Bongaa liigakiekkoilija

  • 1 118 144
  • 3 104

Oates

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Viestin lähetti finnishninja
Törmäsin eräässä tavaratalossa Tukholmassa v. 1989 Vladislav Tretjakkiin. Pällisteli kenkäosastolla popoja, kädessään siro valkoinen stilettikorkokenkä, luultavasti hänen piikkikikilleen, tai naapurin Tatjaanalle..

Tää on jokseenkin käsittämätön juttu, sillä luultavasti samana vuonna törmäsin Tukholmassa tavaratalossa Viktor Tihonoviin.. Nimmari lähti ja löytyy vieläkin suomi-ruotsi-suomi -sanakirjan sisälehdeltä. Viktor oli kyllä liikkeellä rouvineen, oisko Tretjak sitten mennyt kenkäosastolle.
 

metsänpeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaupungin vetävimmän näköinen jannu

Niin, Hämeenlinnan lahjan porilaisille, Aki Heinon, bongasin kaupungilla muutama tunti sitten. Kyseinen öljylanne oli käynyt ruokakaupassa ja Alkossa, ostoksetkin olivat ihan kaiken kansan nähtävillä. Missähän tänään on ne bileet..?

Nyt odottelen enää sitä, että kaupungin parhaimman näköinen Mies, toinen hämeenlinnalais-lahja, tulisi edes kerran minuakin vastaan.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Pakko mainita tähän, että tänään bongasin noin klo 18:00 Kisapuiston vieressä olevasta metsästä Janne Jalasvaaran ja Olli Ahosen kuselta. Niin ja ihan autosta käsin havaitsin.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Joensuun Jesse tuli tänään kaupungilla vastaan. Muija ihmetteli että olipas siinä pitkä ja hintelä poika, oli siihen sitten todettava että kaveri on tuleva NHL -pelaaja...
 
Viimeksi muokattu:

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukon puolustajat Janne Niskala, Ilkka Heikkinen ja Otto Honkaheimo tänään puoliltapäivin uudessa liikekeskus Potkurissa täyttämässä vedonlyöntikuponkeja.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Jaska Suomalainen katsomassa kuinka Jukurit nöyryytti Kookoota.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Tänään kävelin hieman ennen puolta yhtätoista kohti Ylen Isoa Pajaa, ja vastaan alkoi tulla IFK:n punaisia mersuja iso liuta. Toisin sanoen siis koko joukkue (poisluettuna Töölössä asustelevat) kotimatkalla treeneistä. Jerellä on suht hieno Porsche. Harkins innostui liikennevaloista lähtiessään kisaamaan joukkuetoverin kanssa (en ehtinyt nähdä kasvoja), asiaa!

Lukumääräisesti suurin kiekkobongaukseni kyllä ikinä.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Tänään Ilmalassa Jokerit-HIFK -ottelua olivat katsomassa ainakin entiset liigakiekkoilijat Mika Kortelainen, Markus Ketterer ja Mikko Ruutu.
 

gege dA mAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser
Viestin lähetti Jude
Tänään Ilmalassa Jokerit-HIFK -ottelua olivat katsomassa ainakin entiset liigakiekkoilijat Mika Kortelainen, Markus Ketterer ja Mikko Ruutu.

Myös Timo Pärssinen oli siellä katsomon puolella tai siis käytävällä keppien kanssa käveli.
Hänen lisäksi myös Mika "Anu" Saukkonen ja Matti "Takapiiska" Virmanen juttelivat hallilla keskenään. Onkohan Saukkonen seuraava hankinta vai hankitaanko Jutia tänne ja neuvotellaan ensin Saukkoselta lupa??
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
Glen Metropolit

Glenin ja hänen vaimonsa(?) näin autoilemassa vallillassa... oli hieman kiire niin oli pakko mennä eteen törkeästi vasemmalta niin että sai tööttiä ja sitten tuli viereen katselmaan vihaisesti... ensin näin jokerilogon ja mainoksia ja siinä metro sitten katseli... ei voinut kun nauraa :)
 

fullkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Bongausrintamalla tapahtui pitkästä aikaa, kun bongasin Petri Variksen rumassa japsikotterossaan erään suurehkon pääkaupunkiseutulaisen ostoskeskuksen parkkihallissa.
 

metsänpeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Haukiputaan Hornet ruokakaupassa

Teemu Virkkunen oli tuossa äskettäin ostoksilla paikallisessa marketissa. Oli tainnut vaimoke laittaa Teemun ensimmäistä kertaa yksin kauppaan, sen verran eksyneeltä herra näytti. Eikä ollut muistanut/tajunnut ottaa edes ostoskoria/ -kärryjä, vaan yritti epätoivon vimmalla kasata tavaroita syliinsä.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Porin Keilahalli, minä ja..

..Jason Williams, Greg Classen, Juha Kiilholma sekä Juha-Pekka Ketola.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukon pelaajista ainakin Vehanen, Roloson, Helanen, Porkka, Niskala, Purontakanen, Heikkinen, Honkaheimo, Harikkala, Toporowski, Larouche, Yli-Junnila, Yli-Torkko, Siivonen tänään Raumanlinnassa... Eli suurinpiirtein kaikki muut paitsi Eepi ja Pahi.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kärppien senioriosasto vietti Nylanderin johdolla iltaa Graalissa eilen. Porukan nuorimmalla eli Somervuorella oli ainakin vauhti kovasti päällä.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Korpikosken Laurilla eilen juhlat. Been there, done that.
 

Vesku

Jäsen
Näin Allu Measuresin Tampereen Rantaperkiön ST1:llä tankkaamassa keväällä 1998.

Nooh, onhan noita tuoreempiakin, kuten Jääskeläis-Teemu Konttorissa lauantaina.

Paras on kuitenkin se, kun joskus syksyllä 2001 voitollisen Lahden-reissun jälkeen Tampereen Siipiweikkoihin läheiseen pöytään istahtivat gladiaattorit Helminen-Viitakoski.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Pasi "ThePasi" Nielikäinen ja Atte Pentikäinen lauantaina Kespalla ja lisäksi Levokari viime viikolla puntilla.

-paze-
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pasi Nielikäinen Jenni-vaimoineen bongattu K-Supermarketissa. Pasin oikeaa silmäkulmaa koristi aika iso laastari.

Katselivat pitkään leipäosaston tarjontaa ja ilmeisesti etsivät jotain erikoisempaa, koska pyysivätpä myyjältäkin jotain tietoa. Pasi siinä ohimennen kehui Porin Leivän valmistamaa PoPe-leipää.

Ulkoinen olemus siviilikuteissa yllätti sikäli, että enpä heti uskoisi häntä lähes satakiloiseksi, olkoonkin että siinä painossa ei liene yhtään ylimääräistä rasvaa.
 

Makkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC
Aika moni stadilainen on varmaan tavannut Pepe Lehtosen kauppatorilla. ;)
En kyllä muista että olisin ketään viimeaikoina ainakaan kovin mieleenpainuvasti tavannut. Ja enhän mä oikein muiden kuin IFK:n pelaajien naamoja tunnistaisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös