Blues - Kärpät to 15.9.2005

  • 17 735
  • 112

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kotijoukkue Blues tänään!!!

31 Little, Neil
46 Kaltiainen, Matti

1. kenttä:
13 Hurme, Markku
16 Ahonen, Olli
33 Hirvonen, Timo
32 Haakana, Kari
2 Gustafsson, Juha

2. kenttä:
22 Kariya, Steve
12 Pirnes, Esa
17 Kohn, Ladislav
14 Eskelinen, Tuomas
44 Peltonen, Kimmo

3. kenttä:
78 Kalto, Kari
10 Eriksson, Joakim
85 Nieminen, Niko
42 Laatikainen, Arto
21 Määttä, Tero

4. kenttä:
28 Ben-Amor, Semir
7 Töykkälä, Joni
20 Nöyränen, Pentti
5 Heinrichs, Thomas
19 Lehtonen, Mikko
 

trap

Jäsen
Melko odotetut kokoonpanot, mutta hieman pelottaa tuo Haakana-Gustafsson pari, epäilen että ainakin yhden maalin Kärpät saa tehtyä kaksikon ollessa jäällä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Blue F kirjoitti:
2. kenttä:
22 Kariya, Steve
12 Pirnes, Esa
17 Kohn, Ladislav
14 Eskelinen, Tuomas
44 Peltonen, Kimmo

Tässä voi hyvinkin olla koko sm-liigan paras kenttä. Vaikka Bluesin muutkin kentät ihan OK:lta vaikuttavat niin kyllä on paljon voitettu, jos tämä kenttä saadaan kuriin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jaahas, kaikki omenat samaan koriin tai jotain muuta viisasta vanhojen ihmisten lausumaa.
 

Bayern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Huuhkajat
Vaikka naapurikaupunkiin ei olisikaan pitkä matka niin nyt täytyy olla sen verran säästäväinen, että jään kotisohvalle ihmettelemään vastahankitun Canal plussan ihanuutta ja säästämään törkyhintaista bensaa. Mielenkiintoista nähdä miten C+ toteuttaa matsit. Varmasti ainakin paremmin kuin maikkari.

Itse ottelusta odotan tasaväkistä ja maalivahteihinhan se tulee tällä kertaa ratkeamaan laukausten mennessä kuta kuinkin tasan. Kärpille siis voitto 2-4, vaikka luistimet voivatkin olla vielä vähän kesäterässä. Ottelun avausmaali kuitenkin Bluesin Pirnekselle ja viimeisen tekee tyhjiin Kärppien Aaltonen.
 

Carlos

Jäsen
Ihan periaatteesta en anna Hjallikselle rahaa, joten joutuu tulemaan kävelymatkan päähän katsomaan huippupeliä. Rohkenen veikata että tässä matsissa kohtaa 2 kpl top 4 -joukkueita.

Tosiaan tuo Böllsin 2. kenttä näyttää vähän helvetin kovalta. Vähän liiankin kovalta.

Ehkäpä siis tänään nähdään kunnon hokia, ainakin vauhtia varmaan riittää vaikka avauskierrosta vasta mennäänkin.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Blue F kirjoitti:
3



2. kenttä:
22 Kariya, Steve
12 Pirnes, Esa
17 Kohn, Ladislav
14 Eskelinen, Tuomas
44 Peltonen, Kimmo

On tuossa kyllä aikamoinen ketju. Mielestäni hieman yliarvostettu Pirnes saa laidoilleen ehkä kaksi liigan parasta laituria. Erikssonin vierellä ei näköjään ole snaipperia tai jotain kädellistä kaveria, jääkö Espoo yhden kentän varaan?

Itse tulen seuraamaan "Raksilan Kovalchukin" (...) eli Juhamatti Aaltosen peliä mielenkiinnolla. Jos Juhamatin asenne on alkukaudesta kunnossa, niin kaverilla on mahdollisuus ottaa pelipaikka hyökkäävästä ketjusta Tenkratinkin paluun jälkeen. Luotan Aaltosen kykyihin enemmän kuin esim. Mustosen tai Pesosen.

Tulee varmasti ihan kiva matsi, itsekin pääsen peliä seuraamaan, kun Canal+ on täällä parin viikon try-outilla. Blues on tänä vuonna erittäin mielenkiintoinen joukkue, vaikka Tukonen ja Nokelainen lähtivätkin jenkkeihin. LänsiAuto-areenalla ei olla vissiin kauhean hyvin pärjätty, aina on ollut tasaisia vääntöjä ja maalejakin on nähty kivasti, toivottavasti tänäänkin nähdään kiva matsi. Veikkaan, että Blues vie rankkareissa.
 

thUNDer

Jäsen
Suosikkijoukkue
™ Pohjoisen porhot stana & Sisu, veri UND kunnia ™
Carlos kirjoitti:
Tosiaan tuo Böllsin 2. kenttä näyttää vähän helvetin kovalta. Vähän liiankin kovalta.

Ehkäpä siis tänään nähdään kunnon hokia, ainakin vauhtia varmaan riittää vaikka avauskierrosta vasta mennäänkin.

Tuossapa tiivistettynä omatkin fiilikset. Toisaalta Kärpillä on ollut tapana perseillä kauden avauksessaan (ja muutenkin alkukierroksilla) ihan kohtuu hyvin, joten ei oikein uskalla sanoa juuta eikä jaata. Ainakaan tuloksen puolesta.

Hieman pelko persiessä, varsinkin kun Bluussin rosteri ei todellakaan mikään heikko ainakaan paperilla ole. Ainoa ongelma heidän kannaltaan voi olla ns. "HeikkiläAlku" liigaan ;) kaikki tietänevät mitä tarkoittaa..

Noh, itsekkin virittäydyn C+:n tunnelmiin, kotisohvalle hyvien kavereiden ja muutaman olusen kanssa, joten toivotaan hyvää matsia.

- Thunder
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Aikalailla odotetunlainen tuo meikäläisten kokoonpano, vaikka toki selkeän ykkösketjun kasaaminen hitusen yllättää. Täytyy toivoa, että Eriksson on sen verran tasokas pelaaja, ettei hän vajoa ketjukaveriensa tasolle vaan pikemminkin nostaa heidät pykälää ylemmäs. Ehkäpä Nieminenkin hyvänä maalipaikkojen haistajana alkaa nyt iskemään niitä sisään kun vierellä on kädet.... Ja sit mä heräsin. Eivaanjoo, toivotaan Nikolle ja Karillekin niitä onnistumisia nyt kun keskellä on ns. oikea sentteri koohottajien sijaan.


Kohta täytyykin asetella kovalevylle tallennus valmiiksi, jotta pääsee sitten matsin jälkeen tsekkaamaan miten Canal+ selviää tulikasteestaan.
 

thUNDer

Jäsen
Suosikkijoukkue
™ Pohjoisen porhot stana & Sisu, veri UND kunnia ™
Dodiin, voittohan sieltä tuli sitten varsinaisen peliajan + jatkon jälkeen :)

Joku Blyyssiläinen olikin jo kommentoinut otteluseurantaketjuun, että ratkaiseva rankipotku oli sääntöjenvastainen?!?! Mistäköhän kohti kyseinen herra hakee siitä sääntöjenvastaisuutta?

Taaksepäin ei menty, pelkkä sivuttaisliike, edelleen eteenpäin ja Little itse pelaa itsensä sinne kuuluisalle kebapkitskalle, joten mitä ihmettä se mies jauhaa?

Loistava maali Brosilta ja Little teki vanhat Bäcksit, eli ihan liikaa vastaan ja teki ensimmäisen liikkeen!

Bäcks muuten pelasi rankipotkut ihan ok, varsinkin Kariyaa vastaan odotti pelaajan ratkaisun ok..

Että semmosta, kärsikää "koirat".. who let the dogs out?!?!

- Thunder
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Huomioita ottelusta Blues-Kärpät

Blues-Kärpät - huomioita erästä no. 1, 2 ja 3.

1. ERÄ:

Selvät maalipaikat Kärpille 5-1. Bluesin ainoa selkeä maalintekotilanne Steve Kariyan noustessa oikealta puolittaiseen läpiajoon. Bäckström torjui.

Kärppien Bros-Ujcik -akseli loi kaksi hyvää tekopaikkaa Ujcikille. Little vahvempi.

Janne Pesonen terävänä niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin. Pari selkeää maalipaikkaa taidokkailla vedätyksillä. Erän lopussa heittäytyi siniviivavedon eteen.

Little pelannut erittäin vahvasti, samoin Bluesin joukkuepuolustaminen ollut uhrautuvaa, tosin hieman hapuilevaa.

Kummallakin joukkueella kovaa yritystä, taklauksia on nähty paljon - ottelun jännitys purkautunut monella jäähyllä, Kukkonen istunut jo kaksi 2-minuuttista. Syy ei Favorinin.

Kärppien Aaltonen ollut yksi näkyvimmistä pelaajista. Kalasti erän alussa jäähyn Bluesille. Sähäkkää toimintaa ja tsemppausta.

4-ketju pelasi loistavan vaihdon 14 minuutin kohdalla. Jyri Junnila veivasi ja Blues ihmetteli.

Iso jää tuo peliin hyviä asioita. Mielenkiintoista on se, että LA-areenan jää on 30x60 Heikkilän pyynnöstä. Missä lie tällaiseen kaukaloon ihastunut...

2. ERÄ:

Blues aloitti hallitsemalla mutta Bäckström hoiti tilanteet.

Raksilan Maradona Pekka Saarenheimo otti kiekon haltuun hienolla hanskaohjauksella. Maalipaikka – no börssi.

Sitten kiekko pomppii onnella Saatanan Petturille – 1-0. Juuri ennen tuota maalia alkoi LA-areenan yleisö kannustaa Bluesia kuin Raksilassa kannustetaan Kärppiä lauantaisin. Puseroon hiipi pelko: on syntyvä maali. Pelko oli aiheellinen. Blues-fanit: onko tämä tuttua, vai uuden kauden tuomaa? Anyway: kolmas syöttöpiste espoolaisyleisölle.

Eipä aikaakaan kun Aaltonen ohjaa kauniin kuvion finaaliksi pelin tasoihin. Tämä kertoo Kärppien psyykkisestä vahvuudesta. Pää ei painu alas, vaikka vastustaja johtaa. Aaltonen ei kaihtanut iskuja maalin edessä. Maali kiilsi silmissä ja työnteko palkittiin. Mustelmia kyllä, pieni hinta ensimmäisestä liigamaalista. 18 ja puolen minuutin kohdalla oli Aaltosella paikka viedä Kärpät 2-1-johtoon. One-timer olisi ehkä tuonut maalin, mutta äijä veivasi lätyn ranteelle. Silti erinomainen sijoittuminen ja pelinluku.

3. ERÄ:

Loponen tekee kardinaalimunauksen oman yv: lopussa ja vapauttaa Bluesin 2-1 –hyökkäykseen. Bäckström MM-kisamaisesti kainalo auki: Joni Töykkälä ei syötä vaan vetää itse 2-1.
Bluesin Mikko ”Bambi” Lehtonen näkyvä hahmo. Suoraviivaista, näyttävää ja virheetöntä peliä, Bluesin parhaimmistoa. Kohn näkymätön.

Kukkonen ohjaa maalin edestä 1-1 –maalin kopion. Psyykkisesti edelleen vahvaa tekemistä, vai tutisiko Bluesilla puntti? Taustalla Bluesin saama kuittijäähy. JA ei tuo ratkaisua. Mennään RL-kisaan.

RL: Juudas aloittaa. Nikke lyö mailan eteen. Onko oppinut MM-kisoista, että kiekon voi tökätä ampujan lavasta pois ennen kuin tämä veivaa kiekon maaliin? 0-0.
Sahlstedt: Mielikuvitukseton ja paska yritys, kiekko Littlen suojiin. 0-0.
S. Kariya: Hyvä veivi mutta Nikke mukana loistavasti. 0-0.
Bros: Little pihalle, ihana maali, oikealta ranteella sisään kuin Veikko Nieminen Ruotsia vastaan vuonna -95. Michalista on meille paljon iloa tällä kaudella.

Ottelusta kokonaisuutena: kummankin joukkueen intensiteetti näyttää olevan valmis SM-Liigaan. Pelitapaa tai –strategiaa oli turha etsiskellä, mitä nyt se, että kummankin pelitapaan kuuluu hirvittävä luistelu. Kiekollinen strategia jäi jalkojen jalkoihin. Oli silti hienoa huomata että Espoon Greys oli vihdoin se Espoon Blues. Helvetin hyvää tsemppiä niin joukkueelta kuin yleisöltä!

Canal + näytti tämän ottelun myös Ruotsissa. Mikäpä ihanampaa meille uleåborgilaisille, Suomi-kiekon lippulaiva esitti kiistatonta dominanssia! Muutenkin + sai tästä täysosumamatsin kauden avaukseen. Vauhtia, taklauksia, JA, RL ja Kärppien voitto.
 

Bandana

Jäsen
Lutuuria

Jees. Ihan kelvollinen ja mukiinmenevä aloitus kaudelle.

Intesiteetti ja tunnelma oli etenkin ensimmäisessä erässä kuin suoraan playoffseista. Hienoa lutuuria.

Matsista nyt en oiken muuta totea, kuin että olipa huikean magnificent outstanding brilliant divine suoritus Jompelta. Huikea koohotus 2-1:ssä ja maali. 2-1. Vain Espoossa.

Favorin... En nyt viitsi sanoa mitään, kun joku kuitenkin sanoo.

Little oli hyvä, vaikkakin välillä kävi aika tuuri, ettei Kärpät saanut maalia. Brosin rankkarissa teki aika pahan virheen. Hyvä peli kuitenkin.

Ok.

Ps. Uusi traileri oli tyhmä.
Pps. Onnea Turre Järviselle kahdesta maalista!!!
 
Viimeksi muokattu:

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Kaikki hyvin...

Bleg oli hyvä, kräpä hyvä, tuomari oli hyvä, traileri hyvä, fiilis oli hyvä, voittomaali oli hyvä, uuden pelaajat oli hyvä, seisomakatsomo oli hyvä, pirne hyvä, karija hyvä, kon hyvä, hiire hyvä... paljo hyvä... turkki hyvä.

No joo tulevaa mestaria vastaan ihan kelpo ottelu, vauhtia kivasti vaikka selvästi kesäterää ja hermoilua liikenteessä.

Ainoa mikä ei hyvä on tama saathanan jatkoaikavetolaukomiskilpa ja 3-2-1-0-puoli pistettä laskutapa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Ihan yllättävän kivan näköistä peliä tosiaan kokonaisuutena ainakin telkkarin välityksellä. Vauhtia, taklauksia ja tilanteita.

Kärppien uusista kavereista Loponen pelasi katastrofaalista toista maalia lukuunottamatta kohtuullisen perusvarman ottelun. Tuollaisia ei Jone tehnyt 90-luvun alussa :). Sahlstedt väläytteli hyvää liikettään pariin otteeseen ja järjesteli jossain vaiheessa jotain paikantynkääkin. Mustosta ei juuri näkynyt lukuunottamatta 3. erän hienoa rannekutia lähes siniviivalta. Littlellä meinasi olla vaikeuksia sen kanssa. Bros taas oli aivan vitun hyvä. Ensimmäisen kerran näin miehen Kärppäpaidassa ja enpä muista aiemmin kovinkaan monen pelurin tehneen noin vakuuttavaa debyyttiä. Luistelu oli vahvaa ja miehellä on todella kokoa haastaa kunnolla pakkeja. Pelisilmääkin riitti. Perinteinen tsekkiläisyys iski ainoastaan jatkoajalla(?) kun turhaan haki avopaikasta vielä Vallinin mailaa. Yhteispeli pirteän Ujcikin kanssa sujui loistavasti. Kyllä tästä miehestä takuulla iloa riittää. Muista pelureistamme sen verran, että Kukkonen käytti ilahduttavan paljon lämäriään ja heti se toi tulosta. Jokohan Lasse läväyttäisi pistepuolellakin tälle kaudelle kunnon lukemat.

Bluesin pirteimmät oli ennen kaikkea maalivahti Little ja Kariya. Pirneksen ja Kariyan peli kärsi kyllä vaisun Kohnin takia. Tämä teidän Mikko Lehtosennekin muutaman kerran pisti silmään. Ihan ennekkoluuloton esitys.

Edit. Favorinilla oli tietysti tarkka linja, mutta erittäin positiivista että kiekottoman miehen estämisiin kerrankin näytettiin ihan oikeasti puuttuvan. Toivottavasti ei jää vain Favorinin ja alkukauden ilmiöksi.
 

molari

Jäsen
Eka matsi jep, mutta eipä Blegin pelissä hurraamista ollut. Little hoisi pisteen taidolla ja tuurilla, muuten oli aika kauheaa katseltavaa, Kärpät olisi voinut hoitaa pelin 4/6-1. Muutamia yksilösuorituksia, jatkoajalla oli jo yritystä, muuten paniikki iski jo omalla alueella ja hirveitä kiekonmenetyksiä.

Paljon täytyy pelin parantua...

Favorin ihan yössä.
 

Grohl

Jäsen
Muutama havainto

Peli oli vähän sekaista paikoitellen johtuen ekasta pelistä, mutta välillä meno oli ihan mukavan näköistäkin.
Välillä pelattiin pitkiä pätkiä ilman katkoja ja sitten saattoikin tulla monen katkon pätkä jne.

Favorinin linjaan en jaksa perehtyä, mutta olisi voinut jättää pari viheltämättä ja viheltää muutaman selkeän tilanteen. Linja ei kuitenkaan suosinut kumpaakaan.

Muutamat plussat ja miinukset:
+Pesonen, vahvaa yrittämistä pelin läpi, mutta vain börsä jäi puuttumaan.

+Bros ja Ujcik, loivat vaarallisia tilanteita pelin läpi ja muodostivat Haatajan kanssa parhaiten toimivan ketjun.

+Aaltonen, Eka liigamaali ja paikka myös toiseen(taisi osua ensin Littlen olkapäähän ja siitä yläriman ja pystytolpan liitos kohtaan?). Havaittavaa myös se, ettei pysynyt pystyssä ensimmäisessä erässä ja luistimia taidettiin hieman huoltaakin, sillä kaveri oli pyrstöllään joka kaarteessa.

+Lehtonen, varmaa peliä, muutama mukava taklaus ja teräviä nousuja.

-Sahlstedt, ei oikein mitenkään esillä ja ketjunsa näkymättömin lenkki. Surkea rankku.

-Loponen, lahjoitti toisen maalin Bluesille. Muuten suhteellisen näkymätön.

-Viuhkola, kaksi syöttöä, mutta muuten aika surkea esitys. Ei ikinä nopea, mutta ei siellä kentällä seisoskellakaan tarvitse.

+Eskelinen, varmaa peliä ja tuki hyökäkyksiä. Taisi pelata suurimmat minuutti määrät.

+Little, otti lähes kaiken, mutta ohjauksille ei voinut mitään. Toisessa rankkarissa hieman hätäili.

+Toinen Lehtonen, pelasi pirteästi aiheuttaen muutaman hässäkän ja näytti muutenkin kehityskelpoiselta kaverilta. Tulevaisuuden tähtiä.

+Nieminen, ainakin meikäläisen silmissä tämä Heikkilän ideaali prototyyppi pelasi yllättävän hyvin. Saa varmasti vastuuta enemmän kuin muilla kausillaan. Muistuttaa paljon Pyörälää pelityyliltään.

-Kohn, näkymätön ja jäi ketjukavereidensa pimentoon.

-Eriksson, otti muutaman aloituksen, mutta odotin kaverilta enemmän.

P.S Nikkehän torjui rankkareja!
 

sammyc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
pala kirjoitti:
Favorinilla oli tietysti tarkka linja, mutta erittäin positiivista että kiekottoman miehen estämisiin kerrankin näytettiin ihan oikeasti puuttuvan. Toivottavasti ei jää vain Favorinin ja alkukauden ilmiöksi.

Tästä voi olla montaa mieltä. Aivan käsittämättömiä jäähyjä Favorin vihelsi. Joku joko täällä tai sitten jossain toisessa ketjussa kehui Favorinia suomen tuomariston parhaimmistoon, olen täysin erimieltä. Vinkki sinulle Favorin, jos sinulla ne silmät on, ota ne pois sieltä perseestä ja laita ne päähän. Siellä päässä on kaksi kuoppaa mihin niiden kuuluisi sopia.
(Kärppien*) Kahvaukseen ei puututtu mielestäni laisinkaan. Sitten nämä "esto" jäähyt ja "kiinnipitämiset" herran jumala. Mistään kotosin. Favorin alas buu.

Niin joo, itse pelistä sen verran että mielestäni bluesilta loppui liike toisessa erässä kokonaan tai sitten Kärpät vain lisäsi sitä eikä pysynyt Espoon pojat vauhdissa mukana. Espoolaisten syötöt napsahti minne sattuu ja muutenkin oli peli kyllä aika hakusessa. Kyllä se tästä lähtee vielä. Ehkä.
Kiitoksia Kärppien faneille jotka saapuivat Espooseen, hyvin piditte ääntä, tervetuloa uudestaankin .

[* = hymiö]
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kaikki muu oli hyvää paitsi traileri joka oli aivan perseestä sekä Bluesin pakiston avaukset jotka olivat jopa traileria surkeampia.

Gustaffsonin voisi shipata Salamoihin tältä istumalta, oli kyllä niin järkyttävää säätämistä että pahaa teki, iso kaukalo ja Gusse sopivat yhtä hyvin yhteen kuin kuuma väljähtynyt kalja ja kesän kuumin päivä. Heindrichs ei ollut mikään Bobby Orr hänkään mutta ei läheskään yhtä paska kuin Gusse.

Heikkilän pahin taktinen moka oli Kärppien tokan maalin antanut nelosketju jossa pelasivat Töykkälä, Bambi Lehtonen ja Nöyränen, tämä ketju oli niin pahasti hukassa että maali oli vain ajan kysymys. Oikeesti, Kärppien tasoista jengiä vastaan ei voi pistää kolmea kokemantonta junnua kentälle, todella surkea peluutus valmennukselta.

Favorin oli hyvä, pari jäi viheltämättä mutta about tasan meni tuomiot eikä kumpikaan kärsinyt linjasta pahemmin.

Veskat oli molemmat hyviä, molemmilla pari loistotorjuntaa joista huonompi veska olisi imenyt. Neil Little on kyllä ihmetyylinen torjuja, jätkä pysyy ylhäällä kuin kyrpä alastoman Janina Frostellin lähellä, ihmellinen mutta tehokas tyyli. Rauhallinen olemus rauhoitti koko pakistoa.

Lehtonen näytti taas miksi hän on tämän vuoden liigakomeetta, taitoa aivan perkeleesti, lisäksi itseluottamusta ja kokoa vaikka muille jakaa. Lisää peliaikaa miehelle!
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Daespoo kirjoitti:
Lehtonen näytti taas miksi hän on tämän vuoden liigakomeetta, taitoa aivan perkeleesti, lisäksi itseluottamusta ja kokoa vaikka muille jakaa. Lisää peliaikaa miehelle!
Kyllä! Todella ennakkoluuloton debyytti pojalta. Noin miljoona kertaa parempi kuin Semir joka oli jopa pelättyä huonompi. Mitäs me tollasella? Eihän se edes näytä isolta ja ilkeältä.

Muut plussat Littlelle ja Eskeliselle. Little pelasi todella vahvan pelin, ainoa virhe tuli pilkkuskabassa. Mutta niillä pilkuillahan ei ole mitään tekemistä jääkiekon kanssa joten tästä en lähde Neiliä tuomitsemaan.
 
Daespoo kirjoitti:
Gustaffsonin voisi shipata Salamoihin tältä istumalta, oli kyllä niin järkyttävää säätämistä että pahaa teki, iso kaukalo ja Gusse sopivat yhtä hyvin yhteen kuin kuuma väljähtynyt kalja ja kesän kuumin päivä.

Heikkilän pahin taktinen moka oli Kärppien tokan maalin antanut nelosketju jossa pelasivat Töykkälä, Bambi Lehtonen ja Nöyränen, tämä ketju oli niin pahasti hukassa että maali oli vain ajan kysymys.


Istuitkohan Daespoo katsomossa 406 abaut rivillä 28/29? Siitä niskani takaa kuului aivan samat yllä lainatut kommentit. Gustafsson tosiaan umpisurkea tänään. Mies pohtii pohtii pohtii, kummanko äijän otan kiinni ja päättää ettei ota kumpaakaan! Vetelät housuissa oli aina katsomossa kun Gusse oli jäällä. Juhan paikalla pärjäisi paremmin linnunpelätinkin.

Itseäni hämmästytti ehkä eniten Kimmo Peltosen surkea peli. Niin löysiä avauksia ja syöttöjä ei nähdä edes naisten SM-liigassa. Tämäkö on se meidän pitkiin avauksiin pystyvä yv-pakkimme ja kiekollinen liideri?

Little - torjuu pystyssä loppuun asti, koska on todella surkea torjumaan jäässä. Pari kertaa mies kellahti kumoon ja räpiköinti oli saman näköistä kuin kalalla rantahietikossa. Hanska toimii samoin kuten refleksit. Torjuu toki paljon eteensä ja reboundibyyrejä on varmasti luvassa kauden mittaan lukuisia.

Bluesin yv-peli on todella syvältä sieltä. Järkyttävää sähellystä ja roiskimista. Reeniä tarvitaan tällä osa-alueella. Pakkopeli saatiin aikaiseksi peräti kaksi kertaa ottelun aikana lukuisista yv-tilanteista huolimatta.

Pirnes - Kariya - Kohn ketju oli ennakkohypeen nähden todella vaisu. Vaisu oli myös Eriksson. Tuntuu svenski olevan samasta Starving Marvin muotista kuin oli Näätänen aikoinaan. Ei tarvita muuta kuin se iso paha susi puhaltamaan niin johan on Joakimin poika mahallaan tantereessa.

Tuomari näki rikkeitä niin tarkasti ja hyvin ettei oma silmäni vastaavia nähnyt. Enihau oli mukava huomata koukuista ja estämisestä lentävän jäähylle herkemmin kuin viime kausilla. Näinköhän on taas puhuttu tuomaripalavereissa, että nyt ainakin ekat pari kierrosta otetaan tarkasti. Nää on niin nähty. Kyllä sitä taas jo lokakuussa saa kahvata ja roikkua vanhaan malliin.

Rankkuskabassa Little odotteli kaikessa rauhassa väärän maalin suulla laukojaa. Tuomari kävi lopulta hakemassa Neilin kentän oikeaan päätyyn. Luulisi tuollaisen jo herpaannuttavan keskittymistä mutta rautahermo Neil koppasi Sahlstedin kudin munaskuihinsa muitta mutkitta. Brosin veto upposikin sitten jo helponlaisesti.

Mitalista on turha puhua mitään mutta eiköhän Espoo vuosikerralla 06 ole kuitenkin pudotuspelit edessä keväällä. Kahtellaan. Tiistaina tulee kylään astetta suuremmat petoeläimet. Uutta matoa koukkuun.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Todella hyvätasoinen peli kauden avausmatsiksi. Tykkäsin erityisesti vauhdista ja temposta, jota ei Grogin ja kumppaneiden aikakaudella ole juurikaan nähnyt.

Hyvä matsi ja ihan ok tulos kun ottaa vastustajan tason huomioon. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Bluesbrother kirjoitti:
Mitalista on turha puhua mitään mutta eiköhän Espoo vuosikerralla 06 ole kuitenkin pudotuspelit edessä keväällä. Kahtellaan. Tiistaina tulee kylään astetta suuremmat petoeläimet. Uutta matoa koukkuun.

Astetta suuremmat petoeläimet, mutta monta astetta paskempi jääkiekkojoukkue.

YV-peli oli tosiaan luokatonta, sen on parannuttava, etenkin kun huomioi erikoistilanteiden merkityksen ja määrän nykykiekossa.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei paha matsi ollenkaan avaukseksi. Jäällä oli tilaa ja sen huomasi; alussa koohotettiin kaasu pohjassa puolin ja toisin. Kauheata pörrää joka sitten hyytyi kun happo iski jalkaan. Tämä siis yleisesti molemmille.

Little vaikutti hyvältä veskarilta, joskin varsin persoonallinen tyyli hänellä oli. Vaan mitäs siitä, pääasia että torjuu vaikka sitten päällään seisoen. Tolpat olivat tukena muutaman kerran, kuten pitääkin.

Bluesin Lehtonen vaikutti todellakin lupaavalta, iso kokoinen ja taitoa riittää. Hyvää työskentelyä, ajoittain jopa erinomainen. Eskelinen teki rajusti töitä ja pelasi aikamoisen määrän. Kariya oli liukas kaveri kuten ennenkin, suoraviivaisuutta ehkä lisää niin alkaa tehoja löytymään. Pirnes rokotti avausmaalillaan, vaan tuhri rankun selkeästi.

No, mitäs meitin kavereista. Aaltonen, Junnila, Mustonen...vauhtia riitti, ensimainitulta hyvä ohjaus ja ensimmäinen liigamaali plakkariin. Bros ja Ujcik hakivat mukavasti toisiansa, tästä tulee vielä tehokasta jälkeä. Pesonen oli myös esillä, huonoa säkääkin oli mukana mutta kun saisi tilannekovuutta hieman lisää. Killeri hakee vielä ketjukavereitaan, tosin väläytti muutaman kerran hyvin. Pakistosta Loponen ja Mikkola haahuilivat jonkin verran, kapitääni Kukkonen hoiti ruutuansa tyylillään. Pikkusikaa ja tehoja.

Hyvä setti näin alkuun, ilman muuta.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Antakaa krediittiä Kärppien aaaveelle, neliö pelasi helvetin aggressiivisesti ja liikkui todella hyvin. Ensi tiistaina vastassa on aivan eri tason paketti jota noin paperilla pitäisi viedä aika helposti. Mutta koska Blues on Blues, tulee siitäkin pelistä tiukka.

Bluesbrother, olin kyllä 406:ssa, en muista rivejä. Jos kuulit jonkun sanovan lujaan ääneen "voi vittu Gusse" noin kahdeksan kertaa niin se olin varmaan minä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös