Blues - TPS Ti 21.01.03, LA-Areena

  • 4 795
  • 59

MadMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, LFC
Tiistaina Espoossa toisistaan mittaa ottavat Blues ja TPS. Kummallekkin tämä ottelu kuuluu luokkaan pakkovoitot. Bluesin olisi syytä voittaa ottelu, jotta pysyttäisiin mukana kisassa 3. sijasta ja TPS:lle voitto olisi elintärkeä playoff-paikan kannalta.

Itse veikkaan voittoa Bluesille numeroin 5-1. Tietenkin asenteen täytyy olla aivan toinen, kuin mitä se on ollut viimesissä otteluissa LA-Areenalla. Joten nyt olisi Bluesilla aika tehdä ryhtiliike ja parantaa asennetta. Ilmaista voittoa ei missään tapauksessa tule, vaan töitä on tehtävä täydet 60 min.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kivaa, taas TPS tulee kylään. Noh, mikäs siinä, tällä kaudella TPS on ollut todella mukava vastus, pisteiden valossa katsoen. Bluesin peli on ollut sellaista vuoristorataa, ettei oikein tiedä mitä tästä odottaisi. Nyhväystä mallia Ilves-peli vai jonkinasteista taistelua mallia Jokerit-peli.

Uskoisin että Caloun ratkaisee tämänkin pelin. Maaleja nähdään varmasti vähän ja viihteellisesti peli ei tarjoa juuri mitään, mutta nyt olisi jo voitettava kotona.

Erikoisuutena voidaan pitää sitä ettei kukaan joudu suihkuun kesken pelin. Myöskään jälkeenpäin ei pelikieltoja jaella. Ellei sitten joku halua keskustella Mikkolan kanssa polvitaklauksesta, josta liiga ei rankaissut. Tuskinpa, ei tappeluja eikä varmasti taklauksiakaan.
 

marzin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Joo pakkovoiton paikka on

Kyllähän tuo Tepsi rämpii aika syvässä suossa ja tuntuu vähän turkulaisilla olevan luovuttamisen makua, että kyllä pisteiden olisi ehdottomasti jäätävä Espooseen. Blues on pelannut viime aikoina onnettomasti ja nyt on sauma kääntää kurssi ylöspäin, kun joukkue on vielä terveenäkin. Tappioon ei oikein ole varaa, koska ei se playoff-viiva niin kaukana takana ole kuitenkaan ja luulisi Bluesiakin kiinnostavan tuo aivan realistinen kolmossija. Blues voittaa pelin 4-1, Bluesilta esiin nousevat Kalto, Caloun ja Murphy.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
TurunPisteautomaattiSeura siis saapuu jälleen la-areenalle. Onneksi voisin melkein sanoa, 9 pistettä ollaan saatu töpseleiltä tähän mennessä. Pisteiden pitäisi jäädä tälläkin kertaa Espooseen, niin kotietu pleijareihin olisi taas askeleen verran lähempänä.

- Jatkaako Myllys maalilla?
- Jatkuvatko Stapletonin hyvät otteet?
- Pelaako Nurminen vieläkään hyvin la-areenalla, syöttääkö Calounin läpiajoon?
- Tekeekö Teemu Elomo vihdoin maalin?

Pistepajatsolle ei saa hävitä, joten 4-1.
 

Sharpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
´kyllä vaikuttas siltä, että rumat lukemat tulee. Pakko toivoa näin JYP-fanina TPS-voittoa, mutta eipä taida hunajapojilla itseluottamus riittää. Jos Elliot on huippuvireessä ja tepsi johdossa ekan erän jälkeen, mitä vaan voi tapahtua...

Blues-TPS 10-2(5-1)(2-0)(3-1)

1-0 Stapleton(Sarno,Sulku)
2-0 T.Elomo(Caloun)yv.
3-0 Stapleton(Caloun,Vykoukal)yv.sr.
4-0 Sarno(Ylönen,Näätänen)
4-1 Alatalo(Paukkunen)
5-1 Caloun rl.

6-1 Nieminen(Näätänen,Alanko)
7-1 Stapleton(Caloun,Vykoukal)yv.

8-1 Caloun(Stapleton,Vykoukal)yv.
9-1 Hurme(T.Elomo)
9-2 Nurminen(Alatalo,Vahalahti)
10-2 Alanko(Stapleton,Laatikainen)yv.

mv:Blues:Myllys:10+18+4=32
TPS:Elliot:3+(0)+(0)=3(vaihto:7.34 3-0)
Lassila:5+8+12=25

jäähyt:Blues:3x2min
TPS:10x2min

***Jan Caloun
** Rami Alanko
* Mike Stapleton
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vai on Bluesilla pakkovoiton paikka? Kyllähän te olette niin huonosti pelanneetkin, että pakko on voittaa noin pitkän tappioputken jälkeen.

Onneksi meillä Turussa ei ole mitään syytä huoleen ja tuollaisista pakkovoitoista emme ole kuulleet puhuttavankaan. Eihän tässä ole jaossa kuin kaksi sarjapistettä. Vasta pleijareissa se todellinen veri punnitaan. Mahdatteko te bluesartistit edes sinne päästä?
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Mjaaha. TPS:n on otettava jäljelläolevista 16 runkosarjan otteluista vähintään 21 bojoa, jotta play off -paikka olisi plakkarissa.

Aika selvät sävelet siis tälle illalle: jos tulee pataan, tulee myös pask... eh, rantapallo kouraan jo maaliskuussa. Voitolla heikkenevä illuusio pudotuspeleistä pysyisi vielä voimassa. Muuten kausi on käytännössä ohi sillä jatkossa tarvittaisiin jo 1.5 pisteen keskiarvoja per ottelu ja se taas vaikuttaa epätodennäköiseltä joukkueelta jonka pisin voittoputki kauden 02-03 sarjassa on jopa 2 ottelua. Huh huh. Tämä kuuluisa seura on totisesti nähnyt parempiakin aikoja.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Pressiboxi
Muuten kausi on käytännössä ohi sillä jatkossa tarvittaisiin jo 1.5 pisteen keskiarvoja per ottelu ja se taas vaikuttaa epätodennäköiseltä joukkueelta jonka pisin voittoputki kauden 02-03 sarjassa on jopa 2 ottelua. Huh huh.

Jeps. Housut alkavat Palloseuralla olla siksi täynnä, että äkillinen herääminenkään syvästä koomasta ei enää pelasta. Tosin sitä heräämistä ei niin hirveästi kukaan edes enää odota, vaan "näillä mennään" katkeraan loppuun saakka.

Itse pelissä Blues vienee totuttuun tapaan pisteet ja kun vielä perään on vastassa Jokerit, alkaa kupletin juoni olla hitaammillekin selvä. Tietysti muidenkin viivan tuntumassa olevien ottelut ovat tärkeitä, mutta kun oma peli ei kulje, tuntuu hoopolta edes ajatella menestystä pleijareissa, mikäli sinne selvittäisi jollakin ihmeen konstilla.

Eikä muuten ole mitään syytä odottaa tuota ihmettä.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Taas olis paikallispelin aika. Täytyisiköhän laittaa itkut ja vuodatukset ketjuun jossa vaaditaan sm-liigan johtajia vaihtoon. Niin epäreilun sarjaohjelman ovat laatineet TPS:lle. Joudumme pelaamaan välisarjan ottelut sarjan kovimpiin kuuluvaa Bluesia vastaan. Blues on todellinen tähtisikermä ja vuosia ollut liigan materiaaliltaan kovin joukkue. Tuntuu kuin TPS joutuisi taistelemaan tuulimyllyjä vastaan. Mielestäni liigaa pitäisi tasoittaa ja ensi kaudelle TPS välisarja vastustaja pitäisi löyty jostakin suomi-sarjan joukkueesta.
Pelit ovat sujuneet Bluesilta tyyliin kiitos ja kumarrus. Tuskin meno muuttuu miksikaaän tämän iltaisessa kohtaamisessa joten pisteet jäävät Espooseen maalein 4-1
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Mitenkä taas tuntuu siltä että ennustukset ja lopputulos ovat päinvastaiset. Turun puolessa itketään, että me ei koskaan voiteta ja täällä päin ollaan varmoja pinnoista.

Muutama viime matsi antaisi viitteitä siihen, että tulos yllättää 'asiantuntijat' Pena 'YksikäänPitkävetoviheeniEiToteudu' Lindgreniä myöten.

Töpseli veskalle liki 40 torjuntaa ja niukalla voitolla pinnat Turgguseen.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
10-2

Kymppi-kakkonen voi kyllä hyvinkin toteutua mutta vain
jos Elliot on maalissa. Tuo 7 maalia Lassilalle on aika paksu väite.
Jos voitto tulee niin aika pienillä numeroilla,
häviö voi toteutua ihan millä numeroilla tahansa.

Ja ei huolta, kyllä tumpelomo aina sen verran syttyy
näihin matseihin että 1-2-3 kassia syntyy..

Toisaalta.. panostin juuri myös bluesiin erilaisissa
hokimanageripeleissä ja track recordini mukaan
jyrkkä tason lasku peliotteissa on tulossa. Buhahahaha!!
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Blues löysäilee taas ja turkulaiset vievät pisteet luvuin 2-5.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Turkulaista nöyryytystä...

tai ainakin melkein...
Blues on totun munaton ja TPS korjaa pisteet viimeaikoina tutuksitullein numeroin 3-2.
Bluesin maalit: T Elomo ja Jämsänen

Ja illalla taas vi****aa...
 

haanet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Detroit
Juu vilpittönmästi sanottava Tps faneille että pleijareihin meno taitaa olla enemmän "herranhallussa" siis muista joukkueista kiinni, kuin omissa käsissä. Tosiaan 1,5 pinnan keskiarvolla pitäis pelata jotta vois päästä pleijareihin.

Toivottavasti tepsi näyttää vielä kyntensä sillä muuten pleijari viivan taistelu jää aika valjuksi kun Saipa enää hätyyttelee 8 joukkoon. Hifki on nyt haavoittuvassa tilassa ja tarvitaankin tepsiltä ja saipalta painetta hifkille niin nähään onko niistä pleijareihin.

Kaatakaa blues tänään niin saadaan viivalle vielä loppukaudeksi jännitettä :) !!
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Blues hoitaa

Eiköhän Blues onnistu vaisun TPS:n hoitamaan, TPS on ollut tälläkaudella helppo vastustaja Bluesille. TPS on siis onnistunut viidessä aikaisemmassa kohtaamisessa saalistamaan Bluesilta vain pisteen, tämä siis tapahtui kauden ensimmäisessä kohtaamisessa turussa jolloin Blues nousi 3-0 tappioasemasta 3-3 tasapeliin.

Bluesilta on sivussa vain Niko Nieminen sekä Mikko Viitanen, mikä on TPS:n tilanne loukkaantumisissa?

Blues-TPS 6-1 (3-1, 1-0, 2-0)

12.11 1-0 Cory Murphy (Jan Caloun)
15.16 2-0 Peter Sarno (Mike Stapleton-Jiri Vykoukal)YV
17.40 2-1 Mikko Koivu (Kai Nurminen)YV
19.35 3-1 Jan Caloun (Markku Hurme-Teemu Elomo)YV
37.45 4-1 Miika Elomo (Kari Kalto)
47.32 5-1 Mike Stapleton (Olli Ahonen-Sebastian Sulku)
55.55 6-1 Juha Ylönen (Jiri Vykoukal-Marko Tuomainen)

Teemu Lassila: 15+8+7=30
Jarmo Myllys: 9+10+10=29
 

w00kie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Ässät
Mitenkä hallille?

Terve, tiedustelisin natiiveilta paikkakuntalaisilta parasta keinoa päästä Hgin keskustasta LA-areenalle. Siis mieluiten bussilla, mikä bussi, mistä lähtee ym.

Kiitos jo etukäteen.
 

yaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, HIFK, Ilves, Saipa, Tappara.
Aika vaikealta tuntuu, mutta jos Myllys todela on maalissa, nin sitten koittaa BLuesille tappio. Jos Myllyniemi/Oksa maalissa, niin sitten voitto.

Veikkaan kotivoitto 4-3.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Blues tänään!

35
Jarmo Myllys, Maalivahti AK

39
Mika Oksa, Maalivahti


1. kenttä

42
Arto Laatikainen, Vasen puolustaja AK

51
Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja AK

49
Teemu Elomo, Vasen laitahyökkääjä AK

13
Markku Hurme, Keskushyökkääjä AK

11
Jan Caloun, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

24
Cory Murphy, Vasen puolustaja

10
Sebastian Sulku, Oikea puolustaja

18
Peter Sarno, Vasen laitahyökkääjä

14
Mike Stapleton, Keskushyökkääjä

16
Olli Ahonen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

21
Tero Määttä, Vasen puolustaja

22
Rami Alanko, Oikea puolustaja

78
Kari Kalto, Vasen laitahyökkääjä

36
Juha Ylönen, Keskushyökkääjä

12
Marko Tuomainen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

2
Juha Gustafsson, Oikea puolustaja

55
Marko Sakko, Hyökkääjä

82
Matti Näätänen, Vasen laitahyökkääjä

20
Miika Elomo, Keskushyökkääjä

33
Timo Hirvonen, Oikea laitahyökkääjä
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jaa-a.. Tero "yhden ratkaisun mies/roikkua keskialueelle" Määttä menee Gustafssonin ohi kokoonpanoissa. Hmm.. No, toivottavasti onnistuu, tietänee taas nitrojen käytön kulutuksessa piikkiä ainakin Espoon suunnalla tuo Määtän pelaaminen.

Enpä uskalla enää mitään veikata, niin huonosti on Blues viime aikoina pelannut. Nyt olisi kyllä se ns. pakkovoitto, jos halutaan kotiedussa pysyä kiinni. Toivottavasti näemme siis tänään hyvän ja vauhdikkaan pelin, jonka Blues voittaa. Siinä toivomukset matsin suhteen.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
GO TERO, GO!

Vakavasti ajatellen Määttä menee Gussen ohii ihan sen takia että on pelannut suht hyvin yhteen Alangon kanssa. Valmennusjohdon mielestä ilmeisesti niin hyvin että on varaa laittaa Gusse seitsemänneksi pakiksi.

Kyllä Tero pärjää, mutta veikkaan että sydäntä saa taas pelätä...
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Jokohan tänään kotijoukkue tarjoilisi kotiyleisölleen vauhtikiekkoa tehokkaalla viimeistelyllä pienen tauon jälkeen? On tullut kummasti ikävä niitä syyspuolen 7-x tuloksia.

Hyvä, että Jamo pelaa. Tuntumaan kiinni asap

Ai niin, kertoisiko joku viisaampi, missä on illan odotetuin vieras Mikkola?
 

pygmalion

Jäsen
Viestin lähetti Shayne
Ai niin, kertoisiko joku viisaampi, missä on illan odotetuin vieras Mikkola?

Ei uskalla pelata... no ei, Niko ei ilmeisesti pelillisistä syistä mahdu kokoonpanoon tämän hetken Tepsissä. Mitään loukkaantumista ei ole ilmoitettu, ja mies oli jo lauantaina sivussa. Mies oli hallilla siviilit päällä ulkoisesti täysin terveen oloisena.

Syy syrjässäoloon ei valmentajan silmissä kai ole aivan vähäpätöinen, koska esim. viime viikolla pari peliä huilannut ja lauantaina täysin kuutamolla seilannut Jani Kiviharju saa jatkaa pelaavassa kokoonpanossa.

Muutoin Tepsin kokoonpanossa huomionarvoista on Teemu Lassilan torjuntavuoro, sekä lauantaina poissa olleen Kimmo Peltosen paluu takalinjoille. Muutoin mennään vanhoin eväin, ja luultavasti tutuin tuloksin.
 

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Tähän mitään muuta sano kuin; pitäkää 2-3 tuloksenne. Tänään jää kauden eka kotimatsi väliin.

Yksinkertaisesti v***tti siinä määrin Ilmalan vierailun jälkeen että en jaksa edes harmitella etten tänään pääse matsiin.

Katsotaan jos tässä matsissa Blues saisi voiton ja yli 2 maalia aikaiseksi niin voin taas harkita DDR-vierailua.
 

Dr. Karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Blues - TPS 6-1

2.01 Caloun (Hurme-Gustafsson)
2.44 Kalto av
19.21 Petriläinen (Metsäranta)
43.44 Tuomainen (Ylönen)
54.14 Sarno (Stapleton)
56.59 Sarno (Stapleton-Sulku) yv
59.50 Sarno (Stapleton)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös