.-32. vuoron välillä. Toisella kierroksella vuoroja onkin sitten kolme tai neljä riippuen Rangersin menestyksestä pudotuspeleissä.

Harvoin jos koskaan on ollut tilanne tämmöinen, että on tullut seurattua tulevan draftin satoa ihan sieltä kauden alusta alkaen. Usein sitä alkaa syventymään varattaviin pelaajiin joskus huhtikuun tienoilla. Toki kärkeä tulee seurattua jo aiemmin, mutta tämä kausi on kyllä mennyt välillä jopa vähän sairaalloisen kiinnostuneena varattavista nuorukaisista. Työt on sentään pystynyt hoitamaan.

Sanomattakin on selvää, että Connor Bedard olisi enemmän kuin iloinen yllätys. Adam Fantilli olisi jotain aivan mahtavaa, eikä Leo Carlsson tai Matvei Mitchkov huonoja vaihtoehtoja olisi hekään. Vaikka yleisesti mennään paras vapaana oleva pelaaja -mentaliteetilla, niin kyllä kovasti toivoisin Blackhawksin saavan nyt sen tulevaisuuden ykkössentterinsä tästä kuormasta. En olisi kovin pettynyt, vaikka se tulisi lopulta Will Smithin muodossa. Aivan poskettoman kovaa kautta vetää Jenkkien kehitysohjelmassa Boston Collegen riveihin ensi kaudella siirtyvä taitava sentteri.

Tampan vuorolla sitten vaikkapa ketjukaveri Gabe Perreault tai odotuksiin nähden hieman vaisumpaa kautta Oshawan Generalsin riveissä OHL:ää tahkoava sentteri Calum Ritchie. Toisen kierroksen alussa voisi napata vaikkapa BCHL:ssä pelaava hyökkääjä Bradly Nadeaun. Nadeau on pelannut Penticton Veesin joukkueessa 49 ottelua tehoin 41+61=102. Täsmälleen saman verran pisteitä kuin Alex Newhookilla varausvuonnaan 2019 samaisessa sarjassa. Joku puolustaja olisi myös hyvä yrittää naarata toisella kierroksella ja Hunter Brzustewicz tai Oliver Bonk rightin pakkeina voisivat tulla kyseeseen. Olispa kesä ja kaljaa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago BlackhawksGuttmanin kausi oli sitten siinä. Positiivinen yllättäjä tämä alunperin Tampan kuudennen kierroksen varaus vuodelta 2018. Guttman pelasi vahvan viimeisen kauden Denverin yliopistossa ja jatkoi Rockfordissa hyviä otteittaan, joilla ansaitsi kutsun ylös. NHL:n puolella osoitti myös pysyvänsä hyvin juonessa mukana ja hänestä Chicago voi saada jatkoa ajatellen pätevän alakenttien väkkärän itselleen.
Mrazek otti harkoissa kiekon niskaansa ja jätti leikin kesken. Saa nähdä selvisikö hän tästä säikähdyksellä vai liittyykö loukkaantuneiden listalle? Siellähän on nyt sitten Guttmanin lisäksi Toews, Blackwell, Bjork, Englund ja Wagner ainakin.

Khudobin, Roos ja Philp palautettiin Rockfordiin ja nyt kutsun ylös saivat hyökkääjät Mike Hardman sekä Buddy Robinson.

Lisättäköön vielä, että Gavin Hayes jatkoi maalailua kahden rysän verran viime yönä ja nosti kokonaismaalimääränsä 36:een OHL:ssa. Käsittääkseni Minnesota Duluthin kausi päättyi ja täten Wyatt Kaiser olisi vapaa tekemään sopimuksen Blackhawksin kanssa. Landon Slaggert sekä Jake Wise ovat samankaltaisessa tilanteessa. Saa nyt nähdä minkälaiseen päätökseen osapuolet tässä päätyvät.
 
Viimeksi muokattu:

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks

Carl Söderbergin kaupassa Coloradosta tullut Ryder Rolston sai tulokassopimuksen, joka alkaa rullata ensi kaudesta alkaen. Brian Rolstonin poika ilmoittautuu loppukaudeksi Rockfordiin. Rolstonin kausi katkesi loukkaantumiseen ja en tiedä pystyykö hän enää pelaamaan tällä kaudella? Raporttien mukaan parhaat ominaisuudet ovat nopeus ja laukaus tällä 2001 syntyneellä hyökkääjällä. Nyt jäämme odottelmaan, josko joukkuekaveri Notre Damesta Landon Slaggert rustaa mustetta paperiin ja mitä tekee Wyatt Kaiser? Blackhawksilla on 45 sopimuspelaajaa kiinnitettynä tällä hetkellä.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Guttmanin kausi oli sitten siinä. Positiivinen yllättäjä tämä alunperin Tampan kuudennen kierroksen varaus vuodelta 2018. Guttman pelasi vahvan viimeisen kauden Denverin yliopistossa ja jatkoi Rockfordissa hyviä otteittaan, joilla ansaitsi kutsun ylös. NHL:n puolella osoitti myös pysyvänsä hyvin juonessa mukana ja hänestä Chicago voi saada jatkoa ajatellen pätevän alakenttien väkkärän itselleen.
Joo omissa papereissa Guttman näytti lyhyellä otannalla jopa kovemmalta pelimieheltä kuin Kurashev jolla on nyt menossa ns. näyttöjen kausi. Kurashevin kehityskaari ei vaan ole lähtenyt lentämään. 65 9+16=25 -30 (jengin surkein +- ) ei ole TOP6 hyökkääjän numeroita TOP6 peliajalla. Dickinsonit, Raddysit, Athanasiout tekevät mm. pienemmillä peliajoilla tuota tai kovempaakin tulosta.
Ja kun vahvuudet eivät ole fyysiselläkään puolella jos alempia kenttiä ajattelisi...
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kurashev ei tosiaan ole ottanut sellaisia kehitysaskeleita, joita odotti hänen ensimmäisen kautensa jälkeen. Toisaalta 750K:n lapulla ei voi sanoa mitenkään isosti riippakivenä tuolla viilettävän. Tasaisuus puuttuu ja tosiaan kenties vähän liian heiveröinen, mutta pitäisin hänet silti vielä mukana jatkossakin.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Niin, Kurashevin ongelma on, että taidot ja fysiikka huutavat kolmosketjun ukkoa, mutta pelaa muun joukkueen taitovajeen takia aivan liian isossa roolissa. Pelasi muistaakseni kauden parasta peliään alkukaudesta Dickinsonin ja Laffertyn kanssa, mutta sitten nostettiin hierarkiassa ylemmäs ja peli alkoi sakata. Itsekin pitäisin mukana vielä ensi kaudellakin, mutta toisaalta ei tulisi kova ikävä, jos sattuisi lähtemään.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Piti hieraista silmiä pari kertaa tulosta tuijotellessa. Ottelun kohokohdat tiirailtua siihen perään niin kai se on pakko uskoa, että Blackhawks voitti Bruinsin. Siis tuon joukkueen, joka johtaa koko sarjaa. No maistuuhan se kuten varmaan Raddyshille hattutemppu. Boris Katchouk taisi pelata myös elämänsä pelin NHL:ssä. Teki hienon maalin, josta osasi silminnähden nauttia itsekin. No perkele, antaa mennä nyt sitten vaan ja nojataan lottoarvontaan.


Odotettu sainaus ja Kaiser liittyy Blackhawksin vahvuuteen. Tämä tuo kertaheitolla lisää mielenkiintoa loppukauden seuraamiseen.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Siellä sitten voitettiin liigan paras joukkue kuin tankista ei olisi tietoakaan. Onneksi sentään San Josessa molemmat saivat pisteitä. Raddysh löytänyt itsestään maaliruiskun. Hyvä meno ollut deadlinen jälkeen.
 

Blackhawker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Oulun Kärpät
Pakko kyllä sanoa että luotto on kova tähän organisaatioon! Ihan voin käsi sydämellä näin sanoa ilman mitään sarkasmin sävyä.

Davidsonia on tullut aiemminkin kehuttua. Pelaa peliä pelin ehdoilla juuri niin kuin pitääkin. Projekti etenee päämäärätietoisesti eteenpäin.

Richardson pystyy tuolla kokoonpanolla raapimaan voittoja jopa sarjan kärkijoukkueista, vaikka johtoporras tankkaa. Vaikka voittotilasto ei tietenkään mitään huippua ole, niin antaa kyllä siitä huolimatta kovia näyttöjä CV:hen. Puolet joukkueesta on aivan puhdasta AHL-materiaalia! Meidän pitäisi olla aivan ylivoimainen tankkikuningas.

Joukkue tietää paikkansa, eikä mistään kriisistä ole viitteitä. Joka ilta lähdetään pelaamaan positiivisin mielin ja ymmärretään että ei tässä poffipaikasta olla koskaan taisteltukaan. Näillä näytöillä voin varovaisesti alkaa jo toivoa Richardsonille pitkää ikää haukkalauman peräsimessä.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Richardson ei tullut Chicagoon tankkaamaan.

Täytyy myös antaa tunnustusta Blackhawksin faneille, jotka ovat löytäneet United Centeriin kaikesta huolimatta odotettua paremmin. Bostonia vastaan tupa oli täynnä, mikä on kyllä kova suoritus tässä kohtaa tällä porukalla.

Viisitoista peliä jäljellä, joista yhdeksän vieraissa ja kuusi kotona. Hieman ehkä joudun korjaamaan käsitystäni ja en ihmettelisi, vaikka joukkue onnistuisi raapimaan vielä kymmenenkin pistettä jäljellä olevista peleistä. Pelaavat hyvin simppeliä hokia ja jokainen jätkä on sitoutunut laittamaan itsensä likoon jäällä sekä vastustajat saattavat tulla hieman takki auki haukkoja vastaan. Siinä on sauma yllättää kovemmatkin joukkueet. Tietenkin se vaatii vielä näitä maalivahtien huippuiltoja.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Täytyy myös antaa tunnustusta Blackhawksin faneille, jotka ovat löytäneet United Centeriin kaikesta huolimatta odotettua paremmin. Bostonia vastaan tupa oli täynnä, mikä on kyllä kova suoritus tässä kohtaa tällä porukalla.
Tästä tulikin mieleen että kenenkähän paitoja tuo väki nyt ostelee hallivierailuillaan:)
 

olza13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Tästä tulikin mieleen että kenenkähän paitoja tuo väki nyt ostelee hallivierailuillaan:)
Varmaan Seth Jonesin paidat menee tällä hetkellä kaupaksi. Jones on lähimpänä tähtistatusta nykyrosterista, ja kiinnitetty pitkällä sopimuksella.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Mitä täällä tapahtuu? Viimeistä minuuttia vaille täydellinen vieraspeli. Predatorsille ei annettu käytännössä mitään. Maalinedusta ja keskusta olivat tukossa kuin vanhanpiian porstua. Ainoat vaaralliset paikat tulivat läpiajoista ja Duchenen rankusta, mutta Stalock hoiti ne. Samaan aikaan toiseen päähän tuotettiin hienoja vastahyökkäyksiä ja kulmavääntöjä. Nelosketju taas joukkueen parasta antia. Joukkue on löytämässä oman identiteetin, mikä tietää hyvää ensi kautta silmällä pitäen.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Jumalauta pystyttäkää tuolle Richardsonille jo patsas UC:n eteen! Ei kannata arvioida kirjaa kansien perusteella. Paperilla tämä rosteri näyttää lähes alemman sarjatason joukkueelta, mutta jäällä jokainen jätkä laittaa itsensä likoon ja pelaa kuin viimeistä päivää. Siinä moni pelaa uransa jatkosta ilman paineita menestyä, niin parhaimmillaan se näyttää tuolta. Yksinkertaista duunarihokia. Hauskaa on vielä se, että loukkaantumisten takia sivussa on melkein kentällinen jätkiä.

Vaikea uskoa että riskillä osteltais, aidot paidat ovat kuitenkin aika hinnakkaita.

Huono huumorini ei näyttänyt uppoavan, mutta en minä silti aivan väärässä ollut. Tämä kuva on otettu jo muutaman viikon takaa.
 

Liitteet

  • bedard.jpg
    bedard.jpg
    138,1 KB · kertaa luettu: 49
Viimeksi muokattu:

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Onhan tämä tavallaan hupaisaa, että silloin kun pitäisi voittaa, niin ei osata voittaa ja silloin kun pitäisi hävitä, niin ei osata hävitä. Davidson joutuu kohta menemään lekan kanssa pukuhuoneeseen rikkomaan jokaiselta pelaajalta toisen polven. "Old time Chicago. Just like Al Capone."

Tuokaan ei ole suuri yllätys, että noita Bedard-paitojakin on joku hankkinut. Jos esimerkiksi on varaa hankkia Blackhawksin kaltaisen NHL-joukkueen kausari, niin silloin on todennäköisesti varaa pelipaitoihinkin. Vähän vitsikkäämpiinkin. Halvimmat koko runkosarjan kausarit päätyyn piippuhyllylle näyttäisivät olevan reilut 1 700 dollaria. Pitkien sivujen ensimmäiselle tasolle koko runkosarjan kausari maksaakin sitten jo yli 11 000 dollaria.

Chicagon kaltaisesta metropolista löytyy kuitenkin reippaasti varakastakin väkeä, joilla on varaa maksaa nuokin hinnat. Ainakin kun ajaa vähän kauemmas keskustan ja lähialueiden luotisateesta.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Lottoarvonta on toukokuun 8. päivä ja silloin saadaan lopulta tietää missä kohtaa Davidson pääsee kesäkuussa lavalle Nashvillessä. Näyttää vahvasti siltä, että Columbus ja San Jose ovat ne kaksi joukkuetta, jotka kisaavat parhaista todennäköisyyksistä ykköspickiin. Anaheim ja Chicago tulevat sitten vielä aika vahvasti seuraavina. Se oletko sitten neljänneksi tai kahdennaksi viimeinen ei lopulta ole merkittävä ero, mitä tulee mahdollisuuksiin saada tuo ykkösvuoro. Neljänneksi huonoimmalla se on 9,5% ja kahdennaksi huonoimmalla 6%. Toki se ero tuossa sitten on, että toinen takaa vähintään top 6 vuoron ja toinen top 10. No eipä noilla vuoroilla tarjonta mitenkään radikaalisti heikkene. Ja lopulta käy kuitenkin kuten aina, että varausjärjestys ei ole lopulta pelaajien paremmuusjärjestys vuosien kuluttua.

Näitä alkupään talentteja on tullut tosiaan pyöriteltyä varmaan jo sairaalloisen paljon ja pitkään päässä. Tässä kohtaa on kuitenkin hyvä päivittää oma toivelista kesäkuun satoa varten. Ette tätä pyytänyt, mutta olkaa silti hyvä kaikesta huolimatta. Top 10 wish list:

1. Connor Bedard - Ei selityksiä.
2. Adam Fantilli - Lohdutuspalkinto vailla vertaa.
3. Leo Carlsson - Huipputaitava ja lahjakas potentiaalinen tulevaisuuden ykkössena.
4. Matvei Michkov - Kenties draftin lahjakkain pelaaja heti Bedardin jälkeen. Pelipaikka ja olosuhteet painavat sijoitusta alaspäin.
5. Zach Benson - Todennäköisesti tulevaisuus laidalla, mutta aivan jäätävän kovaa jälkeä WHL:ssä tältä Brayden Pointiin mm. verratulta kanukilta.
6. Will Smith - Jenkkien kehitysohjelman taiturimainen ja erittäin älykäs sentteri. Luistelussa hieman petrattavaa.
7. Ryan Leonard - Smithin ketjukaveri ja voimahyökkääjä. Asenne täyttä timanttia ja saattaa olla yksi varmimmista tapauksista NHL-tasolle. Mike Donegheyn aistit jenkkikiekon puolelle tietäen, nämä USDP:n pelaajat ovat varmasti suurennuslasin alla.
8. Oliver Moore - Smithin ja Leonardin joukkukaveri (ei ketjukaveri kuten erheellisesti ilmaisin alkuun). Erinomainen luistelija ja kokonaisvaltaisempi pelaaja kuin Smith, mutta ei aivan yhtä taitava. Osa asiantuntijoista pitää kuitenkin Moorea jopa Smithiä lahjakkaampana pelaajana, kun mietitään potentiaalista NHL-uraa.
9. Brayden Yager - Kahden suunnan sentteri Moose Jawsta WHL-liigasta. Kauden alussa ja mm. loistavan Hlinka Gretzky -turnauksen ansiosta oli vielä rankingeissa siellä aivan kärjessä. Pisteiden osalta kausi on ollut odotettua vaisumpi, mutta tässä saattaa olla pelaaja, jonka kohdalla moni voi jälkikäteen katua ettei tullut otettua.
10. Dalibor Dvorsky - Tässä slovakisentterissä on varmasti myös paljon sellaisia ominaisuuksia, joita esim. Davidson arvostaa. Pidin kovasti Dvorskyn otteista U20-kisoissa.
 
Viimeksi muokattu:

letiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Kyllähän se vähän syö, että tässä on kontattu jo useampi vuosi ja moppe koirana, hampaat irvessä oltu kelkassa ja katsottu pelejä. Nyt, kun pitäisi laittaa rämpiminen lihoiksi, niin aletaan nostaa sarjasijoitusta ja se pihvi jää saamatta. Tottakai, kuten palstaveljet (esim secord) edellisissä viesteissä on tuonut esille, niin herkkuja löytyy Bedardin takaakin, mutta kuitenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös