Burgeri – keskustelua ympärivuotisesta herkusta

  • 3 433
  • 26

smugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Pidin maustetussa piimässä marinoitumassa n. 15h, jolloin jauho tarttuu tosi helposti. Eli:
1. Kanat piimään
2. Piimäiset kanat jauhoon
(Toistin tämän mutta ei ole pakko, eli:
3. Piimä
4. Jauho)

Paisto: paksupojaiseen kasariin öljyä niin paljon että kanat saa uppoamaan siihen kokonaan. 170-180 astetta ja paisto niin kauan kunnes kuorrutus on kauniin ruskea. Itsellä kesti joku seitsemisen minuuttia. Lepuutin ritilällä pienen kärkisuolan kanssa jotta loputkin öljyt valuivat pois. Kannattaa käännellä paiston aikana jottei tartu pannun pohjaan ja paistuu tasaisesti.
Aika sama prosessi kuin itselläni. Ja tosiaan kannattaa suosiolla pitää se lämpötila jopa lähellä 180 astetta. Tämä siis käyttäjälle jonka kuorrutus irtoaa. Ja tarpeeksi öljyä pannuun/kattilaan, että puhutaan jo oikeasti Uppopaistosta. Itselläni on kapeassa kattilassa yleensä noin puoli litraa öljyä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oi burgerit! Teen ja tykkään kyllä, kukapa ei. Muutamat viime vuodet olen hurahtanut täysin smashburgereihin. Kamadolla grillailen kesät ja talvet.
Sämpylänä aina briossi, joko Råsten tai Fazer. Tuplapihvi juustolla, pikkelöity punasipuli, dijon-majoneesi, maustekurkku ja ketsuppi.
Keep it simple!

Toinen ikisuosikki on savustetusta kasslerista tehty pulled pork- burgeri.
Näissä on kyllä visuaalisuus kunnossa ja eittämättä makukin. Nuo voisi olla jonkun ravintolan promokuvia. Toi smash-burger näyttää ihan uskomattoman hyvältä…
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös