Blues-TPS ke 17.9.

  • 11 787
  • 108

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti viren
No huonot uutiset oli, että tupaan tuli niin että tukka lähti ? Onko meidän kannalta mitään hyvää, muutakun onneksi en ole ehtinyt maksaa tän kauden fanimaksua.

Saisi olla myös laitimmainen kerta kun Aallon ja Koivun ketjut jää molemmat nollille samassa matsissa. Kolmoseen ja neloseenkin tulee ryhtiä vasta kun Metsäranta ja muut palaavat. Sykön nostaisin jo huomenna Koivun rinnalle ja Rakun kolmoseen. End of ohjeistus.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
No perkele

Rauteen kenttä näköjään otti Urheiluruudun mukaan kaksi häkkiä Espoossa omiin ja Aallon kenttä yhden. Neljättä maalia en saanut ylös kun silmissä sumeni silkasta witutuksesta. Jeessus mikä asennetason kämmi koko valkomustaketjulta plus Lassilalta vielä kelpo imutus kaupan päälle!
 

Emporio

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei vois huonommin alkaa. Maalit olivat täysin omaan piikkiin pistettäviä. Materiaalin pitäisi riittää paljon parempaan- huomattavasti parempaan. Missä mahtaa olla vika?
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Dodiin, pelistä ollaan tultu takaisin kotimaisemiin ja eipä siinä Tepsin osalta paljoa ole kommentoitavaa.

Kyllä huomasi että TPS pelasi vasta ensimmäistä peliään mutta eihän Bluesillakaan ollut kuin yksi peli alla.

Tepsin pakisto, jota ennen kautta kehuttiin, oli ihmeen hermostuneen oloinen. Kiekko pomppi ja karkaili minne sattuu ja syötöt olivat usein aika heikkoja.

Bluesin hyvä karvaus aiheutti sen että TPS oli todella pahasti välillä ahdingossa hyökkäykseen lähdöissä ja omalla alueella tuli useammin kuin kerran paniikki, osittain juuri vastustajan karvaajien ansiosta, osittain omien pakkien söhläilyistä.

Hyökkäysyritykset olivat aika ponnettomia ja harvemmin palloseuran pelaaja pääsi 1-1 vastaan tilanteessa vastustajan ohitse. Myöskin silmiin pisti se että kokoajan meidän pelaajat ajettiin (tai sitten tarkoituksella menivät..) hyökkäysalueella laitojen lähelle tai maalin taakse. Bluesi taas ajoi aika suoraviivaisesti maalille ja laukoi.

Muutenkin koko palloseura näytti aika väsyneeltä (ainakin mun mielestä) ja oli kokoajan hieman vastustajaansa jäljessä. Bluesin liike oli erittäin hyvää ja vauhdikasta ja itseasiassa ihan mielekästä katsottavaa.

Blues oli siis oikeastaan kaikessa parempi..paitsi sähläämisessä. Jos tuollaista peliä esittää koko kauden (luistelua ja taklauksia) niin yleisö tykkää ja sillä ollaan myös korkealla ainakin runkosarjassa.

Tepsistä erottui ehkä parhaiten Sykkö. Pakistosta ei oikeastaan ketään..

Mahtoiko joukkue sitten olla ylilatautunut kun tuollaista "päätöntä" koohousta aika paljon näkyi..?

P.S. Viimeksi kun on tullut käytyä katsomassa TPS:n aloituspeli, Tepsi otti kuonoon HPK:lta 3-0 tai 4-0 (en muista enää lopputulosta, loppuosa pelistä meni baarin puolella..).
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: No perkele

Viestin lähetti Pressiboxi
Rauteen kenttä näköjään otti Urheiluruudun mukaan kaksi häkkiä Espoossa omiin ja Aallon kenttä yhden. Neljättä maalia en saanut ylös kun silmissä sumeni silkasta witutuksesta. Jeessus mikä asennetason kämmi koko valkomustaketjulta plus Lassilalta vielä kelpo imutus kaupan päälle!

Ilman Lassilaa tulos olisi voinut olla ehkä vielä pahempi. Nappasi parikertaa erittäin hyvin. Kyllä itse syyttäisin pakkeja noista maaleista. Pari maalia tehtiin ihan samalla tavalla eikä kukaan Tepsin pakeista saanut Bluesin pelaajia maalin läheltä pois. Välillä yksi pakki yritti pitää kahta-kolmea bluesin pelaajaa maalin edessä kiinni..

Tuntuikin että Blues on kesällä käynyt punttisalilla, kuntaas TPS vaikutti käyneen balettiharjoituksissa tms. Vähän väliä oli joku Tepsin pelaaja kontillaan.

Niinjoo, ja pelistä kertoo sekin jo jotain että TPS teki ylivoimalla luultavasti enemmän pitkiä kiekkoja kuin Blues koko pelin aikana.

Ja jotta ei turhan katkeraksi menisi, kun edellisestä viestistä unohtui. Onnittelut paremmille, ansaitsitte voittonne täysin.
 

Virén

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montréal Canadiens
Ylivoimaa taisi olla kyllä riittämiin, ja mikäli sen pitäsi olla meidan ensikauden ase, niin pitää vastustajan istua ainakin yli 10 minuttia jäähyllä, jotta saadan edes yksi maali.

En olisi uskonut noita numeroita edes (no offence Blues) Calounin kanssa, mutta vielä ilman, huh huh. OK tämä oli eka peli eikä kerro mitään mistään, mutta jos huomenna ei esitetä hyvää peliä numeroista viis, rupeaa viime kausi hiipimmän mieliin. Koko ajan ottaa mahapohjasta kun pitää painella kapulasta 2-2-1. Hrrrhrh ihan kylmiä väreitä !

Kaikesta huolimatta Blues ja Blues fanit osa 1/8 on teidän. Nauttikaa vielä kun voitte. Multa On Värimme !
 

Bandana

Jäsen
Hyvä Blues!

Erittäin komea voitto TPS:stä. Kaksi ottelua takana, molemmista selvä voitto, eikä Bluesin päätyyn ole tehty yhtään maalia tasakentällisin tai ottelun 55 ensimmäisen minuutin aikana.

Peli oli heikkotasoista. Etenkin kaksi ensimmäistä erää oli täynnä harhasyöttöjä. Bluesin pakkien avaukset olivat järkyttäviä. Kuitenkin Blues sai ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana kolme hyvää maalipaikkaa. Kalto,Kohn, ja TElomo eivät niistä kuitenkaan onnistuneet. Lassila oli mies paikallaan.

Bruce Gardiner. Todellinen pelimies. Hyvä luistelija, joka käsittelee hyvin kiekkoa. Molemmissa peleissä avausmaali, yhteensä kolme maalia, ja perjantaina päässä kultainen kypärä. Not bad. Kiitos Chrisu!

Jere Myllyniemi. Ei ollut nollapelin arvoinen suoritus. Sijoittautumisessa oli ongelmia, ja muutaman kerran TPS-pelaaja onnistui vetämään avopaikasta ohi. Jere otti kuitenkin kaksi pelastusta toisessa erässä. Ensin TPS-pelaaja pääsi vetämään maalin edesä, ja laukaus suoraan Jereä päin. Myöhemmin Kai Nurminen luisteli Sarichilta karkuun, mutta Jere Myllyniemi torjui upeasti patjalla. Hienoa, että ensimmäinen nollapeli tuli! Onnea!

Rami Alanko. Jälleen erittäin hyvä suoritus. Alankomaista uhrautuvuutta. Blokkasi about 20 laukausta, eikä tehnyt virheitä omassa päässä. Erittäin hienoa että saatiin Rami pysymään Espoossa.

Tepsin pelaajilla oli vähän askelmerkit sekaisin, kun toisessa erässä Antti Aalto ja Niko Mikkola ajoivat komean nokkakolarin. Molemmat jäivät keräilemään kamojaan. Näin Turussa.

Mikko Rautee oli taas oma itsensä, rotta. Kovasti yritti huitoa takaapäin Gardineria, mutta kaatui lopulta itse jään pintaan. Onneksi Rauteen viisiri säilyi täällä kertaa ilman loukkaantumista.

Who let the dogs outista ei olla päästy eroon. Harmi. Sisääntulokin oli melko samanlainen kuin viime kaudella. Lyhyt traileri, ja 5 HP-tyttöä heiluttamassa punaisia soihtuja. Star Wars -meininki. Crazy Train on edelleen sisääntulobiisinä.

Kerrataan vielä maalit.

1-0: Niko Nieminen ja Bruce Gardiner pääsivät alivoimalla 2-1 hyökkäykseen. Nieminen lämäsi, ja paluukiekosta Gardiner pisti helposti rystyllä sisään.

2-0: Hurmeen hieno syöttö maalin takaa, ja TElomo pistää maalin edestä sisään.

3-0: Kohnin syötöstä Gardiner murtautuu läpi ja rannaa muutamasta metristä sisään.

4-0: Kohn kikkaili ylivoimalla itsensä nokikkain Lassilan kanssa ja pisti kiekon reppuun.

Puolustaminen,alivoimapelaaminen ja asenne olivat erittäin hyvässä kunnossa. Vielä kun syötöt ja etenkin avaukset saataisiin kuntoon, olisi kaikki kohdallaan. Hyvin on kuitenkin kausi alkanut. Perjantaina Kerho ry:n kimppuun.

edit: Jiri sai taputukset TPS:n kokoonpanoa luettaessa. Oikea asenne! Jiri ei ottelun jälkeen vaivautunut tervehtimään espoolaisyleisöä.

Fiilis hallissa oli hyvä. Taputuksiin lähdettiin hyvin mukaan, etenkin ylivoimilla ja ottelun lopussa oli kovaa meteliä. Kiitos kaikille siitä.
 
Viimeksi muokattu:

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Viime vuotisen kotiavauksen jälkeen olo oli lievästi ilmaistuna vittuuntunut. Nyt on hiukka eri fiilis. Tämä esitys oli lupauksia antava. Bluesin peli ei ehkä ollut kovinkaan näyttävää mutta otteissa oli tiettyä systemaattisuutta ja määrätietoisuutta. Ja mikä hienointa, asenne oli alusta loppuun erinomainen.

Laitetaan kommenttia pelaajista:

Bruce Gardiner: Näin heti alkuun haluan todeta että tämä mielipide ei ole ainoastaan kahden maalin tulosta. Jo ensimmäisen erä jälkeen olin vakuuttunut siitä että mies on oiva vahvistus. Brucella on hyvät jalat, tarpeeksi voimaa vääntöihin ja tuntuu muutenkin olevan hyvässä kunnossa. Kädet kävivät oikein mallikkaasti pari kertaa ja miehen pelikäsitys on hyvä. Gardiner oli hyvä paitsi hyökkäyspäässä niin myös omalla alueella. Diggasin myös miehen suoraviivaisesta kanukkityylistä, heti annettuaan kiekon ketjukaverille hyökkäyspäässä Bruce painui maalin edustalle ja maskiin. Bruce taitaa olla niitä kavereita joita voi nakittaa kentällä milloin tahansa tilanteesta riippumatta. Papukaijamerkki Ruutulle!

Jere Myllyniemi: Oli jotenkin paljon kypsempi kuin vime vuonna. Kyllähän Jeren lahjat tiedettiin jo vuosi sitten mutta nyt turhat heittäytymiset, seikkailut maalin takana sun muut typeryydet puuttuivat.

Niko Nieminen: Hieno peli. Niko pelasi juuri sitä suoraviivaista ja fyysistä peliä missä on parhaimmillaan ja onnistui mainiosti. Tuntui olevan aikamoisissa fiilareissa ottelun jälkeen, eli ymmärsi itsekin pelanneensa vakuuttavasti.

Tero Määttä: Kevään vire on säilynyt. Kiekko pomppi pari kertaa mutta muuten Teron esitys oli todella vakuuttava. Kohokohta tuli toisessa erässä kun Tero kahvitti (!) Jirin, syötti Hurmeelle joka siirsi kiekon TElomolle, joka jatkoi kiekon maaliin, 2-0.

Tiilikainen, MElomo, Tuomainen: missäs olitte? Aika näkymätöntä vääntöä.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Bruce on päällikkö

Kyllä, Bruce on päällikkö. Todella kova pelimies heti näin ensinäkemältä. Todella nopea luistelija ja loistava karvaaja. Ja mikä parasta pisteitäkin näyttää syntyvän tiuhaan tahtiin. Kiitokset Chrisun suuntaan jälleen kerran. Bluesilla luistin kulki ja TPS saatiin aseettomaksi kovalla karvauksella ja fyysisellä pelillä.

Epäonnistujia ei Bluesin leiristä oikein löydy, negatiiviset palautteet ainoastaan Jalasvaaralle, joka näyttää jatkavan turistina muiden joukossa. Muut junnut sitten pelasivatkin todella hyvin. Varsinkin Nieminen ja Töykkälä. Nieminen näyttää kehittyneen viime kaudesta rutkasti ja mikäs siinä on pelatessa kun vieressä pelaa pari 300 NHL-ottelun kaveria. Niko haastoi rohkeasti ja ohitti kevyesti pari tepsin pakkia ja pistetilikin aukesi.
Töykkälä on parantanut sitten ärrän Kärppä-pelin todella paljon. Tänään loistava syöttö Pihlströmille, joka tosin ei onnistunut maalia tekemään.

Tästä on hyvä jatkaa ja perjantaina nähdään sitten kärkikamppailu!
 

stones

Jäsen
Olipas Bluesilta valmiin näköistä peliä! Tosi vahvaa mies vs. mies peliä tuskin hävisivät montaakaan kaksinkamppailua Tepsiläisille koko matsissa. Viisikko pelaa huomattavasti paremmin yhteen kuin koskaan aijemmin, eikä mitään turhia höntyilyjä vaan fiksuja purkua pois omalta alueelta ja heti tiukka karvaus/paine koko viisikolla. Taklauksiakin oli mukavasti, kun sopiva paikka tuli.

Gardiner on parannettu versio Ylösestä. Samanlainen luisteluteho, paljon fyysisempi ja parasta on, ettei äijällä kädet eikä pää jäädy, kun tulee paikka ratkaista! Pisti silmään, että Bruce pelaa muuten tosi pitkävartisella mailalla. Hieno hankinta taas Ruutulta!

Mitäs halvatun itseluottamuspillereitä se Määttä on syönyt, pelas sairaan hyvän pelin? Laatikainen oli ainut jolla vähän poltteli kiekko lavassa.

PS. Onkohan säästökuuri mennyt Bluesissa niin pitkälle, että kiekoissakin pitää säästää ja ostaa venäläisiä pomppukiekkoja :-)
 

lucas

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Erinomainen kauden avaus Bluesilta. Viestit kertoivat jo Jyväskylässä nähdyn suorastaan vakuuttavia otteita Bluesilta ja sama selkeä linja jatkui tänään. Blues ei jättänyt Tepsille mitään mahdollisuuksia. Luonnollisesti Tepsin omalla saamattomalla asenteella on osuutensa tulokseen, mutta tyylipuhdas voitto Bluesilta yhtä kaikki.

Hajanaisia huomioita:

- Gardiner tosiaan vaikuttaa hienolta hankinnalta. Hyvä ylöspäin, mutta lisäksi erittäin hyvää ja rauhallista otetta myös puolustussuuntaan. Asenne eri planeetalta kuin esim. Sarnolla.

- Vykoukalia ei jäällä olisi huomannut ellei olisi oikein yrittänyt seurata miten mies pärjää. Sama pätee tosin lähes poikkeuksetta kaikkiin muihinkin Tepsin pelaajiin.

- Sarich parantanut selvästi ärrä-cupista. Täyttää paikkansa.

- Bluesin paras osa oli selkeästi kakkosketju Kohn-Garnider-Nieminen. Toivottavasti pysyy kasassa pitkään.

- Blues pelasi nimenomaan puolustussuuntaan erinomaisesti. Tepsin yritykset vietiin mallikkaasti kulmiin. Ennen kautta heikoksi haukuttu pakkikalusto näyttää kaikelta muulta. Vielä kun saataisiin mukaan se "luvattu" kädellinen ykköspakki, niin avot.

-Ahonen ja Tuomainen näyttivät selvästi paremmilta kuin viime kaudella. Näyttivätkö vain?

- Töykkälältä ja etenkin Pihlströmiltä hieno ja lupaava esitys.

Kaikkiaan Blues vaikuttaa huomattavasti eheämmältä joukkueelta kuin viime vuonna. Caloun ja Ylönen + tämä em. kädellinen pakki tuonevat tullessaan sen mitä joukkueesta vielä tänään puuttui. Tämä yhdistettynä uuteen aktiivisempaan ja taklaavampaan pelitapaan nam!

(No niin ja jalat maahan - kaksi peliä vasta pelattu)
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti stones
PS. Onkohan säästökuuri mennyt Bluesissa niin pitkälle, että kiekoissakin pitää säästää ja ostaa venäläisiä pomppukiekkoja :-)

Itse aloin tuota miettimään siinävaiheessa kun hokasin että missään ei ole ns. tanssitypyjä. Ainoastaan nämä HP-tytöt. Onnetonta panostusta tuolta osalta. :(
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Tässähän kävi juuri niin kuin toivoin, eli aggressiivisella ja aktiivisella pelillä (ainakin Tepsiin verrattuna) irtosi komea voitto.

Jopa Tiilikainen raastoi kulmissa hyvällä asenteella.

Jalasvaara ja Sarich aiheuttivat hieman ylimääräistä kammiovärinää, mutta takaiskuilta säästyttiin.

1-0 tilanteessa Jereltä todella tärkeä seivi avopaikassa oikealla patjalla, tiedä mihin olisi tasoitus tuosta johtanut. Hetken päästä peli olikin 2-0.

Ilahduttavaa todella oli uhrautuva pelaaminen ja kova asenne läpi pelin, tuossahan oikein silmä lepäsi.

Kaljankin hinta oli näemmä laskenut 10 senttiä, suunta on siis oikea.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Blues oli hyvä, mutta Tero on kuningas

Nyt teen jotain mitä en olisi koskaan uskonut vielä pari vuotta sitten pääseväni tekemään: nostan Tero Määtän Bluesin parhaaksi pelaajaksi. Kyllä, Gardiner teki kaksi maalia ja kyllä, Myllyniemi pelasi nollapelin. Mutta siellä pakkipäässä oli sellainen numero 21, jonka taso oli aivan huikea koko ottelun läpi. En käsitä mistä Määttä on tuollaisen määrän itseluottamusta saanut, mutta mieshän kieputteli kiekollakin kuin paraskin Bobby Orr ja ennenkaikkea: Tero pelasi täysin virheettömän ja erinomaisen pelin.

Määttä ei ollut tänään vain Bluesin paras pakki vaan Bluesin paras pelaaja. Loistavaa Tero! Niin paljon kun skeidaa olen minäkin päällesi kaatanut, niin nyt saat kyllä mahtavan kasan onnitteluja. Hienoa!

Tästä on hyvä jatkaa.
 

Fedsy91

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Detroit Red Wings, Leijonat, Fedorov #91
Joo-o. Oli Tepsiltä kyllä melko kädetön peli. Blues ei päästänyt lähelle tekopaikkoja, kunnianosoitus siitä Bluesille. Tepsin pelistä näkyi Lassila eniten, joka otti muutaman todella näyttävän kopin kiinni, varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä. Kenttäpelaajista mieleeni jäi ehkä parhaiten Aallon Antti positiivisessa mielessä, mutta koko joukkue oli aika aneeminen.

Blues pelasi hienosti ilman Calounia, ja heidän uusi vahvistuksensa Gardiner oli todella hyvä. Selvästi kentän paras pelaaja. Myllyniemen ei tarvinnut ihmeitä tehdä nollapelinsä eteen, mutta nollapeli on aina nollapeli. No, toivotaan, että huomenna ässiä vastaan on jo parempaa peliä...
 

Jaffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo-o, että semmonen peli. Saiskohan lippurahat takaisin jos lähettäis Narvanmaalle tuon tiketin? Blues oli parempi kaikilla osa-alueilla ja täysin ansaittu 4-muna voitto heille.

Matsissa oli tylsää eikä haukotuksia kummempia fiiliksiä
syntyny tokan erän muutamia paikkoja lukuunottamatta.

Lassila oli suhteellisen hyvä, ketään muuta en TPS porukasta noteerannu millään tavalla. Viime kauden ikimuistoinen ylivoimapeli ei näyttäny tänään osaamistaan, vaan vastustajalle tais tulla hymy joka kerta kun palloseura aloitti miesylivoimalla rämpimisen.

Onneksi kausi on vasta aluillaan ja otteet paranee varmasti.
Toivottavasti jo ens tiistaihin mennessä, ettei Ilmalan kaivoon tule työnnettyä lippurahoja näkemättä jääkiekkoa.

(edit) TPS ylivoima oli tosiaankin viime vuonna ykkösluokkaa,
pikaisesti viestiä kirjoittaessa sattui kämmi, pointsit
foobarille.
 
Viimeksi muokattu:

DieHard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Loistavaa ja erittäin kypsää peliä Bluesilta, tälläistä Bluesia ei ole nähty koskaan tässä vaiheessa kautta, se on varma.

Gardiner on todella hyvä vahvistus, Pena voisi käydä katsomassa vähän mallia miten scoutataan menestyksellisesti. Bluesilla on liigan ylivoimaisesti paras ulkomaalaiskolmikko Caloun-Gardiner-Kohn, toivottavasti tämkin kolmikko nähdään joskus. Siinä alkaa verkot venyä nääs siihen tahtiin että sukat pyörii jalassa. Fyysinen, suoraviivainen, asenne loistava, pelaa omassa päässä hyvin, kädet löytyvät hyökkäyksissä ja taklaa hanakasti. Pistänpä tässä itseni likoon ja sanon että Gardiner saattaa olla Bluesin kaikkien aikojen paras ulkomaalaisvahvistus (Calounia ei lasketa).

Määttä oli todella hyvä, kovia taklauksia, todella varmaa oman pään peliä ja avauksetkin meni omiin lapoihin lättyinä. Harmi vaan että tällä menolla ensi kaudella NHL vie aivan faktana (ellei sitten lakko tule).

Laatikainen tuntuu jämähtäneen tai jopa huonontuneen sitten viime vuoden. Okei, kausi on nuori ja mies saattaa olla kesäterässä mutta ei oikein mitään saanut aikaan. Luvattoman heikko omassa päässä, hyökkäyspäässä ei mitään erikoista ja muutenkin mitäänsanomaton. Sarich oli muuten parempi joka osa-alueella kuin Lada.

Jalasvaara huolestuttaa, nyt tuli todella epävarma suoritus. Okei, kaveri on nuori mutta silti, ei näyttänyt hyvältä. Pakko parantaa tai muuten penkki kutsuu.

Alanko ja Sulku pelasivat tyypillisen varman pelin, fyysistä vääntöä ja perusvarmaa puolustuspeliä. Sululta karkasi kiekot pari kertaa.

TPS:llä ei rehellisyyden nimissä ollut kuin yksi kunnon maalipaikka jonka Jere loistavasti torjui mutta silti hyvä peli, tästä on hyvä jatkaa.

Pihlström oli loistavassa vedossa, tässä jätkässä on sitä asennetta mitä Näätäsestä puuttuu. Ei ole koolla pilattu mutta 110% lasissa koko ajan ja miestä pistettiin seinälle ja annettiin poikittaista vielä perään. Hyvä suoritus.

Tiilikainen - vieläkö olet täällä? Poiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssss.

Tuomainen oli hyvä alivoimalla mutta hyökkäyspäässä aika aneeminen.

Turkulaisista erottuivat oikeastaan vain Lassila joka teki pari todella hyvää torjuntaa ja Eloranta joka oli täysin yössä.

TPS:llä oli todella vähän paikkoja eikä oikein mitään saatu rakennettua. Täytyy tosin todeta että Blues pelasi todella kypsän pelin omassa päässä joten se saattaa hämätä. Veikkaan että ensi ottelussa räjähtää, TPS:n nimipelaajat mättävät urakalla maaleja.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Itseäni näin kotiin asti päästyä jäi ihmetyttämään tuo usean median käyttämä "espoolaisten suurinumeroisin voitto TPS:sta SM-Liigahistoriassa". Siis kyllähän viime kaudella voitettiin 7-3 - siinäkin on neljän maalin ero ja -98 pleijareissa taisi toinen peli Espoossa päättyä 6-0... mutta se siitä.

Jotain hajahuomioita pelistä voisi olla taklausten suurehko määrä. Monesti ajettiin kunnolla ja kovaa, viime kaudella vastaavaa en nähnyt kuin yhdessä Blues-HIFK -pelissä.

Bluesin puolustus sai siivottua maalinedustan hyvin. Jere oli varma läpi pelin. TPS:n hyökkäyksestä puuttui se viimeinen terävyys. Välillä näennäistä hallintaa, joka kuitenkin oli vain kulmissa pyörimistä. Suurin yksittäinen joukkueita erottanut tekijä oli tämä viimeinen sinetti hyökkäykselle. Bluesilaiset ajoivat maalille suoraviivaisesti ja iskivät maalit, mikä TPS:lta ei onnistunut.

Blues karvaa aggressiivisesti ja korkeammalta kuin edelliskaudella. Aiheuttaa kiirettä isoille ja kankeille pakeille.

TPS:n parhaana erottui aivan selkeästi Lassila. Muuten aika tasapaksua. Yritystä riitti, mutta se idea pelistä puuttui.

Bluesin pelistä sen verran, että peli ei ole lähelläkään valmista vielä. Turhaa hösöilyä vielä aivan liikaa, mutta Satorin kädenjälki alkaa näkyä positiivisesti. Jätkät nauttii pelaamisesta ja se on hyvä asia näin pitkällä tähtäimellä.

Perjantaina ja lauantaina on sitten todelliset tasonmittaustalkoot edessä. Kahtellaan.

Ai niin, meinasi unohtua. Who the hell did let the dogs out...
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Nyt on lievästi sanottuna huijattu on olo. Näyteikkunassa oli tarjolla ihan erilainen tuote kuin josta maksoin.

Ei se häviö mitään, mutta näin totaalinen nöyryytys tuolla materiaalilla menee yli. Pelitilanteiden mukaan Blues ei ansainnut 4-0 voittoa. 9-0 olisi ollut oikeampi lukema. Yhtään liioittelematta heitän, että TPS ei saanut ainuttakaan vaarallista laukausta kohti Blues maalia koko ottelussa. No, Nurminen pääsi kerran kasvotusten mokken kanssa, eli Tepsin paikat voi laskea yhdellä sormella.

Näytti siltä, että mitä kalliimpi/kokeneempi/hehkutetumpi ukko, sen paskempaa oli esitys. Kehuja ei heru yhdellekään äijälle, mutta mainitaan kuitenkin, että Sykkö/Rautee/Kankaanperä-ketju onnistui pari kertaa pitämään kiekkoa Bluesin alueella reilut 20 sekuntia. Wau!

Lassilan piikkiin ei kai voi laittaa maaliakaan (vikaa en nähnyt), mutta silti antaisin Karjalaisen koittaa huomenna.

Nyt kuuluu tietty sanoa, että tämä oli vasta eka peli ja blaa blaa. Ikävä kyllä siinä vaiheessa kun taistellaan pudotuspelipaikasta, kotiedusta tai jopa runkosarjan voitosta, lasketaan myös ekojen pelien pisteet.
 

Boyko10

Jäsen
Suosikkijoukkue
hifk,Detroit red wings,hjk
Kauheaa tps!

Tps oli valehtelematta todella huomo...
Koko pelissä ainoat turkulaiset jotka jaivät mieleen olivat Lassia(kelpo koppeja, säästi rumemmilta numeroilta) ja Eloranta joka taklasi joka taklauksen kädet ja maila korkealla (aika törkeästi)...
Blues:in parhaimmistoa oli:
¤¤¤ Gardiner
¤¤ Myllyniemi
¤ Tuomainen
Tps:lle ei viitsi lampaita jakaa.
 

DieHard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Sen verran pitää vielä todeta että TElomo-Hurme-Kalto ei kyllä saanut oikeen mitään aikaseksi eli Calounin poissaolo näkyi kyllä selvästi. Onneksi tänään oli Bruce Almighty (tm) vireessä.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Jaffa
Viime kauden ikimuistoinen ylivoimapeli näytti taas tänäänkin osaamistaan, vastustajalle tais tulla hymy joka kerta ku palloseura aloitti miesylivoimalla rämpimisen.

Nyt en kyllä ymmärrä, TPS oli viime kauden tehokkain ylivoimajoukkue.
 

JanJ

Jäsen
Tutustukaapa Jatkoajan raportin viimeiseen kuvaan.... Kuva sanoo enemmän kuin tuhat sanaa :)
 

Valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti JanJ
Tutustukaapa Jatkoajan raportin viimeiseen kuvaan.... Kuva sanoo enemmän kuin tuhat sanaa :)

Ja tämä kämmi on ollut Mikon selässä jo Viking -turnauksesta saakka.Naurettiin sitä jo silloin kaverin kanssa. Ihme, että kukaan joukkueesta tai sen ulkopuolelta ei ole asiasta huomauttanut...
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Säälittävää!

Ei sitten oikein natsannut taaskaan Espoossa - onneksi pidin tällä kertaa perseeni sohvalla, enkä rynnännyt intoa puhkuen Areenalle nolattavaksi...

Onneksi kauden ensimmäisellä pelillä ei saa vielä minkäänlaista kiinnitystä Kanada-maljaan. Annetaan J. Koivun poppoolle aikaa pistää hommat ojennukseen ainakin tämän päivän Ässät-peliin saakka...

Onnittelut espoolaisille hienosta voitosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös