Blues - Tappara 9.3.2004 Playoff-karsinta 2. ottelu

  • 7 480
  • 63

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Hitsi, ketään ei näytä kiinnostavan avata ketjua.

JA-voitto Hakametsästä oli 'ihan jees', mutta johdettiinhan me viimekin vuonna sarjaa.

Mitäköhän huomenna on tarjolla? Luultavasti aivan muuta, mitä odottaisi näkevänsä.
Se mitä sitten odottaa näkevänsä onkin toinen juttu.

Pitää kai jo rientää tuohon Selloon ostamaan liput, vielä kun niitä on jäljellä.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Naps-naps

Huomenna on taas sellainen päivä, kun Marko Mäkinen saapuu potkupalloilemaan LänsiAuto-Areenan etupihalle. Tuo onkin kai varmin asia, jota huomiselta sopii odottaa.

On se nyt kumma jollei tälläkään kertaa onnistuta naps-naps-katkaisemaan napanuoraa kesälomalaisiin. Muutoin voinemme alkaa itse lyömään kevään suunnitelmia lukkoon, kun ei tarvitse enää kohta tihrustaa otteluohjelmaa.

Saas nyt nähdä sitten. Olikos tämä peli muuten se, jossa niitä runkosarjan vetoja realisoidaan?
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Jaahas. Tuopin saa ilmeisesti tässä pelissä lunastaa? Great. Jospa nyt Blues saisi tuon sarjan pistettyä alkuunsa poikki niin saisivat jannut edes pari päivää huilata ennen lauantaita.

Kunhan Kohn on taas liekeissä ja joku toinenkin onnistuu maalinteossa niin 2-1 tai 3-1 Bluesille. Saa nähdä paljonko tulee yleisöä. Oma veikkaus on joku 3300.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoani ottelua kohtaan lisää se, että Bluesin A ottaa mittaa HIFK:n junnuista viidennessä ja ratkaisevassa ottelussa samaan aikaan Nordiksella. Toistaiseksi HIFK on saalistanut kaksi murskavoittoa näytöstyyliin kun Blues on yrittänyt tulla toimeen ilman liigajoukkueessa peliaikaa saaneita kavereita ja kaksi niukkaa tappiota kun näistä useimmat ovat olleet mukana.

Ottelun kiinnostavin tapahtuma onkin täältä stadista katsottuna se kun pelaajakokoonpanot ilmoitetaan klo 14. Ei ole helppoa olla espoolainen kiekkovaikuttaja.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Nikke
Saa nähdä paljonko tulee yleisöä. Oma veikkaus on joku 3300.

Veikkauksena 4500-5500. Salettiin enemmän kuin Tampereella. Ei siinä mitään, gloryhunttaukseenhan Espoossa ei niinkään ole syytä, ja kun koko kausi on katsottu jengin taapertamista, ei runkosarjaa seuranneilla liene syytä jättää näitäkään pelejä väliin.

Sarjahan katkeaa huomenna, se on varma. Vaikka Blues pelasi hermostuneesti ja selkeästi runkosarjan viimeisiä kierroksia heikommin Tampereella, oli Tappara vielä huonompi. Siksipä hallitseva mestarijengi aloittaa kesälomansa jo huomenna.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Uskokaa etelän vetelät huviksenne, että Tappara vie tämän ja seuraavan matsin vaikka onkin aivan umpipaska tällä hetkellä!
Se on vaan nähty jo monena maaliskuuna peräkkäin ettei teidän kyvyt riitä tosi peleissä. Mutta se ei paljon meikäläistä lohduta kun vastaan tulee Tepsi ja sitten me lähdetäänkin niihin teille jo niin tutuiksi tulleisiin rantakemuihin.
Menkää ihmeessä kaikki kynnelle kykenevät espoolaiset hallille sillä näette siellä tämän kauden viimeisen miesten pelin.

Blues-Tappara 1-6
Tappara-Blues 4-2
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Kirveellä töitä
Uskokaa etelän vetelät huviksenne, että Tappara vie tämän ja seuraavan matsin vaikka onkin aivan umpipaska tällä hetkellä!

En usko, en edes huvikseni - siihen kun ei ole mitään syytä. Vähämaalinen matsi varmasti tulee huomennakin, mutta tässä vaiheessa kautta se on ihan yks lysti. Pääasia, että pääsee kuittailemaan vastustajille kesäloman kutsuessa.

Paskaakos tässä enempää jauhaa, tehän näette Tapparan pelaavan kiekkoa Tampereella jo melkein puolen vuoden päästä. Palataan sitten asiaan.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti Juhaht
Veikkauksena 4500-5500. Salettiin enemmän kuin Tampereella.

Kävin tuossa itse ostamassa keskustan Stockan Lippupalvelusta liput ja kuulemma "lippuja on myyty aika paljon" maanantain aamupäivän aikana. Suunnilleen jokainen jonottamassa ollut haki lippuja tähän peliin. Tuskin ihan loppuun asti myydään, mutta uskaltaisin siksi veikata itsekin 5000 pintaan osuvaa yleisömäärää.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Laitetaanpa muutama teesi:

- Lisää vauhtia. Eilen Blues lähti mukaan Tapparan flegmaattiseen peliin mitä en oikein ymmärrä. Ta no, olihan se hanttailumielessä hyvää hokia mutta luulisi että Tapparan kankeat äijät hyytyvät jos ja kun Blues painaa päälle kovemmalla vauhdilla.

- Ykkösparille vähemmän vastuuta. Kärppäfanien hypettämä Bannister on edelleenkin täysin paska ja Sulku peesaa perässä minkä ehtii. Liioittelematta tippaakaan voi sanoa että Määttä oli kaikessa parempi kuin Drew tai Seba eilisessä pelissä. Näin ollen en mitenkään voi ymmärtää minkä takia ykköspari luistelee automaattisesti kehiin jokaiseen erikoistilanteeseen. Jätkillä oli eilisessä pelissä jopa ongelmia purkukiekkojen kanssa, mikään ei taida olla herroille liian helppoa.

- Junnut hereille. Pojat taisivat hermoilla jonkin verran eilen? Vai ovatko Hantan prinsiipit vihdoinkin menneet perille? Pojat olivat nimittäin vaisuja. Ei ollut sitä tuttua vauhtia ja vimmaa vaan varovaista ja heikkoa peliä.

- Ne ketjut. Ahosen ja Ylösen ketjut toimivat. Sen jälkeen onkin hiljaisempaa. Hurmeen ketju oli suorastaan legendaarisen huono eilen ja Tapparan karjut ovat kova pala junnuille. Nyt muuten tarvittaisiin Tukosta tai Niemistä. Jos ja kun kolmos- ja nelosketjulla on huomennakin ongelmia niin Bluesin on melkeinpä pakko siirtyä kolmeen ketjuun viimeistään kolmannessa erässä. Tämä muodostetaan siten että kolmosen ja nelosen kuumimmat (=vähimmän jäässä olevat) tapaukset kasataan samaan ketjuun.

- Jalasvaara junnujen peliin. Aivan turha istuttaa Jalasvaaraa penkillä kun junnuilla on samaan aikaan ratkaiseva ottelu Helsingissä. Veikkaanpa että Jalasvaara jää ilman peliaikaa vaikka joku pakeista loukkaantuisikin joten en näe mitään estettä pelaamiselle junnujoukkueessa.

- Hallissa paikalla perusporukka, eli about neljätuhatta. Säälipleijarit eivät täälläkään sytytä mutta Tapparan tiputtaminen huokuttelee.

- Juhaht ja Vili19: tarjoan Lephart-kaljat Offsiden puolella ensimmäisellä tai toisella erätauolla. Päättäkää itse.
 

axe

Jäsen
Viestin lähetti Blågula
Laitetaanpa muutama teesi:

- Lisää vauhtia. Eilen Blues lähti mukaan Tapparan flegmaattiseen peliin mitä en oikein ymmärrä. Ta no, olihan se hanttailumielessä hyvää hokia mutta luulisi että Tapparan kankeat äijät hyytyvät jos ja kun Blues painaa päälle kovemmalla vauhdilla.

Tätä minäkin toivon. Toivottavasti Blues olisi kiekottomana edes hitusen aktiivisempi eikä pelaajille iskisi yhtäkkinen paniikki kun on vahingossa ajautunut Tapparan alueelle vaikka kiekko onkin jo vastustajalla.
 

JJO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, San Jose Sharks, HJK
Kolmas kerta toden sanoo. Blues menee jatkoon hanttakiekon malliottelulla. Tulos 2-1 ja yleisö poistuu onnellisessa koomassa.
 

Icetea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ässät ja Kulta-Jukan joukkueet.
Viestin lähetti JJO
Kolmas kerta toden sanoo. Blues menee jatkoon hanttakiekon malliottelulla. Tulos 2-1 ja yleisö poistuu onnellisessa koomassa.

Jos tuo ei ollut sarkasmia niin täytyy sanoa että pienestäpä te tulette onnelliseksi. Jos umpisurkean Tapparan pudottaminen kesälomille riittää teille kalavelkojen maksuksi niin onnittelen. Kyllähän sen teille toisaalta suo mielihyvin. Kaksi kertaa peräkkäin ollaan teidät lähetetty biitsille että ehkä nyt on sitten teidän vuoro.

Ei mulla mitään sitä vastaan olis vaikka Blues menis vaikka ihan finaaliin asti mutta tuolla pelillä siitä on turha edes haaveilla. Tappara/Blues on surkea=TPS/Kärpät välieriin voitoin 4-0.
Näin siis ainakin näillä näkymin ellei ihmeitä tapahdu.
Ongelma vaan on siinä että ihmeitä ei yleensä tapahdu, lukuunottamatta viime kevättä, kiitos Jämsenin ja Pirneksen.

Jotenkin on päällä sellainen kesälomafiilis. Ikäänkuin pitäisi täysin varmana sitä että kausi päättyy tänään. Vaikka usko on mennyt niin siltikin takaraivossa jyskyttää se pieni ja hatara toivonkipinä. No, jos Ojasen Janneen on luottaminen niin ei tässä oo mitään hätää.:)

Vaikka huonosti kävisikin niin mihinkään maansuruun meikäläinen ei ala. Tuskin edes on mitään syytäkään. Tämä vaan ei ollut meidän vuotemme. Tää on vaan hokia ja elämä on vaan elämää, iloineen ja suruineen.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jotenkin on sellainen tunne, että tänään tehdään taas 4-6 maalia per joukkue. Koko kauden velttoillut Tappara saisi noinniinkuin asiaperustein hävitä, mutta minkäs sitä luonnolleen voi. Mutta koittaisivat edes laukoa kohti maalia ja luistella jotain muuta reittiä kuin sitä espoolaisten tarjoamaa "laitaa pitkin ja kulmaan". Mutta eipä tässä viitsi enempää marista. Voitto tulee, jos äijät niin haluavat. Kummalle tahansa.

Ja lisätään vielä sen verran, että laittaisivat sen Hovin maaliin. Minusta mies on jäänyt tälläkin kaudella iihan liian vähälle peliajalle.
 
Viimeksi muokattu:

Ilpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Illan pelistä

Ikävä kyllä hallitsevan mestarin peli ei ole maanitellut tällä kaudella. Pelkäänpä, että edessä on tänään kesäloma luvuin 5-2. Jotenkin ei vain usko riitä tämän hetken peliin.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tapparan leiri tuntuu jakautuvan aika selkeästi tämän loppukauden osalta. Osa on maansa myyneitä varmoja tippujia, joiden mielestä mikään ei tunnu miltään. Osa taas on kiukkuisia, kun viime kevään jälkeen mikään ei riitä. Toisille on olevinaan yhdentekevää, kumpi jatkaa - toisille taas tippuminen Bluesille näyttäisi olevan todella kova paikka. Kukaan ei kuitenkaan tunnu uskovan kummankaan joukkueen mahdollisuuksiin puolivälierissä. Kaiken päälle Tampereelta ei saada edes fanibussia matkaan, koska peli ei kiinnosta. Jonkun faneista täytyy ottaa tänään vastuuta ja käydä hakemassa kumivene takaisin Manseen.

Espoolaiset taas ovat aivan varmoja, että huomenna ei tarvitse Tampereelle enää lähteä. Rantapallot on ostettuna (Kampista Infon lasten kirjakaupasta Fredan ja UKKK:n kulmasta ainakin saa vielä, jos kaikilla ei ole ostettuna) ja kumivene paikattuna. Espoolaisyleisö osaisi arvostaa sitä, että niitattaisiin viimeinen vihlaus päässä edelleen ilmeisestikin jomottavaan mestaruuskrapulaan. Espoolaiset ovat myös optimistisia puolivälierien suhteen. Mahdollisuuksia on vaikka mihin, sen verran Bluesin peli on tällä kaudella aaltoillut.

Pelin nimi on tänään kuitenkin Heikoin lenk... eikun se, että tappiolla Tapparan kausi on paketissa. Ja vain se kelpaa tänään espoolaisille - ainakin allekirjoittaneelle. Kalavelkojen maksuun näin lyhyt sarja ei ole omiaan, mutta kyllä tämä lämmittää, mikäli tänään pistetään Ojasen pojat rannalle. Vaikka se kuinka tampesterilaisten mielestä on toissijaista, kyllä se makelta maistuisi. Ja kyllä se Mansessakin v*tuttaisi.

Illalla nähdään, miten tässä käy. Toivottavasti mahdollisimman moni pistää takapuoleen vauhtia ja suuntaa areenalle. Ensimmäisen kierroksen kaltaiseen yleisökatoon pitää saada muutos ja mikä olisi parempi paikka aloittaa tämä loppukauden trendi kuin perinteikkäät Espoo ja Jyväskylä. Kun kerran Helsingistä ja Tampereesta ei siihen ollut.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti E
Illalla nähdään, miten tässä käy. Toivottavasti mahdollisimman moni pistää takapuoleen vauhtia ja suuntaa areenalle. Ensimmäisen kierroksen kaltaiseen yleisökatoon pitää saada muutos ja mikä olisi parempi paikka aloittaa tämä loppukauden trendi kuin perinteikkäät Espoo ja Jyväskylä. Kun kerran Helsingistä* ja Tampereesta ei siihen ollut.

Samaa mieltä, tuosta yleisö-osasta. Hesarissakin toivottiin kotiyleisön saapuvan sankoin joukoin paikalle ja vedottiin siihen, miten joukkue tarvitsee tukea. Osa yleistöstä, kuten Bluespelaajistakin, kuitenkin löytyy Nordenskiöldinkadun hallista jossa pelataan todennäköisesti kaikilla mittareilla jännittävämpi ja viihdyttävämpi ottelu.

*= oikeampi ja tarkempi ilmaisu olisi "Ilmalasta". Tampereesta en osaa sanoa mitään.
 

jani73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Detroit Red Wings, FC Liverpool
Me ollaan hävitty tää peli ;-)

Itse ehkä sitten kuulun siihen ryhmään, jolle tänään alkava kesäloma ei merkitse mitään - tekeekö se minusta sitten huonomman fanin kuin muista - ehkä, ehkä ei. Allekirjoittanutta ei harmita mahdollinen häviö espoolaisille lainkaan. Viime vuonna hävisitte mahdollisimman niukasti - tänä vuonna on teidän vuoronne. Mielummin näen Tapparan häviävän espoolaisille kuin esimerkiksi Ilvekselle (jos jollekkin pitää hävitä).

Sunnuntaina oli kentällä vain yksi joukkue, joka taisteli viimeiseen mieheen kiekoista. Ylösistä ja muista näki sen kuinka suuri ero on pelaajilla, jotka janoavat menestystä. Tapparan pelaajista näki sen "mestaruuskrapulan" - ei ole koko kauden aikana ollut sitä tappamisen meininkiä, sitä iloisuutta ja rentoutta pelissä. Tappara on ollut melkein koko kauden pelkkä vitsi. Jos Saarisen pihalle saamiseen vaaditaan tappio tänään, niin tulkoon se tappio.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Tappara tänään:

1 Sasu Hovi, Maalivahti
34 Mika Lehto, Maalivahti AK

6 Pekka Saravo, Vasen puolustaja AK
29 Pasi Petriläinen, Oikea puolustaja AK
15 Mike Stapleton, Vasen laitahyökkääjä AK
8 Janne Ojanen, Keskushyökkääjä AK
38 Sami Venäläinen, Oikea laitahyökkääjä AK

12 Juha Gustafsson, Vasen puolustaja
21 Pasi Puistola, Oikea puolustaja
24 Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä
41 Stefan Öhman, Keskushyökkääjä
28 Marko Mäkinen, Oikea laitahyökkääjä

5 Anssi Salmela, Vasen puolustaja
33 Miska Kangasniemi, Oikea puolustaja
20 Petri Varis, Vasen laitahyökkääjä
81 Arto Kuki, Keskushyökkääjä
27 Petri Kontiola, Oikea laitahyökkääjä

40 Dale Clarke, Vasen puolustaja
19 Petri Koskinen, Hyökkääjä
17 Teemu Nurmi, Vasen laitahyökkääjä
22 Jarkko Pyymäki, Keskushyökkääjä
10 Johannes Alanen, Oikea laitahyökkääjä

Favorin ilahduttaa paikallaolijoita tuomaroinnillaan.

Ai niin, yks juttu vielä. Missä ja milloin sen tuopin sai lunastaa?
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Melkein ihan uskomatonta että Tappara jatkaa täsmälleen samoilla ketjuilla kuin sunnuntaina. Tsiisus. Viimeisin tasakentällisin tehty maali on kuitenkin tullut kun kävi niin satumainen tuuri että Kuki-Mäkinen olivat yhtä aikaa kentällä. Eikö niitä nyt ainakin vois pistää samaan kenttään?
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Bluesilla ei mitään uutta

39 Mika Oksa, Maalivahti AK
46 Sami Heinonen, Maalivahti

10 Sebastian Sulku, Vasen puolustaja AK
24 Drew Bannister, Oikea puolustaja AK
29 Jukka Tiilikainen, Vasen laitahyökkääjä AK
36 Juha Ylönen, Keskushyökkääjä AK
44 Marko Tuomainen, Oikea laitahyökkääjä AK

52 Radek Philipp, Vasen puolustaja
22 Rami Alanko, Oikea puolustaja
49 Teemu Elomo, Vasen laitahyökkääjä
16 Olli Ahonen, Keskushyökkääjä
17 Ladislav Kohn, Oikea laitahyökkääjä

21 Tero Määttä, Vasen puolustaja
6 Tommi Pelkonen, Oikea puolustaja
20 Miika Elomo, Vasen laitahyökkääjä
13 Markku Hurme, Keskushyökkääjä
9 Mike Lephart, Oikea laitahyökkääjä

4 Janne Jalasvaara, Oikea puolustaja
77 Joni Töykkälä, Vasen laitahyökkääjä
23 Jarkko A. Immonen, Keskushyökkääjä
19 Antti Pihlström, Oikea laitahyökkääjä
 

jani73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Detroit Red Wings, FC Liverpool
Viestin lähetti Gagarin
Melkein ihan uskomatonta että Tappara jatkaa täsmälleen samoilla ketjuilla kuin sunnuntaina. Tsiisus. Viimeisin tasakentällisin tehty maali on kuitenkin tullut kun kävi niin satumainen tuuri että Kuki-Mäkinen olivat yhtä aikaa kentällä. Eikö niitä nyt ainakin vois pistää samaan kenttään?
Niin Saarinen on hajottanut ja tappanut kaiken mikä toimi Rautakorven aikana. Runkosarjassa taisi kahdessa pelissä olla Mäkinen-Kuki-Kossu kasassa ja homma oli toiminut. Ja oltais vittu edes sunnuntaina kahvattu, mutta sitäkään ei enään osata tehdä kunnolla ;-)
 

Alabama Song

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti jani73
Niin Saarinen on hajottanut ja tappanut kaiken mikä toimi Rautakorven aikana. Runkosarjassa taisi kahdessa pelissä olla Mäkinen-Kuki-Kossu kasassa ja homma oli toiminut. Ja oltais vittu edes sunnuntaina kahvattu, mutta sitäkään ei enään osata tehdä kunnolla ;-)

Onpas Tappara-faneilla aikamoinen masennus! Ei kait Tappara sentään näin surkeassa kunnossa ole. Vaikka en ole koskaan pitänyt Tapparasta erityisemmin, niin aika pahalta tuntuu Tapparan alennustila.

Ymmärtääkseni Turussa ainakin toivotaan Tapparan voittoa tässä säälittävässä höpöhöpö sarjassa. Ihan vaan sen takia kun jotenkin Bluesista ollaan saatu tarpeeksi Turussa tällä kaudella sekä määrällisesti että laadullisesti. Yrittäkää jaksaa vielä edes muutama matsi - Tappara.
 

KEspoo76

Jäsen
Suosikkijoukkue
BLUES
illan peli

En tiedä mitä muut Bluesin kannattjat ajttelee mutta minua henk.koht ärsyttää ihan vietävästi ettei liigajoukkue anna A-junioreita ratkaisevaan puolivälierä ottelúun hifk:ä vastaan. En usko että äijillä on mitään mahdollisuuksia menestyä tällä kaudella. Voitto säälipleijareissa ei hirveästi lämmitä kun noutaja tulee viimeistään TPS:ää/kärppiä vastaan.
Sen sijaan Blues A -junioreilla olisi mahdollisuus vaikka mihin jos herrat Tukonen,Immonen,Töykkälä, Pihlström, Jalasvaara,Pelkonen olisivat rosterissa. Junioreiden rooli äijien matsissa on minimaalinen kun taas junioreissa tämä huippukenttä pyörittäisi vastustajan solmuun kerta toisensa jälkeen A:n playoffseissa.
Myllyniemi on joukkueen ainoa toivo tänään ratkaisevassa puolivälierä ottelussa liigapelaajia vilisevää hifk:iä vastaan. Toivotaan parasta mutta pelätään pahinta.......
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Yksi kysymys?

Joko SM-liiga on ilmoittanut että tämän pelin tuomitsee Jussi Salonajo? Tai Timo Jutila?

Nimim 9.3. Jyp - Jokerit, Hippos, päätuomarina Jyri Rönn, Jyväskylä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös