Blues - JYP To 3.2.2005

  • 11 470
  • 93

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Viestin lähetti Köpi
Linja? Onko Partasella sellaista. Minun näkemissäni peleissä ei ole ollut. Varmaa on vain se, että Wallinheimo saa vähintään yhden kahden minuutin jäähyn ja makkara-areenalla kuuluu n.10 kertaa ylimielisellä äänellä "SINÄ".
Ai niin, unohdin tuon Partasen Wallinheimo-vihan. Vähän sama juttu Kun Henrikssonilla Immosen kanssa. Saas nähdä miten Wallinaattori tänään temppuilee.

Korhonen on huononakin päivänä parempi kuin Virolainen pelin avaamisessa. Westcott-Kovanen on toki tällä hetkellä Jypin, ellei koko liigan paras kaksikko.
 

PIHLIS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo BLUES, Kärpät
Viestin lähetti Juhaht
Jaaettä Partanen... Herra paratkoon, tästä ei hyvää seuraa. En ole koskaan nähnyt niin _linjattomasti_ tuomittua ottelua kuin miehen viheltämä Jokerit-Blues tuossa taannoin. Mikäli se matsi minkäänlaista osviittaa antaa, tulee tänään revittyä katsomossa ne vähät jäljellä olevat hiuksetkin pois päästä miestä ja hänen tekosiaan kirotessa. Tai sitten ei, mikäli linja tällä kertaa on Blegille suosiollinen, mutta sitä nyt tuskin nähdään.


Ei näytä olevan kovin suosiollinen, peliä pelattu 31.11 ja Bluesilla 7 2-minuuttista. Partasella pilli juuttunut suuhun ja joka henkäyksellä kuuluu vihellys. Sitten vaan osoitetaan sormella lähintä pelaajaa ja arvotaan syy.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
2. erässä 4 Blues-jäähyä peräkkäin ja JYPillä noin 2 maalipaikkaa. Jäähyjen jälkeen välittömästi Bluesilla paikka ja 2-1. Jotenkin tyypilliseltä tuntuu tällainen etenemistahti.

Onpa kerrankin hauska olla väärässä. JYPiltä löytyi henkistä kanttia ja tappioasemasta noustiin vieraissa komeaan voittoon. Erittäin tärkeä voitto, varsinkin kun Tapparakin hävisi ja Ässätkin on häviöllä Ilvestä vastaan. Traktorikööri kuittaa, pisteet Jyväskylään.
 
Viimeksi muokattu:

Emilio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle
Noniin, nyt voitto kotiin, niin alkaa tuo säälipleijariviiva olemaan jo iskuetäisyydellä, kun Tappara on ottamassa kuokkaan. Älkää nyt hanttailko...
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
53 min ja 2-3

Hyvää kesälomaa Blues. Hävetkää.
 

Emilio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle
Näinhän siinä taas kävi. Ehkä on vain hyvä, että tämä kausi loppuu, jos vitutuskin sitten helpottaisi, mutta jälleen kerran saa taas kateellisena katsella muiden joukkueiden pleijari pelejä. Kukapa Blues-faneista olisi uskonut ennen kauden alkua, että nyt ollaan tässä tilanteessa? No, kohta voidaan taas spekuloida ensi kauden jengillä ja varmalla mitalilla...
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aijai, tärkeät pisteet ja kovan taistelun jälkeen! Pelin nähneet voisivat valottaa mitä se Wallinheimo sähelti siellä maalillaan jotta peli kääntyi Jypille, filmasiko vai kävikö Tukonen tönimässä?

Käytännössä aivan samanlainen peli kuin Oulussa, mutta tällä kertaa tuuri taisi olla Jypin puolella ja tarvittavat maalit saatiin aikaiseksi. Kaiken muun hyvän lisäksi Ässät ja Tappara ovat kahden maalin tappiolla otteluidensa lopussa, joten säälipleijaripaikka on varmistumassa kyllä. Kiitos JYPPI!
 

Bandana

Jäsen
Kiitti täst!

Se oli sitten siinä.

Alussa näytti jopa hyvältä. Blues taisteli oikeasti ja mentiin johtoon.

Sitten Sami Partanen tulee kulmakarvoineen ja suihinottajansuineen antamaan läppäjäähyjä. Vittu mikä pelle oikeasti.

JYP johtoon kun kolme Bluesin miestä istuu boksissa ja Bluesin selkäranka sanoi naks naks.

"Tuomariin" me ei kaaduttu mut Partanen oli ylivoimaisesti huonoin tuomari koskaan LA-Areenalla. Blues on niin vitun paska.

Ja Rautakallio. Siellä se juoppo seisoo ja ottaa aikalisän viime sekunneilla. Jees. Vittu menis sinne Callaway Golf-puttauskisaan. Vois ajella sillä golf-kärryllä ja näyttää miten sille kaadutan ja murretaan jalka.

Muir on suoraviivainen ja vahva mutta turha. Veti kuitenkin hienosti poikkarilla päähän jotain JYPiläistä alivoimalla.

Sinuhe Wallinheimo on dorka.

Antti Virtasella on silmät ohimoissa mutta Partasella ne on tungettu jonnekin vielä vammasempaan paikkaan.

Fiilis oli hallissa kuitenkin hyvä. LLL on kovis.

Kiitti täst kaudest, Blues... Onnistuitte tänkin pelin ryssimään.

Se on moro.
 

molari

Jäsen
Jep, kyllä Bleg on löysällä mul...la siitetty porukka, jota valmentaa kaveri, jonka rinnalla Paavikin näyttäisi nuorelta pojalta.

Pelataan ns. 6 paunan peliä, eikä minkäänlaista taktiikkaa, kun päästään pelaamaan 5-3 ja 5-4 3. erän lopussa, sitten muodon vuoksi aikalisä ja veskari pois, kun 30 sekkaa peliä jäljellä, kiesus.

Niskasta tuli ikävä, kun toi Muir jäällä oli.

Partanen lienee ylivoimaisesti liigan huonoin, filmaamisesta olisin useamman jäähyn viheltänyt (molemmille). Toisaalta ÄÖ ei voi olla skinnarin numeroa suurempi, kun niitä älyttömiä jäähyjä pitää ottaa.

Wallinheimo järjesteli ekan maalin Blegille ja näyttelikouluun kaveri olisi omiaan, vitttuako lähtee hääräilemään alueeltaan ulos ja sitten sattuu.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Joopajoo. Kun ei osata voittaa, niin ei osata. Yhtään ketään osoittelematta on käsittämätöntä, ettei joukkueen ns. loppukiri eroa millään tavalla normaalista pelailusta. Voisikohan syytä olla valmennuks... eikun, ei tietenkään. No, toinen outo juttu oli se, että ylivoimassa sekä ykkönen, että kakkonen pyörivät kulmissa ja maalin takana käytännössä maalipaikoitta. Voisikohan syytä olla valmennuks... eikun, ei nyt liioittelemaan ruveta. Nyt mennään pienillä askelilla ja tehdään isoja asioita pikkuhiljaa paremmin. Ei se mitää, Grogi, onhan tässä vielä pelejä jäljellä! Ei mitään kiirettä hei, ota iisisti vaan!

Pitäisiköhän piirtää valmennukselle Tiekartaksi ristittävä pelisysteemilinjaus. Josko J.A:kin siitä sitten jo ymmärtäisi miten jääkiekkojoukkue saadaan pelaamaan jääkiekkoa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Nyt se taisteluilme taas nähtiin. Ei luovutettu missään vaiheessa ja LA-Areenan kirous on JYPin osalta murrettu. Huonosti alkoi taas kerran. Mikä ihme siinä on ettei ottelun alussa voi olla hereillä? Nooh, tänään tehtiin kaikki tarvittava jotta voitto saatiin. Wallinheimolla on osuutta asiaan tänäänkin, niin hyvässä kuin pahassa. Tykkimiehet teki ne maalit tänäänkin. Ei täysin tyytyväinen voi olla vaikka voitto otettiin ja pahimmat kilpakumppanit ottivat kuokkaan.

Lauantaina jatkuu taistelu taas.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Meidän Blues... mikä ihanuus!

hohoijakkaa... noin 20 yhden maalin tappiollista kotimatsia nyt takana ja silti tää on niin ihanaa...

Nyt Rockylle pitkä pahvi 5-6 vuotta vähintään ja aloitetaan joku pitkän tähtäimen kehitysprojekti. Tavoitteena voisi olla runkosarja 7 -sija vuonna 2009.

Sen verran on hengetön olo ettei juuri kykene kommentoimaan tuota jääkiekottelua. Ripeiro valittiin "ottelun vakuuttajaksi".

Jään odottamaan seuraavaa spektaakkelikoitosta.
 
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Viestin lähetti Shayne
Huomenna saamme lukea Pravdasta, kuinka Blues taisteli hienosti läpi ottelun ja kuinka Markku Hurme sisukkaasti kavensi kolmannessa erässä tilanteeksi 2-3, mutta sitten harmittavasti Bluesin uhkapeli epäonnistui ja JYP iski tyhjiin 2-4. No, onneksi Bluesin pistesaalistus ja playoffviivan takaa-ajo jatkuvat aina seuraavassa ottelussa.
Läheltähän tuo liippasi, paitsi ettei Bluesin tarvinnut kavennella kun Jyp johti vain yhdellä. Hyvä niin, säästyttiin siltäkin taistelulta ja päästään paremmilla jaloilla Raumalle.

Kolmannen erän lopussa Bluesin pelatessa ilman maalivahtia vierailla oli enemmän maalipaikkoja, kun Blues tyytyi heittelemään kiekkoa päätyyn. Siitä seurauksena muutamia paikkoja väärään päätyyn. Kohn taisteli loppuottelun esimerkillisesti ja oli ensimmäisenä alhaalla puolustamassa, kun Jyp yritti neljättään tyhjiin. Vähän hämärtyi tuo tyhjällä maalilla pelaamisen funktio, kun se näytti arcadekiekkomaisesti tarkoittavan suoraa maalia omiin.

Yksi Players-tyttö kuuluu tästä ottelusta Jalasvaaran Jannelle. Shelleyn loistaessa näkymättömyydellään, sininen numero neljä pommitti pari kertaa oikein komeasti ja heitti vielä ottelun alkuun mahtavan kärkikynän alimmaisena pakkina. Näitä lisää, viihdettä kansalle!

Olipahan muuten taas yksi iso vitsi tuo 3600 katsojaa. Paskat. Näin sherlockina ei tuottanu suuriakaan vaikeuksia huomata tuota tosiasiaa kun Paitsiokin oli tyhjillään.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Meidän Blues... mikä ihanuus!

Viestin lähetti tapio

Sen verran on hengetön olo ettei juuri kykene kommentoimaan tuota jääkiekottelua. Ripeiro valittiin "ottelun vakuuttajaksi".


Tämä ottelun vakuuttaja -palkintokin on kyllä yksi vitsi. Ribeiron kohdalla käy nyt samalla tavalla kuin Jan Calounilla aikoinaan - vaikka kuinka paskasti pelaisit, äänestävät ne kaikki kolme teiniä sinut kuitenkin "ottelun vakuuttajaksi". Itse en noissa tilanteissa kehtaisi edes noutaa mitään palkintoa, viskaisin sen samantien katsomoon.

Nåjå, eihän Ribeiro suinkaan paska ollut. Saamaton kyllä ja aivan liian itsekäs. Hitusen huvitti ennen Bluesin täydellisesti ajoitettua aikalisää kun Ribeiroa ei huvittanut tulla vaihtoon, vaikka kakkonen oli kokonaisuudessaan jo muuten jäällä. No, siinä se surffaili vielä puolisen minuuttia... Toisaalta, peliaika oli poissa Marvin Hurmeelta, joka ei kuitenkaan olisi maalia tehnyt, joten se oli ihan fifty-sixty-tilanne kyllä.

Grogin jengeissä on muuten sellainen outo juttu, että tappioasemassa pelataan "nolla-nollaa". Mulla ei vaan yksinkertaisesti mene sen miehen pelifilosofia päähän. Taino: pienin askelin, taklauksitta, laukauksitta ja ajatuksetta kohkaaminen - siinä miehen ideologia näin katsomosta käsin nähtynä.


Olisi paskapuhetta sanoa, etteivät nämä tappiot tunnu miltään. Aina välillähän siltäkin tuntuu, mutta tänään taas sentään edes harmittaa tämä munaton nyhvääminen. Uskooko kukaan, että esim. Summasen joukkue olisi ollut yhtä säälittävä pelin viimeisillä, ratkaisevilla, minuuteilla?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Sasha
Mut hei jätkät, positiivista on se että Bluesin seuraava kotiottelu on jo kolmas 20v-juhlaottelu tällä kaudella! \o/


Spekuloitiin muuten matsissa, että kyseessä lienee Lintusen versio 20-vuotisjuhlaottelusta. Ruutun "juhlathan" on nähty ja aika huiketa olivatkin: ottelu vieraspaidassa ja... niinno, ottelu vieraspaidassa.
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Hävettää!

Nykyään oikeasti hävettää, jos joku sattuu kysymään
suosikkijoukkuetta. Timo Tuomikin alkaa tuntua jo oikealta
valmentajalta näihin nykyisiin pelleihin verrattuna.
Raahataan sinne aitioon seuraavaan matsiin jotakin
saatanan pahviukkoja. Eivät ainakaan pääsisi sotkemaan
peliä!

Pelissä oli tänään "kuusi" pistettä ja Ässät ja Tappara
auttoivat auliisti häviämällä omat ottelunsa, mutta kun ei maistu,
niin ei maistu.

Miten helvetissä voidaan kotona hävitä jollekin kolmen
markan Jypille (kaikella kunnioituksella)?!

Vaikka Lintunen antaisi potkut Arafatille ja hänen Lelulleen
ja hyppäisi itse vaihtoaitioon, eivät tulokset voisi olla
enää huonompia! Vitutus on armotonta!!!!
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Jälleen maalin tappio, näitä on jo ihan liikaa.

Immosen kenttä oli selkeästi JYP:n paras ja vastasi kaikista maaleista. Tällä kertaa Blues ei kaatunut maalivahtiin, kaksi maaleista takakulmalta ja yksi läpiajosta.

Muir ei ihmeemmin vakuuttanut. Jatkoi Niskasen linjalla ottamalla kaksi jäähyä kun joukkue pelasi jo vajaalla.

Partanen aloitti pelin hyvin (vihelsi mm. kahdesta kahinasta eri määrän jäähyjä), mutta loppua kohden ote heikkeni. Erityisesti Tukosen jäähy, joka tulikin vasta Wallinheimon pitkän filmauksen jälkeen, oli käsittämätön. Muutenkin Sinuhe teki jälleen tuttuja liikkeitä pelin aikana.

Muuten tosin Blues hankki typeriä jäähyjä, erityisesti Jalasvaaran ja Hurmeen jäähyt olivat sellaisia.

Kyllä Partanen sentään parempi on kuin Salminen.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti Andrei
Pelin nähneet voisivat valottaa mitä se Wallinheimo sähelti siellä maalillaan jotta peli kääntyi Jypille, filmasiko vai kävikö Tukonen tönimässä?
Tukonen luisteli kosketusetäisyydeltä ohi ja sitten alkoikin Sinuhe-show; ensin kolmoissalkov kerien ja sitten filmiä kuin jalkaan ammuttu bambi, joka yrittää nousta juoksuhiekasta. Peli toiseen päätyyn, josta käsin katseltiin hengitystä pidätellen karmeaa kuolinkouristusta. Tohtorit jäälle, minuutin elvytys, joka lopulta onnistui ja Sinuhe saatiin takaisin elävien kirjoihin. "Sillä hetkellä koko eletty elämäni vilisti silmieni ohi kuin pikakelattu filmi". No, sitten tuli Jeesus Vapahtaja Partanen ja ihmeparansi Sinuhen nivuset antamalla Laurille kakkosen kampituksesta. Tämän jälkeen Sinuhen sprigaatit irtosivat taas vanhaan malliin. Oscarit on jaettu tänään klo 20.20. DiCaprio ja Eastwood, voitte lähteä himaanne hiomaan parempia rainoja.

Hyvää yötä Blues, tämänkin ottelun osalta. Ei mitään systeemiä tahi tolkkua tuossa touhussa. Ne harvat joita kiinnostaa, yrittävät yksinään ratkaista koko pelin. Suurimmalla osalla turhautunutta tohelointia, penkin takana apaattista välinpitämättömyyttä. Ankeaa.
 

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hienoltahan tuo näytti radiosta käsin Jypin taistelu. Välillä kyllä meinasi jo usko loppua, kun ei kahden miehen ylivoimallakaan saatu maalia tehtyä. Mutta tulihan sitten onneksi alivoimamaali ja viimeinen niitti ylivoimalla. Sen jälkeen en sitten enää pelännytkään mitään.

Ja kyllä Tyni on sitten viimeisen päälle hyvä selostaja. Osaa ainakin tarpeeksi vetää kotiinpäin (tosin taisi jotenkin ihmeellisesti lipsauttaa tänään, että Immosen Jarkolle olisi kuulunut jäähy jostain taklaustilanteesta, vähän ennen kuin Hauhtonen sai omansa).

No pisteet kotiin ja sillä hyvä. Toivottavasti jatkoa seuraa...
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Eipä pitänyt paikkaansa se, että Blues pettää aina. Odotettavissahan tämän illan spektaakkelin kulku oli.
Tätä se on koko kauden ollut ja tätä osasi jo odottaa.

Huomion arvoista oli poismenneen espoolaisen kiekkoihmiset vuoksi vietetty hiljainen hetki, jonka mahdollisti sen toisen juuriaan häpeävän porilaisen poistuminen toimistostaan.

Myös tukevassa humalassa ollut ja hauskoja huudellut Jyp-fani piristi muuten niin tylsää iltaa.

Jasser oli taas kurko ja Elomo jäätävän hyvä. Erityisesti Teemun jäätävä näppäryys 1 vs 1 tilanteissa. tarkat laukaukset ja loistavat syötöt olivat todella maailmanluokan suorituksia.
 

molari

Jäsen
Aluksi näytti, että Jalasvaara pelaa "elämänsä" ottelun, mutta seurasikin sitten kahta ekaa maalia aitiopaikalta, etenkin toi AV-oli aikamoinen lapsus (koko jengiltä).

Ei se Jasseri tajua loppukirin päälle mitään, Hurmeet, Telomot ja muut puukädet siellä huseeraa viime minuuteilla, ihmettä kai odottelee. Taitaa olla Telomon viimeiset tehopisteet Pelsu matsista pl. Hifk-pelin syöttöpinnaa.

Ribeirosta olisi voinut tulla jotain (on jo nyt), jos olisi ollut enemmän aikaa treenailla. Nyt järjetöntä kikkailua ja kaartelua, kun loppuminuutit on kellossa.

Toivottavasti tämä loppuu nopeasti ja pääsee vesille. Koville ottaa, jos meinataan Pelsuilta "juhlaottelussa" edes pauna ottaa.

Ps. Naapurin työtön Arskakin pystyisi parempaan kuin Jasser....
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Re: Re: Meidän Blues... mikä ihanuus!

Viestin lähetti Juhaht
Uskooko kukaan, että esim. Summasen joukkue olisi ollut yhtä säälittävä pelin viimeisillä, ratkaisevilla, minuuteilla?

"esim. Summasen".. Taitaakin kohta olla ainoita valmentajia, mitä siellä on koitettu. Luulisi jo muutaman kauden ja 8 valmentajan jälkeen huomata, että ei ne asiat valmentajaa vaihtamalla parane.

Radiosta nähtyna peli oli tällä kertaa aikamoista taistelua JYPin osalta, ja taistelu tällä kertaa palkittiin toisin kuin Kärppä-pelissä. Tästä on kyllä hyvä jatkaa.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Vielä lisättäköön ottelusta se erikoisuus, eli toinen erätauko alkoi ajassa 36.06, kun JYP:n vaihtoaition luota oli pleksin suojakappale osin irti.

Järjestysmiehet hoitivat asian teipillä kuntoon ainakin loppupelin ajaksi, eiköhän seuraavassa pelissä ole tehty enempi korjaushommia. :D
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Re: Re: Meidän Blues... mikä ihanuus!

Viestin lähetti Groove Armada
"esim. Summasen".. Taitaakin kohta olla ainoita valmentajia, mitä siellä on koitettu. Luulisi jo muutaman kauden ja 8 valmentajan jälkeen huomata, että ei ne asiat valmentajaa vaihtamalla parane.

No sinähän osaatkin sieltä Jyväskylästä(?) käsin kai kertoa mitä sitten pitäisi tehdä, että asiat paranisivat? Seurajohto on vaihtunut, pelaajat vaihtunevat pitkälti kauden jälkeen ja tärkein, eli valmentaja, vaihtuu myös. Eikö riitä? Olisiko se Oikea Tapa siirtyä pelaamaan johonkin termiittien syömään rupuhalliin ja kasata joukkue pienellä rahalla, ettei oltaisi niitä "miljoonamiehiä" joista Kari Tyni - selostaja ja ihminen - aina puhuu?

Miten on? Oi, valaise meitä viisaudellasi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös