Boikotoi Jalkapallomaajoukkeen pelejä, kunnes Muurinen erotetaan!

  • 3 809
  • 45

Homer

Jäsen
Suomen Palloliitto ei ota vakavissaan maksavan yleisön, eli meidän maajoukkeen kannattajien kritiikkiä nykyistä maajoukkeen valmentajaa Antti Muurista kohtaan.

Pelaajat ovat ryhmittäytyneet puolustamaan Muurista, vaikka hän on syyllistynyt mielikuvituksettomaan taktiikkaan, eikä ole osannut elää taktiikassaan pelitilanteen mukaan.

Tästä johtuen tulen boikotoimaan Maajoukkueen pelejä, kunnes Muurinen on erotettu. Ehkä Palloliitolla avautuisi silmät, jos mahdollisimman moni liittyisi boikottiin.

Nyt lähti Suomi-Andorra-pelistä Palloliitolta 28 euroa!
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Rahan poisvienti Palloliitolta ei ainakaan tätä auta. Plakaatit katsomoon jne. ovat paljon parempi tehokeino. Tai kesken matsin stadikalta uloskävely.
 

Homer

Jäsen
Nimenomaan auttaa!

Miksi ei auttaisi? Kyllä Palloliitossa osataan laskea. Jos maajoukkeen pelejä ryhdytään boikotoimaan Muurisen vuoksi, koskee se suoraan Palloliiton arimpaan kohtaan, eli talouteen.

Muurinen on erittäin kallispalkkainen valmentaja ilman mitään tuloksia! Romania peli osoitti viimeistään missä mennään.

Olen sentään käynyt katsomassa viimeiset 5 vuotta kaikki maajoukkeen kotipelit, mutta nyt riittää tuon "huipputuotteen" maksumiehenä oleminen.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Muurisen syy?

Se, että Suomi rämpii karsinnoista toiseen on siis valmentaja Muurisen vika. Käsittääkseni Suomen potkupallomaajoukkue ei ole selviytynyt yksiinkään arvokisoihin ikinä edes ennen Muurista. Voisiko vika olla pelaajissa?

Minä sanon, että se on jäätelön syy ja alan boikotoida jäätelöä.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Muutaman yksittäisen ihmisen protesti tuskin paljoa vaikuttaa. Tuulipukumassoille riittää vielä tässä kehitysvaiheessa omien tähtien näkeminen. Ainakin Tampereella, jossa karsintapelejä on nähty Helsingin ylivallan ansiosta hyvin harvoin.

Muuriselle kenkää, siinä osutaan oikeaan.

Mutta jos vaihtoehtona on Keke, kannattaa miettiä uudestaan...
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Re: Muurisen syy?

Niin, vaihtakaa enemmin joukkue!

Täältä tähän
 

Homer

Jäsen
Olet ymmärtänyt väärin

"Se, että Suomi rämpii karsinnoista toiseen on siis valmentaja Muurisen vika. Käsittääkseni Suomen potkupallomaajoukkue ei ole selviytynyt yksiinkään arvokisoihin ikinä edes ennen Muurista. Voisiko vika olla pelaajissa?"

Jos näin ajatellaan, kaikki surkeat pelit voidaan aina perustella tuolla argumentilla ja silloin olisi aivan sama palkata naapurin Lasse valmentamaan Maajoukkuetta.

Jos olet seurannut jalkapalloa, niin tiedät, että Muurista kohtaan on esitetty kritiikkiä nimenomaan asiaperustein, eli taktisista kömmähdyksistä, pelaajavalinnoista jne.

En käy tässä kertaamaan seikkoja, jonka vuoksi Muurista on kritisoitu - niistä voit lukea esimerkiksi Urheilulehdestä, Veikkaajasta ja jopa Helsingin Sanomista.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mukana

Jep, voin olla sivussa seuraavasta futis-maajoukkueen pelistä :)

Ei tuota edes pahasti ongelmia..
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Muurisen syy?

Viestin lähetti Rontti
Voisiko vika olla pelaajissa?

Ei! Tuolla porukalla Suomen olisi ilman muuta pitänyt olla mukana EM-kisoissa. On siellä kautta aikaen ollut huonompaakin pelaajamateriaalia sisältävää jengiä
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olen mukana ainakin toistaiseksi. En siis aio käydä toistaiseksi potkupallomaaotteluissa. Toisaalta en usko käyväni niissä senkään jälkeen, jos Muurinen mahdollisesti erotetaan. En myöskään tavannut käydä potkupallomaaotteluissa ennen Muurisen aikaa.

Kerran olen nähnyt potkupallomaaottelun, Suomi-Norja Olympiastadionilla vuonna... 1997? 0-4 oli ottelun lopputulos.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En näe mitään syytä miksi Suomen pitäisi menestyä jalkapallossa nykyistä paremmin. Maajoukkueen kustannuksia pitäisikin karsia rajusti. Yli jäävät varat tulisi käyttää nurmikenttien rakentamiseen harrastelijoiden ja nuorten tarpeisiin.
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
eihän näistä pikkumaita vastaan pelatuista otteluista poisjäänti vaikuta paskan vertaa palloliittoon. Suuri yleisö kuitenkin menee katsomaan Hollantia ja Tsekkiä.

Itseasiassa viime em-kisoissakin pelasi kymmenkunta suomea materiaalisesti heikompaa ja mestarikin oli minusta yksi niistä tai tasavertanen.
 

Sheedy

Jäsen
Homer, tämä on kuitenkin kääkkäfoorumi. Suurinta osaa ei kiinnosta. Onhan nyt joku koronaturnauskin menossa ja kohta alkaa taas SM-liiga ja hokinaitti. Eihän siinä mitään jalka...anteeksi, potkupalloa jaksa miettiä.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Viestin lähetti Homer
Suomen Palloliitto ei ota vakavissaan maksavan yleisön, eli meidän maajoukkeen kannattajien kritiikkiä nykyistä maajoukkeen valmentajaa Antti Muurista kohtaan.

No huh huh, huikeaa menoa. Ennen karsintaa mopot keulien jengi hehkuttaa Saksaan menoa ja sitten kun Romania-tappio pudottaa porukan maan pinnalle leikataan kaikilta kullit. Huikeaa potkiskulttuuria. Jääkää vaan pois matsista, 10 ihmistä ei palloliittoa heilauta.

Vitut boikotoin mitään Suomen matseja.
Tollaset "Fanit" hiuksista ...

Ja loppuun vastuunvapautus kirjoittajalle :) :) :)
 

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sopii.

Olen kylläkin boikotoinut kohta 20 vuotta. Edellinen peli oli -85(?) Hollantia vastaan helvetinmoisessa kaatosateessa. Nyhrätään nolla nollaa melkein koko matsi kunnes lopussa eräs Ruud Gullit vaihdetaan kentälle raikuvin!!! suosionosoituksin. Ja tekee voittomaalin kohta perään...

Silloin päätin että potkis ei ole minun laji.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jaa että Muurista on moitittu mm. huonoista pelaajavalinnoista? Eikös mies ole yleensä valinnut lähes kaikki ulkomailla pelaavat ammattilaisemme rinkiin mukaan, jollei niillä ole ollut "litmasia" esteenä? Näitä kohtuullisen kovia kansainvälisiä pelaajia meidän kokoisella jalkapallovaltiolla on vain reilu kourallinen, joten tulokset on resursseihin nähden ihan ok. Välillä on jopa venytty ja voitettu jokunen harjoituspeli.

Liityn boikottiin, enkä matkusta kumpaankaan Tampereella pelattavaan otteluun.
 

MikeM

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Jokerit vuoteen 1994,
Maajoukkue (jalkapallo),
Kirjoitetaanpa nyt sitten vähän enemmän, vaikka voi olla, että jaksavat lukea "vähän alusta".

Erkka "Vincenzo" Lehtolahan kritisoi Muurista tuossa muutama viikko sitten Hgin Sanomissa ja ilmeisesti Anamme oli ottanut herneen nenään kulissien takana "turhasta" kritiikistä osaltaan tämän kirjoituksen takia.

Myrsky vesilasissa aiheutti pää-asiassa jalkapalloihmisten suosiman keskustelupalstan sulkemisen ja Muurisen työnantajan Palloliiton itkemisen valtakunnallisen tabloidilehden "urheiluosastolla". Näillä haettiin työrauhaa valmentajalle?

Katson, että on helppoa syyllistää tai kyseenalaistaa anonyymi keskustelu, kuin omat toimintatapansa. Palloliitto on ja pysyy vekkulien vetämänä johtotähtenään AM.

Toisaalla Shefki Kuqi on huhujen mukaan ilmoittanut ettei enää pelaa Mursu-Anan valmentamassa maajoukkueessa ja muutenkin huhuja on liikkunut tähtipelaajien tyytymättömyydestä valmentajaa kohtaan.

Muurisen ongelmia:

- taktiikka

Yhden kärjen peli, jonka onnistumiseen tarvitaan hyvät laitapelaajat, jotka vaarallisilla nousuillaan mahdollistaisivat maalinteon. Suomen laitamiehet ovat Nurmela ja Kolkka.

- Pelaajavalinnat

Mysteeri vieläkin, mitä esim. Miika Koppinen tekee maajoukkueessa. Onko ainoa meriitti, että hän pelaa ulkomailla ammattilaisena? Toni Kallio, joka siirtyi HJK:sta Moldeen, Norjaan viime viikolla sai heti kutsun maajoukkueeseen. Lentokoneessako hänestä tuli maajoukkuepaikan arvoinen? No, onhan samanlaisia kiintiöpaikkoja esim. jääkiekossa (Aki Berg).

Uusia, nuoria pelaajia esim. Veikkausliigasta ei ole otettu mukaan (Mäkelä, Scheweleff, Vili Savolainen), vaan joukkueessa on järjestään Muurisen aikakautena ollut HJK:n kiintiöpaikoilla Kottila ja Nylund. Antti Pohja, jolla takana hyvä kausi veikkausliigassa ja viime vuonna Hammarbyssa, mahtuu ainoastaan penkille istumaan Andorraa vastaan. Mika Väyrynen on ainoa "uusi" pelaaja, joka on vakiinnuttanut paikkansa joukkueessa. Silti mielestäni pelaa väärällä paikalla. Hänestä olisi ainesta rakentavaksi pelaajaksi.

Litmanen, Kolkka, Nurmela, Saarinen alkavat olemaan jo omissa seurajoukkueissaan penkkikamaa (Saarinen tai Nurmela valittiin viime vuonna huonoimmaksi ulkomaalaiseksi Bundesliigassa?), joten heidän asemaansa ei ole vielä kyseenalaistettu. Vaikka Jari Litmanen on mielestäni kaikkien aikojen paras suomalaisurheilija, ei hänellä ole maajoukkueelle enää ole paljoakaan annettavaa, ainakaan avaukseen.

Muurinen ei ole sisäistänyt, että sukupolvenvaihdos olisi suoritettava, mutta uskallusta ei ole tähän ollut.

"näillä mennään" Saksaan 2006. Epäilen vahvasti. Teuvon tai Pekan s-psoti tukkeutuu varmasti, jos Suomi voittaa vähemmän, kuin kahdella maalilla.
 
Viimeksi muokattu:

Ernesto Peli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Mad E
Sopii.

Olen kylläkin boikotoinut kohta 20 vuotta. Edellinen peli oli -85(?) Hollantia vastaan helvetinmoisessa kaatosateessa. Nyhrätään nolla nollaa melkein koko matsi kunnes lopussa eräs Ruud Gullit vaihdetaan kentälle raikuvin!!! suosionosoituksin. Ja tekee voittomaalin kohta perään...

Silloin päätin että potkis ei ole minun laji.

Samassa sateessa olleena pakko korjata: Gullit kai "vaan" niputti kulmalipulla kolme suomalaista ja keskitti? Ei siis tehnyt itse maalia.

Pilkunviilausta. Anteeksi.

Edit. Kaikki oli huonosti.
 
Viimeksi muokattu:

MikeM

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Jokerit vuoteen 1994,
Maajoukkue (jalkapallo),
Edelliseen:

Suomella kärjessä Jallu Rantanen ja Kimmo Tarkkio. Muistaakseni Suomi kyllä pelasi ihan mukavasti ja pyörittikin peliä 50 000 ihmisen edessä. Tosin, en itse ollut paikalla vaan kotisohvalla fiilistelemässä. Harmitti pelin jälkeen kyllä ankarasti!
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Mitä boikotointiin tulee: en ole ollut katsomassa yhtäkään potkupallomaaottelua ja tuskin lähiaikoina menenkään katsomaan. Pari kertaa kesässä käyn FC Lahden pelissä ja siinä on jo ihan tarpeeksi.

MikeM: olen täysin samaa mieltä siitä, mitä kirjoitit pelaajavalinnoista. On käsittämätöntä, että tietyt samat naamat ovat maajoukkueen mukana joka pelissä, vaikka he ovat samaa sarjaa muiden suomalaisten pallistien kanssa. Osa taas on todellakin ulkomailla pelaavia tuntemattomia suuruuksia, jotka pääsevät mukaan, koska he potkiskelevat (istuvat vaihtopenkillä?) maamme rajojen ulkopuolella. Kotoisessa Veikkausliigassa olisi paljon nuoria tähtiä, joilla olisi oikeasti annettavaa. Eikö mukaan voisi ottaa joka matsiin vaikka muutaman "kuuman" veikkausliigan pelaajan - siis sellaisia, joilla on juuri hyvä vire päällä kotimaan sarjassa. Litmanen, Koppila, Nylund ja kumppanit pois vaan...



...mutta Riihilahdesta ei luovuta!
 
Suosikkijoukkue
Espoon Tennisseura, Fc Könsikäs
Vuosi taisi olla 1988, satoi ja oli kylmä ilma. "Ryyd Hylit" keskitti ja Wim Kieft puski vasempaan yläkulmaan ohi Laukkasen. Kusihätäkin oli hirveä, mutta jotenkin sitä ollaan tähän päivään asti selvitty.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Voisin kyllä boikotoida Suomen otteluita, mutta en Hollannin. Suomi-Hollanti matsissa olen paikan päällä.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti MikeM
Edelliseen:

Suomella kärjessä Jallu Rantanen ja Kimmo Tarkkio. Muistaakseni Suomi kyllä pelasi ihan mukavasti ja pyörittikin peliä 50 000 ihmisen edessä. Tosin, en itse ollut paikalla vaan kotisohvalla fiilistelemässä. Harmitti pelin jälkeen kyllä ankarasti!

Paikalla oltiin oranssin meren keskellä, eikä kai meitä sentään 50 000 ollut, mutta n. 35 000 kuitenkin. Noihin aikoihin oli jotenkin enemmän yritystä noissa hommissa, vai tuntuuko se vain siltä, mutta anteeksiantamattominta Muurisen touhuissa ovat nämä hänen lausuntonsa "neljäs sija tyydyttää", "en uskonut edes tasapeliin", jne.

Vaihtoon se pelle sieltä ja Rautiaisen Pasi kehiin. Tulokset tuskin muuttuvat, mutta saadaanpahan jalkapalloon vähän mediaseksikkyyttä ja -näkyvyyttä. Sitä myötä mahdollisesti sponsorirahaa ja kuka tietää jopa parempia tuloksia, sitten joskus.
 

MikeM

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Jokerit vuoteen 1994,
Maajoukkue (jalkapallo),
Valmentaja-asioissa minulla on jäänyt mieleen Martti Kuuselan jäähyväiset vuonna 1986, jolloin pelaajat kantoivat hänet kultatuolissa MM-karsintaurakan jälkeen. Paikkana oli Praha ja ottelun tulos 0-3 (l. nolla maalia Tsekkoslovakia ja Suomi 3).

Kuuselalla tosin on sillat poltettu Palloliittoon, joten häntä tuskin näemme maajoukkueen valmentajana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös