Carolina Hurricanes 2022–2023

  • 114 337
  • 338
Siirsin tämän rohkeasti Carolinan ketjuun...

Itse olisin valmis luopumaan jopa molemmista yllä mainituista.

Necas oli huhujen mukaan jo viime kesänä mukana Tkachuk-yrityksen paketissa. Pelasi nyt tähän asti selvästi parhaan runkosarjansa, joten tuskin kauppahinta ainakaan on laskenut. Ehkä jälleen pakettiratkaisussa voisi käyttää.
Ei tullu Carolinan pelejä katsottua kun muutama runkosarjasta, toki pleijareista kaikki, mutta onhan tuo Necas aivan uskomattoman löysä. Ei pari maalia pelasta sitä että ukko näyttää vetävän aivan puolivaloilla. Onko ollu jotain loukkia vai onko se aina noin pelokkaan olonen?
 

ipaz

Jäsen
Mitähän kapteeni Staalille pitää maksaa? Suostuisikohan 2x3m…

Tulipa tässä myös sellainen mieleen, että joko lyödään Aholle C rintaan? No, ehkä ei ihan vielä..
Staalin kanssa saman ikäinen Buffalo-kapteeni Kyle Okposo teki just 1 x 2,5M. Jossain noissa hinnoissa se menee jos Caneissa jatkaa. Jos jatkaa, niin C pysyy rinnassa.

Canesilla on hyvin pullat uunissa sopimusten suhteen. 17 sopimusta valmiina ja tilaa käyttää 24 miljoonaa. Maalivahti Kochin kaveriksi. UFA-sakista Fastille ja Staalille sopimukset ja muut voidaan täyttää sitten farmista tai FA Frenzysta.

RFA Pulju kun päästetään vielä vapaaksi, niin sekin "pakko" 3 miljoonaa lähtee pois. Pulju voi sitten halutessaan tehdä minimisopimuksen jos Carolinaan haluaa jäädä.

Kesän nuoremman päädyn UFA-hyökkääjistä joku Michael Bunting tai Ivan Barbashev voisi olla hyvä lisähaku, jos eivät ihan mottipäisiä pyydä.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Ei tullu Carolinan pelejä katsottua kun muutama runkosarjasta, toki pleijareista kaikki, mutta onhan tuo Necas aivan uskomattoman löysä. Ei pari maalia pelasta sitä että ukko näyttää vetävän aivan puolivaloilla. Onko ollu jotain loukkia vai onko se aina noin pelokkaan olonen?
Vaikea tietysti sanoa vielä loukkaantumisista, mutta eihän Necas käyttänyt runkosarjan lopulla tai playoffeissa ollenkaan vahvuuttaan eli nopeutta. Voisi karkeasti sanoa, että max kolmea peliä lukuunottamatta täysin näkymätön koko playoffit. Tuli jotenkin viime kausi mieleen.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Staalin kanssa saman ikäinen Buffalo-kapteeni Kyle Okposo teki just 1 x 2,5M. Jossain noissa hinnoissa se menee jos Caneissa jatkaa. Jos jatkaa, niin C pysyy rinnassa.
Lähtisiköhän vielä noin halvalla yhden vuoden sopimuksella? Kyseessä kuitenkin edelleen hemmetin hyvä omassa roolissaan. Tietysti Staal saattaa olla sellainen pelaaja, joka voisi tyytyä jopa halvempaan hintalappuun. Itse ajattelin 3M tai hieman yli, mutta 2,5M olisi Carolinan kannalta vielä parempi.

Samaa mieltä, että C kuuluu Staalille. Aho voi tulevaisuudessa päätyäkin kapteeniksi, mutta sitä ennen tarvitaan jatkosopimus. Jatkaisin tutulla miehistöllä, kapteenina Staal ja varakapteeneina Slavin ja Aho/Martinook.
 

Myste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Hurricanes // FC Lahti // MMA
Necas oli hyvin vaisu pleijareissa. Mutta viime kausi oli äijän tehokkain änärissä - vieläpä selvästi, joten itse haluaisin jatkossakin nähdä hänet Canes-nuttu päällä.
Teräväinen taas toisaalta alkaa olemaan "heippa, kattellaan" -osastoa. Valitettavasti. Olihan siellä loukkia juu, mutta uskon että tuolla rahalla saa varmasti paljon osuvamman palasen tiimiin.
Staal ei ole varma jatkosta, mutta jos jatkaa, niin totta kai kuuluu kalustoon ja C rinnassa. Ahon aika koittaa sitten, kun Staal päättää lopettaa.
Ghostille jatkoa. Mun mielestä ihan tarpeeksi hyvä.
Ite antaisin Paciorettyn mennä. Liian iso riski signata loukkaantumisten takia. Puljukin saa mennä. Tuskin löytyy ottajaa änäristä ens kaudella.
Jompi kumpi veskoista lähtee melko varmasti ja Kootchie soittelee kakkosviulua. Onko tarvetta maalivahdille. Ehkä leveysmielessä joku edullinen, koska kumpikin nykyisistä on loukkaantumisherkkiä.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Tuli kuunneltua pelaajien lähtöhaastatteluja. Löytyvät kokonaisuudessaan Carolinan kotisivuilta ja varmaan twitteristä löytyy myös pätkiä. En tiedä onko porukalla kiinnostusta, mutta heitän nyt omin sanoin kotimaan kielellä muutamilla lauseilla per pelaaja mitä jäi omaan muistiin ja tuntemuksiin haastatteluista. Jos joku muukin on katsellut nuo ja löytyy selkeitä asiavirheitä, niin korjatkaa. Ikää tulee ja muisti heikkenee.

Kuten normaalia, niin lähes kaikki kehuivat asuinpaikkaa, joukkuetta, valmennusta jne. Samoin UFA-pelaajista kaikki ovat haluamassa jatkosopimusta. Pettymys tietysti vahvasti läsnä, kuten tulee olemaan kaikkien paitsi yhden joukkueen exit-haastatteluissa.

Jordan Staal - Jatkaa uraansa. Eikä ole tarkoitus lähteä minnekään muualle, vaan aikoo pelata uransa loppuun Carolinassa. Onko se sitten useamman vuoden sopimuksella vai mennäänkö vuosi kerrallaan eteenpäin? Tuo menee kuulemma pitkälti sen mukaan, mikä miellyttää molempia osapuolia ja mikä on parasta myös joukkueen capin suhteen.

Brent Burns - Jatkaa koko vuoden jatkunutta kehumista...valmentajaa, joukkuekavereita, ihmisiä joukkueen ulkopuolella, kaupunkia, oikeastaan kaikkea... Toivottavasti Burns vielä voittaa Stanley Cupin, tuolle partamiehelle sen todellakin toivoisi.

Jordan Martinook - Pari edellistä kautta eivät olleet hyviä. Sanoi suoraan, että näki viime kesän aikana twitteristä ja muualta negatiivisia kirjoituksia. Joten halusi osoittaa kaikille, että ovat väärässä hänen suhteensa. Tuloksena uran paras kausi tähän mennessä.

Jaccob Slavin - Viimeisessä ottelussa tapahtuneen taklauksen jälkeen saanut paljon viestejä ja tukea. Kiitti niistä. Olo on ihan hyvä, vain pientä päänsärkyä, mikä on tuollaisen jälkeen ymmärrettävää. Mukavaa kun ensi kaudella on pitkästä aikaa tuttu pakkipari. Nauttii pelaamisesta Burnsin kanssa.

Derek Stepan - Teki sopimuksen viime syksynä pto:n kautta ja ajatteli olevansa paljon ylimääräisenä hyökkääjänä, mutta pelasi kuitenkin lopulta enemmän kuin vuotta aiemmin. Ymmärtää kuitenkin missä kohtaa uraansa menee. Sanoi usemman kerran, että haluaa jatkaa Carolinassa. Rakastaa joukuetta ja aluetta.

Frederik Andersen - Haluaa jatkaa Carolinassa, vuoden sopimuksella tai pidemmällä. Vaikeamman runkosarjan jälkeen oli mukava onnistua playoffeissa. Ja ylipäätään pitkään aikaan pelata myös playoffeissa.

Paul Stastny - Aikoo ottaa nyt muutaman viikon päättääkseen, että haluaako vielä jatkaa uraansa. Ymmärtää nykyisen roolinsa, ja hienoa jos pystyy auttamaan nuoria pelaajia kokemuksellaan. Carolina yksi vaihtoehto.

Jesperi Kotkaniemi - Tämä kausi oli kokonaisuutena paljon helpompi, kun Canesin pelitapa oli jo tutumpi. Kesän aikana keskittyy ainakin luisteluun ja oppimaan uusia kikkoja aloituksiin.

Antti Raanta - Ymmärrettävästi jatko Carolinassa helpommin sanottu kuin tehty, joten sen näkee sitten. Tällä kaudella "vain" pienempiä nivusvaivoja, joten terveenä kesään. Kokonaisuutena hyvä kausi.

Sebastian Aho - Joukkuekaverit ovat sanoneet, että kyseessä on pelaaja, joka vihaa häviämistä enemmän kuin kukaan. Ja sen kyllä näki haastattelustakin. Haluaa olla Carolinassa, mutta jatkosopimuksesta ei mitään puhetta, sen näkee sitten.

Jesper Fast - Kolme mahtavaa kautta Carolinassa, hauskinta aikaa pitkään aikaan. Koko perhe viihtyy ja molemmat lapset syntyneet Raleighissa. Toiveissa siis jatkaa Carolinassa. Ja toivottavati myös jatkaa.

Brady Skjei - Nivusvamma Islanders-sarjan viimeisessä ottelussa. Tuo selittää myös miksi jätti useammat harjoitukset väliin ja oli Devils-sarjassa heikko. Nivunen ei kuitenkaan ollut enää ongelma idän finaaleissa, kiitos pidemmän tauon sarjojen välissä. Vuosi vielä jäljellä sopimusta, mutta ei varmaan yllättävää, että myös Skjei haluaisi jatkaa tuonkin jälkeen.

Teuvo Teräväinen - Tuntui ettei mikään mennyt tällä kaudella niin kuin olisi halunnut. Joten yrittää olla ajattelematta sitä sen enempää. Käsi ei ollut tietenkään täydessä kunnossa Floridaa vastaan.

Shayne Gostisbehere - Oli helppo tulla sisään joukkueeseen ja tuli myös hyvin läheiseksi useiden pelaajien kanssa. Tuntui kuin olisivat olleet tällä kaudella kauemmin Carolinassa kuin Arizonassa. Aika selväksi tuli, että aikoo testata markkinat, mutta Carolina on ehdottomasti yksi vaihtoehto.

Stefan Noesen - Vasen käsi kantohihnassa. Nelospelissä lähti olkapää pois paikaltaan. Tämän hetkisten tietojen perusteella ei kuitenkaan tarvittaisi leikkausta. Erityiskehut Roddylle kuinka käsittelee pelaajat yksilöinä ja heidän vahvuuksien kautta.

Brett Pesce - Vuosi vielä jäljellä sopimusta, mutta kertoi haluavansa pelata koko uransa Carolinassa. Raleigh on koti. Kehui kovasti koko puolustuksen "kahdeksikkoa".

Andrei Svechnikov - Vihasi sitä ettei voinut olla auttamassa joukkuetta. Kuntoutus etenee aikataulussa, tilanteeseen nähden polvi tuntuu ihan hyvältä. Pääsee mahdollisesti kuukauden sisään jäälle. Lähtee nyt käymään kotiseudullaan, mutta palaa Raleighiin takaisin heinäkuun alussa.

Martin Necas - Hyvä "bounce back"-kausi, mutta haluaa olla tätäkin kautta parempi ja vahvempi.

Jalen Chatfield - Mahdollisuus pelata täysi kausi ja vieläpä mahtavan kaveriporukan kanssa auttoi ja kehitti paljon.

Pyotr Kochetkov - Ensimmäinen kokonainen kausi Pohjois-Amerikassa. Toivoo tietysti, että pysyy ensi kaudella koko kauden ajan NHL:ssä. Svechnikov oli apuna tulkkina, mutta tulihan sieltä jo ihan tunnistettavaa englantia useamman lauseen verran.

Seth Jarvis - Paljon ylä- ja alamäkiä mahtui tähän kauteen. Tietää pystyvänsä paljon parempaan. Pääseminen mukaan pelaamaan myös alivoimaa oli iso asia. Kesän aikana tarkoitus lisätä massaa, koska on kyllästynyt tulla "heitellyksi". Muita suunnitelmia kesään? Haluaa olla parempi ihminen, parempi pelaaja. Pitää huolta terveydestä, myös mielen osalta. Kokonaisuutena järkeviä asioita Jarvy puheli.

Jos nyt ei unohtunut ketään, niin näyttäisi siltä, että haastatteluista jäivät pois...Max Pacioretty, Jack Drury, Jesse Puljujärvi, Mackenzie MacEachern, Calvin de Haan, Dylan Coghlan + playoffeissa mukana olleet AHL-miehet...

Rod Brind'Amour ja Don Waddell juttelevat sitten ensi viikolla.

-----

EDIT: Nyt on ilmestynyt kotisivuille ihan kootusti kaikki haastattelut videoineen samaan artikkeliin. Ja näköjään muistin kaikki 21 haastateltua pelaajaa.

Key Quotes: 2023 Exit Interviews
 
Viimeksi muokattu:

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Mitäs näitä UFA-pelaajia onkaan...

- Staal: jos haluaa jatkaa uraansa, niin pitäisin mielellään Carolinassa
- Fast: toivottavasti jatkosopimusta tulee
- Pacioretty: jos pystyy jatkamaan ja halvalla, niin tuo kortti kannattaisi vielä kokeilla
- Stastny: ei vaan osunut, ei jatkoa
- Stepan: kuulemma hyvä joukkuepelaaja, mutta aika siirtyä muualle
- Kase: oli ns. paperilla loistava hankinta, mutta päättyikö ura aivotätähdyksiin, ei jatkoa
- Ghost: saa muualta enemmän, playoffit ei mikään täysosuma
- de Haan: ihan ok omassa roolissaan kunnes Ghost vei paikan, mutta taitaa toinenkin vierailu jäädä kauden mittaiseksi
- Andersen & Raanta: ainakin toinen lähtee vai onko joku parempi tarjolla muualta Koochien kaveriksi?
- Puljujärvi on RFA, mutta en kyllä tarjoaisi jatkoa

Ehdottomasti jatkoa näistä toivoisin vain Staalille ja Fastille. Epäilen suuresti pelaako Pacioretty enää koskaan täyttä kautta, Ghost voisi periaatteessa toimia, mutta saanee paremman sopimuksen muualta, de Haan ei jatkoon.

Puljujärvi on kinkkisin. 3 miljoonaa ei todellakaan ole hänen käypä arvonsa, mutta jos suostuisi tekemään minimisopparin hyvän kesätaukokeskustelun päätteeksi, jossa yritetään puhtaalta pöydältä-metodia, niin riski olisi minimaalinen ja potentiaalia on. Vielä viime kauden alussa kyseessä oli kuitenkin aidosti hyvä NHL-pelaaja, eikä ikää vielä hirveästi ole.

Paljon tietysti riippuu siitä, lähteekö Carolina jonkun tai ehkä kahdenkin tähtipelaajan perään. Necas ja Teräväinen sopivat itsellenikin kauppatavaraksi, ensimmäisestä voisi saada hyvänkin vastineen.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Puljujärvi on kinkkisin. 3 miljoonaa ei todellakaan ole hänen käypä arvonsa, mutta jos suostuisi tekemään minimisopparin hyvän kesätaukokeskustelun päätteeksi, jossa yritetään puhtaalta pöydältä-metodia, niin riski olisi minimaalinen ja potentiaalia on. Vielä viime kauden alussa kyseessä oli kuitenkin aidosti hyvä NHL-pelaaja, eikä ikää vielä hirveästi ole.
Kuinka paljon sitten myös Puljujärven jatkoon on vaikutusta, kun Carolinalla ei todennäköisesti ole ensi kaudeksi omaa AHL-joukkuetta? Jos se Chicago Wolves todella aikoo pysytellä ilman NHL-partneria.

Varsinkin tuossa tapauksessa antaisin ennemmin kunnon näyttöpaikat nuoremmille Canes-hyökkääjille. Jack Drury oli jo playoffeissa Puljun edellä, ja varsinkin Devils-sarjassa kapteenin rinnalle pelasi ihan mallikkaasti. Vasily Ponomarev paransi ensimmäisellä kokonaisella AHL-kaudellaan todella paljon kauden edetessä. Olisiko sitten jopa ensi kaudella sellainen täyden kauden NHL-pelaaja. Jamieson Rees ja Ryan Suzuki olivat ensimmäistä kertaa enemmän kaukalossa kuin IR:ssä. Nyt kesäharjoittelut terveenä, niin eiköhän näyttöpaikkoja tule.
 

peikko#13

Jäsen
Kuinka paljon sitten myös Puljujärven jatkoon on vaikutusta, kun Carolinalla ei todennäköisesti ole ensi kaudeksi omaa AHL-joukkuetta? Jos se Chicago Wolves todella aikoo pysytellä ilman NHL-partneria.

Varsinkin tuossa tapauksessa antaisin ennemmin kunnon näyttöpaikat nuoremmille Canes-hyökkääjille. Jack Drury oli jo playoffeissa Puljun edellä, ja varsinkin Devils-sarjassa kapteenin rinnalle pelasi ihan mallikkaasti. Vasily Ponomarev paransi ensimmäisellä kokonaisella AHL-kaudellaan todella paljon kauden edetessä. Olisiko sitten jopa ensi kaudella sellainen täyden kauden NHL-pelaaja. Jamieson Rees ja Ryan Suzuki olivat ensimmäistä kertaa enemmän kaukalossa kuin IR:ssä. Nyt kesäharjoittelut terveenä, niin eiköhän näyttöpaikkoja tule.
Tuskin tuolla AHL-kuviolla on Puljun jatkoon juurikaan merkitystä, vaan se on riippuvainen lähinnä pyhän kolminaisuuden näkemyksestä. Eli Robbon, Waden ja Duden. Varmaan analytiikkapossekin jotain kahvien lomassa mumisee. Mitään sateentekijöitä ei ole kukaan noista alemman sarjan tahkoajista, vaan sieltä noustaan yleensä vähän sukkelammin ylös mikäli kaivattuja merkkejä havaitaan. Drury pelasi ihan kivat pudotuspelit, mutta jos tässä pari vuotta nyt painellaan mestaruustyöntöjä niin Jackin suurin arvo on kauppatavarana sentteripulasta kärsivälle joukkueelle. Carolina kaipaisi enemmän Crosbyn tai edes Duboisin tasoista sentteröintiä vanhan kylkeen. Tietenkin hätävarana on hyvä olla joitakin kelvollisia pelureita, mutta oikein kellään mainitsemillasi ei pitäisi olla asiaa ihannekokoonpanoon vauhdin vaan kiihtyessä tästä nykyisestä.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Tuskin tuolla AHL-kuviolla on Puljun jatkoon juurikaan merkitystä, vaan se on riippuvainen lähinnä pyhän kolminaisuuden näkemyksestä. Eli Robbon, Waden ja Duden. Varmaan analytiikkapossekin jotain kahvien lomassa mumisee. Mitään sateentekijöitä ei ole kukaan noista alemman sarjan tahkoajista, vaan sieltä noustaan yleensä vähän sukkelammin ylös mikäli kaivattuja merkkejä havaitaan. Drury pelasi ihan kivat pudotuspelit, mutta jos tässä pari vuotta nyt painellaan mestaruustyöntöjä niin Jackin suurin arvo on kauppatavarana sentteripulasta kärsivälle joukkueelle. Carolina kaipaisi enemmän Crosbyn tai edes Duboisin tasoista sentteröintiä vanhan kylkeen. Tietenkin hätävarana on hyvä olla joitakin kelvollisia pelureita, mutta oikein kellään mainitsemillasi ei pitäisi olla asiaa ihannekokoonpanoon vauhdin vaan kiihtyessä tästä nykyisestä.
Niin no en tietääkseni puhunut sateentekijöistä, vaan pähkäilin hieman vaan sitä, että näkeekö Carolinan johtoporras mielummin Puljujärven vai jonkun oman nuoremman varauksensa hakemassa sitä pelipaikkaa. Nuo "Crosbyt ja Duboisit" ovat sitten asia erikseen. Itse antaisin näyttöpaikan nuoremmille ja unohtaisin Puljujärven, mutta minun mielipiteellä ei nyt ole mitään merkitystä. Jos Puljujärvi jatkaa, niin toivottavasti pelaa hemmetin paljon paremmin kuin tällä kaudella Carolinassa.

Nuo kaikki mainitsemani pelaajat pelaavat edelleen ELC-sopimuksellaan. Ponomarevilla takana vasta yksi kausi ja ainakaan itse en olisi kovinkaan negatiivinen venäläisen suhteen, kun näki viime kauden kehityksen. Ei kaikki hyppää sukkelasti ensimmäisellä ELC-kaudellaan NHL:ään, mutta voivat silti pelata ihan hyvän NHL-uran. Mutta eipä tuosta sen enempää. Hienoa jos joku noista nuorista hyökkääjistä onnistuu nousemaan ensi syksynä NHL:ään, sillä eihän tuo AHL:n tilanne tule olemaan mikään ihanteellinen. Mutta ei toisaalta mikään maailmanloppukaan, vaikka joutuvat lainalle muualle. Saattaahan se tietysti olla, että tämä tilanne innostaa Carolinan johtoa käyttämään pitkästä aikaa nuoria pelaajia myös kauppatavarana.

Kuten GM Waddell totesi, niin Carolinan eurooppalaiset ei-NHL-pelaajat saattavat pelata ensi kauden lainalla Euroopassa. Suomalaisista tuo koskee mahdollisesti siis Ville Koivusta, Tuukka Tieksolaa ja Anttoni Honkaa.
 

peikko#13

Jäsen
Niin no en tietääkseni puhunut sateentekijöistä, vaan pähkäilin hieman vaan sitä, että näkeekö Carolinan johtoporras mielummin Puljujärven vai jonkun oman nuoremman varauksensa hakemassa sitä pelipaikkaa. Nuo "Crosbyt ja Duboisit" ovat sitten asia erikseen. Itse antaisin näyttöpaikan nuoremmille ja unohtaisin Puljujärven, mutta minun mielipiteellä ei nyt ole mitään merkitystä. Jos Puljujärvi jatkaa, niin toivottavasti pelaa hemmetin paljon paremmin kuin tällä kaudella Carolinassa.

Nuo kaikki mainitsemani pelaajat pelaavat edelleen ELC-sopimuksellaan. Ponomarevilla takana vasta yksi kausi ja ainakaan itse en olisi kovinkaan negatiivinen venäläisen suhteen, kun näki viime kauden kehityksen. Ei kaikki hyppää sukkelasti ensimmäisellä ELC-kaudellaan NHL:ään, mutta voivat silti pelata ihan hyvän NHL-uran. Mutta eipä tuosta sen enempää. Hienoa jos joku noista nuorista hyökkääjistä onnistuu nousemaan ensi syksynä NHL:ään, sillä eihän tuo AHL:n tilanne tule olemaan mikään ihanteellinen. Mutta ei toisaalta mikään maailmanloppukaan, vaikka joutuvat lainalle muualle. Saattaahan se tietysti olla, että tämä tilanne innostaa Carolinan johtoa käyttämään pitkästä aikaa nuoria pelaajia myös kauppatavarana.

Kuten GM Waddell totesi, niin Carolinan eurooppalaiset ei-NHL-pelaajat saattavat pelata ensi kauden lainalla Euroopassa. Suomalaisista tuo koskee mahdollisesti siis Ville Koivusta, Tuukka Tieksolaa ja Anttoni Honkaa.
Nojuu, eikä tarkoitus ollut nuorukaisia täysin lytätä vaan toivotaan että kehitystä tapahtuu silläkin osastolla. Vähän vain särisee verkkokalvoilla kun Puljua ollaan innokkaasti ulostamassa ja tilalle ollaan nostamassa AHL-arpoja. Puljulla on kuitenkin näyttöjä jo änärinkin puolelta, vaikka ne kovin mielipiteitä jakavia ovatkin. Viime kausi oli niin heikko, että siitä ei voi kuin parantaa. Tuon myötä myös hinta on nyt pohjamudissa ja itse lähtisin hyödyntämään sitä halvalla jatkolla. Kesä voi tehdä ihmeitä Puljullekin kun on poissa Edmontonin vaikutuspiiristä ja pääsee paremmin mukaan voittaviin kuvioihin.

No, kaikki selviää aikanaan. Jotain siirtohulinaa siellä on kuitenkin tulossa ja Marnerista oli jo ensimmäisiä huhuja. Tuosta en itse niin riemastunut vaan laittaisin sen sentterin ykkösprioriteetiksi. Laitureita on kuitenkin helpompi löytää täydentämään nippu lopulliseen muotoonsa. Ja jos ovet eivät käy hullujen päivien lailla niin Svetsi, Necas ja Jarvis ovat melko pätevä kärki laidoille.

Nyt on kuitenkin kesä, joten on viisain siirtyä loikoilemaan aurinkoon ja lämmittämään kiuasta mestaruuskuumaksi. Hyvät kesät kaikille gaynakeille!
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Marnerista oli jo ensimmäisiä huhuja. Tuosta en itse niin riemastunut vaan laittaisin sen sentterin ykkösprioriteetiksi.
Ehkä Canesissa nähdään Marner sentterinä. Ominaisuudet on. Ilmeisten lisäksi puolustaa hyvin ja on huolellinen kiekon kanssa.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Vähän vain särisee verkkokalvoilla kun Puljua ollaan innokkaasti ulostamassa ja tilalle ollaan nostamassa AHL-arpoja. Puljulla on kuitenkin näyttöjä jo änärinkin puolelta, vaikka ne kovin mielipiteitä jakavia ovatkin. Viime kausi oli niin heikko, että siitä ei voi kuin parantaa. Tuon myötä myös hinta on nyt pohjamudissa ja itse lähtisin hyödyntämään sitä halvalla jatkolla. Kesä voi tehdä ihmeitä Puljullekin kun on poissa Edmontonin vaikutuspiiristä ja pääsee paremmin mukaan voittaviin kuvioihin.
Niin, kaksi AHL-arpaa meni jo playoffeissa Puljujärven edelle. Ja jos arpalinjalle lähdetään, ottamatta kantaa mitenkään potentiaaliseen paremmuuteen, niin tällä hetkellä pitäisin Puljua paljon isompana arpana kuin esim. Drurya.

Oma ehkä optimistinen näkemys olisi, että nämä muutamat viime kaudella Wolvesissa pelanneet nuoret ovat oikeasti lähellä NHL-paikkkaa. Drury sai jo pelata ja Ponomarev näillä näkymin seuraavana vuorossa.

Vaikka riskialtista täällä kyseenalaistaa suomalaisten otteita, niin veikkaanpa kuitenkin, että jos joku ei-suomalainen hankinta olisi pelannut niin heikosti kuin Puljujärvi Carolinassa, niin eipä olisi varmasti kovin moni toivomassa jatkoa edes minimisopimuksella. Pahinta tuossa oli, kun pelaaminen meni koko ajan vaan huonommaksi. Mutta nyt monet tuntuvat olevan sitä mieltä, että kesä tekee ihmeitä. Toivottavasti tekee. Sillä niinhän piti käydä myös, kun pääsi pois Edmontonista. Ja varsinkin vielä kun pääsi Carolinaan ja Ahon seuraan. Tällä hetkellä Puljujärvi on siis se iso arpa.

Kannattaako tuo arpa sitten vielä katsoa? Mahdollisesti kyllä. Ei siis sinänsä mitään Puljujärven jatkoa vastaan, sellaisella vuoden hyvinkin halvalla sopparilla. Siinä tapauksessa pitää toivoa, että Jesse löytää jostain itseluottamuksen takaisin, niin miehen itsensä kuin Carolinan kannalta. Ja jos jatkoa ei tule Carolinaan, niin toivottavasti jossain muualla löytyy vielä jonkinlainen punainen lanka. Mutta se meidän Jessestä.

Seuraavan kuukauden päästä ollaan paljon viisaampia Carolinan tilanteesta. Vaikka useimpien sopimukset jatkuvat ja joukkue menestyy, niin eiköhän sieltä jokin yllättäväkin kauppakin ilmesty. Toivottavasti löytävät myös ensi kaudeksi mahdollisimman hyvän ratkaisun omien prospectien pelipaikoiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös