Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Bluesin juniorijoukkueet

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Kapulainen, 03.02.2003 klo 10.02.

Tags:
 1. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Ei kai epseks vain ole niille kaupungin taholta osoitettuja jäitä siirtämässä osakeyhtiölle millään järjestelyllä. Jos näin toimivat, niin toivottavasti avoimuuden nimissä asiasta kertovat myös tästä taloudellisesta tuesta osakeyhtiölle avoimesti jäsenilleen.

  Blues4ever
   
 2. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja oikein tekemistä odottaen ja erityisesti vastauksia kaipailen. Fakta on se, että epseks on junioriorganisaatioidensa kautta annettava tai myytävä jäät Kiekko-Espoo ry:lle ja Oy:lle, mutta mikä on hinta?
   
 3. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Heittelet taalla samaa kysymysta tuntitolkulla ja odotat ilmeisesti vastausta saman tien, keskella juhannusviikonloppua, ja vastauksen puuttuminen vain lisaa vetta myllyyn.

  Ja eikohan nopein vastaus loydy K-Espoon toimistolta kuten sinulle vinkattiinkin. Ei tosin aivan heti juuri nyt
   
 4. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lyös nyt @ErkkaMailainen faktat pöytään jatkuvasti heruttamastasi BJR-pohjaisesta miesten edustusjoukkueesta. Jos Kiekko-Espoo ei nähdäksesi tiedota mieleisellä avoimuudella omista suunnitelmistaan, on varsin veikeää vihjailla vaihtoehdosta, josta ei olla tiedotettu mitään. Samalla BJR:n aikanaan tiedottama HIFK-yhteistyö on selvästi jotenkin koskaan tapahtumaton asia.

  Noin muuten alkaa kiinnostaa, olenko palstan ainoa sentristi, jonka mielestä Kiekko-Espoon edustusjoukkue ei mitenkään kilpaile Blues juniorsin kanssa? Kiekko-Espoo yrittää luoda kaupunkiin edustusorganisaation ja BJR kasvattaa kansallisen tason junioreita. BJR:n huiput luonnollisesti pyrkivät vähintään Liigaan elämään pelaamisellaan, mutta ne junioriuran jälkeen opiskelemaan lähtevät pelitaitoiset yksilöt (koodisana Rasilainen) voivat hyvinkin kiinnostua Kiekko-Espoosta. BJR ei halua olla Kiekko-Espoon junioriorganisaatio ja sitten sellainen on luotava, jotta edustusjoukkue voi toimia. Toivon, että KEspoo nousee aikanaan sen verran korkealle tasolle, että synergiaetuja BJR:n kanssa löytyy.

  Ja KEspoo voi minun puolestani harjoitella ne vuorot, joilla EU harjoitteli.
   
 5. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Bjr ei voi olla suomisarjajoukkueen kasvattajaorganisaatio. Jos kuvailemasi pelaajaprofiili on löydettävissä, niin hyvä. Itse olen skeptinen. Kun joukkue on Mestiksessä niin tilanne on ihan eri, varsinkin kun Mestistä voi pelata vain Jussin hallissa. Uudistan kysymykseni. Kenen jäillä Kiekko-Espoon miehet ja juniorit pelaavat. Epseks yhteisön pakosti, mutta kuka maksaa ja mitä jäistä ja kenelle??? Avoimuus, läpinäkyvyys jne. jne

  Blues4ever
   
 6. Taas lähti yksi huippulupaus. Jesse Seppälä, 2002, siirtyi Tapparaan. Sarjataso ilmeisesti B.
   
 7. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Lopun alkua ellei suunta muutu. Työnteko ilman päämäärää ei ole järkevää.
   
 8. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Toki nyt takana voi tuon ikäisellä olla vaikka mitä syitä. Vanhempien muutto, sopiva oppilaitospaikka tms.

  Seuraan aika huolissani tätä BJR:n vastaiseksi kääntyvää kirjoittelua. BJR ei kieltämättä ole ollut aloitteellinen miesten edustusorganisaation rakentamisessa, mutta tarvitseeko junioriorganisaation ollakaan? Kun Salonojaa lukuunottamatta kukaan ei ilmoittanut kiinnostuksestaan huolehtia kokonaisuudesta, oli BJR:ltä omasta mielestäni ihan oikea ratkaisu lähteä tukemaan EU:n toimintaa varsinkin, kun EU lupasi huolehtia edustusjunnujen kustannukset kokonaisuudessaan. Nyt jälkikäteen ratkaisu on osoittautunut vääräksi, mutta päätökset täytyy aina tehdä niiden tietojen pohjalta, mitä kulloisellakin hetkellä on käytettävissä.

  On täysi tosiasia, että Kiekko-Espoo ei nyt, eikä lähitulevaisuudessa voi olla BJR:n maaliorganisaatio, sarjataso on liian alhainen. Akatemiajunnuille KE voi olla hyvä kasvupaikka tai luonnollinen jatkopaikka iän kertyessä.

  Espoolla on BJR:ssä huikea potentiaali, joka on jätetty turhan pitkälle hyödyntämättä oikeastaan siitä lähtien, kun muutettiin Länsiauto-areenalle ja joukkueita alettiin rakentaa tunkemalla rahaa rahan perään.
   
 9. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  En koe itseäni BJR:n vastaiseksi, jos tuo nyt alun perinkään oli minulle tarkoitettu. Tuosta edustusjoukkueesta sellainen mielipide, että eihän se ole mitenkään pakollinen. Ei edes silloin, jos BJR haluaa pysyä Suomen huipulla. Ilman edustusjoukkuetta tuo huipulla pysyminen tulee kuitenkin olemaan äärimmäisen hankalaa, kun läheltä löytyy reittejä ylös asti.
  Lainaus:
  Tämä on ihan totta. BJR:n täysi mukana olo kuitenkin nopeuttaisi Kiekko-Espoon nousua tarvittavalle tasolle. BJR:llä on mahdollisuus päästä osakkaaksi tuohon organisaatioon, joten tulevaisuuden varalta tuossa olisi järkeä. Kyllähän Kiekko-Espoo olisi muutenkin sen luonnollisin pelaajapolun pää, tai oikeammin seuraava askel, myös BJR:lle.

  Se, että BJR:n osakkeet ovat täällä muutoin laskussa, johtunee lähinnä yhdestä nimimerkistä, jonka tarkoitus oli Putin-tyylisesti aiheuttaa sekosortoa ja epäluottamusta Kiekko-Espoota kohtaan. Homma kuitenkin räjähti naamalle, kun trollaaminen oli niin selvää ja tarkoitushakuista. Kirjoitusten perusteella tämä trolli on jollain tavalla läheisesti kytköksissä BJR:iin ja se jos mikä on erittäin huono asia molemmille organisaatioille. Onko kyseisen trollin linja se, mitä BJR edustaa kokonaisuudessaan jää nähtäväksi.
   
 10. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Ei ollut kenellekään henkilökohtaista, tuntuu loogisimmalle kommentoida viime aikojen ajatustenvaihtoa BJR:stä tänne omaan ketjuunsa, joka sinänsä kummallisesti on edelleen Mestiksen puolelta, eli suht hankalasti löydettävissä. Olen samaa mieltä siitä, että ilmeisesti yksinomaan riidankylvämisen vuoksi perustetun nimimerkin anti lienee merkittävä osuus suhtautumisen muuttumisessa ja siltä osin viikonlopun bannit olivat paikallaan Espoon yhteistä kiekkonäkemystä rakennettaessa.
   
 11. Bluesin A:n (17-18) joukkueesta muualle siirtyneet. Nimet otettu elitestä.

  Maalivahdit:

  1997 Harri Iisakka > Näädät (3dv)
  1999 Oskar Autio > Penn State Univ. (NCAA)
  1999 Jørgen Hanneborg > Lillehammer (Norja)
  2000 Jere Huhtamaa > Jokerit
  2000 Tuomas Kerkkonen > KJT Haukat A Mestis
  2001 Severi Auvinen > SaiPa

  Puolustajat:

  1996 Erno Hopponen > KOOVEE (Mestis)
  1996 Sebastian Moberg > Hermes (Mestis)
  1998 Nikolas Matinpalo > Ilves
  1998 Niklas Peltomäki > Ässät
  1999 Bernard Isiguzo > TPS
  2000 Tom Grönblom > Jukurit

  Hyökkääjät:

  1996 Tatu Kanerva > Kiekko-Espoo (Suomi-Sarja)
  1997 Joona Puhakka > K-Vantaa (Mestis)
  1998 Nicklas Rintamäki > Jukurit
  1998 Heikki Huttunen > Jukurit
  1999 Aarne Talvitie > Penn State Univ. (NCAA)
  1999 Jesse Ylönen > Pelicans
  1999 Oliver Kinnunen > Lukko
  2000 Aleks Haatanen > Pelicans
  2000 Lenni Killinen > Ässät

  Aikalailla varmaan kaikki lähti, jotka muille kelpas.
   
 12. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Tulevan kauden A/B jengejä ei taida vielä mistään nähdä? Seuran omat ja liiton sivut näyttävät molemmat tyhjää pelaajiston osalta vai enkö vaan löydä?
   
 13. Lainaus:
  Ei ole mihinkään ilmestynyt. Harkkapelien mainos on Bluesin A:n facebookkiin ilmestynyt. Seuraava peli Espoossa A:lla näkyy olevan 11.8 Jokereita vastaan 17:00 Tapiolan harjoitushallissa. Sinne sitten kurkkimaan sukunimiä, jossei Miettisen tribuuttiottelu kiinnosta.
   
 14. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Osa näistä pelaajista on sellasia, jotka eivät voi iän puolesta enää pelata A:ssa. Heidän kohdallaan siirtyminen muualle on tietysti luonnollista kun Bluesilla ei ole tarjota mitään. Sitten siellä on muutama, jotka pelasivat jo viimekaudella A:ssa vain sillointällöin.

  Mutta silti lähtijöiden lista on kova. Pahoin pelkään, että tulevalla kaudella pääsy A.n ylempään loppusarjaan tulee tekemään tiukkaa. Toki olen mielelläni väärässä asian suhteen.
   
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 16. A:n joukkue ilmestyi tänään:

  Maalivahdit:

  1998 Aleksanteri Heiskanen
  1999 Riku Ruotsalainen
  2000 Olli Turunen

  Puolustajat:

  1998 Juhani Merikanto
  1999 Jaakko Haarti
  1999 Lauri Sertti
  1999 Justus Haavanlammi
  2000 Miika Heiskari
  2000 Ville Rautiala
  2000 Jesper Savolainen
  2000 Joona Tamminen
  2000 Daniel Takkunen

  Hyökkääjät:

  1998 Markus Lahtinen
  1998 Rastin Rostami
  1998 Oskari Lemetyinen
  1998 Jere Manninen
  1999 Leevi Lemberg
  1999 Petteri Villanen
  2000 Patrik Siikanen
  2000 Niko Somppi
  2000 Miro Uunimäki
  2000 Anton Holm
  2000 Jesse Pesonen
  2000 Olli Kohonen
  2001 Veeti Miettinen
  2002 Roni Hirvonen
   
 17. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  EKS oli tehnyt kesällä liikuntalautakunnalle oikaisuvaatimuksen koskien Metron jäävuoroja. Kaupunki oli päättänyt jakaa vuorot suoraan seuroille, ja EKS halusi muuttaa päätöstä niin että vuorot olisi annettu Jääurheilun tuelle joka olisi sitten jakanut vuorot jäsenilleen. Valitus ei mennyt läpi.

  Kaipa tämäkin kuvaa tätä Espoon seurojen keskinäistä naurettavaa tappelua. Vissiin sitten EKS sai vähemmän vuoroja kaupungilta kuin jääurheilun tuelta, koska se jakoi vuorot käyttäjämäärien mukaan.

  Tässä vielä linkki kaupungin sivuille. http://espooprodfi.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=2018449445-5
   
 18. Dfence Jäsen

  Ratiossa puhuvat ja pohtivat

  Jotenkin ihmetyttää tuo mr. TJ:n uikutus missä toteaa että on keilaniemeä on väkeä ja kuitenkin vaan 300katsojaa kun ei ole yhteisöllisyyttä, no miten mr.TJ sitä yhteisöllisyyttä pyrki rakentamaan ja millä teoilla?
  Samoin ei mainita Espoon jääkiekon prinssiä hullu-Jussia sanallakaan ja suuria yhteisöllisiä sankaritekoja, kuka teki ja mitä?
   
 19. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Vanhemmat eivät pääse katsomoon, kun lapset pelaavat jääkiekkoa Espoossa – ”Tuli yllätyksenä, että katsomot ovat sekä harjoituksissa että lähtökohtaisesti myös peleissä kiinni”

  "Suojelupoliisin nostettua terrorismin uhka-arvioita viime kesänä, päätti myös Metro Areena nostaa turvallisuustasoaan reilu vuosi sitten. Tuolloin myös jäävuorojen käytännöt muuttuivat.

  ”Juuri vietettiin Turun terroristi-iskun vuosipäivää”, Järvelänen huomauttaa. ”Näiden asioiden johdosta nostimme turvallisuustasoa ja totesimme, että koska olemme monitoimiareena, meillä ei ole mitään mahdollisuutta rajata katsomoja, joten katsomot ovat kiinni harjoitusten aikana.”

  "Blues Juniorsin Pekka Soini sanoo, ettei tiedä varmasti, paljonko järjestyksenvalvonnan järjestäminen maksaisi.

  ”Se, että siitä tulee kuluja, on ollut meille täysin yllätys. Junioriseuralle kulut, jotka tulevat nykyisten kulujen päälle yllättäen, ovat aina kovia. Meille on kerrottu, että sinne tarvitaan järjestyksenvalvojia ja se maksaa. Kuinka paljon heitä sinne tarvitaan, en tiedä, enkä osaa ottaa kantaa.”
   
 20. Dfence Jäsen

  Lainaus:
  Tämän nojallahan pitää sitten sulkea kaikkien hallien katsomot, jos tai mikäli ei ole järjestyksenvalvojia paikalla, eikö?
   
 21. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Ihan hyvä ettei ole vanhemmat katsomassa, saa valmentajat valmentaa rauhassa. Ei kai kenenkään työpaikalle tule ylimääräisiä ihmisiä katsomaan miten teet tyosi? Ei ne vanhemmat pääse kouluunkaan, vai pääseekö?
   
 22. Eiköhän se niin mene että ne jotka viulut maksavat niin saavat myös tarkistaa miten hommat sujuvat. Kouluhan rahoitetaan yhteisestä pussukasta ja siellä on kyllä tarkastajat ja mittarit ihan omasta takaa.
   
 23. Mahti Jäsen

  Parempi että vanhemmat pysyvät poissa lasten harrastusten ympäriltä. Missään nimessä äidit ja isit eivät kuulu katsomoon
  tarkistamaan(?) miten hommat sujuvat.
  Antakaa lasten harrastaa ja ohjaajien ohjata, valmentajien valmentaa.

  Lainaus:
   
 24. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Jotenkin säälittävä esitys tältä kaksikolta. En tosin päässyt edes loppuun asti, kun jutut alkoivat olemaan jo liian paksua nieltäväksi. Espoon vertaaminen Brooklyniin ja New York Islandersiin oli tarpeeksi älytöntä.
   
 25. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Aika hyvin kieltämättä saivat venytettyä ohjelma-aikaa toistelemalla vanhoja kliseitä. Huippukohdaksi lasken tuon, kun muuten peräänkuulutettiin koko Espoota kiinnostavaa joukkuetta ja sitten tämä Espoossa nykyisin asuva juontaja totesi menevänsä katsomaan matsin, jos olisi kaupunginosajoukkueesta kysymys.