Blues-Kärpät

  • 2 217
  • 42
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Blues syttyy varmasti edellisen kohtaamisen tappion jälkeen. Bluesilla ottelu edellisenä päivänä ja Kärpillä seuraavana.

Kuitenkin uskon Bluesin hoitavan pelin yhden maalin erolla, joko 2-1, 3-2 tai 4-3.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti Espoon Siniset
Blues syttyy varmasti edellisen kohtaamisen tappion jälkeen. Bluesilla ottelu edellisenä päivänä ja Kärpillä seuraavana.

Kuitenkin uskon Bluesin hoitavan pelin yhden maalin erolla, joko 2-1, 3-2 tai 4-3.

Nöyrällä ja määrätietoisella asenteella pelaava Blues kukistaa Oulun Kärpät 4-1.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tiukka peli tulee aivan varmasti, ja Blues saa todellakin venyä parhaimpaansa, mikäli Kärpät aiotaan kaataa. Pohjoisen miesten uusi vahvistus Hamilton saattaa olla aika paha pideltävä, painetta pitää jatkuvalla syötöllä saada Kärppien maalille.

Nyt näyttää kuitenkin sikäli hyvältä, että meillä on vihdoin kaksi täysipainoisesti hyökkäämään pystyvää kentällistä, jolloin pelejä voidaan voittaa, vaikkei Krykov tekisikään kahta-kolmea maalia joka pelissä Calounin syötöistä.

Veikkaan tulokseksi 4-3.

Bluesille tottakai. Periaatteessahan tässä kuuluisi veikata oman suosikin häviötä, jotta se varmasti voittaisi, mutta katsotaas....
 

Jantse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
120 Kärppäfania

Ei anna senttiäkään periksi valmistautuessaan kohtaamaan Pelicansin kannattajat sunnuntaina... (8oD)>
 

rtvaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
joo

Joo ...

Kai tämä matsi toimii hyvänä harjoitusotteluna Sunnuntaita varten. Siispä jo Sunnuntaihin keskittyvä Kärppä-poppoo ottaa turkkiinsa Bluesilta.

Blues-Kärpät 5-1
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Siitä tuloksesta.... Kärpät tekee Espoossa 3 maalia. Se, montako Blues tekee onkin sitten eri asia. Itse veikkaan : 3-3 tai 4-3 pluussille.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärppien pohjoinen puhuri pysäyttää siniset espoolaiset kuin kova syysmyrsky keskisuomalaiset. Kärpät kuittaa heti lauantai-illan ottelussa vierasturneen tavoitekipon (=minun asettama) täyteen, ja ottaa makean 2-4 -vierasvoiton Espoosta. Blues on "väsynyt" eilisestä pelistä, ja liian tyytyväinen Lukon kaatamiseen... Uskokaa se.
 

Kaljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Honka, Newcastle Utd.
120?

Huhhuijaa...

No, Blues pitää teidät hiljaisena... tai baarin puolella.

Espoo on selkeästi päässyt iskuun... 5-3.
 

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Molari?

Kumpikohan pelaa espoon maalissa?
Jamollehhan meni "pari" selän taakse Oulussa niin olisikohan niin että MOksa pelaa tänään? Toisaalta Jamolla voisi olla näyttöhaluja todistaa että kyseessä oli hetkellinen lipsahdus...
 

Prjakhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jiri Vykoukal sivussa edelleen.

Ei näytä olevan kokoonpanossa,mikä lie vamma.

Laitetaan yksi paremmaksi 9-1 :D
 
Viimeksi muokattu:

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Blues leijailee edellisen voiton huumassa ja kärpät kurittaa.

Blues: 3 Kärpät: 5
 

seetre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ingvar Hirdwall
Paljon maksaa halvimmat fläbät Blueesin peliin? Ajattelin jos vaikka kävis katsastamassa kyseistä peliä.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Hyvä Blues !

Taisteluvoitto. Kärpillä luistin kulki selvästi paremmin ja Blues vaikutti hieman väsyneeltä. Kohnin aikainen avausmaali oli tärkeä ja oikeastaan Khon-Stepleton-Lehterä ketju oli ainoa joka sain luotua paikkoja. Krykovin ketju oli aika unessa, pelasivat kyllä hyvin oman pään, taas Caloun alivoimalla, mutta miehellä ei kyllä luistin kulje ja kädetkin tuntuu olevan jäässä, no sama juttu Krykovilla ja Elomolla. Krykovin ketjun peliin vaikutti kyllä selvästi hyökkästä tukevien pakkien puute. Kun kiekko saatiin vaivalla päätyyn niin Laatikainen ja Määttä 100% varmasti oli jossain puolessa kentässä, eivätkä pystyneet pitämään kiekkoa hyökkäysalueella.

Kolmannessa erässä Myllys torjui rankkarin, mutta heti seuraavassa vaihdossa Hurmeen ketju pelasi löysästi ja Joenväärä pääsi rankaisemaan, mutta onneksi Kräpät ei saanut toista tasoittavaa osumaa.

Seva oli jälleen umpisurkea, ulos !

Puolustuksen kiekkollinen peli on totaalisen kauheaa katseltavaa ja syö hyökkäykseltä tehoja. Hedberg ei jostain syystä pelannut vaikka on selkeästi Vykon ja Murphyn jälkeen paras puolustaja. Laatikainen, Gustafson, Määttä, Kuusisto, Pisto, aivan luokattomia. Pakit ei osaa vetää maaliakohti, Calounkin tarjoili Laatikaiselle 2-3 maalipaikkaa ja puusilmä vetää suoraan syliin tai syöttää takaisin. Mitä helvettiä se Allan siellä niille opettaa ?

Kokonaisuutena aika huono matsi. Kulmissa pyörimistä ja surkeaa ylivoimaa. Tuomarit ei vieheltänyt ekassa erässä kai yhtään jäähyä, mutta loppu matsissa tuli taas ihan usvasia viehellyksiä molemmille joukkueille.

Hyvä näin 18 peliä 18 pistettä ja Helsingin punanenäinen isoveli rämpii :p ;)
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Hieno voitto tosiaan.
Myllys oli jälleen maaginen.

Oli muuten ensimmäinen ottelu jossa Jan Caloun oli oikeasti huono. Kyllä on Caloun jäänyt Kohnin ja Stapletonin varjoon.

Kauankohan Jan jaksaa kakkosketjussa pelata?

Aika tasainen ottelu jossa maalivahti peli ratkaisi.
Tim Thomas päästi molemmat maalit suht helposti, ensimmäisessä taisi olla hiukan maskia ja toisessa oli aivan väärin sijoittautunut. Myllys taas pelasi loistopelin.

Puolustus olisi kaivannut Vykoukalia, avaukset ja ylöstuonnit olivat heikkoa tänään. Gustafsson oli kuuma tänään, yllättäen.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Noh otan pisteet vaikka peli ei ollut ihmeellistä. Eka erä oli täysin Bluesin hallintaa ja vain onni säästi Kärpät parilta lisämaalilt. Kohn ja Stapleton olivat todella hyvin mukana, ei tule tsekkejä ikävä, ei todellakaan.

Toka erä oli sitten taas armotonta sähellystä ja Kärppien hallintaa, näytti vähän siltä että Bluesilla painoi eilinen peli jaloissa aika pahoin. Lisäksi kun Sevan kenttä sai penkkikomennuksen Sevan helvetin tyhmän jäähyn jälkeen niin kolme kenttää joutui raatamaan urakalla. Jamo piti Bluesin pelissä parilla hyvällä torjunnalla, tosin täytyy sanoa että Kärppien peli oli täysin hukassa välillä, ei mitään järkeä touhussa.

Kolmas erä oli tokan erän toisto tosin puolivälin järkeen Blues sai juonesta kiinni mutta ideana näytti olevan lähinnä puolustaminen joten hyökkäykset olivat satunnaisia. Alivoimakin oli sellasta perkeleen seisomista kahdessa vikassa erässä, ei mitään tsemppiä touhussa.

Eli ei mikään ihmeellinen peli mutta kiva thrilleri lauantai-illaksi. Näitä pelejä hävittiin viime kaudella juuri maalilla joten edistystä on tapahtunut.

Pelaajista...

Kohn ja Stapleton ovat kyllä helvetin kovia pelureita, ei kyllä ole pahaa sanottavaa ollenkaan.

Caloun-Vallu-Elomo oli aika vaisu, tuttu tsemppi puuttui Teemulta ja ei tuntunut Calouniakaan nappaavan hirveesti. Pari paikkaa jossa kiekko pyöri aivan maalin vierestä ohi mutta siinä kaikki.

Lehterä oli hyvä, todella nätti rannari yläbörsään ja 2-0. Hyvä!

Seva - UMPIPASKA. Miten voi mies pelata näin paskasti verrattuna harkkamatseihin?? Missä on tsemppi ja liike? Ei jumalauta, mielummin Kalton ketjulle tupla-vaihdot kuin Seva ja hänen saatanan tyhmät jäähyt joita tänään nähtiin onneksi vain 1.

Hire-Kalto-Hurme/Jämsänen, tuttua liikettä ja ihailtavaa asennetta. Hyvä peli pojilta taas kerran.

Pakeista...

Murphylle tuli pari todella pahaa hassia mutta muuten hyvä peli. Miten voi mies vetää poikittais syötön pakkiparille hyökkäyssinisellä alimpana miehelle vaikka ylivoima oli jo loppunut ja pelattiin tasalla??? Noh, siitä pääsi Kärppä läpi ja rankkuhan siitä tuli kuin mies jouduttiin kaataan.

Kuusiston ei yksinkertaisesti pitäisi mahtua tähän joukkueeseen, Kärppien maali voidaan pistää Kuusiston piikkiin kun hänen mies pääsi vapaana vetämään läheltä. Ei hyvä, lisäksi syötöt menivät aivan reisille koko ajan.

Laatikainen oli hukassa, syötöt aivan tolkuttomia eikä omassa päässäkään sujunut. Missä vika??

Määttä, Pisto, Gusse. Omassa päässä hyvä, hyökkäyspäässä avutonta. Syötöt meni vähän sinne sun tänne ja varsinkin Pisto onnistu pyyhkimään lumet kiekon päältä luvattoman monta kertaa, parempi vastustaja olisi rankaissut armotta. Gusse taklaili hyvin, Määttä haki tuttuun tapaan isoja niittejä, tällä kertaa ilman että olisi vastustaja päässyt ylivoimalla vastahyökkäykseen. Laatikaisen syötöt olivat aivan horroria, ylivoimallakin sellanen polvenkorkunen Calounin 'lapaan' (=lähemmäs lapaluita kuin mailan lapaa).

Pisteet hyvä, parannettavaa huomattavasti.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Huomasiko kukaan tilannetta kolmannessa erässä hauskaa tilannetta missä Bluesille oli tulossa ylivoima. Sen jälkeen tuomari määräsi Kohnin ja kärppäpelaajan nahsitelusta kakkosille, mutta Stapleton menikin Kohnin sijaan boksiin että Kohn saa pelata ylivoiman. Tuomarit olivat hukassa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Toinen hauska tilanne oli se kun Kärpille oli tulossa jäähy mutta Thomas luuli sen tulevan Bluesille ja lähti aitioon...Onneksi Blues ei kerinnyt vetää tyhjiin.
 

juholuo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
kyllä se nyt tommy niin meni,että oikea mies meni boksiin,sillä ekaks Mickey meni "vähän" juttelemaan Hamiltonin kanssa, minkä jälkeen Kohnillakin oli vielä asiaa,mutta kyllä tämä tuomio oikein meni!Toisaalta mielestäni Kohnin roikkuminen Pirjetässä ja tämän hieno kaatuminen olisi pitänyt mennä Männistölle kaaliin, mutta oikeutetun kakkosen sijasta kärpille tuomittiin rankkari,jonka Hamilton aika kesysti -onneksi-suoritti.
 

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Melkoisen mitätön esitys Bluesilta. Ja se Jan Caloun pelaa välillä kuin ei olisi tällaista peliä nähnytkään kuin lätkä. Kyllä totuus on, että Myllys torjuu näitä pisteitä ja voittoja, sillä muu pelaajisto on välillä aivan unessa, tässäkin ottelussa. Nytkään Bluesin pelistä ei tullut yhtään mitään kun pakiston avaussyötöt menivät aivan harakoille eli pitkiksi tai suoraan Kärppä-pelaajille. Vaikea siinä on rakennella hyökkäyksiä.

Koko viimeisen erän ajan Kärppien tasoitusmaali suorastaan roikkui ilmassa, mutta vaikka Myllyskin seikkaili välillä missä sattuu, niin ei maalia vaan tullut. No, kaksi voittoa putkeen, eihän se heikosti mennyt.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Viestin lähetti Daespoo

Kuusiston ei yksinkertaisesti pitäisi mahtua tähän joukkueeseen, Kärppien maali voidaan pistää Kuusiston piikkiin kun hänen mies pääsi vapaana vetämään läheltä. Ei hyvä, lisäksi syötöt menivät aivan reisille koko ajan.

Itseasiassa siinä oli kentällä Ykkönen, eli pakkeina Laatikainen ja Määttä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Joo, näin televisiosta uusintana ja Määttähän näytti yksin olevan maalilla mutta Laatikaista ei näkynyt missään.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Viestin lähetti Daespoo
Toinen hauska tilanne oli se kun Kärpille oli tulossa jäähy mutta Thomas luuli sen tulevan Bluesille ja lähti aitioon...Onneksi Blues ei kerinnyt vetää tyhjiin.

Tuo oli kyllä päivän kohokohtia.

Thomas olisi voinut muistaa pitkään sen maalin, jos Blues olisi sen tehnyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös