Blues-Lukko Ti 4.1.2005

  • 28 949
  • 262

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Tommy
Ei sentään, ainakin Rautakorven itkujen perusteella Kohn yritti polvitaklausta. Olisi edes osunut jos kerran yritti.

Kyllä se yrittikin, vieläpä kahdesti. Ei mikään maineteko sinänsä, mutta turha on Tupee-Jukankaan mitään mussuttaa, lopun episodi oli sinänsä niin säälittävä tältä "mestarivalmentajalta".

Vituttaa koko jätkä.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuo Gillin 6 kakkosta on aika kova lukema. Olisiko jopa sm-liigan ennätys?
 

lucas

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Pitkästä aikaa pääsi taas hallille.

Ei olisi pitänyt mennä.

On se surullista katseltavaa kun Gary Haakana yrittää ottaa kiekollisen puolustajan roolia. Ei siinä mitään, ainoa pakki joka edes yrittää ja jonkunhan täytyy. Mutta ei siitä mitään tule.

Lopun "huipennus" jäi näkemättä kun en vitutukseltani pystynyt katsomaan viimeisiä kolmeakymmentä sekuntia. Onneksi sentään ketään ei lyöty.

Katseet pitäisi jo suunnata eteenpäin, mutta minne? Ensi kaudesta ei ole odotettavissa näillä näkymin mitään parempaa.

Voi vittujen vittu.
 

m0ps1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Lopun tappelussa, ainakin minun näkemäni mukaan Wilson ajoi Gillin nurkkaan (suojellaakseen kohnia) kun taas kohn jäi Pettisen kanssa selvittelemään välejään. Kohn sai yhden iskun sisään, josta Pettisen nenä alkoi vuotaa ja hän lähti koppiin. Että näin..
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Viestin lähetti Tommy
En aio tässä tilityksessä kertoa sen enempää Lukon pelityylistä. Olen nähnyt liigaotteluita tällä kaudella paikan päällä reilusti yli 30 kappaletta ja en ole minkään joukkueen nähnyt pelaavan nöin oksettavaa peliä kuin Lukko tänään teki. Kahvaamista, koukkimista, estämistä ja vielä sikailua siihen päälle.

Heh ;)

Siinä olikin otteluraportti objektiivisesti ja ilman katkeruutta, tätä arvostan. Tosin ihmetellä täytyy, että kotiedusta kamppaileva joukkue, joutuu noinkin tiukille liigan heittopussin kanssa, vain 0-3. No ilmeisesti pojat kahvasivat puolitehoilla ja blokkasivat vain vähän, on se hirveetä kattoo, tiätsä se on kauheeta kattoo.

Mahtaako huomenissa tulla yhtään hyökkäystä, kun Lukko ja JyP kahvaa kilpaa, jumanskekka, että jännittää.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Kun ei osaa niin ei osaa. Lyhyesti voisi sanoa että fiksumpi, järjestelmällisempi ja parempi voitti. Ei tuo Lukko kyllä ihmeitä esittänyt mutta ainakin heikäläisten pelaamisessa oli jonkimoinen punainen lanka ja hiukan ideaakin. Osa sitä ideaa on valitettavasti sitä samaa mitä Tukka-Jukka esitti Tapparassakin mutta enpä jaksaisi hirveästi valitella siitä juuri nyt.

Paljon pahemman näköistä oli nimittäin kotijoukkueen hyökkäyspeli. Kun ei ole ideoita eikä taitoa niin jäljelle ei jää kuin headbanging-taktiikan orjallinen noudattaminen. Ja harvoissa maalipaikoissa puukädet näyttivät kaiken osaamisensa. Kelpo pelinhän tuo Vehanen pelasi mutta ei mielestäni todellakaan näyttänyt miltään elävältä seinältä.

Viimeiset minuutit odottelin tappeluita, tuleeko niitä vai eikö? Wilsonia ja Määttää homma ei kiinnostanut joten Ladi päätti uhrautua. Tämä taas ei sopinut Wilsonille joka oli sitä mieltä että Gill on liian kova vastus. Tekisi itse jotain saatana.

Loppuun vielä pari sanaa Jalasvaarasta:
Sunnuntaina puusilmäni olivat sitä mieltä että Janne pelasi aivan kelvollisen Kärppä-ottelun. Tiedä sitten olinko oikeassa vai väärässä mutta tänään JJ:n suorituksen taso ei ainakaan jäänyt epäselväksi. Jalasvaara oli yksinkertaisesti aivan katastrofaalisen huono. Kahden erän aikana Janne teki aivan uskomattoman määrän virheitä ja kolmannessa erässä Niskanen ottikin Jalasvaaran paikan.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Lopun ryysishän hajaantui aika nopeasti, lukuunottamatta Kohn-linjuri-Pettinen -könttää. Kohn yritti pitkän aikaa rimpuilla itselleen sen verran tilaa ja otetta, että pääsisi tappelemaan Pettisen kanssa, mutta linjuri piti pintansa. No, yhden iskun ainakin sai perille. Pettinen lähinnä vain roikkui mukana.

Gill ja Wilson liukuivat sivummalle ja tulivat toimeen ilman ylimääräisiä rauhoittelijoita.

Todella paskaa peliä Bluesilta, todella paskaa yv:tä, maalipaikatkin sössittiin tuurilla ja taidolla. Ei toimi.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Kotiuduttu on...

Loppulukemat meni tässä otteluketjussa veikatessa oikein. Ottelu oli aika tasainen, mitä nyt lukko kävi tekemässä maalit ja blues ei saanut aikaiseksi. Vehanen pelasi hienosti, otti yhden läpiajon ja muutamia pahoja YV tilanteita. Blues ei päässyt kunnolla lukon maalin edustalle, pari todella maukasta reboundia oli tarjolla mutta pakit siivosivat tylysti pienet espoolaiset sivuun. Hienoa työtä koko pakistolta, varsinkin Pettinen ja Gill ansaitsevat suuren tunnustuksen.

Saarelan maali oli ehkä herran kauden hienoin. Aloituksesta kiekko ajautui jotenkin täysin vapaalle puolelle, ja Saarela otti pari potkua keskemmälle, taisi vielä vetää pyörivään kiekkoon, eikä Oksa mahtanut yhtään mitään. Siihen peli loppui. Torkin ylivoimamaalissa oli hienosti maskia, ja Koiviston maalissa taas Oksa oli jo pelattu ulos ja sai tehdä tyhjiin.

Rantala oli täysin väärässä paikassa. Hänelle oli selvästi kerrottu että jos joku jossain päin kenttää kaatuu, laita Gill jäähylle koska se on niin iso ja paha. Ekassa jäähyssä Gill puolusti omaa maalinedustaa aivan normaalissa pystypainissa blues hyökkääjää vastaan. On käsittämätöntä miten siitä voi antaa jäähyn. Vahvempi vain työnsi toisen sivuun, ei se edes kaatunut. Toisessa jäähyssä Gill oli noin 5 metriä tapahtumapaikasta, joku lukkolainen tavoitteli kiekkoa vastustajan kanssa ja Rantala näki parhaaksi pistää jätin jäähylle. Gill naureskeli matkalla aitioon.

Gill pelasi mahtavan ottelun. Blues hyökkääjät eivät päässet maalille, ja Gill katkoi hyökkäyksiä hienosti ja purki vain kiekon väljemmille vesille. Jäähyt tulivat naurettavan helposti. Ilmeisesti lopun kahinassa Gillin oli tarkoitus opettaa Kohnille jumalanpelkoa, mutta Wilson valitettavasti pelasti pakoon pakitelleen kaverinsa. Käsittääkseni tämä johtui siitä, että Kohn taklasi polvella Koivistoa tai Niskalaa. Toivon ettei käynyt pahemmin, mutta vähän pahaa pelkään.

Ottelu oli kohtalaisen siisti, vaikka Rantala yrittikin nähdä demoneita joka nurkassa. Toke oli hyvä vastustajan alueella, riisti paljon kiekkoja ja teki töitä. Lukko oli varsinkin kaksinkamppailuvoimassa selvästi edellä, ja noudatti orjallisesti tiukkaa puolustustaktiikkaa. Tätä lisää!

Kohnin numero on varmasti pistetty muistiin, ja tällä kertaa hänen perässään ei ole mikään jarikorpisalo.
 
Viimeksi muokattu:

Kapo

Jäsen
Enpä tiedä olenko oikeastaan ikinä nähnyt hallilla(missään) noin omaan jengiinsä kyllästyneitä fanipaitaisia... nyt jos koskaan on Blues todellisessa karikossa. Firmavieraita ja muita pukumiehiä kyllä käy tulevaisuudessakin ja tuovat ne suurimmat rahat Bluesin kassaan, mutta enpä usko että mikää jengi maailmassa tulee toimeen ilman niitä fanipaitaisia... ja ne tulevat olemaan todella vähissä tulevaisuudessa jos vanhatkin lähtevät ja yleisölle tarjotaan vuodesta toiseen tätä samaa paskaa.
Kauas ollaan todellakin tultu Kiekko-Espoon ajoista, pelottavan kauas. Eikä sillä, ettei Hullu-Jussilta rahaa löydy, mutta pelkästään sillä ei homma toimi. Olen oikeasti peloissani liigakiekon tulevaisuudesta Espoossa. Vituttaa niin saatanasti katsella loisteliaan Espoolaisen juniorityön "lippulaivaa" jossa käsittämättömällä tavalla ryssitään jatkuvasti ja joka kausi. Eikä voi pieni ihminen sille mitään kun nämä saatanan tunarit kusevat kaikkia kintuille koko ajan. Sattuu.

Loppunujakasta ei voi muuta sanoa kuin että Wilson, saatanan silmälappuneiti, painu vittuun sieltä neiteilemästä. Jos et perkele osaa kiekolla mitään tehdä, niin hanskat tiskiin silloin kun vastustajan kovat pojat käy kultakypärään kiinni.
 

lucas

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti Blågula
Loppuun vielä pari sanaa Jalasvaarasta:
Sunnuntaina puusilmäni olivat sitä mieltä että Janne pelasi aivan kelvollisen Kärppä-ottelun. Tiedä sitten olinko oikeassa vai väärässä mutta tänään JJ:n suorituksen taso ei ainakaan jäänyt epäselväksi. Jalasvaara oli yksinkertaisesti aivan katastrofaalisen huono. Kahden erän aikana Janne teki aivan uskomattoman määrän virheitä ja kolmannessa erässä Niskanen ottikin Jalasvaaran paikan.
Samaa mieltä Jalasvaarasta, mutta valitettavasti Niskanen oli ihan yhtä paska. Kokonaisuudessaan Bluesin puolustus on käsittämättömän huonosti rakennettu ja se pisti tänään todella silmään.

Jalasvaara: Pelaa kelvollisesti noin joka neljännen pelin. Kolme kertaa neljästä on hasardi. Ei riitä liigatasolle tällä hetkellä.
Lehtinen: Menisi ihan hyvin peruspakkina, nyt ykköspakin roolissa. Ei toimi.
Haakana: Samat sanat kuin Lehtisestä. Jos saisi pelata omassa roolissaan, eikä kakkosylivoimassa kiekon ylöstuojana niin täyttäisi paikkansa.
Määttä: Juhaht:n mielestä Bluesin paras pakki. No, puoleksi totta mutta se kertoo kyllä enemmän Bluesin pakistosta kuin Määtästä. Mitä helvettiä tekee ylivoimalla?
Alanko: Kuin varjo entisestään. Ei taklaa, ei ehdi. Ei osaa tehdä kiekon kanssa juuri mitään.
Niskanen: Jos hasardipakkia tarvitaan, niin Jalasvaara on jo.
Laatikainen: Väläyttelee aika ajoin. Liian usein yössä. Viime aikoina vielä useammin.

No, puolustus on vain yksi asia muiden toimimattomien joukossa. Ei sitä pidä ottaa vakavasti.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Re: Kotiuduttu on...

Viestin lähetti psychodad
Gill pelasi mahtavan ottelun. Blues hyökkääjät eivät päässet maalille, ja Gill katkoi hyökkäyksiä hienosti ja purki vain kiekon väljemmille vesille. Jäähyt tulivat naurettavan helposti. Ilmeisesti lopun kahinassa Gillin oli tarkoitus opettaa Kohnille jumalanpelkoa, mutta Wilson valitettavasti pelasti pakoon pakitelleen kaverinsa. Käsittääkseni tämä johtui siitä, että Kohn taklasi polvella Koivistoa. Toivon ettei käynyt pahemmin, mutta vähän pahaa pelkään.

Selostuksestakin pääsi kärryille siitä että Gill pelasi ihan hyvin, tosin Riston mukaan jäähyistä ainakin osa tuli ihan syystäkin.

Mutta tuosta Kohnin taklauksesta haluaisin kysellä. Jäi kyllä radiosta kuulematta moinen. Missä kohtaa suunnilleen peliä tuo tapahtui, ja jättikö Koivisto leikin kesken?
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Paikalle ehdittiin, joten laitetaan muutama sana mitä mieleen tulee.

Lukolta taas alku oli aika hyvää ja peli pyöri Bluesin päädyssä, mutta mitä pidemmälle erä meni sitä tasaisemmaksi erä kääntyi. Loppupuolella erää blues sai pelata n. minuutin jopa 5-3 vastaan, mutta aika kevyeksi jäi ylivoima ja mahtoiko yhtään laukausta tulla? Lukko pääsi vuorostaan erän lopussa pelaamaan yv:tä, jonka seurauksena Saarela syötti maalinkulmalta ristiin Torkille joka veti p-pisteen paikkeilta kiekon takakulmaan ohi Oksan.

Toisesssa erässä ei mitään suurempia tapahtunut. Toistamiseen yv:llä erän loppuun lukko rankaisi, kun Larouche siirsi kiekon maalin editse Koivistolla joka sai laittaa kiekon tyhjiin.

Lukon kolmas maali oli Saarelalta aivan älytön veto takayläkulmaan. Lukon yv oli alkamassa ja aloitus oli oikealta laidalta n. metri hyökkäys-siniviivalta maalia kohti. Saarela kyttäsi aivan kentän vasemmalla puolella ja ilmeisesti tarkoitus olikin yrittää pelata sinne. Pirneksen aloitus onnistui hyvin ja kiekko tuli juuri sopivalla vauhdilla Pahia kohti. Tämä otti muutaman potkun ja veti vastakiekkon sellaisen vedon, että en muista ihan heti nähneeni. Satuin olemaan vielä sillä puolen katsomoa, joten näin hyvin mihin kiekko meni. Aivan yläpesään räpyläkäden puolelle ja mahtoiko Oksa edes nähdä mihin kiekko meni. Hirvittävä veto!!

Loppu olikin pelailua ja sitä lopun episodia en nähnyt kunnolla kun poistuva yleisö seisoi edessä.

Mitä mahtoi Niskalalle käydä kun Kohn ajeli tätä polvitaklauksen omaisesti hieman ennen loppua. Janne taisi vielä käydä kokeilemassa luistelua, mutta poistui koppiin ennen pelin päättymistä. Toivottavasti ei mitään pahempaa.

Kaikenkaikkiaan lukolta hyvää vieraspelaamista, jossa nöyrästi heiteltiin kaarikiekkoja pois alueelta. Ylivoimalla tehtiin tarvittavat maalit voittoon. Kotijoukkueella ei kovin montaa maalipaikkaa tasaviisikoin ollut, joka kertoo hyvästä puolustuspelistä. Tuomari oli nyky liigan linjan mukainen. Välillä jäähylle lähdettiin todella helposti ja välillä sai roikkua enemmän.......linja oli tasaisen paska, josta ei kumpikaan kärsinyt mielestäni sen enempää.

Seurasin hieman tarkemmin lukon 3. kenttää. Kyllä pojillä tuntuu kauhea yritys olevan päällä, mutta niin kovin tehotonta tuntuu olevan. En tiedä auttaisivatko kenttämuutokset, mutta jotain kyllä kannattaisi tehdä. Laran kenttäkään ei tänään mitenkään erityisesti loistanut. Pakeista minulle jäi parhaiten mieleen Bruun.

Semmoista.....huomenna homma taas jatkuu kun Äijänsuolle tulee Jyp, joka onkin ollut todella hankala. Mahtaako Roli saada torjuntavuoron.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Re: Re: Kotiuduttu on...

Viestin lähetti Roku

Mutta tuosta Kohnin taklauksesta haluaisin kysellä. Jäi kyllä radiosta kuulematta moinen. Missä kohtaa suunnilleen peliä tuo tapahtui, ja jättikö Koivisto leikin kesken?

Täytyi olla kolmannessa erässä, ja tilanne jäi kyllä kentälläkin vähälle huomiolle. Taisi olla joku jäähy päällä ja jäähyaitioiden edessä tapahtui. Lukon pelaajan numeroa en kunnolla nähnyt koska olin itse samassa laidassa, bluesin päädyssä aika alhaalla.

Gillistä vielä yksi esimerkillinen taistelu ylivoimalla, mies syöksyi laukauksen eteen ja polvisuojista kiekko yli viivan. Kertakaikkiaan hyvää peliä. Harmi että joutui niin paljon boksiin istumaan. Iso mies ei edelleenkään saa olla vahvempi kuin vastustaja.

Asiantunteva espoolaisyleisö tuuletti maalia kun niskala heitti kiekon ekassa erässä siirretyn rangaistuksen aikana omaan verkkoon. Minua huvitti.
 
Viimeksi muokattu:

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Re: Re: Re: Kotiuduttu on...

Viestin lähetti psychodad
Täytyi olla kolmannessa erässä, ja tilanne jäi kyllä kentälläkin vähälle huomiolle. Taisi olla joku jäähy päällä ja jäähyaitioiden edessä tapahtui. Lukon pelaajan numeroa en kunnolla nähnyt koska olin itse samassa laidassa, bluesin päädyssä aika alhaalla.

Törmäsivät toisiinsa (siis Kohn ja Niskala?) aika vaarattoman ja tahattoman näköisesti siinä jäähyaitioiden edessä. Ainakin itselleni näytti, että molemmat olisi yrittäneet väistää kontaktia, mutta polvet osuivat yhteen. Kohn siinä näytti pahemmin lentävän nurin. Ei todellakaan mitään muuta kuin "sellaista sattuu" -tilanne. Valitettavaa, jos Koivistoa sattui.

Edit: Kyllä tuo Koivisto näytti Maikkarin kuvan mukaankin lentävän aivan reilusti nurin. Niin se katsomiskulma muuttaa sitä, miten tilanteen näkee. Päädystä katsottuna ei näyttänyt noin pahalta.
 
Viimeksi muokattu:

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Re: Re: Re: Kotiuduttu on...

Viestin lähetti psychodad

Asiantunteva espoolaisyleisö tuuletti maalia kun niskala heitti kiekon ekassa erässä siirretyn rangaistuksen aikana omaan verkkoon. Minua huvitti.
Niin, nuo TElomon tuuletuksethan olivat ottelun parasta antia. Kyllä sellaiselle on taputettava. Teikäläisen huumorintaju ei tainnut riittää siihen?
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Yv ratkaisi

Niinkuin epäilinkin niin yv-peli ratkaisi pelin ja kuten epäilinkin niin juuri lukolle.Blues ei taaskaan saanut mitään aikaan yv:lla vaikka saikin sitä harjoitella tarpeeksi monta kertaa.Lukko taasen ratkaisi pelin yv:lla.Saarelan pommi oli kyllä aika veto,huh huh sentään.Koivistokin sai yv-aikaa ja kiitti siitä,tiedä sitten jos Tähtinen olisi saanut pelata koko ajan yv-kentässä,että olisiko ollut parempi?No hyvä näin,kiitos siitä Tonille.Vehaselle taas 0-peli.Mitä tästä seuraa,lisää peliaikaa vai huilia.Kyllähän seuraavaksi olisi Rolin vuoro.Voisin kuvitella,että loppukaudesta Rolin merlitys kasvaa.Pete ei järkyttävän pahoihin paikkoihin joutunut mutta oli kiva kuulla,että läpiajo torjunnat ovat edelleen Peten erikoisuus.Tämä kaikki radiosta kuultuna (huom).

Täytyy kyllä toisaaltaan kunnioittaa Kohnia,että ammattimiehelle ottaa kunnian päälle noin paljon jokainen hävitty peli mutta toisaalta täytyy kyllä ihmetellä mitä kyseisen kaverin päässä liikkui tuossa kohtaa.Lukolla kentällä oli Topo,Laru,Gill ja Pettinen ja ei kun haastamaan fyysiseen kanssakäymiseen.Haloo Kohn!Onneksi oli noita muitakin bluesin ulkomaan kavereita paikalla jotka järkevästi tajusivat mennä väliin ettei Kohn olisi loukannut itseään pahemmin.Taisi Kohn nähdä pelkkää punaista,hetkellinen mielenhäiriö.Saas nähdä mitä seuraavassa samojen joukkueiden kohdatessa tapahtuu?

Aika kauhealta näytti kyllä tuo Kohnin ja Nikken yhteentörmäys,toivotaan ettei Nikke pahasti loukkaantunut mutta pahalta se näytti (maikkarilla).

EDITTIÄ!
Olikos se Koivisto joka joutui yliajetuksi?Maikkarin setä sanoi sitä Niskalaksi mutta itse en ehtinyt katsomaan kumpi oli.
 
Viimeksi muokattu:

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Minun huumorintajussani ei varmasti ollut vikaa, naureskelin siinä hölmistyneille faneille jotka tuohduksissa huusivat että sehän oli maali.
 

Kapo

Jäsen
Re: Yv ratkaisi

Viestin lähetti TiDo28

täytyy kyllä ihmetellä mitä kyseisen kaverin päässä liikkui tuossa kohtaa.Lukolla kentällä oli Topo,Laru,Gill ja Pettinen ja ei kun haastamaan fyysiseen kanssakäymiseen.Haloo Kohn!Onneksi oli noita muitakin bluesin ulkomaan kavereita paikalla jotka järkevästi tajusivat mennä väliin ettei Kohn olisi loukannut itseään pahemmin.

Epäilen kyllä, että noista ainaki Larouche ja Pettinen olisivat saaneet aika huolella pataansa.. Gilliä nyt ei tässä liigassa haasta kuin pari äijää. Ja pelasi muuten todella hyvin, niinkuin täällä on jo sanottu. Jäähytkin olivat pääasiassa aika naurettavia.


edit. Ja siis meillähän ei ole käyttöä tuontyyppisille pelaajille
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Re: Yv ratkaisi

Viestin lähetti TiDo28

EDITTIÄ!
Olikos se Koivisto joka joutui yliajetuksi?Maikkarin setä sanoi sitä Niskalaksi mutta itse en ehtinyt katsomaan kumpi oli.

Niskala se oli, katsoin vaan väärin numeron siinä pelin tiimellyksessä.
 

molari

Jäsen
Peli on nähty, ketjulla piesty selkää ja lumessa kieriskelty, todellinen masokistin toive ilta.

Lukolle propsit voitosta, selkeästi parempi tänään. Turha jankata Lukon pelityylistä sen enempää, vaikka se hirveää onkin. Saarelan maali oli todella hieno.

Blues ei pystynyt edes yv:tä hyödyntämään, edes 5-3, joten turha ihmetellä, miksi turpaan tuli. Liian köykäisiä oli meidän kaverit tohon matsiin. Kalton läpiajoon kuvastuu rosterin puukätisyys ja ton pelin henki.

Tuomari oli kyllä ihan väärässä paikassa.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Erotuomaritarkkailija teki raportin Kohnin Niskalaan kohdistuneesta taklauksesta. Joten tuomio saataneen huomenissa.
Aika hurjaltahan tuo näytti maikkarin kuvassa.

Toinen juttu onkin, miten Muukkonen suhtautuu Rautakorven kohtalaisen selvään "käskyttämiseen".
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ihan aluksi kaikille Lukkolaisille, käykää etsimässä netistä Kohn-Richardson (alan ammattilainen) jossa Kohn vie häntä sata-nolla. Tulkaa sitten kertomaan miten jotkut sekundalukkolaiset jotka eivät ikinä ole tapelleet olisivat tehneet jotain.

Gill on iso mutta tappelurecordi ei todellakaan ole kummoinen.

Sitten pelistä.

Ei siinä kummempaa, Lukko teki YV:stä maalit ja Blues ei. Dumari otti hyvin kahvaamiset pois (jopa niin että kaikista Bluesin jäähyistä arpoi koukkaamisen, näistä puolet oli kamppeja tai huitomisia oikeasti).

Harmi vaan että kiekottoman pelaajan estäminen oli edelleen sallittua ja sitähän Lukko käytti surutta hyväkseen.

YV:llä maalit ja tasakentillä keskialueen sumppu mailaviidakkoineen, ei siinä muuta tarvita. Taktisesti viisas peli Lukolta. Tasakentin mentin Bluesin tahdissa mutta se ei auta ellei veska ime.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös