Chelsea FC 2022–2023 – New Era

  • 96 755
  • 1 163
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Piti lukea ihan uudemman kerran tämä viesti. Siis tosiaankin Andrey Santos debytoi Brasilian aikuisten maajoukkueessa Marokkoa vastaan. Hieno juttu eikä nyt kuitenkaan ihan joka jannu debytoi Brasilian paidassa aikuisten tasolla tuossa iässä. Ja tosiaan raporttien mukaan peliesityksellä perusteli avauspaikkansa oikein hyvin.

Lievä typo omassa viestissä... onko Brasseilla myös toinen harkkamatsi?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hmm... tämä kolmen puolustuslinja saattaa kostautua tai sitten se on aivan maaginen ja Villa on helisemässä molemmilta laidoilta. Mudryk pääsee myös pitkästä aikaa avaukseen. Poissaolojen lista on edelleenkin mittava, mutta Kante penkillä on varsin positiinen juttu ja pääsee todennäköisesti ottamaan isot aplodit kotiyleisöltä jossain 80 min. paikkeilla kentälle tullessaan.



 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Hehe, nyt oli kyllä huikea. Kalliilla hankitaan ja aikaa ei anneta yhtään. Eli mikään ei ole muuttunut.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Todennäköisesti näin on. Mutta jännä nähdä, miten toimii Lontoossa kun ei Baijerissa pärjännyt isojen egojen kanssa.

Uskoisin, että Bayern on kokonaisuudessaan aika paljon vaikeampi ympäristö valmentajalle kuin Chelsea. Ja mulla on sellainen käsitys tämän hetken joukkueesta, että siellä ei ole mitään isoja egoja joukkueessa. Yksi sellainen kruisailee tällä hetkellä Italiassa ja ei ole suurella todennäköisyydellä enää mitään tulevaisuutta sinisissä.






 

Barney

Jäsen
Vuodet ja omistajat vaihtuvat, mutta sama sekoilu valmentajien kanssa jatkuu.

Voi olla, että Nagelsmannkin miettii muutaman kerran, että haluaako lähteä ottamaan toiset nopeat potkut putkeen.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Vuodet ja omistajat vaihtuvat, mutta sama sekoilu valmentajien kanssa jatkuu.

Voi olla, että Nagelsmannkin miettii muutaman kerran, että haluaako lähteä ottamaan toiset nopeat potkut putkeen.
Helpot rahat. Valmennat maksimissaan vuoden ja saat siitä silti yli vuoden palkan.

Mut kyl mä luulen, että Enrique on se uusi valmentaja. Flirttiä kuitenkin ollut Valjun suuntaan ja Chelsea voisi olla ihan hyvä suunta.
 
Vuodet ja omistajat vaihtuvat, mutta sama sekoilu valmentajien kanssa jatkuu.

Voi olla, että Nagelsmannkin miettii muutaman kerran, että haluaako lähteä ottamaan toiset nopeat potkut putkeen.

Niin tai sitten löytyy kunnianhimoa sen verran, että lähtee nostamaan seuraa suosta ja aikoo olla siellä useamman vuoden. Eikai kukaan ota yhtään pestiä vastaan vain odottaakseen kengän kuvaa ahteriin. No okei Conte, mutta hän onkin oma lukunsa.
 

Barney

Jäsen
Helpot rahat. Valmennat maksimissaan vuoden ja saat siitä silti yli vuoden palkan.
Sen jälkeen onkin ovet huippupesteihin kiinni pitkäksi aikaa, jos ei jopa loppu-uraksi.

Lähihistoria on näyttänyt sen, että Chelseassa ei edes voitetut pokaalit takaa valmentajalle pitkää pestiä. Heti, kun ongelmat alkavat, niin syyllinen etsitään valmentajasta.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Chämppäreiden (mahdolliset ja hyvinhyvin kaukaiset) semifinaalit, Tuchel ja Bayern, versus Nagelsmann ja Chelsea...olishan tuossa ihan kohtalaisen hyvää "sähköä" ja asetelmaa tiedossa".

Mutta tosissaan, luulen itsekin Nagelsmannin miettivän kaksi kertaa, että kannattaako tuonne "sirkuspyöritykseen" ehkä lähteä. Seuranahan (=kokoluokaltaan) Chelsea toki on 'iso' ja olisi siinä mielessä ihan hyvä steppi Nagelsmannille ja pysyisi vielä juuri siellä "isojen seurojen" valmentajien keskuudessa. Ja myöskään tuoa maksettava siirtosumma ei Boehlylle ja Chelsealle varmastikaan ole myös ongelma, koska Nagelsmannhan on vielä virallisesti Bayernin palkkalistoilla ja uuden seuran pitää hänestä siis joku siirtosumma maksaa Bayernille.

Nagelsmann ainakin on juuri sellainen koutsi, joka vaatii aikaa (ja rauhaa) ja haluaa vetää sitä "projektiaan", joten nyt tuon Bayernin "selkäänpuukotuksen" jälkeen, en tiedä onko Nagelsmann kovin halukas lähteä tuohon Chelsean pyöritykseen mukaan, koska niin tuulinen ja tuuliajoilla oleva on tuo päävalmentajapesti juuri nyt. Nagelsmannin ei myöskään rahan paineesta tarvitse päätöstään tehdä, koska tuo palkanmaksu Bayernista jatkuu, niin pitkään kunnes uusi seura on löytynyt. Vahvasti on myös spekuloitu, että Nagelsmann haluaa ainakin kesään asti vetää nyt happea ja keräillä itseään tämän Bayernin "pettymyksen" jälkeen. Toki nämä huhut olivat juuri tietysti ennen näitä Potterin potkuja, kun vahvin kandidaatti oli Spurs...

Toki, vahvojen huhujen mukaan, Nagelsmann on Chelsea pomojen suosiossa ja voi lopulta olla, että Chelsean tarjoama "ison seuran" haaste on juuri se, mikä riittää vetämään juuri Nagelsmannin puolelleen. Viitaten tällä siis siihen, että ei noissa maailman kärkiseuroissa tai "isoissa" seuroissa ole niin kovin montaa pestiä vapaana (tilanteet toki muuttuu äkkiä), joten Nagelsmann saattaa täten haluta "varmistaa" itselleen menetyksen pelossa pestin jostain 'isosta' huippuseurasta. Luulen itse toki Nagelsmannille edelleen olevan kyllä kysyntää ihan maailman kärkiseuroja myöten, mutta luuleeko Nagelsmann itse ja onko se Nagelsmannin oma valmentajura peilaten, nyt se järkevin ratkaisu, etenkään lähteä tuohon Chelsean myllyyn nyt mukaan, vai mennä johonkin pienempään ja maltillisempaan seuraan, jossa sitä aikaa annetaan ja tietää saavansa seurajohdon luottamuksen?

Juuri nyt, en usko Chelsean näyttäytyvän kovinkaan viehättävältä työnhakijoiden silmissä, tai Boehlyn sanojen tai luottamuksen vakuuttelun painavan kovinkaan paljon, kenenkään huippuvalmentajan vaakakupissa. Niin sekaisin tuo touhu vaikuttaa valitettavasti olevan, että vaikka Nagelsmann siirtojen osalta tietäisi varmasti saavansa kaiken mitä haluaa, mutta sitä kaikkein tärkeintä, eli aikaa ja rauhaa työstää sitä projektiaan, niin ei mitään takeita. Ja tuskin haluaa myöskään (sitä uhkaa), että menettää saumojaan ihan kokonaan tulevaisuuden huippuesteihin, lähtemällä nyt tuohon äärettömän riskaabeliin Chelsean sekamelskaan, joka johtaisi mahdollisesti toisiin perättäisiin potkuihin ja sitten olisi tulevaisuuden näkymät vaikeampia. Halu saada itselleen nopeasti - ja suuressa "epätoivossa - se "huippupesti" on melkeinpä tasan ainoa syy, jonka vuoksi näkisin Nagelsmannin lähtevän Chelseaan, mikään muu ei oikein tätä "mätsiä" tue.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös