Blues-Pelicans 5.1 LA-Areena

  • 2 457
  • 34

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Ei ainakaan nopealla silmäyksellä osunut vielä otsikkoa huomisesta pelistä, joten avataampas ketju nyt sitten tästäkin.
Blues pääsee peliin päivän levänneenä Tampereen maalikarkeloista, kun taas Pelikaanit saapuvat Espooseen varmasti suhteellisen väsyneinä lauantaisesta kettujahdistaan.

Itse uskon Bluesin vievän pelin yhden maalin marginaalilla, joko numeroin 3-2 tai 4-3.
Maaleista vastaavat ainakin herrat: Kalto, Vykoukal ja Sulku.
Pelikaaneista rankaisee kotijoukkuetta entinen sankarimme Jääskeläinen kahdella maalillaan.
Maalissa Bluesilla pelannee huomenna Heinonen ja Hovi jatkanee pussileukojen tolppien välissä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Pelikaanit ovat piristyneet joten eipä kannata lähteä samanlaisella asenteella kuin Lukkoa vastaan, muuten ei hyvä heilu.

Veikataan perinteistä 4-2 voittoa Bluesille, Steippeltoni syöttää pari ja Tumpelo maalaa 1+1.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Teemu Elomo (Telomo tai Tumpelo), tunnetaan parhaiten kyvyttömyydestään pistää kiekko sisään tyhjään maaliin Calounin nappisyötöstä. Tekee kyllä pisteitä hyvin, ei siinä mitään mutta prosentti on kyllä järkyttävän huono.
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
Äläs ny, Daespoo

8. Teemu Elomo 35 10+20=30 +9.

Mieshän pelaa uransa parasta kiekkoa, on tällä hetkellä liigan kolmanneksi tehokkain suomalainen ja fanit haukkuu kaveria Tumpeloksi. Lahdessa paras pelaaja on Kauppila tehoilla 7+18=25 ja ukkoa kunnioitetaan vallan perkeleesti. Ja tehot eivät ole edes Elomon luokkaa.

Toivottavasti Bluesin johtoryhmä ajattelee faniensa tavoin ja lähettää noin mitättömän ukon vaikkapa Lahteen ensi kaudeksi. Kyllä kelpaisi meinaan tänne.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Tästä pelistä on pakko ottaa pisteet jos kotietu aiotaan pitää. Lukkoa vastaan ilmeisesti lähdettiin ylimielisesti ja se kostautui. Pelikaanit taistelee myös playoff paikasta joten varmasti hakevat voittoja vieraista.

Uskoisin että peli tulee taas olemaan ihan kamalan näköistä, mutta Blues hoitelee homman parilla maalilla, ehkä 4-2. Lahtelaisille maalaavat tietysti Jääskeläinen, sekä Mäkiaho. Bluessille Stapleton ja TElomo. Loput osumat pakeille.

Onhan se TElomo ihan pelimies, mutta viimeistelyprosentti on todennäköisesti huonoinpia liigassa. Ainakin ykkösketjun hyökkääjille. Mutta pirteää peliä yleensä ja onhan noita syöttöjäkin kertynyt ihan mukavasti.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Pisteitä on 30 mutta jos Stapleton olisi ollut tilanteissa Tumpelon sijaan niin pisteitä olisi 45, vähintään. Jaanalta jäänyt vähintään 10 syöttöpistettä saamatta Tumpelon räveltämisen takia.

Älkää nyt käsittäkö väärin, hyvä pelaajahan se on vaikka turusta tuleekin mutta joskus se tehottomuus syö vaan niin vitusti miestä.

Sitäpaitsi Bluesin pelaajista harvemmin kukaan saa mitään ihme kohtelua, tiedät pelaavasi todella hyvin jos ei pahemmin mutinoita kuulu. Siinä mielessä ollaan selkeästi yksi kriittisimmistä faniporukoista täälläkin, omaa joukkuetta kohtaan siis.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti Daespoo
Pisteitä on 30 mutta jos Stapleton olisi ollut tilanteissa Tumpelon sijaan niin pisteitä olisi 45, vähintään. Jaanalta jäänyt vähintään 10 syöttöpistettä saamatta Tumpelon räveltämisen takia.

No joo. Aika turhaa lätistä jostakin tuollaisista. Caloun on itse maininnut olevansa varsin tyytyväinen nykyisiin ketjukavereihin ja ei itse pidä jos kaverit kokoajan vaihtuu vierellä. Siis Teemuhan on parantanut viime kauteen verrattuna todella paljon, piste-ennätys meni rikki jo aikaa sitten. Pientä kunnioitusta täytyy antaa keskimmäisen Elomon suuntaan edes hieman, vaikka viimeistely% ei päätä huimaakkaan. Hyvää treeniä nämä pelit Jampan vierellä ovat kuitenkin olleet ja ehkäpä vastaisuudessa kiekot rupeavat menemään useammin pömpeliin.

Kaanit on ollut paha vastus aina. Tällä kaudella kaksi nihkeää voittoa Blues on kuitenkin onnistunut ottamaan.

4-2 Bluesille.
Kalto maalaa jälleen!
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllähän Elomon pisteiden määrä on suorastaan hämmästyttävän suuri kun on tottunut harmittelemaan sitä, ettei mies koskaan tunnu syöttävän vapaina oleville ketjukavereilleen, vaan pistää hehtaaripyssyllä maalin ohi.

No, varmasti Elomon pelit tästäkin vielä vain paranevat vuosien saatossa, ja olen erittäin tyytyväinen, että hän pelaa Bluesissa. Tehköön niin jatkossakin.

Mutta silti, kyllä se saisi useammista Jampan passeista sisään pistää, niin uskomattomia mestoja sieltä lähes joka pelissä tarjoillaan.


Itse matsin uskon ja toivon päättyvän Bluesin voittoon, pisteet olisivat erittäin tärkeät. Maalimääriä en uskalla veikata. Hallille sitä on kuitenkin taas lähdettävä tarpomaan, toivottavasti sää olisi edes hiukan lämpimämpi kuin aiemmin tällä viikolla.. :)
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Toivottavasti peli olisi ainakin parempaa kuin Lukkoa vastaan. Nousukuntoista (vaikka tänään lauantaina hävisikin Lukolle) Pelicansia ei sovi aliarvioida. Juuri tällaiset ottelut pitäisi kyetä voittamaan. Veikataan nyt vielä rohkeasti 5-2 Bluesille, Näätänen, Hurme ja T. Elomo tekevät maalin mieheen. Itse saan jännityksen vallassa odottaa SM-liigatilannekuulutuksia Järvenpään jäähallissa KJT:n (jossa muuten pelaa Tommi Elomo, joukkueensa ehkä heikoin lenkki) ottelussa.

Ai niin, yksi juttu vielä. Muutaman vuoden takaisessa HIFK-TPS-finaaliottelussa Mika Saukkonen selosti: "Ja nyt kulmassa Teemu Elomo, josta joukkuetoverit käyttävät nimeä Molo..." Näin Mika sanoi, mutta en tiedä, puhuiko puuta ja heinää. Minua selostus huvitti suuresti. Joka tapauksessa keskimmäinen Elomo on kova pelimies, minkä pistepörssikin osoittaa. Kyllä noilla tehoilla vähän voi tuhlaillakin... Mitä vähemmän, sitä parempi tietysti.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Kolmas Johannes
Ai niin, yksi juttu vielä. Muutaman vuoden takaisessa HIFK-TPS-finaaliottelussa Mika Saukkonen selosti: "Ja nyt kulmassa Teemu Elomo, josta joukkuetoverit käyttävät nimeä Molo..." Näin Mika sanoi, mutta en tiedä, puhuiko puuta ja heinää. Minua selostus huvitti suuresti.

Kyllähän Teemu täällä Espoossakin tunnetaan nimellä molo. Isoveli nimettiinkin sitten samaan suuntaisesti Melaksi kun hän Bluesiin tuli.

Sitten pelistä. Pelicans on nyt seitsemän pistettä Lukkoa perässä ja sillä on vieläpä kaksi ottelua vähemmän jäljellä. Yhteensä Lahtelaisilla on jäljellä 20 matsia, joten mahdollisuudet Pleijareihin alkaa olla vähissä. Juuri siksi Pelicans tarvitsee pisteitä nyt todella kipeästi, ja uskon, että niistä tullaan taistelemaan hampaat irvessä. Toinen mahdollisuus on tietysti, että Pelicansin leirissä eilistä Lukko -peliä pidettiin sinä elämän ja kuoleman matsina, jossa nähdään onko Caaneista taistelemaan pudotuspelipaikasta. Tässä tapauksessa voisi olla, että Lahtelaiset olisivat parhaan teränsä menettäneet. Itse en siihen kyllä usko, vaikka kyllähän tässä alkaa ottelut käymään Lahtelaisittain vähiin.

Uskon että Bluesin vahvempi materiaali pystyy päivän levänneenä pyörittämään voiton Lahtelaisista. Helppo ei tästäkään pelistä tule, mutta uskoisin, että parin maalin marginaalilla voitto jää Espooseen.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti Daespoo
Pelikaanit ovat piristyneet joten eipä kannata lähteä samanlaisella asenteella kuin Lukkoa vastaan, muuten ei hyvä heilu.

Juuri näin. Näkemäni ottelut Pelicansia vastaan muutenkin tällä kaudella ovat olleet tuskaisen tiukkoja. Lahdessa sitäpaitsi Pelicans olisi ansainnut voiton, mutta Bleg kävi tekemässä maalit Pelicans-painostuksen lomassa.

Pelicans on ehdottomasti vaarallisempi joukkue, mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää. Täytyy vielä muistaa, että Pelicansilla on nykyään maalitykki Mäkiaho sekä Jokke ja Kauppila ovat yhtäaikaa mukana kokoonpanossa, mikä sekin lienee melkein historiallinen tapahtuma. Myös maalivahti Hovi on esiintynyt edukseen uudessa seurassaan.

Huomenna Blegin sivuilla tuskin lukee, että joukkue lähtee ennakkosuosikkina Pelicansia vastaan. Mikäli tuossa allekirjoituksessa mainittu pelaaja on pelipäällä voi Bleg vaikka yllättää ottamalla voiton!

PS. Onko Kalto syönyt sienen? Pistäkää TElomolle samanlainen.
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Blues-katiskaan numero 39, Mika Oksa !!! Mukaan kokoonpanoon saadaan myös espoolaisikoni Timo Hirvonen.

Itse pelistä voinee sanoa, että vaikeaa tulee olemaan, eivätkä pisteet irtoa mitenkään helposti. Päinvastoin; vähän on sellainen kutina että Kaanit jatkavat siitä mihin ovat tottuneet viime peleissä, lukuunottamatta eilistä Lukko-kamppailua.

Pelicans pelaa fiksua vieraskiekkoa ja tekee vastahyökkäyksistä tarvittavat maalinsa, vieden kaksi pistettä mukanaan Latvalan jatkoaikaosumalla.

3-4j (2-0, 0-3, 1-0)

1-0 Tuomainen (Ylönen)
2-0 Sarno (Sulku, Kalto)

2-1 Kauppila (Latvala) yv
2-2 Saarinen av
2-3 Mäkiaho (Jääskeläinen)

3-3 Vykoukal (Stapleton) yv

3-4 Latvala yv
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
..no tottahan toki Blues voittaa.
Vielä kolmella maalilla, luvuin 5-2. (1-1, 2-1, 2-0)
Oksalle menee ne vakiot kaksi maalia.

Juha Ylönen tekee tänään maalin.
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Blues forever
Blues-katiskaan numero 39, Mika Oksa !!! Mukaan kokoonpanoon saadaan myös espoolaisikoni Timo Hirvonen.


Ups, sammakko! Maalissa pelannee tänään kuitenkin Jere ja Miku saa tyytyä luukkuvahdin hommiin.

kahtellaan...
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti blues ei lähde tähän peliin samalla asenteella kuin lukkoa vastaan, muuten tulee todella vaikea peli. Materiaalin perusteella bluesin voiton pitäisi olla itsestään selviö, mutta kaikkihan on mahdollista.

Stapleton on ottanut nyt sitten Calounin roolin ykköskentän laiturina ja alkanut iskemään aika kovia tehoja rivimieheksi. Toivottavasti sama tahti jatkuu tänäänkin.
TElomo on tehnyt hyvin pisteitä, mutta silti se jokin siitä Teemusta puuttuu. Jokainen hukkaa ns. varmoja paikkoja, mutta TElomo on tehnyt siitä jo taiteen lajin. Viimeisessä seitsemässä pelissä verkko on heilunut vain kärppiä vastaan.

Pisteet kotiin 5-3.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Tämä peli pitäisi voittaa joten eiköhän yhtä ponnetonta ole kuin viimeksi Lukkoa vastaan. Ilahduttavaa että Hire palaa kaukaloon kun jossain vaiheessa oli jo urakin vaarassa.

Blues vie 5-2 Sarnon tehdessä kaksi maalia. Ja TElomosta sen verran että maalintekijähän miehen pitäisi olla. 10 maalia ei kyllä hirveästi ole jos miettii millaisia syöttöjä Pubi jakelee.

Ja sitten fanikatsomolle kaksi pyyntöä:

i) jos hakkaatte sitä rumpua Bluesin tullessa jäälle niin voisiko arvon rumpali rummuttaa samaan tahtiin kuin Show Girlsit?

ii) jos laulatte maalintekijän nimeä (mikä on sinänsä hienoa) niin kannattaisi ehkä odottaa siihen asti että kuuluttaja on sen maalintekijän kertonut. Nyt tuo laulu jää tuon karmean Who let the dogs out:in alle......
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Toivottavasti Blues ei ryssi tätä ottelua tyyliin Lukko peli. Bluesin olisi saatava täydet kaksi pistettä tästä ottelusta ja alkaisi taas näyttämään paremmalta, uskon Bluesin voittoon vaikkakaan se ei helposti tule.

Blues-Pelicans 3-2 (1-1, 1-1, 1-0)

15.54 0-1 Mäkiaho (Latvala)
18.45 1-1 Kalto (Ylönen-Vykoukal) YV
22.22 1-2 Jääskeläinen (Kauppila)
33.33 2-2 Sarno (Alanko)
55.55 3-2 Stapleton (TElomo-Laatikainen) YV
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Toivottavasti voitto tulee ja eiköhän se tule.

Blues - Pelicans 4-3 (1-1,2-1,1,1)

6.15 1-0 Stapleton (TElomo, Vykoukal) YV
15.21 1-1 Mäkiaho (Kauppila)
22.41 2-1 Vykoukal (Stapleton, Hurme) YV
26.05 3-1 Sarno (Tuomainen, Sulku)
38.51 3-2 Jääskeläinen (Mäkiaho, Kauppila)
46.46 4-2 TElomo (Stapleton, Hurme)
52.13 4-3 Setzinger (Saarinen, Cech

Myllyniemi 6+8+9=23
Hovi 11+15+9=35

*** Mike Stapleton
** Teemu Elomo
* Toni Mäkiaho
 

zatrasor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans,sympatiat Bluesille
Joopa joo

vaikea peli edessä ja jos nyt ei kahta pistettä tule niin AIVAN viimeistään voidaan haaveet päästä pleijareihin heittää menemään,ja samalla myös saattaa kauppila siirtyä loppukaudeksi toiseen seuraan.
Pelicansilta poissa Keinänen,Reimari,Jämsen,Lindström.
Mielenkiintoista nähdä miten Cech jaksaa pelata 2 ja 3 kentällisissä.

Peli päättynee 3-4 ja. Cech tekee ylivoimamaalin jatkoajalla.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti Tommy
Juha Ylönen tekee tänään maalin.

Tosiaan Ylönen venytti jälleen maaliverkkoja, hyvä Jussi!!! Rivimies Steippis (ainoastaan 1,16 pistettä/ottelu) jatkaa siitä mihin Tampereella jäi.

20 min.

11.44 Juha Ylönen 1-0 (Peter Sarno, Sebastian Sulku) YV
14.37 Mike Stapleton 2-0 (Jiri Vykoukal)

EDIT. rivimies Steippis maalaa jälleen.

24.25 Mike Stapleton 3-0 (Jiri Vykoukal, Markku Hurme) YV
 
Viimeksi muokattu:

Bandana

Jäsen
Hyvä peli Bluesilta. Lukko-matsista otettiin opiksi ja Pelicansia pyöritettiin suvereniisesti. Lukemat olisi voineet olla kovemmat, mutta paikkoja tuhlailtiin. Huomioita pelistä:

-Ylönen oli tulessa. Hattutemppu erittäin lähellä. Tehnyt kaikki maalinsa Pelicansia vastaan.

-Pelicansilla ei ollut missään vaiheessa ottelua peli hallussa.

-Määttä esitti ajoittain erinomaisia otteita.

-Hovi oli heikko. Blues toinen,neljäs ja viides maali oli otettavissa.

-Mäkiaho oli yössä.

-Ringbomin käteen tuli haava kolmannessa erässä ja linjatuomarit tuomitsivat ottelua vajaat kymmenen minuuttia.

-Jerellä helppo matsi. Pari pahaa paikkaa vain.

-Bluesin sivuilla luki ennen ottelua, että Heinonen ei ole kokoonpanossa perheessä sattuneen sairastapauksen vuoksi. Siitä huolimatta mies oli hallilla hymyissä suin.

-Pelicansin parhaat Kauppila ja Latvala.

-Bluesin yli- ja alivoima todella hyvää.
 
Viimeksi muokattu:

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Joo

Bluesin 7+ rivimies Mike Stapleton, joka ei enää Areenan fiilikseen syty, surffaili tänäänkin vaatimattomat 2+1 tehot. Viimeisissä kahdessa pelissä 4+3. Aika löysää Mike.

Ei voi kuin nauraa Veikkaajalle. Tiedetäänköhän siellä edes mitä paikkaa mies pelaa?
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Hyvä peli Bluesilta, maaleja olisi voinut syntyä muutama lisääkin, mutta ihan hyvä näinkin. Ylönen merkkautti itselleen tehot 2+1, alkaako nyt Jussin uusi tuleminen? Toivottavasti. Rivimies Steippiskin oli aikamoisessa vireessä tänään, jatkoi siitä mihin Tampereella jäi. Myös Myllyniemi pelasi tänään hyvän pelin, koppasi muutamia vaarallisia kuteja.

Tästä on hyvä jatkaa keskiviikkoiseen Ässät peliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös