dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Tampa lähetti siis Muirin Coloradoon vaihdossa 8. kierroksen varaukseen. Muirin suuripinmeriitti on Tampa Bayn joukkueen kovin lämäri(?) Super Skills-kisassa.
<BR>
<BR>Muir on isokoinen, alunperin Devilsien varaama puolustaja joka on pelannut enimmäkseen farmissa, viime kaudellahan Muir siirtyi Chicagosta yhdessä Reid Simpsonin kanssa vaihdossa Micke Nylanderiin.
<BR>
<BR>Aika kaukaa haetulta tuntuu että Muir Coloradon miehistöön mahtuisi, voi tietysti olla että loukkaantumiset paikan ovat avanneet.[addsig]
 
"Eihän siinä olis mitään järkeä, jos SaiPa voittais aina!"

- Huuto Kisapuistossa

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Muir lähetettiin suoraan farmiin Hershey Bearsiin. Hersheyn valmentaja Mike Foligno on ollut tyytymätön Bearsin pakistoon ja erityisesti pakkien hyökkäyspelaamiseen/ylivoimapelaamiseen. Muir ilmeisesti hankittiin yv:hen viivamieheksi.
 
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa." Abraham Lincoln.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy