Buffalo Sabres 2011-2012

  • 136 235
  • 293

miski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Eihän tässä tahdo pysyä enää mukana näiden ostosten kanssa. Regehr saatiin lähes ilmaiseksi. Ehrhoffin kanssa tehtiin myös hyvä diili. Leino maksoi sitten sen 1 milj. liikaa. Tämmöisenä hulluna päivänä se ei tosin ihme olekaan. Edelleen sentteriä joukkue kaipaa ja se tullee treidien kautta. Sekeraa ja Boyesia veikkaan käytettävän vaihdossa. Pitkästä aikaa värikäs kesän aika Sabresilla.
 
Leinoa kaavaillaan sentteriksi. Pelasi kyllä paljon välillä myös tavallaan sentterinä tuossa HBL-kentässä. Otti alotuksiakin Brieren sijasta (lähes aina hyökkäyspäässä).
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Pitkästä aikaa värikäs kesän aika Sabresilla.

Nimenomaan. Tässä saa kämpän kuumuuden keskellä näppäillä f5:sta ja kirjoitella jatkoaikaan ihan selkä hiessä. Mukavaa, että kerrankin näin.

Leinoa kaavaillaan sentteriksi. Pelasi kyllä paljon välillä myös tavallaan sentterinä tuossa HBL-kentässä. Otti alotuksiakin Brieren sijasta (lähes aina hyökkäyspäässä).

Itse en tälle ajatukselle syty.

Veikkaan, että sentteriä tosiaan haetaan nyt treidin kautta, jossa tykinruokana voisi käyttää laituriosastoamme. Plus tietenkin Sekeraa.

Toinen vaihtoehto olisi asettaa Tyler Ennis keskushyökkääjäksi, sillä tuota paikkaa hän pelasi aina varaukseensa asti. Saattoi jopa pelata farmissakin sentterinä(?). Kyllä ne pienemmätkin miehet pärjäävät keskellä. Katsokaa vaikka Daniel Briereä.
 
Itse en tälle ajatukselle syty.

Veikkaan, että sentteriä tosiaan haetaan nyt treidin kautta, jossa tykinruokana voisi käyttää laituriosastoamme. Plus tietenkin Sekeraa.
Sen, kun veikkaat.

Just got back from the Sabres' news conference about Ville Leino. Some info:

*The Sabres envision Leino as a center on their team. Although he played left wing for the Flyers, he was a center for his life before that.

*The signing is the last big-name deal for the Sabres, who are now in the 10 percent summertime bonus of the salary cap.

*The Sabres feel the 27-year-old is just reaching his prime and has a lot of upside still. They're not sure if he's a first-line center, but they are willing to find out.

*Leino has a knack for holding on to the puck, which coach Lindy Ruff benefits a team that has its defensemen join the rush.

---John Vogl
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Sen, kun veikkaat.

Huomasin tuon juuri kun olin postannut viestin tänne. No, ratkaisu ei ole minun mieleeni, mutta annetaan Leinon näyttää, mihin hän tuolla paikalla pystyy. Hän kuitenkin voitti aloituksia viime kaudella todella hyvällä prosentilla, ja on muutenkin tyyliltään enemmän set-up -pelaaja, joten ehkä tuo voisi toimiakin. Etenkin tuo alin lause noista neljästä kuulostaa erittäin hyvältä.

HFBoardsilta löytyi erittin hyvä tiivistys Sabresin tilanteesta:

Koodi:
Regehr replaces Butler
Ehrhoff replaces Montador
Leino replaces Connolly
Plus full season of Roy and Boyes

Kyllähän tuo näyttää todella mainiolta. Nyt on myös varaa tehdä kauppoja myöhemmin laiturien avulla, mikäli sentteripula iskee jälleen.

Beneway. Olishan tuo kaavailemasi B.Richards > Flyers > Briere > Sabres melkoinen jytky. :)

Kyllä todellakin. Siinä kalpenisi Soinin Timppakin tuon vierellä.

Mutta kyse on kuitenkin pelkästä fantasioinnista, eikä näin ole varmasti tapahtumassa.
 

miski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Vai että Leinoa kaavaillaan sentteriksi. Periaatteessa tuo voisi toimiakin. Sitten sitä kaavailemaani sentteriä ei enää etsitä. Nyt kun heivataan Kotalik ja Morrisonn yli laidan, niin saadaan vielä tehtyä sopimukset Gragnanille, Sekeralle, Weberille ja Enrothille. Eiköhän joukkue ole sitten siinä, ehkä...
 
Jotain ihme Briere-huhuiluakin kuultu. Tosin voi olla ihan tuulesta temmattua/toiveajattelua, mutta kyllähän tuo rosteri kovalta näyttäisi.

Jos ajatellaan juuri tuo skenaario, että Flyers hankkisi Richardsin ja kauppaisi Brieren. Sabres voisi sitten antaa jonkin sortin lupaavamman kaverin siihen vastineeksi. Vaikkapa Ennis+Boyes/Kotalik -> Briere+bottom6 kaveri

Leino-Briere-Stafford
Vanek-Roy-Pominville
Gerbe-Hecht-Boyes/Kotalik
Kaleta-Gaustad-"Nodl"

Ehrhoff-Myers
Leopold-Regehr
Weber-Sekera

Miller
Ehnroth

Kyllähän tuo näyttäisi jo contenderilta.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vai Leino siirtyi Buffaloon. Veikkaanpa, että siirto oli erittäin hyvä Buffalon kannalta. Uskon Leinon nakuttavan piste per ottelu kun päässeen ykkösketjuun. Sentteri taitaa Villestä tulla ja minä kyllä näen sen ihan toimivalta jutulta.

Tuleepa ensi kaudella seurattua Buffalon otteita ihan eri tavalla.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Osui silmään eräs postaus Boardseilta:

The only thing I'm disappointed about today is that they (Sabres) didn't even get to talk with Richards. Not blaming Regier at all, if Richards' camp made it clear they had no or very little chance, but I seriously thought they had a shot at him.

Tuliko tästä juttua jossain vaiheessa TSN:llä, eli menikö minulta jotain ohi. Kovasti lähetyksessä kerrottiin Richards-casen vaiheista, ja ainakin tuolla puhuttiin Leafsin - ja muistaakseni myös Kingsin - tehneen jonkinlaisen face-to-face mallisen esitelmän tarjouksesta Richardsille. Flames taas soitti ja teki tarjouksensa siis puhelimitse. Sabresista olin kuulevinani jossain vaiheessa, että Pegula paikanpäällä jossain oli kärkyllä, mutta oliko tosiaan noin, että Richards sanoi jo hyvissä ajoin "ei kiitos"?
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Sabresista olin kuulevinani jossain vaiheessa, että Pegula paikanpäällä jossain oli kärkyllä, mutta oliko tosiaan noin, että Richards sanoi jo hyvissä ajoin "ei kiitos"?

Näin minäkin olin ymmärtävinäni, että kyllä Richardsin kanssa keskusteluja käytiin. Se että päästiinkö tarjoukseen asti, on eri asia.


Jos ajatellaan juuri tuo skenaario, että Flyers hankkisi Richardsin ja kauppaisi Brieren. Sabres voisi sitten antaa jonkin sortin lupaavamman kaverin siihen vastineeksi. Vaikkapa Ennis+Boyes/Kotalik -> Briere+bottom6 kaveri

Ennisin kauppaaminen olisi Sabresin johdolta suoraan sanottuna idiotisimia, vauhtisokeutta tai millä nimellä sitä haluaa kutsuakin.
Tosin, Sabresin cap näyttää tällä hetkellä 63 miljoonaa ja signata pitäisi ainakin vielä Weber, Gragnani ja Enroth. Joten jotain liikkeitä on odotettavissa.

Ensimmäisenä kauppatavarana lienee Boyes ja Morrisonn. Sen jälkeen Vanek, Gaustad, Hecht jne.

EDIT: Kotalikilla on NTC, joten hänen kohdallaan kyseeseen tulee varmaan sitten sopimuksen ulososto.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Kyllä pisti hieman syömään, kun joutu töihin lähtemään iltapäivällä, ja jäi kaikki tämä dramatiikka väliin, ja sitten tuli luettua kaikki treidit läpikotaisin. Eiköhän sitten tuo Leino hypännyt silmille sieltä. Ajattelin aluksi, että mikä järki on lähteä hommaamaan jälleen laituria, mutta onko muka näin että Leino voisi pelata kakkosensentteriä? Periaatteessa jos siihen laittaisi Ennisin viilettämään laidalle ja vaikka Vanek/Pominvillen tykittelemään toiselta laidalta, olisi kakkosketju erittäin herkullinen.

On kyllä erittäin mukava nähdä kuinka aktiivisia ollaan oltu näiden vapaidenpelaajien kanssa, ja minkälaisia vonkaleita ollaan hommattu. Ja kun saatiin suomalaistakin väriä mukaan tähän touhuun, on Sabres saanut varmasti lisää huomiota täälläkin. Mukava myös nähdä, että nämä vanhemmatkin Sabres -fanit ovat heränneet horroksestaan, ettei täällä tarvitse itse kirjoitella.

McCormickinkin sopimus oli todella tervetullut, koska hän pelasi mainiosti viime kaudella, ja on hyvä palanen nelosketjuun. Hintakin oli ihan mukiinmenevä, ja samalla hieman pitempikin mitä kuvittelin.

Nyt sitten vain odottelemaan niitä muita jatkopahveja, sekä että ollaanko hommaamassa treideillä sitä kaivattua sentteriä, vai mennäänkö näillä mitä on.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Sentterin paikalle se Lindy Ruff sanoi istuttavansa Leinon. Videon lehdistötilaisuudesta, jossa nämä kommentit tuli, voi katsoa nhl.comista Sabresin osastolta. Eli Connollyn korvike se Leino on.


Ja unohtakaa nyt ne Brieret ja Richardsit. Leinon myötä ne junat meni jo.

Vanek - Roy - Pominville
Ennis - Leino - Stafford
Gerbe - Hecht - Boyes
Kaleta - Gaustad - McCormick
(Kotalik)

Regehr - Myers
Leopold - Ehrhoff
Gragnani - Weber
Morrisonn

Miller
Enroth

Sekera lihoiksi.
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Ehrhoff sen sijaan teki Canucksissa kahdella edelliskaudella 23 ja 28 pistettä (Sharksissa kolme kautta sitten 25 yv-pistettä), eikä näyttänyt olevan riipuvainen Sedinien pisteistä. Sedienien yv-pisteet kun paranivat peräti 15 molemmilla toissa kaudesta viime kauteen, niin Ehrhoffin muutos oli vain 5 pinnaa. Eli periaatteessa Sedinit olivat vain keskenään pirun paljon parempia ja muut ykkösyv-viisikon jäsenet pysyivät lähes samalla tasolla.
Kyllä kyllä, mutta Ehrhoff on puolustaja, joka kerää pisteensä ylivoimalla. Tasakentin hän on ollut melko vaatimaton pistemies tuollaiseksi hyökkääväksi pakiksi. Viime kaudella hän pelasi 40% vaihdoistaan Sedinien takana ja teki vähemmän tasakenttäpisteitä kuin Bieksa ja/tai Edler pelattuihin peleihin nähden (saman verran kuin vastustajan päällystakkimies Hamhuis). Toissa kaudella hän teki myös vähemmän tasakenttätehoja pelattuihin peleihin nähden kuin Edler ja/tai Bieksa.

Eikä tuossa mitään pahaa ole. Hyvät yv-pakit ovat myös tärkeitä ja Ehrhoff on hyvä ylivoimapakki. Kuinka hyvä yv-pakki Ehrhoff on kokonaisuutena, siitä en ole kuitenkaan ihan täysin vielä selvillä ja sitä tuo viestini loppuosa koski. Hän on pelannut nyt kolme viime kautta joukkueissa, jotka ovat olleet kerran NHL:n paras yv-joukkue (VAN 10-11), kerran NHL:n kolmanneksi paras yv-joukkue (SJ 08-09) ja kerran Läntisen konferenssin kolmanneksi paras yv-joukkue (VAN 09-10), joten tulivoimaa on löytynyt kiitettävästi viereltä (olkoonkin, että pisteitä Sedinit tekivät pitkälle myös kaksistaan).

Vancouverin osalta voi sanoa esimerkiksi sen, että Ehrhoffin tulo vaikutti pari kautta sitten Kevin Bieksan ylivoimaminuutteihin ja samalla merkittävästi myös yv-tehoihin. Vielä kaudella 2008-09 Bieksa oli ykkösylivoiman pelaaja, joka keräsi samaa tahtia yv-pisteitä kuin esimerkiksi paremmissa yv-joukkueissa pelanneet Chris Pronger Anaheimissa tai Kimmo Timonen Philadelphiassa. Ehrhoffin tulon jälkeen Bieksasta tuli kakkos-yv:n pelaaja, joka keräsi viime kaudella kolme yv-pistettä. Tuskin Bieksan kiekolliset taidot ovat tässä ajassa mihinkään kadonneet, mutta ympärillä olleet pelaajat muuttuivat aika paljon.

Mutta se siitä. Ei ole tarkoitus kritisoida Ehrhoffia pelaajana, sillä kuten sanottu, hän on hyvä ylivoimapelaaja, liikkuu hienosti ja tulee aivan varmasti auttamaan Buffaloa ylivoimilla. Lähinnä tarkoitus oli "ajatella ääneen" sitä, että on mielenkiintoista nähdä miten joukkueen vaihto tulee vaikuttamaan yv-tehoihin. Hän on päässyt pelaamaan kahdessa erinomaisessa yv-joukkueessa (varmasti nuo joukkueet ovat toki olleet myös Ehrhoffin ansiosta noin hyviä) aikaisemmin, joten on mielenkiintoista seurata ensi kaudella sitä, miten Buffalo muuttuu ylivoiman osalta ja vaikuttaako seuravaihto Ehrhoffin tehoihin (toki Sabres on muutenkin panostanut laatuun tässä tämän vuoden puolella).

Noin kokonaisuutena hienoja hankintoja Sabresilta tänä vuonna ja olen katsonut joukkueen suuntaa tyytyväisenä - "laajennuskaveri" on aina ollut yksi sympatiaseuroistani ja ennemmin näen Ehrhoffin Buffalossa Itäisessä konferenssissa kuin Läntisessä kiusaamassa Vancouveria.
 
Viimeksi muokattu:
Buffalo alkaa olla todella vahvan näköinen paperilla. Maalivahti on maailman eliittiä, puolustuksen top6-top7 on kovaa luokkaa sekin. Ja hyökkäyksessä löytyy hyvin roolitettuna tasapainoiset neljä ketjua. Tekisi mieleni sanoa, että se olisi nyt yhden Brad Richardsin päässä todella vakavasti otettavasta Stanley Cup contenderista. Richardsin hankinnan toteutumiseksi hyökkääjistöä pitäisi hieman siivoja ja kaupata pari laituria pois. Boyesin ja Hechtin myötä capista lähtisi mukavasti 7,5 miljoonaa ja joukkue ei merkittävästi heikentyisi. Riippuen tietysti mitä pitäisi ottaa vaihdossa noista pelaajista cappia rasittamaan.

En usko, että Richards Buffaloon päätyy, mutta saahan sitä pyöritellä ajatusta. Leino täyttää varmasti Connollyn saappaat toisena kärkisenttereistä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Just got back from the Sabres' news conference about Ville Leino. Some info:

*The Sabres envision Leino as a center on their team. Although he played left wing for the Flyers, he was a center for his life before that.

Eikös tässä nyt ole kuitenkin selkeä asiavirhe? Ainakin jokereissa Leino pelasi laidassa ennen NHL:ään lähtöä, ja mielestäni oli kyllä Detroitissakin laitahyökkääjä.
Ei siis sillä etteikö Leino voisi keskellä pelata, sillä on sillä paikalla kuitenkin pelannut pitkän pätkän urastaan. Mutta itse en lähtökohtaisesti laittaisi Leinoa keskelle, jossa puolustusvelvollisuudet on vähän eriluokkaa kuin laidassa.
 
Ennisin kauppaaminen olisi Sabresin johdolta suoraan sanottuna idiotisimia, vauhtisokeutta tai millä nimellä sitä haluaa kutsuakin.
Millä tavalla se olisi "idiotismia", jos tilalle saataisiin esimerikiksi juuri Briere tässä tilanteessa? Sabres ei ole uudelleenrakentamassa, vaan lähellä selkeää contenderia. Juuri NYT olisi se aika vaihtaa se hieman lupaavampi pelaaja kovatasoiseen valmiseen mieheen. Ennisistä ei välttämättä edes tule Brieren tasoista kaveria koskaan, ja jos tulee, niin tuskin pariin vuoteen.

Fanit yliarvostavat aina oman joukkueensä kärkiprospektit ja eivät millään haluaisi missään skenaariossa luopua heistä. Ennis on kuitenkin ensisijaisesti laituri ja, jos hänet pystyttäisiin vaihtamaan Spezza/Briere-tyyppiseen sentteriin, Buffalolla olisi HYVÄ realistinen mahdollisuus voittaa se halutuin jo ensi kaudella, mutta todennäköisesti myös pari vuotta eteenpäin.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Eikös tässä nyt ole kuitenkin selkeä asiavirhe? Ainakin jokereissa Leino pelasi laidassa ennen NHL:ään lähtöä, ja mielestäni oli kyllä Detroitissakin laitahyökkääjä.
Ei siis sillä etteikö Leino voisi keskellä pelata, sillä on sillä paikalla kuitenkin pelannut pitkän pätkän urastaan. Mutta itse en lähtökohtaisesti laittaisi Leinoa keskelle, jossa puolustusvelvollisuudet on vähän eriluokkaa kuin laidassa.

Jos en ole ymmärtänyt väärin niin mielestäni Phillyssä Leino pelasi kyllä laidassa, mutta sentterin puolustusvelttoteilla, koska oli parempi puolustamaan kuin Briere
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Ai että tuo Briere kyllä maistuisi hyvältä vielä kermana kakun päälle. Siinä olisi kyllä sellainen ykkössentteri, joka saisi täällä kaikkien pupillit suuriksi. Briere-Drury akseli olivat sentteriosastolla loistava, ja nyt jos olisi Briere-Roy, niin huhuh..

Sitten pitäisi tosiaan lähteä vain treidailemaan pois ym. Boyesia/Kotalikia. Hechtien en usko, että he lähtevät treidailemaan Ehrhoffin tulon myötä.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Sabres on pistänyt ihan mukavasti tuulemaan, joten hienoa nähdä joukkue (ja Leino) Duckseja vastaan Hartwallilla.

Toivotaan, että Leino löytää yhteisymmärryksen tulevien ketjukavereidensa kanssa ja Lindy Ruffilla oli ainakin uskomus, että Leino sopii hyvin heidän pelityyliinsä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Millä tavalla se olisi "idiotismia", jos tilalle saataisiin esimerikiksi juuri Briere tässä tilanteessa? Sabres ei ole uudelleenrakentamassa, vaan lähellä selkeää contenderia. Juuri NYT olisi se aika vaihtaa se hieman lupaavampi pelaaja kovatasoiseen valmiseen mieheen. Ennisistä ei välttämättä edes tule Brieren tasoista kaveria koskaan, ja jos tulee, niin tuskin pariin vuoteen.

Fanit yliarvostavat aina oman joukkueensä kärkiprospektit ja eivät millään haluaisi missään skenaariossa luopua heistä. Ennis on kuitenkin ensisijaisesti laituri ja, jos hänet pystyttäisiin vaihtamaan Spezza/Briere-tyyppiseen sentteriin, Buffalolla olisi HYVÄ realistinen mahdollisuus voittaa se halutuin jo ensi kaudella, mutta todennäköisesti myös pari vuotta eteenpäin.

Väärässä olet tässä. Melkoista hätäilyn makua.

Kuten sanoit, ei Buffalo ole jälleenrakentamassa, vaan jo jälleenrakentanut ja nyt on sen lopullisen huippunousun aika. Ennikset ja Gerbet kuuluu siihen porukkaan, joka Sabresin menestykseen vie. Ei Tyler Myers ole vielä valmis voittaja, mutta mahdollisesti kehittymässä sellaiseksi. Nämä Leinot, Regehrit ja Ehrhoffit tulevat juuri tämän nousun tueksi, jonka katsotaan kestävän tällä porukalla sen seuraavat 5-6 vuotta.

Briere täyttää syksyllä 34 ja ura alkaa pikkuhiljaa siitä hiipua. Ei se nyt enää sovi tähän Sabresin palettiin, paitsi jonain 1-vuoden tukevana signauksena nykyisen sopparin loppuessa.

Darcy Regier puhui lehdistötilaisuudessa juuri tästä joukkueen ikärakenteesta, joka on "nouseva" ja sanoi Leinon olevan sopivan ikäinen (27) joukkueen nousujohtoiseen miehitykseen. Leinolla on edessä fyysisesti uransa parhaat vuodet, kuin esim Brierellä ne on jo takanapäin. Ei sinne haluta nyt hiipuvia pelaajia.

Eikä se siihen cappiinkaan mahdu ja mahduttavat toimenpiteet vaatisi ehkä liian hankalia treidejä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Millä tavalla se olisi "idiotismia", jos tilalle saataisiin esimerikiksi juuri Briere tässä tilanteessa? Sabres ei ole uudelleenrakentamassa, vaan lähellä selkeää contenderia. Juuri NYT olisi se aika vaihtaa se hieman lupaavampi pelaaja kovatasoiseen valmiseen mieheen. Ennisistä ei välttämättä edes tule Brieren tasoista kaveria koskaan, ja jos tulee, niin tuskin pariin vuoteen.

Fanit yliarvostavat aina oman joukkueensä kärkiprospektit ja eivät millään haluaisi missään skenaariossa luopua heistä. Ennis on kuitenkin ensisijaisesti laituri ja, jos hänet pystyttäisiin vaihtamaan Spezza/Briere-tyyppiseen sentteriin, Buffalolla olisi HYVÄ realistinen mahdollisuus voittaa se halutuin jo ensi kaudella, mutta todennäköisesti myös pari vuotta eteenpäin.

Idiotismia siksi, että vaikka Briere olisi nyt vahvistus, ensi kauden jälkeen joukkueen laituriosastolta poistuvat Boyes, Kotalik ja Hecht.
Sitten onkin yhtäkkiä 2-3 ketjuun aika kapoinen laituriosasto, jos Ennis kaupattaisiin nyt.

Lisäksi on huomiotava se että Ennisin lisäksi myös Tyler Myers on ensi keväänä RFA ja kumpikin tulee saamaan kohtuullisen palkankorotuksen jos ja kun Sabres heidät pitää.

Ihmettelen myös että millä laskuopilla saat Brieren tuohon vielä mahdutettua, kun olet kirjoittanut tuon viestisti Leinon hankinnan jälkeen. Sabresin cap oli siinä vaiheessa ja on nyt 63 miljoonassa. Sopimukset puuttuvat vielä Mike Weberiltä, Marc-Andre Gragnanilta sekä Jonas Enrothilta.

Minä en ainakaan oikein onnistu saamaan Ennisin ja Boyesin kauppaamisella enää Briereä tuohon mahdutettua. Jo Ennisin kauppaaminen olisi virhe ja jos siihen pitäisi vielä mahduttaa Boyes ja joku muu pelaaja, aika kova hinta tulisi kyllä kyseeseen.
Lisäksi en usko että Flyers olisi edes luopumassa Brierestä Richardsin ja Carterin treidien jälkeen.

Buffalon johdon siirrot ja liikkeet saavat multa lähes täyden kympin. Sanotaan nyt vaikka 10- ja se miinus tulee Leinon sopimuksen pituudesta, kuusivuotinen diili on aika pitkä Villen tapauksessa.
McCormickillakin on hieman ehkä ylihintaa lapussaan, mutta ei niin paljon että antaisin siitä miinusta.
 

Sambody

Jäsen
Jos en ole ymmärtänyt väärin niin mielestäni Phillyssä Leino pelasi kyllä laidassa, mutta sentterin puolustusvelttoteilla, koska oli parempi puolustamaan kuin Briere

Meinasin kirjoittaa aivan samasta eilen illalla, mutta intin takia tuli nähtyä liian vähän pelejä menneeltä kaudelta jotta olisin voinut olla asiasta varma, mutta tälläinen mielikuva minullekkin jäänyt.

Jokereissahan Leino pelasi laidassa, koska Hirso ja Santala olivat ns. umpisenttereitä. Detroitissa taas arvostetaan, jos mahdollista jopa enemmän kuin muualla sentterin panosta puolustupäässä ja silloin oli loogista, että farmissa Helmiä peluutettiin mielummin keskellä ja ylhäällä taas löytyivät selke twins ja Filppula. Philly oli myös niin rautainen joukkue keskeltä että oli aika luonnollista että Leino löysi tiensä laidalle.

Joka tapauksessa mielenkiinnolla odotan Leinon otteita varsinkin, jos Ruff tuuppaa kiekkoa rakastavan suomalaisen keskelle.
 

kingjasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Buffalolla on kyllä mielenkiintoinen joukkue ensi kaudelle, vaikka vielä muuttuisikin jonkun verran, pakko laittaa idästä seurantaan Montrealin ohella ja tietysti oman suosikin ohella.

Leino kaupassa on omat riskinsä, jos mies floppaa täysin. Toisaalta mitä olen miehen otteita nähnyt tuo sopimus voi olla myös ryöstö parin vuoden päästä. Mies alkaa olla parhaassa iässään jääkiekkoilijaksi ja kun on vielä vähän myöhäisherännäinenkin...

Regehrin otteita haluan seurata myös uuden seuran riveissä, voi se olla vähän outoa katsoa miestä Buffalon paidassa kun tottunut siihen, että mies viilettää aina Flamesin alakerrassa. Hyvän puolustavan pakin saitte ja muutenkin Buffalon puolustus näyttää pelottavan hyvältä ja siihen kun lisää vielä Millerin maalilla niin saattaa olla että Sabres on pitkällä ensi keväällä, jos tuo hyökkäyspuoli lähtee toimimaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös