Buffalo Sabres kaudelle 2002-2003

  • 1 724
  • 18

-Ajp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Buffalo Sabres & Newcastle United
Jees. Tänne vois laittaa sitten sabresien keskustelupalstan. Itse aloin vasta viime kauden puolessa välissä todelliseksi faniksi, mutta nyt on uudet kujeet ja uusi kausi tulossa. Olis hyvä kuulla teidän muiden ihmisten mielipiteitä joukkueen kokoonpanosta, luokkaantumistilanteesta, siirroista & huhuista, yms.? Minun mielestä ehkä joukkueen kysymysmerkki on maalivahtipeli. Meinaan onhan Biron yks huippumoge ;), mutta hänellä on liian iso taakka edessä. Noronen ois tukena, mut saas nähdä kui käy..
Satan on liigan hyökkääjäeliittiä. Pistepörssissä veikkaan hänelle kärkipaikkaa (yllätyksiä voi tapahtua esim. Iginla!)

Buffalo Sabres voittaa Stanley Cupin 02-03 :rolleyes:
Jees...Palaillaan asiaan..
 

esakunttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stars, Bleg & Chelsea
Maalivahdit

Minun mielestäni Sabresilla on pullat erittäin hyvin uunissa tuolla mv osastolla, nimittäin Biron on liigan huippuja ja vielä nuorikin.
Norosesta odotetaan huippumaalivahtia parin kolmen vuoden sisällä ja on vielä Ryan Miller, joka myös on erittäin lupaava kaveri joten en sanoisi että mv- peli on minkäänlainen heikkous.
 

-Ajp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Buffalo Sabres & Newcastle United
Jees

No juu onhan se niinkin, ei maalivahtipeli sillai ongelma ole vaan ajattelin että kuinka he pärjäävät. Sitäpaitsi oletan että Biron haastaa muiden joukkueiden kovat veskarit ensikaudella :).

Sitten puolustajista. Zhitnik mun mielestä ei tehny kai ku muutama maalia viime kaudella, mutta silti luottoa löytyy ja tarvittavaa kovuutta. Tämä Brian Campbell säväytti otteillaan että hän ois tulevaisuudessa jotain. Mitä mieltä ootte hänestä? Jay McKee on yks nyrkkisankareista ehdottomasti. fyysinen & liikkuva puolustaja!

En ole tietonen kesän hankinnoista, onko tietoa?. Rob Ray jatkaa. Chris Gratton jatkaa, jne..

Peukut pystyssä enskaudelle!
 

-Ajp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Buffalo Sabres & Newcastle United
Jees

Niin juu onhan se totta. Ei tod. ole ongelma, mutta mietin että kuinka sabresien maalivahdit pärjäävät ensikaudella. Ryan Miller ei kai o vielä pelannu peliäkään muistaakseni..

Puolustajat?
Zhitnik ei kai tehny ku muutaman maalin viime kaudella, mutta hyvä puolustaja on. Jay McKee on yks parhaista liikkuvista & fyysisistä nuorista puolustajista! Tämä Brian Campbell säväytti otteillaan niin mun mielestä hän on tulevaisuudessa jotain! Mitä mieltä ootte Campbellistä?

ps. onko tietoa sabresien hankinnoista kesän aikana? Jatkosopimuksia on ainoastaan muutama...
Peukut pystyssä enskaudelle!
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Jay McKee on yks nyrkkisankareista ehdottomasti. fyysinen & liikkuva puolustaja!


heh. Aika hyvä :D Jay McKeestä ei nyrkkisankaria saa tekemälläkään. Kyllä mies tarvittaessa hanskat pudottaa mutta ei ole mitenkään kovimpia poikia. Kyllä Buffalon nyrkkipuolen vastuu on myös ens kaudella Eric Boultonin ja Rob Rayn käsissä. Tämä on todennäköisesti Rayn viimeinen vuosi joten Buoltonia tullaan ajamaan sisään vielä enemmän kuin viime kaudella. Boulton/Ray muodostavat erittäin viihdyttävät neloskentän tulevalla kaudella :)
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Veskarit jne

Aika tarkkaan tuli seurattua Buffalon esityksia viimeiset 5 vuotta kun asuimme naapurikaupungissa Rochesterissa ja taytyy todeta ensinnakin etta tama Rigasin "valuuttakriisi" ja sita seurannut NHL seuran toimintojen haltuunotto ovat kylla haitanneet kauteen valmistautumista ja pelaajahankintoja. Toivottavasti homma lahtee nousuun kun uusi omistajataho viimein astuu ruoriin.

Veskaripuolella asiat ovat aivan hyvin. Biron on kelvollinen NHL maalivahti ja motivoitunut Noronen tulee taistelemaan peliajasta jopa aivan tasapaisesti Bironin kanssa ja omaa hyvat mahdollisuudet nousta ykkoseksikin. Tyytyvaiselta kuullosti myos heidan mv-valmentajansa Jim Corsi kun viimeksi keskustelin hanen kanssaan asiasta.

Vaikea kausi tulee joka tapauksessa ja veskarit tulevat olemaan todella tyollistettyja.

Jukka
 

-Ajp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Buffalo Sabres & Newcastle United
Kommentti

Kuka olis tulossa omistajax? Ei o tietoa.. minkä takia tulee uusi?

Ai niin juu se, Boulton on se kyl kova kans. Eipä tullu mieleen ekax. Kovin jätkä tässä jengissä.

Jim Corsi? Onx se kauanki ollu organisaatiossa?
Lindy Ruffin tiedän :)... mut muista ei o tietoo...:confused:
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Rigasin "imperiumi" (telekommunikaatio yritys) jai kiinni laittomuuksista ja kirjanpitovirheista (tahallisista) joten koko homma heijastui sabresiin myos. Rigashan oli ostanut seuran joku vuosi sitten Knoxien suvulta. Yritys oli myos lainannut isoja summia rahaa Sabresille. Nyt kun tama kupla puhkesi Rigas joutui syrjaan yrityksestaan seka Sabresista. NHL pyorittaa seuraa parhaillaan ja uutta omistajaa haetaan. Nayttaa silta etta paikallinen liikemiesporukka on johtava kandidaatti. Sita vetaa kaveri joka mm omistaa Buffalo Destroyers sisahallifudisjengin.

Jim Corsi on ollut jo useamman vuoden Buffalon palkkalistoilla. Asustaa edelleen Montrealissa josta matkustaa Buffaloon ja Rochesteriin tarpeen mukaan.

Jim tuli Mitch Kornin tilalle kun Mitch siirtyi Nashvilleen mv-valmentajaksi.

Jukka
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Lisatietoa

Tassa vahan tarkempaa tietoa taustasta ja omistuspohjan ongelmista:

August 23, 2002


BUFFALO, N.Y. (AP) -- Two competing ownership groups joined forces Friday in a bid to buy the Buffalo Sabres, bolstering prospects for long-term stability of the financially troubled franchise.

Frank DuRoss, a Utica-based businessman, announced he is merging his efforts with a group headed by Sherry Bassin and Alan Maislin. The next step will be to formally submit a purchase offer to the NHL, which DuRoss expects will take place before the Sabres open training camp on Sept. 13.

``I think it's a significant step that we've merged these groups,'' DuRoss said, during a news conference held in front of HSBC Arena.

By making his merger announcement public, DuRoss hoped the news would help relieve fan fears regarding the franchise's future.

``We understand the fans' trepidation up until now,'' said DuRoss, referring to lagging season ticket sales. ``I believe the fans are probably waiting for a formal proposal and a legitimate group to materialize. And I'm here to tell them that it has materialized.''

Bassin did not return messages left for him by The Associated Press.

The Sabres' status has been in limbo since the NHL took control of the franchise in June as a result of John Rigas' financial troubles. Rigas, accused of stealing hundreds of millions of dollars from the Adelphia cable television company that he founded, remains the Sabres' owner in name only.

Two other prospective ownership groups have emerged. One is headed by Buffalo businessman Mark Hamister, owner of the Arena Football League Buffalo Destroyers, the other led by Rochester billionaire and New York gubernatorial candidate B. Thomas Golisano.

Neither group has yet submitted a bid for the Sabres.

The DuRoss-Bassin merger is considered the most significant step yet in securing the Sabres' future. The move brings together two parties that have both experience in sports management and the anticipated financial resources to afford the sale price, expected to be between $80 million and $100 million.

Bassin, who has 30 years' experience as a hockey executive, owns the Ontario Hockey League's Erie Otters, while Maislin is a multimillionaire whose family operates a major trucking firm near Montreal.

DuRoss owns the American Hockey League's Providence Bruins and brings with him significant NHL ties.

The NHL, which has set no deadline for selling the team, is expected to extensively review any bids for the Sabres before making a recommendation to its board of governors for approval. It's unclear how the team sale would affect the Sabres' $157 million debt to Adelphia.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuo Jim Corsihan kävi Hakametsässäkin katsomassa Norttia vielä silloin kun Nortti pelasi Tapparassa ennen jenkkeihin lähtöä. Olen kyllä samaa mieltä Jukka Ropposen kanssa siitä että Sabresille on tulossa vaikea kausi. Puolustus ja hyökkäys eivät vakuuta paperilla.
 

Gambler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Jos ei muuta, niin Sabresseilla on NHL:n paras selostaja, Rick Jeanneret. NHL Power Weekissä tulee vähän väliä kuultua äijän hysteerisiä huutoja. Jeanneretistä tuli suuri kuuluisuus 1993 playoffsien jälkeen legendaarisen "May Day! May Day!" - huudon jälkeen; Brad May latasi repun kireäksi.

Rick Jeanneretin karjunnan eliittiä (Quicktime):

http://www.sabreshistory.com/av/barnes.wav
http://www.sabreshistory.com/av/mayday.wav
http://www.sabreshistory.com/av/wowie.wav
http://www.sabreshistory.com/av/lala.wav
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Buffalon maalivahtitilanne senkuin paranee.

Ryan Miller on tehnyt 2-vuotisen pahvin joukkueen kanssa. Mies pelailee varmaan vielä ens kauden kokonaan farmin puolella. Mut seuraavalla kaudella tulee kyllä olemaan kova taistelu buffalon maalivahtipaikoista. Joku varmasti treidataan pois.

http://espn.go.com/nhl/news/2002/0826/1422848.html

Rehellisesti voisi sanoa että buffalon organisaation maalivahtitilanne on parhaita NHL:ssä tällä hetkellä..
 

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Viestin lähetti Gambler
Jos ei muuta, niin Sabresseilla on NHL:n paras selostaja, Rick Jeanneret. NHL Power Weekissä tulee vähän väliä kuultua äijän hysteerisiä huutoja. Jeanneretistä tuli suuri kuuluisuus 1993 playoffsien jälkeen legendaarisen "May Day! May Day!" - huudon jälkeen; Brad May latasi repun kireäksi.


Toi on muuten ihan legenda, täytyy myöntää.:cool:
 

Gambler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
viestin lähetti Parker27
Buffalon maalivahtitilanne senkuin paranee.

Ryan Miller on tehnyt 2-vuotisen pahvin joukkueen kanssa. Mies pelailee varmaan vielä ens kauden kokonaan farmin puolella. Mut seuraavalla kaudella tulee kyllä olemaan kova taistelu buffalon maalivahtipaikoista. Joku varmasti treidataan pois.

http://espn.go.com/nhl/news/2002/0826/1422848.html

Rehellisesti voisi sanoa että buffalon organisaation maalivahtitilanne on parhaita NHL:ssä tällä hetkellä..

Jaahas, ja minua sitten syytellän "ESPN -shittisivujen" lukemisesta, enpä taida ollakaan ainoa, hehheh. Ottakaa huomioon, että ESPN omistaa ABC:n ym. ja lähettää Stanley Cup-finaalit, joita seurataan ympäri maapalloa ESPN:n välityksellä. ESPN.com tietää NHL-shitistä siis kumminkin aika paljon, eh?
 

-Ajp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Buffalo Sabres & Newcastle United
Viestin lähetti TM

Eivät vai vakuuta papereilla? Varo vähän mitä sanot.
Meinaan Buffalolla on materiaalia! Se on enemmänkin käytännön
puolella, mistä ratkaisut haetaan. Henkinen puoli, jne.

Ei pidä ali-arvioida!
Sitäpaitsi uskallan veikata rohkeasti Miroslav Satania pistepörssi ykköseksi! Verraten esim. mitä Iginla teki edelliskaudella. Kaikki on mahdollista. Miksi Buffalo oli tässä hiljattaen sitten Stanley-Cup finaaleissakin Dallasia vastaan? Ja tiukasti pani hanttiinkin!
Kokemus sekin.
 

Punasiipi91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Buffalo rämpii

Buffalon tämän ja edelliskauden rämpimiseen löytyy vain yksi syy: Dominik Hasek

Buffalo oli aikoinaan täysin Dominik Hasekin varassa. Nimittäin kaudet 1993-2001 Buffalo oli 8 kertaa mukana playoffeissa vain kerran Buffalo oli ulkona. Kun katsoo viime vuoden ja tämän vuoden kokoonpanoja ja vertaa niitä kausiin 93-01 niin näkee että eroja ei juurikaan ole.

Puolustus: Lähes sama peräpää joukkueella on ollut jo kaudesta 1997 jolloin mukana olivat Zhitnik, Mckee, Woolley ja Smehlik. Smehlik lähti täksi kaudeksi Atlantaan ja James Patrick joka tuli kaudeksi 1998 päätti jatkaa vielä 1 kauden Buffalossa. Myös Rhett Warrener on tuttu kaveri Buffalo faneille useamman vuoden ajan. Lisäksi vuonna 98 varattu Dmitri Kalinin on ottanut yhden pakki paikan kaudesta 2000 lähtien.

Buffalo on lisäksi ollut erittäin tunnollisesti puolustava joukkue ja alivoima pelaaminenkin on/oli usein kärkitasoa. Nyt herääkin kysymys miksi Buffalo päästää paljon maaleja ja häviää pelejä? vaikka puolustus on ollut sama melkein 5 vuotta? Vastaus: Dominik Hasek.

On totta että Buffalon organisaatiossa on lupaavia maalivahteja kuten Biron, Noronen ja Miller. Mutta Martin Biron on ollut lupaava maalivahti jo vuodesta 1995 jolloin Buffalo varasi hänet ja mies on kuulunut Buffalon joukkueeseen enemmän tai vähemmän jo kaudesta 1996. Ja vaikeahan Hasek oli syrjäyttää sen sai tietää aikoinaan Ketterer, Shields, Trefilov, Fuhr ja kumppanit mutta itse olisin odottanut Bironilta vähän enemmän koska mies ei ole enään mikään rookie. Tiedän että Biron ei ole Hasek ja tosin päin mutta jokin mielestäni Bironilta puuttuu koska mies ei ole vieläkään noussut omalle tasolleen. Toki aikaa on vielä reilusti mutta ei hän ole dominoinut pelejä samalla tavalla kuin Hasek.

Entäs Noronen? Käsi sydänmelle kuka uskoo Norosen olevan Sabresin ykkösmaalivahti joskus? Itse siihen en usko. Mika on saanut jo vähät näyttöpaikkansa mutta hän ei ole niitä käyttänyt ja takana hengittää todella lupaava Ryan Miller. josta uskon tulevan jopa parempi kuin Martin Biron. Jokuhan on pakko kaupata ja se on joko Biron tai Noronen.

Hyökkäys:Joukkueessa on ollut LaFontaine, Mogilny, Peca, Gilmour, Hawerchuk, Satan, Andreychuk Afinogenov. Mutta karu totuus on se että kukaan näistä tähdistä ei ollut parhaimmillaan Buffalossa Hasekin aikana. LaFontaine kärsi loukkaantumista, Mogilny myyntiin muutaman hyvän kauden jälkeen Vancouveriin, Peca istui kauden sivussa, Gilmour oli puolustava hyökkääjä ja ei saanut aina edes peliaikaa yv:llä, Satanista tuli todellinen tähti kun Hasek oli jo lähtenyt, Andreychuk oli jo väsynyt kun tuli takaisin Sabressiin kaudeksi 2000 ja Afinogenov oli vasta poikanen Hasekin aikana.

Eli yhteenveto Buffalolla oli Hasekin aikana keskitasoinen puolustus aivan kuten nytkin. Hyökkäys muutamaa tähteä lukuun ottamatta todella surkea. Välillä tuntui että maalia ei saada 1000 euron paikastakaan ja usein Hasekin loistaessa Buffalon voittoon riitti vain 1,2 tai 3 maalia.

Jukalle kysymyksiä:

Muistanko oikein että Markus Kettererin aikoina hänen kanssaan Rochesterissa peliajasta kilpaili ainakin Steve Shields, Eric Raymond ja Billy Horn ja ketkä muut? Muistatko?

Ja onko sinulle sen aikainen valmentaja John Van Boxmeer tuttu joka oli aika kova läksyttäjä ja pelaajien nöyryyttäjä.

Ja olenko väärässä jos väittäisin että Olaf Kölzig on ollut Rochesterissa 1 maalivahti joskus kun itse en muista? Jostakin itsellä semmoinen muistikuva.
 

Punasiipi91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
HASEK

Buffalon tämän ja edelliskauden rämpimiseen löytyy vain yksi syy: Dominik Hasek

Buffalo oli aikoinaan täysin Dominik Hasekin varassa. Nimittäin kaudet 1993-2001 Buffalo oli 8 kertaa mukana playoffeissa vain kerran Buffalo oli ulkona. Kun katsoo viime vuoden ja tämän vuoden kokoonpanoja ja vertaa niitä kausiin 93-01 niin näkee että eroja ei juurikaan ole.

Puolustus

Lähes sama peräpää joukkueella on ollut jo kaudesta 1997 jolloin mukana olivat Zhitnik, Mckee, Woolley ja Smehlik. Smehlik lähti täksi kaudeksi Atlantaan ja James Patrick joka tuli kaudeksi 1998 päätti jatkaa vielä 1 kauden Buffalossa. Myös Rhett Warrener on tuttu kaveri Buffalo faneille useamman vuoden ajan. Lisäksi vuonna 98 varattu Dmitri Kalinin on ottanut yhden pakki paikan kaudesta 2000 lähtien.

Buffalo on lisäksi ollut erittäin tunnollisesti puolustava taisteleva joukkue ja alivoima pelaaminenkin on/oli usein kärkitasoa. Mutta usein joukkueen taitotaso ei kulje käsi kädessä joukkueen taistelun kanssa. Nyt herääkin kysymys miksi Buffalo päästää paljon maaleja ja häviää pelejä? vaikka puolustus on ollut sama melkein 5 vuotta? Vastaus: Dominik Hasek.

On totta että Buffalon organisaatiossa on lupaavia maalivahteja kuten Biron, Noronen ja Miller. Mutta Martin Biron on ollut lupaava maalivahti jo vuodesta 1995 jolloin Buffalo varasi hänet ja mies on kuulunut Buffalon joukkueeseen enemmän tai vähemmän jo kaudesta 1996. Ja vaikeahan Hasek oli syrjäyttää sen sai tietää aikoinaan mm. Ketterer, Shields, Trefilov, Fuhr, Roloson ja kumppanit mutta itse olisin odottanut Bironilta vähän enemmän koska mies ei ole enään mikään rookie. Tiedän että Biron ei ole Hasek ja tosin päin mutta jokin mielestäni Bironilta puuttuu koska mies ei ole vieläkään noussut sille tasolle että Buffalo olisi takaisin playoffeissa. Toki aikaa on vielä reilusti mutta ei hän ole dominoinut pelejä samalla tavalla kuin Hasek.

Entäs Noronen? Käsi sydämelle kuka uskoo Norosen olevan Sabresin ykkösmaalivahti joskus? Itse siihen en usko. Mika on saanut jo vähät näyttöpaikkansa mutta hän ei ole niitä mielestäni käyttänyt ja takana hengittää todella lupaava Ryan Miller. josta uskon tulevan jopa parempi kuin Martin Biron. Jokuhan on pakko kaupata ja se on joko Biron tai Noronen.

Hyökkäys

Joukkueessa on ollut mm. LaFontaine, Mogilny, Peca, Gilmour, Hawerchuk, Satan, Andreychuk Afinogenov. Mutta karu totuus on se että kukaan näistä tähdistä ei ollut parhaimmillaan Buffalossa Hasekin aikana. LaFontaine kärsi loukkaantumista, Mogilny myyntiin muutaman hyvän kauden jälkeen Vancouveriin, Peca istui kauden sivussa, Gilmour oli puolustava hyökkääjä ja ei saanut aina edes peliaikaa yv:llä, Satanista tuli todellinen tähti kun Hasek oli jo lähtenyt, Andreychuk oli jo väsynyt kun tuli takaisin Sabressiin kaudeksi 2000 ja Afinogenov oli vasta poikanen Hasekin aikana.

Eli yhteenveto Buffalolla oli Hasekin aikana keskitasoinen puolustus aivan kuten nytkin. Hyökkäys muutamaa tähteä lukuun ottamatta todella surkea. Välillä tuntui että maalia ei saada 1000 euron paikastakaan ja usein Hasekin loistaessa Buffalon voittoon riitti vain 1,2 tai 3 maalia.

Jukalle kysymyksiä:

Muistanko oikein että Markus Kettererin aikoina hänen kanssaan Rochesterissa peliajasta kilpaili ainakin Steve Shields, Eric Raymond ja Billy Horn ja ketkä muut? Muistatko?

Ja onko sinulle sen aikainen valmentaja John Van Boxmeer tuttu joka oli aika kova läksyttäjä ja pelaajien nöyryyttäjä.

Ja olenko väärässä jos väittäisin että Olaf Kölzig on ollut Rochesterissa 1 tai 2 maalivahti joskus 90 luvulla kun itse en muista? Jostakin itsellä semmoinen muistikuva.
 

Punasiipi91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Arvosanoja takkuisesta alkukaudesta (4-10)

Maalivahdit: arvosana 6

Martin Biron: ei ole pystynyt viime kauden hienoihin otteisiin ja vaikka laukauksia satelee todella paljon niin silti miehen tilastot tältä kaudelta eivät ole ykkösmaalivahdin oikeuttavaa tasoa. Karkea pettymys Norosen tavoin. 6 1/2

Mika Noronen: pelannut 5 matsia ja vielä ilman voittoa. Vaikka tilastot paremman kuin Millerilla ollut hirveä pettymys ja siksi ei ole saanut enempää pelejä. Viime kausi meni paremmin. 5 1/2

Ryan Miller: kävi torjumassa 2 ottelua josta voitti toisen ja hävisi toisen. Vaikka näiden otteluiden torjunta % oli 82,6 ja maaleja meni keskimäärin 4 per ottelu niin siitä huolimatta kuuluu Buffalon tulevaisuuden suunnitelmiin vahvasti. 6

Pakit: arvosana 7

Alexei Zhitnik: 0+5 joukkueen ykköspakilta! mutta toisaalta tehotilastossa on +4 joka on Buffalon nykytilanteessa ihan mukava saldo. Vaikka ei ole mikään maalin tekijä niin saisi verkko heilua useammin. Pelaa 25 min/ottelu luulisi siinä ajassa tulevan säkä pisteitäkin. Ankara pettymys. 6-

James Patrick: Vanha herra noussut tilastojen valossa Buffaloin 1 pakiksi tehden saldon 1+6.
Toistaiseksi ihan mukiinmenevää esitystä vaikka ei vauhti oikein enään riitä. 7 1/2

Dmitri Kalinin: Buffalon tulevaisuuden 1-2 pakki tehnyt saldon 3+3. pahimmin pakkasella pakeista –6. Saa silti vastuuta yli 20 min/ottelu. ura vasta alussa 7+

Jay Mckee: Ei pettänyt mutta ei loistanut. Antaa muiden tehdä ne maalit itse hoitaa puolustamisen mukisematta. Tärkeä joukkueelle. 7+

Henrik Tallinder: 2 kautta sitten tepsissä. Nyt raivannut tiensä Buffalon pelaaviin pakkeihin. Ollut todella pirteä rookieksi. 1+4 ja +4 on tulokas pakille mukava saldo nyky Buffalossa. 7

Brian Campbell: ei samaa loistoa kuin Tallinderilla ja Kalinilla mutta aikaa on kehittyä Buffalon TOP 3 pakiksi. 7-

Rhett Warrener: Kovaotteinen peruspakki joka saa vastuuta jäähyherkkyydestään huolimatta 19 min per ottelu 7

Hyökkääjät: 8-

Miroslav Satan: Vaisun alun jälkeen palannut piste per ottelu tahtiin. Tällä hetkellä joukkueen paras hyökkääjä niin kentällä kuin pistepörssissä. Teki hattutempunkin vähän aika sitten. Eniten vastuuta ja peliaikaa hyökkääjistä 21 min. 9-

Chris Gratton: Oli alkupelien paras pistemies Buffalossa keikkui myös hetken alkukaudesta pistepörssin kärkisijoilla. Paras kauden alku pisteiden valossa pitkään aikaan. Ollut suurin yllättäjä toistaiseksi. Nousemassa Power hyökkääjien eliittiin. Todella hanakka laukoja. 9

Jochen Hecht: Mieheltä irtosi melkein korva! Ollut hyvä hankinta ja tehnyt myös pisteitä mukavasti 5+10 saldolla. Saksalainen ollut pirteä yllätys. 8+

Stuuuuuuuuuuuuu Barnes: On ollut yllättävän vaisu pistetä ei ole tullut ollenkaan samaan tahtiin kuin viime kausina. Ollut yksi suurista pettymyksistä tällä kaudella. Parantaa otteitaan ja pistepussiaan varmasti kauden edetessä. Tärkeimpiä pelaajia jäällä ja pukukopissa. 7

Curtis Brown: Teki Satanin tavoin 3 maalia vähän aikaa sitten. Ollut Buffalossa jo pitkään. Ei hattutempusta huolimatta loista mutta ei myöskään petä. Hyvä kahden suunnan pelaaja. Aliarvostettu mukava kaveri. 8-

JP Dumont: Paha paha pettymys. pari viime kautta ottanut suuria harppauksia eteenpäin, Nyt ottanut kaksi taaksepäin. JP missä pisteet ja ennen kaikkea maalit? 6 1/2

Eric Boulton: ei tee pisteitä mutta tappelee. Tuiki tärkeä joukkueelle varsinkin nyt kun Ray on hiipumassa. Jos koko joukkueella olisi samanlainen taistelutahto kuin Boultonilla olisi Buffalo viivan yläpuolella. Omalla tyylillään pelannut itsensä yhdeksi harva lukuisen yleisön suosikeiksi. Ei saa kuitenkaan peliaikaa 5 minuuttia enempää. 7 1/2

Rob Ray: Tärkeä pukukoppi pelaaja Buffalossa. Oikea Buffalo ikoni. Valitettavasti alkaa hiipua. Viimeinen kausi Buffalossa? Silti suosittu. 6 1/2

Adam Mair: Ei hankittu pisteitä tekemään. Jäähyjä jo 75 min ja eikö se kerro miehen roolista. 7

Taylor Pyatt: Vaisun viime kauden jälkeen pelannut yllättävän hyvin. pisteitä tullut mukavasti. lunastamassa lupauksia. Jos JP mennyt pari askelta taaksepäin Taylor on taas mennyt roimasti eteenpäin. Peliaikaa saisi tulla enemmän. 8 1/2

Vaclav Varada: Pelannut monien joukkuetovereidensa tapaan tasapaksun alkukauden. ei pettymys mutta ei ole myöskään yllättänyt positiivisesti. 7+

Tim Connolly: Jos viime kaudella 45 pistettä tehnyt pelaaja on tehnyt 27 pelissä 4+4 jossakin on vika? Moni voisi sanoa että hei mieshän on puolustava hyökkääjä! Mutta kun katsoo +/- tilastoa niin ei sekään vakuuta –11 Kauden suurin pettymys! Silti Dumontin ja Pyattin kanssa Buffalon tulevaisuuden pelaajia. 5-

Ales Kotalik: Oli tulossa hifkiin muutama kausi sitten mutta onneksi ei tullut! Buffalon tulevaisuuden pelaaja ilman muuta. Taitava mutta hieman pehmeä. 6 1/2

Maxim Afinogenov: Koko alku kauden sivussa loukkaantumisen takia. Sai kiekon päähänsä harjoituksissa. Koko ura pilalla?

Valmentaja: 6-

Lindy Ruff: Miehen olisi pitänyt saada potkut jo viime kauden päätteeksi. Ollut liian kauan Buffalossa ei yksinkertaisesti mitään uutta annettavaa. 6-
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös