Mainos

Chicago Blackhawks 2012-2013

  • 200 917
  • 608

zidane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Canadiens, Jokerit
Pahoin pelkään Oduyan sopparin kertovan rivien välistä, että Montador ei toivu vammoistaan. Monissa huhuissa on veikkailtu Montyn olevan ulkona Haukkojen kuvioista ja mahdollisesti ura kokonaan paketissa...

Omasta mielestä Oduya on erinomainen mies ottamaan minuutteja harteilleen Keithin liian suuresta kakusta.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Kai tänne voisi itsekin kommentoida jotain jatkosopimuksista. Runkosarjassa nähty sulavaliikkeinen ja rohkea Oduya on ehdottomasti tervetullut. Tosin sekään pelaaja ei ollut Seabrook-klooni, jota taitava, mutta heiveröinen puolustus olisi kaivannut eniten. Toivottavasti kemiat toimivat jälleen ensi kaudella Leddyn kanssa. Olisi ikävää, jos puolustukseen olisi hankittu oma Frolik, kun jo Montadorkin saattaa vielä muodostua cap-rasitteeksi pitkän sopimuksensa kanssa.

Mayersin edullinen jatko on nähdäkseni riskitön sopimus. Paketissa tulee kokemusta, johtajuutta, fyysisyyttä, aloitustaitoa, sentteri jne. Ainoa riski lienee iässä, joka tuppaa hidastamaan Selännettä lukuunottamatta kaikkia ehtoopuolen NHL-kiekkoilijoita.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Oduyan sainauksesta kommentteja toisinajattelijan kieltämältä saitilta.
Allekirjoittanut on hyvin pitkälti samoilla linjoilla kirjoittajan kanssa tuosta asiasta.
 
Viimeksi muokattu:

Sammaltukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Chicago Blackhawks, SM-liiga Tappara
Tervehdys Chicago faneille pitkästä aikaa. Oli vuosiin ensimmäinen kausi kun ei tullut katottua yhtään kokonaista peliä suorana (ei ehtinyt). Joitakin yksittäisiä pelejä ja koosteita tuli nähtyä. Tilastoja ja pelien highlightseja olen silti koko kauden ajan seurannut ja tietysti Jatkoajan keskusteluja. Haluan kuitenkin tuoda näkemyksiäni esiin jotka perustan suoraan tilastoihin ja mutu-tuntumaan. Rakastan kesää sillä silloin joukkueet saavat uusia suuntaviivoja. Ja uskon vahvasti Chicagon tekevän selkeitä muutoksia joukkueeseen. Ensi kaudella toivottavasti täysillä taas mukana. Tässä spekulaationi.

1. Oduyan sopimus
-mielestäni ja tilastojen mukaan Oduya>Hjalmarsson
-kumpikin blokkaa kiekkoja paljon, mutta taklaa vähän, Oduyalla vähän enemmän pisteitä ja vähemmän kiekonmenetyksiä. Hjalmarssonin kehitys on pysähtynyt eikä käytä kokoaan riittävästi. ---> Hjarmarsson treidataan pois

2. Kakkosketjun sentteri
- sitä odotetaan kuin kuuta nousevaa. Saadakseen sellaisen pelaajakaupasta täytyy luopua hyvistä osista. Itse laittaisin Bollandin ja Hjalmarssonin samaan koriin ja lähtisin yrittämään muuatta Staalia. Kruger nousisi kolmosen keskelle. Muitakin hyviä vaihtoehtoja on.

3. Vapaat agentit
- joku seuraavista täytyisi saada mahdollisesti parikin: Parise, Suter, Doan, Semin
-sekä tietenkin yksi fyysinen pakki ja mahdollisesti yksi voimahyökkääjä

4. Tapaus Kane
- seurajohto ei pitkään kattele tuollasta sekoilua
- jos vapaista agenteista saadaan pelimiehiä oikeaan laitaan, niin Kanea vaan kaupaksi. Josko sillä irtoaisi kakkosketjun sentteri.

5. Tässä yksi märkä uni


CAPGEEK.COM USER GENERATED ROSTER


FORWARDS
Zach Parise ($6.500m) / Jonathan Toews ($6.300m) / Patrick Kane ($6.300m)
Patrick Sharp ($5.900m) / Jordan Staal ($4.000m) / Marian Hossa ($5.275m)
Daniel Carcillo ($0.825m) / Marcus Kruger ($0.900m) / Andrew Shaw ($0.565m)
Bryan Bickell ($0.542m) / Jamal Mayers ($0.650m) / Viktor Stalberg ($0.875m)
Jimmy Hayes ($0.875m) /

DEFENSEMEN
Ryan Suter ($6.333m) / Brent Seabrook ($5.800m)
Duncan Keith ($5.538m) / Shane O'Brien ($1.100m)
Johnny Oduya ($3.383m) / Nick Leddy ($1.117m)
Dylan Olsen ($0.870m) /

GOALTENDERS
Corey Crawford ($2.667m)
Ray Emery ($1.150m)
------
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(these totals are compiled without the bonus cushion)
SALARY CAP: $70,300,000; CAP PAYROLL: $67,465,127; BONUSES: $697,500
CAP SPACE (22-man roster): $2,834,873


Tietenkin tarkoittaa että tuo palkkakatto nousee noin ylös. Ja mitä jos Kane korvattaisiin vielä Doanilla. Osittain tuo voipi jopa toteutua.
 
Noh. Tässä on olluit spekulaatiota ensikaudesta ja ensikauden rosterista niin heitetään nyt omat kolikot kehiin.

Oma ajatukseni joukkueen rakentamisesta mitä ilmeisimmin eroaa muiden näkemyksestä.
Minun näkemykseni perustuu vahvaan keskustaan ja vahvaan 4 ketjun peliin.

Eli Randy Carlyle tyylinen 2 ketjun stäkkääminen on mielestäni vanhanaikainen tapa nykyajan NHL voittaja joukkueissa.

Mielestäni kuitenkin kaikilla neljällä kentällä pitää olla selkeä rooli joukkueessa.
Kuitenkin oma ideaalini on se että hyökkäysketjun identiteetti rakentuu osittain sentterin mukaan, tätä identiteettiä sitten tuetaan hakemalla ne sopivat laiturit ketjuun.

Tämän sanottuani on helpompi ehkä ymmärtää myös haluttomuuttani lähteä treidaamaan Bollandia (vaikka kaveri onkin henk. koht. suosikki pelaaja). Kyse on siitä että kaveri antaa ketjulle selkeän identiteetin jo yksinäänkin, tämän lisäksi checking line joka antaa tehoja myöskin on ehkäpä yksisistä resursseista se kaikkein eniten itse arvostamani.

Samanlainen pelaaja on eräs Toews josta ei nyt tarvitse sanoa muuta kun että herra on eliitti tason ykkös sentteri.

--------------------------------------

Ykkösketju:

Toewsin ympärille on helppoa rakentaa. Kaverin viereen voi heittää lähes mitä tahansa ja ketä tahansa, homma toimii aina.
Kuitenkin viimekaudella kapteenia päästiin kolhimaan aina tilaisuuden tullen aivan liikaa. Koska tuo kolhiminen aiheutti erinnäisiä ongelmia koko ketjun pelille niin näen että tarve on saada hieman kovuutta ketjuun.
Carcillolle avautuu tässä paikka vihdoin lunastaa odotukset.
En mieheltä oleta 80 pisteen kautta, mutta on tärkeää ettei kapteeni ole kentän ainoa laitapeliin kykenevä, ikävistä paikoista kiekkoja kaivamaan pystyvä. Carcillolla on myös tarpeeksi peliälyä pystyä pelaamaan näin korkealla tasolla. Kuten sanottu Carcillon rooli ketjussa pitää saada miehelle itselle selväksi, Matt Cookemaista ihmeparantumista en odota, mutta tyyli pitää selkeästi muuttua vakavammaksi Captain Seriousin kanssa pelatessa.

Koska Kanen treidaamiseen en valitettavasti usko niin herra saa lunastaa sen paikkansa tuolta ykkösen oikeasta laidasta.

Nyt sitten voidaan spekuloida että Kanea hyödyttäisi eniten kun samassa ketjussa olisi ns. sniper tyylinen pelaaja, mutta itse uskon tässä siihen että ketjun kokonaispeli koko kauden läpi (myös puolustus-suuntaan) olisi tässä kokoonpanossa huomattavasti parempi.
Kanekin hyötyy Carcillon läsnäolosta todennäköisesti paljon enemmän kuin itse tahtoisin edes myöntää.

Kakkosketju:

Tässä nyt on se tämänkin palstan kiistellyin ongelmakohta Chicagossa.
Hossa on myös individualismissaan kyllä semmoinen pelaaja, että jatkuvasti on vaikeuksia löytää miehelle toimivaa pelikaveria. Sharp on koko joukkueesta ainoa kuka on päässyt kärryille Marianin ajatuksen juoksusta ja homma toimii.

En edelleenkään kykene käsittämään miksi Sharp ei pelannut/pelaa keskellä vaikka mestaruusvuonna näin oli.
Koko karhun kokoinen ongelma olisi korjattu heittämällä Stahlberg-Sharp-Hossa ketjullinen kasaan, ja ihan omilla palasilla.
Tuosta kentästä minulla voisi olla paljon kirjoitettavaa.

Mutta kun ei.
Q:n päähän pinttymästä johtuen joudun nyt sitten nöyrtymään ja keksimään tuohon Sharpin ja Hossan väliin sen sentterin "jostain muualta".

Sharpin ja Hossan väliin toki sopisi Staal aivan varmasti. Sitä en ole kieltänyt missään vaiheessa. Staal vaan on sen hintainen kaveri vuoden päästä että koko joukkueen syvyys kärsisi aivan perkeleesti eikä tästä syystä oikeasti ole vaihtoehto.

Ennemmin kuitenkin hakisin tähän semmoista esim. Rich Peverley tyylistä pelaajaa. Tässä nyt on ongelmana se oikeiden senttereiden vähyys markkinoilla.

En ole katsonut Toronton pelejä tarpeeksi mutta mietin myös Tyler Bozakia tuohon paikkaan, ainoastaan miehen puolustuspelillisistä ansioista ja luistelusta en ole riittävän perillä.

Kuitenkin luulisin että nuo kaksi nimeä ovat semmoisia jotka antavat tätä lukevien ymmärtää sen tason, mitä mielestäni Chicago tarvitsee tuohon kakkosen keskelle.
Hyvin aloituksia ottava, hyvä syöttäjä ja pelin lukija, alle 4 miljoonan cap hitillä.
Hossaa ja Sharpia on vaikea mielestäni vaikea "syöttää" koska kummankin peli on niin paljon muutakin kun maalintekoa. Siksi tämä ketju tarvitsee "sitovan" palasen joka tasapainottaa ketjua ja saa ketjun pelin toimimaan enemmän joukkuemaisesi ja vähemmän yksilötasolla.
Krugerista en edes keskustele vaihtoehtona, jos kaveri on kerta niin hyvä niin tuonne Torontoon tai Bostoniin varmaan otetaan mielellään vaihdossa jompaankumpaan mainitsemaani.

Kakkosketjun tärkein tavoite on saada "omapeli" toimimaan, välittämättä mitä siellä on vastassa. Nimenomaan se yhteispelin toimiminen Hossan kanssa on pitkälle ratkaisevassa osassa.
Kuten sanottu, jos oikeati saisin itse päättää niin sentteriä ei hommattaisi vaan Sharp siirrettäisiin keskelle.

Kolmosketju:

Ei tässä tarvitse hirveästi spekuloida mielestäni, Hawksin hienoimpia yllätyksiä viimekaudella oli Andrew Shaw, ja mies mielestäni istuu kun nyrkki silmään kolmosketjuu. Bryan Bickellin sopimus on niin halpa ja näytöt riittävät vaikka parempaakin saisi toivoa.
Jos jokainen nuorista kolmosen kavereista ottaisi edes pienen askeleen eteenpäin, ruvetaan lähestymään jo todella kovaa kolmosketjua.
Bollandin ympärille on mukavaa rakentaa se kunnollinen ratkaisuihinkin pystyvä Checking line että oikein hymyilyttää.

Nelosketju:

Tämä on se "aliarvostettu" ja silti aivan yhtä tärkeä ketju kun ykkönen, kakkonen tai kolmonen.
Chicagossa oli kunnon nelosketju kun Eager ja Burish jyräsivät täällä, sen jälkeen tämän ketjun tilanne on ollut yhtä sekasortoa.
Mutta nyt on tullut pelastaja! Jamal Mayersin jatko pelastaa Chicagon neloskentän..... Eikun...

Hayes on osoittanut mielestäni olevansa valmis hyppäämään boksiin pienilläkin minuuteilla ja hänelle paikka suotakoon neloskentässä, ihan pelillisillä ansioilla on sen ansainnut.

Olen pitkään toivonut että Zenon Konopka hankittaisiin Hawksiin aloitustaitonsa takia. Miehellä on toki muitakin ominaisuuksia kuten vaikka tämä: http://www.youtube.com/watch?v=ouPWROfoVB4

Joten jos Mayersin saisi vaihtaa Konopkaan, tekisin sen sekunnissa.

Vasempaan laitaan farmista löytyisi yksi nimi joka mielestäni jo ansaitsee ihan oikean näytönpaikan NHLssä jos vain training camp menee edes kohtuullisesti. Kyle Beach on ollut odottamassa vuoroaan ja viimevuonna ikävä loukkaantuminen oli esteenä moiselle.
Mielestäni kaksi nuorta rämäpäätä laitureiksi ja yksi aloitusexpertti neloseen kuullostaa juurikin semmoiselta porukalta joka parhaillaan pystyy herättelemän joukkuetta. Tämän lisäksi, molemmat nuoret laidat saattavat pystyä ylivoimissa toimimaan maskimiehenä tarpeen niin vaatiessa ja alivoimapelaamisen taitoakin saattaa vielä ilmetä.
Jos Beachista ei tosiaan ole pelimieheksi niin Bollig lienee toinen vähän kädettömämpi vaihtoehto toimeen.

Käytännössä olisi hienoa nähdä neloskentän pelaavan enemmänkin kun sen 7 minuuttia per peli.

Carcillo - Toews - Kane
Sharp - Peverley/? - Hossa (tai mielummin Stahlberg - Sharp - Hossa)
Bickell - Bolland - Shaw
Beach - Konopka - J.Hayes

-------------------------------------------------------

Muutenhan Chicagon ongelmat lienevät enemmän puolustuksessa ja maalivahdissa kun hyökkäyksessä kokonaisuudessaan.
Ainoastaan tuo selkeä ketjutus ja kakkossentterin puute ovat asioita joihin täytyy hakea ratkaisuja oman rosterin ulkopuolelta.

Puolustuksesta kirjoitan joskus muulloin.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Carcillo-Toews-Kane? Kuulostaa aika herkulliselta, todennäköisesti olisi toimiva koostumus. Olisi kyllä hauska nähdä tuollainen ja katsoa millaisiksi autopommin hyökkäystehot muodostuisivat.

Ja juu ei irtoa Peverley Krügerillä, yllättävää eikö? ;)
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Lepistön pelaaminen pohjois-amerikassa näyttää olevan ohitse ja mies siirtyykin pelaamaan KHL:ään Lokomotivin uudelleen kasattavaan tiimiin. Ei saanut Blackhawks-organisaatiossa koommin luottoa ja ne matsit missä sai, hoiti suhteellisen kunnialla. Jotenkin vaan ainakin tänne välittyi sellainen kuva, että mies ei tuohon pienempään kaukaloon kuitenkaan kunnolla sovi. Jatkuvaa vouhottamista ja kimpoilua, mistä sitten syntyi armotta virheitä. Hyvällä jalalla kaukalossa, mutta kun ei, niin ei.

Hyvää jatkoa kuitenkin Sampalle, kiva kun kävit pyörähtämässä.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Oma ajatukseni joukkueen rakentamisesta mitä ilmeisimmin eroaa muiden näkemyksestä.
Minun näkemykseni perustuu vahvaan keskustaan ja vahvaan 4 ketjun peliin.

Eli Randy Carlyle tyylinen 2 ketjun stäkkääminen on mielestäni vanhanaikainen tapa nykyajan NHL voittaja joukkueissa.

Mielestäni kuitenkin kaikilla neljällä kentällä pitää olla selkeä rooli joukkueessa.
Kuitenkin oma ideaalini on se että hyökkäysketjun identiteetti rakentuu osittain sentterin mukaan, tätä identiteettiä sitten tuetaan hakemalla ne sopivat laiturit ketjuun.

Nelosketju:

Tämä on se "aliarvostettu" ja silti aivan yhtä tärkeä ketju kun ykkönen, kakkonen tai kolmonen.
Chicagossa oli kunnon nelosketju kun Eager ja Burish jyräsivät täällä, sen jälkeen tämän ketjun tilanne on ollut yhtä sekasortoa.

Jaan tweetyleafin näkemyksen hyökkäysketjujen rakenteesta. Fiilispohjalta väittäisin kahden toimivan ketjun mahdollistavan joukkueen pääsyn toiselle kierrokselle pleijareissa. Kolme toimivaa ketjua taas mahdollistaa kolmannelle kierrokselle pääsyn. Tappiin saakka menoon puolestaan vaaditaan neljä toimivaa ketjua. Chicagon cupin voittanut vuosikerta oli toimiva esimerkki tästä.

Toimiva ketjulla on yleensä oma identiteetti, mitä ei mitata millään corsi numeroilla. Toisaalta identiteetti tuntuu syntyvän ketjun pelin klikatessa yhteen. Viimekautisessa sharks ryhmässä Wellwood - Pavelski - Mitchell muodostivat parhaan kolmosketjun sharks historiassa pitkään aikaan. Ketjulla oli myös selvä identiteetti. Identiteettinä oli tehdä pisteitä vastustajan kolmos ja nelosketjuja vastaan.

Edelleen pelkkään fiilikseen nojautuen tiedän, etteivät toimivat ketjut muodostu pelkästään lätkäisemällä rosterin eri paikkojen pelaajat paremmuusjärjestyksessä ketjuihin. Erittäin kliseisesti ketjun pelaajien tulisi pystyä täydentämään toisiaan ja muodostamaan näin yksilöitä parempi kokonaisuus. Hyvän ketjun muodostuminen ei vaadi mittään perinteistä maalitykki + pelinrakentaja + voimahyökkääjä rakennetta. Kolme kääpiö pelinrakentajaa saattaa klikatessaan muodostaa hyvän kokonaisuuden.

Seuratessa eri kirjottajien ehdotuksia omien joukkueidensa seuraavan kauden kokoonpanoiksi, ylivoimaisesti suurin osa kirjottajista tuntuu rakentelevan joukkueen nelosketjun joukkueen prospectiosastosta täydennettynä jollain puolustuspään osaajalla. Mihin on kadonnut agre osaston rymistelijöiden arvostus? Yleensä päätyy saakka etenevillä joukkueilla on kuitenkin fyysiseen peliin profiloitunut nelosketju, jolle myös annetaan peliaikaa.

Valmennuksen puolta tarkasteltaessa mikään ketju ei onnistu, jos peliaikaa on vain viisi minuuttia. Entisistä chicago pelaajista Ben Eager pelasi sharkseissa varsin kohtuullisen mitäänsanomattomasti ollessaan nelosessa pienellä peliajalla. Silloin, kun peliaikaa tuli reilusti ylemmissä ketjuissa, Eager pelasi erinomaisesti päästessään myös käyttämään vahvuuksiaan. Vastaavasti toinen nelosketjulainen myökin entinen blackhawk Scott Nichol, pelasi parasta peliään silloin, kun peliaikaa tuli. Nykyisistä chicagolaisista Jamal Mayers antoi eniten bay arean joukkueelle silloin kun peliaikaa tuli enemmän, kuin se maaginen neljä viisi minuuttia. Väittäisinkin, että tämä paperilla niin erinomainen kolmikko, olisi pystynyt tarjoamaan sharkseille sen puuttuvan hyvän nelosketjun, jos valmennus olisi osannut käyttää kolmikkoa paremmin hyödykseen.

Nelosketjujen peluutuksessa valmentajien tulisi "osata antaa" ketjulle peliaikaa -Parissa ekassa erässä reilummin ja ehkä ratkaisuhetkillä kolmannessa erässä puolestaan vähemmän. Uskoisin fyysisten nelosketjujen hyötyttävän joukkuetta eniten, jos ketju ajetaan mukaan peliin antamalla peliaikaa painottuen otteluiden alkuun. Maalaisjärjellä ajateltuna hyvällä taklauspelilla (esim Joensuu & Komarov ja Eager & Burish) saavutetaan paras hyöty jos vastustajaa kulutetaan intensiivisimmin jo otteluiden alussa.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Nythän olisikin juuri oikea aika luopua jatkuvasti tasoaan nostaneesta ensimmäisen kauden pienessä kaukalossa pelanneesta lupaavasta nuoresta keskushyökkääjästä. Sen lisäksi, ettei ko. pelaajan kohdalla ollut muutenkaan mitään ongelmaa viime kaudella, niin tyhmempi saattaisi olettaa, ettei kehitys ole ihan vielä pysähtänyt.

Ja sitten asiasta kolmanteen. En meinaan tahdo ymmärtää tuota Konopkan perään kuolaamista. Miksi ihmeessä yhdelläkään huippujoukkueella olisi käyttöä kaverille, joka on todettu hyödyttömäksi palaseksi jo muutaman pohjasakkaseuran toimesta? Konopkan ominaisuudet sopivat NHL-tason jääkiekon sijaan paremmin johonkin Smackdowniin tms. showpainiformaattiin.

Ja juu ei irtoa Peverley Krügerillä, yllättävää eikö? ;)
Teitsillä meni nimet väärin päin tuossa.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Nythän olisikin juuri oikea aika luopua jatkuvasti tasoaan nostaneesta ensimmäisen kauden pienessä kaukalossa pelanneesta lupaavasta nuoresta keskushyökkääjästä. Sen lisäksi, ettei ko. pelaajan kohdalla ollut muutenkaan mitään ongelmaa viime kaudella, niin tyhmempi saattaisi olettaa, ettei kehitys ole ihan vielä pysähtänyt.

Ja sitten asiasta kolmanteen. En meinaan tahdo ymmärtää tuota Konopkan perään kuolaamista. Miksi ihmeessä yhdelläkään huippujoukkueella olisi käyttöä kaverille, joka on todettu hyödyttömäksi palaseksi jo muutaman pohjasakkaseuran toimesta? Konopkan ominaisuudet sopivat NHL-tason jääkiekon sijaan paremmin johonkin Smackdowniin tms. showpainiformaattiin.

Juu ei ollut kaverilla muuta ongelmaa kun väärä pelipaikka ja väärä sarjataso.
Ko. kaverilla taitaa olla jo kolme eri aivotärähdysvammaakin takana, mikä ei kuullosta hyvältä.
TweetyLeafsin linkin taulukon toisen sivun lopussa näkyy myös kaverin aloitustaidot.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
TweetyLeafsin linkin taulukon toisen sivun lopussa näkyy myös kaverin aloitustaidot.
Ei siinä näy muuta kuin päivittämättömät tilastot. Krügerin aloitusprosentti tämän kevään pudotuspeleissä oli 51. Deal with it, hater.
 
Ei siinä näy muuta kuin päivittämättömät tilastot. Krügerin aloitusprosentti tämän kevään pudotuspeleissä oli 51. Deal with it, hater.

Krugerin aloitusprosentti oli 45,9 runkosarjassa.

Playoffeissa pisteet 0+0. Tehotilasto 4 pakkasella. Deal with it, lover.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Ei siinä näy muuta kuin päivittämättömät tilastot. Krügerin aloitusprosentti tämän kevään pudotuspeleissä oli 51. Deal with it, hater.

Konopkalla 70.7%... Mikä oli tämän jutun pointti? Tweetyleafin kanssa samaa mieltä, Konopkaa itsekkin toivoisin Hawkseihin juuri tämän erikoisosaamisensa takia.

Toinen asia mistä olen Tweetyleafin kanssa samaa mieltä on Sharpin siirtäminen keskelle, mutta sitä nyt ei jostain ihmeen syystä voida toteuttaa. Vaihtoehtoisesti sitten tarvitaan se treidi. Toivelistalla Roy, Gagner, Peverley, Bozak tai Stoll, tässä järjestyksessä. Stålberg ainakin voitaisiin laittaa tässä vaiheessa lihoiksi (pitkin hampain), mutta helpoimmalla päästäisiin jos laitettaisiin Sharp siihen 2. ketjun keskelle.
 
Stålberg ainakin voitaisiin laittaa tässä vaiheessa lihoiksi (pitkin hampain), mutta helpoimmalla päästäisiin jos laitettaisiin Sharp siihen 2. ketjun keskelle.

Itse en Stahlbergista haluaisi nyt kun mies on päässyt vauhtiin (pun intended) luopua sitten millään. Silti kuten sanottu niin jos Sharppia ei siirretä keskelle (ja uusi sentteri hommattaan) loppuu Stahlbergilta paikat pelata vasemmalla laidalla.

Tosin todennäköisesti Q vääntää taas jotain tämmöistä paskaa:

Stahlberg-Toews-Kane
Sharp-Kruger-Hossa
Bickell-Bolland-Shaw
Carcillo-Mayers-Bollig/Smith/junnu

Tuon jälkeen sitten ihmetellään kun ykkösellä ei taas kulje, kapteeni on sökönä ja Kane dokaa limusiinissa UC:n parkkipaikalla.
Niin ja pitäähän se pistää Stahlbergin syyksi jotta ykkösen tehot ei ole toivottuja.
Sitten tuosta alkaa se ketjulotto kun Hossaa ja Kanea ruvetaan pyörittämään joka ketjussa erikseen, ja kaikkia vasempia laitoja heitellään ykkösestä neloseen. Paitsi Sharpia, Sharpilla on varma paikka Krugerin vierellä.

Söpöläiset, nih!

.....not.
 

reme

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Chicago Blackhawks-
Kyllähän me hörpitään maalivahtiosastolla aikalailla kuokkaan noiltakin porukoilta ketkä pleijareissa pelasivat ei voi mitään. Vokoun meni seitsemännen kiekan varausoikeutta vastaan parin millin pahvilla Pittikseen, siinä olis ollut oiva kirittäjä meillekin.
 

ipaz

Jäsen
Kyllähän me hörpitään maalivahtiosastolla aikalailla kuokkaan noiltakin porukoilta ketkä pleijareissa pelasivat ei voi mitään. Vokoun meni seitsemännen kiekan varausoikeutta vastaan parin millin pahvilla Pittikseen, siinä olis ollut oiva kirittäjä meillekin.

Onhan siellä Roloson saatavilla kirittämään... ellei sitten lopeta vanha äijä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Puhelin kuumaksi ja Raumalle soittelemaan P. Vehaselle ;) Petriähän huhuttiin myös Pittsburghiin, mutta "onneksi" päädyttiin Vokouniin.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Itsekin olin Vehasen kannalla jokin aika sitten, mutta sulaminen MM-kisoissa muutti mielen. Mielummin vaikka Tim Thomas.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Rockfordin maalilla viime kaudella pahasti flopannut Alexander Salak on ilmeisesti asetettu waiverseihin. Tätä taas tullee mitä todennäköisimmin seuraamaan sopimuksen ulososto, mikäli herra ei nyt vaan kenellekään kelpaa waiverseista. Salakillahan olisi vielä vuosi jäljellä viime kesänä solmittua kahden vuoden mittaista yksisuuntaista sopimusta.

2012-13: $112,500
2013-14: $100,000

Ulosostosta tulisi tuollaiset pienet rasitteet cappiin kahdeksi seuraavaksi kaudeksi.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Blackhawks make roster moves

Brandon Bolligin, Ben Smithin ja Carter Huttonin kanssa on siis tehty jatkosopimukset. Bolligille ja Smithille kahden vuoden pahvit ja Huttonille yhden. Luultavasti kaksisuuntaisia sopimuksia kaikki kolme.

Lisäksi floppivahti Salak "vapautettiin", ei ostettu ulos.

e. Bolligin sopimuksen ensimmäinen vuosi on kaksisuuntainen ja toinen yksisuuntainen.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Chicagon varausvuoroja ei vissiin ole vielä listattu tänne ketjuun. Pahoittelut, jos en ole huomannut ja tuleekin toistoa. Tällä kertaa mennään pääosin omilla varausvuoroilla, mikäli lähipäivinä ei nähdä mitään kauppoja. Ainoa ylimääräinen vuoro tuli siirtotakarajalla, kun John Scott lähti Rangersiin viidennen kierroksen vuoroa vastaan.

Kauden keskinkertainen menestys poiki siis vuorot suurimpien lahjakkuuksien takaa. No, asiantunteva organisaatio tekee ryöstöt lähinnä toisella kierroksella Detroitin tyyliin, joten aina voi pitää peukkuja sen suhteen, että laajaan prospektirinkiin saadaa lisää lahjakkuutta kasvamaan korkoa.

1. kierros

18. varaus

2. kierros

48. varaus

3. kierros

79. varaus

4. kierros

109. varaus

5. kierros

139. varaus
149. varaus (alkujaan Rangersin vuoro, joka tuli Scott-kaupassa Chicagoon)

6. kierros

169. varaus

7. kierros

199. varaus
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös