Blues - JYP ke 27.10.2004

  • 7 681
  • 73

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Blues - JYP ke 27.10. 2004

Ässät-pelin ketjussa käy vielä mouhoaminen kuumana pelillisistä ja ei-pelillisistä asioista, mutta siirretäänpä katseet kuitenkin jo eteenpäin ja ensi keskiviikkoon, jolloin JYP matkustaa esbååseen, Länsi-Auto Areenalle Bluesin vieraaksi. Tämä peli päättää JYPin kolmen pelin vieraskiertueen, jonka aikana on kohdattu kolme vastustajaa joilta pisteiden napsiminen on sarjassa pärjäämisen kannalta tärkeää - SaiPa, Ässät ja nyt viimeisenä Blues.

Blues majailee sarjassa viimeisenä ja saa otteluun uuden vahvistuksenkin, kun Krystofer Kolanos pukee mahdollisesti sininutun päälleen jo keskiviikkona. Blues on kuulemma pelannut monissa tappiopeleissä hyvin ja materiaali on tunnetusti kova, joten nousu voi hyvinkin alkaa jos kaikki natsaa kohdalleen. JYPin leirissä tietysti uskotaan, että nousu ei ala vielä JYP-matsista, vaan SaiPa- ja Ässät-voitot ovat nostaneet itseluottamusta tuntuvasti masentavan 8 ottelun tappioputken jälkeen.

Tommylle tyyny ja peitto JYPin pelityylin varalta mukaan, JYPille pari-kolme maalia ja pisteet Jyväskylään.
 

MacTavish

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja ManU
Luvassa on taas tasainen ottelu jossa ei vielä ratkee mitään, mutta jos blues häviää tän peliin niin kymmenenteen sijaan on jo matkaa 11p, joka kulostaa aika paljolta. Sen sijaan jos Blues ottelun voittaa (puhutaan nytt varsinaisella peliajalla) ero on vain 5p. Ollaanhan vielä kauden alussa, mutta bluusin on kyllä voitettava jos ne mielii nousta sieltä pohjalta. Pystyy han ne tottakai nousta vielä vaikka hävis tän pelin, mutta vaikeempaa se tulee olemaan. Jypillä on toki 1 ottelu enemmän pelattu.

Jyp katkaisi 8 ottelun tappioputken ja ovat nytt voittaneet kaksi ottelu peräkkäin (Saipa, Ässät). Saipan voitto ei ehkä ollut yllätys, mutta että Ässät kaatui oli. Ässien voittokulku katkesi ottelu ennen Jyp-peliä ja ässillä on nytt sitten kaksi tappiota alla. Onko se tunnettu Ässien loistava alkukausi taas romahtamassa? vai oliko se vain kaksi tappioita josta jatketaan nousua? Se jää nähtäväksi seuraavalla Ässä-pelissä. Onko Jyp nousussa, vai oliko ne vain helppoja voittoja?

Blues on ollut jo hännillä pidemmän ajan ja haluaa varmasti nousta jo sieltä. Sellaisella pelaajamateriaalilla ei kyllä hännillä pitäis olla. Bluesilta löytyy 3 kuumaa kaveria, Landon Wilson (usein hyvässä pelivireessä), Olli Ahonen (Parantunut selvästi viime kaudelta) Ja Ladislav Kohn (Joukkueen paras pelaaja).
Puolustajat eivät ole olleet niin hyviä, ja Donald MacLean on ollut surkea siihen mitä mieheltä odotettiin. Alkaako miehen peli kohta luistaa? jos ei niin kohta ei nähdä häntä enää bluesin riveissä.
Pystyykö Blues nouseemaan hänniltä? Löytyykö muita ratkaisijaa kuin ne kolme pelaajaa jotka mainitsin? Se jää nähtväksi.

Seuraa Heitä:

Blues

Olli Ahonen
Ladislav Kohn
Donald MacLean(?)

JYP

Jarkko Immonen
Tommi Kovanen
Steve Martins

Niin Ja tulosvetoveikkaus.......... 4-3 Rl.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Luvassa tiukka peli. Vaikka Blues on taas kontannut, JYP on ennenkin onnistunut pelaamaan armeliasta sosiaalikiekkoa etukäteen alamaissa olevia joukkueita vastaan. Jokereita vastaan Blues oli kuulemma aseeton, joten aivan ihmeelliseen tasonnousuun en jaksa uskoa näin lyhyellä aikavälillä.

Ratkaisevaa on, että JYP painaa heti ottelun alusta päälle kuin yleinen syyttäjä. Mitään varovaista vierashöntsäilyä ei tulisi pelata, sillä on turhaa antaa yhtään siimaa itseluottamuksensa kanssa painivalle vastustajalle. Raaka peli Ranualla! On pyrittävä pelaamaan liikkuvaa hyökkäyspeliä ja tarkkaa puolustuspeliä. Omassa päässä ei saa kikkailla yhtään. Se on nähty kuinka käy, jos siellä yritetään pelata taitojen ylärajoilla. Nöyrää purkua ja vaikka pitkiä kiekkoja, jos muu ei auta.

Tuomas Mikkonen tekee Tommyn iloksi maalin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tiukka peli varmasti tulossa, mutta yhtä varmasti Blues häviää tämän matsin. Jokereita vastaan peli oli niin säälittävää, että teki mieli lähteä jo ensimmäisellä erätauolla pois. Keskiviikkona niin myös teen, mikäli homma näyttää samalta. Saunavuorokin olisi kahdeksalta, eikä viitsi turhaan istua siellä katsomossa katsomassa haluttoman jengin halutonta surffailua haluttoman kotiyleisön syödessä haluttomasti tehtyjä (hes)burgereitaan.

Perinteet velvoittavat, joten se on tulosveikkauksen paikka: 3-5 Jypille, Blegin maalit Määttä, Ahonen ja Immonen. Jypin maalit Immonen.
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Se olis Jypillä kaikki mahkut jatkaa orastavaa voittoputkea.
Tosin Jypillä on ennenkin ollut tapana katkoa muiden putkia ja yleensä hyvään suuntaan niille muille.
Eli tiukka peli tulossa ja villi veikkaus on ,että ekan maalin tehnyt vie potin.
Tulosveikkaus maalin voitto jommallekummalle jatkoajalla tai ilman ja tokihan Olli rokottaa vanhaa seuraansa maalilla tai parilla.
 
Viestin lähetti -danzku-

Seuraa Heitä:
JYP

Jarkko Immonen
Tommi Kovanen
Steve Martins

Niin Ja tulosvetoveikkaus.......... 4-3 Rl.

Eipä Kovasen Tommissa ole valitettavasti hirveää seurattavaa. Kokeile ennemmin Antti Virtasta. Steve Martinskin on enemmän tahtopelaaja, mutta jos haluaa katsoa älykästä pelinlukua niin mikäs siinä. Sen sijaan Sinuhe Wallinheimoa (jos pelaa) kannattaa katsella, ja varsinkin kuunnella- koska sen ei pitäisi Länsi-Auto areenalla olla vaikeaa.

Peli nyt voi päättyä mihin vain pienilukemaisiin numeroihin, mutta kokeilen jotain 2-2 tai 3-2 tyyppistä tulosta. Silti mielestäni etu on Bluesilla, ja jos kotijoukkueelle tarjotaan samaa tai korkeampaa kerrointa kuin JYP:lle suosittelen kokeilemaan onnea.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Taasko on se aika kaudesta, kun miljonääriruikutusta harrastavat tyniläiset vierailevat Espoossa?

Joku voisi laskea kuinka monta kertaa Tyni mainitsee miljoonat ja kuinka monta kertaa tässä ketjussa joku mainitsee termin makkaramiljonäärit.

Itse ottelun voittavat velkavetoista liigamitaliaan muistelevat persaukiset. Välillä kotijoukkue hämää tottumatonta katsojaa pelaamalla melkein jääkiekon näköistä peliä, mutta lopulta nobody-nomoney -joukkue tekee tarvittavat maalit vastaiskuista.
Joku tämän kauden olliahonen iskee pari maalia alivoimalla ja kotijoukkeen ainokaisen tekee tietenkin ISO-K.
 

Naughty_S

Jäsen
Viestin lähetti msg
Joku voisi laskea kuinka monta kertaa Tyni mainitsee miljoonat ja kuinka monta kertaa tässä ketjussa joku mainitsee termin makkaramiljonäärit.

Niin, itsehän tuon taisit tällä kertaa aloittaa. Ja mikä perkele siinä "makkaramiljonääri" -termissä on niin hankalaa ja hampaita kiristävää. Pistä samalla laskuri pyörimään, montako kertaa tässä ketjussa mainitaan "Nykäskylä" tai "PYH". Eiköhän jokaisella tiimillä ole omat hellittelynimensä, ja pääsääntöisesti lähinnä sinulla on (muistaakseni tästä sinun kanssa joskus aiemminkin "keskusteltu") ongelmia näiden nimittelyiden kanssa. Se on tietysti eri asia, kuinka wanhoja ja väsyneitä nämä "makkaramiljonäärit", "nykäskylät" tai "porot" ovat kutsumaniminä/provoaseina, mutta tuskinpa niistä kenenkään kannattaa kovin pahasti häiriintyä.

Itse aiheesta (ooh!) sen verran, että JYP on tosiaan hyvä tässä sosiaalikiekossa, jossa tappioputkessa/muissa ongelmissa kamppailevat joukkueet saavat JYPiltä sopivaa apua ahdinkoonsa.

Niinpä väitänkin, että HMV-Makkaramiljonäärit voittavat Nykäskylän PYHin 5-2.


edit: suomen kieli olla hankalaa
 
Viimeksi muokattu:
Viestin lähetti msg
Joku voisi laskea kuinka monta kertaa Tyni mainitsee miljoonat ja kuinka monta kertaa tässä ketjussa joku mainitsee termin makkaramiljonäärit.

Itse ottelun voittavat velkavetoista liigamitaliaan muistelevat persaukiset.

Pakko sanoa, että niitä velkavetoisia mitaleja on muuten kolme kappaletta. Kaksi hopeaa ja yksi pronssi. Molemmat porukat ovat imagosyistä vaihtaneet nimensä ja JYP tiputtanut "no smoking teamin" pois.

Ja samahan se on mistä ne rahat tulevat: miljoonilla esimerkiksi pääsee omistamaan jääkiekkojoukkueen, käyttämään Bossin sponssivaatteita ja bylsimään mallinaisia, vaikka suurin haave olisi The Scorpionsin tuominen kyläkaupalle esiintymään tai ulosanti olisi kotimaisen vihanneksen luokkaa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Juhaht
Saunavuorokin olisi kahdeksalta

Ykkösjoukkueeni ollessa tauolla ajattelin piipahtaa kakkoseni kotimatsissa lähinnä Malonea ja paria muuta kiinnostavaa kaveria seuraamassa. Mutta mullakin näyttää uhkaavasti puskevan päälle Suojele Lintuvaaran Puustoa -seuran kokous ja kun vielä Messuhallissa olisi samaan aikaan "Verouudistuksen keskeiset vaikutukset pääomatuloihin" -seminaari, jossa alustavat aina viihdyttävät Antti Kalliomäki ja Matti Vanhanen, niin on kyllä pakko jättää väliin tämä kiekkoilta.

Jypin käydessä HIFKin vieraana loksahti leuka hämmästyksestä. Joukkue ei kahvannut, se liikkui ja polki ja vaikka otti paljon vastaan taklauksia, ei Jyp filmannut eikä ryhtynyt kävelemään. Traagista, että tällaisella kiekolla Jyp ei pärjää, vai pärjääkö sittenkin? Mulla olisi ollut tosi massiivisia uusia kahvaherjoja varastossa.

Alatalo ja Rautakallio vastakkain. Ja toista heistä pidetään lupaavana tulevaisuuden valmentajana. Toista pidetään lupaavana muumiona.
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Viestin lähetti wade
Se olis Jypillä kaikki mahkut jatkaa orastavaa voittoputkea.
Tosin Jypillä on ennenkin ollut tapana katkoa muiden putkia ja yleensä hyvään suuntaan niille muille.
Eli tiukka peli tulossa ja villi veikkaus on ,että ekan maalin tehnyt vie potin.
Tulosveikkaus maalin voitto jommallekummalle jatkoajalla tai ilman ja tokihan Olli rokottaa vanhaa seuraansa maalilla tai parilla.


Ilman mitään perusteluja JYP voittaa 1-3, maalintekijöinä Kovanen, Virtanen ja J. Jääskeläinen.

Ja off topiccina wade, koita nyt hyvä mies tajuta että se pilkku tulee ennen sitä välilyöntiä, ei sen jälkeen!
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tilastovoitto tulossa Bluesille.

Blues - Jyp 6-0, Bluesin maalit Määttä x 3 ja 5+20min, Haakana 2+1 ja 25min, Malone 1+4 ja 2+10+5+20min
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
hohoijakkaa...

Eipä paljon kiinnosta miten pelissä käy. Ei jaksa edes veikata. Varmaan jompi kumpi häviää, ehkä jopa varsinaisella peliajalla.

Koskahan se Krusifikx Konstantinopolis pelaa, mahtaako jo olla paikalla tuossa matsissa...
 

-Winnie-

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Jooh kieltämättä hurja kiekkoilta tulossa. Jännitystä pitää. Ei millää jaksais odotella, et pääsis jo hallille kattelee peliä. Tunnelmaki varmaa hallilla katossa.

Noh ei vaan. Kieltämättä aina kiva mennä kattelee matsii, ku siel on (ehkä) joku uus äijä kehissä. Saas nähdä mihin tää meidän uus vahvistus pystyy. Kieltämättä ainakaa nimestä ei jääny muuta kätee ku hyvät naurut. Annetaa kaverin näyttää. Tuskin sitä ny kuitenkaa ihan ilman mitää meriittejä tänne on hankittu, ainakaa toivottavasti. Vahva viilis on et tästä kovasta väännöstä vois jäädäki onnistunu lopputulos. Aina kuitenki uus mies virkistää joukkuetta jonki verran.

Lopputulosveikkauksena pistetään taululle sellaset 4-3 Oksalla ja 4-1 Myllyniemellä, ilman että mulla ois mitää Oksaa vastaa, mut ei sen pelist näytä vaa täl kaudel kuitenkaa tulla sellasta, mitä ykköseltä odotettas. Maalintekijöinä bluesille vois olla vaikka Malone, Kostas Kenteris ja Kohn x2. Jypistä Virtanen näyttäs olevan ihan pelimiehiä et eiköhän se pääse ainaki yhen häkin tekemää.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kurssi kääntyy tässä ottelussa, Blues voittaa JÄÄTÄVÄN tylsän ottelun maalein 3-1.

Samat vanhat maalintekijät, Ahonen iskee yhden, kuten Kohn myös. Yllärimaalin laittaa Wilson.

Toivottavasti meidän tämänhetkinen ykkösveska, Jere Myllyniemi, pelaisi. Oksaan ei ole luottamista.

En ole ainakaan kolmeen, neljään kauteen nähnyt PYHin hyökkäävän vierasottelussa. Toivottavasti näen sen nyt. Yleensä PYHin taktiikka on heittää pitkää päätyyn, puolustaa kuin kilpikonna ja yrittää iskeä vastahyökkäyksistä.. hetkonen, tulee mieleen Hannu Virran Blues.

Tilastovoitto, kurssi kääntyy tästä.
Torilla tavataan!
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti JHag
Ykkösjoukkueeni ollessa tauolla ajattelin piipahtaa kakkoseni kotimatsissa lähinnä Malonea ja paria muuta kiinnostavaa kaveria seuraamassa. Mutta mullakin näyttää uhkaavasti puskevan päälle Suojele Lintuvaaran Puustoa -seuran kokous
Kehoitan sinua siis sittenkin saapumaan paikalle, sillä tietääkseni kyseisen seuran jäsenet Ylönen ja M. Elomo puheenjohtaja Hurmeen johdolla ovat jo pitkään kokoontuneet LänsiAuto-Areenan aitiossa Bluesin kotiotteluiden yhteydessä. Huomenna esityslistalla mm. Espoon Seismologit Ry:n ehdotelma Areenan perustusten tukipilareiden pikaisesta korvaamisesta kyseisten herrojen kyynärvarsilla.
 

M10

Jäsen
Valaiskaapa Espoolaiset liigaporssipelaajaa: pelaako K.Kalto huomenna? Ja minkä vuoksi oli sivussa edellisestä ottelusta?
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Morrow10
Valaiskaapa Espoolaiset liigaporssipelaajaa: pelaako K.Kalto huomenna? Ja minkä vuoksi oli sivussa edellisestä ottelusta?

Flunssassa taisi mies olla monen muun tavoin. Huomisesta en osaa mitään sanoa. Ei sen puoleen en kyllä ymmärrä miksi ihmeessä joku pitää bluesin pelaajia lp-joukkueessaan. Poislukien Kohn.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Pikku K eli Kari Kalto potee selkäänsä.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Viestin lähetti vision
Flunssassa taisi mies olla monen muun tavoin. Huomisesta en osaa mitään sanoa. Ei sen puoleen en kyllä ymmärrä miksi ihmeessä joku pitää bluesin pelaajia lp-joukkueessaan. Poislukien Kohn.

Mulla oli Malone ja se on tuonut pisteitä jäähyilemällä. Tosin Jokerit-ottelun kymppi toi miinuksia, mutta kakkosethan ovat plussia.

Veikkaan Bluesille 3-2-voittoa varsinaisella peliajalla. Maalintekijöinä Ahonen, Kolanos ja Haakana. JYP:n maaleista vastaavat Jääskeläinen ja Westcott.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Voitto kotiin

Kyllä se sieltä tällä kertaa tulee. Ihan tarpeeksi monta peliä on jo hävitty TEPEÄS-voiton jälkeen, ja nyt on vastassa selkeästi viime otteluita heikompi vastustaja. Yleisöä tuskin on edes 3000 hallissa olosuhteet huomioon ottaen, mutta uskon vakaasti voittoon. Jopa selvään sellaiseen. Mielenkiintoista nähdä minkälainen kaveri tämä uusi vahvistus on. Onko yhtä haluto....anteeksi siis, tarkoitan, että motivoidaanko häntäkin yhtä haluttomasti kuin vaikkapa Malonea...

Jälleen on sitten toinen ottelu heti seuraavana päivänä, ja pisteautomaatti TEPEÄS:hän se sieltä tulee vastaan. Tällä kertaa veikkaan tasaisen pelin kääntyvän TEPEÄS:lle. Mutta JYP kaatuu. Bluesille 4-5 maalia, JYPille 1-2.

Small steps...
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kyllähän JYP on varsin hyvin viime kausina onnistunut katkaisemaan vastustajilta useita tappioputkia ja lahjottamaan pisteitä vaikeuksissa olevalle vastustajalle.

Huomenna sitten lähdetään aikalailla sellaisesta asetelmasta liikkeelle, Bluesin rämmittyä koko alkukauden ja JYP saatua nyt kuntokäyränsä jonkunlaiseen nousuun. Eli tutut ennusmerkit ovat olemassa.

Sairastuvalla ei JYP:n kohdalla pitäisi muutoksia olla, poissa rivistöstä ovat edelleen Marttinen, Huczkowski sekä Tenkanen.
JYP:n maalilla aloittanee porilaisten suuri suosikki Sinuhe Wallinheimo, jos edellisen pelin suorituksia katsotaan.

EDIT: Wallinheimo pelaa ja Marttinen kokoonpanossa. Eli sen verran virheellistä arviota esitin eilen iltapäivällä.
 
Viimeksi muokattu:

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kylläpäs sitä taas pieni ihminen odottaa vesi kielellä huomista jääkiekkotrilleriä, jossa Rantasalmen Jarkko Immonen kohtaa Kouvolan Jarkko Immosen. Peli päättyy varsinaisella peliajalla 2-2 Jarkko Immosen maaleilla ja lopullisen sinetin iskee rankkareilla Jarkko Immonen...

IS-tähdet menevät kristillisesti Rantasalmen ja Kouvolan välimaastoon Jarkko Immoselle, kuten myös expert-pelaajan
-titteli ja ottelun vakuuttaja-palkinto.
 

vsop

Jäsen
Seuraavilla pelaajillako yritetään hakea pisteet pois Espoosta?

50 Tommi Nikkilä, maalivahti
72 Sinuhe Wallinheimo, maalivahti

6 Petri Virolainen, puolustaja
20 Tommi Kovanen, puolustaja
32 Eerikki Koivu, puolustaja
33 Duvie Westcott, puolustaja
38 Jari Korhonen, puolustaja
39 Ilkka Vaarasuo, puolustaja
58 Jyri Marttinen, puolustaja

11 Carlo Grünn, laitahyökkääjä
12 Ilari Filppula, laitahyökkääjä
17 Jari Jääskeläinen, laitahyökkääjä
23 Ossi Louhivaara, laitahyökkääjä
24 Tuomas Mikkonen, laitahyökkääjä
31 Juha Jääskeläinen, laitahyökkääjä
40 Jaakko Uhlbäck, laitahyökkääjä
42 Antti Virtanen, laitahyökkääjä

15 Juha-Pekka Hytönen, keskushyökkääjä
16 Arsi Piispanen, keskushyökkääjä
21 Steve Martins, keskushyökkääjä
26 Jarkko Immonen, keskushyökkääjä
27 Janne Hauhtonen, keskushyökkääjä

edit
Pieni korjaus ei ole pahitteeksi, joten Virolaisen korvaa Miika Huczkowski ja Nikkilän korvaa Aleksi Ahlqvist
 
Viimeksi muokattu:

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Myös Huczkowski kokoonpanossa

Näin kertoo SM-liigan sivut. Nyt alkaa näyttämään tuo loukkaantumistilannekkin positiivisemmalta. Pakkikalustokin alkaa näyttämään pelottavan hyvältä. Päätuomarina muuan Richard Schütz, joten jäähyjä luvassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös