Bongaa liigakiekkoilija

  • 1 118 144
  • 3 104

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Myin tuossa juuri Miika Lahdelle saksalaismallisen sotilaskypärän. Toivottavasti ei nyt huomiseen KalPa-peliin päähän sitä kuitenkaan laita.
 

Pate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Dan Spang ajeli Hondallaan ensiksi vastaan Hämeenlinnan keskustassa ja noin varttia myöhemmin bongasin kaverin uudestaan Reskan kävelykadulta lirkuttelemassa jonkun blondin kanssa.
 

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
Masi Marjamäki Kalevan Prismassa tänään mamman ja tenavan kanssa.
Ei näemmä tarvi olla kaksinen kiekkoilija, jotta saa ihan näpsäkän näköisen naikkosen.
 

BigJay

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pakkikaksikko Mikko Pukka - Simon Backman lapsiensa kanssa Kourulan liikuntahallissa lasten liikuntamaassa. Yritin yllyttää tytärtäni sanomaan Pukalle "Jee, hyvä SaiPa", ei uskaltanut ja Pukkaa nauratti.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Mikko Jokela bongattu tänään Helsingin Laaksossa lenkillä parin muun ifk pelaajan kanssa keitä en äkkiseltään tunnistanut.
 

Eskelarit

Jäsen
Lauri Tukonen tänään kävelemässä blondinsa ja kolmen pienen puudelinsa kanssa Raumalla. Ensimmäinen bongaus tosin ainoa joka sopii ketjun aiheeseen, muut pelkkiä sivuhuomioita!

Näin 4.9, tänään samoissa kohdissa tuli mieleen, että tossahan se Tukonen viimeksi käppäili, melkein samalla hetkellä tuli hiffattua, että siinähän se perkele taas käppäilee, tällä kertaa Late oli hylännyt blondinsa, kaikki kolme puudeliaan kipitti vieressä.

Rantasen Anssikin tuli tossa joku päivä bongattua vaimonsa ja muksunsa kanssa, toista taitaa pukata siihenkin perheeseen, siltä vaimo ainakin näytti.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Espoon Bluesin puolustajakolossi Jani Hakanpää sekä ilmeisesti twitter-hirmu Matti Järvinen (koosta päätellen) hakemassa evästä eräästä helsinkiläisestä McDonald's ravitsemusliikkeestä. Tämä tapahtui päivällä tänään. Matti ei saanut eväitään heti mukaan, joten joutuivat jäämään pöytään odottamaan.
 

Baldrick

Jäsen
Eric Perrin ja Rich Peverley Fransmannin edessä. Nyt haastattelun katsottuani tajusin, että se "toinen" oli Peverley.
 

IceBlacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
Ville Nieminen tänään siviilit päällä Hervannan jäähallissa.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Jarkko Ruutu (?) autossaan matkalla kohti Jaffalaa. En ole varma oliko juuri Jarkko, mutta kalju ja silmälasipäinen kaveri viittaisivat vahvasti häneen. Areenan edessäkin käppäili joku kaljupää, mutta en äkkiseltään tunnistanut tätä jääkiekkoilijaksi.
 

JAgE

Jäsen
Voiko Pelicansin Jonas Junlandista jo puhua liigapelaajana? No anyway, joku jääkiekkoilija, jolla oli mukanaan mm. Linköpingin kassi (tästä syystä oletan, että oli Junland), saapui vaimoineen/tyttöystävineen Suomeen tuossa vähän jälkeen klo 15. Bongaus siis lentokentältä. Vastassa ollutta mieshenkilöä en tunnistanut.
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Stefano Giliati, Tommi Jokinen, Jesper Piitulainen, Olavi Vauhkonen, Samuli Piipponen ja Jere Pulli eilen Lappeenrannan yöelämässä. Giliatin ja Piitulaisen kanssa tuli vaihdettua muutama sanakin.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Bluesin maalivahti Juuso Riksman kävi hakemassa oppia Joni Ortiosta HIFK-HPK-ottelussa.
 

Dishier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kimmo Koskenkorva tänään Rauman uimahallissa uimassa. Viereisellä radalla hän polskutteli aika hidasta vauhtia. Tosin hän taitaa vielä aika toipilas olla tuosta loukkaantumisesta, joten eipä hän välttämättä mitään kovaa vauhtia olisi päässytkään.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Kourallinen IFK:n pelaajia tänään alkuiltapäivästä keskustassa kaljalla.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kourallinen IFK:n pelaajia tänään alkuiltapäivästä keskustassa kaljalla.

Ne siellä Seinäjoen baarissa olivat vaan joitain ihan muita, niillä oli vaan IFK:n pelipaidat päällä. Vai oliko se sittenkin Pertunmaalla? Keskustoja kun Suomessa riittää.

Hah-haa, mutta taas kerran näin Kurvisen Mikon entisellä kotikylällään.
 

Ralph

Jäsen
HPK-Blues -ottelua oli katsomassa loukkaantuneena oleva HPK:n kakkosmaalivahti Mika Järvinen. Oli katsomossa jonkun noin 3-5 vuotiaan pojan kanssa, tuskin on oma poika, joku kummipoika varmaan. Olivat ostaneet hodarit + juomat, mutta poika oli unohtanut juomansa kioskille. Järvinen kävi hakemassa, kun poika odotti katsomossa, ja huusi jo kaukaa, että löytyi.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Joonas Rask tänään Hockey Cornerissa ilmeisesti faijansa ja pikkubroidinsa kanssa.
 

Isorumailkeä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anonyymit kotikiusatut
Ässä-hyökkääjä Michael Ryan perheineen ja patalogolla varustettuine Toyota Yariksineen Ihoden saluunassa (Turun ja Porin puolivälissä) lounasaikaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös