Boston Bruins 2008-09

  • 51 145
  • 193

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Tuossa Youtubea selaillessani tuli tällainen hieno video vastaan.

Muutenkin tässä tullut pohdiskeltua, että Bruinsilla on niin hieno tulevaisuus luvassa, että jo tässä menestystä voikin odotella. Lucic, Bergeron, Kessel, Krejci, Wheeler, Nokelainen, Rask, Lashoff, Hunwick, jnejne. Lisäksi Chara ja Savard pitkillä soppareilla kiinnitetty, joten ei tässä ole mitään paniikkia. Tuntuu niin helvetin hyvältä jo nyt :D

En ole pettynyt, vaikkei sitä tulevana keväänä tulisikaan. Tulevaisuudessa menestystä on VARMASTI luvassa.
 

Fakap

Jäsen

Mielestäni näyttää paljon paremmalta, mitä ainakin itse pelkäsin. Bergeronin lääkärit sanoivat, että noin kovasta iskusta mitä Bergeron sai, 99% ihmisistä olisi saanut aivotärähdyksen. Eli hyvin todennäköisesti tapauksella ei ole mitään tekemistä edellisen aivotärähdyksen kanssa. Ja Bergeron on kaiken lisäksi IR- eikä LTIR-listalla, joka lupaa hyvää. Miehellä ei ole mitään kiirettä tulla takaisin. Koko homma voidaan hoitaa varman päälle pidemmän kaavan mukaan.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Bruinsin kuntopuntari näyttää tällä hetkellä lukemia 10, 0 ja 0. Pingviinit kaatuivat vakuuttavilla esityksilla kotona ja vieraissa. Viimeiset kolme peliä Bruins on voittanut huolimatta vastustajan tekemästä avausmaalista. Bergeronin loukkaantumisen jälkeen aloittaminen on ollut surkeaa. Tosin Crosbyä, Malkinia ja Staalia vastaan meni taas paremmin, mutta Atlantaa ja 'Canesia vastaan pyörittiin 30 prossan hujakoilla. Myös ylivoima yskähteli pari peliä Bergien aivotärähdyksen jälkeen, mutta sekin palasi uomiinsa Pingviinejä vastaan.

Ketjukoostumukset ja pakkiparit ovat hieman muuttuneet Lucicin ja Axelssonin vaihdettua päittäin paikkoja ja Wardin palattua Charan rinnalle. Lucic on myös menettänyt aikaa kakkosalivoimassa Wheelerille. Sinänsä Wheelerin yv-aika on ansaittua, sen verran hyvin tulokas on pelannut, mutta suotavaa olisi, että Lucicille löytyisi aikaa myöskin. Lucic ei ole ehkä yhtä taitava kuin Wheeler tai muut ylivoimaa pelaavat nallet, mutta hän esittää maalin edessä lähes holmströmäisiä otteita ja on edesauttanut monen yv-maalin syntyä, vaikka pisteitä ei olekaan kertynyt.

Ferencen paluu alkaa myös olla lähellä. Sikäli kun lisää loukkaantumisia ei tule, se tietää todennäköisesti Hnidyn tai Stuartin siirtymistä katsomoon tai Hunwickin lähettämistä Providenceen. Periaatteessa kaikki on mahdollista. Stuart on ehkä ollut puolustuksen heikoin lenkki, vaikkakin parantanut kauden edetessä. Hnidy on peruspakki, joka stunttaa tarvittaessa yli-ja alivoimalla ja antaa joukkueen puolesta sen mitä kysytään. Hunwick ei missään nimessä ansaitsisi komennusta farmiin, mutta koska kukaan muukaan ei oikeastaan ansaitse tulla hyllytetyksi, niin voi olla, että Hunwick kärsii siitä, että on ainut siirtelykelpoinen pelaaja. Muiden tarvitsisi läpäistä waiverit.

Mahdollista on myös, että Ferencen kuntouduttua joku puolustajista saa mystisen ylä- tai alavartalovamman ja on poissa viikon tai kaksi kunnes on seuraavan vuoro...
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Lueskelin aikani kuluksi Facebookin Boston Bruins-ryhmää ja huomasin että siellä jo innokkaasti spekuloidaan tuleeko vahvistuksia ennen trade deadlinea. Löysin linkin Ottawan Sunin uutiseen, jossa kerrottiin että Fernandez ja Thomas pysyisivät joukkueessa ja Thomasille tehtäisiin kauden jälkeen sopimustarjous. (Linkki tässä.)
Toinen huhu oli sellainen, että Sturmin kausi on paketissa joten mahdollisesti korvaavaa hyökkääjää etsitään. Saa nähdä pitääkö paikkaansa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Kesselillä on pusutauti, eli mononukleoosi ja alustavien tietojen mukaan hän on pois noin kuukauden verran. Fernandez on ilmeisesti myös sivussa illan Habs-ottelusta, koska Rask on kutsuttu jälleen ylös. Mannyllä ei kuitenkaan pitäisi olla mitään vakavampaa. Myös Hnidy palannee tänä iltana, koska Lashoff lähetettiin farmiin ja samasta syystä Ferencen paluukaan ei ilmeisesti ole kovin kaukana.

Ei hyvältä näytä. Bruins kohtaa seuraavan kuukauden aikana paljon kärkijoukkueita, kyse on ennakkoon arvioiden vaikeimmasta kalenterikaudesta ja miehiä on sairastuvalla ihan liikaa. Ainoastaan Ferencen paluusta lähiaikoina on jotain toiveita, mutta hyökkääjille tässä olisi enemmän kysyntää.

Nokelaisen näytönpaikka? Parissa viime ottelussa (paluun jälkeen) otteet ovat olleet ihan lupaavia. Nyt voisi olla peliaikaa luvassa muualla kuin nelosessa, mahdollisesti jopa Savardin vierellä.

dit: Lucic unohtui. Ei taida pelata vielä tänään, mutta lähiaikoina kuitenkin.
 

VolmariP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers, LFC
Pelaahan tämä Matt Hunwick hienoa debyyttikautta Bostonissa. Carolinaa vastaan hyvä ottelu taas, ja pääsi ottamaan uransa ensimmäisen tanssin Carolinan Justin Williamsia vastaan. Hunwick taklasi puhtaan avojääpommin Williamsia päin ja tästä kehkeytyi pieni porukkakahakka.

Williams ja Hunwick ottivat erää, ja Williams pääsikin pari kertaa lyömään Hunwickia, kunnes tulokas sai oikean perille, joka riitti pudottamaan tanssiparin saman tien! Tässä linkki: http://www.urheiluviikko.net/joukkotappelu-nhlssa-katso-video/23477/
 

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Tein tässä illan ratoksi seuraavanlaisen "tutkimuksen" Bostonin tilanteesta hommata trade deadlineen menessä vahvistus:

Sturmin palkka on 3,500,000 $ ja Bostonilla on capissa tilaa 1,430,001$ eli yhteensä 4,900,000$. Sturm on loppukauden poissa, joten hänen palkkaansa ei oteta huomioon cappiin. (En tiedä tästä tarkkoja sääntöjä, mutta olen olettanut että puhutaan koko palkasta.)

Koska luultavasti jonkun pelaajan on lähdettävä valitsin Axelssonin. (Kovasti ollut huhuissa kauppatavarana.) Hänen palkkansa on 1,850,000$, joten näin ollen saamme käytettävää rahaa 6,750,000$

Seuraavan listan joukkueet on valitti seuraavalla kaavalla: Yhtä paljon pelejä kuin viimeistä playoff-paikkaa pitävällä joukkueella, mutta 10 pistettä tai enemmän eroa.
Pelaajat on taasen valittu niin, että sopimus päättyy tähän tai ensi kauteen. En ole seurannut pelaajien otteita taikka loukkaantumistilannetta, vaan MuTu-tuntumalla pelaajat. Koska Chiarelli sanoi että Sturmin tilalle etsitään hyökkääjä omasta organisaatiosta, tummensin puolustajat. Minusta Bostonin puolustukselle tekisi hyvää vahvistus ennen playoffeihin menoa.

Lightning

Gary Roberts LW 1,250,000

Jeff Halpern C 2,000,000

Jussi Jokinen LW 1,875,000

Marek Malik D 1,250,000


Thrashers

Ilya Kovalchuk LW 6,389,260

Mathieu Schneider D 5,750,000

Niclas Havelid D 2,700,000



Islanders

Bill Guerin RW 4,500,000

Doug Weight C 4,300,000

Mike Comrie C 4,000,000

Mike Sillinger C 2,200,000

Andy Sutton D 3,000,000



Blues

Keith Tkachuk LW 4,000,000

Andy McDonald C 3,333,333

Jay McKee D 4,000,000



Luultavasti listasta löytyy virheitä mutta olkoon nyt vaikka keskustelua herättämään. Palkkojen lähteenä käytin tätä sivustoa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Koska luultavasti jonkun pelaajan on lähdettävä valitsin Axelssonin. (Kovasti ollut huhuissa kauppatavarana.) Hänen palkkansa on 1,850,000$, joten näin ollen saamme käytettävää rahaa 6,750,000$

Puhut nyt asiantuntemusta ja analyyttisyyttä huokuvan hf-boardsin huhuista?

Axelsson on pelaajien keskuudessa äärettömän arvostettu ja pidetty kaveri. Myös Julien arvostaa Axea: ykkösvaihtoehto alivoimalla ja lisäksi Axelsson pelaa illasta toiseen vastustajan parhaita vastaan, on sentterinä Yelle tai Bergeron.

Chiarellilta olisi kova veto kaupata pois koko nhl-uransa Bruinsissa pelannut veteraani, joka on toiminut isähahmona monelle tulokkaalle ja jonka panos on edelleen arvokas sopimuksen arvoon nähden.

En usko. Bisnes on tietysti bisnestä, mutta kyse ei ole vain pelinappuloiden siirtelystä, vaan joukkuehengestä ynnä muusta sellaisesta. Viime kauden dl:n alla Bruins pelasi parasta kiekkoaan. Pelaajien kommenttien mukaan kyse oli osin näyttämisestä johtoportaalle, että ketään ei treidattaisi.
 

Fakap

Jäsen
Koska luultavasti jonkun pelaajan on lähdettävä valitsin Axelssonin. (Kovasti ollut huhuissa kauppatavarana.) Hänen palkkansa on 1,850,000$, joten näin ollen saamme käytettävää rahaa 6,750,000$.

Niin kuin larzzon jo totesi, Axelssonia ei todellakaan olla kauppaamassa. hänestä saatu hinta olisi paljon pienempi mitä hänen hyötynsä on joukkueelle.

Seuraavan listan joukkueet on valitti seuraavalla kaavalla: Yhtä paljon pelejä kuin viimeistä playoff-paikkaa pitävällä joukkueella, mutta 10 pistettä tai enemmän eroa.
Pelaajat on taasen valittu niin, että sopimus päättyy tähän tai ensi kauteen. En ole seurannut pelaajien otteita taikka loukkaantumistilannetta, vaan MuTu-tuntumalla pelaajat. Koska Chiarelli sanoi että Sturmin tilalle etsitään hyökkääjä omasta organisaatiosta, tummensin puolustajat. Minusta Bostonin puolustukselle tekisi hyvää vahvistus ennen playoffeihin menoa.

Bruins ei todennäköisesti tule hankkimaan joukkueeseen ketään, joka ei ole UFA kauden jälkeen. Jos jostain syystä kuitenkin hankkii, pelaajan täytyy olla todella hyvä hinta- / laatusuhteeltaan. Kesselin, Krejcin, Thomasin / Fernandezin ja Hunwickin jatkosopimukset tulevat syömään valtavasti rahaa ensi kauden capista.

Olen kyllä samaa mieltä, että Bruinsin puolustus tarvitsee vahvistusta. Puolustus on mielestäni erittäinkin hyvällä mallilla kun kaikki on terveenä, mutta loukkaantumisia tulee olemaan aivan varmasti. Etenkin Ward tulee vanhan kroppansa ja uhrautuvan pelityylinsä ansiosta saamaan varmasti kolhuja. Itse hankkisin jonkun kokeneen ja halvalla (AHL-prospect / myöhäisempi varausvuoro) lähtevän pakin, jolla pysyisi kiekkokin lavassa. Ja joka olisi siis UFA ensi kesänä. Niclas Hävelid voisi olla aika hyvä. Pystyy pelaamaan tarvittaessa kovia minuutteja ja voi laittaa koska tahansa jäälle. Pelannut Anaheimin kanssa Stanley Cup -finaaleissakin.

Pahimmassa tapauksessa hyökkäys tarvitsee kuitenkin vielä enemmän vahvistusta kuin puolustus. Sturm on siis koko kauden pois ja Bergeronin terveenä pysymiseen ei ole mitään takeita. Itse lähtisin hakemaan Keith Tkachukia. UFA ensi kesänä ja "oman kylän" poikia, jolla on valtavasti kokemusta ja pelaa edelleen kovalla tasolla, mutta ei ole voittanut vielä cupia. Olisi ihanteellinen hyökkääjä tähän tilanteeseen. Pystyy paikkaamaan Sturmia vasemmalla laidalla, ja mikä tärkeintä, myös YV:lla. Pystyy pelaamaan myös Bergeronin mahdollisen loukkaantumisen sattuessa keskellä. Jos hinta muodostuu liian kovaksi niin ei muuta kuin Forsbergin perään.

edit. Lisätään vielä, että Chiarellin mukaan Sturmin paikkaajaa etsitään ensisijaisesti oman organisaation sisältä. En vain millään usko, että Sobotkan, Nokelaisen, Karsumsin tai St. Pierren avut riittävät playoffseissa vakituiseen hyökkäävään rooliin ja YV:lle
 
Viimeksi muokattu:

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Puhut nyt asiantuntemusta ja analyyttisyyttä huokuvan hf-boardsin huhuista?

En puhu, vaan ihan toisesta keskusteluryhmästä. Luultavasti siellä samat kirjoittajat heiluu ja spekuloi. Lähteenä toki yhtä "luotettava".
Kuten sanoin, lähinnä halusin herättää keskustelua ja enkä tiennyt Axelssonin olevan noin kovassa arvossa. Toki tietysti sen olisi voinut päätellä seurauskollisuudesta.

Eiköhän tuo mahdollisesti hommattavan pelaajan pelipaikka riipu juuri Bergeronin tilanteesta. Jos parantuu niin pakkia katsellaan. Kuitenkin puolustus on pärjännyt tuossa muodossa koko kauden ja Boston on päästänyt vähiten maaleja per peli.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Kuten sanoin, lähinnä halusin herättää keskustelua ja enkä tiennyt Axelssonin olevan noin kovassa arvossa. Toki tietysti sen olisi voinut päätellä seurauskollisuudesta.

Jäi muuten sanomatta, että Axelsson pelaa Bruinsissa myös ykkösylivoimaa. Julien perustelut asialle alkaen 10 minsan kohdalta.

Muistan kun jossain kiekkoviihdeohjelmassa kysyttiin Bruinspelaajilta, että kuka joukkuekavereistasi ei välttämättä saa sitä huomiota ja tunnustusta, jonka ansaitsisi. Axe oli muistaakseni ainut pelaaja, joka sai useampia ääniä.

edit: Bergeron on muuten luistellut jo useamman päivän ilman ongelmia. Lähtee joukkueen mukana vierasreissuun harjoittelemaan.
 

M@thieu

Jäsen
Melkoinen nousu Bruinsilta tässä kohtsillään päättyvässä matsissa St.Louisia vastaan. Pari erää aikamoisen hengetöntä surffailua Julienin miehistöltä, ja sama meininki jatkui vielä kolmannessakin erässä, Blues johti laukauksia 10-0 vielä 14 minuutin kohdalla. Sitten vierasjoukkue otti pari jäähyä ja kas kummaa, Boston iskee pari maalia 19 sekuntiin ja kääntää pelin edukseen. Chara lisäsi vielä 4-2, mutta näköjään tätä kirjoittaessa Blues tekee uskomattoman tempun ja nousee vielä tasoihin, mikäli vain tämä viimeisen sekunnin osuma hyväksytään. Upea viimeinen viisiminuuttinen!

Edit. Kyllähän tuo Backesin maali hyväksyttiin, vaikka maila kyllä näytti olevan yläriman yläpuolella sen osuessa kiekkoon. Barret Jackmanilta esimerkillinen suoritus vain hetkeä ennen tasoituksen syntymistä, hän heittäytyi Krejcin lämärin eteen ja torjui sen vatsallaan maalin ollessa tyhjänä. Harmi ettei mies saanut syöttöpistettä tuohon maaliin, sillä ilman tuota torjuntaa St. Louis olisi hävinnyt. Lopulta rankkarikisassa ratkaisijana toimi ex-Bruin Brad Boyes ja lisäpiste siis vierasjoukkueen matkaan.
 
Viimeksi muokattu:

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Upea viimeinen viisiminuuttinen!
Tosiaan oli, sillä peli näytti jo pelatulta 1-2 tilanteessa, mutta niin vain jatkoajalle mentiin 4-4 tilanteessa. Harvoin näkee noin hienoa loppua pelissä.

Bostonille taisi tulla vähän hyvänolon tunne, kun pääsivät lopussa "yllättäen" 4-2 johtoon. Tuosta tasoituksesta löytyy varmasti mielipiteitä niin puolesta kuin vastaan.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Jokohan tänään Tuukka Rask pääsee pelaamaan kauden avausottelunsa? Fernandez edelleen sivussa ja Thomasilla pitänyt kiirettä oikeissa- ja leikkipeleissä.

Toivotaan että valmennusjohto antaisi Timmylle tänään lepoa, taitaa olla vielä alkuillan ottelu niin on mahdollista seurata ilman kommenvenkkejä. Tuskin Tuukkaa laitetaan aina vaikeaan vieraspeliin Habseja vastaan (vaikkakin Rask/Price ottelu olisi mukava nähdä).
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Jokohan tänään Tuukka Rask pääsee pelaamaan kauden avausottelunsa? Fernandez edelleen sivussa ja Thomasilla pitänyt kiirettä oikeissa- ja leikkipeleissä.

Pääsihän tuo ja nollan piti Rangerssia vastaan! Hienoa Tuukka!!


Pari komeaa torjuntaakin näytti joukossa olevan, harmi kun en peliä nähnyt.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Raskin hyvät otteet, sikäli jos niitä on luvassa lisää, tekevät Bruinsin ensi kauden maalivahtitilanteesta mielenkiintoisen ja antavat Chiarellille suhteellisen hyvän käden sopimusneuvotteluihin.

Loppujen lopuksi kaikki riippuu siitä, uskaltaako Chiarelli riskeerata ja lähteä kauteen Rask ykkösenä. Kyse ei olisi välttämättä niin rohkeasta vedosta kuin ensi alkuun saattaisi luulla. Rask on tietysti kokematon, mutta maalivahdeilla on tapana onnistua Julienin systeemissä. Yksikään ei ole vielä Bruinsissa pettänyt: sekä Thomas, Fernandez että Auld ovat pelanneet tilastojen valossa uransa parasta kiekkoa juuri Bruinsissa.

Lisäksi kelvollisia maalivahteja on suhteellisen helppo hankkia kesken kauden, jos kävisi niin, että Rask floppaisi. Suurimmat riskit Raskin nostamisessa ykköseksi liittyisivätkin juuri Raskin omaan tulevaisuuteen ja toisaalta myös myös pelaajien luottamukseen seurajohtoa kohtaan. Kävisikö Toivoset? Minkälaisen viestin se antaa joukkueelle, sen runkopelaajille, jos cupista taistelemaan kykenevä lähtee kauteen tulokasmaalivahdilla? Riittääkö ymmärrystä cap-ongelmien kanssa painivalle Chiarellille? Jälkiviisastelu kun on helppoa, jos riskinotto epäonnistuu.

Toisaalta Julien antoi eilisen pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa aika suoraan ymmärtää, että Rask ei ole vielä sillä tasolla, että hänen varaansa voi laskea organisaation maalivahtitulevaisuuden. Otteisiin pitää saada tasaisuutta, notkahdukset pitää saada kitkettyä. Vaikka Julienin systeemi saa maalivahdit usein näyttämään hyvältä, niin se on myös melko anteeksiantamaton helpoille virheille.

edit: Julienin eilisen lehdistötilaisuuden kommentit Raskista löytyvät myös Globen jutusta.

"With Tuukka, I think it's only something he can get with time, and that's a little bit of experience," said coach Claude Julien. "Goaltenders' maturity is a huge thing that they need to have to play at this level. It's called mental toughness. It's called consistency, game in and game out. Those are kinds of things you get from being put in those situations, and that's what's been happening with him in Providence.

"If he can be as consistent as possible, I think that's the big task for him right now and not have those highs or lows or those games where you give a few soft goals.

"That's a part of his game that, to be honest with you, still happens at times in Providence. That's what maturity is all about. We've got to give him time to develop that part of his game. I've always thought that a goaltender's biggest challenge is that. It's not so much technical but the ability to sustain your game night in and night out."
 
Viimeksi muokattu:

Morrison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Tässä harrastin pre-game juttujen lukemista ja törmäsin Boston Globen sivuilla mielenkiintoiseen kysymys&vastaus -palstaan. Aiheena (yllättäen:) trade deadline. Aika perusmietiskelyä kysymyksissä ja vastauksissa eikä mitään erikoista esiintynyt. Tosin en montaakaan kysymystä kerennyt läpi käydä. Asiantuntijana Fluto Shinzawa. Ei mitään hajua miten luotettava kaveri on. Globen toimituksessa vuodesta 2002 asti, niin luulisi että osaa asiansa.

Toivottavasti Boston vie illan pelin ja Nokelainen saisi peliaikaa. First shiftissä laitettu 4-kenttään kilpailemaan Blitzin kanssa pääsylle kentästä. Mukavasti matsi alkaa jo 20:00.

Let's go Boston!
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Hyvä peli Sharkseja vastaan 40 minuuttia, viimeiseen erään ei sitten löytynyt lääkettä SJ:n pelin paranemiselle. San Josen homma näyttää hyvältä kun saivat koneen käyntiin, ilo oli katsella noin toimivaa peliä. Kapteeni Marleau pelaa hienosti, onneksi eivät huonon viime kauden aikana/jälkeen laittaneet vaihtoon.

Huonot uutiset loukkantumisrintamalta jatkuu: Näyttöpaikan nelosta ylempänä saanut Nokelainen sai mailasta silmään ja vietiin verta vuotavana sairaalaan.

"I don't think it's looking very good right now" kommentoi valmentaja Julien pelin jälkeen. Toivottavasti aamu tuo parempia uutisia.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Hyvä peli Sharkseja vastaan 40 minuuttia, viimeiseen erään ei sitten löytynyt lääkettä SJ:n pelin paranemiselle. San Josen homma näyttää hyvältä kun saivat koneen käyntiin, ilo oli katsella noin toimivaa peliä. Kapteeni Marleau pelaa hienosti, onneksi eivät huonon viime kauden aikana/jälkeen laittaneet vaihtoon.

Huonot uutiset loukkantumisrintamalta jatkuu: Näyttöpaikan nelosta ylempänä saanut Nokelainen sai mailasta silmään ja vietiin verta vuotavana sairaalaan.

"I don't think it's looking very good right now" kommentoi valmentaja Julien pelin jälkeen. Toivottavasti aamu tuo parempia uutisia.

-Bruinsin paskuus latisti kyllä ottelun onnistuneesti ensimmäisen erän jälkeen. Toisessa erässä oli vielä paikat ratkaista ottelu vastahyökkäyksillä ja ottaa ansaitsematon voitto (joita on kertynyt kiitettävästi viime aikoina), muttei kelvannut eikä oikein pomppinutkaan.

Sharksin tasoituksesta lähtien oli melko selvää, ettei Bruins voi saada kahta pistettä muutoin kuin arvonnan kautta, mutta sinne selviytyminen ei sitten ollut lähelläkään. Käsittämätöntä panikointia ja kohellusta varsinkin kolmannessa erässä. Paitsi ettei kiekkoa saatua pidettyä paria syöttöä pidempään omilla, niin puolustuskaan ei toiminut. Pakka ei pysynyt kasassa, toista aaltoa ei otettu. Keskialuetta ei päästy tukkimaan, kun oltiin koko ajan omassa päässä.

-Nokelaisen onnea ei oikein voi käsittää. Aina kun homma alkaa toimia, tai on tilaisuus näyttää, niin tulee jonkin sortin loukkaantuminen. Nokelaisen lisäksi Kobasew ilmeisesti loukkasi eilen jalkansa. Hieno pommi Murraylta, joskin pelitilanneratkaisuna vähän villesirénmäinen itsensä ulospelaaminen.

-Thornton oli oma itsensä. No show ja pistetili karttui, kun peli oli jo ohi. Johonkin sentään voi luottaa.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
-Thornton oli oma itsensä. No show ja pistetili karttui, kun peli oli jo ohi. Johonkin sentään voi luottaa.

Sen ainoan kerran kun kurvasi alle kahden metrin päässä Bruinsin maalista niin sijoitti nätisti ulkosyrjällä alakulmaan. Totuuden nimissä on sanottava että tila vietiin pääosin Isolta-Joelta pois, pari kertaa kahdella miehellä, ja tämähän on se resepti millä pudotuspelien tiukentuvassa vartioinnissa Thornton saadaan "hiipumaan".

Toivotaan että Nokelaisen pelihommat jatkuu ja uusi mahdollisuus tulee vielä.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
No show, mo snow... Ottelun alussa Chara ja kumppanit pysyivät mukana, dominoivatkin. Mutta yhdessä tilanteessa joko toisen erän loppupuolella tai kolmannessa erässä, kun Setoguchi karvasi Charaa ja lopulta slovakki jäi jäähän pyörimään pystyakselinsa ympäri polvillaan huomasi, että liika on liikaa. Marleau taklasi ottelussa kuusi kertaa tilastojen mukaan, Setoguchi pörräsi jälleen varsin vauhdikkaasti ja Joen koko alkoi lopulta puhua. Kolmannessa erässä Bruins oli mennyttä. Eihän siinä mitään jos jotkut clowet ja grierit taklaa, mutta kun Michalek, Pavelski ja Setoguchikin polkevat niskaan, siinä alkaa jo aikoinaan Pärssisen kiekkokoulussa nöyryytetty Chara taipua.

Kuten Joe sanoi ottelun jälkeen, hänen maalinsa oli harjoiteltu kuvio: kiekkoa maalille ja hyviä asioita tapahtuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös