Bongaa liigakiekkoilija

  • 1 118 129
  • 3 104

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Päällikkö oli viime viikolla Stockalla käymässä kesäreleet päällä, mm. vihreä ns. kalastajahattu, jotta ei tunnistettaisiin (?).
Eräs tarkkasilmäinen kannattajanuorukainen huomasi silti ja yllätti OJ:n jätskiä syömästä. Nuorukainen sai nimmarit ja oli onnellinen.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti JanJ
Jos silmäni aamutuimaan oikein toimivat, niin mielestäni Jarkko Ruutu pelasi katulätkää Kisahallin parkkiksella.

Samainen herra nähty korkeasaaressa lauantaina.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Näin ex-Pelikaanin, nykyisen ilvesläisen Tommi Turusen Lahden moottoripyörämessuilla viime keväänä. Kyseinen herrahan on tunnetusti perin innoissaan pyöristä. Kovin kiinnostuneen näköisenä ihaili poliisien pyörää ja samalla osastolla pyörinyttä (takaa-ajo?)videota...
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Matti Hagman pyyteli kymppiä lainaksi eilen Vermossa V5-lappua jättäessään. Joker Gardenin poisjäännin myötä hänen lappunsa ei maksanutkaan kuin 100,40€ joten sain rahani samantien takaisin. Hakki pelasi ilman varmaa ja lappu ei osunut...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
The Pasi x 2

Itsehän bongasin The Pasin ja hänen kihlattunsa Jenni Anttilan porilaisessa ruokakaupassa perjantaina ennen Juhannuksen vieton alkamistani. En tunnistanut heitä ensin kaupan puolella, mutta kassalla rupesin katsomaan, että tuossa on jotain tuttua. No, The Pasi katsoi myös minua ilmeisesti huomaten silmät selässään. Katsoin muualle ja kun vielä ulos mennessä katsoin julkkispariin, The Pasi katsoi minua. Ei taida silti olla niitä poikia, heterolinjalla itse kukin.

Tänään Juhannuksen jälkeen Keski-Porin kirkon nurkilla tasa-arvoisessa risteyksessä päästin oikealta tulleen Ässäauton ensin. Kuinkas ollakaan, The Pasi ohjasi sitäkin. Kahdesti siis bongasin hänet pariin päivään, elämäni tähtihetkiä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei-zei Ni-eemi. Kootut 2001-04.

Muutama viikko sitten, itse asiassa europarlamenttiäänestyspäivänä, A-J Niemi oli ilmeisesti menossa ottamaan kantaa, sillä bongasin miehen Tikkurilassa äänestyspaikkana toimineen koulurakennuksen pihalla. Liikkui SUV-mallisella Lexuksella.

Pari-kolme vuotta sitten bongasin samaisen miehen silloisella kotikadullani Paloheinässä. Oli kaikesta päätellen kämppää katsomassa, kun siirtyi Anaheimista tuolloin takaisin Jokereihin. Silloin liikkui Ford Mondeolla.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Toni Häppölä perheineen tänään iltapäivällä Stockalla.
 

GameOver

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU ja Ducks
Tänään n. 13.00 söin viereisessä pöydässä samaan aikaan Tommi Santalan ja Eero Somervuoren kanssa Tapanilan China Man-ravintolassa, tiedä sitten onko Eero:lla jotain tekemistä HIFK:n kanssa... toivottavasti ei nimmittäin sit ois kyl HIFK:lla vieäkin kovempi jengi kuin nyt, ehkä liigan kovin. No taitaapi kuitenkin Eero ja Tommi olla vaan hyviä ystäviä.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Tänään bongattu Sami Heinonen kotinsa välittömässä läheisyydessä.
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ei kyllä ole liigakiekkoilija enää, mutta kait kelpaa. Eli Tero Lehterä nähty kauppakeskus Isossa Omenassa perheensä kanssa menevän liukuportaita ylös.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Tässä eräänä päivänä metrossa viereeni istahtivat Tomek Valtonen ja Jan Latvala. Muistaakseni Rautatientorilta tulivat kyytiin ja itäänpäin jatkoivat. Ehdittiin ottaa lyhyt erä mulkoilukilpailua. Tomek muuten aloitti.
 

Kapulainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Eivät kukaan ole liigakiekkoilijoita, mutta kiekkoilijoita kuitenkin. Eli tänään aamupäivällä Esport Centerissä Jere Lehtinen, Tero Lehterä, Ossi Väänänen sekä joku neljäs henkilö, jota en nähnyt kunnolla.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo.
Tänään Stadissa pyöriessä tuli bongattua Jukka Koivu Espan nurkilla (ei ollut pussikaljalla) ja vähän myöhemmin jalkaansa nilkuttava Lauri Tukonen tyttöystävänsä kanssa Stockan One Wayn naistenosastolla. Oltiin muuten Laurin kanssa ainoat miespuoliset koko osastolla. Itsehän tosin olin vaan läpikulkumatkalla.

Dösään kiirehtiessäni Jasper Pääkkönen meinasi vielä ajaa tsykällä ylitseni, mutta juuri kun näin elämäni vilisevän silmissäni ehdin kuitenkin väistää. Jasper Pääkkönen ei taida olla liigakiekkoilija, mutta whuu keers?
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Bongattu Kyy Palo, Väli-Pukki Kautonen ja Tertzi Lehterä Tapiolan Pizza Hutissa syömässä.
Lehterän Nokia pärähti soimaan kesken ruokailun ja Öljylanne vastasi tuttavallisesti "Tertzi!
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Marko Luomala eilen AC Toppahousujen try outilla.

Ei mahdu.
 

Mr Pilli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit
Timo Pärssinen ja kauniimpi osapuoli Aleksanterinkadulla Helsingissä, tänään 12.34.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jompikumpi Elomon veljeksistä Ruisrockissa eilen Jean S:n konsertin aikaan. Pelaajakorteista päätellen kyseessä Miika pitemmän tukan perusteella.

Sikari maistui kaverille
 
Timo Pärssinen bongattu turkulaiselta salilta nostelemassa puntteja!

Eihän tuo Pärssinen ikinä mikään kovin kookas tai fyysinen pelaaja ole ollut, mutta jos olisin IFK-fani niin olisin vähäsen huolissani. Sen verran tehotonta ja laiskaa oli treenaaminen.

Ja Ruisrockissa Bluesin tähtipuolustaja Mika Lehtinen pössyttelemässä kessua.

EDIT: Lehtinen lisätty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös