Buffalo Sabres 2010 - 2011

  • 69 505
  • 241

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Kyllä, mahtavalta näyttää tilanne, ja tänään tuleekin hyvään aikaan tuo ottelu. Voisi melkeenpä kahtella peli tilanteiden mukaan ainakin kaksi erää, kun huomenna jälleen koulua. Viimeksikin taisi olla juuri tähän aikaan Islesia vastaan.

Last 10 -- New York 5-5-0, Buffalo 7-3-0.

Sabresillä sujunut kyllä hyvin, niin kuin Marwin sanoi, ja nyt on jälleen tärkeä ottelu edessä, ja Vanekilta voisi odottaa jälleen pisteitä. Isles jyräsi kyllä viime ottelussa Penguinsit, ja Koskinenkin pelasi mainiosti, mutta siellä on silti aika epävarma maalivahti sekä onko Islesin puolustuksella luottoa maalivahtiinsa?

Kaikkea hyvää toivon kyllä Koskiselle näissä peleissään, mutta voit silti tänään antaa vähän Sabresille niitä maaleja. Maalinteko on kyllä onnistunut Sabresillä, vaikka leveys ei ole ihan mikään parhain.

Striimit myös omalta osaltani auki klo: 22 mennessä, ja keskustelua vissiin ottelun ajan siellä koskevassa topicissa.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Grabner karkasi jatkoajalla läpiajoon ja hiljensi HSBC:n --> 7-6 voitto New Yorkiin. Olipahan peli ja saatiin sentään yksi piste. Miller oli surkea tänään. Stafford iski kauden neljännen hattutemppunsa ja Ennis keräsi tehot 0+3. Vanek jäi nollille tänään. Kaiken kaikkiaan todella vaihderikas ottelu ja olen tyytyväinen yhteen pisteeseen.

Puolustus kyllä kaipaisi Montadoria ja etenkin Leopold, vaikka pelasi Butlerinkin kanssa hyvin tänään. Butler on kuitenkin liian hasardi. Heti kun alimpana kiekon kanssa omalla alueella ja kaveri karvaa, niin virhealttius kasvaa roimasti.

Sellaista tällä kertaa. Eipä tuo playoff-paikka vielä mihinkään karannut. Seuraava peli ti-ke yönä Montrealia vastaan.

edit: Kaleta teki paluun loukkaantumisen jälkeen. Energiaa oli selvästi ja ekassa erässä taklaili jopa pleksejä. Ei mitään erikoista saanut aikaan, paitsi illan ''Carubba Collision'' ja tööttäsi Tavaresin laidassa, aika kevyesti tosin.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Islesille makoisa voitto Sabresistä, 6-7 ot. Kyllähän tuo peli oli voitettavissa koko ajan, mutta omissa kun soi 7 kertaa, niin tulos on tämä. Sabresin maalinteko peli on kyllä hyvää tällä hetkellä ja siitä on huolehtinut Drew Stafford. Täytyy varmaan hänen kohdallaan pistää sanoja takaisin.

Puolustuspeli oli kyllä aika kaameaa, ylivoimakaan ei tuottanut oikein tuloksia ja Miller ei ihan päässyt omaan iskuunsa. Olisiko kenties aika seuraavaan peliin jo Lalimella? Toki, vie aika paljon itseluottamusta Milleriltä tuollainen, mutta pakko on välillä kokeilla toistakin.

Vanek jäi nyt sitten nollille, mutta yksi peli sinne tänne ei nyt maailmaa kaada. Hän itsekin sanoi, että on onnistunut paremmin nyt ilman Royta, johtuen kai siitä, että Roy ei jaellut hänelle tarpeeksi kiekkoja.

Grabnerin liike ja taito ovat kyllä hieno katseltavaa, ja on loistava tulevaisuus edessä.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Enroth in tonight, Lalime in ever? (Mike Harrington, Buffalonews.com)

Jhonas Enroth on siis nostettu Portlandista ja hän pelaa tänään Montrealia vastaan. Pieni yllätysveto Ruffilta tähän hätään. Miller tarvitsee lepoa (sunnuntain Islanders-peli oli 31. peräkkäinen aloitus) ja Lalimeen ei näemmä löydy nyt luottoa, kun pelataan playoff-paikasta (tuskinpa enää tulevaisudessakaan). Lalime on viimeksi voittanut joskus viime vuoden maaliskuussa. Enroth taas pelasi hyvin syksyllä pelaamissaan peleissä. Harrington myös väläyttää Enrothille backupin paikkaa ensi kaudelle, joka ei nyt kyllä olisi enää mikään yllätys.

Tämmöistä siis tällä kertaa. Enrothin pelaaminen toi uuden säväyksensä ensi yön Montreal-peliin. 2.30 tuo peli siis alkaa Montrealissa ja täällä ainakin suunnitelmissa katsoa kun ei ole taas aamulla kiire minnekään.

edit: Miller on päästänyt 16 maalia viimeisessä kolmessa pelissä ja ainakaan tuo Islanders-peli ei mennyt ihan putkeen. Yrittääkö Ruff myös herätellä Milleriä tällä katsomokomennuksella? Lalime siis on penkillä tänään.

Sabresilla on seuraavan 29 päivän aikana 16 ottelua, jotka tulenevat ratkaisemaan taistelun playoff-paikasta ja Miller ei pysty millään pelaamaan näitä kaikkia. Tämä on ainakin Ruffin mukaan syy, miksi Miller ei pelaa tänään eli onhan tuo ihan ymmärrettävää.
 
Viimeksi muokattu:

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Vähän ajattelinkin jo tuosta maalivahdin vaihdoksesta, mutta Enhrothin nostamisesta en. Ei taida siis Lalimeen olla luottoa. Enroth pelasi kyllä mukava hyvin, ei toki mitään haamu pelastuksia, mutta mainio peli pitkästä aikaa NHL -kaukalossa.. ja voittokin vielä. Mahdollisesti pääsee pelaamaan vielä montakin peliä tuon peli ryppään takia.

Tärkeä voitto Sabresilta, ja näin menivät jo Atlantan ohitse, ja Carolina onkin seuraava saalistettava 2 pisteen päässä. Staffordille maali oli 9:s viimeisessä 5 ottelussa, ja hän ollut kyllä sensaatiomainen.

Torontoa vastaan olisi sitten heti ensi yönä, jos tuosta napattaisiin voitto, niin oltaisiin sitten jo tasapisteissä, ja kyllähän me täältä vielä pitkälle tullaan!

Saa nähdä muuten, mitä treidauksia tuleman pitää, kun siirtoraja alkaa tulla pikku hiljaa. Toivottavasti sitä haluttua sentteriä, mikä hommataan aivan varmasti, ja eniten minua kiinnostaisi joku suomalainen täällä. Jarkko Ruutu? Fyysinen peli olisi aina vain tervetullut, vaikka siellä onkin jo Kaleta, Gaustad, Grier & McCormick.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Olipa surkea peli Sabresilta. Painoiko sitten eilinen peli jaloissa vai mikä, mutta todella huonosti meni tämä Toronto-ottelu ja ansaitusti Torontolle pisteet maalein 2-1.

Sabresin ainokaisen teki Gaustad jopa hieman onnekkaasti, kun lämäri lirahti Reimerin kainalosta. Muuten Sabresilla oli vain yksi kunnon maalintekopaikka ottelussa (ensimmäisen erän Ennisin ylärimalaukaus). Hyökkäyspeli oli todella vaisua. Toronto katkoi valtavasti omalla puolutussinisellä Sabresin peliä ja pääsi usein ylivoimahyökkäyksiin. Sabresin pelaamisen tason tänään tiivisti hyvin tuo Crabbin voittomaaliksi jäänyt alivoimamaali. Katelkaa vaikka highlighteista tuo.

Ylivoima oli myös surkeaa. Varmaan maksimissaan 30 sekuntia saatiin pidettyä ylivoimalla kiekkoa yhtäjaksoisesti Toronton alueella. Puolustuspelaaminen oli myös heikohkoa tänään, vaikka vain kaksi menikin. Paremmalla viimeistelyllä Toronto olisi voinut voittaa vaikka 5-1. Miller oli erittäin hyvä. Puolustajista Butler ei tahdo riittää NHL-tasolle, joten Montadorille olisi käyttöä.

Tuossa päälimmäisiä tunteita pelistä. Miller oli ainoa positiivinen tekijä tässä ottelussa. Parannettavaa jäi paljon perjantain St. Louis-peliin. Onneksi myös Carolina New Jerseylle, joten ero ei nyt päässyt kasvamaan yhtään.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Sabres on pelannut kyllä viime pelit mallikkaasti, mutta miksi pitää tulla tälläisiä pelejä sitten välillä? Syyksi ei voi laittaa kahta peliä kahden päivän sisään, koska tuo on välillä aika normaalia, toki ei tällä kaudella Sabresin kohdalla. Molemmilla joukkueilla ei ollut paha matka tulla pelaamaan Sabresin kotiluolaankaan.

Aina ei vain onnistu, eikä sille kai mitään voi, onhan näitä ennenkin nähty, ettei se nyt kovin karvasta pettymystä tuota. Carolina ja Florida hävisivät omat pelinsä, eli ei syytä huoleen, mutta eniten huolestuttaa tuo NJD:n huima vire, kun ihan mukava putki menossa heillä, ja on enään 10 pisteen päässä meistä. Pelejäkin on silti runsaasti jäljellä. Toki, olen ehkä liikaa ottanut huomioon taulukon viime aikoina, niin voisihan sitä ennemmin noihin peleihinkin yksi kerrallaan panostaa.

Regier mennyt vissiin puhumaan jotain aivan hulluja puheita, mitä olen vähän lueskellut, eli hän olisi luultavasti siirtoikkunalla aktiivinen, jos tuo pitää paikkansa, niin kai Ruff sanoo seuraavaksi, että me voitetaan tällä kaudella vielä mestaruus. Olisihan se kyllä kiva, että oltaisiin kerrankin innokkaina siellä siirroissa mukana, niin kuin muut divisioonan joukkueet, kuten huomattu jo Ottawa/Boston siirrosta sekä tällä hetkellä Kaberlen huhuista, ja vielä tuo Marankin siirto.

Bruinsinhan pitäisi avata cappia hiukan, jos aikovat olla oikeasti hommaamassa Kaberlea, ja päällimmäisin siirron kohteena olisi Blake Wheeler, joka kyllä kiinnostaisi minua Sabresissa. Isokokoinen, rightin mies, ja ikääkin vasta 24 vuotta. Reilu 2 milliä ei olisi paha tuon tyylisestä kaverista, joka tekee myös kivasti pisteitä. Vastuutakin tulisi kyllä varmasti vielä tällä kaudella 1-2 ketjusta, kun Bruins häntä on pyörittänyt lähinnä kolmosessa.

Bluesin peli on kyllä perjantaina varmasti mielenkiintoinen, ja tasainen. Voittohan tuosta on hankittava, ja heidän maalissa pelannee Conklin, Halakin loukkaannuttua.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Terry Pegula maksoi sitten 189 miljoonaa dollaria Sabresista, ja NHL:n kanssa oltiin yksipuolisia tästä asiasta. Hieno juttu, että saatiin jotain piristystä tähän synkkään ajanjaksoon, ja ei se Pegulakaan huvin vuoksi Sabresia ostellut, vaan on erittäin kiinnostunut lajista ja joukkueesta.

Sabresilla menossa 3 pelin tappioputki, ja juuri kun pääsimme tuohon viivalle kärkkymään, pitää alkaa sitten kusemaankin oikein huolella. Takaa tulossa liuta kovempia jengejä tällä hetkellä kuin Sabres ja, jos tämä peli jatkunee, niin kyllä siellä takana on ansainnut paremman sijoituksen kun Sabres.

Ensi peli on sitten Atlantaa vastaan, joka myös on aivan Sabresin takamuksessa kiinni, joten nyt olisi hyvä aika ottaa voitto tästä, ja kääntää kurssi.

Treidi puolellakin on lähes jo kaikki muut konffin jengit tehneet siirtoja, mutta Sabres ei, voi olla että me täältä emme tee omia siirtoja, vaan odotellaa muiden tekemiä tarjouksia, ja sanotaan "ei".

EDIT: Nyt se sitten raukeaa Connollyn kohdalla, eletään hänen viimeistä viikkoa todennäköisesti Sabresissa, näin kertoo buffalonews. Eli jos näin tapahtuu.. on Sabres varmasti senttereitä etsimässä.
 
Viimeksi muokattu:

Ferris

Jäsen
Mikäs on ollut suurin este Rivetin tämän kauden vakiokokoonpanossa pelaamiselle? Onko miehen liike heikentynyt olennaisesti vai jotain muuta? Capsien takalinjoille voisin tuollaisen Rivetin tyylisen kokeneen herran vielä ottaa, olettaen että jalat eivät ole sementtiä.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Mikäs on ollut suurin este Rivetin tämän kauden vakiokokoonpanossa pelaamiselle? Onko miehen liike heikentynyt olennaisesti vai jotain muuta? Capsien takalinjoille voisin tuollaisen Rivetin tyylisen kokeneen herran vielä ottaa, olettaen että jalat eivät ole sementtiä.
Liike on heikentynyt todella rajusti ja se on ollut päätekijä, joka on tehnyt Rivetistä kentällä täysin hyödyttömän. Tätähän oli jo vähän havaittavissa viime keväänä. Liikkeen huonominen on myös auttamatta vaikuttanut siihen, että omassa päässä Rivetia on kierretty helposti ja mies on ollut aika hukassa. Lisäksi kiekko on polttanut ajoittain vaarallisesti lavassa, joka ei ole aikasemmin ollut Rivetin tapaista.

Maisemanvaihdos tekee usein ihmeitä pelaajille, mutta Rivetin kohdalla epäilen. Realistiselti ajateltuna en usko, että miehestä on enää minkäänlaista pelillistä apua millekään joukkueelle.

edit: Hyvänä tsempparina ja pukukoppipelaajana Rivet kuitenkin tunnetaan, joten kai tuo henkisellä puolella esim. playoffseissa voi olla nuoremmille jannuille jonkunlainen mentori.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Mikäs on ollut suurin este Rivetin tämän kauden vakiokokoonpanossa pelaamiselle? Onko miehen liike heikentynyt olennaisesti vai jotain muuta? Capsien takalinjoille voisin tuollaisen Rivetin tyylisen kokeneen herran vielä ottaa, olettaen että jalat eivät ole sementtiä.

Eihän Rivetin liike kyllä koskaan ole ollut mitään mahtavinta, mutta äijän johtajuus, sekä lämäri oli kyllä hyvää luokkaa. Pieniä kolhuja hänellä oli sillon tällön, mutta sai silti pelata. Tällä hetkellä vain yksinkertaisesti on Sabresinkin kannalta järkevämpää avata hänelle uusia mahdollisuuksia ja näin ollen Sabres hyötyy myös capin ansiosta. Rivetillä palkkaa oli tällä kaudella se 3,5miljoonaa, sekä Connollylla jonka Sabres myös aikonee pois heittää on 4,5miljoonaa.

Sabresin puolustuksesta kun löytyy tällä hetkellä Leopold, Montador, Morrisonn, Myers, Sekera, Weber, Butler sekä varmaankin Gragnani, joka aiotaan nostaa.

Omasta mielestäni Capseilla on kyllä tällä hetkellä hyvä puolustus eikä tarvitse Rivetin kaltaista pelaajaa tai ylipäätään minkään näköistä puolustajaa. Enemmänkin heillä on etsinnässä hyökkäykseen.

Sabres- Thrashers 4-1

Mainio voitto Sabresilta, ja tuli kyllä hyvään paikkaan Pegulan kohdalla, kun voitto heti tuli. Miller näytti jälleen osaamistaan maalilla, ja oli kyllä erittäin hyvä. Maalille hän ei kyllä enään voinut venyttää, muuten olisi kyllä jo jokin paikka revähtänyt venymisen takia ":D". Leopold olisi tilanteessa voinut kyllä tehdä uhrautuvampaa pelaamista siinä tilanteessa kuin katsella vierestä.

Leveä materiaali onnistui tänään. Myers vetäsi muuten jälleen samanlaisesta paikasta maalin, kun hänen viime maalinsa. Taitaa kaverilla olla pravuuri nousta sinisen yli ja tykittää siitä. Saattoi tuossakin tilanteessa kimmota hiukan Enströmin mailasta. Aika perus maali myös Gaustadilta. Veto hyvästä paikkaa, ja reboundit sisään. Ei tämä "The Goose" kyllä koskaan tee hienoja maaleja, mutta tuollaisissa tilanteissa hän on kyllä mainio. Mahtaako hänellekkin tulla nyt peliaikaa enempi hetki, jos/kun Connolly lähtenee pois.

Eipä tuossa Pominvillen maalissa sen ihmeellisempää ollut. Veto maalille, ja reboundit sisään, aika perus maali. Ennisin maali oli sitten hyvän pyörityksen jälkeen ja tolppien avustuksella tyhjiin.

Maalivahdit urakoi tuossa pelissä, kun Millerille merkautettiin 40 torjuntaa, ja virkaveljelle Pavelecille 35.

Seuraava peli on jälleen kotona, ja yhtä kuuma kuin aina ennenkin, toki Senoilta on kyllä lähtenyt noita työmyyriä nyt pois, kun Kelly ja Ruutu vaihtoi maisemaa. Perjantai välisenä yönä Sabres - Senators.
 

Ferris

Jäsen
Kiitoksia molemmille herroille selvennyksestä Rivetin suhteen.

Omasta mielestäni Capseilla on kyllä tällä hetkellä hyvä puolustus eikä tarvitse Rivetin kaltaista pelaajaa tai ylipäätään minkään näköistä puolustajaa. Enemmänkin heillä on etsinnässä hyökkäykseen.

Caps-puolustus on parantunut viime kaudesta kyllä, mutta kyllä vähintään yksi kokenut syvyyspakki tekisi gutaa, sillä etenkin Poti on jatkuvasti telakalla ja Greenkin viime aikoina, niin silloin ei paljoa hymyilytä kun pelaavaan kokoonpanoon nousee kulttipeluri Tyler Sloanin tapainen AHL-kaveri.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Seuraava peli on jälleen kotona, ja yhtä kuuma kuin aina ennenkin, toki Senoilta on kyllä lähtenyt noita työmyyriä nyt pois, kun Kelly ja Ruutu vaihtoi maisemaa. Perjantai välisenä yönä Sabres - Senators.

Ja nyt ulostettiin myös Kovalev näiden kahden herran lisäksi. Svatos tosin pickattiin waiver-listalta mukaan joukkueeseen. Kyllä kaikesta huolimatta tälläiset Ottawa-pelit pitäisi hoitaa vakuuttavasti. Voitot tällä hetkellä 3-1 Buffalolle, mutta joka kerta vierasjoukkue on vienyt pisteet.... Tällä hetkellä enemmän toivon pleijari paikkaa kun uskon siihen. Toivotaan toivotaan.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Analyysejä voisi tehdä hiukan ensi yön koitoksesta, jossa vastaan asettuu siis Ottawa Senators.

Last 10 -- Ottawa 3-6-1; Buffalo 5-4-1

Buffalohan voitti viime ottelun Terry Pegulan omistamana, ja hän sai hyvän alun Sabresissa. Millerikin sanoi haastattelussa, että toi lisää energiaa joukkueeseen omistajan muutos, ja ei mikään ihme.

Senoilla on ollut vaikeaa koko kauden, ja on tällä hetkellä viimeisenä konffissa, mutta on silti taisteluasemissa. Senat voitti viime ottelun Panttereita vastaan vakuuttavasti, ja heilläkin on noussut nuoret kyllä kovaan valuuttaan. Nopeasti katsottuna viime ottelusta 5 hyökkääjää on sellaisia, josta en ole itse kuullu aikaisemmin, mutta Senojen Butler oli liekeissä kahdella maalillaan. Anderssonikin sai heti hyvän startin uudessa paidassaan, ja hän alottanee myös Sabresia vastaan.

Aika mielenkiintoinen joukkue siis Senoilla tällä hetkellä. Poissa kokoonpanosta ovat ainakin Alfredsson, Gonchar, sekä Regin, eli toisin sanoen.. heidän kovimpia pelaajia. Siellä saa Spezza tehdä kyllä uuden aisaparin, Svatoksen kanssa kyllä lujaa töitä. Vielä kun lisätään tähän listaan treidattujen pelaajien lista, joita ovat Ruutu, Kelly, sekä viimeisen ottelun Panttereita pelanneen Kovalevin, niin huhuh..

Itse ajattelin, jos tuon ottelun katselisi striimiltä.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Sabres - Senators 4-2

Hieno voitto Senoista, ja ehkä vähän liian vaikealla tavalla, kun miettii tuota ottelun alkua, kun vietiin mielinmäärin, mutta ei saatu kuin yksi tehtyä. Miller pelasi jälleen tasavahvan ottelun, mutta nollapeliä hän ei sitten saa millään. Ottawan maalikin tuli 4v1 tilanteesta toisesta päästä, kun Sabres ei siitä maalia saanut, ja Senat laittoi nopeasti kiekon liikkeelle ja laittoi Spezzan läpiajoon.

Aika turhiakin jäähyjä Sabres otti, ja montaahan jäähyä ei lopulta tullut. Weberin typerä selästätaklaus, sekä Niedermayerin koukku, kun oli jo kiekko omilla. Ja mitä myös Sabresikin yv:lle pääsi, niin luokatontahan sekin oli. Kyllä reeneissä pitää reenata lujasti yv:tä, kun av toimii ihan hyvin. Puolustajilla tuppasi polttelemaan kiekko lavassa omassa päässä, ja varsinkin Leopoldillla vastustajan sinisellä, sekä teki pari pahaa virhettä omassa päässä, mistä Senat melkein rankaisi.

Oli kyllä hauska tapaus, kun Grier teki läpiajosta maalin, ja chatissa huudettiin "grier's breakaway?!". Hänkään ei ollut onnistunut kyllä aikoihin, ja teki kyllä tuuletuksista päätellen ihan hyvää. McCormickikin onnistui maalinteossa tuurilla, mutta hänkään ei maalissa ole onnistunut 14:sta viime ottelussa.

Kyllä jäi Vanekiakin harmittelemaan hänen tolppalaukauksensa, kun pyristeli päätään laukauksen jälkeen, mutta ei se aina mene. Hecht sai reboundeista pistettyä tyhjiin, Michalek vastasi pari minuuttia ennen loppua hienolla vedolla, mutta Sabres ratkaisi Vanekin vedolla tyhjiin loppulukemiksi 4-2.

Tärkeä voitto jälleen poffeja ajatellen, ja Pegulallahan on alkanut hyvin :). Seuraava ottelu heti kivenkovaa Detroitia.
 

Ralph

Jäsen
Nostellaan hieman tätäkin ketjua mainitsemalla että Brad Boyes kuuluu nykyään Buffalon palkkalistoille.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Nostellaan hieman tätäkin ketjua mainitsemalla että Brad Boyes kuuluu nykyään Buffalon palkkalistoille.

Aika mielenkiintoinen hankinta Sabresilta, ja siinä kyllä menetettiin myös 2nd pickki, mutta kyllä Boys ihan sen arvoinen onkin mielestäni. Pelaaja parhaassa iässä, ja pisteitäkin tullut ihan kivasti. 12+29 = 41 pistettä 62 ottelussa.

Eniten äijässä pistää silmään se, että viimeisissä 5 kaudessa hän on pelannu 4 kautta kaikki runkosarjan pelit, eli loukkaantumisherkkyys on aikalailla nolla. Kaveri on laitahyökkääjä, mutta pelannee myös sentterinä, eli olisiko vielä kuitenkin se sentterihaku päällä. Onhan sitä huhuiltu Richardsia, sekä Stastnya tänne, mutta kun viime vuosina ei Sabresissa sellaisia "tähtiä" ole ollut, niin aika outoa se olisi katsella Richardsia Sabresin paidassa.

Uskon kyllä, että Boys laitetaan 2-3 ketjuun, sillä kyllä sieltä vielä on Sabresilta tulossa ykkössentterin omaava pelaaja aivan varmasti, tai ainakin ollaan sellaista etsimässä.

Tämä siirto viittasi myös hyvin siitä, että ollaan hyvin mukana siirroissa.
 

TonyClifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dominik Hasek
Boyes omistaa aika oudon laskusuhdanteen maalien suhteen 4 kauden osalta. 43, 33, 14 ja 12. Toki tämä kausi on vielä kesken. Lieneekö kaverin verkkainen vauhti yksi syy siihen että, maalit ovat joka vuosi vähentyneet? Brad kun ei mikään pikakiituri ole koskaan ollut.

Anyway, selkeä vahvistus Buffalolle varsinkin jos mies löytää yhteisen sävelen ykkös/kakkosketjun laitureiden kanssa? Eiköhän Brädiä aluksi sentterinä kokeilla? Oikein peluuttamalla varma 25-30 maalin mies. Tunkee itsensä todennäköisesti ykkösylivoimaan?
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Boyes omistaa aika oudon laskusuhdanteen maalien suhteen 4 kauden osalta. 43, 33, 14 ja 12. Toki tämä kausi on vielä kesken. Lieneekö kaverin verkkainen vauhti yksi syy siihen että, maalit ovat joka vuosi vähentyneet? Brad kun ei mikään pikakiituri ole koskaan ollut.

Jalkojen verkkainen liikenopeus on oikeastaan syy, miksi Boyes pikku hiljaa tippui laiturihierarkiassa alaspäin. Bluesin pelityyli on viimeiset pari kautta ollut erittäin paljon nopeisiin kääntöihin perustuva, mikä vaatii etenkin laitureilta nopeutta. Sen vuoksi muun muassa David Backesia peluutetaan sentterin tontilla kun taas tuulennopea Andy McDonald kiitää laidalla, vaikka Andy on urallaan sentterinä ehkä paremmin tunnettu.

Bluesin asioista hyvin perillä oleva Andy Strickland kaivoi erittäin mielenkiintoisen ja yllättävänkin tilaston Boyesin tehoista. Bradin tasakentällisin tehdyt pisteet eivät ole juurikaan vähentyneet, mutta ylivoimalla muutos on huikea. Noilla 43 ja 33 maalin kausilla hän iski yhteensä 27 ylivoimamaalia. Viime ja kuluvalla kaudella maaleja on tullut yhteensä hurjat 6. Eikä kuitenkaan ylivoima-aika ole merkittävästi muuttunut, edelliskaudella Boyes pelasi sininuttuisten hyökkääjistä toiseksi eniten ylivoimaa, yli kolmen minuutin ottelukeskiarvolla.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Bradin tasakentällisin tehdyt pisteet eivät ole juurikaan vähentyneet, mutta ylivoimalla muutos on huikea. Noilla 43 ja 33 maalin kausilla hän iski yhteensä 27 ylivoimamaalia. Viime ja kuluvalla kaudella maaleja on tullut yhteensä hurjat 6. Eikä kuitenkaan ylivoima-aika ole merkittävästi muuttunut, edelliskaudella Boyes pelasi sininuttuisten hyökkääjistä toiseksi eniten ylivoimaa, yli kolmen minuutin ottelukeskiarvolla.

Aika hyvin poimittu, onhan nuo maalimäärät kyllä laskeneet, ja toivottavasti uusi seura toisi hänelle uutta puhtia, kun ikääkään ei vielä ole miksikään. Sabresilla on erittäin tasaiset yv-ketjut, ja peluutetaan yleensä aika paljolti hyökkääjiä, eli 4 hyökkääjää ja yksi pakki taktiikalla. Viime ottelussa katsoin, että Sabres oli 11. paras ylivoima joukkue änäristä tällä hetkellä, mutta en kyllä tiedä kuinka hyvä niillä oikein on ollut, kun viime aikojen ylivoimaa on katsellut. Ei meinaan tunnu oikeen uppoovan ylivoimassa.

Uskoisin kyllä, jos Boys sijoitettaisiin Ennisin tai Gerben kanssa luutimaan samaan ketjuun, niin nopeutta ei häneltä ehkä tarvittaisiinkaan niin paljon, kun nämä tuulennopeat pikku kaverit siellä pörhältää. Enkä ehkä tiedä onko se nopeuden hitauskaan niin haitaksi Boysille ja joukkueelle, toki aina voisi olla nopea, mutta kun katselee Vanekia, joka on paras pistemies meillä, niin ei hänkään kyllä nopea ole. Hän on vain paneutunut huikeaan lämäriinsä.

Hauska kyllä katsella peliaikoja Sabresilta, kun viime ottelussa eniten peliaikaa sai hyökkääjistä Pominville 17:50, niin vähiten sai Niedermayer 13:12. Melkein ihan sama Sabresissa, missä ketjussa pelaat, peliaikaa tulee joka tapauksessa.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Hyvä ensimaku jäi Boyesin hankinnasta. Kakkoskierroksen varauskaan ei tunnu vielä lainakaan pahalta. Eri asia on sitten se, miten mies onnistuu Buffalossa. Potentiaalia kuitenkin on ja nyt hankittiin selkeästi hyökkääjä, jolta odotetaan maaleja ja pisteitä. Aikaisempina kausina deadlinella on hankittu puolustavia hyökkääjiä, kuten Raffi Torres ja Dominic Moore.

Mielenkiintoista nyt nähdä, mihin kenttään Boyes istutetaan ja mihin pelipaikalle. Sentteriä on kaivattu, mutta käsittääkseni Boyes on pelannut enemmänkin laitahyökkääjän tontilla urallaan? Mielenkiinnolla myös odotan sitä, tuleeko vielä uusia hankintoja/kauppoja.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Tredit menivät sitten meidän osaltamme hieman hiljaisemmin, niin kuin normaalisti. Brad Boyes uutena kaverina jengiin, ja pelannee myös ensi kauden joukkueessa. Tim Connolly pysyi sitten joukkueessa, ja tällä pyritään vaan pitämään sentterikalustoa yllä, mutta toivottavasti hän pysyisi ehjänä.

Rivet saatiin sitten lempattua pois, ja uusi seura löytyi Columbuksesta. Kaikkea hyvää Rivetille jatkoa ajatellen, täältä ei vain enään paikkaa hänelle löytynyt, kun on potentiaalisempia pelaajia tarjolla.

Uskon kyllä, että ensi kaudelle on tulossa muutoksia rosteriin ja tilaa on palkkakatossa, kun joukkuueesta varmasti on lähdössä Connolly, jonka sopimuksen uusimista en usko, eikä usko varmaan hän itsekään. Mike Grier, jonka liike on kyllä mennyt erittäin huonoon suuntaan, eikä hänestä varsin hyötyä enään ole, eikä varmasti mikään muukaan jengi ole hänestä kiinnostunut. Luulen, että kaverilla menee hokkarit naulaan, ellei SJ sitten ota vielä hänet takaisin. Niedermayer on ollut kyllä varsin turha tällä kaudella, eikä juurikaan hänestä ole hyötyä, tuonkin tilalla olisi voinut joku halvempikin pelaaja pelata, vaikka ei Niedskään mikään kallis ole.

McCormickin sopparin voisi uusia, hän on kyllä ihan hyvä luutija tuolla nelosketjussa, parempi kuin Adam Mair. Montadorille voisi uusia sopimuksen, vaikka parille kaudelle sellaisen 2milj. Hän on luutinut tällä kaudella mainiosti viime kausiin verrattuna, ja itsekin alkanut pitämään hänestä. Lalimelle voi sitten sano "Good Bye", ja nostaa kakkoseksi Jhonas Enhrothin.

Siitä sitten näihin RFA:iin, joita on myös muutama. Drew Staffordilla oli 1,9 milj., ja jos hänet aiotaan pitää, niin hintalappu nousee varmasti mukavasti. Nathan Gerbellä tulee myös tämä vastaan, ja hänet voitaisiin pitää pari kautta hieman isommalla palkalla, ja katsella sitten onko hänestä mihinkään.

Sekera, Butler ja Weber ovat puolustuksesta. Sekeran millin hinta nousee varmasti, ja on sen kyllä ansainnutkin ja ainakin paikan seuraaviksi kausiksi, on hän varmaan ollut paras puolustaja tällä hetkellä. Butler on varsinainen säätäjä, eikä ole ollut niin hyvä kuin viime kaudella pelatuissa otteluissa, enkä hänelle kyllä tarjoaisi sopimusta. Weber on vähän kahden vaiheella, mutta luulisin, että hänen tilalleen voitaisiin joku parempikin hommata.

En ihan perillä ole tästä RFA:sta kuin UFA:sta, mutta joku voisi toki kertoa niistä vähän enempi. Kai se jokin sellainen oli, että me saamme ensin tarjota sopimusta ennen muita tai jotain?

Ensi yönä on sitten vastassa NYR, ollut aika vaikea vastustaja, ja jos tästä hommataan voitto niin on 8. sija aika mukavan hollilla.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Mitä ilmeisimmin Connollysta ei saatu tarpeeksi hyviä tarjouksia ja nyt kun joukkue taistelee tosissaan playoff-paikasta, niin nähtiin järkevämmäksi pitää mies joukkueessa. Ja jos Connolly suostuu kesällä roimaan palkan alennukseen, niin hänet voisi pitää vuoden sopimuksella. Edellyttää myös sitä, että Connollya kiinnostaa jatkaa Buffalossa.

Adetin kanssa olen muutamista asioista eri mieltä. Niedermayer ja Grier ovat olleet oikein hyviä pelaajia omassa roolissaan tällä kaudella. Halpoja ja kokeneita pelimiehiä, jotka tekevät arvokasta alivoimalla ja muutenkin paljon näkymättömämpää työtä. Grier on aina ollut varsin hidas luistelija eikä näiltä jannuilta hirveästi sovi pisteitä odottaakaan. Eri asia on sitten tarjotaanko miehille jatkoa kesällä.

Sekera on ollut koko kauden ehkäpä joukkueen epätasaisin suorittaja. Ajoittain pelaa todella hyvin kumpaankin suuntaan, niin kuin esimerkiksi Detroit-ottelu. Taso kuitenkin heittelee liikaa ja jonain iltoina on joukkuueen huonoin puolustaja. Sopivalla cap hitilla kuitenkin edelleen jatkosopimuksen arvoinen. Weberin ulostaminen taas olisi uskomatton tyhmä teko. Ollut joukkueen paras puolustava puolustaja tällä kaudella ja muodostaa Morrisonnin kanssa joukkueen varmimman pakkiparin. Ensimmäistä kertaa vuosiin Buffalossa on nähty oikeasti ilkeä ja fyysinen puolustaja. Lisäksi on vasta reilu kaksikymppinen kaveri. Lienee halvalla pidettävissä, kuin myös Butler. Butler on ollut nyt viime peleissä hyvä ja puolustuspeli on ensimmäistä kertaa luokkaa hyvä.

McCormick varmasti jatkaa pienellä palkankorotuksella. Montador olisi tärkeää myös saada sopimuksen alle. Ounastelisin, että kaksi miljoonaa on liian vähän Montadorille. Pelaa kuitenkin uransa parasta kautta ja luulisi, että UFA-markkinoilta voisi saada jopa kolme miljoonaa.

Lalime lähtee varmasti ensi kesänä ja Enroth lienee 99% varmuudella ensi kaudella Milerin back-up.

edit: Tosiaan ensi yönä Rangersia vastaan. Boyes tekee ensiesiintymisensä ja Leopold on ilmeisesti sivussa.
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Minkä takia Buffalo ei ole ikinä antanut Mark Mancarille kunnon näytönpaikkaa? Kyseessä on kuitenkin 193cm/103kg jässikkä, joka on useamman vuoden ajan pelannut AHL:ssä piste-per-peli tahtia. Tälläkin kaudella on AHL:n pistepörssin kakkosena. Kyseessä ei ole siis mikään Corey Locken kaltainen pienikokoinen taitopelaaja, jolla koko on pitkälti esteenä NHL-uran luomiselle. Buffalo muutenkin kaipaisi hieman kokoa tuonne hyökkäykseen, joten ihmetyttää ettei Mancarille tarjota kunnon näytönpaikkaa.

Kuitenkin pelaamissaan 19 NHL-ottelussa on syntynyt hyvät tehot (2+4) pieneen rooliin nähden. Neljässä pelissä on saanut peliaikaa yli 15 minuuttia ja tehot noista otteluista on 2+1.

Onko se luistelu sitten niin heikkoa, että on esteenä NHL-uran luomiselle?
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Minkä takia Buffalo ei ole ikinä antanut Mark Mancarille kunnon näytönpaikkaa? Kyseessä on kuitenkin 193cm/103kg jässikkä, joka on useamman vuoden ajan pelannut AHL:ssä piste-per-peli tahtia. Tälläkin kaudella on AHL:n pistepörssin kakkosena. Kyseessä ei ole siis mikään Corey Locken kaltainen pienikokoinen taitopelaaja, jolla koko on pitkälti esteenä NHL-uran luomiselle. Buffalo muutenkin kaipaisi hieman kokoa tuonne hyökkäykseen, joten ihmetyttää ettei Mancarille tarjota kunnon näytönpaikkaa.

Kuitenkin pelaamissaan 19 NHL-ottelussa on syntynyt hyvät tehot (2+4) pieneen rooliin nähden. Neljässä pelissä on saanut peliaikaa yli 15 minuuttia ja tehot noista otteluista on 2+1.

Onko se luistelu sitten niin heikkoa, että on esteenä NHL-uran luomiselle?

Juu, en kyllä tiedä millä periaatteella hänelle ei anneta enempää mahdollisuuksia, hyvien AHL suoritusten ansiosta. Olihan hän viime kaudellakin AHL:ssa hyvä, mutta peliaikaa ei ylhäällä pahemmin tullut. Sitten peliaikaa tulee juuri tälläisille pienille kavereille, joilla on loukkaantumisherkkyys suuri, kuten Paul Byron, joka loukkaantui ylhäällä pelatessaan. Vai onko oikeasti johtoporras nähnyt vain jossain tapauksissa sitä talenttia, kuten Nathan Gerbe sekä Tyler Ennis, jotka ovat jo heti murtautuneet kokoonpanoon.

Mancariakin on peluutettu vain silloin, kun on pakko, eli loukkaantuneita on 2-3. Muistan ne pelit kun äijiä oli tuvassa, vaikka kuinka monta, ja nelosketjussa pelasi Stuartia, Mancaria ja silloimmin vähemmän peliaikaa saanut McCormick. Toki, kyllä McCormickikin nostettiin alakerrasta pelaavaan kokoonpanoon, vaikka esitykset eivät olleet kummoiset, ja nyt hän on pelannut lähes kaikki pelit tällä kaudella. On kooltaan saman tyylinen kuin Mancari, ja jopa heikompi kiekon käsittelyssä, en sitten tiedä mikä on syy miesten välillä, että juuri McCormick saanee pelata ylhäällä.

Jos/Kun ensi kaudella katsellaan sitten Niedermayerin, Connollyn ja Grierin soppareita, niin sieltä voisi avautua alempiin ketjuihin paikka, ja olisiko silloin Mancarin vuoro yrittää pelata ylhäällä enemmän kuin sen 10 peliä. Ja näin voisin uskoakkin, sillä alempiin ketjuihin ei ole Sabres uskaltanut eikä kannatakkaan pistää mitään suuri palkkaista kaveria luutimaan. Viehän se kyllä Mancarilta luottamustakin, noiden esitysten jälkeen, kun kaveri tehnyt kovia tehoja, eikä saa yrittää ylhäällä kunnolla kuin vasta 5 kerralla, jos silloinkaan. Piratesilla menee hyvin, mutta en sieltä lähtisi ensi kaudeksi vielä nostamaan vakio kokoonpanoon kyllä juuri ketään muuta kuin juuri mainitun nimen.

Kiitos Boscolle, että mainitsit nimen, toivottavasti kaverista kuultaisiin vielä enempi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös