Chelsea FC 2023–2024 – New Era Part II

  • 74 705
  • 1 011
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Palmer on vain maaginen pallon kanssa, sieltä voi tulla mitä tahansa.





Gusto on myös kovassa tikissä, vaikka tänään vietiinkin isosti kaffelle tasoitusmaalissa. Siitä huolimatta, tekevät Palmerin kanssa sellaisia taikoja oikealla laidalla, että yksi sun toinen vastustaja on ollut hätää kärsimässä. Gustolle ihan ansaitusti MOTM tänään.

Sterkkasta ei viitsi sanoa mitään, mutta pitää ihmetellä Pochettinon ajatuksen juoksua ottaa Mudryk pois ennen sitä. Tästä tulikin kotiyleisöltä välitön palaute.

Sanchez on ihan karmea tapaus luukulla.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Cucurellan pari hyvää peliä loukin jälkeen poikivat kutsun maahoukkueeseen. Käkkäräpää on ollut hyvällä ja pelaa ihan eri tasolla kuin viime kaudella. Eilen vielä hieno onnistuminen avausmaalin muodossa.
 
Kesällä pelataan EM-kisat ja tämä häiritsee tietysti myös joukkueen valmistautumista kauteen. No onneksi nuo on jo alkukesästä, niin heinäkuussa sitten täysillä koko joukkueen voimin kohti uutta kautta…

Eiku hetkinen, loppukesästä pelataan Pariisin Olympialaisten jalkapalloturnaus. No onneksi se on vähemmän arvostettu nuorten miesten turnaus eikä sillä nyt sentään ole vaikutusta joukkueen valmistautumiseen. Eli täysillä uutta kautta kohti…

Eiku hetkinen. Joukkueen pelaajista valtaosa on alle 23-vuotiaita ja siten valittavissa Olympialaisiin. Noh onneksi nuo pelataan hyvissä ajoin ennen sarjakauden alkua pois. Uutta kohti täysillä…

Eiku hetkinen, Olympialaisten turnaus loppuukin vasta elokuun 10. eli uuden kauden alla. Se siitä hyvästä valmistautumisesta. Menen takaisin nukkumaan.

EM-kisat 14. kesäkuuta - 14. heinäkuuta
Olympialaiset 24. heinäkuuta - 10. elokuuta

EM-kisoihin tyrkyllä ainakin:
Disasi, Gusto, Nkunku, Cucurella, Lavia, Chilwell, Gallagher, Palmer, Sterling, James, Colwill, Broja, Petrovic.

Olympialaisiin tyrkyllä ainakin:
Gusto, Badiashile, Fofana, Ugochukwu, Mudryk, Enzo
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mudryk teki eilen varmasti uransa tähän asti tärkeimmän maalinsa, kun sinetöi 2-1 voittomaalillaan Ukrainan EM-kisapaikan.





Harmillisesti, Mudrykin isot minuutit maajoukkueesaa tarkoittavat myös sitä, että Sterkka tulee pelaamaan Burnleyta vastaan aloituksessa ja saamme jälleen todistaa hämmentävää maalipaikkojen tuhlailua ja vermoilua oikein isosti.
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Romeo Lavia on seuran ilmoituksen mukaan poissa koko loppukauden loukkaantumisen vuoksi. Tämä tarkoittaa, että hänen saldokseen jäi tältä kaudelta 32 pelattua minuuttia. Aika karsea tilanne. Toivottavasti saisi ehjän kesän ja pääsisi kunnolla kuntoon, koska kyseessä on aivan huiman hyvä talentti.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Jamesia ei nyt ainakaan ole mitään järkeä tuoda loppukaudeksi pelaamaan, jos on pienikin mahdollisuus ettei ole kuntoutunut täysin. Gusto hoitaa tämän tontin sillä tavalla, että tekee tiukkaa jatkossakaan päästä pelaamaan. Tästä syystä, jos joku tarjoaa £100 miljoonaa Jamesista, niin pitäisikö myydä? Olisi kyllä todella rankka veto kaikilta osin, mutta täysin ilman tunteita tämä ajatus...

Nkunku on myös sellaisessa kunnossa, ettei Pochettino tiedä paluusta tuon taivaallista. Menee samaan laatikkoon Lavian kanssa, ei mitään hyötyä joukkueelle tästä hankinnasta ensimmäisen kauden aikana.


 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös