Kaljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Honka, Newcastle Utd.
Jottei pelaa/ei pelaa -ruletti menisi liian selkeäksi:

Lehtonen on lainattu Salamoihin, muttei ole niiden kokoonpanossa (ylen teksti-tv:n mukaan). Muut lainapelurit ovat mukana.

Haakana edelleen poissa, Blues-alueen ISO-K -ketjussa huhuillaan, että mies olisi oma-aloitteisesti lähtenyt kävelemään...

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Itse pelistä: Heikkilän "ravistelu" tuntuu toimivan, ja Kariya&Eriksson ovat tulessa. Lisäksi Blues hävisi edellisen kotiottelunsa. TPS tuntuu vähän hakevan itseään... 4-1.


P.S.: Seuraa häntä:
Mika Alatalo, TPS. Rottana Janne Ojasen luokkaa. Aivan hävytön mailalla ronkkija ja kova mussuttamaan. "Altsin" paras ominaisuus on se, ettei tällä kaudella tarvitse nähdä kuin 2 kertaa Espoossa.
 
Rami on RAUTAA!

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Aika kova tappio noin taulukon kannalta. Nyt kun katsoo muiden pelien lopputuloksia, niin Tepsi olisi voitolla noussut kahden joukkueen ohi. Nyt päästettiin Ässät, Blues ja Ilveskin karkuun ja päästettiin Saipa tasoihin. Voi vitun vittu.

Peliä en nähnyt, enkä edes kuunnellut, joten kertokaa joku, että oliko Karjalaisen päästämät kaksi alivoimamaalia niin järkyttäviä munauksia, että Puurulan kehiin heittäminen oli tarpeellista? Vai loukkaantuiko se? Eihän Puurulakaan tätä peliä meille hävinnyt, mutta tuota vaihtoa ihmettelen. Jos joku höpöttää jostain "joukkueen herättelemisestä" niin tulen lankojen läpi.
 

Bandana

Jäsen
Olipas helppo peli. TPS oli oikeasti ihan älyttömän surkea - ei mitään järkeä koko touhussa.

Bluesilla kulkee tällä hetkellä. Kolmas peli putkeen, jossa tehtiin 3-4 maalia alkuun ja loppu pelailtiin. Ainoa miinus 5-3 yv:n totaalitössimisestä, vaikka parhaimmillaan päästiin pelaavaa melkeinpä viidellä kahta vastaan kun TPS:n hyökkääjältä putosi maila.

Kaltiaiselle ensimmäinen voitto liigassa. Hyvä peli. Kohn - Eriksson - Uhlbäck oli aivan omaa luokkaansa ja on sillä Kapten Jockella niin loistavat syöttökädet. Taklaukset meni myös Bluesille aika puhtaasti - Nöyränen, Pirnes, Peltonen.. hienoja niittejä.

Kurjelle ja Finellille on jälleen nostettava hattua. Loistavaa peliä. Finell on loppujen lopuksi aika pillumainen pelaaja, vaikkei kovasti taklaamaan ole päässyt.

Ja Starvin Marvin. Uskomatonta. Taisin nähdä msg:n vessassa kädellä toisella erätauolla.
 
Viili.

Alonzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Joo Tps oli tänään todella kesy, suorastaan paska suoritus.

No Bluesin pelistä sen verran yv ainakin toimi, ja junnut pelisivat hyvin, varsinkin Finelille pitää hattua nostaa. Myös Kaltiainen pelasia maalissa hyvin, yksi helvetin hyvä koppi oli tossa kolmannen erän alussa kun Blues hölmöili ylivoimalla.

Tästä on huvä jatkaa.
 
"Häviäjät puhuvat parhaansa tekemisestä, voittajat menevät kotiin naimaan koulun missiä"
-Sean Connery

molari

Jäsen
Hurme on todella iso C, maalit eivät ole kauniita (tai se on katsojan silmissä), mutta kaikki lasketaan. Kaltiaisen nolla meni älyttömän vaihtovirheen takia, muuten varmaa peruspeliä ja loistavan kypsää mailan käsitelyä.

TPS oli todella HMV, ei ihan helpolla uskoisi, että jengi on joskus dominoinut liigaa.

Ringbom vihelsi malliikkaasti.

Ainoat miinukset, ettei 5-3:lla verkko heilunut ja lopussa meinattiin antaa ote töpselille.
 
Jokerit rynnii finaaliin - Iltalehti 31.3.2008

Dolgor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Rags
Kaksi hyvää erää Bluesilta ja päätöserässä vähän tahti laiskistui, aivan kuten Tappara-matsissa. Onneksi Tepsi ei osannut tehdä samanlailla maaleja. Kahdessa ekassa erässä Tepsi ei saanut yhtään hyvää hyökkäystä aikaiseksi, eikä niitä kolmannessakaan erässä tullut kamalasti. Rutiiniomainen voitto Bluesilta.

Kaltiaiselta mahtava ottelu, vaikka nolla jäikin pitämättä. Hyviä koppeja sekä kolmannen erän lopun hienot alivoimapurut olivat ihanaa katseltavaa.

Hurme taitaa olla liigan paras vetojen ohjaaja, kiistatta. Jälleen ohjasi Eskelisen laukauksen. Toinen maali sitten oli jo erikoisempi veto: kapteeni päätti laukoa itse! Muutenkin Marvinilta hyvä peli.

Finelliltä kanssa mainio peli, näkyi hyökkäyksessä selvästi.
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Bandana sanoi:
Ainoa miinus 5-3 yv:n totaalitössimisestä, vaikka parhaimmillaan päästiin pelaavaa melkeinpä viidellä kahta vastaan kun TPS:n hyökkääjältä putosi maila.
No en tuostakaan tiedä, saatiinhan siinä kaksi vetoa, joista toinen vielä osui yläputken alareunaan. Eli vähän huonoa säkääkin.

Tepsi oli kyllä todella surkea lammaslauma. Bluesin ekan erän kovien niittien jälkeen näytti, että Tepsin pelaajat pelkäsivät mennä tilanteisiin ja luopuivat kiekosta todella helposti. Myös täysin kädettömiä ratkaisuja hyökkäyspäässä.

Kaltiainen pelasi kohtuulliisesti, ihme pomputtelua ja pari kertaa näytti jo että torjui kiekon maaliin, mutta onneksi pomppi hieman ohi. Mutta eiköhän voitto kasvattanut itseluottamusta. Onneksi pakit paikkasivat muutamat Kaltiaisen seikkailut ja muutenkin ottivat pahimmat vedot pois, ja yleensä vielä puhtaasti. Siis missään tapauksessa en dissaa miestä, nuori kaveri tarvii vain vähän itseluottamusta. Purut olivat tosiaan upeita.

Pakisto pelasi muutenkin loistavasti ja tarjoili kovia niittejä.

Enää ei tarvi kenenkään ihmetellä miksi Nöyränen on kokoonpanossa mukana; komeaa karvausta, kiekonriistoja, niittejä... Juuri oikeanlainen roolipelaaja jarruttavaan neloseen. Lehtosen ongelma on juuri siinä, että mies on 1-2 kentän peluri, ei missään tapauksessa neloskentän jarrumies.

Hieno peli kaikenkaikkiaan, kiitos Blues!
 
Viimeksi muokattu:

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Ei ei ei...

Kyllä alkaa kauhulla katsoa tuota teksti-tv:n sivua 221 aina kun TPS pelaa.. jotenkin toivoisi, että TPS saisi jonkinlaisen "putken" päälle. Nykyään tahti on melkeinpä voitto - tappio - voitto - tappio. Itse pelistä en enempää tiedä muutakun että turpaan tuli. Toisaalta ymmärrän Jortikan puheet pelaajien vähyydestä/nuoruudesta. Melkein 2 kenttää on lähes A-juniori ikäisiä pelaajia. Mutta toisaalta kun katsoo esimerkiksi JYP:iä on turha selitellä. Mutta juuh.. itse peliin kun meni vähän offtopiciksi. Oliko TPS taas aivan mitäänsanomaton vai pelasiko kenties joku hyvin?

Huomaan itsekin, että epätoivo paistaa mutta turha sitä on kierrellä :S
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
TPS oli kyllä huono tänään, se täytyy myöntää. Blues sai kolmen ylivoiman aikana kolme maalia ja peli oli käytännössä selvä.

Kaltiainen pelasi mielestäni hyvin. Uusi kapteenimmekin kuului ehdottomasti parhaimmistoon. Hän on kyllä liigan parhaita siniviivavetojen ohjaajia. Tälläkin kaudella ehkä puolet maaleista ovat syntyneet sillä tavalla.

Myös nuoret, Kurki ja Finell olivat hyviä.

Tällä kertaa tuomaristakaan ei jäänyt pahaa sanottavaa.
 
0-3 -> 4-3

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Dolgor sanoi:
Toinen maali sitten oli jo erikoisempi veto: kapteeni päätti laukoa itse!
Joo no mitäpä siinä muutakaan voi noilla käsillä tehdä, kun on yksin maalin edessä n. metrin päässä maalivahdista? Lämätä.

Vääpeli 2+0, ei voi dissata.
 
Kiinnos-

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Bandana sanoi:
Ja Starvin Marvin. Uskomatonta. Taisin nähdä msg:n vessassa kädellä toisella erätauolla.
Mitäpä sitä muuta olisi voinut? Marwin on kurko.

50 minuuttia oli kyllä Bluesin suvereenia hallintaa. Näin aneemista Tepsiä en muista aikoihin nähneeni. Ne vähätkin pelimiehet olivat totaalisen näkymättömiä paitsi MarkoK, joka seisoi ylivoimassa pari minuuttia kiekon kanssa viivalla paikoillaan.
 
Sinettiseuravalmentaja Sihvonen: Päätoimittaja Antti Wennströmin pitää terästäytyä ja laittaa pihalle moderaattoreista kaiken maailman nörttipojat ja ottaa tilalle tormakoita lätkäjätkiä ja medialogiikan vastavuoroisuuden ymmärtäjiä

Jääkuutio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Helppo voitto.

Olipas helppo voitto. Eipä ollut TPS:llä juurikaan muuta annettavaa kuin sitä HMV:tä tänne Helsingin esikaupunkiin. No sehän kelpaa meille. Lisää vaan, lisää vaan.

Kaltiaiselta hyvä peli. Harmittaa vain kun annettiin aivan turhaan TPS:n tehdä se yksi, ja näin pilattiin miehen nolla. Tänään ei tosiaan maalivahdilta vaadittu ihmeellisyyksiä, mutta hyvin Matti pelasi.

Finelliä ollaankin näköjään jo hehkutettu, mutta hehkutetaan lisää. Todella ennakkoluulotonta (vittu, mä vihaan tota sanaa) peliä. Oikeastaan samat sanat voidaan sanoa Kurjesta.

Muita plussia ja miinuksia:
+YV: Tällähän tää ratkastiin. Hyvin toimi varsinkin alussa.
+Nöyränen: Miehestä puhuttiin ennen peliä ja tottakai pelasi sen jälkeen parhaan näkemäni pelin.
-TPS: todella vaisua ja hengetöntä pelailua (ei edes voi käyttää sanaa pelaamista).

Eipä nyt oikeastaan muuta keksi kerrottavaa. Vähän vaisua kaiken kaikkiaan noin yleisön puolella. Tärkeät, korostan TÄRKEÄT, pisteet kuitenkin jäivät meille. Hyvä näin.

EDIT: Niin joo, Markku. Markku, Markku. Vittu se on kone.
 
Olen ameeba

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Olipas TPS surkea. Helpot kolme pistettä. Jos Ladin veto 5-3 yv:lla olisi mennyt maaliin niin peli olisi ratkennut jo aiemmin.

Pirnes oli erittäin hyvä, samoin Hurme ja Uhlbäck. Nieminen oli myös positiivinen yllätys.

Tästä on hyvä jatkaa.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
The Nikkari sanoi:
Bluesin pelaajabudjetti on liigan 5:ksi suurin ja sijoitus on 7:s. Voisi kai huonominkin mennä. Mm. Tepsukoilla on suurempi budjetti. Kuules Juippi, tää on nykyaikaa...
Nykyaikaa totta munassa! Nyt ei ollutkaan tarkoitus vertailla budjetteja. Tarkoitin, että esim. Pirnes, Kariya, Eskelinen, Peltonen, Little, Heikkilä ja kumppanit ovat varmasti syönyt kukkaroa ja ei siinä mitään. Rahalla niitä pelaajia saa ja se on ihan oikein. Meillä ei sitä rahaa ole ja se näkyy. Sarjasijoitus tippuu koko ajan eikä Narvanmaan kukkarossa taida olla latin latia uusiin äijiin.
 
"Se riittää, että valmentaja vittuilee silloin tällöin. Siinä on mulle tarpeeksi mentaalivalmennusta" - Jarkko Kinnunen -

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Cosmo sanoi:
Joo no mitäpä siinä muutakaan voi noilla käsillä tehdä, kun on yksin maalin edessä n. metrin päässä maalivahdista? Lämätä.

Vääpeli 2+0, ei voi dissata.
Arvaa nauroinko ääneen katsoessani hidastusta... Kiekko ns. tuhannen taalan paikassa, josta helppo pistää sisään. Mitä tekee Markku? No, siirtää katseen kiekkoon ja LÄMÄÄ! On se uskomaton sälli.(teki se tosin maalinkin siitä, mutta silti. Pakko purnata)
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Joo, Hurme teki taas kaksi maalia täysin väärin. Taisi kympitkin paukkua. KUKA tahansa muu olisi molemmista paikoista tehnyt vähintään kaksi maalia, plus muista Hurmeen paikoista yhteensä 3.

Eli olkaahan jo, taitaa mies olla tällä hetkelle Bluesin 3. paras maalintekijä ja tässä koko sm-liigan sijoitus:

13. Hurme Markku, Blues


Eli muuten olisi hyvä pelaaja, jos ei jatkuvasti tekisi väärin maaleja.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Dhearted sanoi:
Eli muuten olisi hyvä pelaaja, jos ei jatkuvasti tekisi väärin maaleja.
No sitähän mä oon täällä yrittänyt hokea!
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
No niin

Jo hetken ehdin luulla että tepsin peli ois parantunut,mutta ei! Turha tässä on mitään isoja kaloja ruinata,kun ei niitä kumminkaan tule.

Illan pelistä jäi sellainen kuva,että tepsi oli todella vaisu. Voitto meni siis aivan oikealle joukkueelle. Onnea helpoista sarja pisteistä Blues.
 
Derek Boogaard 23.6.82-13.5.2011
Pens,Wild

moukari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, OTTAWA SENATORS
Alonzo sanoi:
Joo Tps oli tänään todella kesy, suorastaan paska suoritus.QUOTE]

Ja joukkueen omat sivut kertovat pelin olleen tasainen.... Jokke varmaan kirjoittaa noi peliraportit itse.

Konstit alkaa olla loppu, Jortikka on jo haukkunut kaiken ja kaikki (ellei sitten ala läpsimään meidän "tähtiä" hereille fyysisesti). Aivan paskaa peliä, hävettää kyllä "joukkueen" esitykset. Nyt alkaa pelit sitten olemaan vieraissakin samaa tasoa kuin kotona. Ei tässä pari äijää auta vaikka tuliskin vahvistuksia. Jos ei H.Jortikka saa tähän jengiin yritystä tehdä jotain palkkansa eteen, niin tuskin siinä kukaan muukaan onnistuu.

Vajaassa 10 vuodessa timantista on "hiottu" paskaa ja alasajo jatkuu....
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Täysin surkeeta peliä Tepsiltä. Mihin ihmeeseen se syke on kadonnut mikä Tepsillä oli parissa edellisessä pelissä, niissä sentään taisteltiin, mutta nyt sitä ei tosiaan tehty. Blues käytti kolme ekaa ylivoimaansa todella tehokkaasti hyödyksi ja teki jokaisen aikana maalin, kun taas Tepsi ei saanut omilla ylivoimillaan kunnolla kiekkoa edes Bluesin päätyyn. Ekan erän jälkeen Jortsu yritti herätellä Tepsiä vaihtamalla maalivahtia, mutta tulosta se ei tuottanut. Kymmenisen minuuttia ennen pelin päättymistä Tepsi sai sentään vähän lohtua, kun Vahalahti onnistui ohittamaan Kaltiaisen.

Ottelun tulos imartelee Tepsiä sillä sen verran parempi Blues oli ja sen verran paljon paikkoja Bluesilla oli maalintekoon, että lukemat olisivat voineet helposti olla paljon rumemmatkin.
 
Mustavalkoinen on Turku ainiaan, ei sinimusta milloinkaan. Turku tuo mustavalkoinen kaupunki Aurajoen rannalla Varsinais-Suomessa.
-Member of Sissiryhmä-

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nostavat jalat, irtoavat kiekot, HC TPS
Cosmo sanoi:
Joo no mitäpä siinä muutakaan voi noilla käsillä tehdä, kun on yksin maalin edessä n. metrin päässä maalivahdista? Lämätä.
TPS:n Seikola ja Eronen eivät myöskään katsoneet tarpeelliseksi tehdä mitään pomppukiekon suhteen. Aitiopaikalta katsoivat kun Hurme tykitti mahtilämärinsä. Tsiisus!
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pressiboxi sanoi:
TPS:n Seikola ja Eronen eivät myöskään katsoneet tarpeelliseksi tehdä mitään pomppukiekon suhteen.
Eikä katsonut Kiprukaan tarpeelliseksi tehdä mitään Bluesin ensimmäisessä maalissa päästäessään ensin Uhlbäckin nousemaan kulmasta aivan vapaasti maalille ja sen jälkeen hakkaamaan oman irtokiekkonsa sisään.

Käsittömättömän heikko esitys Tepsiltä. Kolme ensimmäistä alivoimaa, kolme päästettyä maalia. Näistä ainakin ensimmäinen ja kolmas menivät tv-kuvien perusteella täysin puolustajien piikkiin. Hyökkäyspelistä ei varmaan tarvitse sanoa mitään. Siitä jatkettiin, mihin Tappara-ottelussa jäätiin.

Seuraavaksi kaksi peräkkäistä matsia Ässiä vastaan. Niistä on pakko tulla pisteitä.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Hyvä jumala sentään. Markku on kone, maaliseppo vailla vertaa. Se toka oli selvä maalintekijän maali, kuka sitä nyt enää veskaa lähtee kiertämään, kun on aivan vapaa lämäripaikka? Komeastihan se sinne vielä upposi. Olen Markkua hehkuttanut jo treenipeleistä asti, enkä selvästikään turhaan. Marwinismi kunniaan. Siinä oli TODELLISTA kapteenin esimerkkiä...pitäiskö msg laittaa klubi pystyyn kapteenin kunniaksi? Sä voit olla pj, mä tyydyn vara pj:n tehtäviin.

Nyt kun ISO-K on poistunut riveistään, samoin kuin hänen klubinsa, niin uudelle on siis selvästi tilausta ja tällä hetkellä kaikki vaatimukset täyttää Kapteeni Markku täysin.

Sitten pelistä vielä muutama viiva:

- Kurjelta jälleen todella kypsää peliä, toivottavasti nuori poika jatkaa samaan malliin.

- Finell haki jatkuvasti hyvin vetopaikkoja sekä teki todella arvokasta työtä.

- Burnsiltä ihan pirtsakka paluu kotiyleisön eteen. Kariya normaalia vaisumpi, mutta pisteputki jatkui vielä.

- Kohno rupeaa virkoamaan.
 
Viimeksi muokattu:

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Sinettiseuravalmentaja Sihvonen: Päätoimittaja Antti Wennströmin pitää terästäytyä ja laittaa pihalle moderaattoreista kaiken maailman nörttipojat ja ottaa tilalle tormakoita lätkäjätkiä ja medialogiikan vastavuoroisuuden ymmärtäjiä

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
No, Jortikka on nimensä mukaisesti täysi mulkku koko äijä, joten sikäli tuon ei pitäisi ketään yllättää.

Täytyy se vielä sanoa itse ottelusta, että Kaltiainen pelasi todella hyvin ottaen huomioon ottelun hankaluuden. TPS:llä ei kuitenkaan maalipaikkoja ihan hirmuisesti ollut, joten varmasti ei ollut veskalle mikään helpoin mahdollinen tilanne. Saisi yrittää joskus vielä maaliakin kun kerran kiekko lentelee noin mainiosti siitä leipälapiosta.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy