Bongaa liigakiekkoilija

  • 1 118 147
  • 3 104

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Brend Brückler matkalla kohti Nordenskiöldin jäähallia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Somer-Eero perheineen Ruoholahden kauppakeskuksessa. Joko Eeron löysä huppari aiheutti illuusion, tai sitten Eerolla on pieni pötsintynkä.
 

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Nummelinin Petteri pamahti viime viikonloppuna vastaan yhdessä ostoskeskuksessa. Tai ostoskeskuksen parkkihalissa pikemminkin.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Märkä-Simo Liivik tunnusti Apollossa väriä Bluesin pipo päässään, oli ilmeisesti narikkalappu päässyt katoamaan ja heppu huuteli siinä ulkona kaverinsa rauhoittelemana rotsinsa perään.

Oli vähän naattinut.
 

NiksuP

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
Jani Tuppurainen bongattu Jyväskylässä. Nimmarit tuli hankittua, vaikka Tapparan miehiä olenkin. :D
 

Ralph

Jäsen
Uusi kausi alkaa virallisesti 1.6? Silloin tämä menee tänne, eli autolla ajelin Tampereen Hämeenkadulla ja huomasin, että siellä kävelee joku jääkiekkomaila kädessä. Sitten tajusin, että perkele, sehän on Jarno Koskiranta ja tuiotin ajaessani, hyvä etten bussiin osunut. Mitä lie KHL-sentteri tekevän mailalla kadulla.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Pesäpallon superlauantaissa Porissa pelien välissä haastattelussa olivat Tommi Taimi, Joel Armia, Sami Lähteenmäki sekä Jyri Marttinen. Lisäksi pesäpallokatsomossa oli Mika Niemi. Poikien mukana oli myös Mikael Kotkaniemi.
 

Murskaaja

Jäsen
Juhamatti Aaltosen olen nähnyt vahingossa alasti kempelehallin pukuhuoneen oven ollessa auki. Lisäksi kaverini on saunonut Granlundin veljesten kanssa Nallisportissa. Kyseinen kaveri oli myös nähnyt Jussi Jokisen Oulun Baarin Grillillä joitamia vuosia sitten. Oli Jussi huomannut tyttöystävällään olevan syntymäpäivän ja ostanut lahjaksi Lumipantteri-karkkipussin.

huom. havainnot eivät ole ihan tuoreimmasta päästä
 

änähaim

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oli Jussi huomannut tyttöystävällään olevan syntymäpäivän ja ostanut lahjaksi Lumipantteri-karkkipussin.

huom. havainnot eivät ole ihan tuoreimmasta päästä

Tarinan mukaan Jussi meni ensimmäisen änärivuotensa jälkeen opiskelijalipulla raveihin, joten en ihmettele tuotakaan.

Näin Toni Häppölän, seiskassa. Taitaa olla hieman julkisuudenkipeä tapaus. Tuntuu olevan monessa mukana. Olisko ensivuonna jo viidakontähtöset kolmosessa...
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin Toni Häppölän, seiskassa. Taitaa olla hieman julkisuudenkipeä tapaus. Tuntuu olevan monessa mukana. Olisko ensivuonna jo viidakontähtöset kolmosessa...
No joo totta. En tunne jamppaa, mutta tossa muusikon/laulajan ammatissa julkisuudella on aika iso merkitys, varsinkin jos yrittää tehdä nimeä tai saada levyä myydyksi. Ja voihan sellainen uimahyppely olla ihan hauskaakin puuhaa, vaikka joillekin katsojille sen ohjelman lopputulos näyttäisikin hieman kököltä. Kuitenkin telkkarista tulee paljon paljon suurempaakin paskaa kuin tuollainen leikkimielinen viihde. Ja ovathan muusikot muutenkin aika pitkälti viihdyttäjiä. Ei joka ohjelman tarvitse olla vakavaa a-studiota.

Tarjoaahan vaikkapa internettikin monille pienille yrityksille hyviä mahdollisuuksia markkinoida itseään, vaikka monikaan firma ei tajua käyttää sitä mahdollisuuttaan hyväksi.

Ja noissa ohjelmissa ei aina voi syyttää sitä julkkista vaan niitä, jotka ne kisailijat sinne valitsevat. Ja tietenkin onhan jotkut formaatitkin suht hölmöjä.

Ja tietenkin ne bb-nikot on asia erikseen.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Suuri osa Espoo Bluesin joukkueesta samalla lennolla tänään Prahasta Helsinkiin. Brenkku haisi ja nahkakoppalakki kiersi vuorotelle päissä.
Samalla lennolla myös Sonata Arctica.
 

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Zoltan Hetenyi Tampereen Hämeensillalla tunti pari sitten. Ja mainitaan nyt samaan viestiin vielä ex-liigakiekkoilija Joonas Rask, joka taisi olla enemmän kännissä kuin sivuunkirjoittanut. Mies bongattu cafe Laivassa vai mikä lie paikan nimi virallisesti, tämä jo aikaisemmin illalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös