Calgary Flames 2012-2013

  • 158 870
  • 525

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
RIP old man Hudler

Twitterissä kiertää linkkejä Tsekkiläiseen mediaan, joka tuntuu vahvistavan Hudlerin isän kuoleman.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Twitterissä kiertää linkkejä Tsekkiläiseen mediaan, joka tuntuu vahvistavan Hudlerin isän kuoleman.

Vaikeimmalla mahdollisella tavalla saa kyllä Huds aloittaa Flames-uransa. Ensin riivaa loukkaantumiset ja sitten tämä. Tullut jopa luettua useampia tarinoita tästä ukkelista, kun Red Wingsillä on ollut se pelaajien isien välinen yhdessäoloviikko jo perinteenä joitakin vuosia. Huumorintajuinen mies oli, kuten poikansakin.

R.I.P.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Semmosta peliä sano entinen pehtoori ku nautakarjaa varasteli

Helvettiäkö se asia tähän kirjoittamalla paranee, mutta Jirille vielä ajatusenergian myötä voimia toipumiseen ja suruun.
...........

Lombardi napsahti juuri Arizonaan, muuten. Pakko oli sanoa, kun asia tätä kirjoittaessa oli ajankohtainen. Mutta itse Flamesiin:

Iginla palasi treeneihin. Kuten osasimme olettaa, ketjuna oli Glencross-Tanguay-Iginla. Yhdessä pysyi edelleen ketju Bärtschi-Backlund-Cammalleri, joka harjoituksia seuranneiden mielestä oli Flamesin ylivoimaisesti paras ja innostusta herättävin ketju - taas. Backlund taisi napsauttaa kolme maalia, ja sai erityiskehuja.
Horak ja Stajan (mitä oletettavimmin Hudlerin ja Cervenkan paikalla) pelasivat Stempniakin kanssa. Comeau-Jones-Jackman oli yksi kentällinen, joten kyllä tässä - vaikka ajatus Tanguayn sentterinä olosta hiertäisi kuinka - loppuviimeksi on aika järkevästi haettu kolmea hyökkäyskenttää.

Giordano pariutui Bouwmeesterin kanssa, ja Butler Widemaniin. Sarich ja Smith olivat yksi pari, ja Brodie oli vieläkin huolestuttavasti Carsonin kanssa.

Kiprusoff pelannut kokoajan toisessa päässä, kun Karlsson ja Irving ovat vuorotelleet toisessa. Huomenna (tai tänään, Suomessa on jo torstai) Miikka odotettavasti lepää ja polttelee tupakkia selällään, antaen näin kakkospoikien tapella toisiaan vastaan.
--------

Hartleysta ihmiset ovat tehneet huomioita. Jos treeneissä joku menee vähänkin väärin, mies keskeyttää heti, antaa luennon ja laittaa homman pyörimään alusta. Kovaa painavat, eikä ole epäselvää kuka käskee.

--------

Walter, Kolanos, Piskula ja Aliu läpäisivät waiverit matkallaan Heatiin takaisin.

Ilmeisesti tässä on homma sillä mallilla (joku minua fiksumpi sanoi internetissä, enkä osaa uutta CBA:ta ulkoa), että esim. Street, Byron ja Carsonkin joutuisivat waiverit läpikäymään jos Heatiin meinataan lähettää. Irvingin ja Brodienkin joku mainitsi, mutta siihen en usko, nämä ovat turvassa. Korjatkaa viisaammat, jos näin on.

Muutenkin waivereissa ollut ihan asiallisia nimiä, esim. Gragnani - jonka uskon jonkun nappaavan. Myös Justin Peters on waivereissa, enkä kuolisi tuskaan jos esim. Flames yrittäisi kaverin napata tässä tilanteessa, kun Irvingin kausi on ollut aivan surkea ja Karlssonista ei pahemmin olla innostuneita. Saamme nähdä, waiverit ovat tässä kohtaa välttämätön paha aikalailla kaikille.
 
Viimeksi muokattu:

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Muutenkin waivereissa ollut ihan asiallisia nimiä, esim. Gragnani - jonka uskon jonkun nappaavan.

Kieltämättä Gragnani olisi ihan oiva haku Flamesilta. Gragnani on väläytellyt potentiaaliaan NHL-tasolla etenkin vuoden 2011 playoffeissa, kun mies teki Philadelphia Flyersia vastaan 7 ottelussa 1+6 tehot. Myös Gragnani on kuulunut AHL:n eliittipelaajiin jo useamman vuoden. Muistaakseni Gragnania oli hieman kutsuttu liian pehmeäksi pakiksi NHL-tasolle ja hän ei kuitenkaan ole ollut riittävän hyvä pisteitä tekeväksi ylivoimapuolustajaksi. Kuitenkin jos Brodie pelaa NHL:ssä tällä kaudella niin Gragnani voisi olla hänen korvaajansa Abbotsford Heatiin.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Irving ja Karlsson waivereihin. Oletin, että Irvingin ei tarvitsisi waivereiden kautta mennä alas. Oletin ilmeisesti väärin. Selittäkää viisaammat, jos osaatte/jaksatte, mutta asiasta tietämättömänä laitan uuden CBA:n piikkiin.

Kysymykset:

- TULEEKO JOKU KAUPPA HÄ?
- TULEEKO TAYLORILLE TAI BRUSTILLE NHL-SOPIMUS HÄ?
- TULEEKO ORTIO POIS LAINALTA TAI RÄMÖ YLLÄRISOPIMUKSELLA ILIMAN LUPAA NHL:ÄÄN HÄ?
- HÄ?

Kuitenkin, jos/kun kumpikin läpäisee waiverit, kaverit voi sitten heittää tarvittaessa AHL:ään ilman pelkoa uusista waivereista. Byron ja Carson waivereissa myös, ilmeisesti sama homma kyseessä että lyödään vaan valmiiksi tuo ikävä waiver-mörkö kuoliaaksi ja toivotaan parasta.
 
Viimeksi muokattu:

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Irving ja Karlsson waivereihin.
HÄ?
HÄ?
HÄ?
HÄ?

Aika samaa mieltä tästä. Jopa molemmat voivat kiinnostaa waiverissa, Karlsson jonnekin luotettavaksi kakkoseksi ja Irving uudessa seurassa kukkaan puhkeavaksi helmeksi. Jännä seurata mitä tuleman pitää.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
- TULEEKO JOKU KAUPPA HÄ?

Roberto Luongo.

Siinä olisi Kipperille suhteellisen kallis kakkonen. Jos Kipperi suunnitteleekin uransa lopettamista tähän kauteen, niin siinä olisi sitten valmis ykkönen ensi kaudelle.

Mitäs Flamesista voisi liikuttaa Vancouverin suuntaan? Flamesin oranisaation kauppoja peilaten varmaan Bärtschi + Iginla + Wideman + 1st rounder...

Vai olisiko Bouwmeester liikkumassa Canucksiin?
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Noppa, älä itketä tuolla lailla ihmistä.

Rämö tulee ensi kaudella helpottamaan Miikan mahdollista jäähyväiskautta, ja sitten Ortio/Brossoit-kopla tappelee sitä seuraavalla kaudella kakkospaikasta.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Muuten, Tsekkiläisessä mediassa sanotaan, että Hudler hoitaa isänsä hautajaiset perjantaina, että ehtisi sunnuntain peliin hyvissä voimin. Flames ei ole tätä vahvistanut, mutta sen näemme sitten.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Irving ja Karlsson läpäisivät molemmat Waiverit. Toinen lähtee tänään farmiin. Oletettavasti myös Carson ja Byron läpäisivät, joten eivätköhän ole matkalla farmille.

Glencross ja Cammalleri saivat A:t nuttuunsa, ja kun Giordano ja Bouwmeester ovat vielä olemassa, meillä on neljä pikkukapua.

------

Kentät ovat pysyneet aikalailla samanlaisina harjoituksissa. Näyttää siis tältä:

Glencross-Tanguay-Iginla
Bärtschi-Backlund-Cammalleri
Horak-Stajan-Stempniak
Comeau-Jones-Jackman (Begin vuorottelee nelosessa)

Giordano-Bouwmeester
Butler-Wideman
Smith-Sarich
Brodie-McCarthy

Kun Cervenka ja Hudler ovat kehissä (Hudler todnäk.aikaisemmin), ko. kentät olisivat todnäk.muodossa:

Hudler-Cervenka-Stempniak
Comeau-Stajan/Jones-Jackman


Kolme hyökkäävää kenttää on siis ajatuksena. Tanguayn sentterikokeilu on asia mistä tullaan mahdollisesti vääntämään, samoin se että Smith tuntuu menevän Brodien edelle, syistä joita moni ei käsitä.
Beginin/McCarthyn läsnäolo vielä tässä vaiheessa myös hirvittää monia alkoholismin partaalle. Begin osaa leipoa aloituksia, mutta jos otetaan kaveri sopimukselle, toivon että pidetään vaan varamiehenä. McCarthya ei ymmärrä kukaan, paitsi ehkä Hartley, joten kai sillä joku ajatus on. Jos ei ole, mä vihaan sitä. Vihaan sitä ikuisesti vimmalla, josta ko.henkilö ei tule koskaan itse tietämään mitään.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
McCarthy on pelannut alkukaudella loistavasti AHL:ssä ja mun puolesta saa kyllä näyttää taitonsa, vaikka pahat muistot hänestä onkin TPS-visiitin myötä.

Optimistisena olin playoff-paikan suhteen pari viikkoa sitten, mutta kun tein tuossa ennustuksia ja tutkin muut joukkueet miltei perinpohjaisesti, totesin, että helvetin vaikeaa se tulee olemaan. Ykköstoiveena tietenkin itselläni on playoffit, mutta vetäkää pliis sitten ihan vituiksi ja olkaa jumboja, jos playoffeihin ei päästä. Se ysisija alkaa jo tympiä.

Toki hienoa, mikäli Hudler pystyy palaamaan jo sunnuntain avaukseen. Pelataan siitä kauden avausvoitto Hudlerin faijan muiston kunniaksi.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
TPS-visiitti jo mainittiin, ja muutenkin itseni on vaikea uskoa uusiin keväisiin melkein 32-vuotiaan jantterin kohdalla. No, Hartleyn kanssa vanha tuttu, saa nähdä. Olen mielelläni väärässä jokaisen kohdalla, jolta en odota yhtään mitään.

Karlsson ei ole treeneissä. Johtopäätöksiä voipi siitä mahdollisesti nyhtää.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
"Renaud Lavoie ‏@RenLavoieRDS
Leland Irving will be the backup goalie. #flames"

"Henrik Karlsson awaiting assignment....somewhere but not in the calgary net..."

Eli Kiprusoff - Irving on veskarikaksikko. Karlsson ei ole mikään menetys, Flamesin maalivahtitoiminta on pitkään ollut Kipperin harteilla ja näen Irvingin potentiaalisempana kakkosvahtina kuin Karlssonin, vaikka alkukausi onkin ollut Irvingillä vaikea. Onhan siellä AHL:ssä Brust ja Taylor myös nostettavana, mikäli Irving kusee täysin, johon en usko.

E: Winchesterilläkään ei ilmeisesti ollut asiaa NHL:ään asti.
 
Viimeksi muokattu:

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Karlssonin highlightit Flamesin ajalta voi laskea yhden käden sormin. Vaikka hän ei oikeastaan missään vaiheessa tehnyt suurempaa vaikutusta, niin kieltämättä on aika ikävää nähdä hänen lähtevän etsimään uutta nousua uralleen. Varsin myöhäisessä iässä alkanut NHL-ura voi joko saada uuden nosteen tai sitten hän heittää pyyhkeen kehään ja palaa Eurooppaan. Kolmas vaihtoehto voisi olla kiertävä kakkosmokke tyyliin McElhinney.
 
Suosikkijoukkue
Canucks
Onhan siellä AHL:ssä Brust ja Taylor myös nostettavana...
Eivätpä vaan ole Flamesin pelaajia ensinkään, joten eivät ole nostettavissa, elleivät saa sopimusta kouraan.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Jep. Pahoittelut tuosta lauseen muotoilusta, tuota Fasön juttua juuri meinasin, joten toinen sanavalinta olisi ollut paikallaan. Etenkin tämä Brust kiinnostaa itseäni, vaikka tietenkin Euroopassakin olisi Rämö. Hänet luultavasti otetaankin ensi kaudeksi rapakon toiselle puolen.

E: Beginille soppari, 1 vuosi ja 2-suuntainen diili, 525k$. Ihan jees diili, hyvä jos pärjäisi aloituksissa. Syvyyttä tuo lisää tuonne neloseen/farmi -väliin.
 
Viimeksi muokattu:

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
How, hihitin Giordano-mainokselle, koska olen ääliö.

Flames julkaisi 23 miehen rosterinsa, jolla lähdetään liikenteeseen. Löytyy virallisilta joukkueen sivuilta. Täysin sama kokoonpano millä tänään treenattiin, mutta ilman McCarthya, joka ei sopimusta saanut. Flames jatkaa kuitenkin neuvotteluja kaverin kanssa, että jotain suunnitelmia selvästi on. 13 hyökkääjää, 7 pakkia ja 2 veskaria, ja Hudlerille yksi paikka varattuna.

Cervenka menee maanantaina agenttinsa kanssa spesialistia katsomaan, ja Hudlerille annettu sururauha, että tulee kun tuntee olevansa valmis. Babchukin olkapää on vielä rikki, onneksi.

Beginin sopimus on halpa ja harmiton, ja sydäntä/taistelumieltä miehestä ei ole puuttunut ehkä ikinä. Alivoimalla varmasti kova jässikkä, saa nähdä miten häntä peluutetaan.

Ruvetaan pelaamaan, perkele. Tehdään yöllä leipiä ja huudetaan selällä!
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Ruvetaan pelaamaan, perkele. Tehdään yöllä leipiä ja huudetaan selällä!

Näin juuri.

Itse kasaisin avausmatsiin kokoonpanon tällaiseksi:

Glencross - Tanguay - Iginla
Bärtschi - Backlund - Cammalleri
Comeau - Stajan - Stempniak
Jones - Begin - Jackman

Bouwmeester - Giordano
Butler - Wideman
Sarich - Brodie

Kiprusoff
Irving
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Ihan hyvältä vaikuttaa tuo Uniquewnin kasaama mahdollinen avauskokoonpano. Vaikka Cervenka ja Hudler ovat poissa niin Flamesilla on mahdollisuudet kasata kolme maalintekoon pystyvää ketjua mikäli kaikki natsaa. Etenkin laituripuolella löytyy syvyyttä reilusti ja veikkaan, että kauden aikana joku laitahyökkääjistä voi olla mahdollista kauppatavaraa, mikäli joku hyvä sentteri päätyy markkinoille. Etenkin Backlundin ketju vaikuttaa todella potentiaaliselta tehoketjulta.

Toki ollaan totottu, että kauden aikana jokin menee pieleen, mutta pitää sitä edelleen uskoa, että tuo porukka pystyisi menemään playoffeihin, vaikka ovatkin pettäneet vuosi toisensa jälkeen.
 

shack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Flames
Nelonenkin vaikuttaa erittäin hyvältä omaan rooliinsa. Jackmanista diggasin jo ennen kuin mies pelasi flames nutussu. Äärimmäisen kovaa pelaava kaveri joka pitää omista huolta. Pystyy myös tekemään maaleja.

Sent from mobile.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ruotsi vs USA
  • 2.44
  • 4.40
  • 2.36
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös