Chelsea FC 2014–2015

  • 58 054
  • 326
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mikä mahtaa olla Hazardin tilanne WHU:a vastaan? Näyttäis olevan 75% tsäänssillä kentällä, mutta mikä on viimeisin tieto kaverin tilasta.

Se on juurikin noin varmaa, pystyykö hän pelaamaan? Mitään muuta tietoa ei ole oikeastaan tihkunut ulos. Mourinho ei ole sanonut sanaakaan Hazardin pelikunnosta, kaiken maailman blogistit ovat laittamassa aloitukseen Oscaria, Williania ja Schürrlea. Mutta onhan se nähty ennenkin, että Mou vetää kanin hatusta juuri ennen kokoonpanon julkaisua ja varmana poissaolijana oleva pelaaja komeileekin aloituskokoonpanossa. Parin tunnin päästä ollaan viisaampia.

The Guardianin otteluennakossa on laitettu tuo edellämainittu kolmikko avaukseen, joten kaipa se pitää paikkansa? http://www.theguardian.com/football/2014/dec/24/chelsea-west-ham-united-match-preview
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mikä mahtaa olla Hazardin tilanne WHU:a vastaan? Näyttäis olevan 75% tsäänssillä kentällä, mutta mikä on viimeisin tieto kaverin tilasta.

Jos kysyit tätä fantasy footballia ajatellen, niin nyt on jo myöhäistä. Hazard on kunnossa ja avauksessa:
Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Fabregas, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa.

Vaihdot: Cech, Zouma, Filipe Luis, Mikel, Ramires, Schurrle, Drogba.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Torres siirtyy tammikuussa lopullisesti AC Milanin palkkalistoille, kiitos ja näkemiin. John Terrylle tullaan tarjoamaan vuoden jatkosopimusta, JT on ollut tällä kaudella jäätävän hyvä, todellinen puolustuksen liideri. Muut siirtouutiset ovat lainasoppareita, Ake (Besiktas) ja Salah (Inter Milan) ovat todennäköisesti siirtymässä tammikuussa lainalle?

Tänään vuorossa vaikea ottelu The Saintsia vastaan vieraskentällä. Mourinho tulee tekemään muutaman muutoksen perjantain kokoonpanoon. Mikel tulee keskikentälle ja Oscar pois. Filipe Luis todennäköisesti Azpilicuetan tilalle. Pieniä muutoksia, mutta hiukan tuoreempaa jalkaa kentälle kuitenkin. Todellinen kokoonpano hiukan myöhemmin...
 
Torres siirtyy tammikuussa lopullisesti AC Milanin palkkalistoille, kiitos ja näkemiin.

Tuo on kyllä ihme kuvio. Torres lähti kesällä 2-vuotisella lainasopimuksella AC Milaniin. Torres on on ollut syksyllä Milanin paidassa varsin keskinkertainen ja nyt sitten ollaan huhuttu Milanin haluavan hänestä eroon ja Chelsean lainaavan Torresin takaisin kotiin Atleticon paitaan. Nyt kuitenkin Milan on ostamassa Torresin itselleen heikoista esityksistä huolimatta. Tuossa on pakko olla joku hieno suunnitelma taustalla. Milan lainaa Torresin edelleen Atleticoon esimerkiksi?

No ihan sama Chelsean kannalta mitä Torres jatkossa tekee. Oli hänellä hyvätkin hetkensä Lontoon sinisissä.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Eli Willian, Oscar ja Azpi väistyvät avauksesta ja tilalle tulee Schurrle, Mikel ja Filipe Luis laitaan. Oscar tänään kokonaan lepuutusvuorossa, ei ole edes penkillä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tällä liikkeelle So´tonia vastaan: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Luis; Matic, Mikel; Schurrle, Fabregas, Hazard; Costa. Vaihdot: Cech, Zouma, Ramires, Drogba, Remy, Willian, Azpillicueta.

e. Iso pettymys 1-1 tasuri, aika heikkoa hyökkäyspelaamista, vaikka hallinta oli täysin Sinisillä koko toisen puoliajan. Ei tullut laukauksia, kun Southamptonilla oli 9 miestä boxissa.

e2. City tumpeloi kotonaan tasurin, joten sarjajohto edelleen kolme pistettä, hienoa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Chelsean ensimmäinen tammikuun siirtoikkunan hankinta näyttäisi olevan Kroatialainen hyökkääjä Andrej Kramaric, siirtosumman uumoillaan olevan n. £ 7,8 miljoonaa. Tällä kaudella 19 ottelussa 21 maalia Kroatian pääsarjassa, joukkueena HNK Rijeka. Ihmetyttää hiukan, mihin sitä Remyä tarvitaan, jos hankitaan vielä tällaisia pelaajia? Vai onko tämä vain tulevaisuuden rakentamista, kun Drogba on tiettävästi laittamassa tämän kauden jälkeen nappulakengät naulaan?
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
No itse tavallaan jo vastasit kysymykseesi. Drogba lopettaa pian, jolloin Diego Costa, Remy ja Kramaric lienee se pelaava kolmikko piikissä, vai unohdinko jonku Chelskin superlupauksen?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Drogba lopettaa pian, jolloin Diego Costa, Remy ja Kramaric lienee se pelaava kolmikko piikissä, vai unohdinko jonku Chelskin superlupauksen?

U-21:ssä pelaa ensimmäistä kauttaan Dominic Solanke (17-vuotta, pelaajakortti Chelsean sivuilta), joka tällä kaudella pääsi pelaamaan myös sieniliigan ottelussa Mariboria vastaan vajaat 20 minuuttia. On ollut junnujoukkueen eliittiä tällä kaudella (U-18 ja U-21, yhteensä 11 ottelua ja 8 maalia + U-19 sieniliigassa 5 ottelua ja 7 maalia) ja hänen odotan nousevan parin vuoden päästä edustukseen. Tätä kultakimpaletta ei saa munia.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Chelsean avaus Spursin vieraana; Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. Oscarille 100. aloituskokoopano paikka Sinisissä. Vaihtarit; Cech, Zouma, Mikel, Ramires, Salah, Remy and Drogba
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mourinho laittanut vähän ukkoa kiertoon Watford-otteluun. Vaihtopenkkiläiset Remy, Schürrle ja Filipe Luis avauksessa. Remy pelaa laidassa, kun Drogba aloittaa piikissä. Kokoonpano ja vaihtarit:

Cech; Azpilicueta, Zouma, Cahill, Filipe Luis; Ramires, Mikel; Remy, Oscar, Schurrle; Drogba (c).

Courtois, Ivanovic, Ake, Matic, Willian, Salah, Diego Costa.

Hazard, Fabregas ja Terry ovat saaneet ansaitun vapaapäivän.

e. FA Cupissa rutiinivoitolla jatkoon, lt 3-0. Maalintekijät; Willian, Remy ja Zouma. Zoumaa peluuttaisin kyllä enemmän, hän on vahva pääpalloissa molemmilla maalinedustoilla. Tosin, samaa virkaa ajavat myös Cahill ja Terry. Noh, joka tapauksessa jälkimmäinen kaksikko tarvitsee enemmän huilia tulevassa otteluruuhkassa, joten Zouma kentälle. Willianin onnistuminen pitkästä aikaa oli myös positiivinen asia, jos vaikka maali avaisi vähän patoja. Remy on ollut myös tehokas, ei ole paljon minuutteja tullut, mutta silti tehnyt jo neljä maalia kaikissa kilpailuissa.

Highlightit ottelusta:
Chelsea Vs Watford 3-0 All Goals & Highlights | FA Cup 2014 - 2015 HD - Youtube
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Kramaric näyttää sittenkin painelevan Leicesteriin. Saa taatusti "ketuissa" enemmän peliaikaa mitä Chelseassa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kramaric näyttää sittenkin painelevan Leicesteriin. Saa taatusti "ketuissa" enemmän peliaikaa mitä Chelseassa.

Jep, ei ole paljoa Chelsea ollut enää huhuissa mukana tähän pelaajaan liittyen, vaan nimenomaan Leicester on nostettu todennäköiseksi uudeksi seuraksi. Peliaika on taattu ja en sitten tiedä, olisiko kyseinen pelaaja edes riittävä Chelsean kaltaiseen joukkueeseen?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hieno 2-0 voitto Newcastlesta ja sarjan piikkipaikka on jälleen vain Sinisillä, kun City pelasi vieraissa tasurin Evertonia vastaan. Maalintekijöinä kunnostautuivat Oscar ja Costa. Zouma pelasi loistavan ottelun ensimmäisessä Valioliiga startissaan, ei jäänyt mitään valittamista ja olisi mukava nähdä hänet enemmän kentällä -> tulevaisuuden pelaajia. Azpilicuetalla meni ensimmäisellä puoliajalla nivunen, ei pitäisi olla vakavaa, mutta ensi viikolla selviää lisää...
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Olipahan isät vs pojat tämä Swansea peli. Chelsea otti 0-5 vierasvoiton ja Willian paukautti vielä kaksi kertaa yläparruun. Upeita maalejakin nähtiin varsinkin toisessa osumassa Swansean puolustusta nöyryytettiin todella rajusti. Ottelua kuvaa melko hyvin se, ettei Swansea saanut ainuttakaan potkua Chelsean maalia kohti. Jäätävää..
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Oli kyllä hieno voitto, Swansean peli meni täysin sekaisin salamamaalista ensimmäisellä minuutilla ja loppu on historiaa. Chelsea teki myös pari aika näyttävää maalia, taas vaihteeksi. Diego Costa on tehnyt jo yhtä paljon maaleja kuin viime kaudella kaikki Chelsean hyökkääjät yhteensä, että sillä tavalla. Fabregasilla 15 syöttöä, Henryn ennätys tulee menemään rikki kirkkaasti, kop kop. Petr Cech on ollut oma itsensä, kolmas nollapeli putkeen. Courtois on vielä hetken pois peukalon murtuman takia.

Arsenal teki eilen pienen palveluksen, kun voittovat Cityn vieraissa 0-2. Chelsealla on viimeinen päivä tammikuuta mahdollisuus repiä kaulaa jo kahdeksaan pisteeseen, kun City tulee vieraaksi Bridgelle. Chelsealla ei ole vielä Valioliigassa yhtään pistemenetystä kotikentällä, eikä tule nytkään. Maaliero on aika murhaava näissä kymmenessä pelissä, 24-3.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Marko Marin jatkaa lainamatkaansa, tällä kertaa osoitteena on Anderlecht (kauden loppuun). Ei ole tämän saksalaisen kääpiön ura kovinkaan suuressa nousukiidossa. Lainareissut ovat menneet aika pitkälti vihkoon ja Sinisissä pelit olivat todella heikkoja. Sopimus taitaa olla voimassa vielä vuoden tämän kauden jälkeen? Kukaan tuskin hänestä mitään maksaa, free transfer edessä.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Kagawamaisesti Marinin olisi hyvä hipsiä takaisin saksaan ja pelastaa uransa. Siellähän MM oli ajoittain ihan pelimies.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Onko Schürrle jo myyty? Ei ole tänään edes kokoonpanossa mukana FA Cup matsissa Bradford Citya vastaan:
Cech; Christensen, Zouma, Cahill, Azpilicueta; Ramires, Mikel; Remy, Oscar, Salah; Drogba
Vaihtarit: Courtois, Terry, Ake, Fabregas, Loftus-Cheek, Willian, Hazard

Sitä vastoin Salah näyttää olevan avauksessa. Ihan hyvin käytetty rotaatiota, kun puolustukseen on otettu mukaan prospecti Christensen. Loftus-Cheek saattaa päästä myös kentälle, jos peli sujuu käsikirjoituksen mukaan, samaten Ake.

Toinen pelaaja Cuadradon lisäksi, jota vahvasti huhuillaan nyt tammikuussa Sinisiin, on Douglas Costa Shakhtarista. 24-vuotias Brassi, joka on hyökkäävä keskikenttäpelaaja -> pääasiassa oikeassa laidassa. Näin ollen, Chelsea saisi molemmille laidoille rotaatiopelaajat. Schürrlesta luopuminen kyllä ihmetyttää edelleen.


e. FA Cup oli sitten siinä, kotikentällä turpaan Bradford citylta 2-4 (ht 2-0). MITÄ HELVETTIÄ?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Joo, Chelsealle nöyryyttävä tappio, mutta hattua pitää nostaa Bradfordille. Nämä tulokset ovat tämän turnauksen suola, kun pelataan kerrasta poikki systeemillä. Eilen tippuivat myös City ja Spurs jatkosta. Aika mielenkiintoiset jatko-ottelut ovat tiedossa...

Schürrle oli pois eilen selkäkipujen takia, ei sentään ole myyty.

Bradfordilta hienoja maaleja eilisessä pelissä: http://www.chelseadaft.org/2015/01/video-match-highlights-chelsea-2-4.html
 
Viimeksi muokattu:

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Ei mennyt edes tiukille eilinen Capital One ottelu Liverpoolia vastaan. Lisäaika pelattu 4min kun Ivanovich puski nahkakuulan verkkoon! Kyllä kelpaa!

Mikähän Fabregasin tilanne on? Toivottavasti pystyy pelaamaan Cityä vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös