Brasilia 2014 liveseuranta

  • 784 445
  • 8 068

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Ei pelkästään tässä matsissa, vaan kisoissa yleensäkin ärsyttää, kun maalinkin häviöllä olevan joukkueen fanit istuvat maansa myyneinä ja myrtseinä katsomossa, kun juuri tarvitsisi eniten kannustusta. Tietysti ohjaaja voi sopivasti vain poimia niitä sellaisia osia katsomoista.

Nää ei taida olla niitä hallin päätykatsomon laulajapomppijoita?
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Neuer vaan rennosti läpsäyttää palloon seisoen melkein asennossa.

Toivottavasti illan toinen peli on kiinnostavampi, tämä oli todella puuduttava.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Paria paikkaa lukuun ottamatta Ranska oli kyllä aivan lapanen. Toisaalta Saksa pelasi hyvin Ranskan avainpelaajat pois.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Saksa välieriin. Hei-hei sammakot.

Haista sinä Jari Litmanen iso hiusgeeli.
 

Nautakorpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colonel Klink and his band
Saksa ei ollut kummoinen, mutta hallitsi ilman paniikkia.
Ranska oli odotetun paska.
Dumarin comb over oli komea.
Litti on kusipäinen vajakkipelle.
Veikkaan, että brasseja vastaan Saksa on helisemässä (mikäli brassit pääsevät jatkoon) ellei erikoistilanteet popita vähän eri tavalla.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No niin, koko Ranskan Karim taas kyykyttämään Neuerin Manuelia (ja siinä sivussa koko Suomen Saksaa). Kelpaa. Nimenomaan otteluna tämä kelpaa perjantain alkuiltaan oikein mukavasti. Johan tuossa olikin kaksi erittäin tuskaista päivää ilman kisoja, vituttaa jo nyt, että kohta nämä ovat ohi.

Eipä ollut Benzemasta edes haastamaan Neueria kunnolla.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Niinhän se sitten oli, että hitaammin pelaava Ranska oli Saksan "hitaalle" puolustukselle paljon helpompi pala kuin nopeisiin vastahyökkäyksiin panostaneet Algeria ja Ghana. Aika kliinisesti otettu voitto.

Ei siis tosiaan edes mikään nitro- ottelu, mutta saatanas kun jännitti viimeisen vartin. Jos Suomi joskus pääsee kisoihin, niin luultavasti kannatan edelleen Saksaa ja symppaan vähän Suomea.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mats Hummels oli kentän kuningas. Vakuuttavaa työtä kummassakin päässä kenttää. Neuer oli loistava. Schürrlen olisi pitänyt niitata peli niistä muutamista paikoistaan.

Välierissä sitten Kolumbia nurin?

Deutschland vor, noch ein Tor.
 

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja Saksa taas hienosti välieriin! Saksa ei ollut tänään kummoinen, mutta ei tarvinnutkaan koska Ranska oli niin huono. No, tarvitsee olla vain paras paikalla olijoista. Ottelu sinänsä oli kyllä kisojen huonoin ainakin mitä itse on katsonut.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
Ihmeteltävä on kyllä Ranskan paskuutta, tosin se vain taisi olla kuitenkin Saksan hyvyyttä. Vahvat antipatiat oli ja on molempia joukkueita kohtaan, mutta oikeus kyllä voitti.

Jos ja kun Brazil hoitaa itsensä välieriin, niin sitten vasta antipatiat nousevatkin! Onnea silti Saksalle + Saksa-faneille täällä ja hattu päästä.
Neljäs kerta välierissä putkeen, kova suoritus.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Eipä ollut Benzemasta edes haastamaan Neueria kunnolla.

Karimille riitti, kun voitti futiksen Stanley Cupin tälle keväälle. Elintärkeän voittomaalinhan semifinaaleissa Neuerin selän taakse sai lyödä juurikin Kariminho. Nyt ei ollut ketään tarjoilemassa sellaisia coentraomaisia passeja maalin eteen.

Ranska joutui toteamaan, että ei mopolla mahdottomia, vaikka hyvän turnauksen pelasivatkin. Aseeton oli joukkue tänään, kun Saksa sai suht aikaisen johtomaalin. Positiiviseen suuntaan silti gallien peli menossa, kun vertaa aiempiin turnauksiin.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Eipä tarjonnut tämä ottelu odotetunlaista viihdettä. Saksa teki yhden maalin, puolusti ja voitti, mutta oli Ranskallakin paikkansa. Saksa on kuitenkin jälleen kerran neljän joukossa, mikä on kova suoritus. En kuitenkaan usko että menevät päätyyn asti, vaan se perinteinen pronssipeli on jälleen edessä.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Kisojen huonoin peli. Ei mitään tunnetta kentällä. Ei uskoisi puolivälieräpeliksi. Korostaa Ranskan alkulohkon paskuutta. Liian helpolla pääsivät tähän saakka, kun neljännesvälierissä vastassa oli vielä rahariitainen ja haluton Nigeria. Kaikki tähän astinen kisakiima sai aika kovan kolauksen. No, iltapelissä sitä taas riittää ja sen pelin voittaja onkin lähellä finaalia...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös