Chelsea FC 2023–2024 – New Era Part II

  • 87 153
  • 1 189

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Kohta alkaa tämäkin perseily ja ilmeisesti myös Pochettinon jatko on hyvin hataralla pohjalla. Onhan se tietysti loogista laittaa valmentaja vaihtoon juuri siinä kohtaa, kun palaset ovat alkaneet loksahtamaan isosti paikoilleen.

Chalobahia ja Gallagheria ei pidä myydä




Mutta minkäs sille voit, kun nämä FM pelaajat ovat puikoissa. Tuo lähde on tietysti samaa luokkaa kuin minä alkaisin keksimään tänne huhuja.




Eikä tämä ole yhtään sen parempi



Vittu kun on tunareita. Aivan käsittämätöntä perseilyä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Pochettino lähtee Chelseasta ”yhteisymmärryksessä”. Voi voi Boehly minkä taas teit.
 

Liitteet

  • IMG_5329.jpeg
    IMG_5329.jpeg
    503,1 KB · kertaa luettu: 64

BaronFIN

Jäsen
En tiedä kuinka höperöksi tässä itsensä nyt tuntee, mutta viime kesän sekoilun jälkeen Pochettino sai jätkistä muodostettua kuitenkin joukkueen ja hilattua sen kuudenneksi, joka on omissa kirjoissa kova suoritus. Itseltäni oli jo usko loppua.

Nyt stabiili kesä pohjille ja jatko siitä mihin jäätiin, olisi voinut tuoda ensi vuodelle ihan hyvän buustin tekemiselle.

Vaan ei, otetaan uusiksi ja ihmetellään kun ei ole identiteettiä eikä jatkuvuutta. On tää Kummelia.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Alkaa loppua pätevät managerit kohta ja nekin jotka päteviä ovat, tuskin haluavat vaan yhtä kautta valmentaa.

Järjetöntä touhua.

Tuulikaapissa pyörii jo kaikenlaista




Ja tämä ei ole mikään yllätys. Samalla voidaan olla myös 100% varmoja, että Gallagher myydään kesällä. On toi seurajohto vaan täydellisen kusipäinen sakki.




Ja sitten otetaan joku täysin keltanokka harjoittelemaan. Mikä noita oikein vaivaa?



 
Viimeksi muokattu:

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Boehly ja kumppanit ei halua näköjään edes omistaa menestyvää seuraa.

Onko tässä oikeasti kyseessä joku ihmeellinen rahanpesu tms. menossa? Jokainen ratkaisu on huonoin mahdollinen ja heti kun alkaa jokin asia toimia se revitään kappaleiksi. En tässä kohtaa yllättyisi, jos Palmer myydään kesällä 20 millillä.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Tuulikaapissa pyörii jo kaikenlaista




Ja tämä ei ole mikään yllätys. Samalla voidaan olla myös 100% varmoja, että Gallagher myydään kesällä. On toi seurajohto vaan täydellisen kusipäinen sakki.




Ja sitten otetaan joku täysin keltanokka harjoittelemaan. Mikä noita oikein vaivaa?



Ainakin Seb Hoenessista sen verran, että on erittäin kelpo tulevaisuuden projekti ja kandidaatti, mutta torppasi jo aiemmin keväällä pariinkin kertaa Bayernin lähentely-yritykset ja solmi juuri 2 kk sitten jopa jatkot Stuttgartin kanssa kesään 2027 saakka. On Stuttgartiin sitoutunut vahvasti.

Ensi kausi menee kyllä siis varmuudella Stuttgartissa, ellei Boehly nyt lyö jollain ihan 'hirmuisella' paperilla kiinni. Mutta Hoeness vaikuttaa fiksulta kaverilta, joka arvostaa organisaatiossa selkeyttä, seesteisyyttä ja hyviä rakenteita. Jotain, mitä Bayern tai Chelsea eivät ehkä tällä hetkellä pysty tarjoamaan.

Kompanya taas tuodaan tällä hetkellä sen verran vahvasti Müncheniin, että myöskin hänet - voinee - pyyhkiä listalta pois. Ellei siis Kompanykin torppaa Bayernia, liitykin Chelseaan ja Bayern päätyy Pochiin...

Tuchel on puhunut aiemmin sen verran kauniisti ajastaan Chelsesta ja Lontoosta, ja kaikesta päätellen taisi viihtyä seurassa erittäin hyvin ja potkut olivat iso shokki. Ja nytkin on huhujen tasolla kutiteltu jo pidempään, että Tuchelin vaihtoehdot olisivat sapattivuosi, tai paluu Englantiin (Chelsea tai ManU). Toki tiedä sitten suostuisiko Tuchel enää palaamaan Boehlyn johtamaan seuraan, joka tuon aika likaisen tempun Tuchelille teki liki heti kun astui taloon...
 
En jaksa kirjoittaa oikein mitään tämän päivän uutisista, mutta eikö Thiago Silva olisi sopivan nuori manageriprojekti? Tuntee seuran ja tavat. Tai sitten samat kurssit käynyt Cucurella. Tai ehkä Robert Sanchez, jolla on jo valmiiksi pitkä sopimus eikä käyttöä kentällä?

Tai miten olisi jos Eghbali ottaisi samantien itse managerin pestin hoitaakseen. Sen verran pätevä kaveri, että varmaan tuokin onnistuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös