Boston Bruins 2007-08

  • 42 629
  • 180

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Thomasin alkukausi on tosiaan ollut loistava. Viime yönä taas valittiin ottelun parhaaksi. Päästettyjen maalien keskiarvo kolmessa ottelussa 1,34 ja torjuntaprosentti 95,7. Fernandezin vastaavat 5.01 ja 79,6.

Bostonilla on maalivahtien osalta hyvä kilpailutilanne. Veikkaan, että Tim Thomas on kuitenkin se veskari joka tulee ykkösveskarin roolin ottamaan kauden edetessä.
 

MacInnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Kärpät, Shefki Kuqi
Thomas jatkoi taas viime yönä vakuuttavasti. 35 torjuntaa, 1 päästetty maali, valinta ottelun ykköstähdeksi. Tällä menolla Bruins taistelee tosissaan playoff- paikasta, ja ennen kauden alkua pidin itse Bostonia yhtenä heikoimmista joukkueista koko liigassa. Pakko myöntää että olin väärässä.. :)
 
Viimeksi muokattu:

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Onko Bruins tullut takaisin?

Ainakin viime yön ottelu Tampaa vastaan oli hyvää viihdettä. Bruins veti hyvän ottelun ja voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Bergeronin otteet lämmittivät mieltä. Viime kausi vaisu, nyt nousu parrasvaloihin? Tampan Holmqvist oli puolestaan odotetun surkea.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Thomas jatkoi taas viime yönä vakuuttavasti. 35 torjuntaa, 1 päästetty maali, valinta ottelun ykköstähdeksi. Tällä menolla Bruins taistelee tosissaan playoff- paikasta, ja ennen kauden alkua pidin itse Bostonia yhtenä heikoimmista joukkueista koko liigassa. Pakko myöntää että olin väärässä.. :)

Jep, onhan tässä jengit pelanneet jo huimat 6 peliä. Philly ja Ottawa vie idässä, Rangers ja Devils eivät pääse edes pudotuspeleihin!

Ei, mutta jottei menisi ihan turhaksi niin huominen Bruins-Rangers-ottelun alkua on siirretty. Uusi aika on 4pm eli 23:00 suomen aikaan.

Rangers ei ole vieläkään löytänyt sopivia kenttiä ja tilasto 2-4-0 ei lohduta isoja hankintoja kesällä tehneen mestariehdokkaan faneja eikä myöskään organisaatiossa toimivia henkilöitä uskoakseni.
 
Viimeksi muokattu:

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Nyt on sitten avattu kiekkokausi myös Bostonissa ja vielä varsin mukavalla 4-1 voitolla Tampasta. Rehellisyyden nimissä täytyy kyllä sanoa, että tällaisella esityksellä Boston olisi hävinnyt kymmenestä ottelusta yhdeksän Lightningiä vastaan, sillä niin täydellisestä tampalaiset hallitsivat peliä. Numerot todellakin mairittelevat kotijoukkuetta. Onneksi Thomas jatkoi koko alkukauden kestänyttä huippuvirettään myös Tampaa vastaan, ja häntä kuuluu kiittäminen näistäkin kahdesta pisteestä. Thomas vaikuttaa olevan taas hänelle niin tyypillisessä putkessa, jolloin kiekot vain näyttävät pysähtyvän häneen kuin muuriin. Kyllähän varsinkin toisessa erässä Bruins-päädyssä salamoi oikein kunnolla, kun St.Louis, Lecavalier ja kumppanit pyörittivät peliä. Bruins saa olla todella kiitollinen, että selvisi toisesta erästä vain yhdellä takaiskulla. Ainoa huono puoli Timin loisto-otteissa on, että se saa Peter Chiarellin ratkaisun signata kovalla rahalla Fernandez näyttämään todella huonolta. No, edelliset kaudet ovat näyttäneet, että Timinkin vire loppuu ennemmin tai myöhemmin, joten eiköhän Mannykin vuoronsa saa. Muutenkin Manny näytti jo Wildissa olevansa parhaimmillaan joutuessaan kilpailemaan ykkösveskan paikasta.

Bruinsin kiekollisesta pelistä ei juuri voi puhua eilisen perusteella, sillä Tampa kontrolloi kumilaatta suorastaa detroitmaisella tavalla ja pakotti Bostonin perustamaan hyökkäyksensä vastaiskuihin, joista sitten saatiinkin iskettyä ottelun lopullisesti ratkaisseet 3-1 ja 4-1 maalit. Tampa ei ottanut Royn ja Tarnaskyn kahden fighting-majorin lisäksi edes jäähyjä, joten Bruins ei päässyt kertaakaan kokeilemaan alkukauden hyvin toiminutta yv:tään. Milan Lucic teki vaikutuksen heti Gardenin yleisöön tappelemalla Tarnaskyn kanssa vain runsaan parin minuutin pelin jälkeen. Ilmeisesti Lucic on todella havittelemassa itselleen uuden Cam Neelyn viittaa. Toivottavasti media ei ala kasata kohtuuttomia paineita Lucicin harteille.

Lauantaina kylään saapuu sitten aina niin rakas Rangers, joka taatusti sytyttää Gardenin yleisön. Rags on aloittanut kautensa alle odotusten, kun taas Bruins puolestaan on ylittänyt kaikki odotukset, joten ottelusta on tulossa taatusti mielenkiintoinen.
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Joo, itsekin noita raportteja lukiessani sain sellaisen käsityksen, että Tampa oli ottelua, erityisesti toista erää hallinnut, ja tavallaan "väärä" joukkue voitti. Mutta hyvä näin. Hienosti on kuitenkin Bruinsin kausi alkanut, ja toivottavasti viime kaudella vaikea vastustaja, Rangers, kaatuu.
 

melon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Boston Bruins
Hyvin alkanut kausi sai juuri ikävän käänteen, kun Flyersien Randy Jones ajeli Patrice Bergeronin kylmäksi. Näytti pahalta, tuntuu pahalta ja taisi käydäkin pahasti. Bergeronin jalat nytkähtivät pari kertaa miehen maatessa jäässä, mutta muuta liikettä ei sitten tapahtunutkaan koko sinä aikana, kun Patricea paareille valmisteltiin.

Tekisi mieleni päästää pari isoa ärräpäätä tähän, mutta eipä ne mitään auttaisi. Tsemppiä Patricelle ja joukkueelle, tämän pelin tuloksella ei ole enää mitään merkitystä. Flyers ei ole jääkiekkojoukkue...
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Satuin avaamaan tv:n juuri kun Bergeron makasi jään pinnassa useamman lääkintähenkilökunnan ihmisen pyöriessä vieressä. Pahaltahan tuo näytti ja pitkään kesti, ennenkuin mies saatiin paareille ja kohti sairaalaa. Itse loukkaantumiseen johtanutta tilannetta en siis ehtinyt nähdä, toivon mukaan tulee vielä pelin aikana.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Itse loukkaantumiseen johtanutta tilannetta en siis ehtinyt nähdä, toivon mukaan tulee vielä pelin aikana.

Bergeron rupesi jarruttamaan jonkun verran laidasta irti, ja Jones tuli auttamatta päälle, kun oli päättänyt taklata jo aiemmin. Tavallaan siis samaa saagaa, kun pari aiempaa koitan pyörähtää alta, joista on sitten seurannut pahan näköinen tilanne.
Toivottavasti ei kuitenkaan käynyt Bergeronille pahemmin. Hyvältä homma ei kuitenkaan näyttänyt.
 

Trooster

Jäsen
Taklaus ei ehkä ollut niin törkeä kuin parin muun Phillyn pelurin suoritukset aiemmin tällä kaudella. Mutta toivottavasti Bergeron toipuu. Tajuttomana vaikutti ainakin olevan, kun jäältä vietiin.
 
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Tuorein tieto kertoo että selvisi nenän murtumalla ja aivotärähdyksellä. Upea homma jos ja kun näin vähällä selvittiin, näytti kyllä tosi pahalta kun kaveria kärrättiin kaukalosta pihalle.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Lisättäköön tuoreeltaan Don Cherryn kommentti tuosta: "Kids! Never go into corners like that!" Näytti lisäksi esimerkkejä muista pelaajista jotka pelasivat liian kumarassa laidan lähellä.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Bergeronin tilanne näytti todella vakavalta ja veti hallin aika hiljaiseksi. Toivotaan parasta ja tapahtunut voidaan unohtaa. Jones pyyteli tapahtunutta jo pelin aikana anteeksi. Hyvä niin. Itse peli lopahti tähän taklaukseen.

- Bostonin liike tuntuu tällä kaudella riittävän. Phillyn hemmot olivat jäljessä ja joutuivat ottamaan jäähyjä. Yv ei vaan natsannut.

- Kessel leijailee tällä hetkellä korkealla ja yritti ihmeellisiä poikkisyöttöjä, jotka Phillyn pelaajat naureskellen katkoivat. Toivottavasti junnu palailee maan pinnalle.

- Bostonilta puuttuu ylivoiman pyörittäjä siniviivalla, sillä Chara on hommaan aivan liian hidas. Tässä ottelussa pahoja kiekonmenetyksiä sinisellä.

- Bergeronin loukkaantumisen jälkeen Metropolit nousi esiin ja passaili maukkaita paikkoja. Ei vaan maistunut tällä kertaa.

- Thomas pelasi todella hyvän ottelun.

- Phillyn parhaat Richards ja Biron.
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
http://www.youtube.com/watch?v=OMbDKGBkE_M

Löysin tuollaisen 12 minuuttisen pätkän Jonesin taklauksesta juuri äsken. Täytyy sanoa, että kyllä näytti Bergeron aika pahalta taklauksen jäljiltä ja tuon videopätkän perusteella on kyllä onni, että kaveri selvisi säikähdyksellä. Toivotaan, että Patrice palaa kentille nopeasti!
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Toivottavasti Bergeron toipuu 100% pelikuntoiseksi, siihen vievällä ajalla ei ole väliä. Aivotärähdys tulee silti näkymään otteissa, seuraava on aina edellistä pahempi ja tule helpommin.

Toivottavasti Cherry tuomitsi myös selkään taklaamisen? Taklaus tuli päähän/niskaan laidan vieressä, nyky-NHL:n tiukentuneella rangaistuslinjalla odottelen n. 10 ottelun pelikieltoa. Onko Philadelphiassa pistetty pojat pelaamaan kovempaa peliä katastrofikauden jälkeen joukkueen johdon taholta vai onko kyseessä yksittäisten pelaajien ylilyönnit? Jones tuntui ottelun aikana antaneessa lausunnossaan olevan oikeasti pahoillaan.

Show jatkuu, Kessel keskelle ja hyvin Providencessa pelannut Nokelainen 3/4 ketjun rooliin ja samalla sykkeellä eteenpäin.
 

Gainer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura ja suomen maajoukkue
No selkäänhän tuo taklaus tuli mutta eipä siinä ns muuta vikaa ookkaan. Kädet ei noussut mitenkään korkealla eikä ollu ryntäys.
Toivottavasti tulee järkevä pelikielto ja kaveri kuntoutuu äkkiä takaisin peleihin
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
No selkäänhän tuo taklaus tuli mutta eipä siinä ns muuta vikaa ookkaan

Ei muuta vikaa kuin selästä taklaaminen? Bergeronin katsomossa olleet vanhemmat varmasti ajattelivat samalla tavalla kun katsoivat pojan nykivän tajuttomana jäällä.

Bergeron vietiin paareilla ulos ja ONNEKSI ei tullut esim. niskanikamavaurioita ja kaverilla toimii kaikki jäsenet. Raakaa on nykymaailman meno jos tuollaisia otteita vähätellään.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Ei muuta vikaa kuin selästä taklaaminen? Bergeronin katsomossa olleet vanhemmat varmasti ajattelivat samalla tavalla kun katsoivat pojan nykivän tajuttomana jäällä.

Bergeron vietiin paareilla ulos ja ONNEKSI ei tullut esim. niskanikamavaurioita ja kaverilla toimii kaikki jäsenet. Raakaa on nykymaailman meno jos tuollaisia otteita vähätellään.

Kyllähän Bergeron itse tekee niin suuren virheen että on ihan yhtä syyllinen taklauksen tulokseen kuin taklaajakin. Ei noin typerästi voi kääntyä laidan lähellä.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Käännös tapahtuu maaliviivan ylityksen yhteydessä ja vauhtia on hiljennettävä että ei törmäisi päätylautoihin, Jones päättää lähteä taklaamaan ja näkee Bergeronin selän pitkän aikaa ja silti ajaa niskaan.

Eri tavoin pystyy saman asian tulkitsemaan, "taklattavan vastuu" -argumenttia käyttämällä tässä saadaan Bergeron syylliseksi ja Jones viattomaksi olosuhteiden uhriksi.

Jännä nähdä kumpi saa pari peliä palkatonta huilia NHL:n toimesta.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Vastaavanlaisia taklauksia (Volchenkovin taklaus Boothiin erityisesti) on tapahtunut tällä kaudella jo pariin kertaan, mutta niistä ei ole ollut mitään huutoa. Syynä varmaan se, ettei kukaan ole loukkaantunut. Jos siis Jonesille jotain kieltoa tulee, niin syynä on loukkaantuminen ja tämä tarkoittaa siis, sitä että kieltoja jaetaan nykyään seurauksen mukaan, eikä teon mukaan.

Itse olen sitä mieltä, ettei tuosta mitään pidä antaa. Jones sai 5+10 ja sen pitäisi riittää.

Taklattavan vastuusta voi hyvinkin puhua tässä tilanteessa. Bergeron pysähtyy kuin seinään laidan viereen varmasti tietäen, että pakki on tulossa päälle. Jones olisi voinut tehdä tuossa toisin, mutta tosiasia on, että harkinta-aikaa oli ehkä noin puolisen sekuntia. Bergeron saattoi itsensä todella haavoittuvaan paikkaan pysähtyessään tuollaiseen paikkaan tuossa tilanteessa.

Tuossa vielä tsn:n Bob McKenzie artikkeli, joka on kirjoitettu hieman ennen tätä tapahtumaa, mutta mikä sopii hyvin myös tähän taklaukseen.

To Suspend or not to suspend
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös